12 AM | 11 Feb

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 έως 17 Φεβρουαρίου!

ΚΡΙΟΣ

Πολύ καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά σας. Στα οικονομικά, μία καλή επαγγελματική συμφωνία, η αύξηση του μισθού, ακόμα και η ανεύρεση εργασίας, θα σας βγάλουν από το άγχος για την απόκτηση των προς το ζην. Βέβαια, αν δεν συμβούν σε εσάς θα συμβούν στο ταίρι σας. Αυτό όμως δεν θα αναιρέσει τίποτα από την ανακούφιση που θα νιώσετε. Στον έρωτα επίσης, ακριβώς επειδή θα νιώσετε ιδιαιτέρως σίγουροι για τον εαυτό σας, θα καταπλήξετε τα πλήθη. Οι αδέσμευτοι θα βρείτε ένα άτομο που θα σας ταιριάζει ενώ εσείς οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες κοινωνικές στιγμές με το ταίρι σας.

 Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ναι, σίγουρα θα βγάλετε πολύ γκρίνια και ίσως οξυθυμία, κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά αυτό δεν σας κάνει κακούς. Απλά δεν αντέχετε να εργάζεστε με τρόπο που δεν συμφωνεί με τον δικό σας. Παρ’ όλα αυτά, εσείς θα κάνετε το καλύτερο δυνατό, και μάλιστα θα είστε αρκετά σχολαστικοί σε αυτό που κάνετε. Αυτό το διάστημα η τύχη θα σας χαμογελάσει στις σχέσεις, στις συνεργασίες, στις φιλίες αλλά όχι στα ερωτικά σας.

 Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για τρομακτικές εκρήξεις θυμού. Αν δεν τις περιορίσετε θα σας δημιουργήσουν προβλήματα με τον κόσμο δίπλα σας. Όμως, αν καταφέρετε να μετατρέψετε τον θυμό σας σε κάτι δημιουργικό, θα μπορέσετε να ανακτήσετε την ελευθερία σας από μία κακή εργασία, έναν κακό γάμο, ακόμη και από άτομα που δεν θέλουν κάτι πρωτότυπο ή φρέσκες ιδέες. Αυτή η έξαρση ενέργειας που θα σας χαρακτηρίζει θα είναι ιδιαιτέρως γοητευτική στο άλλο φύλο, με μία διαφορά, πως ό,τι κάνετε αυτήν την περίοδο θα έχει τον χαρακτήρα της «φιλίας με προνόμια» και όχι κάτι μόνιμο.   

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Αν και από την φύση σας είστε ήπιοι άνθρωποι, αυτές τις ημέρες θα ξεφύγετε, μέσα σε λογικά πλαίσια πάντα, και θα ζήσετε για λίγο τον έρωτα. Αυτό που θα νιώσετε δεν είναι τόσο η ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη όσο η ολοκλήρωση που θέλετε να βιώσετε ως άνθρωποι. Για αυτό κι εσείς αυτό το διάστημα θα κάνετε υπέροχες γνωριμίες που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ όμορφα. Οι δεσμευμένοι θα θελήσετε να πάρετε το ταίρι σας και να φύγετε ένα κοντινό ταξίδι.

 Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα, η οποία όμως θα έχει καλή κατάληξη. Αυτό που νιώθετε, και το οποίο είναι μεγεθυμένο, είναι μία αίσθηση κακοτυχίας, η οποία σας αφήνει να ζείτε κάτω από ένα πέπλο δυστυχίας. Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι πως έχετε κολλήσει στο παρελθόν, για αυτό σας φαίνονται όλα τόσο μαύρα. Όμως, κι ευτυχώς για εσάς, είτε οι στενοί σας συγγενείς είτε ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε τις επόμενες ημέρες, θα σας αποδείξουν ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να τους ακούσετε.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε κι εσείς με την σειρά σας μία περίεργη εβδομάδα, αλλά κι εσάς θα έχει καλή κατάληξη. Αυτό που θα βιώσετε θα είναι η ανάγκη σας να προστατεύσετε με κάθε τρόπο την οικογένειά σας και να τους προσφέρετε το καλύτερο. Για αυτό και δεν θα διστάσετε να κάνετε και την πιο ταπεινή εργασία, αρκεί να είστε σε θέση να κάνετε το καθήκον σας έναντι εκείνων. Επίσης, οι κοινωνικές σας σχέσεις θα έχουν σημαντική επιρροή και οι οποίες θα σας βοηθήσουν να λύσετε αρκετά από τα προβλήματα που έχετε. 

 

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Εσείς που είστε δεσμευμένοι θα έχετε να αντιμετωπίσετε την ολοένα και αυξανόμενη απαίτηση από τον ή την σύντροφό σας για φροντίδα. Σταδιακά το ισοζύγιο θα ανατρέπεται και θα νιώθετε μέρα με την ημέρα να αδειάζετε συναισθηματικά, κάτι που σαφώς θα σας στεναχωρήσει αφάνταστα. Εσείς οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε σε μία παράνομη σχέση ή σε έναν πλατωνικό έρωτα. Και στις δύο περιπτώσεις  θα νιώσετε υπέροχα.

Τις επόμενες ημέρες εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα αναπτύξετε ιδιαίτερα την κοινωνική σας ζωή. Το χαμόγελό σας σε συνδυασμό με τον εγκάρδιο και ευχάριστο λόγο, θα σας κάνει να κερδίσετε πολλούς φίλους. Όμως εσείς θα το πάτε ένα βήμα παραπέρα καθώς θα αρχίσετε να ασχολείστε με τα κοινωνικά προβλήματα. Το γεγονός αυτό θα σας οδηγήσει να δώσετε ένθερμους αγώνες, ακόμη και στο να πολιτευτείτε. Και όλα αυτά θα τα κάνετε χωρίς να αισθανθείτε την παραμικρή κούραση ή να νιώσετε ότι αυτά που κάνετε δεν πιάνουν τόπο.

 Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώθετε ιδιαίτερα έντονη έξαψη. Κάλλιστα μπορεί να ξεσπάσετε στους φίλους σας ή σε άτομα που πιστεύετε ότι είναι ιδιαιτέρως ενοχλητικά με την εγωιστική τους συμπεριφορά. Αν καταφέρετε να τιθασεύσετε τον εκνευρισμό σας, τότε θα γίνετε ιδιαιτέρως κοινωνικοί, είτε ως πάρτυ-άνιμαλ με πολλές ερωτικές επιτυχίες είτε με την ενασχόλησή σας με τα κοινωνικά δρώμενα. Ακόμη κι αν είστε από εκείνα τα άτομα που επιλέγουν να μην μιλάνε προκειμένου να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο από μπελάδες, τώρα όχι απλά θα μιλήσετε, αλλά και θα παλέψετε προκειμένου να μιλάνε ελεύθερα όλοι όσοι βρίσκονται στην ίδια θέση με εσάς. 

 

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Έχοντας ξεφύγει από κακές σχέσεις και παρέες, κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα ασχοληθείτε με την ανάλαφρη πλευρά της ζωής. Η περίοδος αυτή θέλει έρωτα και διασκέδαση, και το Σύμπαν φροντίζει να σας τα δώσει απλόχερα. Θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να πετάξετε από επάνω σας το πέπλο της μιζέριας βγαίνοντας έξω με φίλους ή ερωτοτροπώντας με άτομα που έχουν διάθεση να κάνουν κάτι σοβαρό μαζί σας.

 Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είναι καιρός να μάθετε να διαχειρίζεστε τις παρορμήσεις σας. Όσο παρασύρεστε από τους ψιθύρους του συναισθήματος ή του ενστίκτου σας τόσο αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους ανθρώπους. Το ότι έχετε καλές προθέσεις δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορείτε άνετα να τρελάνετε τους γύρω σας ή να τους καταπιέσετε. Ευτυχώς για εσάς που αυτό το διάστημα υπάρχουν εκείνα τα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να συμμαζευτείτε. Επιπλέον, η περίοδος αυτή ευνοεί να βιώσετε την πιο λάγνα πλευρά του ερωτισμού σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, προετοιμαστείτε για σφοδρή έκρηξη σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και τις σχέσεις σας. Στις σχέσεις, τα κολλήματα του παρελθόντος καλά κρατούν. Όμως αντιλαμβάνεστε κι εσείς οι ίδιοι πλέον πόσο κακό κάνετε στην εξέλιξή σας ως άνθρωποι, αλλά και στην δημόσια εικόνα σας. Για αυτό είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να υπάρξει εκρηκτικός χωρισμός ή ένα εκρηκτικό διαζύγιο. Στα επαγγελματικά, οι κακές σχέσεις με συναδέλφους ή οι κακές συνεργασίες θα φθάσουν στο σημείο που πλέον αν δεν κάνετε κάτι εσείς να αλλάξουν, να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνετε στόχος των κρατικών υπηρεσιών για σφάλματα και παραλείψεις άλλων.

 ΛΕΩΝ

Περίεργη αλλά καλή θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους πρώτου δεκαημέρου. Το γεγονός ότι αισθάνεστε κάπως πεσμένοι σε θέματα καθημερινότητας, υγείας, εργασίας, είναι ανασταλτικός παράγοντας για εσάς. Όμως, από το πουθενά θα υπάρξουν άτομα ή νέα που θα σας κάνουν να χαρείτε και να αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα θετικότερα. Είτε μία ευκαιρία να αναδείξετε αυτό που είστε, είτε μία καινούρια εργασία, είτε ένας ιατρός που ξέρει καλά την εργασία του, θα σας βοηθήσουν να πετάξετε από επάνω σας το σύννεφο της μιζέριας. Επίσης, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να κάνετε μία καινούρια σχέση με άτομο μέσα από την εργασία σας.

Πολύ καλές ημέρες θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίες θα είναι αρκετά δημιουργικές και ερωτικές. Στον έρωτα τις επόμενες ημέρες θα μπορέσετε να εκφράσετε όλον τον ερωτισμό σας καθώς θα υπάρξουν εκείνα τα άτομα που θα σας εμπνεύσουν αναλόγως. Μάλιστα αν υπάρχει και λίγο το στοιχείο του παράνομου δεν θα σας ενοχλήσει καθόλου. Τουναντίον, η αίσθηση ότι παίζετε με την φωτιά θα σας εξιτάρει. Επίσης, θα υπάρξουν εκείνα τα άτομα που θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε τις ιδέες σας και να σας τις κάνουν πράξη. Στην προκειμένη περίπτωση όσο πιο εκκεντρικές ιδέες έχετε τόσο περισσότερο θα σας βοηθήσουν.

Μία σχεδόν ήρεμη εβδομάδα θα έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Αυτό που θα νιώσετε είναι ότι έχετε μία «αποστολή», για την οποία θα κάνετε τα πάντα. Αυτή η αποστολή έχει να κάνει με το να δώσετε την χαρά στον κόσμο, να βοηθήσετε εκείνους που έχουν ανάγκη, να κερδίσετε χρήματα για το καλό της οικογενείας σας. Τα κοινά χαρακτηριστικά που θα έχουν τα παραπάνω, θα είναι η αδάμαστη πίστη σε αυτό που έχετε να κάνετε, στο ότι δεν θα ντραπείτε να κάνετε ακόμη και την πιο ταπεινή εργασία ή να βοηθήσετε με τα ίδια σας τα χέρια όσους έχουν την ανάγκη σας. Θα έχετε αρκετή επιρροή στον κόσμο και αυτό θα είναι υπεραρκετό για εσάς. Ακόμη κι ερωτικά θα πετάτε, καθώς η ένωση με έναν άλλον άνθρωπο και το χαμόγελο που θα ζωγραφιστεί στο πρόσωπό του, θα είναι ικανό να σας πλημμυρίσει με χαρά.

 

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία μέτρια εβδομάδα θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Αυτό που θα σας νοιάξει περισσότερο είναι πώς να έχετε την ηρεμία και την βολή σας, ειδικά με τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Εσείς που είστε ελεύθεροι θα βγάλετε έναν συναισθηματισμό ο οποίος μπορεί να συγκινήσει το υποψήφιο ταίρι σας, αλλά, το γεγονός ότι θα είστε υποτονικοί θα κάνει το άλλο άτομο να βαρεθεί. Εσείς οι δεσμευμένοι, θα κάνετε το ταίρι σας κυριολεκτικά να κλάψει. Εκείνος ή εκείνη θέλει επικοινωνία, ζωή, κίνηση, ενώ εσείς θέλετε να χαλαρώσετε, κάτι που θα κάνει το ταίρι σας να αισθανθεί ότι δεν τον ή την θέλετε πλέον.

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινά για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Το βασικό χαρακτηριστικό της γνώρισμα θα είναι έρωτας. Ο έρωτας είναι πάντα μία πολύπλοκη υπόθεση για εσάς. Αυτές τις ημέρες αυτό το γνώρισμα θα γίνει εντονότερο, επειδή θα υπάρξουν δύο ακραία στοιχεία. Το πρώτο θα σας οδηγήσει στο να αποβάλλετε κάθε τι που νομίζατε ότι ήταν έρωτας αλλά στην πραγματικότητα αυτό που ζούσατε ήταν καταπίεση. Το δεύτερο είναι γίνετε εσείς οι καταπιεστικοί καθώς δεν θα μπορείτε να διανοηθείτε ότι μπορεί κάποιος να σας απορρίψει. Μάλιστα η πίεση που θα ασκήσετε, θα φθάσει στα όρια της παθολογικής εμμονής.

 Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε μία πραγματικά χαρούμενη κι ερωτική εβδομάδα, χωρίς όμως υπερβολές. Ένα άτομο ή κάποια νέα, έρχονται να διαλύσουν το μαύρο πέπλο της μιζέριας που πλανάται πάνω από το κεφάλι σας. Η καρδιά σας θα ελαφρύνει αρκετά και έτσι θα αφεθείτε να σας παρασύρουν σε ευχάριστες δραστηριότητες, ακόμη και να πείτε το ναι σε μία νέα ερωτική περιπέτεια. Το άτομο αυτό που θα σας προκαλέσει ερωτικά σκιρτήματα κινείται στο φιλικό σας περιβάλλον ή διατηρείτε μαζί του διαδικτυακή επαφή.   

ΖΥΓΟΣ   

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή για εσάς του πρώτου δεκαημέρου αρκεί να συγκρατήσετε τον συναισθηματισμό σας. Έχετε πολλά θέλω, τόσο υλικά όσο και ερωτικά. Το καλό είναι πως αυτές τις ημέρες θα έχετε την δυνατότητα να τα απολαύσετε. Το κακό είναι η τάση σας να δραματοποιείτε τις καταστάσεις όταν δεν πηγαίνουν όπως θέλετε, με αποτέλεσμα μονίμως να νιώθετε δυστυχισμένοι. Επειδή το Σύμπαν αυτές τις ημέρες σας δίνει αυτό που θέλετε μην χάσετε την ευκαιρία επειδή δεν μπορείτε να συγκρατήσετε την ευαισθησία σας.

 Εσείς του δευτέρου δεκαήμερου θα νιώσετε ακραία συναισθήματα, τα οποία όμως θα προσπαθήσετε με κάποιον τρόπο να τα καταπιέσετε. Είτε επειδή η οικογένειά σας περνάει δύσκολες στιγμές κι εσείς πρέπει να είστε ο στυλοβάτης της, είτε επειδή σας καταπιέζουν αλλά τους αγαπάτε τόσο που δεν θέλετε να πείτε ή να κάνετε κάτι που θα τους πληγώσει, είτε γιατί νιώθετε πως ό,τι κι αν πείτε κανείς δεν πρόκειται να σας ακούσει, εσείς θα επιλέξετε να κλειστείτε στους εαυτούς σας. Όμως, καλό θα ήταν να μιλήσετε, αν όχι σε κάποιον ειδικό, τουλάχιστον σε κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε πολύ.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία εκρηκτική εβδομάδα. Το ταίρι σας ή τα άτομα με τα οποία έχετε επαφή, θα είναι τόσο οξύθυμα που δεν θα χάνουν ευκαιρία προκειμένου να ξεσπάσουν, κατά προτίμηση επάνω σας. Εσείς δεν θα μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα διότι δεν περνάει κάτι από το χέρι σας. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι σεξ, είτε με το ταίρι σας προκειμένου να ηρεμήσει είτε με ένα άτομο που είναι φίλος σας, διότι πόσο κι εσείς να αντέξετε την τρέλα του κόσμου;

 

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα ερωτική εβδομάδα θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Το γεγονός ότι υπάρχουν άτομα που θέλουν να σας δώσουν την αγάπη τους θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την μιζέρια που σας πιάνει όταν κάτι δεν πηγαίνει όπως θα θέλατε εσείς. Αφήστε λοιπόν τις τραγικότητες και αφεθείτε στα χέρια εκείνων που θα σας κάνουν να νιώσετε πραγματικά όμορφα.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, τις ημέρες αυτές θα είστε τέρατα υπομονής. Η υπομονή θα σας χρειαστεί προκειμένου να φέρετε εις πέρας τα σχέδιά σας, ειδικά εάν αυτά είναι επαγγελματικά. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ενδώσετε στην πίεση που θα ασκηθεί επάνω σας. Αφήστε τον χρόνο να τρέχει, αρκεί όμως να έχετε στο τέλος το καλύτερο αποτέλεσμα. Στον έρωτα θα επιλέξετε άτομα ήρεμα. Επίσης θα είστε απίστευτα προστατευτικοί με τα άτομα που αγαπάτε.

 Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα νιώσετε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας που τίποτα και κανείς δεν θα μπορεί να σας μειώσει ή να σας πληγώσει. Μπορείτε να κάνετε αυτό που επιθυμείτε χωρίς να φοβηθείτε για το τι θα πει ο κόσμος ή η οικογένειά σας. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε τόσο σίγουροι για το ταίρι σας που θα κάνετε μία παράνομη σχέση. Επίσης, μπορείτε να βγάλετε «μαύρα» χρήματα με εργασία μέσα από το σπίτι σας.

 

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αν είστε δεσμευμένοι, ετοιμαστείτε να πικράνετε το ταίρι σας επειδή θα δώσετε πολύ μεγαλύτερη σημασία στις προσωπικές σας ανάγκες παρά στις ανάγκες που έχετε ως ζευγάρι. Αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον ή την σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να αρχίσει η γκρίνια και το παράπονο. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε απίστευτες τρέλες και θα διασκεδάσετε ερωτοτροπώντας με εκκεντρικά άτομα.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, τις επόμενες ημέρες θα είστε αρκετά κοινωνικοί, ευχάριστοι με τον κόσμο, και με ένα χαμόγελο που θα αφοπλίζει τους πάντες. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε αρκετές και χρήσιμες γνωριμίες, είτε είναι φιλικές είτε είναι επαγγελματικές. Εκεί που θα διαπρέψετε θα είναι στα ερωτικά παιγνίδια. Μπορεί να γίνετε απίστευτα κάφροι με την ωμότητα που θα λέτε αυτά που επιθυμείτε, αλλά αυτήν την στιγμή το Σύμπαν σας ευνοεί, οπότε ακόμη κι έτσι θα έχετε πολλές επιτυχίες.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία αρκετά φιλήδονη εβδομάδα. Η διάθεσή σας να βιώσετε τις χαρές του κορμιού θα σας οδηγήσει πρώτον, στο να περιποιηθείτε τους εαυτούς σας και δεύτερον, να αρχίσετε να παίζετε πολλά επικοινωνιακά παιγνίδια. Αν βρεθούν άτομα τα οποία είναι διατεθειμένα να παίξουν το παιγνίδι σας, τότε θα βιώσετε αχαλίνωτο πάθος. Αν μάλιστα υπάρχει και το στοιχείο του παράνομου, τόσο το καλύτερο για εσάς! 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία πολύ όμορφη κι ερωτική εβδομάδα περιμένει εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Τις επόμενες ημέρες θα σας πλησιάσει ένα άτομο και θα σας δείξει με τον τρόπο του ότι σας θέλει, ασχέτως αν ο τρόπος του είναι ελαφρά εγωιστικός. Σημασία θα έχει για εσάς ότι αυτό το άτομο θα σας βοηθήσει να πάψετε να δραματοποιείτε την ερωτική σας ζωή, κι επιτέλους να χαρείτε. Οι δεσμευμένοι θα έχετε προτάσεις από το ταίρι σας να βγείτε έξω και να χαλαρώσετε μαζί.

Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί οι επόμενες ημέρες να σας φανούν κάπως, στην πραγματικότητα όμως θα είναι καλές. Η αιτία που θα βλέπετε τα πράγματα μαύρα, θα είναι η τάση σας για γκρίνια, παράπονο, και θυμό. Όμως όλα αυτά είναι ένα προπέτασμα καπνού προκειμένου να μην δείξετε το πόσο καλοί είστε. Όπου σας έχουν ανάγκη θα δείξετε αποφασιστικότητα, σταθερότητα, και ευφυΐα. Επιπλέον, θα εργασθείτε μεθοδικά κι ακούραστα προκειμένου να φέρετε ένα έργο εις πέρας.

 Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, όσο προσπαθείτε να κρυφτείτε στον εαυτό σας ή σε καταστάσεις του παρελθόντος, τόσο θα εκνευρίζετε τους δικούς σας ανθρώπους. Η συμπεριφορά σας πλέον πυροδοτεί καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να τις ελέγξετε, εκτός κι αν αποφασίσετε να πάτε με τα νερά των άλλων. Κάποιοι από εσάς θα πιέσετε καταστάσεις προκειμένου να βρεθείτε με ένα άτομο από το παρελθόν σας. Το αποτέλεσμα όμως θα είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που επιθυμείτε. Σε κάποιους από εσάς θα ξυπνήσει ο επαναστάτης, και θα προσπαθήσετε να αποτινάξετε κάθε τι που σας κρατά δέσμιους σε καταστάσεις και ανθρώπους.  

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, όσο κι αν θέλετε να δείχνετε ότι δεν θέλετε τον έρωτα ή τις σχέσεις (διότι για εσάς αυτά είναι ξεπερασμένα πράγματα), το συγκεκριμένο θέμα σας πληγώνει. Κάθε φορά λοιπόν που κάτι συμβαίνει, αμέσως δραματοποιείτε τις καταστάσεις για αυτό και φαίνεστε στον κόσμο μίζεροι. Ευτυχώς που αυτήν την εβδομάδα ένα άτομο, είτε αυτό είναι μέλος της οικογενείας σας, είτε είναι συνάδελφος, είτε απλά είναι ένα άτομο που θα γνωρίσετε, έρχεται να σας δείξει πως δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως τα φαντάζεστε. Αφήστε το να σας δείξει την δική του οπτική γωνία και δεν θα χάσετε.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, για τα δικά σας δεδομένα, δεν θα έχετε και την καλύτερη εβδομάδα. Αυτό θα οφείλεται στο γεγονός ότι τις επόμενες ημέρες πραγματικά θα γίνετε σπιτόγατοι. Κάτι που έχετε βολευτεί, κάτι που αδιαφορείτε για το τί συμβαίνει εκεί έξω, κάτι που θέλετε την ηρεμία σας, όλα αυτά συντελούν στο να μην είστε οι συνήθεις υπερκινητικοί εαυτοί σας. Αυτός θα είναι και ο λόγος που θα στεναχωρήσετε το ταίρι σας ή τα άτομα που φλερτάρουν μαζί σας, επειδή εκείνοι θέλουν να βγουν έξω μαζί σας κι εσείς να καθίσετε στην βολή του σπιτιού σας.

 Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για μία ακραία εβδομάδα όσον αφορά τις σχέσεις σας. Από την μία μπορεί να διώξετε όποιον άνθρωπο έχετε κοντά σας και να μείνετε μόνοι σας. Από την άλλη, θα σας πιάσει έντονη λαγνεία για το ταίρι σας ή για άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν σεξ και τίποτα άλλο. Και στις δύο περιπτώσεις εσείς θα νιώσετε πολύ καλά. 

 

 ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θα θελήσετε να μείνετε σπίτι και γενικά να χαλαρώσετε από θορύβους, πίεση και κακό. Αν είστε μόνοι θα επιλέξετε άτομα που είναι ιδιαίτερα ήρεμα και που έχουν όρεξη να κάτσουν στο σπίτι μαζί σας. Για εσάς που είστε δεσμευμένοι οι ημέρες αυτές δεν θα είναι και οι καλύτερες. Το ταίρι σας θα βολευτεί τόσο πολύ μέσα στο σπίτι ή έχει βολευτεί τόσο πολύ μέσα στην σχέση σας, που δεν θα ενδιαφερθεί αν εσείς έχετε ανάγκες ή αν θέλετε να βγείτε έξω.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα θελήσετε να χαρείτε λίγο τον έρωτα. Αν και σας πιάνουν τα δραματικά σας, ότι κανείς δεν σας θέλει, ότι κάθε φορά πέφτετε σε ακατάλληλους συντρόφους, οι ημέρες αυτές σας επιτρέπουν να ερωτοτροπήσετε κι έτσι να ξεφύγετε λίγο από αυτό το μοτίβο. Καλό θα είναι τις επόμενες ημέρες να βγείτε από το σπίτι και να διασκεδάσετε με τους φίλους ή το ταίρι σας.

 Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, είναι καιρός να επαναστατήσετε ενάντια σε οτιδήποτε σας καταπιέζει. Αρκετά ανεχθείκατε, είτε από ανθρώπους είτε από καταστάσεις. Το βλέπετε κι εσείς οι ίδιοι πως όσο είστε τα καλά παιδιά δεν κερδίζετε κάτι. Αλλάξτε λοιπόν το μοτίβο σας και δείξτε ότι είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε την ελευθερία σας και όλα όσα σας αξίζουν.

 

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια