12 AM | 11 Mar

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 έως 17 Μαρτίου!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, έχετε όλα τα εχέγγυα προκειμένου να έχετε μία σταθερή εργασία και από την οποία να πληρώνεστε καλά. Το γεγονός αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε από την πίεση που έχουν οι περισσότεροι που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι την συμπεριφορά σας. Οι ικανότητές σας είναι ζηλευτές και για αυτό είστε άξιοι. Κανείς όμως δεν σας δίνει το δικαίωμα να κρίνετε και να επιβάλλετε τις δικές σας απόψεις στους άλλους. Αυτός είναι ο λόγος που αρκετός κόσμος θα απομακρυνθεί από εσάς.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία καλή εβδομάδα καθώς τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά σας θα είναι αρκετά καλά. Η ηρεμία που σας παρέχει η οικονομική κι επαγγελματική σταθερότητα, θα σας επιτρέψει να δώσετε στην οικογένειά σας το καλύτερο. Αν είστε ελεύθεροι, το γεγονός ότι θα έχετε λεφτά στην τσέπη σας, θα σας βοηθήσει να χαρείτε τον έρωτα χωρίς το άγχος αν θα έχετε χρήματα ή όχι, ή αν θα πρέπει να υποχρεώνεστε στο άτομο που έχετε δίπλα σας.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να καθίσετε και να βρείτε για ποιο λόγο συμβαίνουν στην ζωή σας όλα αυτά που σας συμβαίνουν. Γιατί συνεχίζετε να έχετε τους ίδιους αρνητικούς ανθρώπους δίπλα σας ή για ποιο λόγο δεν μπορείτε να πάτε παρακάτω με τις σχέσεις σας; Φαίνεται πως το πρόβλημα εστιάζεται στο γεγονός ότι για κάποιον λόγο έχετε συμβιβαστεί με το μέτριο. Κάντε την αυτοκριτική σας τώρα που τα πράγματα έτσι κι αλλιώς δεν προχωρούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει σταδιακά να αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τις αλλαγές που πραγματοποιούνται τόσο στο σώμα σας όσο και στο προσωπικό σας περιβάλλον. Τα άτομα που θα έρχονται σε επαφή μαζί σας θα αρχίσουν να βλέπουν έναν διαφορετικό άνθρωπο από αυτόν που ήξεραν. Στο χέρι σας θα είναι εάν θα δουν κάτι καλό ή κάτι άσχημο. Το σώμα σας από την άλλη ή θα αρχίσει να δείχνει τα σημάδια του άγχους ή απλά λόγω της έντασης που θα αισθανθείτε θα αρχίσετε να χάνετε βάρος.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη αλλά καλή εβδομάδα. Γενικά, η φυσική και πνευματική σας κατάσταση θα είναι ιδιαιτέρως καλή, κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα που θα προκύψουν στην εργασία ή με το ταίρι σας. Με το ταίρι σας απλά θα του δώσετε να καταλάβει πως ό,τι κι αν κάνει δεν πρόκειται να σας αναστατώσει, οπότε καλό θα ήταν να μαζευτεί. Στην εργασία θα υπάρξουν εντάσεις με συνεργάτες ή συνάδελφους, αλλά, με την ψυχραιμία και την σιγουριά που έχετε αυτήν την περίοδο, και θα τις ξεπεράσετε και θα αποδειχθεί πόσο δίκιο είχατε. Αυτό που δεν ευνοείται αυτές τις ημέρες είναι ο έρωτας. Οπότε αφήστε τις ημέρες αυτές να περάσουν.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, δεν είναι ότι σας λείπει η λογική ή η εξυπνάδα αλλά η εσωτερική ισορροπία. Η ζωή σας αυτό το διάστημα είναι πλημμυρισμένη από το πάθος και αυτό είναι που σας τυφλώνει. Θα πρέπει να προσέχετε πολύ τις εκδηλώσεις των συναισθημάτων σας καθώς θα είναι πολύ εύκολο να χάσετε τον έλεγχο. Αν δείτε ότι δεν μπορείτε μόνοι σας να τιθασεύσετε τους εαυτούς σας, ζητήστε βοήθεια.    

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Γενικά θα είστε ευχάριστοι, συνεργάσιμοι και χωρίς πολλές φιλοδοξίες. Θα πρέπει να έχετε τον νου σας και να κάνετε πίσω όπου υπάρχουν εντάσεις, ειδικά στον χώρο της εργασίας σας. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποιο οικονομικό θέμα που πρέπει να λύσετε και το οποίο θεωρούσατε λυμένο. Αυτό το θέμα θα σας απασχολήσει και τις επόμενες εβδομάδες αλλά ευτυχώς είναι κάτι που λύνεται. Το πιθανότερο είναι πως είτε κάτι ξεχάσατε να κάνετε είτε υπάρχει κάποιο κόλλημα .

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία αντιφατική εβδομάδα. Το κύριο θέμα που θα σας απασχολήσει θα είναι οι σχέσεις σας. Οι ελεύθεροι αν θέλετε να έχετε έναν άνθρωπο δίπλα σας θα πρέπει να δείξετε σοβαρότητα και να είστε έτοιμοι να προσφέρετε. Καλώς ή κακώς δεν θα σας είναι εύκολο διότι θέλετε την χαλαρότητα αλλά τώρα κάτι τέτοιο δεν θα είναι αρκετό για να κάνετε σχέση. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να μην δυσανασχετείτε με τους περιορισμούς που έχουν οι σχέσεις. Οπότε θα πρέπει να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας στο ταίρι σας και να μην κοιτάτε αριστερά-δεξιά όταν τα πράγματα, φυσιολογικά πάντα, ζορίζουν.

 

Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου ξεκινά μία περίοδος εντάσεων κυρίως με συνεργάτες ή συνάδελφους.Τις εντάσεις δεν θα τις κάνετε εσείς όσο οι Άλλοι αλλά δυστυχώς, εκεί που λέγατε ότι είχατε αφήσει πίσω σας την μικρότητα και την κακία των Άλλων, θα πρέπει να ασχοληθείτε μαζί τους. Αυτή η διαδικασία θα είναι αργή αλλά αναγκαία, διότι ναι μεν εσείς έχετε την καλή διάθεση και την υπομονή να κάνετε ανοίγματα προς την άλλη πλευρά, η άλλη πλευρά όμως σας θεωρεί αδύναμους, ανίκανους, και ανόητους. Οπότε αναμενόμενο είναι να δυσκολευτείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα. Από την μία θα νιώσετε συναισθηματική και υλική πληρότητα από το γεγονός ότι όλα πηγαίνουν όπως τα θέλετε. Σε αυτό βοηθά και το γεγονός ότι είστε αρκετά ήρεμοι ή ότι αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις που σας προκύπτουν με στωικότητα. Όπως και να έχουν τα πράγματα, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια γνωρίζοντας ότι έχετε πιάσει τους στόχους σας ή ότι όλα πάνε καλά. Από την άλλη, οι σχέσεις σας θα είναι προβληματικές διότι ναι μεν μπορεί να είστε χαλαροί ως άνθρωποι αλλά στην προσωπική σας ζωή θέλετε ένταση. Να μην παραπονιέστε λοιπόν εάν σας κάθονται άτομα τα οποία είναι εντελώς εκκεντρικά και τα οποία μακροπρόθεσμα δεν θέλουν να ζήσουν την ήρεμη ζωή σας.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα, για αυτό άλλωστε θα κάνετε κινήσεις εξωστρέφειας. Η διάθεσή σας θα είναι καλή και θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Με ένα τηλεφώνημα οι φίλοι σας θα έλθουν να σας βρουν και να σας πάρουν να πάτε όπου θέλετε εσείς. Το γεγονός ότι θα ερωτοτροπήσετε δεν σημαίνει ότι θα έχετε κι επιτυχίες, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα σας πτοήσει. Όσοι έχετε δεσμό θα δείτε το ταίρι σας να είναι εκείνο που θα πάρει τις πρωτοβουλίες για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας.

 

Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου τα πράγματα αυτήν την εβδομάδα θα είναι ελαφρώς καλύτερα. Έχοντας αντιληφθεί πλέον ποίο είναι αυτό το λάθος που συμβαίνει στις ζωές σας και το οποίο την αναστατώνει σφόδρα, θα μπορέσετε επιτέλους να συμμαζέψετε τις συναισθηματικές εξάρσεις και να τις μετατρέψετε σε ήρεμη δύναμη. Σίγουρα, οι δοκιμασίες δεν έχουν τελειώσει αλλά πλέον μπορείτε να τις διαχειριστείτε. Αυτό είναι που χρειάζεστε προκειμένου να βάλετε τις ζωές σας και πάλι σε τάξη.   

 

ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, πρέπει επιτακτικά να ασχοληθείτε με την εργασία και τα επαγγελματικά σας. Πλέον τα πράγματα αλλάζουν και όχι πάντα προς το καλύτερο. Θα πρέπει να κινητοποιήσετε όλες σας τις δημιουργικές ικανότητες αλλά και την σκληρότητά σας. Οι ημέρες αυτές είναι πονηρές και χρειάζονται προσοχή. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξετε με τους γονείς σας, ειδικά εάν είναι σε μεγάλη ηλικία. Λόγω συνθηκών μπορεί να γίνουν σκληροί και απότομοι μαζί σας αλλά δεν το θέλουν. Επίσης, υπάρχει περίπτωση κάποιος από τους γονείς να χρειαστεί να κάνει εξετάσεις για την καρδιά του.

 

Σε εσάς του δευτέρου δεκαημέρου η επόμενη εβδομάδα κρύβει εντάσεις στις σχέσεις σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, μπορεί να σας πιάσει μία τρέλα ότι και καλά θα είστε καλύτερα μόνοι σας αλλά ας μην κρυβόμαστε, δεν πρόκειται να πάτε πουθενά. Μόλις έλθετε λίγο σε επαφή με την τρέλα που κυκλοφορεί εκεί έξω, αμέσως θα γυρίσετε στην αγκαλιά του ή της συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι αυτήν την περίοδο ενώ θα ψάχνετε για κάτι σταθερό θα πετυχαίνετε ασταθή και υπεροπτικά άτομα. Μπορεί να σας αρέσει αυτή η ένταση αλλά μακροπρόθεσμα θα χάσετε το ενδιαφέρον σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Αυτό που θα βιώσετε είναι το πάθος να σας κατακλύζει για ένα άτομο αρκετά έξυπνο αλλά ασταθές. Αυτός είναι ο λόγος που κι εσείς θα χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας, και θα νιώθετε ότι έχετε χάσει κάθε ίχνος ισορροπίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα δεν αποκλείεται να τυφλωθείτε από το πάθος, το οποίο μόνο το ωροσκόπιό σας μπορεί να δείξει εάν θα είναι καλόβουλο ή κακόβουλο. Για κακή σας τύχη το άτομο το οποίο επιθυμείτε ξέρει πώς να σας χειριστεί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα νιώσετε ότι το Σύμπαν προσπαθεί με κάποιο τρόπο να βάλει το μυαλό σας να εργασθεί περισσότερο και αποδοτικότερα. Τουλάχιστον αυτήν την εβδομάδα αυτή η διαδικασία θα είναι επίπονη, καθώς η επιπλέον διεργασία θα σας προξενήσει άγχος και το άγχος με την σειρά του σας κάνει να χάνετε τον ειρμό. Αυτός είναι ο λόγος που θα βγάλετε αρκετές παραξενιές ή αντιφατικές συμπεριφορές. Με τον καιρό όμως θα μπορέσετε να δαμάσετε αυτήν ένταση που θα νιώσετε τώρα.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα, καθώς έχοντας βάλει σε τάξη τις σχέσεις, τις συνεργασίες, και γενικά τις γνωριμίες σας, θα ξεκινήσετε έναν νέο γύρο εξωστρέφειας. Πέρα από το γεγονός ότι με το χαμόγελό σας θα κερδίσετε τις καρδιές του κόσμου, θα κερδίσετε και το μυαλό τους με τον καθαρό και ήρεμο τρόπο σκέψεως που έχετε. Πάνω απ’ όλα, θα μπορέσετε να κάνετε κάποιους στόχους που έχετε πραγματικότητα διότι είναι και λογικοί και επιτεύξιμοι.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε να λύσετε θέματα με τους συνεργάτες και τους ή τις συντρόφους σας. Εκεί που λέγατε ότι όλα έχουν έχουν διευθετηθεί όσον αφορά τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας, να που ξαφνικά όλα πάνε στραβά. Ευτυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο χάλια όσο φαίνονται αλλά σίγουρα το να βγείτε από το πρόγραμμά σας είναι δύσκολο για εσάς. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ηρεμήσετε και να περιορίσετε την ζημιά.     

ΖΥΓΟΣ    

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα ήταν μία πολύ καλή εβδομάδα εάν δεν είχατε να κάνετε με ανθρώπους που δεν το λέει η καρδιά τους. Αυτό το διάστημα εσείς θέλετε έρωτα, πάθος, αναρχία, και δυστυχώς για εσάς τόσο τα άτομα που βρίσκετε όσο και το ταίρι σας, αυτό το διάστημα και νωθροί είναι και θέλουν να τους αφήσετε ήσυχους. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν κάτι σίγουρο και να περνά ευχάριστα η ζωή. Υπό φυσιολογικές συνθήκες αυτό θέλετε κι εσείς, αλλά δυστυχώς αυτή  δεν είναι η εποχή για χλιαρές καταστάσεις.

 

Μία ήρεμη και καλή εβδομάδα ξεκινά για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Παρότι μπορεί να φωνάζετε ή να δείχνετε κακοί, μόνο κακοί δεν είστε. Όσοι σας ξέρουν καλά γνωρίζουν πόσο καλοί άνθρωποι είστε και ότι το μόνο που θέλετε είναι να έχετε την ησυχία σας. Ακριβώς επειδή η περίοδος θα είναι ήσυχη θα βγάλετε στην επιφάνεια τον καλό εαυτό σας! Θα είστε χαμογελαστοί, φιλικοί, και έτοιμοι να βοηθήσετε όπου χρειάζεστε. Στην εργασία σας θα είστε λίγο πιο λεπτομερείς από ό,τι συνήθως και ίσως να βγάλετε μία υπερβολή.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, δεν θα έχετε την καλύτερη εβδομάδα. Αυτό θα οφείλεται στο γεγονός ότι ψάχνετε λύσεις που είτε δεν υπάρχουν είτε δεν θέλετε να φορτωθείτε την ευθύνη αυτών που πρέπει να γίνουν. Έτσι θα δείχνετε στον κόσμο αντιφατικοί. Στην πραγματικότητα είστε ένα βήμα πριν την παραίτηση. Το μόνο που μπορεί να φτιάξει την διάθεσή σας είναι η ερωτική σας ζωή. Όλη αυτήν την αρνητική ενέργεια θα την μετατρέψετε σε σεξουαλική, οπότε για το επόμενο διάστημα οι σχέσεις δεν θα είναι η προτεραιότητά σας ως κίνητρο για γνωριμία με καινούρια άτομα.  

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα βιώσετε τις άμεσες συνέπειες της έλευσης του Ουρανού απέναντί σας. Έτσι, τουλάχιστον για αυτήν την εβδομάδα, θα υπάρξουν κάποιες αναταραχές επειδή ακόμη δεν είστε σε θέση να διαχειριστείτε τις αλλαγές που συμβαίνουν. Καλό θα είναι να μην πέσετε στην παγίδα της επιφυλακτικότητας κι έτσι αρχίσετε να απομακρύνεστε από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν ή από το ταίρι σας.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ ερωτική εβδομάδα, είτε είστε μόνοι είτε είστε ήδη δεσμευμένοι. Οι έχοντες ήδη δεσμό θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας μέσα σε ένα πλαίσιο ηρεμίας, χαλάρωσης και συναισθηματικής πληρότητας. Οι ελεύθεροι θα έχετε ελαφρώς πιο δύσκολο έργο όχι γιατί θα συμβεί κάτι κακό αλλά διότι εσείς αυτήν την περίοδο θέλετε κάτι ελεύθερο ή άναρχο αλλά η τύχη σας θα σας ρίχνει σε ήρεμους και χαλαρούς ανθρώπους. Το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να σας πτοήσει από το χαρείτε τον έρωτα αλλά δεν θα κρύβετε την ενόχληση σας για το «λιγότερο» με το οποίο θα είστε αναγκασμένοι να βρεθείτε.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία ιδιαιτέρως σεξουαλική εβδομάδα. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο την λύση των προβλημάτων σας θα την βρίσκετε μετά από αχαλίνωτο σεξ, όταν δηλαδή θα έχετε αδειάσει εντελώς και το μυαλό σας θα είναι αποδεσμευμένο από τις επιθυμίες σας. Αν πάλι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το σεξ καθεαυτό, τότε δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να αποπλανήσετε όποιο άτομο επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε κάποιες εντάσεις στον χώρο της εργασίας σας αλλά θα πρέπει σταδιακά να ζείτε με το γεγονός ότι από εδώ κι εμπρός τα πράγματα σε αυτόν τομέα της ζωής σας αλλάζουν. Επίσης αλλάξτε λίγο τις καθημερινές σας συνήθειες. Φροντίστε για την υγεία σας με σωστή διατροφή και αρκετή άσκηση. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το άγχος που θα νιώθετε ότι αυξάνει όσο περνάει ο καιρός.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία μεικτή αλλά όχι άσχημη σε συναισθήματα εβδομάδα. Από την μία οι ελεύθεροι, θα θελήσετε να ζήσετε τον έρωτα με όλη του την ελευθερία, το οποίο σημαίνει για εσάς πολλαπλοί ερωτικοί σύντροφοι. Το καλό είναι πως για το κάθε άτομο με το οποίο θα έλθετε σε επαφή, θα έχετε και κάτι να του δώσετε, οπότε όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Από την άλλη, όσοι έχετε δεσμό, θα δώσετε όλη σας την αγάπη στο έτερο σας ήμισυ, ασχέτως εάν εκείνος ή εκείνη είναι λίγο στον κόσμο τους αυτήν την περίοδο. Μπορεί να σας ενοχλήσει λίγο αυτή η έλλειψη ευαισθησίας αλλά όχι τόσο ώστε να πληγωθείτε.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα χάσετε για λίγο το μέτρο και θα κάνετε απίστευτες τρέλλες. Το πάθος για ζωή και για έρωτα θα σας συνεπάρει τόσο που δεν θα ξέρετε πού να σταματήσετε. Το να ζήσετε στο μέγιστο τις ζωές σας δεν είναι κακό, αλλά οι καταχρήσεις είναι. Καλό θα είναι να έχετε μία εικόνα για το πού θέλετε να σταματήσετε ειδάλλως δύσκολα θα βρείτε το τέλος σε αυτόν τον δρόμο που ακολουθείτε.    

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε έναν αγώνα δρόμου με τον ίδιο σας τον εαυτό. Από την μία έχετε τις γνωστές σε όλους καταπιεστικές τάσεις, όπως το να προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας, την επιδεικτικότητα όταν έχετε θέση κύρους, και εννοείται τον αυταρχισμό που σας διακρίνει όταν είστε επικεφαλής, είτε στην εργασία είτε στο σπίτι σας. Από την άλλη έχετε χιούμορ, είστε ικανοί και πολύ καλοί στην εργασία σας. Αντί λοιπόν να εμμένετε στα αρνητικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας, είναι καιρός να τα πετάξετε και να ενισχύσετε τα θετικά σας. Θα δείτε ότι θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία ιδιαίτερα ερωτική εβδομάδα. Έχετε τόσο πολύ την ανάγκη να ερωτευτείτε, να περάσετε όμορφα, να γνωρίσετε καινούριο κόσμο, που είναι πολύ εύκολο να χάσετε το μέτρο. Το αποτέλεσμα αυτής της παρορμητικής σας συμπεριφοράς θα είναι να χάσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Ευτυχώς για εσάς, τα άτομα που θα γνωρίσετε έχουν όλη την καλή διάθεση να μην σας κρίνουν και να περιμένουν πότε θα είστε οι πραγματικοί σας εαυτοί. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι απλά να χαλαρώσετε.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για μία περίοδο καρμικών γεγονότων. Στην πιο απλή εκδοχή, ετοιμαστείτε να ζήσετε έναν πολύ δυνατό έρωτα με έναν πρώην εραστή ή ερωμένη, ή ακόμη και έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Στην σύνθετη εκδοχή, ετοιμαστείτε να ζήσετε τον μοιραίο καρμικό έρωτα, ο οποίος δεν είναι τόσο ονειρικός όσο φαντάζεστε, ή την επανάληψη καρμικών χρεών προκειμένου να διορθώσετε τα λάθη που έχει κάνει η ψυχή σας.  

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, για λίγες ημέρες θα χάσετε τον έλεγχο του τι λέτε και του τι κάνετε κι αυτό επειδή σταδιακά θα αλλάζει ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις. Μέχρι να προσαρμοστείτε στις νέες καταστάσεις θα είστε αρκετά σκληροί με τον κόσμο όταν μιλάτε μαζί τους. Θα μπορείτε να μετριάσετε κάπως τον θυμό σας αλλά αν ξεφύγετε, πραγματικά θα είναι εκρηκτικός.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αν είστε δεσμευμένοι θα έχετε να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ερωτικές ορέξεις του ή τις συντρόφου σας. Εσείς θα κάνετε αυτό που πρέπει αρκεί να μην δείξουν υπερβάλλοντα συναισθηματισμό. Με τον τρόπο σας θα τους δείξετε την αγάπη σας. Αν είστε ελεύθεροι, εσείς θα ψάχνετε για κάτι χαλαρό ή γρήγορο αλλά όλο θα πέφτετε σε άτομα που θέλουν σχέση ή που εκφράζουν έντονα συναισθήματα. Αν το αντέχετε αυτό προχωρήστε, ειδάλλως θα πρέπει να περιμένετε κάποια άλλη στιγμή που θα είναι πιο ευνοϊκά τα πράγματα για εσάς.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ έντονη ερωτική εβδομάδα. Η λογική και η εξυπνάδα που σας διακρίνουν θα αντικατασταθούν με το πάθος. Ευτυχώς όμως που δεν θα χάσετε τα μυαλά σας. Τουναντίον, με το σεξ θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να λύσετε περισσότερα προβλήματα απ’ ό,τι με τις συζητήσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποκτήσετε εραστή ή ερωμένη που μένει μακρυά ή μέσω του διαδικτύου.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε πραγματικά μία πολύ ήρεμη εβδομάδα. Επειδή όμως το μυαλό σας δεν ησυχάζει ποτέ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε την αυτοκριτική σας. Θα πρέπει να καθίσετε και να βρείτε από πού προέρχεται η αντιφατική σας συμπεριφορά στην προσέγγιση των ζητημάτων σας. Κάπου εκεί μέσα γνωρίζετε ότι υπάρχει η αυτοεκτίμηση που αναζητάτε, οπότε δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζετε ή να φθονείτε κάποιους άλλους.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα «ανακαλύψετε» την αγάπη που έχετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ιδιαιτέρως για την οικογένειά σας. Για εκείνους θα κάνετε τα πάντα, ό,τι κι αν σας ζητήσουν. Μάλιστα αυτήν την περίοδο θα δώσετε έμφαση είτε στα αδέλφια σας είτε στα μικρά παιδιά σας. Ο χρόνος που θα τους αφιερώσετε πραγματικά θα γεμίσει με χαρά την καρδιά σας. Στον έρωτα μπορεί να έχετε επιτυχίες αρκεί να ξέρετε τι θέλετε (κάτι το οποίο αποτελεί άθλο για εσάς)!

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, πέρα από το γεγονός ότι η επικοινωνία δεν είναι και η καλύτερη αυτό το διάστημα, θα έχετε θέματα επίσης με έγγραφα ή με μικρά παιδιά. Σύντομα θα έχετε βοήθεια αλλά προς το παρόν θα πρέπει να τα βγάλετε πέρα μόνοι σας. Προσοχή αυτές τις ημέρες διότι δεν θα είστε καθόλου ανεκτικοί στις απόψεις των άλλων. Οτιδήποτε δεν ταιριάζει και δεν συμφωνεί με την δική σας οπτική γωνία θα είστε επιφυλακτικοί απέναντί του.

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια