12 AM | 25 Feb

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25/2 έως 3 Μαρτίου!

ΚΡΙΟΣ

Σε ήπιους τόνους θα κινηθεί για εσάς του πρώτου δεκαημέρου η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Έχετε συνείδηση του ποίοι είστε αλλά αυτήν την περίοδο δεν θέλετε να κάνετε ανοίγματα, για αυτό θα αρκεστείτε στα κλασσικά. Αυτά είναι το να ασχολείστε με δραστηριότητες που δοκιμάζουν τις αντοχές σας και η γοητεία που ασκείτε στο άλλο φύλο. Ειδικά στο δεύτερο, αυτήν την περίοδο θα δοκιμάσετε την τύχη σας στην αποπλάνηση ατόμων που δεν είναι ελεύθερα.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα προσπαθήσετε να προκαλέσετε την κοινή γνώμη ακόμη κι αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Για εσάς θα είναι αρκετό να εκφράσετε την σκέψη σας, η οποία διαφέρει από τον υπόλοιπο κόσμο, είτε επειδή σας αρέσει να είστε διαφορετικοί είτε επειδή θέλετε να είστε αιρετικοί. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι το επιθυμητό για εσάς, αλλά μόνο και μόνο που θα το κάνετε θα νιώσετε πληρότητα.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε εντάσεις και αυτήν την εβδομάδα. Πλέον στον χορό μπαίνουν και οι σύντροφοί σας ή ένας ή μία πρώην. Αν έχετε πρόβλημα με τον κόσμο το ταίρι σας θα είναι εκείνο που θα προσπαθήσει να σας συνετίσει. Αν έχετε πρόβλημα με το ταίρι σας, τότε να ξέρετε πως οι εντάσεις μπορεί να το οδηγήσουν μακρυά σας ή στην αγκαλιά ενός άλλου ατόμου. Στην περίπτωση του πρώην, αν είστε ελεύθεροι θα ενοχληθείτε που θέλει να κάνετε και πάλι σχέση. Αν είστε δεσμευμένοι, θα εκνευριστείτε.     

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε μία σχετικά καλή εβδομάδα. Μπορεί να μην είστε οι πιο έξυπνοι άνθρωποι του κόσμου, είστε όμως γοητευτικοί και πείσμωνες. Η περίοδος αυτή θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, αρκεί αυτοί να είναι χειροπιαστοί και άμεσα επιτεύξιμοι. Στην περίπτωση που δεν βοηθήσει το πείσμα και η υπομονή σας, τότε χρησιμοποιήστε την γοητεία σας για να αποσπάσετε θετικές εξελίξεις. Προσέξτε να μην επαναπαυθείτε στην καλή τύχη που έχετε αυτές τις ημέρες, διότι ο τροχός γυρίζει και είναι πιθανόν να υποστείτε ταπεινώσεις.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα νιώσετε νικητές! Στην περίπτωση που έχετε νομικές διαφορές με το δημόσιο στα δικαστήρια, η υπόθεση θα τελειώσει υπέρ σας. Το ίδιο θα συμβεί εάν έχετε οικονομικές διαφορές με τρίτους. Υπάρχει επίσης και η περίπτωση ενός ή μίας πρώην. Αν σας ενδιαφέρει το άτομο αυτό, με το πείσμα σας θα καταφέρετε να πραγματοποιηθεί η επανασύνδεση. Εάν θέλετε να τον ή την ξεφορτωθείτε, με τον τρόπο σας θα δείξετε ότι η ιστορία αυτή τελείωσε, κι έτσι θα πάψει σας ενοχλεί.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα βρείτε το θάρρος και θα ανατρέψετε τα κακώς κείμενα στον επαγγελματικό σας χώρο. Εκεί που υπάρχουν προβλήματα, εσείς θα βρείτε λύσεις. Εκεί που υπάρχει αυθαιρεσία, εσείς θα αντιτάξετε το δίκαιο ξεμπροστιάζοντας την ανηθικότητα. Επίσης, με αυτήν την διάθεση για πάλη, θα ξεπεράσετε την φυσική σας συστολή και θα διεκδικήσετε δυναμικά το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.     

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να δείξετε ρεαλισμό στις σχέσεις σας, είτε είναι προσωπικές είτε είναι επαγγελματικές. Δεν θα πρέπει να αφήσετε τα προσωπικά σας πάθη να επηρεάσουν την κρίση σας. Πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα στις επιθυμίες σας και στις επιθυμίες των άλλων, οι οποίες αυτήν την περίοδο είναι εντελώς αντίθετες. Για αυτό θα πρέπει να επιδείξετε ψυχραιμία. Αυτές τις ημέρες έχετε εύνοια στα επαγγελματικά, οπότε καλό θα είναι να ρίξετε το βάρος σας εκεί.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου έχετε πρόβλημα με το πώς θα ενταχθείτε στο σύνολο, είτε αυτό είναι το κοινωνικό, είτε είναι ο μικρόκοσμος της εργασίας σας. Για αυτό θα πρέπει να κοιτάξετε στον πυρήνα της προσωπικότητάς σας. Ξετυλίγοντας το νήμα θα ανακαλύψετε τα προβλήματα τα οποία δημιούργησαν την τωρινή σας κατάσταση. Από εκεί και πέρα, στο χέρι σας είναι να λύσετε τον Γόρδιο Δεσμό και να αναδειχθείτε. Ειδάλλως, όσο συνεχίζετε να είστε μπερδεμένοι, τόσο θα παραμένετε ως «γλάστρα».

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, πρόκειται να έχετε μία πάρα πολύ καλή εβδομάδα. Επαγγελματικά αυτές τις ημέρες θα πετάτε. Είτε βρείτε εργασία, είτε κλείσετε συμφωνίες, είτε κάνετε την επέκταση που τόσο θέλατε στην εργασία σας, το αποτέλεσμα θα είναι ένα, νίκη! Παράλληλα, αν δεχθείτε επιθέσεις από άτομα που είναι αρκετά ισχυρά, εσείς θα ανταπαντήσετε με αυτοπεποίθηση, διότι ξέρετε ότι το δίκαιο είναι με το μέρος σας. Αν αυτό το διάστημα χωρίσετε ή χωρίσατε, μην ανησυχείτε. Εκεί έξω υπάρχουν άτομα που θα σας εμπνεύσουν σιγουριά για κάτι καλύτερο από αυτό που είχατε μέχρι τώρα.       

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου, μία ιδιαιτέρως εκρηκτική θύελλα θα ξεσπάσει στα ερωτικά σας. Όλα όσα σας χαρακτηρίζουν, όπως η ευαισθησία, η ανάγκη για φροντίδα του άλλου, η σεμνότητα, η κοσμιότητα, θα κάνουν την εμφάνισή τους. Όλα αυτά είναι που θα σας κάνουν απίστευτα ποθητούς και ποθητές στον κόσμο. Το θέμα είναι κατά πόσο θα αφεθείτε. Αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας τότε θα μπορέσετε να εκφράσετε τα παραπάνω στο ταίρι σας και να λάβετε πίσω αγάπη και στοργή. Μπορεί μάλιστα να υπάρξει και επανασύνδεση με πρώην. Αν όμως απωλέσετε την ψυχραιμία σας μπορεί να γίνετε καταπιεστικοί απαιτώντας από τους άλλους να σας αγαπούν ή να μπλέξετε με πρώην μόνο για το σεξ.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα θελήσετε να προκαλέσετε την κοινή γνώμη με τις παρέες που κάνετε ή με την επιλογή των συντρόφων σας. Όλο αυτό απορρέει από το γεγονός ότι έχετε βαρεθεί τις συμβατικότητες και θέλετε κάτι άλλο, κάτι ελεύθερο και μοναδικό. Επειδή όμως είστε άτομα που δεν μπορείτε να αλλάξετε συνήθειες, η όλη αυτή «επανάσταση» θα φανεί γελοία στον υπόλοιπο κόσμο. Για αυτό καλό θα ήταν όσο μπορείτε να περιορίσετε τις εξάρσεις σας.  

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου ετοιμαστείτε να ζήσετε την επαναφορά σας σε μία προηγούμενη σχέση. Στην πιο απλή εκδοχή της, ένας ή μία πρώην σας προσφέρει όλα αυτά που αναζητάτε. Ασχέτως αν εσείς έχετε προχωρήσει, θα το σκεφτείτε πολύ σοβαρά να κάνετε αυτό το πισωγύρισμα και ίσως να το κάνετε. Στην πιο ακραία εκδοχή, είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, ένας μοιραίος έρωτας σας περιμένει, τον οποίο κάλλιστα μπορείτε να τον αποκαλέσετε καρμικό.

 

ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι καιρός να πιστέψετε σε ιδανικά και σε αξίες και όχι να κυνηγάτε την εφήμερη αναγνώριση ή τα χρήματα. Μέσα από αυτά θα οδηγηθείτε σε έναν κόσμο ωρίμανσης, ο οποίος θα προέλθει με συνεχή αγώνα για αυτοβελτίωση και την αγάπη προς την εργασία. Οτιδήποτε άλλο απλά θα σας οδηγεί σε αποτυχίες.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε με δύο αντικείμενα. Το πρώτο αφορά την πολιτική. Το επόμενο διάστημα θα αναλάβετε ενεργό δράση ασκώντας δριμεία κριτική στα κακώς κείμενα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το τί λέει ο κόσμος ή τα κανάλια θα σας αφήνουν παγερά αδιάφορους διότι εσείς βλέπετε ποια είναι η αλήθεια, και για αυτήν θα παλέψετε. Το δεύτερο αφορά τον έρωτα. Είστε έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, αλλά δεν θα αντέξετε τα ψέμματα ή τους διπρόσωπους ανθρώπους. Αυτό που θέλετε θα το πείτε ευθέως, και αυτήν την αντιμετώπιση θέλετε και από τους άλλους.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία απίστευτα όμορφη ερωτική εβδομάδα. Τα πάντα κινούνται γύρω από την γοητεία που έχετε αλλά και σε κάτι ακόμα, τον μεστό ερωτικό σας λόγο, ο οποίος θα ζεστάνει και τις πιο παγωμένες καρδιές. Ακόμη κι αν προκληθείτε με διαφόρους σεξουαλικούς τρόπους εσείς δεν θα ενδώσετε σε αυτήν την πεζή μορφή του έρωτα. Με έναν ψίθυρο στο αυτί του ή της συντρόφου σας, θα πετύχετε πολλά περισσότερα από οτιδήποτε άλλο.  

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία ήρεμη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους του πρώτου δεκαημέρου. Αυτό που θέλει το Σύμπαν από εσάς αυτές τις ημέρες, είναι να κάνετε την αυτοκριτική σας όσον αφορά τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους. Έχετε κάνει λάθη, έχετε απογοητευτεί, έχετε βρεθεί σε σύγχυση. Για όλα αυτά θα πρέπει να βρείτε τις λύσεις μέσα σας. Οι άλλοι είναι οι δικές μας προβολές, οπότε το μοτίβο που έχετε, πηγάζει από εσάς. Προσπαθήστε λοιπόν να το αναγνωρίσετε, και στην συνέχεια να το αλλάξετε.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να βρείτε το μοτίβο με το οποίο αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους αλλά με ενεργητικό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έλθετε σε επαφή με τον κόσμο και να ψάξετε να βρείτε τα κοινά χαρακτηριστικά όλων των επιλογών σας. Προσέξτε διότι αν δεν το καταφέρετε, θα συνεχίσετε να παίζετε τον ρόλο της «γλάστρας».

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία απίστευτη ερωτικά εβδομάδα! Φαίνεται πως το Σύμπαν θέλει να εκπληρώσει τις ερωτικές σας επιθυμίες και αυτό θα συμβεί με πολλούς τρόπους. Για εσάς που έχετε χωρίσει υπάρχει η δυνατότητα επανασύνδεσης. Εσείς που είστε δεσμευμένοι θα νιώσετε απίστευτη έλξη για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ίσως γνωρίσετε έναν μοιραίο έρωτα. Δεν αποκλείεται δεσμευμένοι και αδέσμευτοι να έλθετε σε επαφή με κάποιο ερωτικό πρόσωπο του παρελθόντος, π.χ. ο παιδικός έρωτας ή το άτομο που είχατε ερωτευθεί όσο κανένα άλλο στον κόσμο.    

 

ΖΥΓΟΣ    

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου προσέξτε πολύ με τις σχέσεις το επόμενο διάστημα. Τα πράγματα μυρίζουν μπαρούτι διότι ενώ το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι πολύ εγωιστικό, εσείς είστε προδιατεθειμένοι να κάνετε τα πάντα προκειμένου να γίνει ή να παραμείνει δικό σας. Προσέξτε επίσης εσείς οι παντρεμένοι διότι όσο καταπιέζετε το ταίρι σας για αυτά που θεωρείτε ότι πρέπει να γίνουν μέσα στο σπίτι, τόσο εκείνο θα αντιδρά.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο να ηρεμήσετε, διότι το εσωτερικό σας καζάνι βράζει. Τα συμπτώματα θα είναι η άρνηση κάθε δομής, η άρνηση να κάνετε οτιδήποτε σας ζητά η οικογένειά σας, θα τα βάλετε με την κοινωνία, και άλλα τέτοια. Αργά αλλά σταθερά η πίεση θα χαλαρώνει αλλά, μέχρι να ηρεμήσετε πλήρως, μιλήστε για αυτά που σας απασχολούν πραγματικά. Δοκιμάστε είτε κάποιον ειδικό ή κάποιον που ξέρει την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, και που θέλει πραγματικά να σας βοηθήσει.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να βρείτε τρόπους προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα τόσο με τον ή την σύντροφό σας ή με την οικογένειά σας. Έχουν συσσωρευτεί αρκετά προβλήματα κι εσείς έχετε αρχίσει να χάνετε τον έλεγχο. Πριν ξεφύγουν τα πράγματα θα πρέπει να επιβάλετε την τάξη. Μπορεί να χρειαστεί να βάλετε τις φωνές αλλά μην το παρακάνετε. Δείξτε απλά ότι είστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού.

          

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία σχετικά καλή εβδομάδα. Οι περισσότεροι από εσάς θα θελήσετε να είστε με το ταίρι σας και να περάσετε όμορφες στιγμές βγαίνοντας έξω, είτε να βγείτε εσείς μαζί με τους φίλους σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετά μεγάλη πέραση επειδή θα είστε ιδιαιτέρως γοητευτικοί. Φροντίστε λοιπόν να κοινωνικοποιηθείτε και αφεθείτε στην χαρά του φλερτ!

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα επηρεαστείτε διαφορετικά εάν είστε ελεύθεροι, αν είστε δεσμευμένοι, κι αν έχετε παιδιά. Εσείς που έχετε παιδιά θα κάνετε τα πάντα να είναι προστατευμένα και να ζουν σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον. Εσείς που είστε ελεύθεροι, θα ψάξετε πολύ προσεκτικά να βρείτε το επόμενο ταίρι σας, κι αυτό επειδή θέλετε να κάνετε κάτι μόνιμο. Εσείς που είστε δεσμευμένοι θα προσπαθήσετε να κάνετε τον χώρο που ζείτε μαζί με το ταίρι σας όσο το δυνατόν πιο όμορφο, θα του κάνετε τα χατήρια και γενικά θα το καλομάθετε. Μάλιστα υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό το διάστημα να σας πιάσει μία τρέλλα για μαγείρεμα.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αντί να χάσετε την ψυχραιμία σας ή να νιώσετε βαριά την ψυχολογία σας, προσπαθήσετε να δείτε την ζωή από την πιο ανάλαφρη πλευρά της. Στην ζωή δεν είναι όλα λευκό-μαύρο, ούτε όλα είναι καλυμμένα με ένα πέπλο τραγικότητας. Χαμογελάστε, νιώστε λίγο αισιόδοξοι, κάντε κάτι πρωτότυπο, και τότε θα δείτε πολλά από τα προβλήματά σας να λύνονται ως δια μαγείας.  

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου το έχετε παρακάνει με την φροντίδα μόνο του εαυτού και των αναγκών σας. Πεισματικά αρνείστε να δείτε ότι και οι άλλοι έχουν εξίσου ανάγκες με εσάς, με αποτέλεσμα να προκαλούνται αχρείαστες εντάσεις. Αν θέλετε να σας δίνουν, καλό θα ήταν να δώσετε κι εσείς με την σειρά σας. Επίσης καλό θα ήταν να ξέρετε πού δίνετε την φροντίδα σας, διότι έτσι απερίσκεπτα, το μόνο που καταφέρνετε είναι να ξοδεύετε τον χρόνο σας σε αχάριστους ανθρώπους.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είναι καιρός να εστιάσετε την προσοχή σας στην οικογένειά σας. Είτε το ταίρι σας, είτε τα παιδιά σας, είτε οι γονείς σας, σας έχουν ανάγκη. Η αλήθεια είναι πως κι εσείς τους έχετε ανάγκη, ειδικά αυτήν την περίοδο που προσπαθείτε να βρείτε τα πατήματά σας. Ερχόμενοι σε επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους θα πετύχετε διπλά. Και οι δικοί σας άνθρωποι θα νιώσουν ότι σας έχουν δίπλα τους, κι εσείς θα βρείτε τον χρόνο για να ψάξετε να βρείτε τα λάθη που έχετε κάνει.

 

Το επόμενο διάστημα, εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα είστε η επιτομή του πείσματος και της έριδας. Για εσάς όλα θα είναι ανοησίες. Η κοινή γνώμη, η πολιτική κατάσταση, οι απόψεις των άλλων, για εσάς θα είναι απλά σκουπίδια. Η κριτική σας θα είναι αδυσώπητη χωρίς βεβαίως να δώσετε το δικαίωμα σε κάποιον άλλον να υπερασπιστεί τις θέσεις του. Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι θέλετε την επιδοκιμασία των άλλων, ειδικά των δικών σας ανθρώπων. Κανείς όμως δεν πρόκειται να σας την δώσει, εάν κάνετε σαν τα μωρά παιδιά.   

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα. Από την μία θα νιώσετε την ανάγκη να μάθετε περισσότερα για το νόημα της ζωής, τον θάνατο, τους νόμους που διέπουν το Σύμπαν. Για αυτό και αυτές τις ημέρες θα πέσετε κυριολεκτικά με τα μούτρα στο διάβασμα βιβλίων, άρθρων, και παρακολούθηση βίντεο με αντίστοιχα θέματα. Από την άλλη, θα υπάρξει σύγχυση, κυρίως με την διαχείριση των χρημάτων σας, η οποία θα σας οδηγήσει στο να κάνετε λάθη και να βγείτε χαμένοι.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα χαρακτηριστείτε από την πρακτική σας σκέψη, την λογική, την ακρίβεια και την προσοχή. Μάλιστα σε θέματα εγγράφων θα είστε υπερβολικά σχολαστικοί. Γενικά, θα έχετε όρεξη να τακτοποιήσετε την εργασία σας, να οργανώσετε τους φακέλους σας, και να φτιάξετε ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Κάποιοι από εσάς θα πιάσετε φιλοσοφικές συζητήσεις για το που οδεύει ο πολιτισμός, η κοινωνία, η χώρα.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα βιώσετε μία απίστευτη ερωτική έξαρση. Αν είστε ελεύθεροι, θα δοκιμάσετε να βρείτε άτομα που εκπληρώνουν τις ερωτικές σας επιθυμίες. Αυτός θα είναι ο λόγος που οι συνήθεις αναστολές σας θα πάψουν να υπάρχουν. Οι δεσμευμένοι, θα πιέσετε αφόρητα το ταίρι σας για αγάπη, σεξ, και πάθος. Η τυχόν άρνησή του θα σας κάνει να φερθείτε πολύ σκληρά απέναντί του. Πολλοί από εσάς είναι πιθανόν να πάθετε κεραυνοβόλο έρωτα ή να μπλέξετε και πάλι με έναν ή μία πρώην. Προσέξτε επίσης πού εμπιστεύεστε τα χρήματά σας, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να υπάρξουν οικονομικές απώλειες.

  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για έναν σφοδρό έρωτα που μπορεί να σαρώσει τα πάντα στον διάβα του. Αν είστε ελεύθεροι, ένα άτομο από το παρελθόν ή μία παράνομη σχέση θα σας βάλει σε αρκετούς μπελάδες αλλά δεν θα πείτε όχι στην πρόκληση. Το ίδιο κι εσείς οι δεσμευμένοι, με μία διαφορά ότι θα προκύψουν σοβαρά προβλήματα με την υπάρχουσα σχέση σας επειδή δεν θα είστε καθόλου διακριτικοί. Δεν αποκλείεται μάλιστα να χωρίσετε προκειμένου να είστε με εκείνο το άτομο.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα ασχοληθείτε με δύο θέματα, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά. Στα επαγγελματικά θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν κάποιες εντάσεις αλλά μπορούν να περιοριστούν εάν διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας. Με γλυκά λόγια μπορείτε να πετύχετε περισσότερα απ’ ότι αν φωνάζετε. Στα οικονομικά θα πρέπει να σταματήσετε να βλέπετε τα πράγματα αισιόδοξα. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα κι εσείς θα πρέπει να τα λύσετε. Τα περισσότερα προβλήματα θα σας τα βάζουν τρίτοι, οπότε θα πρέπει να τα βάλετε μαζί τους. Δείξτε ότι δεν τους φοβάστε και ότι είστε έτοιμοι να επιβάλετε το δίκιο σας.

 

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, θα αντιδράσετε στο καθιερωμένο μοτίβο που θεωρεί ότι τα πάντα είναι συναίσθημα. Όχι, για εσάς τα πάντα είναι λογική, ακόμη κι αν είναι σκληρή ή τραχειά. Η αλήθεια είναι η αλήθεια, όσο κι αν κάποιοι θέλουν να την διαστρεβλώνουν με την λέξη αγάπη. Επίσης, δεν χρειάζεστε καμία συμβουλή από τον οποιονδήποτε. Ενστικτωδώς γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε. Προσέξτε μόνο τις σχέσεις σας. Οι επαφές ή οι γνωριμίες της περιόδου αυτής θα έχουν αποφασιστική επιρροή επάνω σας.  

 

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα, εκτός από εσάς που είστε παντρεμένοι. Με αργά αλλά σταθερά βήματα θα ξεπεράσετε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που έχετε. Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να αναλάβετε αρχηγικό ρόλο, μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία. Σημασία έχει για εσάς να δείξετε στον κόσμο ότι μπορείτε και στο προσκήνιο να τα καταφέρνετε μία χαρά. Εσείς οι παντρεμένοι όμως θα έχετε προβλήματα επειδή το ταίρι σας θέλει να βγει έξω, να διασκεδάσει, και ναι, να φλερτάρει λίγο.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα μπορέσετε να πειθαρχήσετε την αχαλίνωτη φαντασία σας κι έτσι να διαπρέψετε στον επαγγελματικό σας χώρο, ο οποίος αυτήν την περίοδο θέλει πολλά από εσάς με αρκετά πιεστικό τρόπο. Επίσης, αν είστε ελεύθεροι, θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό ταίρι. Οι δεσμευμένοι θα κοιτάξετε την σχέση σας πιο χαλαρά, αντί να φαντάζεστε συνέχεια ότι σας απατούν. Επίσης, είναι καλή περίοδος να βγάλετε στην επιφάνεια τον καλλιτεχνικό σας εαυτό.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, κι εσείς ανάλογα αν είστε δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι θα επηρεαστείτε διαφορετικά. Εσείς που είστε ελεύθεροι θα σας πολιορκήσει σθεναρά ένα άτομο επειδή είναι τρελό και παλαβό για εσάς. Αν πείτε ναι, ένας μεγάλος έρωτας ξεκινάει για εσάς. Οι δεσμευμένοι θα διαπιστώσετε ότι το ταίρι σας όχι μόνο είναι πιστό προς εσάς, αλλά και θα παλέψει για εσάς σε κάθε περίπτωση. Η σιγουριά που θα σας δώσει, θα σας οδηγήσει να αισθανθείτε εντονότερα συναισθήματα για εκείνον ή εκείνη, ακόμη και να σκεφθείτε να κάνετε παιδί.  

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια