12 AM | 04 Feb

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Φεβρουαρίου!

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου ο Φεβρουάριος μπαίνει αρκετά έντονα. Τις ημέρες αυτές θα έχετε μία επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα επιτευχθεί έστω και με δυσκολίες. Μπορεί να σας δοθεί εργασία μέσω ενός γνωστού σας, αλλά θα πρέπει να δείξετε υπευθυνότητα. Επίσης, θα «αναγκαστείτε» να κάνετε κοινωνικές εμφανίσεις, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να φτιάξετε την εμφάνισή σας. Το δυσκολότερο κομμάτι της περιόδου αυτής θα είναι η ανάγκη να βρείτε χρόνο να φτιάξετε το σώμα σας, το οποίο για διάφορους λόγους έχετε αφήσει να χαλαρώσει. Καιρός να σηκωθείτε από την πολυθρόνα και να κάνετε κάτι για αυτό!

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις, κυρίως επαγγελματικές. Από εσάς απαιτείται σοβαρότητα και εργατικότητα. Αν ακολουθήσετε αυτόν τον δρόμο θα ανταμειφθείτε, είτε με αναγνώριση των κόπων σας, είτε με το να βρεθείτε σε μία θέση όπου θα μπορέσετε να αναπτυχθείτε. Αν έχετε θέματα με τον Νόμο ή το Κράτος, αυτά μάλλον θα κλείσουν προς όφελός σας.

 

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, θα έχετε μία άκρως εκρηκτική εβδομάδα. Η πίεση που υπάρχει είτε λόγω των κακών συνθηκών στην εργασία, είτε λόγω γενικότερης πίεσης από εξωγενείς περιστάσεις, προβλήματα με τον πατέρα σας, ακόμη και η αντίθεσή σας στα όσα κάνει η Κυβέρνηση, θα σας οδηγήσει σε έντονο θυμό, αντίδραση, αλλά και έντονο πάθος, καθώς η ελευθερία που θα νιώσετε από την έξαψη, θα σας δώσει την απαραίτητη δύναμη προκειμένου να αντισταθείτε στα αρνητικά γεγονότα της περιόδου, και να παλέψετε προκειμένου αυτά να αλλάξουν.

 

 

 ΤΑΥΡΟΣ

Ο Φεβρουάριος ξεκινά πολύ καλά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η περίοδος αυτή ευνοεί να αρχίσετε να σκέφτεστε για το πόσο ψηλά θέλετε να φθάσετε! Κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να ξεκινήσετε να κάνετε τις φιλοδοξίες σας πράξη! Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τρόπους να προβληθείτε. Όλα όμως καταλήγουν στο ότι η πίστη στον εαυτό σας θα είναι πολύ δυνατή και η αυτοπεποίθησή σας θα βρεθεί στα ύψη.

 

Απίστευτα καλά ξεκινά ο Φεβρουάριος για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου! Κάτι καινούργιο ξεκινάει για εσάς, τόσο ως προς την εργασία αλλά και γενικά στην κατεύθυνση που θα πάρει η ζωή σας. Θυελλώδεις έρωτες, αχαλίνωτη φαντασία, ενθουσιασμός, πάθος για ζωή, θα είναι μερικά από αυτά που θα νιώσετε. Η σταδιοδρομία σας θα ξεφύγει από την μετριότητα. Ο έρωτας θα χτυπήσει δυνατά την πόρτα σας, με πολλά σκαμπανεβάσματα όμως. Θα βγάλετε πάθος για αγώνα ενάντια στο παλαιό και το σαθρό. Θα θελήσετε να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας, περνώντας άμεσα από την θεωρία στην πράξη!

 

Περίεργη θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Οι περισσότεροι από εσάς θα νιώσετε αηδία για τα άτομα που έχουν κάποια θέση εξουσίας, είτε είναι ο προϊστάμενός σας, είτε είναι οι καθηγητές σας, είτε ακόμη και για πολιτικά πρόσωπα. Από εδώ κι εμπρός δεν θα μπορείτε άλλο να αντέξετε την ηλιθιότητα ανίκανων ατόμων και θα αντιδράσετε πολύ δυναμικά. Κάποιοι όμως από εσάς θα νιώσετε τόσο απογοητευμένοι που θα απομονωθείτε. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κόψετε και πολλές διαδικτυακές «καλημέρες».

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Όλα θα κυλούν ήρεμα, αρμονικά, γαλήνια. Στον κόσμο θα δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας, και όλοι θα χαίρονται που βρίσκεστε κοντά τους. Μέχρι την στιγμή που κάποιος πειράξει το ταίρι σας, τους δικούς σας ανθρώπους, ακόμη και την πατρίδα σας. Κι εκεί που ήσασταν η ήρεμη δύναμη, θα μεταμορφωθείτε σε έναν παράφορο ζηλωτή. Τίποτα και κανείς δεν θα μπορέσει να σταθεί μπροστά στην μανία σας, καθώς θα φθάσετε μέχρι του σημείου να γίνετε αδίστακτοι.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, σας περιμένει μία πολύ έντονη εβδομάδα. Πολλοί από εσάς θα βρείτε την ευκαιρία να κάνετε έξαλλη κοινωνική ζωή με φίλους ή παρέες. Κάποιοι από εσάς θα βρείτε την ευκαιρία να κάνετε τα όνειρά σας πράξη, με την βοήθεια ενός αρκετά φιλόδοξου ατόμου. Το γεγονός ότι θα σας βοηθήσει, δεν σημαίνει ότι δεν έχει την δική του ατζέντα. Μία μερίδα από εσάς θα ασχοληθεί πολύ δυναμικά με τα κοινά. Το πιο απλό θα είναι οι έντονες πολιτικές-κοινωνικές συζητήσεις. Το πιο σύνθετο θα είναι να κάνετε αγώνα, είτε στο πεζοδρόμιο είτε να αποφασίσετε να πολιτευτείτε.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα αντιμετωπίσετε το εξής οξύμωρο φαινόμενο. Μέσα από την ανάγκη σας να κλείσετε τις πληγές σας, και να κάνετε επιτέλους ένα νέο ξεκίνημα, θα παραβλέψετε κάποιες αντικειμενικές αλήθειες, όπως π.χ. ότι ο έρωτας είναι χίμαιρα. Έτσι μπορεί να βρεθείτε από την μία να δίνετε συγχωροχάρτι σε άτομα που σαφώς δεν θα έπρεπε, ή θα βρεθείτε στον αντίποδα, ότι μπορείτε να ζήσετε και χωρίς τον έρωτα. Γενικά, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να σκεφτείτε τι είδους αποτέλεσμα θα έχει, και να μην την πάρετε στο πόδι. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το δεξί ξεκινά ο Φεβρουάριος για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Τις επόμενες ημέρες μία νέα σχέση έρχεται να σας βγάλει από την αγωνία του αν θα μείνετε μόνοι, ειδικά που την επόμενη εβδομάδα θα είναι και του Αγ. Βαλεντίνου. Οι δεσμευμένοι, θα δείτε το ταίρι σας να παίρνει πρωτοβουλίες προκειμένου να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Οι υπόλοιποι θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε έξω από το σπίτι και να διασκεδάσετε με φίλους και παρέες.

 

 O Φεβρουάριος δεν υπόσχεται σε εσάς του δευτέρου δεκαημέρου χαρούμενες ημέρες και ανέμελες στιγμές. Τουναντίον, τώρα θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά και μεθοδικά. Μόνο τότε θα λάβετε την ανταμοιβή σας, η οποία είναι η επιτυχία. Όσοι είστε δεσμευμένοι, πιάστε το χέρι του ή της συντρόφου σας, και μαζί παλέψτε ενάντια στις δυσκολίες. Μόνο μαζί μπορείτε να ανταπεξέλθετε. Χώρια, τα βάσανα θα σας τσακίσουν. Επίσης, ένας δικαστικός αγώνας φτάνει στο τέλος του με αίσιο τέλος.

 

Αν και στις ζωές σας εσείς τρίτου δεκαημέρου είστε πολύ ήρεμοι αποφεύγοντας τις διενέξεις όταν αυτές ξεσπούν, ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας που θα ξεσπάσει θύελλα. Είτε στις σχέσεις σας, είτε στην εργασία σας, είτε με τους συνεργάτες σας, ο κόμπος θα φθάσει στο χτένι. Το Σύμπαν σας καλεί να αντιδράσετε δυναμικά, και να σταματήσετε να μεμψιμοιρείτε. Αρκετά έχετε ανεχθεί και αρκετά έχετε σιωπήσει. Καιρός να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν, ακόμη κι αν χρειαστεί να διαλύσετε καταστάσεις.

 

ΛΕΩΝ

 

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε γενικά μία ήρεμη εβδομάδα. Σε προσωπικό επίπεδο, η σκέψη σας θα είναι ρεαλιστική, και θα προσεγγίζει τις καταστάσεις με ψυχραιμία. Στο γενικό επίπεδο, θα χρειαστεί να έλθετε σε επαφή με τον Δημόσιο Τομέα. Εκεί θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, και να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Σε επίπεδο σχέσεων, οι δεσμευμένοι θα έχετε καλές συζητήσεις με το ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι πιθανόν να εμπλακείτε σε κάτι καινούριο.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα δείτε την φλογερή σας φύση να εκδηλώνεται, καθώς θα κάνουν την εμφάνισή τους τόσο ο έρωτας, όσο και η ανάγκη να ξεπεράσετε το όριο που χωρίζει τους μέτριους ανθρώπους από τους εξαιρετικούς. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε «άτακτη ζωή» και όπου σας βγάλει. Τουλάχιστον θα νιώθετε υπέροχα την κάθε σας στιγμή. Στα επαγγελματικά, είναι καιρός να ξεφύγετε από την μετριότητα. Για αυτό πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

 

Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ξεκινά μία περίοδος όπου θα παλεύετε για αυτονομία χρησιμοποιώντας χειριστικές μεθόδους και ψυχολογικά κόλπα, απορρίπτοντας τις στενές διαπροσωπικές σχέσεις, θεωρώντας κάθε σχέση και συνεργασία ως απλές φιλίες. Αν και θα θελήσετε να εξωτερικεύσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες, θα αδυνατείτε να συνδεθείτε με κάποιο άλλο άτομο. Αυτό θα συμβεί επειδή στο μυαλό σας θα υπάρξει σύγκρουση μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Για αυτό ό,τι κι αν κάνετε το επόμενο διάστημα, θα αμφιταλαντεύεστε καθώς δεν θα είστε σίγουροι αν θα πρέπει να κάνετε το επόμενο βήμα εμπρός ή πίσω.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, γενικά, θα έχετε μία ήρεμη εβδομάδα. Θα είστε ο τυπικός εαυτός σας, με το χαμόγελο, με διάθεση να προσφέρει και να τρέξει όπου τον έχουν ανάγκη. Μέχρι την στιγμή που κάποιος πειράξει την οικογένεια σας ή σας μειώσει, λέγοντάς σας ότι δεν προσφέρετε κάτι ουσιαστικό. Εκεί είναι που θα δαιμονιστείτε, και από την πραότητα θα φθάσετε στην έκρηξη σε χρόνο ανύποπτο. Προσέξτε μόνο μέχρι που μπορεί να φθάσετε με τον θυμό σας, διότι το κακό δεν αργεί να γίνει.

 

 Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία ευχάριστη εβδομάδα καθώς τόσο η ψυχολογία όσο και η σωματική σας ενέργεια θα είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένες. Στα θετικά της περιόδου αυτής, θα είναι η διάθεσή σας να ζήσετε λίγο ελεύθεροι, μακρυά από οικογενειακές ή οικονομικές υποχρεώσεις. Με την διάθεσή σας να είναι αρκετά ανεβασμένη, θα νιώσετε χαρά και ότι επιτέλους χαίρεστε την ζωή σας. Για αυτό κι εσείς θα κάνετε, πάντα με σεβασμό στην υπόληψή σας, ανοίγματα σε δραστηριότητες που σας αρέσουν, είτε είναι κάτι απλό όπως το φτιάξιμο του σπιτιού σας, μέχρι την χαρά που προσφέρει το σεξ.

 

 Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως αυτό το διάστημα, διότι ενώ η λογική σας λέει ότι πρέπει να είστε μετρημένοι, να προστατεύετε τα συμφέροντά σας, να έχετε πίστη στην αξία σας, να μην αφήνετε να σας μειώνουν, το συναίσθημα σας λέει ότι πρέπει να αφεθείτε, και μάλιστα σε άτομα που πραγματικά μπορούν να δουν τι κρύβετε στον εσώτερο εαυτό σας. Το καλό είναι ότι μπορείτε να προστατευθείτε από τυχόν πληγές που μπορούν να σας ανοίξουν αυτού του είδους οι άνθρωποι. Το κακό είναι ότι κάλλιστα μπορείτε να διώξετε από κοντά σας άτομα που πραγματικά θέλουν το καλό σας. Ακριβώς επειδή θα υπάρχει αυτή η σύγχυση δεν θα μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις.

 

 ΖΥΓΟΣ   

Αν κι εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα εισέλθετε σε μία σύντομη περίοδο εσωστρέφειας, αυτό δεν θα συμβεί πριν από το τέλος της εβδομάδας. Μέχρι τότε θα έχετε απίστευτα καλή διάθεση και θα ανοιχτείτε είτε στους δικούς σας ανθρώπους, είτε θα καλέσετε φίλους στο σπίτι, είτε θα περάσετε και μόνοι σας καλά. Σημασία έχει ότι για ένα διάστημα θα χαρείτε πραγματικά, οπότε μην το ψάχνετε πολύ!

 

 Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία ήρεμη εβδομάδα, η οποία θα σας βοηθήσει να είστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουν οι πραγματικές δυσκολίες. Αυτές τις ημέρες, θα δείτε ένα προσωπικό θέμα που πολύ σας ταλαιπώρησε, να ολοκληρώνεται με τον πλέον επιτυχή τρόπο. Στα ερωτικά, μία καινούρια γνωριμία έρχεται να σας γεμίσει με απίστευτη χαρά!

 

 Σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου, συνεχίζονται ακάθεκτα οι εντάσεις και μάλιστα με το πέρασμα των ημερών θα γίνονται ολοένα και εντονότερες. Εσείς ακριβώς επειδή δεν μπορείτε να είστε σε περιβάλλον τόσο εχθρικό, θα τα χάσετε. Από την μία θα ψάχνετε εναγωνίως να βρείτε λύσεις για το πώς θα ξεφύγετε από την κατάσταση, και από την άλλη η τάση σας να παραχωρείτε το οτιδήποτε προκειμένου να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, θα σας οδηγήσουν σε μία άνευ προηγουμένου σύγχυση. Πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη, οπότε αναμενόμενο είναι τα νεύρα σας να είναι τεντωμένα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μετά από ένα μεγάλο διάστημα, επιστρέφετε στο κλασσικό θέμα που σας απασχολεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, το οποίο είναι το παρελθόν σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα νιώσετε πως είναι καιρός να επιστρέψετε σε γνώριμες καταστάσεις και μοτίβα διότι δεν μπορείτε να αντέξετε τις αλλαγές που πραγματοποιούνται. Για αυτό κι εσείς θα βρείτε «καταφύγιο» σε αυτό, ασχέτως εάν είναι αδιέξοδο. Κάποιοι από εσάς θα προσπαθήσετε να σπάσετε τον φαύλο κύκλο του παρελθόντος σας αλλά ακόμη η ώρα της μεγάλης κρίσης δεν έφθασε. Προετοιμαστείτε για εκείνη την στιγμή διότι μόλις φθάσει, θα κτυπήσει σαν κεραυνός εν αιθρία.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, κάτι καινούριο έρχεται κι είστε έτοιμοι να το υποδεχθείτε. Μία νέα σχέση, θα σας γεμίσει με συγκρατημένη χαρά αλλά σταδιακά θα νιώθετε πως μπορείτε να ανοιχθείτε. Η οικογένειά σας θα σας γεμίσει με ευτυχία καθώς ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων που είχατε, σταδιακά λύνονται. Είτε αγοράσετε σπίτι είτε το πωλήσετε, και χρήματα θα εξοικονομήσετε και θα κάνετε μία νέα αρχή σε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Κάποιοι από εσάς θα έχετε ευχάριστα νέα καθώς θα γίνετε γονείς.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα βρεθείτε μπροστά σε μία διληματική κατάσταση. Από την μία θα σας πιάσει μία μανία να μείνετε μόνοι, μακρυά από ανθρώπους και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος. Από την άλλη, θα βγει στην επιφάνεια ο πλέον σεξουαλικός εαυτός σας, όμως με μία διαφορά, ότι δεν θα θέλετε να έχετε πολλά πολλά με τον εραστή ή την ερωμένη σας. Το μόνο που θέλετε να έχετε δίπλα σας είναι φίλους, έστω κι αν αυτοί περνούν και από το κρεββάτι σας. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θα επιλέξετε να «θάψετε» την παρορμητική φύση σας προκειμένου να περάσετε ήσυχα και να χαλαρώσετε. Πέρα από το γεγονός της φροντίδας του εαυτού σας, θα ασχοληθείτε και με την φροντίδα των ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Έστω και για λίγο θα είστε ευχαριστημένοι με όσα έχετε, και θα χαίρεστε για την καλή σας τύχη. Βέβαια, αν προκληθείτε αυτό το διάστημα, ο ήρεμος και πράος εαυτός σας θα αντικατασταθεί από τον πλέον μαχητικό.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, κάτι καινούριο ξεκινάει για εσάς και από το οποίο θα αντλήσετε μεγάλη χαρά. Είτε κάνετε κάποιες εμπορικές συμφωνίες, είτε αγοράσετε ένα καινούριο αυτοκίνητο, είτε γνωρίσετε τον μεγάλο έρωτα, το Σύμπαν θα φροντίσει αυτό να διαρκέσει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είστε έτοιμοι να περάσετε από την γενικά χαλαρή θεώρηση της ζωής σας σε κάτι σταθερό.

 

 Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε σοβαρό πρόβλημα στο να αποφασίσετε τί θέλετε. Επειδή νιώθετε αρκετά πληγωμένοι, είτε από κάποιον άνθρωπο, είτε από την οικογένειά σας, είτε από κάποια κατάσταση, δεν μπορείτε να διακρίνετε την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στην ελπίδα και την απογοήτευση. Το πρόβλημα θα λυνόταν εύκολα εάν είχατε την διάθεση να δείτε τα πράγματα ψύχραιμα και λογικά. Από την στιγμή που μπαίνει το συναίσθημα, δημιουργείται χάος. Αυτή η κατάσταση ανισορροπίας θα σας ταλανίζει τις επόμενες ημέρες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα νιώσετε ότι ήλθε ο καιρός να δώσετε έμφαση στον έρωτα και την χαρά! Για αυτό κι εσείς θα αρχίσετε να βγαίνετε με παρέες για να διασκεδάσετε και να ερωτοτροπείτε ασύστολα. Και αφού θα είστε καλά, θα δείτε ότι θα σας πλησιάσουν σοβαρά άτομα προκειμένου να σας γνωρίσουν και να κάνουν κάτι μαζί σας.

 

 Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, σας περιμένει σκληρός αγώνας προκειμένου να αναδειχθείτε σε προσωπικό επίπεδο ή να κάνετε όλες εκείνες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου η οικογένειά σας να έχει όλα όσα χρειάζεται. Για να το πετύχετε, θα πρέπει να μην λογαριάσατε το κόπο ή τις δυσκολίες. Χρειάζεται να έχετε πλήρη έλεγχο στον εαυτό σας προκειμένου να μην παρεκκλίνετε από τον στόχο σας. Χάρη στην δύναμη της θελήσεως ο δρόμος προς την επιτυχία είναι ανοικτός.

 

 Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, το ότι έχετε μυαλό, και μάλιστα δυνατό, είναι γνωστό. Το ότι το χρησιμοποιείτε λάθος, ειδικά αυτήν την περίοδο, θα προκαλέσει αντιδράσεις. Το πείσμα σας θα προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση των δικών σας ανθρώπων και θα έχετε σοβαρές επιπτώσεις από αυτήν την σύγκρουση. Βέβαια, σε κάποιες περιπτώσεις καλό θα σας κάνει να σας φωνάξουν διότι έχετε κολλήσει στο παρελθόν και δεν λέτε με τίποτα να το αφήσετε.

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε να αντιδράσετε δυναμικά έναντι οποιασδήποτε προσπάθειας να σας πείσουν να κάνετε αυτό που είναι λογικό και πρέπον. Κάτι που το σώμα σας αρχίζει και φορτίζεται με θετική ενέργεια, κάτι ο αντιδραστικός σας χαρακτήρας, θα κάνετε κυριολεκτικά ό,τι σας κατέβει στο μυαλό. Από ό,τι φαίνεται αυτή η συμπεριφορά μπορεί να σας οδηγήσει στο να γίνετε κτηνώδεις με την ειλικρίνειά σας, μπορεί όμως και να σας οδηγήσει στην επιτυχία λόγω της προσωπικής σας επιμονής. Προσέξτε μόνο τις βιαστικές κινήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε τραυματισμούς, ειδικά της κάτω γνάθου.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μία νέα σχέση έρχεται να σας γεμίσει με απίστευτη χαρά! Δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι το αποτέλεσμα μία φιλικής σχέσης που τελικά αποδεικνύεται ότι ήταν κάτι περισσότερο. Όπως και να δημιουργηθεί αυτή η σχέση, θα είναι κυριολεκτικά καταιγιστική. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε πολύ όμορφα με το ταίρι και τους φίλους σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποκτήσετε ένα παιδί. 

 

 Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ξεκινά μία περίοδος άκρως επαναστατική. Στην παρούσα φάση όμως θα είστε στην φάση της αποδόμησης. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα θέλετε να έχετε άνθρωπο δίπλα σας. Σύντομα όμως θα έχετε νέα από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ή ένα νέο άτομο μπαίνει στην ζωή σας. Η αντίδραση που θα έχετε θα είναι η αναμενόμενη, θα δείτε το άτομο αυτό ως φίλο, ασχέτως εάν έχει και προνόμια παραπάνω από τα φιλικά.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αν και γενικά θα δεχθείτε προκλήσεις από άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας, εσείς θα παραμείνετε ψύχραιμοι. Θα κάνετε αυτό που πρέπει με ηρεμία, πραότητα και χαμόγελο. Αν όμως πειράξει κάποιος την οικογένειά σας ή τους γονείς σας, τότε την θέση του μικρού ψαριού θα πάρει ο καρχαρίας, και κυριολεκτικά δεν θα διστάσετε να ξεσκίσετε αυτόν που τόλμησε να πειράξει τους αγαπημένους σας,

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα δεχθείτε αρκετή πίεση από άτομα που έχουν την δική τους λογική, η οποία ναι μεν είναι σεβαστή αλλά είναι εντελώς ανόμοια προς την δική σας. Αν και θα προσπαθήσετε να καταλάβετε αυτό που λένε εσείς θα πρέπει με κάθε τρόπο να μην λοξοδρομήσετε από τον δρόμο που έχετε στρώσει. Σίγουρα, ο δρόμος που έχετε επιλέξει δεν είναι στρωμένος με ρόδα, είναι όμως ο σωστός. Επίσης, θα υπερασπίσετε με ιδιαίτερη σφοδρότητα ό,τι αγαπάτε, σε βαθμό που θα γίνετε αντιπαθείς στον ευρύ κύκλο σας.

 

 Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα σας είναι αδύνατο να συνεννοηθείτε με τον κόσμο διότι έχετε πεισθεί πως κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να σας πληγώσει ξανά. Για αυτό κι εσείς με ιδιαίτερη σφοδρότητα θα επιτεθείτε σε όλους εκείνους που έχουν διαφορετική άποψη, ακόμη κι αν η δική τους είναι η σωστή. Σημασία για εσάς θα έχει να προστατέψετε τους εαυτούς σας, όποιο κι αν είναι το τίμημα.  

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια