12 AM | 18 Mar

Προβλέψεις από 18 έως 24 Μαρτίου!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα. Από την μία θα υπάρχει ο έρωτας, ο οποίος μπορεί να σας τυφλώσει, ειδικά εσάς που έχετε ήδη δεσμό. Η ανάγκη σας να ερωτευτείτε θα δοκιμάσει τα όριά σας, διότι το μυαλό σας αυτήν την περίοδο θέλει την ησυχία και την ασφάλεια. Από την άλλη, μέρα με την ημέρα έρχεστε σε επαφή με άτομα που είναι εντελώς αυθόρμητα και που θέλουν να κάνουν τρέλες μαζί σας. Όσο κι αν φανεί παράξενο για εσάς, μάλλον θα επιλέξετε κάτι σίγουρο ή να μείνετε μόνοι σας από το να ενδώσετε στα συναισθήματά σας.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, τα όποια προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει στην εργασία αυτό το διάστημα θα λυθούν αφού πρώτα βάλετε σε τάξη τις προτεραιότητές σας. Επιπλέον, κοιτάξτε προσεκτικότερα τις υποθέσεις σας διότι υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που αν τις παραβλέψετε θα δημιουργηθούν θέματα από εκεί που δεν το περιμένετε. Ερωτικά, ετοιμαστείτε για δυνατές συγκινήσεις ή για μία επανασύνδεση.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα δείξετε στον κόσμο όλες τις πτυχές της προσωπικότητάς σας, και τις θετικές και τις αρνητικές. Για αυτό και θα γίνετε ας πούμε μία καρικατούρα του ζωδίου σας. Έτσι θα δείχνετε στον κόσμο όλα τα στερεότυπα που έχουν σχηματίσει για εσάς, όπως ερωτύλοι, παρορμητικοί, γενναιόδωροι, αλλά και σπάταλοι, επιπόλαιοι, λάγνοι, υπερβολικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας, όπως επίσης υπερβολικοί στην κατανάλωση φαγητού και ποτού με την δικαιολογία ότι μια ζωή την έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία καλή εβδομάδα καθώς θα είναι όπως ακριβώς την θέλετε, με μόνο μία μικρή παραφωνία, την οποία θα την έχετε στις σχέσεις σας. Τις επόμενες ημέρες θα ασχοληθείτε με την εργασία σας. Τα πάντα θα γίνουν όπως τα θέλετε εσείς, δεν θα έχετε κανέναν φόβο για το αύριο, η σταθερότητα θα σας κάνει να νιώθετε άνετα, οι ημέρες θα κυλούν ήρεμα και γενικά θα νιώθετε πολύ καλά. Το μόνο «κακό» που θα έχει η επόμενη εβδομάδα θα είναι η συνεννόηση με τους άλλους, και ιδιαιτέρως με το ταίρι σας. Οι Άλλοι θέλουν από εσάς να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί αλλά εσείς δεν θέλετε διότι αντλείτε ευχαρίστηση από την εργασία σας.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε λίγο με τα οικονομικά σας και να μην τα αφήσετε στα χέρια του ή της συντρόφου σας, ή στις γυναίκες του σπιτιού σας. Γενικά, αυτήν την περίοδο είναι αρκετά ασταθείς και είναι πολύ εύκολο να ανοιχθούν σε έξοδα, ασχέτως εάν θέλουν να το κάνουν σε πράγματα που θα φροντίσουν εσάς ή το σπιτικό σας. Εδώ είναι που πρέπει να επέμβετε εσείς και να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους, πριν πάθετε καμιά λαχτάρα βλέποντας τις αποδείξεις.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία μεικτή εβδομάδα σε συναισθήματα. Στα θετικά, τις επόμενες ημέρες τα χέρια σας θα πιάνουν. Ό,τι δουλειές έχετε να κάνετε, από κάτι μικρό όπως το να φτιάξετε μία συσκευή, μέχρι κάτι μεγάλο όπως το να φτιάξετε τον κήπο σας ή να βάψετε το σπίτι σας, μπορείτε τώρα να τις κάνετε. Επίσης θα είστε ιδιαιτέρως κοινωνικοί καθώς θα θελήσετε να κάνετε παρέα τα αγαπημένα ή συγγενικά σας πρόσωπα. Στα αρνητικά θα είναι οι σχέσεις σας. Τις επόμενες ημέρες ενώ θα έχετε την διάθεση για έρωτα, κάτι οι υποχρεώσεις σας, κάτι που δεν θέλετε να αναστατώσετε τις ζωές σας, θα δυσανασχετήσετε όταν έλθει η ώρα να κάνετε κάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε τις επόμενες ημέρες διότι ως άνθρωποι μπορεί να είστε άνετοι και να ζείτε τις ζωές σας, αλλά αυτό θα αποτελέσει την καταστροφή σας εάν ξεπεράσετε τα όρια. Η καλή ζωή, τα γλέντια, οι επιτυχίες στο άλλο φύλο, όλα αυτά μπορούν να σας οδηγήσουν σε δυσάρεστες εκπλήξεις και να χαλάσετε την δημόσια εικόνα σας. Οι σχέσεις αυτήν την περίοδο θα είναι φορτικές για εσάς, για αυτό θα επιλέξετε να παίξετε σε πολλά και διαφορετικά ταμπλώ, είτε έχετε δεσμό είτε όχι.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, το μυαλό σας το έχετε στις σχέσεις, το οποίο δεν είναι κακό. Για να πραγματοποιηθούν οι σχέσεις αυτές ή για να διατηρήσετε αυτήν που έχετε θα πρέπει να περιορίσετε την παρορμητικότητά σας και να οργανώσετε την σκέψη σας. Η αστάθεια είναι το βασικό μειονέκτημα του χαρακτήρα σας, και αυτήν πρέπει να καταπολεμήσετε εάν θέλετε να είστε με ένα άτομο μαζί. Επίσης, όσο κι αν σας είναι δύσκολο, θα πρέπει να εστιάσετε σε ένα και μόνο πρόσωπο. Εσείς που έχετε δεσμό, θα πρέπει να ισορροπήσετε τον χρόνο που αφιερώνετε μεταξύ της εργασίας και του ανθρώπου που έχετε δίπλα σας!

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη και ίσως ενοχλητική εβδομάδα. Το επόμενο διάστημα θα έχετε να κάνετε με αρκετά μαύρους στην ψυχολογία ανθρώπους. Αν είστε ελεύθεροι, θα πέφτετε πάνω σε άτομα που ουσιαστικά είναι υπεύθυνα για τις ατυχίες τους. Ακόμη και η ομορφιά τους να είναι επιπέδου μοντέλου, η γκρίνια και η μιζέρια τους θα είναι ανυπόφορη. Οι δεσμευμένοι, θα έχετε να κάνετε με το ταίρι σας, το οποίο αυτήν την περίοδο περνάει τις μαύρες του. Αν δεν σας αρέσει αυτή η κατάσταση κάντε κάτι ή απλά αποφύγετέ το αυτό το διάστημα.

  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είστε γεννημένοι αρχηγοί. Όμως για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να έλθετε σε ρήξη με όλα τα στερεότυπα και τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή, είτε είναι γονείς, είτε είναι συνεργάτες, είτε είναι εργοδότες, είτε είναι σύντροφοι. Τα πράγματα είναι απλά αλλά και δύσκολα συνάμα. Θα πρέπει να σπάσετε τις αλυσίδες που έχετε βάλει οι ίδιοι στους εαυτούς σας και να δείξετε από τι είστε φτιαγμένοι.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την περίοδο θα μπορέσετε να έλθετε σε επαφή με τον κόσμο και να ανοίξετε πραγματικούς διαύλους επικοινωνίας. Αν και δεν είστε από τα λεγόμενα «ελεύθερα πνεύματα» αυτές τις ημέρες πραγματικά θα είστε σφουγγάρι όσον αφορά ιδέες και αντιλήψεις οι οποίες θα είναι ξένες ως προς την ιδιοσυγκρασία σας. Επίσης, με τον τρόπο σας θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε σε οποιοδήποτε περιβάλλον ή περίσταση βρεθείτε.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα βρεθείτε σε ένα κομβικό σημείο στις ζωές σας. Οι περισσότεροι θα βιώσετε την περίοδο αυτή ως αρνητική, καθώς θετικές έννοιες όπως η τόλμη, η εργατικότητα, οι εμπνεύσεις, η αγάπη, θα μετατραπούν σε τυχοδιωκτισμό, φανατισμό, εγωιστικές φιλοδοξίες, απομόνωση. Οι λίγοι, αυτοί που θα καταλάβουν πως όταν έχεις υψηλό φρόνημα, ευγενικές ιδέες, υψηλούς στόχους, αγάπη που βασίζεται στην ελευθερία, αυτοί θα είναι που θα ξεφύγουν από τον κύκλο των αρνητικών γεγονότων στις ζωές τους.

  

ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία μεικτή εβδομάδα. Η καλή σας διάθεση θα σας κάνει συνεργάσιμους, καλοπροαίρετους, γενναιόδωρους. Επίσης, είναι καλή περίοδος να κάνετε το βιογραφικό σας προκειμένου να σας προσλάβουν σε εταιρίες. Οι δυσκολίες θα προέλθουν από τα ερωτικά σας. Εκεί το πρόβλημα είναι η φύση των ερωτικών σας συντρόφων. Δυστυχώς αυτήν την περίοδο γκρινιάζουν τόσο πολύ που δεν θα τους ή τις αντέξετε. Κι εσείς έχετε περάσει άσχημες στιγμές αλλά δεν τις έχετε αφήσει να σας μαυρίσουν την ψυχή, γιατί λοιπόν να το κάνουν οι άλλοι με τις ατυχίες τους;

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα, κυρίως λόγω των επαφών σας με τον κόσμο. Αυτήν την περίοδο είστε απορροφημένοι από τα σχέδιά σας για το μέλλον, κάτι το οποίο χωρίς να το αντιλαμβάνεστε σας απομακρύνει από τον κόσμο, ακόμη και από το ίδιο σας το ταίρι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σας αρέσει να απολαμβάνετε την εκτίμηση του κόσμου, απλά δεν θα έχετε όρεξη να ασχοληθείτε μαζί τους για πράγματα που δεν αφορούν το μέλλον σας.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, προετοιμαστείτε για μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Είστε δυνατοί χαρακτήρες και δεν ανέχεστε τους περιορισμούς των άλλων. Επίσης, παρότι δεν θέλετε να έχετε εμπόδια στις φιλοδοξίες σας, από την στιγμή που υπάρχουν, θέλετε να τα υπερπηδήσετε. Τίποτα δεν μπορεί να σας καταβάλει, εκτός από τον χρόνο. Όσο κι αν εσείς παλεύετε, ακόμη κι αν έχετε τις προϋποθέσεις για να επιτύχετε, συνέχεια κάτι θα συμβαίνει και θα σας πηγαίνει πίσω. Όσο κι αν σας εκνευρίζει αυτή η κατάσταση εσείς θα πρέπει να επιμείνετε. Στον έρωτα θα έχετε να κάνετε με άτομα τα οποία γκρινιάζουν για τις αποτυχίες τους. Αν ξεπεράσετε αυτό το στάδιο θα μπορέσετε να τους αποδείξετε ότι σαν τον Λέοντα κανείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, σε γενικές γραμμές θα έχετε μία ήρεμη εβδομάδα. Βέβαια, όταν υπάρχει ηρεμία εσείς μπαίνετε στον πειρασμό να κάνετε συνέχεια αρνητικές σκέψεις. Αν μπορείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας, θα το κάνετε. Αν μπορείτε να γκρινιάξετε, θα το κάνετε. Αν δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε θα ασχοληθείτε με τους διπλανούς σας μόνο και μόνο από φθόνο. Για να αποφύγετε την αρνητική πλευρά του εαυτού σας, χαλαρώστε. Κάντε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά, δηλαδή, μία αυτάρκη ζωή και αρκετή εργασία.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα βιώσετε κάτι σπάνιο για την δική σας ιδιοσυγκρασία. Τις επόμενες ημέρες θα θελήσετε να γλεντήσετε την ζωή σας σαν να μην υπάρχει αύριο. Η καλή ζωή, η επίδειξη, οι ερωτικές επαφές με πολλούς και διαφορετικούς συντρόφους, είναι κάτι που δεν το συνηθίζετε αλλά αυτό θα κάνετε. Οι δε δεσμευμένοι θα νιώσετε ότι το να είστε με ένα και μόνο άτομο ή το να μην κάνετε αυτό που θέλετε επειδή είστε υπόχρεοι έναντι στο ταίρι σας, είναι αρκετά βαρύ για εσάς, για αυτό άλλωστε θα δυσφορήσετε. Δεν θα είναι καθόλου παράξενο εάν φλερτάρετε ασύστολα το επόμενο διάστημα μόνο και μόνο για τον εκνευρισμό του ή της συντρόφου σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, πραγματικά θα είστε δύο άτομα. Από την μία θα δείχνετε στον κόσμο ότι είστε ισχυροί χαρακτήρες, ότι έχετε σταθερές επιδιώξεις και ότι μπορείτε να προβλέπετε μελλοντικές καταστάσεις. Από την άλλη, θα σας πιάσει μία μανία να ριψοκινδυνέψετε κυρίως ερωτικά, θα είστε αδιάφοροι για το ταίρι σας ή για το τί λέει ο κόσμος, θα γίνετε ματαιόδοξοι επειδή λόγω της έλλειψης ηθικών φραγμών θα έχετε πολλές επιτυχίες. Η επιλογή στο τι θέλετε να είστε ανήκει αποκλειστικά σε εσάς.

ΖΥΓΟΣ    

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι καιρός να σταματήσετε την αυταρχική σας συμπεριφορά στους άλλους ή τον αυταρχισμό των άλλων προς εσάς. Και στις δύο περιπτώσεις, θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στις απόψεις του άλλου ειδάλλως η ανισορροπία θα προκαλέσει εντάσεις. Καλό θα είναι να τις αποφύγετε και να ασχοληθείτε με το πως θα δείξετε στον κόσμο τις ικανότητές σας ή να ψάξετε επιτέλους μία σοβαρή και σταθερή εργασία. Ερωτικά, αν δεν είστε στην φάση της αχαλίνωτης διασκέδασης και του σεξ με διαφορετικούς συντρόφους, καλό θα ήταν να μην ανοιχτείτε.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα μπορέσετε τις επόμενες ημέρες να κάνετε καινούρια ανοίγματα, είτε εργασιακά, είτε οικονομικά, είτε απλά να δείτε με θετικό μάτι νέες ιδέες ή διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας. Η υιοθέτηση διαφορετικών πρακτικών ή καινούριας γνώσης, θα σας βοηθήσουν να κάνετε κινήσεις που φοβόσασταν να κάνετε ή να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας. Επίσης, φροντίστε την εμφάνισή σας. Τις επόμενες ημέρες ένα καλό ντύσιμο θα σας ανοίξει πόρτες που δεν φανταζόσασταν, ίσως ακόμη και να γοητεύσετε τον κόσμο αποσπώντας θετικά σχόλια.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Γενικά, το πρόβλημά σας είναι πως το μυαλό σας έχει κολλήσει και δυστυχώς αδυνατείτε να κάνετε παραπάνω από ένα πράγμα την φορά. Έτσι εάν πάει κάτι στραβά δεν μπορείτε να βρείτε εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματά σας. Ακριβώς επειδή βρίσκεστε σε αυτό το αδιέξοδο το πιθανότερο είναι να έχετε και κάποια ξεσπάσματα θυμού. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι απλά να σταματήσετε να σκέπτεστε και να βγείτε έξω να χαρείτε, να διασκεδάσετε, ακόμη και να ερωτευθείτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι καιρός να μαζέψετε τον παρορμητισμό σας ο οποίος σας οδήγησε στο να αψηφάτε κανόνες, περιορισμούς, ακόμη και συνήθειες. Θα πρέπει να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει σε κανονικούς ρυθμούς και να τακτοποιήσετε και πάλι την ζωή σας. Αυτό που πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα είναι την ερωτική σας ζωή. Είτε επειδή κάνατε επιπόλαιες επιλογές, είτε γιατί ένας ή μία πρώην επανεμφανίστηκε, έχετε μπλέξει και τώρα πρέπει να ξεμπλέξετε. Οργανωθείτε. Πείτε ναι σε καταστάσεις που αξίζουν και όχι σε αυτές που δεν αξίζουν. Όμως ό,τι πείτε θα πρέπει να το τηρήσετε διότι μεσοβέζικες λύσεις δεν χωρούν.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αν είστε δεσμευμένοι, ετοιμαστείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, με αρκετό σεξ, το οποίο θα γίνει το φάρμακο σε οποιαδήποτε «ασθένεια» υπάρχει μέσα στην σχέση σας. Εσείς οι ελεύθεροι ναι μεν θα κάνετε κινήσεις για να βρείτε κάτι αλλά περισσότερο θα το κάνετε για να αποσπάσετε τον θαυμασμό του κόσμου. Στην πραγματικότητα δεν έχετε και πολύ όρεξη να ανοιχθείτε στο οποιοδήποτε άτομο που θα βρεθεί μαζί σας. Αν όμως υπάρχει εκείνο το άτομο που εμπιστεύεστε όσο τίποτα στον κόσμο, τότε θα απελευθερωθεί ο γνήσιος Σκορπιός που κρύβεται μέσα σας, πάντα με την καλή έννοια!

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Αυτό που εσείς θέλετε είναι να ασχοληθείτε με την εργασία σας και πώς να απολαμβάνετε ήσυχοι την παρέα των φίλων ή των συγγενών σας. Όμως άνθρωποι και γεγονότα δεν πρόκειται να σας αφήσουν σε ησυχία. Τα μέλη της οικογενείας σας θέλουν βόλτα, διασκέδαση, ακόμη και να κάνετε μία μάζωξη, κάτι που σαφώς θα χαλάσει το πρόγραμμα ησυχίας που τόσο πολύ θέλετε. Στην εργασία, θα υπάρξουν νέα που θα σας αναγκάσουν να αυξήσετε ρυθμούς, κάτι το οποίο πάλι θα σας βγάλει από το πρόγραμμά σας, αλλά η διαδικασία αυτή είναι μονόδρομος. Αργότερα, όταν τα πράγματα ηρεμήσουν θα δικαιωθεί ο κόπος αυτών των ημερών.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να κοιτάξετε λίγο πως αντιμετωπίζετε την ερωτική σας ζωή και τους υποψήφιους ερωτικούς κι ερωτικές συντρόφους σας. Παρότι δεν αντιμετωπίζετε κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά τον έρωτα διότι έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας, το πρόβλημα ξεκινά όταν γίνεστε αυταρχικοί. Η ανάγκη σας να επιβάλλετε τον δικό σας τρόπο σκέψεως δεν βρίσκει πάντα σύμφωνους όσους σας πλησιάζουν. Αυτό είναι που πρέπει να διορθώσετε εάν θέλετε οι γνωριμίες σας να προχωρούν και να εξελίσσονται σε σχέσεις.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα, ειδικά όσοι έχετε δεσμό. Γενικά, το Σύμπαν σας προειδοποιεί ότι αν θέλετε να αποκτήσετε πράγματα που δεν σας αξίζουν, θα τιμωρηθείτε. Η απληστία είναι κακός σύμβουλος για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά εάν έχετε ήδη δεσμό. Αυτού του είδους η συμπεριφορά απομακρύνει από κοντά σας τους ανθρώπους, αφήνοντάς σας μόνο με αυτά που ανέντιμα κερδίσατε. Μόνο ένα πολύ ισχυρό ωροσκόπιο μπορεί να μειώσει αυτήν την κακή επιρροή.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία εβδομάδα όπου θα νιώθετε τόση απαισιοδοξία που θα αρχίσετε να αναρωτιέστε για το νόημα της ζωής, για το πόσο γρήγορα περνάει, για το πώς χάνεται πολύτιμος χρόνος, για το πόσο άτυχοι έχετε σταθεί στις ζωές σας και άλλα τέτοια. Αν συνεχίσετε σε αυτόν τον ρυθμό θα έχετε ατυχίες στην ερωτική σας ζωή. Αν όμως δείτε τα πράγματα από την θετική τους πλευρά, θα θελήσετε να κάνετε μία καλή επανεκκίνηση στις ζωές σας. Δεν είναι κακό κάποιες φορές να να ρίχνετε μαύρη πέτρα πίσω σας και να αρχίζετε και πάλι από την αρχή.

  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε δύο πράγματα. Το ένα είναι πως να ισορροπήσετε μεταξύ των ικανοτήτων σας και της υπεροψίας σας. Το ότι έχετε ικανότητες θα πρέπει να είναι το κίνητρο για να γίνετε ακόμη καλύτεροι κι έτσι να έχετε την αναγνώριση που τόσο επιθυμείτε. Το ότι τις έχετε δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε υπερόπτες και αυταρχικοί σε εκείνους που δεν τις έχουν. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο χάνετε και στον έρωτα. Αν θέλετε να έχετε επιτυχίες θα πρέπει αλλάξετε και να πάψετε να είστε σκληροί με τους άλλους.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία καλή εβδομάδα. Η περίοδος ευνοεί να γνωρίσετε καινούρια άτομα, να αποκτήσετε καινούρια γνώση, να έλθετε σε επαφή με διαφορετικές ιδέες ή απόψεις από τις δικές σας. Όλα αυτά θα γίνουν ο οδηγός σας σε ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σας καθώς, ας μην κρυβόμαστε, είστε άνθρωποι που δεν αλλάζουν εύκολα απόψεις ούτε θέλουν να μαθαίνουν καινούρια πράγματα. Για κάποιους και κάποιες από εσάς θα είναι μία ερωτική εβδομάδα, ίσως με την επιστροφή ενός ή μίας πρώην, ή με επανασύνδεση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.  

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ έντονη ερωτικά εβδομάδα. Οι περισσότεροι θα νιώσετε την ανάγκη κάπου να ξεσπάσετε από την πίεση που νιώθετε ή απλά για να νιώσετε ξανά νέοι. Είτε είστε μόνοι είτε είστε δεσμευμένοι θα ζητήσετε πιεστικά σεξ και δεν θα σας νοιάζει ιδιαιτέρως από πού θα προέλθει αυτό. Μάλιστα, υπάρχει και το ενδεχόμενο ενός ή μίας πρώην, το οποίο θα σας δώσει την δικαιολογία που ψάχνατε για να απελευθερώσετε την λίμπιντό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, πρέπει να δείτε τα λάθη που κάνετε με την συμπεριφορά σας. Το ότι έχετε μυαλό και ικανότητες όλοι το γνωρίζουν και για αυτό σας εκτιμούν. Επίσης κι εσείς με την σειρά σας έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και το δείχνετε. Εκεί που κάνετε λάθος είναι στον τρόπο που εκφράζεστε. Η τάση σας να επιβάλλετε με κάθε τρόπο την άποψή σας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Αν δεν θέλετε να σας λένε ακοινώνητους, αυταρχικούς και υπερόπτες, κάντε αλλαγές διότι αυτήν την εβδομάδα θα χάσετε αρκετούς φίλους, θα παρεξηγηθείτε με τους γείτονές σας ή θα σας αποξενώσουν οι συγγενείς σας.   

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα. Αυτό που θα σας νοιάζει τις επόμενες ημέρες είναι να κάνετε σωστά την εργασία σας, με ήρεμο και συνετό τρόπο. Η κοινή λογική θα είναι οδηγός σε ό,τι κάνετε. Θα δείξετε πόσο ικανοί είστε και θα απολαμβάνετε χωρίς εγωισμό την εκτίμηση των άλλων. Οι όποιες εντάσεις υπάρξουν θα είναι από την οικογένειά σας και αυτό επειδή θέλουν να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί τους παρά με την εργασία σας.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μέρα με την ημέρα η ερωτική σας ζωή θα γίνεται ολοένα και πιο ακραία. Κάλλιστα μπορεί να γίνετε απίστευτα λάγνοι, μπορεί όμως και να απορρίψετε πλήρως τις ανάγκες της σάρκας προκειμένου να δεθείτε με ένα άτομο σε πνευματικό επίπεδο. Θα είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσετε μία ισορροπία ανάμεσα στα θέλω σας και στο πώς να τα αποκτήσετε, αλλά γνωρίζετε πως το πάθος είναι κακός σύμβουλος ενώ η λογική θα σας απαλλάξει από λανθασμένες αποφάσεις ή κινήσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να κοιτάξετε δύο πράγματα. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να προσέξετε τα νεύρα σας. Η παραμικρή ένταση θα σας προκαλεί από απλό πονοκέφαλο μέχρι εκρήξεις θυμού. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να είστε εστιασμένοι στην εργασία σας, και να ακολουθείτε ένα αυστηρό πρόγραμμα ρουτίνας, προκειμένου να μην ξεφύγετε από το μέτρο.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα, αφού θα μπορέσετε να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας καθώς θα πέσετε με τα μούτρα προκειμένου να πετύχετε. Σε αυτό θα βοηθήσει και το γεγονός ότι ναι μεν θα είστε παρορμητικοί αλλά παράλληλα θα έχετε και τον πλήρη έλεγχο στον συναισθηματισμό σας, οπότε δεν έχετε να φοβηθείτε ότι θα κάνετε λάθη επειδή θα παρεκτραπείτε. Εστιάστε στην εργασία σας, κάντε τις κινήσεις σας, και με υπομονή και επιμονή θα πετύχετε.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ευτυχώς που τις επόμενες ημέρες θα έχετε αρκετά κρατήματα διότι θα σας είναι πολύ εύκολο να χάσετε το μέτρο και το μόνο που θα θέλετε να κάνετε είναι να διασκεδάζετε, να ζήσετε την καλή ζωή, να ζήσετε τον έρωτα σαν να μην υπάρχει αύριο, και γενικά να κάνετε σαν έφηβοι. Ακόμη και να είστε αδύναμοι χαρακτήρες θα περιορίσετε κατά πολύ τις παρορμήσεις σας, οπότε θα απολαύσετε αυτό που σας δίνεται χωρίς να παρεκτραπείτε. Μετά από αυτό θα έχετε τόσο πολύ κορεστεί που θα επιστρέψετε στον παλιό καλό εαυτό σας.

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια