12 AM | 28 Jan

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα καθώς μετά από καιρό θα ευχαριστηθείτε την κοινωνική σας ζωή. Είτε με φίλους είτε ως μέλη ομάδων, θα μπορέσετε να εκδηλώσετε τον θερμό χαρακτήρα σας κι έτσι θα πετάξετε από επάνω σας ό,τι σας ενοχλεί στις ζωές σας. Κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να κάνετε τους στόχους που έχετε θέσει πράξη, κυρίως τους επαγγελματικούς, ή μία επιθυμία σας θα πραγματοποιηθεί. Ερωτικά, μία γνωριμία αυτήν την εβδομάδα μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, είτε να είναι πολύ δυνατή είτε να απογοητευτείτε τόσο που θα είστε συνέχεια μέσα στα νεύρα.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία εβδομάδα με αρκετές εντάσεις και πάθη. Στα ερωτικά σας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε υπέροχες σχέσεις, με άτομα που αντιλαμβάνονται τόσο τα όνειρά σας όσο και την φιλοσοφία σας, και βέβαια τον ερωτισμό σας. Για αυτό κι εσείς θα νιώσετε τόσο καλά που θα ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας τόσο που σχεδόν θα πάψετε να ασχολείστε με οτιδήποτε άλλο. Όμως στην επαγγελματική σας ζωή όπως επίσης και στην κοινωνική, τα πράγματα είναι δύσκολα. Στα επαγγελματικά θα υπάρξουν εντάσεις που είναι ικανές να σας στοιχίσουν την θέση σας. Στα κοινωνικά, η αίσθηση της καταπίεσης που αισθάνεστε κυρίως λόγω των πολιτικών δρώμενων, θα σας κάνει να εκφραστείτε πολύ δυναμικά και χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες.   

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία εβδομάδα με μεικτά συναισθήματα. Στα θετικά θα είναι, ή μία συμφωνία που θα πραγματοποιηθεί εντός των ημερών και η οποία θα σας φέρει χρήματα ή κέρδη, ή ερωτικές σχέσεις με άτομα που μένουν μακρυά από εσάς αλλά έχουν την τρέλλα να σας γνωρίσουν από κοντά, ή ξαφνικούς έρωτες, οι οποίοι θα είναι ιδιαιτέρως καυτοί και ανατρεπτικοί. Στα αρνητικά της περιόδου θα είναι η παρατεταμένη αδυναμία να βρείτε κοινό τόπο συνεννοήσεως με τον κόσμο γύρω σας. Τουλάχιστον όμως θα είναι λιγότερα τα νεύρα.    

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας. Τις επόμενες ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να κινηθείτε επιθετικά μεν, αλλά από θέση που δεν σας βλέπουν δε. Αυτό σημαίνει πως αν κάτι δεν πάει καλά, θα μπορέσετε να απεμπλακείτε χωρίς να εκτεθείτε. Επίσης, θα μπορέσετε να γλιτώσετε τα χρήματά σας σε περίπτωση κακής επένδυσης. Αν ψάχνετε για εργασία, οι προτάσεις που θα έχετε δεν θα σας πληρώνουν καλά, οπότε προσέξτε τις επιλογές σας.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα αναζητήσετε έναν ή μία σύντροφο που να καλύπτει τις απαιτήσεις σας, δηλαδή ένα άτομο που να συνδυάζει ομορφιά, χαρακτήρα και ερωτισμό. Για καλή σας τύχη αυτά τα άτομα υπάρχουν, αλλά η ευκαιρία που θα σας δοθεί θα είναι σύντομη, οπότε θα πρέπει έστω κι αν δεν σας αρέσει, να κινηθείτε άμεσα. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Το καλό κλίμα θα βοηθήσει τον ή την σύντροφό σας να ηρεμήσει από το άγχος.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε τις παρεξηγήσεις ή τα συσσωρευμένα προβλήματα με το ταίρι σας. Μέσα σε ήρεμο τόνο θα μπορέσετε να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και οι οποίες θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορέσετε να κολλήσετε μία ραγισμένη αλλά όχι διαλυμένη σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς του πρώτου δεκαήμερου, δύο πράγματα μπορεί να συμβούν αυτές τις ημέρες. Το πρώτο είναι να νιώσετε ότι χωρίς ελευθερία δεν μπορείτε να ζήσετε. Για αυτό θα έλθετε σε επαφή με πολύ χαοτικούς και παρορμητικούς ανθρώπους διότι μόνο με αυτού του τύπου άτομα μπορείτε να νιώσετε ότι ζείτε πραγματικά. Το δεύτερο είναι να χρειαστεί να φροντίσετε άτομα που είναι τόσο άναρχα που χωρίς την καθοδήγησή σας το πιθανότερο είναι να φάνε το κεφάλι τους με αυτά που θα κάνουν.   

Δύο δρόμοι περιμένουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ο πρώτος σας οδηγεί σε υπέροχες σχέσεις, αλλά εσείς οι ίδιοι με τις υπερβολικές σας απαιτήσεις κάνετε τις ζωές σας δύσκολες και δεν τις αφήνετε να εξελιχθούν στον μέγιστο βαθμό. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε το άλλο άτομο να αναλάβει τα ηνία της σχέσης σας. Το δεύτερο είναι να μπλέξετε με άτομα που πραγματικά οι απαιτήσεις τους είναι τόσο παράλογες που φλερτάρουν με τα όρια της τρέλλας. Επειδή αυτό που συμβαίνει δεν είναι κάτι άμεσα παροδικό, θα πρέπει να προστατεύσετε τους εαυτούς σας από αυτά τα τοξικά άτομα.  

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα βρεθείτε στην θέση να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο άτομα που σας ενδιαφέρουν. Καλό θα είναι να το κάνετε άμεσα, διότι αν συνεχίσετε να παίζετε και με τα δύο θα βρεθείτε στην μέση ενός σκανδάλου. Οι γυναίκες του τρίτου δεκαημέρου προσέξτε σε ποιο άτομο εκμυστηρεύεστε τα ερωτικά σας μυστικά. Και τα δύο φύλα προσέξτε διότι οι ημέρες αυτές θα είναι ιδιαιτέρως παθιασμένες και το παραμικρό μπορεί να δημιουργήσει ζήλεια ή πικρία. Αποφύγετε λοιπόν τις κακοτοπιές, και ζήστε στον μέγιστο βαθμό το διάχυτο ερωτικό πνεύμα!      

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία ιδιαιτέρως ερωτική εβδομάδα, όπου το κύριο χαρακτηριστικό της γνώρισμα θα είναι η επιλογή συντρόφων με κριτήριο την ομορφιά και την ηρεμία τους. Το γεγονός ότι θα επιλέξετε συγκρατημένους ανθρώπους σημαίνει αυτομάτως ότι δεν πρόκειται να χαρείτε την ερωτική επαφή άμεσα. Μπορεί επίσης κι εσείς να μην θελήσετε να δοθείτε άμεσα, οπότε ίσως υπάρξει μία ένταση λόγω της καθυστέρησης. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ανακαλύψετε μία διαφορετική ιδεολογία ή φιλοσοφία από αυτήν που πρεσβεύετε και να αλλάξετε απόψεις.     

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Δύο πράγματα μπορούν να συμβούν. Το ένα είναι να εκδηλώσετε τον θυμό σας είτε προς την εργοδοσία σας είτε προς εκείνους που πιστεύετε ότι καταχρώνται την εξουσία τους επιβάλλοντάς την στους άλλους. Θα σας είναι αδύνατο να συγκρατηθείτε, αλλά, θα πρέπει να μην πέσετε στην παγίδα και χρησιμοποιήσετε μεθόδους που χρησιμοποιούν εκείνοι διότι θα γίνεται ίδιοι με αυτούς, ουσιαστικά δικαιώνοντάς τους. Το δεύτερο είναι να πραγματοποιηθεί ένας χωρισμός ή η διακοπή μίας συνεργασίας. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, εκτός κι αν βρεθεί ένα άτομο που μπορεί να διαμεσολαβήσει ουσιαστικά. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει μία ισορροπία του τρόμου. Εδώ είναι που εσείς θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να περιμένετε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία εβδομάδα «όλα ή τίποτα». Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται τόσο στις σχέσεις σας με τους άλλους, όσο και στους ανθρώπους γύρω σας δεν μπορούν πλέον να σας αφήσουν ανεπηρέαστους. Για αυτό κι εσείς, ακόμη και με ευθέως εκβιαστικό τρόπο, θα πείτε στα άτομα που έχετε δίπλα σας πως ή θα φροντίσουν να παλέψετε μαζί και να σώσετε αυτό που έχετε ή θα τερματίσετε την σχέση, την φιλία, ή την συνεργασία μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα βγάλετε στην επιφάνεια τον ρήτορα ή τον φιλόσοφο που κρύβετε μέσα σας. Γενικά όμως, είστε σε φάση που θέλετε να παλέψετε για τις ιδέες και τα πιστεύω σας, και αυτό θα κάνετε με κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί. Η ευστροφία σε συνδυασμό με την κριτική σας ικανότητα θα αποτελέσουν το όχημα σε έναν αγώνα ιδεών που έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες. Για κάποιους από εσάς η κατάσταση που επικρατεί γύρω σας, θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα με εντελώς διαφορετική ματιά και να γίνετε ζηλωτές των νέων ιδεών, ιδεών που μέχρι τώρα ήταν αποκρουστικές για εσάς.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε λίγο από την πίεση των ημερών και να ασχοληθείτε με τις καθημερινές σας συνήθειες. Επειδή θα θελήσετε να έχετε την γαλήνη σας θα επιλέξετε να έχετε δίπλα σας ήρεμους ανθρώπους, αλλά, θα επιτεθείτε σκληρά σε εκείνους που είναι αγενείς ή χυδαίοι. Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα σας προκαλούν αηδία άτομα που είναι ιδιαιτέρως ελευθεριακά.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία έντονη εβδομάδα. Από την μία θα έχετε έντονη ερωτική ζωή, η οποία θα σας οδηγήσει σε επαφές με αρκετούς ερωτικούς συντρόφους και απελευθέρωση όλων των επιθυμιών σας. Για άλλη μία φορά θα αποδείξετε στο πλήθος πόσο ικανοί εραστές και ερωμένες είστε. Από την άλλη, θα ξυπνήσει ο αγωνιστής που κρύβετε, ο οποίος θα παλέψει ενάντια στην σήψη και την διαφθορά που υπάρχει εκεί έξω, και μάλιστα δεν θα νοιαστείτε για το τι χαρακτηρισμούς θα σας προσδώσουν. Σημασία έχει πως εσείς υπηρετείτε το σωστό και το δίκαιο.   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε με την φροντίδα τόσο του εαυτού σας όσο και της οικογενείας σας. Το βασικό σας κίνητρο θα είναι η ανάγκη να αποφύγετε εκείνα τα άτομα που είναι παρορμητικά, ριψοκίνδυνα, ακόμη και φανατισμένα. Το έργο σας δεν θα είναι ούτε ευχάριστο ούτε θα τελειώσει σύντομα. Για αυτό θα πρέπει να πράξετε το καθήκον σας, και να προστατευτείτε τόσο εσείς όσο και οι αγαπημένοι σας.   

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ όμορφη, πλήρη σε συναισθήματα, και άκρως ερωτική εβδομάδα. Μετά από αρκετό καιρό δικαιούστε κι εσείς να έχετε μία περίοδο όπου θα χαίρεστε τον έρωτα, την οικογένειά σας, ακόμη και την πληρότητα που σας δίνει το όμορφα τακτοποιημένο σπίτι σας. Αν θέλετε μάλιστα, μπορείτε να κάνετε και κάποιου είδους ανακαίνιση. Ακόμα, μπορεί αυτήν την περίοδο να αυξήσετε τα μέλη της οικογενείας σας!  

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε να κάνετε με την υπεροψία του ή της συντρόφου σας. Αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος ή η καλύτερη που υπάρχει. Αν τον ή την μαζέψετε λιγάκι, θα μπορέσετε να επαναφέρετε το πάθος στην σχέση σας και μαζί να ονειρευτείτε για κάτι καλύτερο. Οι ελεύθεροι κι ελεύθερες θα βρείτε ένα άτομο που και τίμιο είναι και που έχει την διάθεση να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αρνητικές παρελθοντικές εμπειρίες!

ΖΥΓΟΣ    

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, οι ημέρες αυτές είναι πονηρές. Ναι μεν θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε υπέροχες σχέσεις, να κάνετε επιτυχημένες συνεργασίες ή να ολοκληρώσετε επιτυχημένα μία συμφωνία αλλά υπάρχει το πρόβλημα της ζήλιας από άτομα που θέλουν να σας δουν να αποτυγχάνετε. Εκεί είναι που πρέπει να προσέξετε ποιους εμπιστεύεστε. Καλό θα ήταν τις ημέρες αυτές να ακούτε μόνο τα άτομα που έχετε άμεσα δίπλα σας, και όχι τους συμβούλους σας.  

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε να αντιμετωπίσετε άκρως εγωιστικά άτομα τα οποία μπορούν να σας προσφέρουν αυτά που θέλετε (χρήματα, γνωριμίες, έρωτα) αλλά θα απαιτήσουν από εσάς τυφλή υπακοή. Εσείς μαγεμένοι θα υπακούσετε, καθώς στο μυαλό σας όλα θα είναι τέλεια. Μόνο αν συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που κάνετε είναι σαν να ζείτε σε ένα ορυχείο από το οποίο οι άλλοι καρπώνονται το πολύτιμο μέταλλο που βγάζετε με τον κόπο σας, τότε μόνο μπορείτε να αντισταθείτε στην εκμετάλλευσή σας.   

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, και αυτήν την εβδομάδα θα συνεχίσετε να αντιπαλεύετε αναποδιές ή άτομα που είναι εντελώς εγωιστικά ή ερωτικές σχέσεις με άτομα εντελώς τοξικά. Το «κακό» είναι πως έχετε αποδεχθεί αυτήν την κατάσταση, ασχέτως εάν προσπαθείτε να βρείτε λύσεις. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι υπομονή και να κινηθείτε μέσα στα πλαίσια που σας έχουν ορίσει οι άλλοι.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα. Όσοι επηρεαστείτε θετικά, θα μπορέσετε να εκφραστείτε πιο ελεύθερα και θα μεταφέρετε τον ενθουσιασμό σας στους ανθρώπους που είναι πολύ κοντά σε εσάς. Είναι από εκείνες τις στιγμές που όλοι θα αντιληφθούν ότι τελικά έχετε πολλά να πείτε και ότι αυτά έχουν βάθος, απλά δεν σας έχουν συνηθίσει να μιλάτε για όλα αυτά που αισθάνεστε ή που σκέφτεστε. Αν όμως επηρεαστείτε αρνητικά, θα γίνετε από εκείνα τα άτομα που το μόνο που αντιλαμβάνονται ως αλήθεια, είναι μόνο η δική τους εκδοχή αυτής. Αυτός θα είναι ο λόγος για τον οποίον θα απομονωθείτε από τον κόσμο, διότι δεν θέλετε να έλθετε σε επαφή με τα όσα συμβαίνουν εκεί έξω.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία ιδιαιτέρως ερωτική εβδομάδα η οποία όμως θα βασιστεί περισσότερο στα συναισθήματα παρά στην σωματική έλξη. Το βασικό σας θέλω θα είναι η επιθυμία σας να βρεθείτε με όμορφους και συναισθηματικά ώριμους ανθρώπους, με τους οποίους θα μπορέσετε να μοιραστείτε τον βαθύτερο εαυτό σας. Ακριβώς επειδή θα δώσετε έμφαση στην όμορφη πλευρά του έρωτα, θα σας ενοχλήσουν οι χυδαίες συμπεριφορές ή θα προσπαθήσετε να μην αφήσετε το «κτήνος» που κρύβετε μέσα σας να εμφανιστεί. Όπως και να έχει, εσείς θα χαρείτε ιδιαιτέρως αυτό το υπέροχο κλίμα που θα καλλιεργηθεί.

Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, το Σύμπαν φροντίζει να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας κι έτσι να λύσετε όποιες παρεξηγήσεις ή κακές στιγμές είχατε πρόσφατα. Έτσι, ενωμένοι, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν, είτε με κάποια δυσάρεστα νέα είτε με ανταγωνισμούς που υπάρχουν ανάμεσα στα αδέλφια ή τα εξαδέλφια σας. Αν πάλι ψάχνετε να βρείτε ταίρι κοιτάξτε ανάμεσα σε άτομα που δεν είναι ανταγωνιστικά. Η ηρεμία τους θα βοηθήσει κι εσάς να γαληνέψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία αρκετά ήρεμη εβδομάδα με πρώτο μέλημά σας την φροντίδα του ίδιου σας του εαυτού. Μπορείτε να ξεκινήσετε γυμναστήριο, να μάθετε κάτι καινούριο, να κάνετε δίαιτα, να πάτε σε ένα ινστιτούτο μασάζ, να πάτε σε ένα κομμωτήριο και να αλλάξετε το χτένισμά σας, και γενικά οτιδήποτε μπορεί να σας κάνει να χαρείτε με την εμφάνισή σας.

Οι επόμενες ημέρες δεν θα είναι κακές για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ο έρωτας συνεχίζει να είναι το πρώτο μέλημά σας, αλλά κι εδώ πάλι ο εαυτός σας είναι εκείνος που ψάχνει για προβλήματα. Έτσι ενώ όλα πηγαίνουν καλά κάτι θα συμβαίνει και θα κατηγορείτε το Σύμπαν για το ότι δεν χαίρεστε στον μέγιστο βαθμό αυτήν την καλή περίοδο. Στην προκειμένη περίπτωση εσείς το προκαλείτε. Ίσως κάτι εσωτερικό σας οδηγεί στο να ζητάτε πράγματα που δεν γίνονται, μόνο και μόνο για να γκρινιάζετε. Την μεγαλύτερη γκρίνια θα την έχετε στις ερωτικές σας επαφές, κι αυτό διότι αυτά που ζητάτε δεν είναι εύκολο να συμβούν.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε διότι αυτές οι ημέρες μπορεί να είναι έντονα ερωτικές, κρύβουν όμως και παράφορη ζήλια. Αν για κάποιον λόγο απομακρυνθείτε έστω και για λίγο από το ταίρι σας, θα ξεκινήσει άμεσα η ζηλοτυπία, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φθάσει σε παθολογικά αίτια. Τουλάχιστον για αυτήν την εβδομάδα, φροντίστε να μην δώσετε αφορμές για να συμβεί κάτι τέτοιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις ημέρες εσείς του πρώτου δεκαήμερου θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς επικρατεί ένας μύλος, κι εσείς καλείστε να βρείτε την άκρη. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ηρεμήσετε το μυαλό σας και να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις. Μόλις το κάνετε αυτό οι λύσεις θα βρεθούν με χαρακτηριστική άνεση. Σε κάποιους από εσάς, αυτό το τόσο απλό θα γίνει πολύ δύσκολο εξαιτίας του πείσματος που σας πιάνει, για αυτό και υπάρχει ο κίνδυνος να κάνετε κινήσεις που ουσιαστικά θα είναι σαν να βγάζετε τα μάτια σας με τα ίδια σας τα χέρια.   

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, οι προκλήσεις, κυρίως από άτομα εξουσίας ή από τον χώρο της εργασίας σας θα κρατήσουν και αυτήν την εβδομάδα. Ευτυχώς όμως που όσο θα περνάει ο καιρός τόσο αυτές θα μειώνονται. Για αυτό θα πρέπει να επιδείξετε ψυχραιμία και να μην πέσετε στο επίπεδο εκείνων που σας προκαλούν. Ευτυχώς που το ταίρι σας κατανοεί την κατάστασή σας, και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτό το δύσκολο διάστημα.    

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, θα βλέπετε μέρα με την ημέρα να καταρρέει το οικοδόμημα της ζωής σας. Οι εντάσεις όχι μόνο θα κοπάσουν, αλλά και θα ενισχυθούν. Για αυτό θα πρέπει να γνωρίζετε πως μόνοι σας δεν πρόκειται να αντέξετε αυτήν την πίεση, όσο κι αν θέλετε να αποδείξετε στον κόσμο ότι μπορείτε και μόνοι σας. Το ταίρι σας θα είναι εκεί και θα σας βοηθήσει, αλλά, αν δείξετε τον πολύ κακό εαυτό σας, να είστε σίγουροι πως δεν θα διστάσει να σας εγκαταλείψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα θελήσετε με τον τρόπο σας να μεταφέρετε στους άλλους τις ιδέες, τις πεποιθήσεις, τα πιστεύω σας. Ως επί το πλείστον θα μπορέσετε να τα καταφέρετε, διότι θα τους προσεγγίσετε με ήρεμο τρόπο. Παράλληλα, όσο περνούν οι ημέρες θα νιώθετε ακόμη πιο όμορφα διότι και οι άλλοι θα αρχίσουν να αποδέχονται τις απόψεις σας, κάτι που σαφώς θα σας ενθουσιάσει. Αν όμως πάτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας ναι μεν θα σας ακούσουν επειδή σας έχουν αδυναμία, αλλά θα τις απορρίψουν άμεσα δε.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, σταδιακά θα αρχίσετε να μαζεύεστε μετά από μία περίοδο επαναστατικής διάθεσης, έντονης σεξουαλικής δράσης, απότομων συμπεριφορών, και γενικά εντάσεων. Σταδιακά το βάρος θα πρέπει να το ρίξετε στην αποκατάσταση των σχέσεών σας με τους ανθρώπους γύρω σας, είτε είναι συγγενείς, είτε φίλοι, είτε σύντροφοι. Κάποιοι από εσάς θα ασχοληθείτε σοβαρά με την εκμάθηση μουσικών οργάνων και δη εγχόρδων.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να χαρίσετε τον χρόνο σας στον ή στην σύντροφό σας. Η περίοδος αυτή ευνοεί την ίαση της σχέσης σας από τυχόν προβλήματα ή από την τριβή της καθημερινότητας που οδηγεί στην αποξένωση. Θα συνειδητοποιήσετε πόσο τυχεροί και τυχερές είστε, και μαζί θα πορευθείτε στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που έρχονται μπροστά σας.  

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι καιρός να κάνετε κάτι σημαντικό και να είστε υπερήφανοι για αυτό. Μπορείτε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με την φροντίδα και την σίτιση των ανθρώπων, μπορείτε να κάνετε φιλανθρωπικό έργο, μπορείτε να βγείτε στον κόσμο και να τους γαλουχήσετε με τα ιδανικά σας. Παράλληλα, επειδή θα βλέπετε τις λύσεις σε προβλήματα που οι άλλοι τα βρίσκουν άλυτα, θα δεχθείτε επιθέσεις, αλλά εσείς θα πρέπει να μην πτοηθείτε.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να ξεχωρίσετε στο μυαλό σας πως άλλο πράγμα είναι ο έρωτας και άλλο πράγμα είναι το σεξ. Μπορεί αυτήν την στιγμή να συνυπάρχουν αλλά ο έρωτας είναι κάτι που αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο διαφορετικά άτομα ενώ το σεξ είναι καθαρή λαγνεία, το οποίο επιτρέπει να χαίρονται δύο άνθρωποι χωρίς να δώσουν έμφαση στην κοινή τους πορεία. Οπότε δεν χρειάζεται να θυμώνετε ή να απελπίζεστε όταν έρωτας και σεξ δεν συνυπάρχουν. Απολαύστε αυτό που σας δίνεται τώρα, και μην κοιτάτε το αύριο.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, τώρα είναι κατάλληλη εποχή να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στις σχέσεις σας και να κλείσετε τυχόν πληγές που έχουν ανοίξει. Ο διάλογος και η έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν παρά σε αυτά που σας χωρίζουν, θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε και να ενδυναμώσετε περαιτέρω την σχέση σας. Κάποιοι από εσάς θα βρείτε ένα άτομο που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος. Μάλιστα αυτό το άτομο μπορεί να γίνει ο άνθρωπος που πάντα περιμένατε!

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια