01 PM | 29 Apr

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29 Απριλίου έως 5 Μαϊου!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα ασχοληθείτε κυρίως με τις σχέσεις, ειδικά αν είστε παντρεμένοι. Εσείς αυτό το διάστημα νιώθετε αρκετά δυνατοί κι έτοιμοι για κάθε είδους πρόκληση που μπορεί να έχει η ζωή μαζί σας. Όμως, λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο. Η συμπεριφορά σας έχει αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Η παρορμητική φύση σας θα προκαλέσει εντάσεις, ακόμη κι αν δεν έχετε κακή πρόθεση. Ένα από τα βασικά θέματα για διαπληκτισμούς τις επόμενες ημέρες θα είναι οι σπατάλες που θα κάνετε. Το ταίρι σας θα σας υποδείξει αυτήν σας την τάση, αλλά εσείς θα νιώσετε ότι σας ελέγχουν, για αυτό θα θυμώσετε.

 Εσείς του δευτέρου του δεκαημέρου, θα πρέπει να βάλετε σε τάξη στο μυαλό σας τί είναι δικαίωμα και τι όχι. Το ότι είστε δίκαιοι και πολύ μαχητικοί δε σημαίνει αυτομάτως ότι έχετε και το δίκιο με το μέρος σας. Η περίοδος αυτή θα σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές, χάνοντας το μέτρο υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα των «καταπιεσμένων» χωρίς να βλέπετε ολόκληρα τα δεδομένα. Το αποτέλεσμα θα είναι να γίνετε όχι μόνο γραφικοί αλλά και καταπιεστικοί με όσους έχουν αντίθετη άποψη, είτε έχουν επιχειρήματα είτε όχι.

 Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα. Η πίεση στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη αλλά σταδιακά θα ηρεμεί. Επειδή όμως αυτήν την εβδομάδα η πίεση θα φθάσει στο 100% θα απαντήσετε πως ό,τι κι αν συμβαίνει εσείς δεν πρόκειται να το βάλετε κάτω. Ό,τι περνάει από το χέρι σας θα το κάνετε. Για αυτό σύντομα θα οργανωθείτε, προκειμένου να μην σας επηρεάζουν αρνητικά οι αλλαγές που πραγματοποιούνται.   

 ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε επιτέλους μία πολύ όμορφη εβδομάδα. Το Σύμπαν με τις αλλαγές του σας έχει κινητοποιήσει, το οποίο για ένα ζώδιο που αρέσκεται στο βόλεμα είναι ό,τι πρέπει. Για αυτό και τις επόμενες ημέρες θα περάσετε όμορφα με τους φίλους σας διασκεδάζοντας. Αν μάλιστα αυτό το διάστημα είστε μόνοι και βγαίνετε θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ερωτοτροπήσετε, ακόμη και να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Εσείς οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα με το ταίρι ή την οικογένειά σας. Να ξέρετε πάντως πως το ταίρι σας χαίρεται που σας βλέπει τόσο ορεξάτους.

 Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα. Αυτό που θα αποτελέσει προτεραιότητα για εσάς είναι να έχετε αυτοκυριαρχία σε μία περίοδο που έχετε αρκετές προκλήσεις, είτε σε οικονομικό επίπεδο είτε σε επίπεδο αυτοεκτίμησης. Ακριβώς επειδή έχετε την σωστή μίξη μαχητικότητας και οξύνοιας, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας χωρίς να κάνετε εμφανείς κινήσεις. Επίσης, κανείς μα κανείς δεν θα μπορέσει να σας κάνει να νιώσετε λίγοι. Αν για κάποιον λόγο χρειαστείτε βοήθεια, ζητήστε την από κάποια γυναίκα που γνωρίζει τα μυστικά σας ή τον βαθύτερο τρόπο με τον οποίον σκέφτεστε.

 Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε διαφορετικές επιρροές ανάλογα εάν είστε ελεύθεροι ή δεσμευμένοι. Οι δεσμευμένοι θα θελήσετε να χαλαρώσετε μακρυά από θορύβους και άγχος, αφού πρώτα θα έχετε φροντίσει τις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπάτε. Μετά από αυτό θα απομονωθείτε προκειμένου να βάλετε την σκέψη σας σε τάξη. Οι ελεύθεροι θα επιδιώξετε να κάνετε κάτι απλά σεξουαλικό, ίσως με μία παράνομη σχέση.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ όμορφη εβδομάδα. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των ημερών θα είναι η ανάγκη σας για χαλάρωση και ησυχία. Μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα έχετε χρόνο και (κυρίως) χώρο μόνο για τον εαυτό σας και για τους πολύ στενούς σας ανθρώπους. Εάν επιλέξετε να μείνετε μόνοι σας, το μυαλό σας θα καθαρίσει κι έτσι θα μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τις ζωές σας, κυρίως όμως θα καταφέρετε να μειώσετε το άγχος σας. Εάν επιλέξετε να έχετε παρέα, θα έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις, από τις οποίες κάτι έχετε να κερδίσετε.

 Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα. Από την μία, αυτές τις ημέρες θα μπορέσετε να λύσετε ερωτικά ζητήματα που χρόνιζαν, θα βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας, και παράλληλα θα μπορέσετε να οργανώσετε, τις ζωές σας καλύτερα, το σπίτι και την οικογένειά σας, ακόμη και τους στόχους που έχετε θέσει. Από την άλλη, ο ίδιος σας ο χαρακτήρας θα σας βάλει τρικλοποδιές, κυρίως στον χώρο της εργασίας. Πιστεύοντας ότι έχετε το κλειδί για κάθε είδους λύση, θα βρεθείτε προ εκπλήξεως όταν αυτό δεν λειτουργήσει. Για αυτό να μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας. Να προσέχετε επίσης να μην κολλήσετε καμία ασθένεια σε χώρους που συνωστίζονται πολλά άτομα.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα δείτε την υπομονή σας να εξαντλείτε με τους ανισόρροπους ανθρώπους που έχετε μπλέξει. Για αυτό και θα βάλετε μία τάξη στον κύκλο των φίλων και των γνωστών σας, ίσως ακόμη και να κόψετε καλημέρες. Οι δεσμευμένοι θα έλθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας, αλλά ευτυχώς και για τους δύο σας, θα υπάρξει διάθεση για συμβιβασμό.  

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς οι Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία καταπληκτική εβδομάδα, γεμάτη χαρές, έρωτα και διασκέδαση. Τις επόμενες ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε έξω με φίλους ή να κάνετε καινούριες γνωριμίες, οι οποίες θα σας ανανεώσουν πλήρως. Δεν αποκλείεται μέσα στα καινούρια άτομα που θα βάλετε στην ζωή σας να υπάρχει και ένα το οποίο να σας προκαλέσει το ερωτικό ενδιαφέρον. Το σημαντικό όμως είναι ότι μετά από πολύ καιρό θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις, κάτι που το χρειάζεστε.

Κι εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα. Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες θα είναι τα επαγγελματικά σας. Φαίνεται πως σταδιακά μπαίνει μία τάξη, έστω κι αν χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Μπορεί να χρειαστεί να εργασθείτε περισσότερες ώρες αλλά θα εξασφαλίσετε την θέση σας, ή, θα κάνετε μία καινούρια συμφωνία με την εργοδοσία, ή, θα πάρετε χρήματα τα οποία τα έχετε ανάγκη. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ξεκινήσετε μία ερωτική σχέση με άτομο μέσα από την εργασία σας, την οποία όμως θα κρατήσετε μυστική.

 Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, νιώθετε τους τριγμούς του αποσυντονισμού κυρίως στα επαγγελματικά σας λόγω κακών συνεργατών ή προβλημάτων με το ταίρι σας. Σταδιακά όμως θα υπάρξει μία χαλάρωση, όχι όμως σημαντική ώστε να πείτε ότι μπορείτε να πάρετε μεγάλη ανάσα. Θα είναι όμως αρκετή προκειμένου να οργανώσετε κάπως την ζωή και τα επαγγελματικά σας. Δεν αποκλείεται να έχετε βοήθεια από άτομο που δεν περιμένατε ποτέ να σας βοηθήσει. Προσέξτε αυτές τις ημέρες πόσο φαγητό, και κυρίως ποτό, καταναλώνετε.  

 ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα, με πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις. Στα επαγγελματικά, νέες συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε αυτό που κάνετε, μπορεί να βρείτε ξαφνικά εργασία, ακόμη και να κάνετε μία αλλαγή στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία που όμως θα σας βγει σε καλό. Οι αλλαγές αυτές θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα νιώσετε ότι τώρα μπορείτε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο. Η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για να κάνετε καινούριες σχέσεις, ή αν είστε ήδη δεσμευμένοι, να νιώσετε ότι το ταίρι σας σας στηρίζει σε ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε και θα χαίρεται που κι εσείς θα νιώθετε καλύτερα.

 Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε ερωτικές εντάσεις, οι οποίες θα σας προκαλέσουν άγχος και ανασφάλεια. Τα άτομα που θα γνωρίσετε τις επόμενες ημέρες δεν θα μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς θέλετε, αλλά δυστυχώς για αυτήν την χαοτική κατάσταση θα φταίτε εσείς. Οπότε αναμενόμενο είναι να χάνετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Επίσης, αυτή η περίοδος δεν είναι για ριψοκίνδυνα ανοίγματα. Χρειάζεται να οργανώσετε την σκέψη και τα σχέδιά σας πριν κάνετε τις κινήσεις σας. 

 Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Η περίοδος αυτή που ξεκινά για εσάς θα έχει σας κυρίαρχο χαρακτηριστικό της γνώρισμα την ανάγκη να ανεβείτε οικονομικά και κοινωνικά. Όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να εργασθείτε σκληρά, αφήνοντας πίσω πράγματα που σας αρέσουν, ακόμη και να στερηθείτε τον έρωτα. Αν ακολουθήσετε την πρακτική σκέψη, θα πρέπει να μην αφήσετε το άγχος να κυριαρχήσει στην σκέψη σας. Αν δώσετε μεταφυσική έννοια σε αυτό που ζείτε, προσπαθήστε να πειθαρχήσετε στο συναίσθημα και στην διαίσθηση. Πάνω απ΄ όλα, μην κάνετε περισσότερα απ’ όσα χρειάζονται. Θα εξαντληθείτε αδίκως.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε μία πραγματικά καλή εβδομάδα, κυρίως για τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους. Η διάθεσή σας θα είναι καλή και θα επιζητήσετε να έλθετε σε επαφή με τον κόσμο προκειμένου να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Κυρίως θα θελήσετε να έλθετε σε επαφή με τους φίλους σας διότι σε εκείνους μπορείτε να ανοιχθείτε και να βγάλετε από μέσα σας αυτά που σας βαραίνουν. Μπορείτε επίσης να σπάσετε τα «δεσμά» σας και να ερωτοτροπήσετε ασύστολα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας βγει σε καλό, καθώς ένα άτομο θα τραβήξει την προσοχή σας. Για εσάς τους δεσμευμένους, είναι καιρός να σπάσετε την ρουτίνα και να πάρετε το ταίρι σας για να βγείτε έξω.

 Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα ανάλογα αν είστε ελεύθεροι ή δεσμευμένοι. Οι δεσμευμένοι θα έχετε να αντιμετωπίσετε το ταίρι σας το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα στην εργασία του και τα μεταφέρει στην σχέση σας. Αντιστοίχως κι εσείς. έτσι αυτό το διάστημα αναμένεται να είναι γεμάτο εντάσεις. Όμως και οι δύο πρέπει να καθίσετε και να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Οι ελεύθεροι θα θελήσετε να αλλάξετε την κακή κατάσταση που υπάρχει στην ερωτική σας ζωή, κυρίως αποφεύγοντας πρώην.

 Και αυτήν την εβδομάδα θα συνεχίσουν οι εντάσεις για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, αλλά με μία διαφορά, θα συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε βοήθεια προκειμένου να βγείτε από αυτήν την κατάσταση που βρίσκεστε. Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από κρατικές υπηρεσίες, από άτομα που ξέρουν την δουλειά τους, και γενικά από άτομα που αναγνωρίζουν το πρόβλημά σας και τα οποία μπορούν να σας οργανώσουν.

ΖΥΓΟΣ   

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες με το να είστε οι υποστηρικτές ατόμων που έχουν τα δικά τους σχέδια, τα οποία προσπαθούν να τα εφαρμόσουν αλλά τους λείπουν οι οργανωτικές ικανότητες. Σε αυτό το σημείο έρχεστε εσείς. Με την δική σας βοήθεια θα μπορέσουν να κάνουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Επίσης, αν έχετε κάποιο νομικό θέμα σε εξέλιξη, θα πρέπει να δώσετε όλα τα στοιχεία που χρειάζονται προκειμένου η υπόθεσή σας να προχωρήσει.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να κλείσετε τον κύκλο που έχει ξεκινήσει με την αδυναμία σας να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Δεν θα είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον άλλον. Μόνο έτσι θα ηρεμήσετε κάπως από το άγχος που έχετε. Κάποιοι από εσάς θα έχετε εσφαλμένη εικόνα στο τι ορίζετε ως δικαίωμα. Πριν ξεκινήσετε να λέτε τα δικά σας, δείτε πρώτα τι σημαίνει καθήκον και μετά μπορείτε να μιλάτε για δικαιώματα.

 Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, επειδή δεν αντέχετε άλλο την πίεση που δέχεστε θα αρχίσετε να κάνετε βήματα πίσω. Σταδιακά θα αφήνετε τους άλλους να παίρνουν πρωτοβουλίες και να σας λένε τι πρέπει να κάνετε διότι εσείς πλέον δεν μπορείτε να λύσετε από μόνοι σας τα προβλήματά σας. Οι ημέρες αυτές επιτρέπουν να αφήσετε το τιμόνι της ζωή σας σε κάποιον άλλον, έως ότου διαπιστώσετε ότι έχει επέλθει κάποια ισορροπία. Οι παντρεμένοι τις επόμενες ημέρες θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να σπάσετε την ρουτίνα, κάνοντας κοινωνικές εμφανίσεις με τον ή την σύζυγό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μετά από αρκετό καιρό μία πολύ καλή εβδομάδα. Εκεί που υπήρχε μία αναταραχή στις σχέσεις σας τώρα θα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις. Αν θέλετε να κάνετε κάτι δημιουργικό, αν θέλετε να μάθετε κάτι καινούριο, να κάνετε σπουδές, αν θέλετε να ρισκάρετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή καθώς υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα για να σας βοηθήσουν. Είναι επίσης πολύ καλή περίοδος για να κάνετε καινούριες ερωτικές γνωριμίες. Τα άτομα που θα γνωρίσετε θα είναι στο ίδιο μήκος κύμματος μαζί σας, οπότε η μετάβαση από την απλή γνωριμία σε ερωτική θα γίνει σε χρόνο ανύποπτο.

 Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώθετε αρκετά αγχωμένοι καθώς το μυαλό σας αρχίζει σταδιακά να κολλάει σε μοτίβα του παρελθόντος. Δυστυχώς, κάποιες καθυστερήσεις που ξεκινούν συντόμως και οι οποίες θα σας ταλαιπωρήσουν για μακρό χρονικό διάστημα, θα σας αποσυντονίσουν πλήρως. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ζητήσετε βοήθεια. Αφήστε τα άτομα που εμπιστεύεστε να αναλάβουν να σας οργανώσουν και να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις σας. Αν θέλετε το καλό σας κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε την μεγάλη εικόνα και όχι αυτό που συμβαίνει τώρα.

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, θα έχετε στο μυαλό σας τον έρωτα και πώς να περάσετε όμορφα τις επόμενες ημέρες. Ευτυχώς για εσάς θα έχετε πάμπολες ευκαιρίες να γλεντήσετε και να ερωτευθείτε. Ακριβώς επειδή θα είστε πολύ ανοικτοί στις προκλήσεις, θα έχετε προτάσεις από το πουθενά ή θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούριο κόσμο. Κάποιοι από εσάς θα είστε αρκετά τυχεροί και θα πέσετε πάνω σε άτομα που θα σας προσφέρουν εργασία ή θα κάνετε μία επικερδή συμφωνία.  

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα μπορέσετε για λίγο να ηρεμήσετε από την υπερένταση που νιώθετε ή από τις εντάσεις μέσα στον χώρο της εργασίας σας. Με το μυαλό σας ήρεμο θα μπορέσετε να ασχοληθείτε και πάλι με την αποκατάσταση του κύρους σας, την ανάκτηση χρημάτων τα οποία τα θεωρούσατε χαμένα, και βέβαια, να φροντίσετε την οικογένειά σας. Επίσης, το διάστημα αυτό επιτρέπει την λελογισμένη επέκταση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας αλλά μέσα στα πλαίσια του εφικτού. Οι παντρεμένοι θα δείτε τον γάμο σας να γίνεται καλύτερος επειδή όταν είστε ήρεμοι και μετρημένοι είστε οι καλύτεροι άνθρωποι του κόσμου.

 Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είναι καιρός να σταματήσετε να σκέφτεστε με όρους γρήγορου πλουτισμού. Καλώς ή κακώς το Σύμπαν θέλει από εσάς να στρωθείτε στην δουλειά και να βγάλετε τόσα χρήματα όσα χρειάζονται προκειμένου να ζείτε καλά εσείς και η οικογένειά σας. Οργανώστε την εργασία σας ή βρείτε εργασία με βάση όσα μπορείτε να κερδίζετε σε πραγματικό χρόνο και όχι σε αυτά που μπορεί να βγάζετε στο μέλλον. Για εσάς τους ελεύθερους είναι καλή περίοδος για να βρείτε ένα άτομο που θα μπορεί να σας οργανώσει την ζωή.

 Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για μία περίοδο όπου οι τσακωμοί με το ταίρι σας ή με τον κόσμο γύρω σας θα είναι σε καθημερινή βάση. Ό,τι κι αν κάνετε οι εντάσεις θα σας τραβάνε σαν μαγνήτης. Αντί να τις αποφεύγετε, θα μπαίνετε με μεγάλη ένταση και όποιος νικήσει. Θα είστε τυχεροί εάν τα άλλα άτομα κάνουν λίγο πίσω ή μπουν στην διαδικασία να συζητήσουν μαζί σας. Το πρόβλημα πάντως θα είστε εσείς διότι δεν έχετε την θέληση ούτε να ακούσετε ούτε να γίνετε πιο διαλλακτικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία ιδιαιτέρως ανατρεπτική εβδομάδα, γεμάτη όμως με ευχάριστες εκπλήξεις. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το Σύμπαν αποφάσισε να σας εκπληρώσει κάτι που θέλατε πάρα πολύ. Συνήθως αυτό που θέλετε είναι χρήματα, ασφάλεια, και μία καλή εργασία. Κάτι απ’ όλα αυτά θα σας δοθεί, αρκεί βεβαίως να μην αρχίσετε και ζητάτε ακόμη περισσότερα, διότι τότε θα χάσετε κι αυτά που έχετε. Ιδιαίτερα καλή περίοδος θα είναι για εσάς τους παντρεμένους καθώς θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας με τον ή την σύζυγό σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνετε και γονείς.

 Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είστε αποφασισμένοι να βάλετε τάξη στον ψυχισμό σας, στο σπίτι, στην οικογένεια, καθώς δεν μπορεί άλλο να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση πίεσης που αισθάνεστε. Μέχρι εδώ! Είναι καιρός να αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα με πιο θετική ματιά, και βέβαια να αρχίσετε να πετάτε οτιδήποτε παλαιό έχει συσσωρευθεί, από συναισθήματα μέχρι παλαιά αντικείμενα που σκονίζονται μέσα στο σπίτι σας. Κάποιοι από εσάς θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μία ερωτική ιστορία που κρατάει χρόνια.

 Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, σταδιακά θα βιώνετε ότι η ζωή σας αρχίζει και χάνει τον ρυθμό της, ότι με κάποιον τρόπο αρχίζει και γίνεται στάσιμη. Εκ πρώτης όψεως μπορεί να φαίνεται ότι αυτό είναι κακό αλλά δεν είναι έτσι. Στην πραγματικότητα το Σύμπαν προσπαθεί να σταματήσει για λίγο τις αλλαγές που κάνει στις ζωές σας προκειμένου να μπορέσετε να έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να τις εμπεδώσετε. Μπορεί εσείς να έχετε στο μυαλό σας ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι η ευκαιρία να γλιτώσετε από τις δυσκολίες αλλά δυστυχώς για εσάς αυτό το παιγνίδι είναι της υπομονής και δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για αυτό.

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε μία πολύ όμορφη εβδομάδα, η οποία θα κρύβει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις. Οι ελεύθεροι αυτό το διάστημα θα γνωρίσετε άτομα που έχουν διάθεση να σας χαρίσουν αυτό που θέλετε, ασφάλεια και σταθερότητα, και όλα αυτά με μία μικρή δόση ρομαντισμού. Οι δεσμευμένοι θα δείτε το ταίρι σας να παίρνει πρωτοβουλίες και να σας κάνει διάφορες μικροεκπλήξεις, οι οποίες θα αναταράξουν ευχάριστα την καθημερινότητά σας. Αν για κάποιον λόγο είχατε τσακωθεί, τώρα τα ξαναβρίσκετε.

 Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα θελήσετε τις επόμενες ημέρες να αντιμετωπίσετε άτομα τα οποία πραγματικά σας βάζουν τρικλοποδιές αλλά έχουν και την ικανότητα να μπορούν να μην φαίνονται ότι το κάνουν. Εσείς έχετε την αυτοπεποίθηση για αυτήν την σύγκρουση και θα την επιδιώξετε. Επειδή όμως θα πειράξετε την σφηκοφωλιά ετοιμαστείτε για να δεχθείτε την αντεπίθεσή τους. Θα μπορέσετε να κερδίσετε κάποιες μάχες αλλά θα είναι πύρρειες. Για αυτό θα πρέπει να εφαρμόσετε την τακτική «κτυπώ και φεύγω» και όχι την κατά μέτωπο επίθεση.

Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου κλείνει μία περίοδος όπου θέλατε να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση. Μέσα σε αυτό το διάστημα κατηγορήσατε τον κόσμο για τα δικά σας δεινά, κάνατε την σεξουαλική σας επανάσταση, βάλατε την σχέση ή τον γάμο σας σε δοκιμασία, ίσως ακόμη και να χωρίσατε. Το μάθημα που πήρατε είναι ότι η ειλικρίνεια είναι καλή αλλά με μέτρο. Μπορεί να είστε άνθρωποι κατά βάθος πιστοί αλλά όταν κάτι τελειώνει το τελειώνετε μία και καλή. Το θέμα είναι εάν το καταλάβατε, οπότε θα ξεκινήσετε μία καινούρια περίοδος ανάπτυξης για εσάς ή θα αγκαλιάσετε τον εγωισμό σας και θα απομονωθείτε από τον κόσμο.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε μία ιδιαιτέρως ερωτική εβδομάδα. Αν είστε δεσμευμένοι, θα θελήσετε να σπάσετε την μονοτονία της ερωτικής σας ζωής με διάφορα παιγνίδια ή ξοδεύοντας χρήματα προκειμένου να ανέβει τόσο η δική σας ψυχολογία όσο και του ή της συντρόφου σας. Ό,τι κι αν κάνετε, αυτό που χρειάζεστε είναι ανανέωση, και θα το πετύχετε. Οι ελεύθεροι θα σπάσετε την μονοτονία σας με το να δοκιμάσετε να έλθετε σε επαφή με άτομα που έχουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση από την δική σας. Αυτού του είδους οι επαφές θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

 

 Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα καθώς θα βρεθείτε ανάμεσα στην Σκύλλα και την Χάρυβδη. Από την μία θα έχετε πολλές εντάσεις μέσα στο σπίτι σας, είτε με τα μέλη της οικογενείας σας, είτε με το ταίρι σας, είτε ακόμη και με τις ηλεκτρικές σας συσκευές. Από την άλλη, τα επαγγελματικά θα αρχίσουν να βαλτώνουν ή θα υπάρχουν συνέχεια εκνευριστικές καθυστερήσεις. Οπότε λογικό κι επόμενο είναι να είστε μέσα στο άγχος. Θα πρέπει όμως να το διατηρήσετε υπό έλεγχο διότι διαφορετικά θα αρρωστήσετε.

 

 Κι εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα επηρεαστείτε στα επαγγελματικά σας αλλά περισσότερο με θετικό τρόπο παρά με αρνητικό. Εσάς οι αναποδιές ή οι καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας θα σας δώσουν τον χρόνο να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να τα οργανώσετε καλύτερα. Αυτό θα συμβεί επειδή θα αντιληφθείτε ότι χρειάζεστε οπωσδήποτε να είστε έτοιμοι σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά και ότι ποτέ δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει. Υπάρχει και η περίπτωση να λάβετε κάποιες παρελθοντικές οφειλές. 

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια