12 AM | 18 Feb

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 έως 24 Φεβρουαρίου!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου ξεκινάτε και πάλι μία περίοδο όπου πρέπει να κλείσετε πληγές και λάθη του παρελθόντος. Η διαδικασία αυτή θα είναι αργή αλλά θα σας αφήσει πραγματικά καθαρούς. Η αποφασιστικότητα, το πάθος σας για ζωή, η διάθεση για πάλη, η διεκδίκηση του καλύτερου για εσάς, όλα θα ενισχυθούν, καθώς το ατσάλι που είστε, μπαίνει ξανά στην πυρά προκειμένου να πετάξει από επάνω του τις ακαθαρσίες και να σφυρηλατηθεί πιο δυνατό από ποτέ.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε επιτυχημένα μία επαγγελματική συμφωνία ή να βρείτε μία μόνιμη δουλειά, πολύ πιθανό πάνω στο γνωστικό σας πεδίο. Παράλληλα, οι σχέσεις αυτήν την περίοδο θα συνδυάσουν την σταθερότητα και τον ρομαντισμό. Δεν θα είναι κακό να πείτε στο ταίρι σας πόσο το αγαπάτε και πόσο ευτυχισμένοι είστε μαζί του. Οι ελεύθεροι θα βρείτε την αγάπη και την στοργή μέσα από ένα άτομο που κινείται στον συγγενικό σας κύκλο, ή από ένα άτομο που είχατε πάρα πολύ καιρό να δείτε επειδή μένει μακρυά.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, εκεί που λέγατε ότι με τον τρόπο σας έχετε πείσει τους άλλους για την ορθότητα των πιστεύω σας, του τρόπου που αντιλαμβάνεστε την ζωή και τις σχέσεις, το πώς εργάζεστε και πώς θέλετε τα πράγματα να γίνουν, ξαφνικά τα πάντα αλλάζουν. Οι Άλλοι, είτε είναι σύντροφοι, είτε συνεργάτες, είτε συνάδελφοι, θα αρχίσουν να αναρωτιόνται για την ορθότητα των λόγων σας, οπότε θα αρχίσουν να σας αμφισβητούν, κάτι το οποίο θα οδηγήσει και πάλι σε διαξιφισμούς και διενέξεις.  

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας! Είτε επειδή εσείς αυτό το διάστημα δραστηριοποιείστε περισσότερο, είτε επειδή υπάρχει ένα άτομο στην ζωή σας που μπορείτε να το λέτε το γούρι σας, η ζωή σας δίνει αυτό που πάντα επιθυμούσατε. Στην εργασία τα πράγματα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Στον έρωτα, ένα άτομο θα σας δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Μάλιστα αυτό το άτομο φαίνεται να έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας από εσάς.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα είστε πολύ τυχεροί! Ό,τι κι αν συμβεί, ότι κι αν σας προβληματίζει, εσείς με κάποιον τρόπο θα είστε προστατευμένοι. Η καλή σας διάθεση θα σας οδηγήσει να ξεφύγετε για λίγο από την ρουτίνα. Κάποιοι από εσάς σύντομα θα έχετε νέα για μία κληρονομιά, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τα οικονομικά προβλήματα. Αν δεν έχετε να περιμένετε κληρονομιά, τότε το ταίρι σας θα είναι εκείνο που θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε κάποιες εντάσεις, οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να πείτε πράγματα τα οποία αμέσως θα μετανιώσετε που τα είπατε. Μετά τις εντάσεις θα μείνετε για λίγο μόνοι προκειμένου να βρείτε τρόπο να διορθώσετε τα λάθη σας. Προσέξτε όμως πολύ αυτό το διάστημα, διότι μπορεί να υπάρξουν τραυματισμοί και να σας αφήσουν στο κρεββάτι.  

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, εκτός από τις πρώτες δύο ημέρες της εβδομάδος που ξεκινά, η υπόλοιπη εβδομάδα θα είναι καλή. Γενικά, το πρόβλημα θα το έχετε εσείς οι δεσμευμένοι καθώς είστε αναγκασμένοι να φροντίζετε ένα άκρως εγωιστικό ταίρι. Ευτυχώς όμως που από την Τρίτη και μετά θα έχετε ευχάριστα νέα ή επισκέψεις που θα σας κάνουν να χαρείτε. Οι υπόλοιποι αργά αλλά σταθερά θα πρέπει να εργασθείτε για την επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε να αντιμετωπίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Αυτήν την περίοδο θα είστε αρκετά χαοτικοί, κάτι που θα προκαλέσει προβλήματα στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή, στην δημόσια εικόνα σας, ακόμη και σε αυτό που ορίζετε ως πεπρωμένο. Στην παρούσα φάση καλό θα ήταν να αφήσετε σε κάποιον άλλον τα ηνία της ζωής σας προκειμένου να σας συμμαζέψει.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να αποφασίσετε πού θα δώσετε έμφαση. Η περίοδος αυτή ευνοεί και τις σχέσεις αλλά και τα επαγγελματικά σας, όχι όμως και τα δύο ταυτόχρονα. Στις σχέσεις αυτές τις ημέρες θα υπάρχει κινητικότητα, οπότε αν είστε δεσμευμένοι θα διαπιστώσετε ότι η σχέση σας όχι μόνο είναι ισορροπημένη, αλλά και ότι αναπτύσσεται. Εσείς οι αδέσμευτοι θα δείτε πολλούς και πολλές να σας κυνηγούν προκειμένου να κάνετε δεσμό μαζί τους. Στα επαγγελματικά θα μπορέσετε να ανέβετε ψηλά. Για να φθάσετε όμως στην κορυφή θα πρέπει να ξεκινήσετε από τα χαμηλά. Μην φοβηθείτε να λερώσετε τα χέρια σας, καλό θα σας κάνει!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου αρχίζετε ξανά εκείνον τον κύκλο που χρειάζεται να κλείσετε προκειμένου να γιατρευτούν όλες οι πληγές του παρελθόντος, και να ακολουθήσετε το πεπρωμένο σας. Η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη ούτε γρήγορη, είναι όμως αναγκαία. Και βέβαια, θα χρειαστεί να πάρετε πρωτοβουλίες. Αν δεν μπορείτε να λύσετε μόνοι σας τα προβλήματά σας, μπορείτε να αποταθείτε σε κάποιον ειδικό.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλή και θα έχετε πολλά όνειρα για το μέλλον. Παρ’ ότι μπορεί να φαίνεστε λίγο άξεστοι ή σκληροί, αυτό είναι μόνο ένα προπέτασμα καπνού προκειμένου να μην δείξετε το πόσο ευτυχισμένοι είστε. Στις συνεργασίες σας, θα είστε εσείς που θα πάρετε τις πρωτοβουλίες και οι υπόλοιποι θα σας ακολουθήσουν.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία έντονη εβδομάδα αν και με μικρότερες εντάσεις απ’ ό,τι η προηγούμενη. Θα υπάρξουν κάποια ερωτικά μπερδέματα με διάφορους πρώην. Η σχέση σας με εκείνους θα περάσει από χίλια κύματα καθώς θα υπάρξουν υπερβολές, βιαστικές αποφάσεις και αποτυχίες. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να τους αποφύγετε. Οι ελεύθεροι θα δείτε την όλη αυτή περίοδο ως ένα παιγνίδι, έστω κι αν πονάει σε κάποιες περιπτώσεις. Εσείς πάντως θα συνεχίσετε ακάθεκτοι.

 

ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου θα έχετε μία έντονη εβδομάδα κυρίως με τις σχέσεις σας. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Μπορείτε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, να επικοινωνήσετε, να κάνετε σεξ. Η αλήθεια είναι ότι το χρειάζεστε και οι δύο καθώς θα επιβεβαιώσετε τον πόθο που θρέφει ο ένας για τον άλλον. Οι ελεύθεροι θα κάνετε έντονη σεξουαλική ζωή με άτομα που θα γνωρίσετε μέσω διαδικτύου ή σε χώρους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε την καρδιά σας να κτυπά δυνατά για κάποια άτομα που θα σας δείξουν ότι θέλουν να σας φροντίσουν. Για αυτό κι εσείς θα νιώσετε αλλά και θα κάνετε σαν ερωτευμένοι έφηβοι. Η εποχή λοιπόν ευνοεί τους ελεύθερους να χαρούν τον έρωτα. Οι δεσμευμένοι απλά θα χαρούν, μέσα σε όρια πάντα, με το φλερτ. Εσείς που έχετε παιδιά, θα αντλήσετε μεγάλη χαρά από την φροντίδα τους, ειδικά εάν είναι μικρής ηλικίας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα επηρεαστείτε διαφορετικά ανάλογα εάν είστε δεσμευμένοι ή όχι. Οι ελεύθεροι θα περάσετε μία εβδομάδα βυθισμένοι στην λαγνεία. Οι ερωτικοί σύντροφοι που θα επιλέξετε θα σας απογειώσουν καθώς θα είναι χωρίς αναστολές, κάτι το οποίο σας βρίσκει σύμφωνους. Οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε τον έρωτά σας με το ταίρι σας περνώντας μέχρι την Τετάρτη έντονες σεξουαλικές στιγμές. Από την Τετάρτη και μετά θα ηρεμήσετε αλλά η σχέση σας θα είναι πιο γερή από ποτέ!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε περάσει αρκετά όσον αφορά τις σχέσεις σας, καλές και κακές στιγμές που άφησαν ανεξίτηλα το σημάδι τους επάνω σας. Η περίοδος αυτή ευνοεί να παραμερίσετε το παρελθόν και να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τους ανθρώπους, παραμένοντας όμως συνεπείς προς τους εαυτούς σας. Προσοχή όμως, διότι το πάθος σας για ένα άτομο αυτό το διάστημα θα είναι ένα μεγάλο πισωγύρισμα σε αυτό το μοτίβο που σας οδήγησε εδώ που είστε.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία ιδιαίτερα ανέμελη και χαρούμενη προσέγγιση στις σχέσεις, η οποία θα σας οδηγήσει στο να κερδίσετε πολλούς πόντους με το ταίρι σας ή με υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους. Τι πρέπει να προσέξετε προκειμένου να κυλήσουν όπως ακριβώς τα έχετε στο μυαλό σας; Μα φυσικά τον υπερενθουσιασμό σας! Ακολουθήστε όσο μπορείτε το μέτρο και δεν θα χάσετε. Ειδάλλως ελλοχεύει ο κίνδυνος να περάσετε από τον υπερενθουσιασμό στην απόλυτη απογοήτευση.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να εμπιστευθείτε τα μέλη της οικογενείας σας προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που υπάρχουν εκεί έξω. Δεν χρειάζεται να είστε συνέχεια από πάνω τους και να τους λέτε τί πρέπει να κάνουν. Αφήστε τους λοιπόν να μάθουν τον κόσμο όπως είναι, με τα καλά και τα άσχημα. Εσείς να δώσετε την βοήθειά σας όταν σας την ζητήσουν και όχι πιο πριν. Επίσης, οι δεσμευμένοι, καλό θα είναι να κρατήσετε τον αυτοέλεγχό σας μπροστά στην ανέμελη έως παιδιαρίστικη συμπεριφορά που θα έχει ο ή σύντροφός σας.  

 

ΖΥΓΟΣ    

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε την τύχη να βρεθείτε με άτομα που θα σας προσφέρουν τα πάντα, είτε ως μία καινούρια σχέση είτε ως μία επιτυχημένη συνεργασία. Για αυτό κι εσείς θα πρέπει να τολμήσετε περισσότερο και να ανοιχτείτε σε εκείνα. Το πάθος για ζωή και για καλύτερες ημέρες θα δικαιώσουν αυτήν την τόλμη σας.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία εβδομάδα όπου η ανέμελη διάθεσή σας θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε την σχέση με την οικογένειά σας, να συσφίξετε περαιτέρω τις συναδελφικές σας σχέσεις, ακόμη και την σχέση με τον ή την σύντροφό σας. Θα διαπιστώσετε ότι με την αισιοδοξία και το χαμόγελο στα χείλη οι ημέρες σας θα γίνονται ακόμη πιο όμορφες. Προσέξτε όμως να μην σας πιάσει η ανεμελιά στα οικονομικά σας. Εκεί μπορεί είτε να χάσετε χρήματα, είτε να πέσετε θύμα ληστείας, ή απλά να αρχίσετε να ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματά σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, εκεί που λέγατε ότι έχετε βρει τις λύσεις που χρειάζεστε με τα εγωιστικά άτομα που σας πλαισιώνουν και σε συνδυασμό ότι έχουν καταλαγιάσει οι εντάσεις μαζί τους, θα διαπιστώσετε τα λάθη που έχετε κάνει και θα αρχίσετε μία περίοδο όπου θα αμφισβητήσετε ευθέως τα πάντα. Τώρα είναι που θα καταλάβετε πως ό,τι είχατε συμφωνήσει ήταν αποτέλεσμα της δικής σας ατολμίας και όχι ευθύνη των άλλων.

   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα είστε πολύ τυχεροί αυτήν την εβδομάδα. Ό,τι κι αν κάνετε θα στέφεται με επιτυχία. Αυτό θα οφείλεται στο γεγονός ότι θα νιώσετε ενεργοί, παθιασμένοι, έτοιμοι για επέκταση, αλλά όχι με την νοοτροπία του «όλα ή τίποτα». Με επιμονή κι υπομονή θα κερδίσετε περισσότερα. Επίσης, αυτήν την περίοδο ευνοούνται οι σχέσεις με άτομα που έχετε διαφορά ηλικίας.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε λίγο με την φροντίδα της οικογενείας σας. Αυτές τις ημέρες θα διαπιστώσετε πως όσα κι αν ξοδέψετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι ελάχιστα μπροστά στην αγάπη που παίρνετε, το οποίο είναι καλό καθώς μία τσιγκουνιά την έχετε. Επίσης, θα νιώσετε ψυχολογικά πολύ καλά από την φροντίδα και την στοργή που σας δίνουν οι σύντροφοί σας.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αν είστε δεσμευμένοι, είναι καιρός να αφήσετε την εργασία για λίγο και να δώσετε χρόνο στο ταίρι σας. Είναι καιρός να βγείτε έξω μαζί και να διασκεδάσετε. Μην ενοχληθείτε εάν σας φύγουν κάποια χρήματα παραπάνω από το κανονικό, για καλό είναι. Αν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε μία εβδομάδα όπου το μόνο πράγμα που θα έχετε στο μυαλό σας θα είναι το σεξ. Ως αποτέλεσμα θα πείτε ναι σε οποιαδήποτε πρόταση από όπου κι αν προέλθει, αρκεί να καλύψετε την λαγνεία σας.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε πολύ με τις σχέσεις σας αυτήν την περίοδο. Επειδή καλώς ή κακώς έχετε βολευτεί, είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσετε την τύχη σας κάπου αλλού, μόνο και μόνο για την έξαψη του καινούριου. Αν σας βγει το ρίσκο τότε θα περάσετε καταπληκτικά. Αν όχι, τότε ετοιμαστείτε να υποστείτε τις σφοδρές επιπτώσεις που έχει αυτή σας η επιλογή. Οι ελεύθεροι, θα πρέπει να βρείτε τους λόγους γιατί είστε μόνοι και να αλλάξετε το μοτίβο που ακολουθείτε.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα, για αυτό άλλωστε θα βγάλετε μία ανεμελιά. Σε αυτό θα βοηθήσουν δύο γεγονότα. Το ένα είναι πως μία οικονομική συμφωνία ή η οικονομική σας σταθεροποίηση, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το καθημερινό άγχος για το πού θα βρεθούν χρήματα. Το δεύτερο είναι ότι οι σχέσεις σας σταθεροποιούνται. Αν είστε δεσμευμένοι, θα νιώσετε τέτοια ασφάλεια από το ταίρι σας που θα νιώσετε ότι μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας για κάτι μεγαλύτερο, πάντα με την βοήθεια του ή της συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να κάνετε επιτέλους μία σοβαρή σχέση!

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα διαχειριστείτε την αισιοδοξία σας. Στα θετικά της περιόδου, θα είναι η αίσθηση ότι η ζωή σας τώρα μπορεί να γίνει καλύτερη. Για αυτό θα αρχίσετε να δραστηριοποιήστε ημέρα με την ημέρα με καινούρια πράγματα ή θα αναλάβετε να επεκτείνετε τις υφιστάμενες δραστηριότητές σας. Στα αρνητικά της περιόδου είναι να νιώσετε μία γενική χαλάρωση. Αυτή η χαλάρωση μπορεί να είναι αναγκαία σε κάποιες περιπτώσεις, ειδικά εάν ζοριστήκατε πολύ αυτά τα χρόνια. Όμως, μπορεί άνετα να σας οδηγήσει στην τεμπελιά, αντί να βγείτε μπροστά και να παλέψετε για ένα καλύτερο αύριο.     

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι καιρός να ασχοληθείτε με το πώς θα συμβιβαστείτε με τα παιδικά σας τραύματα. Το βασικό σας θέμα είναι με τον πατέρα σας και με αυτόν θα πρέπει να τα βρείτε. Πολλά τα λάθη εκατέρωθεν και είναι καιρός να συγχωρήσετε αλλήλους. Η διαδικασία θα είναι αργή αλλά στο τέλος της θα αντιληφθείτε πόσο καλά θα νιώσετε, πόσο ανάλαφρα, και ότι είστε έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα βήματα της ζωής σας μόνοι σας.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα. Μπορεί να δείχνετε στριφνοί αλλά στην πραγματικότητα είστε πολύ καλοί, απλά δεν θέλετε να το δείχνετε. Όμως οι άνθρωποι που έχετε δίπλα σας σας αγαπάνε όσο τίποτα στον κόσμο και δεν σας αλλάζουν με τίποτα. Κι εσείς με την σειρά σας τους τιμάτε με την αγάπη σας και με διάθεση να παλεύετε για εκείνους καθημερινά. Ως αποτέλεσμα οι σχέσεις θα γίνουν ακόμη πιο γερές, για αυτό άλλωστε σταδιακά θα έχετε μία πιο ανάλαφρη προσέγγιση των ανθρώπων.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα. Αυτό θα συμβεί διότι εκεί που είχατε λύσει τα περισσότερα επαγγελματικά προβλήματα και πιστεύατε ότι μπορούσατε να κάνετε τα επόμενα βήματα, οι καταστάσεις ή οι ανώτεροί σας, θα αμφισβητήσουν έμπρακτα όσα έχετε προτείνει ή τις κινήσεις σας. Οπότε είναι αναμενόμενο να υπάρξουν εντάσεις ξανά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία πολύ τυχερή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, ειδικά τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Εσείς οι σε πιο προχωρημένη ηλικία θα δείτε να πραγματοποιούνται όνειρα που είχατε πιο νέοι, κάτι που θα ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες που κάνατε τότε. Οι υπόλοιποι, αν είστε δεσμευμένοι θα δείτε την σχέση σας να δυναμώνει, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα βρεθείτε με ένα άτομο που γνωρίζατε χρόνια αλλά τώρα θα σας κάνει το κλικ για κάτι παραπάνω.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε μία ήρεμη και καλή εβδομάδα. Τις ημέρες αυτές θα βρεθείτε με φίλους ή με το ταίρι σας ή και όλοι μαζί, και θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Μάλιστα το φαγητό θα έχει την τιμητική του, οπότε επειδή εσείς δεν το έχετε με την κουζίνα, αφήστε τους άλλους να μαγειρέψουν για εσάς ή βγείτε όλοι μαζί σε κάποιο εστιατόριο. Επιπλέον, μπορείτε άφοβα να στηριχτείτε στο ταίρι σας, είτε συναισθηματικά, είτε κυρίως, οικονομικά.

 

Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα θα κυλήσει διαφορετικά ανάλογα εάν είστε δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι. Εσείς οι αδέσμευτοι, θα νιώστε μία απίστευτη λαχτάρα να βρεθείτε με όμορφους ανθρώπους προκειμένου να καλύψετε τις λάγνες ορέξεις σας. Αν και δεν έχετε πρόβλημα να πάτε με τον οποιονδήποτε (αρκεί βεβαίως να σας αρέσει) εντούτοις θα επιλέξετε όμορφους ερωτικούς συντρόφους για καθαρά ναρκισιστικούς λόγους. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε απίστευτη χαρά επειδή το ταίρι σας σας χαρίζει απλόχερα την ασφάλεια και σιγουριά που επιζητείτε διακαώς.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου είναι καιρός να κοιτάξετε τους εαυτούς σας και την οικογένειά σας. Έχετε περάσει πολλά, κι ευχάριστα και δυσάρεστα, κάτι που φαίνεται στο πρόσωπό σας. Στην παρούσα φάση έχετε την δύναμη να αλλάξετε το μοτίβο της ζωής σας, τους στόχους και τις επιθυμίες σας, χωρίς όμως να πάψετε να είστε συνεπείς σε αυτό που είστε. Αυτό που χρειάζεται είναι να βάλετε προτεραιότητες, κυρίως την οικογένειά σας. Αν για κάποιον λόγο δεχθείτε ερωτικές προτάσεις από άτομα που επιθυμείτε αλλά δεν είναι διαθέσιμα ή εσείς δεν είστε διαθέσιμοι, θα βρείτε την δύναμη να αρνηθείτε.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα όσον αφορά τις σχέσεις σας. Είτε είστε μόνοι είτε δεσμευμένοι, ο ρομαντισμός θα συνδυαστεί με την σταθερότητα και την προοπτική της εξέλιξης. Έτσι, οι δεσμευμένοι θα δείτε την σχέση σας να γίνεται πιο δυνατή, κάτι που θα σας δώσει την άνεση να χαλαρώσετε και να αισιοδοξείτε για το μέλλον. Εσείς που είστε μόνοι, θα βρείτε επί τέλους ένα άτομο που έχει την διάθεση να κάνει κάτι σοβαρό και σταθερό μαζί σας.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε ότι ήλθε ο καιρός να αποδείξετε τί αξίζετε ως επαγγελματίες, στον χώρο της εργασίας σας, ακόμη και στον κοινωνικό σας περίγυρο. Η καλή ψυχολογία σε συνδυασμό με την διάθεση για εργασία θα σας βοηθήσουν να αναδειχθείτε. Κάποιοι άλλοι από εσάς θα νιώσετε μία απίστευτη πλήξη, η οποία θα οδηγήσει σε τεμπελιά και έλλειψη διάθεσης για το οτιδήποτε. Η φράση που θα χρησιμοποιείτε αυτές τις ημέρες θα είναι «έχει ο Θεός».

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια