12 AM | 04 Mar

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Μαρτίου!

ΚΡΙΟΣ

Με καλό και ήρεμο τρόπο μπαίνει για εσάς του πρώτου δεκαημέρου ο Μάρτιος. Ένας αέρας σιγουριάς θα διέπει τις κινήσεις σας, και αυτό επειδή νιώθετε καλά με τους εαυτούς σας. Αυτό που θα σας νοιάζει θα είναι να κάνετε σωστά την εργασία σας, να περνάτε καλά με τις παρέες σας, και γενικά να είστε καλά με τους ανθρώπους. Αυτή η ήρεμη δύναμη που θα αποπνέετε θα σας κάνει τους ιδανικούς συντρόφους και συνεργάτες.

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Αυτές τις ημέρες θα είστε γεμάτοι ενέργεια και θα τρέχετε να κάνετε τα πάντα. Για εσάς αυτήν την περίοδο θα έχει μεγάλη σημασία όλα να μπουν σε μία τάξη. Όμως, το τρέξιμο που θα κάνετε θα προξενήσει εντάσεις με τους συγγενείς και τον ή την σύντροφό σας. Αυτό θα συμβεί επειδή ό,τι κάνετε θα το κάνετε από μόνοι σας, χωρίς να συμβουλευθείτε κανέναν. Οπότε, λογικό κι επόμενο είναι να δυσανασχετήσουν.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, πέρα από το γεγονός ότι θα έχετε να αντιμετωπίσετε την συνέχεια στο σήριαλ της ασυνεννοησίας, θα έχετε να αντιμετωπίσετε την ζήλια ή την ανηθικότητα μίας γυναίκας.  Αυτή η γυναίκα θα σας βάλει πολλά εμπόδια και θα φτάσετε στον ύψιστο βαθμό εκνευρισμού. Δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο προκειμένου να σας διαβάλλει στον κόσμο. Αν είναι η σύντροφός σας τότε θα έχετε σοβαρό πρόβλημα με την ζήλια της. Μην απορήσετε εάν την δείτε να ψάχνει τηλέφωνα, υπολογιστές, ή τα πράγματά σας προκειμένου να ανακαλύψει «τα πειστήρια του εγκλήματος».  

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Τις επόμενες ημέρες θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας. Οι περισσότεροι θα σας εκτιμήσουν για το έργο και την προσφορά σας αλλά μέχρι εκεί. Μην περιμένετε να διεκδικήσετε δάφνες δημοφιλίας. Εκεί είναι που εσείς θα παρεξηγηθείτε, χωρίς όμως να δείξετε κάτι δημοσίως. Την ευαισθησία σας θα προτιμήσετε να την δείξετε στα κοντινά σας πρόσωπα ή στα συντροφικά σας πρόσωπα. Προσοχή! Σε κάποιους και κάποιες από εσάς το μικρόβιο της ζήλιας θα κάνει την νοσηρή του εμφάνιση.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία σχετικά καλή εβδομάδα με μόνο πρόβλημα την ζήλεια. Αυτό που θα κάνετε το επόμενο διάστημα είναι να τακτοποιήσετε τις ζωές σας. Με απλή, κοινή λογική, και με ήρεμο τρόπο θα ασχοληθείτε με το τι θέλετε να πετύχετε, και με ποίον τρόπο μπορεί αυτό να επιτευχθεί. Όσο κοιτάτε να κάνετε αυτό δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Μάλιστα μπορεί να ανακαλύψετε ότι έχετε και καλλιτεχνική φλέβα. Αν όμως η τακτοποίηση της ζωής σας συμπεριλαμβάνει την επίθεση σε άλλα άτομα μόνο και μόνο επειδή τα ζηλεύετε, τότε πραγματικά, ετοιμαστείτε να σκάψετε τον λάκκο που θα πέσετε μόνοι σας.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα πάθετε για λίγες ημέρες ερωτικό παροξυσμό. Ακριβώς επειδή δεν θα είναι κάτι που μπορείτε να το ελέγξετε θα σας δημιουργήσει πολλές κακοδαιμονίες. Κάλλιστα μπορεί να μπλέξετε σε σκάνδαλο, το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο ή να γίνει γνωστό, προκαλώντας βλάβη στην δημόσια εικόνα σας. Μπορεί επίσης να γίνουν γνωστές πτυχές του ερωτισμού σας, με δική σας ευθύνη πάντα, που δεν θα θέλατε να μαθευτούν. Γενικά, όταν διαπιστώσετε τα λάθη που θα κάνετε θα είναι πολύ αργά για εσάς. Για αυτό προσπαθήστε να συγκρατηθείτε.    

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα νιώθετε μέρα με την ημέρα ότι πρέπει να κοιτάξετε τους εαυτούς σας και τις ανάγκες σας. Η υπερηφάνεια σας θα σας οδηγήσει στο να αφήσετε κατά μέρος τις διενέξεις και να ασχοληθείτε με ό,τι σας αρέσει. Ερωτικά θα αρχίσετε να παίζετε αριστερά-δεξιά αλλά όχι ευθέως όπως σας αρέσει συνήθως. Με τον τρόπο σας θα αφήνετε αινίγματα στα άτομα που σας ενδιαφέρουν, και όποιος ή όποια καταφέρει να τα λύσει, θα τον περιποιηθείτε αναλόγως! Οι δεσμευμένοι, αν σας ενοχλεί να βλέπετε το ταίρι σας να κοιτά τις ανάγκες του ετοιμαστείτε να κάνετε κι εσείς τα ίδια αλλά με πολλά και διαφορετικά άτομα.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να οργανώσετε το χάος στην επαγγελματική σας ζωή. Αν και όλα πάνε σχετικά καλά, τα προβλήματα εντοπίζονται σε δύο τομείς, στο ταίρι σας ή στα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε. Με τους συνεργάτες σας θα πρέπει να είστε ήρεμοι μεν, αλλά απαιτητικοί δε. Πρέπει να επιβάλετε με τον τρόπο σας αυτό που θέλετε χωρίς να χρειαστεί να φωνάξετε, κάτι που μάλλον φαίνεται να τα καταφέρνετε. Από την άλλη, το ταίρι σας αυτήν την περίοδο απαιτεί πολύ χρόνο από εσάς σε προσωπικές ενασχολήσεις, κάτι που σαφώς επιβαρύνει το ήδη φορτωμένο επαγγελματικό σας πρόγραμμα.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μία εντονότατη σεξουαλική εβδομάδα αλλά θα πρέπει να έχετε τον νου σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην βρεθείτε μπλεγμένοι σε κάποιο ερωτικό σκάνδαλο. Μία γυναίκα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη των ερωτικών σας ατασθαλιών, για αυτό να προσέχετε. Αν είστε δεσμευμένοι, προσέξτε διότι οι κινήσεις σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες και θα προξενήσουν έκρηξη ζήλιας από το ταίρι σας.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα, με εντάσεις στην αρχή της και σχετική ηρεμία προς το τέλος της. Στην αρχή της εβδομάδας θα νιώθετε κάπως νωθροί. Το μόνο που θα σας ενδιαφέρει θα είναι η εργασία, ο μισθός σας, και γενικά να αποφεύγετε τις εντάσεις. Στα μέσα όμως της εβδομάδας θα σας πιάσει μία τρέλα άνευ προηγουμένου. Όλα αυτά τα «μικροαστικά» που σας ένοιαζαν θα θελήσετε να τα πετάξετε, και το μόνο που θα σας ενδιαφέρει είναι μόνο η κάλυψη των ερωτικών σας αναγκών. Αυτό θα συμβεί επειδή απλά δεν θέλετε άλλο να είστε τα καλά παιδιά. Ευτυχώς προς το τέλος της εβδομάδας θα επανέλθετε στα φυσιολογικά σας.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε απίστευτη αυτοπεποίθηση, για αυτό και θα βγείτε έξω στον κόσμο προκειμένου να διεκδικήσετε την θέση σας σε αυτόν. Με τον ήπιο αλλά όλο δύναμη λόγο σας θα μπορέσετε να καταπλήξετε τα πλήθη! Αν το Σύμπαν σας ευνοεί, θα σας βοηθήσει να γίνετε αρχηγοί των εξελίξεων ή να αντισταθείτε στην καταπίεση. Αν δεν σας ευνοεί, απλά θα δείτε ότι έχετε απίστευτη αντοχή, και ότι τίποτα δεν πρόκειται να σας λυγίσει.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, σταδιακά θα νιώθετε πως η ζωή σας φέρνει είτε σε πρώην είτε σε παρελθοντικές καταστάσεις. Αυτή η έλξη θα σας οδηγήσει στο να εγκλωβιστείτε με άτομα που δεν θέλετε αλλά που όμως νιώθετε μία σιγουριά μαζί τους. Επίσης, αν είστε ελεύθεροι, θα δείτε ότι η ζωή σας φέρνει σε επαφή με άτομα που για κάποιον λόγο σας είναι ιδιαιτέρως οικεία, οπότε θα είναι πιο εύκολο να τους ανοιχτείτε και να κάνετε κάτι μαζί τους.  

 

ΛΕΩΝ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, ο Μάρτιος μπαίνει με το δεξί, κυρίως στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, το οποίο πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε σχέση επειδή θα υπάρχει και επικοινωνία αλλά και σεβασμός για το άλλο άτομο. Τον σεβασμό σας θα τον κερδίσει επειδή με τον τρόπο του δείχνει ότι έχει δύναμη εφάμιλλη σχεδόν με την δική σας. Οι δεσμευμένοι ετοιμαστείτε για μία πολύ καλή εβδομάδα, καθώς το ταίρι σας θα αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες, από απλές μέχρι σύνθετες, και για τις οποίες εσείς θα το θαυμάσετε.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε για λίγες ημέρες την ανάγκη να μείνετε μακρυά από τους ανθρώπους. Όχι ότι δεν σας αγαπούν ή ότι δεν τους θέλετε, αλλά θα θελήσετε να έχετε την ησυχία σας προκειμένου να κάνετε τα σχέδιά σας για το μέλλον, κυρίως τα επαγγελματικά. Οπότε το πρόγραμμά σας για τις επόμενες ημέρες θα είναι σπίτι-εργασία-εργασία-σπίτι.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα είστε υπεύθυνοι για ό,τι σας συμβεί. Εκεί έξω υπάρχουν άτομα εντελώς ανήθικα και συνεπώς δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να σας σπρώξουν σε ατραπούς που δεν θα θέλατε να βρεθείτε. Αν τους ακολουθήσετε θα βρεθείτε μπλεγμένοι, ακόμη και να βρεθείτε στην δίνη ενός ερωτικού σκανδάλου. Για αυτό φροντίστε, όσο είναι αυτόν δυνατόν, να κλείσετε τα αυτιά σας στις Σειρήνες.   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου με τις σχέσεις σας, κυριολεκτικά, έχετε πνιγεί. Δεν αντέχετε άλλο να είστε με ανθρώπους που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βρίσκονται στον κόσμο τους και να μην δίνουν καμία σημασία στον περίγυρό τους. Δυστυχώς για εσάς, είτε αυτά τα άτομα θα σας τραβήξουν στο χάος μαζί τους, και από το οποίο δύσκολα θα βγείτε, είτε θα πείσετε τους εαυτούς σας ότι πρέπει να παλέψετε για να τους διορθώσετε.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, πέρα από το γεγονός ότι πρέπει να οργανώσετε το χάος των ανθρώπων που έχετε στο περιβάλλον σας, είτε στο προσωπικό είτε στο επαγγελματικό, θα έχετε να κάνετε και με την φροντίδα της οικογενείας σας, το οποίο σημαίνει ότι θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Ευτυχώς όμως που αυτήν την περίοδο και ενέργεια έχετε, και καλή διάθεση και την απαραίτητη υπομονή, προκειμένου να βγει το φορτίο των επόμενων ημερών εις πέρας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, το γεγονός ότι έχετε πνιγεί από διάφορους τύπους ατόμων που πραγματικά δεν ξέρουν τι θέλουν αλλά που έχουν την «καλή» διάθεση να σας βάλουν στο χάος που ονομάζουν ζωή τους, θα σας οδηγήσει σε ένα μικρό διάλειμμα από το κυνήγι των σχέσεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον θα ασχοληθείτε με τις σεξουαλικές σας ανάγκες και μόνο. Όλα τα τα άλλα απλά θα τα αγνοήσετε.

ΖΥΓΟΣ    

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία ιδιαίτερα ερωτική εβδομάδα, είτε είστε μόνοι είτε είστε ήδη σε δεσμό. Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να έλθετε σε επαφή με το ταίρι σας καθώς τόσο εκείνο όσο κι εσείς έχετε διάθεση να επικοινωνήσετε, να διασκεδάσετε, ακόμη και να πειραματιστείτε σεξουαλικά. Μπορεί βέβαια να υπάρξουν κάποιες μικρές σκηνές ζηλοτυπίας αλλά αυτές θα είναι για το θεαθήναι. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία όσες γνωριμίες κάνετε το επόμενο διάστημα να τις μετατρέψετε σε σχέσεις.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε πως έχετε την δύναμη να παλέψετε ενάντια σε κάθε είδους αντιξοότητα. Η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να επιβληθείτε στο περιβάλλον σας, χωρίς όμως εντάσεις. Η γοητεία σας σε συνδυασμό με την ήρεμη δύναμη που θα αποπνέετε, θα κάνει τους άλλους να κρέμονται από τα χείλη σας. Επίσης, οποιοδήποτε έργο κι αν αναλάβετε θα το φέρετε εις πέρας επειδή θα είστε ακατάπαυστοι και ακαταπόνητοι.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, πέρα από το γεγονός ότι έχετε τα θέματα με την αδυναμία συνεννοήσεως, θα προκύψουν και προβλήματα ερωτικής φύσεως. Εκεί που λέτε ότι δεν μπορεί να συμβεί κάτι χειρότερο από ό,τι συμβαίνει τώρα, θα προκύψουν είτε ζήλεια είτε η κακοήθεια μίας γυναίκας, η οποία έχει βαλθεί είτε να σας διαβάλλει είτε να σας προκαλέσει ερωτικό σκάνδαλο. Οπότε καλό θα είναι να επιδείξετε την δέουσα προσοχή.   

          

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία ιδιαιτέρως καλή εβδομάδα ξεκινά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου! Κάλλιστα μπορείτε να πείτε ότι είστε παρεξηγημένοι διότι ενώ στον κόσμο φαίνεστε κάπως, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της καλής σας της καρδιάς. Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική, αλλά την εκτίμηση που τόσο αναζητάτε θα την βρείτε στην οικογένειά σας και στο ταίρι σας. Κάποιοι από εσάς θα βγάλετε μία μικρή ζήλεια προς το ταίρι σας αλλά αυτή θα είναι παροδική.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου πρόκειται να έχετε πολλούς μπελάδες τις επόμενες ημέρες, τους οποίους θα τους προξενήσει η ζήλια σας. Η ζήλια που θα έχετε δεν θα απευθύνεται μόνο στο ταίρι σας αλλά και σε όσους νιώθετε ότι έχουν πετύχει εκεί που εσείς θα θέλατε αλλά δεν το έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής. Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα σας έλκει ιδιαιτέρως το εύκολο και το παράνομο. Φροντίστε λοιπόν να μην κάνετε κάτι που μετά να το μετανιώσετε.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε να συγκρουστείτε με τις γυναίκες του σπιτιού σας, είτε είναι η γυναίκα σας, είτε η μητέρα σας, είτε οι κόρες σας. Το βασικό θέμα τι άλλο θα μπορούσε να είναι εκτός από το οικονομικό. Αυτές τις ημέρες θα υπάρξουν αρκετά έξοδα αλλά οι διαφορετικές απόψεις για το πώς και πού χάνονται τα χρήματα θα προκαλέσουν εντάσεις. Ευτυχώς για όλους σας, θα είναι μικρής διάρκειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία μέσα στις επόμενες ημέρες να αποδείξετε στο ταίρι σας ότι το αγαπάτε και ότι το θέλετε. Πέρα από το γεγονός ότι θα πρέπει να μιλήσετε μαζί του θα πρέπει και να κάνετε κάτι κοινό, όπως το να πάτε μία βόλτα μαζί. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούριο κόσμο. Αν ξεπεράσετε μία μικρή δόση ζήλιας που μπορεί να εμφανιστεί, τότε οι γνωριμίες που θα κάνετε, σύντομα θα μετατραπούν σε σχέσεις.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα φερθείτε κάπως πρόστυχα στην οικογένεια, στο ταίρι ή στους δικούς σας ανθρώπους επειδή θέλετε να φροντίζετε μόνο για τον εαυτό σας. Ενώ οι άνθρωποι γύρω σας προσπαθούν να κοιτάξουν το γενικό καλό, εσείς θα είστε ο εαυτούλης σας. Το κακό για εκείνους θα είναι πως έχετε την απαραίτητη πονηριά προκειμένου να τους πείσετε για το δίκαιο των αναγκών σας.

Mία πολύ έντονα ερωτική εβδομάδα ξεκινάει για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Το κακό είναι πως με όλη αυτήν την πληθωρικότητα που σας διακρίνει, θα είναι εύκολο να μπλέξετε σε καταστάσεις που δεν θέλετε, ή να γίνετε η αφορμή ενός ερωτικού σκανδάλου. Για αυτό προσέξετε ποιους και ποιες εμπιστεύεστε. Προσέξτε επίσης τα νεύρα σας. Θα εκνευρίζεστε με το παραμικρό, κι αν κάποιος συνεχίσει να σας αντιμιλά, θα χάσετε ολοκληρωτικά τον έλεγχο του εαυτού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα είστε διατεθειμένοι να κάνετε για τον ή την σύντροφό σας πολλές θυσίες, ακόμη κι αν νιώθετε ότι χάνετε την ατομικότητά σας. Οι ελεύθεροι θα θελήσετε να έρθετε σε ερωτική επαφή με άτομα που γνωρίζετε ότι μπορούν να σας εξελίξουν ως προσωπικότητες. Όπως και να έχει, η με τον σχεδόν αθώο τρόπο έκφρασης της σεξουαλικότητάς σας θα είστε ακαταμάχητοι. Η έκφραση της αγάπης σας δεν θα περιοριστεί μόνο στον ερωτικό τομέα. Μπορείτε να αγαπήσετε και να αφοσιωθείτε σε ένα αντικείμενο μελέτης ή σε μία δημιουργική δραστηριότητα.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε την ενεργητικότητα, την αποφασιστικότητα, την αντοχή και την θέληση για να πετύχετε. Θα είστε ακούραστοι, ακαταπόνητοι και ανθεκτικοί απέναντι στην σκληρή εργασία. Επιπλέον θα έχετε την τάση να μετράτε την επιτυχία και τις φιλοδοξίες σας με πρακτικά αποτελέσματα. Στον έρωτα θα έχετε επιτυχίες επειδή θα είστε αργοί, σίγουροι, και επίμονοι στην κατάκτηση του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε προβλήματα με την συμπεριφορά σας. Συχνά αυτή είναι κακή και παράλογη. Η αιτία όμως βρίσκεται στο γεγονός ότι δεν ξέρετε πως να αποδεσμευθείτε από καταστάσεις που σας εγκλωβίζουν. Τα συμπτώματα για την κακή σας ψυχολογική κατάσταση θα είναι η αλλαγή για χάρη της αλλαγής, η ανυπομονησία, η μανία καταστροφής, η βία. Επιπλέον θα νιώσετε εξαντλημένοι επειδή έχετε την τάση να διασκορπίζετε την ενέργειά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία καλή εβδομάδα ξεκινά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η καλή σας διάθεση σε συνδυασμό με το ότι θέλετε να ερωτοτροπήσετε, θα σας βοηθήσει να έλξετε ανθρώπους οι οποίοι είναι χαριτωμένοι, με καλούς τρόπους και γούστο. Εσείς από την δική σας πλευρά θα βγάλετε μία κυριαρχική τάση αλλά το γεγονός ότι θα έχει παιδιάστικα χαρακτηριστικά θα σας κάνει περισσότερο γοητευτικούς παρά ενοχλητικούς.

 

Μία εβδομάδα με εντάσεις ξεκινά για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ευτυχώς όμως μικρής διάρκειας. Για ό,τι συμβεί θα φταίει ο αχαλίνωτος χαρακτήρας σας. Έτσι, θα φαίνεστε στον κόσμο ως κάτι το καταστροφικό και συνάμα γοητευτικό. Για αυτό και ενώ θα φαίνεται πως ό,τι κάνετε ετοιμάζεται να το ακολουθήσει η καταστροφή, την τελευταία στιγμή κάτι θα συμβαίνει και θα σας βγαίνει όπως ακριβώς το επιθυμείτε. Επίσης, από τα μέσα και μέχρι τα τέλη της εβδομάδας ετοιμαστείτε για έντονες σεξουαλικές στιγμές.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε να ζήσετε μέσα στην λαγνεία, τον ερωτικό πόθο, την πλήρη αποδοχή των σκοτεινών σας επιθυμιών, και την παντελή έλλειψη ηθικών ενδοιασμών. Αυτός θα είναι ο λόγος για τον οποίον θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε ασυνήθιστες καταστάσεις, ασυνήθιστες ακόμη και για τα δικά σας δεδομένα. Αν θα είστε οι δημιουργοί της κακοτυχίας σας ή θα γευθείτε κάτι το οποίο είναι πέρα από τα όρια, εξαρτάται αποκλειστικά από το ωροσκόπιό σας.  

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτές τις ημέρες εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα ασχοληθείτε με το ταίρι σας. Η εμπιστοσύνη που δείχνετε στο ταίρι σας δεν θα μείνει χωρίς ανταπόδοση. Η σχέση ή ο γάμος σας θα βελτιωθούν και θα ενδυναμωθούν επειδή και τα δύο μέρη θα έχετε την διάθεση να λύσετε κάθε είδους πρόβλημα. Σε ό,τι κι αν σας συμβεί, θα μπορέσετε να προχωρήσετε μαζί, ενωμένοι και αγαπημένοι. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να μπλέξετε σε ένα ερωτικό σκάνδαλο ή σε μία παράνομη ερωτική σχέση.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε πολλά προβλήματα να λύσετε. Για αυτό τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να οργανωθείτε, να βάλετε αρχή, μέση και τέλος στην σκέψη σας και να κάνετε τα πάντα προκειμένου να παρέχετε την ασφάλεια στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή διότι οι απαιτήσεις που θα υπάρξουν, είτε από την οικογένεια είτε από την εργασία, θα είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, για αυτό κι εσείς θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή πριν πελαγοδρομήσετε.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε διότι η επικοινωνία με τους ανθρώπους θα πάει από το κακό στο χειρότερο. Για αυτό προσέξτε με την συμπεριφορά σας και μην γίνετε αυταρχικοί ούτε ιδιότροποι. Οι ημέρες όμως αυτές θα έχουν και κάτι θετικό, καθώς θα μπορέσετε να αναγνωρίσετε τις αλαζονικές κι εγωιστικές συμπεριφορές ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σας και για τις οποίες εθελοτυφλούσατε. Πλέον όμως δεν θα είναι ανεκτές και θα αντιδράσετε!   

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια