12 AM | 21 Jan

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 έως 27 Ιανουαρίου!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από μία κακή σχέση και να ξεκινήσετε μία καινούρια ερωτική ιστορία. Δεν θα είναι όμως εύκολο διότι με το άτομο που ήσασταν μέχρι τώρα θα υπάρξουν αρκετοί εγωισμοί και θα πρέπει να βρείτε τρόπο να τους ξεπεράσετε. Επίσης, μπορεί να ξεκινήσει μία σχέση με φιλικό σας πρόσωπο. Αν όμως γίνει αυτό δεν θα υπάρξει πισωγύρισμα, οπότε ξεχάστε για πάντα την φιλία σας. Ή μαζί ή τίποτα.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ έντονη ερωτική εβδομάδα, με πολλές περιπέτειες εάν αυτό είναι που επιθυμείτε ή μία πολύ έντονη ιστορία που μπορεί να οδηγήσει στην πλήρη ανατροπή της ζωής σας. Σε κάποιους από εσάς η περίοδος αυτή υπόσχεται την πλήρη αλλαγή στα επαγγελματικά σας, μόνο και μόνο για να πραγματοποιήσετε κάτι που επιθυμούσατε πάντα αλλά οι συνθήκες της ζωής δεν σας το επέτρεψαν. Επίσης ευνοούνται συμφωνίες που θα σας βγάλουν από μία δύσκολη επαγγελματική θέση.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, προετοιμαστείτε για μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα, η οποία κρύβει εντάσεις, είτε με την μορφή πρώην συντρόφων, είτε προβλημάτων με το Δημόσιο, είτε γενικά συνεννοήσεως με άτομα που έχουν θέση εξουσίας. Μπορεί εσείς να είστε εντελώς άνετοι και αυθόρμητοι αυτό το διάστημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είστε δακτυλοδεικτούμενοι από τον κόσμο που δεν σας ξέρει και που σας βλέπει σαν ανώριμους.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και να περάσετε από την φάση της θεωρίας στην φάση της πράξης. Είναι καιρός να φτιάξετε την εργασία σας, την μέθοδο με την οποίαν εργάζεστε, να προωθήσετε τον εαυτό σας, να αναλάβετε ευθύνες, και να αλλάξετε την πορεία του πεπρωμένου σας. Τα πάντα μπορείτε να κάνετε αλλά να ξέρετε πως υπάρχει ένα τίμημα, ότι άπαξ και ξεκινήσατε την πορεία σας δεν μπορείτε να επιστρέψετε στο προηγούμενο καθεστώς.  

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα όπου τα αρνητικά γεγονότα θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Αν χάσετε αυτές τις ημέρες την θέση εργασίας σας, αυτή θα αντικατασταθεί από μία καλύτερη. Αν χωρίσετε, σύντομα θα βρείτε ένα άτομο πολύ καλύτερο από αυτό που έχετε τώρα. Μία μικρή παρενέργεια θα υπάρξει μόνο αυτό το διάστημα, και αυτή θα είναι η χυδαία γλώσσα που θα χρησιμοποιείτε στις σεξουαλικές σας επαφές, κάτι το οποίο δύσκολα κάνετε καθώς είστε άτομα των αισθήσεων και όχι των λόγων.  

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία ευχάριστη εβδομάδα καθώς θα έλθετε σε επαφή με άτομα που κάτι έχουν να πουν. Αυτή η ανταλλαγή απόψεων θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και το τί συμβαίνει γύρω σας αλλά και στον εσωτερικό σας κόσμο. Θα θελήσετε επίσης να βρεθείτε με αρκετό κόσμο και να περάσετε καλά. Οι μόνοι που θα έχετε πρόβλημα θα είστε εσείς οι παντρεμένοι. Εσείς αν δείτε τον ή την σύζυγό σας να βγαίνει έξω και να περνά καλά, θα σας φάει η ζήλια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, θα έχετε μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα καθώς η ώρα της απόδοσης ευθύνης έφθασε. Θα πρέπει επιτέλους να διαχειριστείτε τα χρέη σας και να ασχοληθείτε σοβαρά με αυτά. Επίσης θα πρέπει να διαχειριστείτε έναν χωρισμό, ο οποίος θα προέλθει από το άλλο άτομο, το οποίο πλέον δεν είναι διατεθειμένο να σας ακολουθήσει. Κι επειδή εσείς εκτιμάτε περισσότερο την ελευθερία από την ηρεμία, θα τον προχωρήσετε με πλήρη νηφαλιότητα και χωρίς δεύτερες σκέψεις.  

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, συνεχίζονται οι έντονα ερωτικές ημέρες για εσάς, οι οποίες μάλιστα θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλές επιλογές συντρόφων. Αν επιλέξετε να έχετε πολλαπλές σχέσεις, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, διότι πάντα ένα σκάνδαλο παραμονεύει. Αν επιλέξετε να είστε με ένα και μόνο άτομο, φροντίστε να μην πείτε αμέσως ότι είναι ο έρωτας της ζωής σας. Αφήστε να περάσει η πρώτη κάψα και μετά βλέπετε. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να παντρευτείτε, ενάντια στην άποψη των δικών σας ή του κοινωνικού σας κύκλου, ή ενάντια στο αρνητικό πνεύμα της εποχής που ζούμε.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μέσα στις επόμενες ημέρες μία πορεία κάθαρσης που ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα μπαίνει στην τελική της φάση. Τώρα επιτέλους είστε έτοιμοι να πετάξετε από επάνω σας κάθε τί που σας χαλάει, που σας κρατά πίσω, που σας εγκλωβίζει. Σταδιακά θα αρχίσετε να ξεκαθαρίζετε στο μυαλό σας ποίοι είναι αυτοί που πραγματικά είναι δίπλα σας και ποίοι είναι αυτοί που σας εκμεταλλεύονται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε κατάματα τα άτομα που έχετε τόσο πολύ σε υπόληψη και θα κρίνετε τελικά εάν πραγματικά σας κάνουν ή όχι. Οι ημέρες αυτές είναι ακραίες αλλά όχι παρορμητικές. Αυτό σημαίνει πως είτε θα μείνετε μία και καλή με τα άτομα που έχετε επιλέξει για συντρόφους, φίλους, συνεργάτες ή θα τους κόψετε την καλημέρα δια παντός, και χωρίς να κολλήσετε στην μνήμη τους όπως κάνετε συνήθως.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, σίγουρα δεν είστε κοινά άτομα. Το ωροσκόπιό σας θα δείξει εάν είστε άνω ή κάτω του μετρίου. Σίγουρα υπάρχει κάτι το δυνατό επάνω σας, είτε είναι τα πάθη σας, είτε είναι οι επιθυμίες σας, είτε είναι οι ευγενικοί (αν και όχι πάντα) στόχοι σας. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είστε πλάσματα που στέκεστε μόνοι σας, καθώς είστε προορισμένοι να οδηγείτε και να εξουσιάζετε. Για αυτό δύσκολα θα μπορέσετε να αντέξετε αυτό το διάστημα ανθρώπους που σας μειώνουν ή δεν αναγνωρίζουν την εξουσία σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, πρόκειται να ξεσπάσει καταιγίδα στις σχέσεις. Τα πάντα θα κινούνται σε ρυθμούς προκειμένου να σας εγκλωβίσουν σε καταστάσεις που σας πνίγουν. Επειδή όμως είστε άτομα που δύσκολα αντιστέκεστε σε καταστροφικές σχέσεις πάθους, θα ενδώσετε. Όμως, εσείς που έχετε αποφασίσει να ξεφύγετε από αυτόν τον φαύλο κύκλο, ετοιμαστείτε για επώδυνους αλλά αναγκαίους χωρισμούς.   

ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μία καινούρια εποχή ξεκινάει στις σχέσεις σας, έστω κι αν τυχόν υπάρξει διάλυση της ήδη υπάρχουσας ή η λύση συνεργασιών που διατηρούσατε επί σειρά ετών. Σημασία έχει να δείξετε ότι είστε έτοιμοι για κάθε είδους πρόκληση. Το θετικό είναι ότι η γοητεία σας θα σας βοηθήσει να έχετε πέραση στον κόσμο. Το αρνητικό είναι πως θα διώξετε από κοντά σας όσα άτομα διαφωνούν με τις απόψεις σας.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, με το σώμα σας να βρίσκεται σε ερωτική παράκρουση το μόνο που σκέφτεστε είναι οι επιθυμίες σας. Το γεγονός ότι θα έχετε στη διάθεσή σας και άτομα που θα σας βοηθήσουν να εκφραστείτε ερωτικά, σας κάνει να νιώθετε χαρά και αντίστοιχη χαλάρωση, κάτι που ίσως έχετε ανάγκη με την πίεση που δέχεστε στην καθημερινότητά σας. Δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε εάν αυτό που κάνετε είναι σωστό ή λάθος, αρκεί να περνάτε καλά και να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις όποιες συνέπειες.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, δέχεστε τόση πίεση, που το μόνο που θέλετε είναι ένα άτομο να σας φροντίζει ή την στοργή της οικογενείας σας. Το κακό είναι πως θα βγάλετε τόση γκρίνια, που όσο και να θέλουν να σας κάνουν να νιώσετε καλά, δεν θα σας αντέξουν. Σε κάποιες περιπτώσεις, ακριβώς επειδή θα νιώθετε ευάλωτοι κι ευάλωτες, θα πλησιάσετε πρώην συντρόφους προκειμένου να δοκιμάσετε επανασύνδεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσάς του πρώτου δεκαημέρου, μία δύσκολη εβδομάδα σας περιμένει διότι θα έλθετε σε επαφή με πρώην εραστές ή ερωμένες, που όχι μόνο δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν αλλά και θα σας προκαλέσουν αρκετά προβλήματα. Αν πιστεύετε ότι με την επιστροφή σας στο παρελθόν θα λυθούν τα προβλήματά σας, πλανάστε πλάνη οικτράν. Το μόνο που επιτρέπει το Σύμπαν είναι να έλθετε σε επαφή με πρώην μόνο και μόνο για μπορέσετε να εκφράσετε τις σεξουαλικές σας ορέξεις.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είναι καιρός να αφεθείτε και να ζήσετε την μαγεία του έρωτα! Μην αφήνετε άλλο τον χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος. Δεν είναι κρίμα κι άδικο να ζείτε μελαγχολικές ζωές επειδή έχετε μόνο «πρέπει»; Για αυτό, αν αισθάνεστε ζωντανοί και ζωντανές, όποια κι αν είναι η ηλικία σας, ζήστε αυτό το παραμύθι που λέγεται έρωτας και μην το ψειρίζετε!

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα μπείτε σε μία διαδικασία αναζήτησης πρώην συντρόφων διότι δεν βρίσκετε κάτι αυτήν την περίοδο που να σας συγκινεί. Η περίοδος αυτή ευνοεί τις επανασυνδέσεις με μία όμως προϋπόθεση, ότι είστε απολύτως σίγουροι και σίγουρες για την επιλογή σας, διότι εάν έχετε και τον παραμικρό δισταγμό, το όλο εγχείρημα θα αποτύχει.

ΖΥΓΟΣ    

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ο έρωτας κυριολεκτικά θα σας τρελλάνει! Μάλιστα θα χάσετε τόσο πολύ το μέτρο που ό,τι κάνετε αυτές τις ημέρες θα δημιουργήσει ιστορίες που θα τις θυμάστε μέχρι τα βαθιά γεράματα! Ίσως μάλλον να σας κάνει και καλό, διότι ας μην κρυβόμαστε, ως άνθρωποι είστε αρκετά σφιχτοί. Εσείς που είστε υπάλληλοι, είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να φύγετε από την εργασία σας προκειμένου να πάτε κάπου αλλού. Να γνωρίζετε όμως ότι δεν θα σας αφήσουν να φύγετε έτσι απλά, είτε γιατί σας θέλουν, είτε με το να σας βάλουν εμπόδια.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα φλερτάρετε με έναν χωρισμό ή διαζύγιο για τα μάτια ενός άλλου άνδρα ή μίας άλλης γυναίκας. Το πάθος σας είναι τέτοιο που δεν θα διστάσετε να πάρετε την απόφαση εν ριπή οφθαλμού. Αν όμως το ωροσκόπιό σας είναι αρκετά συγκρατημένο, τότε θα πρέπει να τερματίσετε ιστορίες που ναι μεν σας ανεβάζουν την διάθεση, αλλά σας κάνουν κακό δε. Επίσης, είναι πιθανό να κλείσετε μία συμφωνία που όμως οι δικοί σας άνθρωποι αποδοκιμάζουν.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, όσο θα περνούν οι ημέρες τόσο θα αντιμετωπίζετε την τρέλα του κόσμου. Έχοντας στερέψει από ιδέες και διάθεση για συμβιβασμούς, θα περάσετε στην αντεπίθεση. Μπορεί να φανείτε στενόμυαλοι ή ακραίοι με αυτήν σας την μεταστροφή αλλά ουδόλως θα σας νοιάζει. Αρκετά με την ανοησία του κόσμου και τις ιδεοληψίες τους!   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι καιρός να κάνετε επανεκκίνηση στις ζωές σας αλλά όχι χωρίς σχέδιο. Πρέπει να βάλετε το μυαλό σας πιο πάνω από το ένστικτό σας, και να διαμορφώσετε τις προϋποθέσεις που χρειάζονται προκειμένου να κάνετε το νέο ξεκίνημα. Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει η αλλαγή εργασίας, η δημιουργία οικογένειας, ένας νέος έρωτας, ακόμη και άσχημα γεγονότα όπως ένα διαζύγιο. Όλα όμως συμβαίνουν προκειμένου να αλλάξετε, και αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνετε κι εσείς οι ίδιοι.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορέσει να σας εμποδίσει από το να ζήσετε την ζωή σας στο έπακρο. Όλα υπάρχουν γύρω σας, προκειμένου να σας δώσουν κάθε είδους απόλαυση, χαρά, ένταση, πάθος. Το αν θα τα ζήσετε χωρίς να παραβιάσετε ηθικούς κανόνες ή με το να ενδώσετε σε κάθε χυδαία εμπειρία, εξαρτάται από το ωροσκόπιό σας.

Λίγο περίεργη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους τρίτου δεκαημέρου. Εσείς αυτό το διάστημα θέλετε να ασχοληθείτε με την φροντίδα του εαυτού σας αλλά ο ή η σύντροφός σας έχει αντίθετη άποψη. Για αυτό, το επόμενο διάστημα θα αρχίσει να σας γκρινιάζει. Το μόνο που μπορεί να σας σώσει είναι, είτε να κλειδωθείτε στο γραφείο σας μελετώντας, είτε να βγείτε έξω και να ξεχνάτε να επιστρέφετε σπίτι. Κάποιοι και κάποιες από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να έλθετε πιο κοντά στα παιδιά σας και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί τους.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ο καιρός να ξεκινήσετε κάτι πραγματικά καινούριο έφθασε! Μπορεί αυτή η εκκίνηση να σηματοδοτηθεί από αναποδιές και δυσκολίες, αλλά εσείς δεν πρόκειται να πτοηθείτε. Τουναντίον θα δείτε τα όσα συμβαίνουν ως προκλήσεις και θα πράξετε αναλόγως. Ευτυχώς που αυτό το διάστημα είστε αρκετά μαζεμένοι και με το μυαλό σας μέσα στο κεφάλι σας, οπότε, προχωρήστε άφοβα!

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, τι μπορεί να πει κανείς για το όσα θετικά συμβαίνουν στις ζωές σας; Με τον έρωτα να σας κατακλύζει από παντού, με την γοητεία σας στο ύψιστο σημείο δημοφιλίας, με διάθεση να κάνετε μεγάλα πράγματα, ποιος θα μπορούσε άραγε να ανακόψει την πορεία σας ή να χαλάσει την καλή σας διάθεση; Μόνο η οικογένειά σας, και αυτό όχι από κακό. Το ενδιαφέρον τους είναι αποκλειστικά στο επίπεδο του να μην χάσετε το μέτρο και να μην βλέπετε μόνο την μία πλευρά των πραγμάτων.

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, δεν είναι κακό να παραδεχθείτε ότι έχετε ανάγκη την οικογένειά σας, είτε για την φροντίδα, είτε για την στοργή, είτε για την αγάπη τους. Οπότε δεν θα κάνετε άσχημα να τους πλησιάσετε, να περάσετε χρόνο μαζί τους, ακόμη και να ζητήσετε συγγνώμη για διάφορες συμπεριφορές σας ή για σφάλματα του παρελθόντος.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, πρέπει να βρείτε το σθένος να ξεπεράσετε έναν χωρισμό ή την διάλυση μίας οικονομικής συνεργασίας. Θα καθίσετε με ψυχραιμία και θα αναλογιστείτε τί πρέπει να κάνετε και θα το κάνετε. Άλλωστε δεν είστε άτομα που μπορούν να μένουν εγκλωβισμένα σε αρνητικές καταστάσεις για μακρύ χρονικό διάστημα. Σε ορισμένους όμως από εσάς, θα υπάρξουν εξαιρέσεις. Μπορεί μία σχέση που πέρασε κρίση, να δέσει ακόμη περισσότερο επειδή το ταίρι σας δεν μπορεί χωρίς εσάς ή οι συνεργασίες που είχατε, να επαναδιαπραγματευτούν, πάντα προς όφελός σας.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να παλέψετε για τα πιστεύω σας και μάλιστα να δείξετε ότι τελικά είστε πιο επαναστάτες από όσο πιστεύουν οι υπόλοιποι. Σε κάποιες περιπτώσεις θα κάνετε επανάσταση προς τον συντηρητισμό, διότι ναι μεν είστε των κανόνων, αλλά πόσο θα αντέξετε να βλέπετε την αναρχία, την έλλειψη λογικής επιχειρηματολογίας, και την παραφροσύνη που επικρατεί στην κοινωνία χωρίς να μιλάτε; Τώρα όχι μόνο θα μιλήσετε, αλλά θα αποκτήσετε και ενεργό ρόλο στην προάσπιση του συστήματος αξιών σας.   

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, θα βιώσετε από πρώτο χέρι τι σημαίνει καταπίεση, είτε την δεχθείτε είτε την ασκήσετε εσείς. Στην περίπτωση που την δεχθείτε εσείς, αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή ασκούνται εξωτερικές πιέσεις προκειμένου να αλλάξετε, κάτι που σαφώς και δεν θέλετε να συμβεί. Στην περίπτωση που ασκείτε εσείς καταπίεση, αυτό συμβαίνει επειδή κάπου πρέπει να βγάλετε τα απωθημένα σας, και αυτός είναι για εσάς ο μοναδικός τρόπος έκφρασης. Σε κάποιους και κάποιες από εσάς, ένας ή μία πρώην θα σας πλησιάσει προκειμένου να τα βρείτε ξανά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να αποχωριστείτε ή να διώξετε από κοντά σας ένα άτομο που όμως σας θέλει και σας υπολήπτεται. Εσείς όμως έχετε αποφασίσει ότι θέλετε κάτι καινούριο στις ζωές σας, και αυτό θα επιδιώξετε. Για κάποιους και κάποιες από εσάς, οι ημέρες αυτές θα σας δείξουν ότι πρέπει να περνάτε χρόνο με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, διότι διαφορετικά θα ψυχρανθούν μαζί σας.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, η μία ημέρα θα είναι καλύτερη από την άλλη διότι αυτό το διάστημα τόσο η γοητεία σας όσο και η διάθεση να ζήσετε ελεύθεροι, θα είναι αρκετά έντονες. Με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, θα χαρείτε τον έρωτα, τις παρέες, ακόμη και τους κοινωνικούς αγώνες. Αν έχετε θέματα με την Εφορία προετοιμαστείτε να τα λύσετε με δικό σας κέρδος. Αν θέλετε να κλείσετε συμβόλαιο με κάποια εταιρεία, θα πρέπει να διαβάσετε καλά τους όρους και μετά να υπογράψετε.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μετά από μία δύσκολη εβδομάδα έρχεται μια περίοδος σχετικής ηρεμίας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει, αν έχετε φερθεί άσχημα σε γνωστούς, φίλους, συνεργάτες, συνάδελφους ή μέλη της οικογενείας σας, να βρείτε το θάρρος και να ζητήσετε συγγνώμη. Μόλις το κάνετε αυτό θα δείτε τις σχέσεις σας σταδιακά να εξομαλύνονται, κι εσείς επιτέλους θα χαλαρώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, καλώς ή κακώς ξεκινάτε μία νέα πορεία στην ζωή σας, μία πορεία όμως που δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Οι δυσκολίες που θα έχετε, ίσως αφορούν ακόμη κι έναν χωρισμό. Όμως η πορεία αυτή θα αναπτύξει τις κρυμμένες σας δυνάμεις, οπότε, όσο περνάει ο καιρός τόσο θα αντιλαμβάνεστε τους λόγους του Σύμπαντος που θέλει το καλύτερο για εσάς.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα ζήσετε το απόλυτο ερωτικό παραμύθι. Η γοητεία σας σε συνάρτηση με την άνεση που θα νιώσετε μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο, θα σας ανοίξουν τον δρόμο για πολύ έντονες ερωτικές στιγμές! Απλά, να γνωρίζετε πως ό,τι ανεβαίνει ψηλά πέφτει και κάνει κρότο. Για αυτό απλά προσέξτε τις επιλογές σας. Επίσης, θα δεχτείτε πολλές και καλές εργασιακές προτάσεις. Κι εδώ, μην δεχθείτε παρορμητικά αυτή που θεωρητικά είναι η καλύτερη. Μελετήστε τις καλά, πάρτε τον χρόνο σας, και αποφασίστε μετά από ώριμη σκέψη.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προστατέψετε τους εαυτούς σας αλλά και τους δικούς σας ανθρώπους από άτομα ή νέα που θα προκαλέσουν σοβαρή αναστάτωση σε εσάς και τους οικείους σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνετε η πέτρα ενός ερωτικού σκανδάλου ή να πιάσετε τον ή την σύντροφό σας να ερωτοτροπεί με έναν ή μία πρώην. Όποια και να είναι η πλευρά του νομίσματος εσείς θα πρέπει εμπράκτως να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την την οικογένειά σας, ακόμη και να συγχωρέσετε ή να ζητήσετε συγχώρεση.

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια