08 PM | 30 Dec

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 31 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου 2019!

Με διαφορετικό τρόπο ξεκινάει για εσάς τους Κριούς η τελευταία εβδομάδα του χρόνου, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

 

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, κυριολεκτικά ο χρόνος τελειώνει με εσάς να κάνετε ανασκόπηση όλων εκείνων που περάσατε μέσα στο 2018, και κυρίως με τις σχέσεις που είχατε, είτε αυτές ήταν προσωπικές είτε ήταν επαγγελματικές. Με την αρχή του νέου χρόνου θα κοιτάξετε να κάνετε κι εσείς κάτι καινούριο, κάτι δυναμικό και κυρίως να κοιτάξετε τους εαυτούς σας, ειδικά εάν τους είχατε παραμελήσει.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είναι καιρός να σοβαρευτείτε και να κοιτάξετε είτε να βρείτε μία εργασία είτε να ασχοληθείτε σοβαρά με αυτήν που έχετε ήδη. Καλώς ή κακώς μέσα από την  σκληρή και επίπονη εργασία περνά ο δρόμος για την επιτυχία. Οπότε το 2019 ξεκινά για εσάς με πολύ δουλειά, κόπο, όπως επίσης με φιλοδοξίες και αναγνώριση!

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, εισέρχεστε σε μία περίοδο συγκρούσεων καθώς το Σύμπαν απαιτεί από εσάς να έλθετε σε σύγκρουση με το παρελθόν σας. Όπως αλλάζει ο χρόνος έτσι κι εσείς θα πρέπει να αλλάξετε σελίδα και να απεγκλωβιστείτε από μοτίβα και από ανθρώπους που πλέον δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Η περίοδος αυτή θα έχει διάρκεια οπότε χρειάζεται να δείξετε σύνεση και ψυχραιμία.

 

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου ξεκινά αρκετά περίεργα για εσάς τους Ταύρους. Το αν θα είναι καλή ή κακή εξαρτάται από ποια οπτική γωνία θα δείτε όσα σας συμβούν.

 

Καλώς ή κακώς, όλη σας η προσοχή αυτό το διάστημα είναι εστιασμένη στους άλλους, είτε είναι ερωτικοί σύντροφοι, είτε είναι συνεργάτες, είτε απλά γνωστοί. Στα θετικά, αυτό το διάστημα υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά «λιώνουν» για εσάς! Κι εσείς με την σειρά σας έχετε όλη την καλή διάθεση να τους προσφέρετε αγάπη, φροντίδα και στοργή. Μάλιστα είστε διατεθειμένοι να ξεπεράσετε το σεξουαλικό ή το εγωιστικό τμήμα της επαφής σας με τους άλλους και να ασχοληθείτε με την ουσία. Στις προσωπικές σχέσεις δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για κάτι θετικό.

 

Στα αρνητικά αυτό το διάστημα, είναι πως το άτομο του ενδιαφέροντός σας ή τα άτομα που είχαν στραμμένη όλη τους την προσοχή επάνω σας, από τον καινούριο χρόνο θα αρχίσουν να κοιτούν τους εαυτούς τους. Θα δημιουργηθεί το εξής παράδοξο, εσείς να είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι ακόμη και όταν δείτε την έμπρακτη μεταστροφή των άλλων. Αν είστε αποφασισμένοι να συνεχίσετε σε αυτό το μοτίβο, τότε σύντομα, θα νιώσετε απελευθερωμένοι από τα στενά πλαίσια του δούναι και λαβείν τα οποία χαρακτηρίζουν τις σχέσεις σας. Αν όμως νιώσετε απογοήτευση, τότε θα ξεκινήσει ένας φαύλος κύκλος ζήλιας, ο οποίος θα σπάσει από την επόμενη εβδομάδα.

 

Αρκετά καλή θα είναι για εσάς τους Δίδυμους η καινούρια εβδομάδα και ιδιαιτέρως ο καινούριος χρόνος, αλλά η τελευταία ημέρα του 2018 θα έχει κάποιες μικρές εντάσεις.

 

Η έλευση του νέου έτους θα σας δώσει το έναυσμα να κάνετε και προσωπικό νέο ξεκίνημα. Αρκετά παρακαλέσατε τους άλλους, αρκετά με τις παρεξηγήσεις, αρκετά με να δίνετε σε άτομα που δεν αναγνωρίζουν αυτά που προσφέρετε και που κοιτούν το προσωπικό τους συμφέρον. Με τον καινούριο χρόνο θα δώσετε έμφαση μόνο στα άτομα που έχουν την ίδια τρέλα με εσάς, τα ίδια όνειρα, τις ίδιες ελπίδες και επιδιώξεις. Αυτού του είδους η επαφή θα σας κάνει να νιώσετε σαφώς πολύ καλύτερα, καθώς θα απελευθερωθείτε από τα βάρη των ημερών που πέρασαν και θα μπορέσετε να ατενίσετε το μέλλον με θετική ματιά!    

 

Ακριβώς επειδή θα νιώσετε καλύτερα θα είστε δεκτικοί στο να κάνετε καινούριες ερωτικές γνωριμίες, όχι όμως τυχαίες. Αυτήν την περίοδο θέλετε άτομα που να μιλούν την ίδια γλώσσα με εσάς και να σας καταλαβαίνουν. Αν το καταφέρετε δεν θα δυσκολευτείτε να περάσετε γρήγορα από την γνωριμία σε κάτι πιο σύνθετο, καθώς όλα θα έλθουν από μόνα τους.

 

Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα νεύρα σας την τελευταία ημέρα του χρόνου, είτε στην εργασία είτε στις επαφές που θα έχετε λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων.  

 

Περίεργες θα είναι για εσάς τους Καρκίνους οι τελευταίες ημέρες του 2018 και οι πρώτες του 2019. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θετικό ή αρνητικό είναι το ωροσκόπιό σας. Το θέμα που θα σας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες θα είναι, τι άλλο, ο έρωτας.

 

Αν έχετε ένα ωροσκόπιο με θετικές επιρροές, θα νιώσετε ότι τώρα που αλλάζει ο χρόνος θα πρέπει να αφήσετε την χαρά να σας πλημμυρίσει. Ό,τι έγινε το 2018, έγινε. Τώρα θα εστιάσετε στο μέλλον και στις προκλήσεις που σας φέρνει. Αυτή η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τα δεσμά κακών εμπειριών, χωρισμών, βασάνων και ελλείψεως ικανοποίησης. Η εσωτερική γαλήνη θα σας επιτρέψει να ζήσετε τον έρωτα και την χαρά από το μηδέν, το οποίο σημαίνει ότι όσες γνωριμίες κάνετε αυτό το διάστημα θα ξεκινήσουν χωρίς εσείς να έχετε προσδοκίες, πέρα από το να περάσετε καλά, και χωρίς να σκέφτεστε το τι θα συμβεί με γνώμονα τις εμπειρίες σας. Απλά, θα ζήσετε τον έρωτα όπως έλθει.

 

Αν το ωροσκόπιό σας έχει αρνητικές επιρροές, τότε το επόμενο διάστημα θα δείξετε έναν αδύναμο χαρακτήρα που δεν θα ξέρει τί θέλει. Τον έρωτα θα τον αντιμετωπίσετε με ελαφρότητα ή με αρκετή δόση τεμπελιάς, κάτι που σαφώς και δεν θα επιτρέψει να δημιουργηθούν οι συνθήκες για κάτι καλό. Το πιθανότερο είναι να κάνετε γνωριμίες με ανεύθυνα άτομα, τα οποία λογικό είναι να σας απογοητεύσουν.

 

Εσείς οι Λέοντες θα έχετε μία ήρεμη αλλά εποικοδομητική νέα εβδομάδα.

Τώρα που τελειώνει το 2018 κι έρχεται το 2019 δύο πράγματα θα θελήσετε. Το ένα είναι να χαλαρώσετε λίγο από την εργασία, είτε παίρνοντας κάποιες ημέρες άδεια, είτε να καθίσετε σπίτι σας και να ηρεμήσετε. Το γεγονός αυτός θα σας βοηθήσει να διορθώσετε κάποια λάθη που είχατε κάνει λόγω εξάντλησης ή ακριβώς για αυτόν τον λόγο, να σταματήσετε διότι κι εσείς έχετε αντοχές μέχρι ενός ορίου. Το άλλο είναι να δείτε τις ημέρες αυτές ως μία ανασκόπηση του τι έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής, και του τι θέλετε να πετύχετε τον καινούριο χρόνο. Μάλιστα τα σχέδιά σας είναι αρκετά αλλά συνήθως σας λείπει αυτό που θα έχετε αυτό το διάστημα, ρεαλιστικούς στόχους και μεθοδικότητα. Με αργά, σταθερά και σίγουρα βήματα, μπορείτε να θέσετε τα θεμέλια για κάτι πολύ καλό, το οποίο όμως θα αποδώσει σε βάθος χρόνου.

 

Στον έρωτα οι απογοητεύσεις αλλά και τα έντονα συναισθήματα θα εναλλάσσονται σχεδόν με αστραπιαίους ρυθμούς. Έτσι εκεί που θα νιώθετε ότι ο κόσμος σας ανήκει, την ίδια κιόλας στιγμή, θα νιώσετε ότι δεν μετράτε και ότι θέλετε να απομονωθείτε. Σε αυτήν την περίπτωση το προσωπικό σας ωροσκόπιο θα είναι εκείνο που θα δείξει εάν μπορείτε να διατηρήσετε την θέρμη σας ή να νιώσετε πεσμένοι.

 

Με αίσιο τέλος φαίνεται να ολοκληρώνεται το 2018 για εσάς τους Παρθένους, ανοίγοντας την αυλαία του 2019 με καλύτερη διάθεση.

 

Βέβαια η τελευταία ημέρα του χρόνου θα έχει κάποιες εντάσεις, κυρίως με τους ή τις συντρόφους ή απλά με τον κόσμο. Άλλωστε εσείς αυτές τις ημέρες τρέχετε να τα προλάβετε όλα για το εορταστικό τραπέζι, οπότε και οι αργόσχολοι ή η έλλειψη επίδειξης του ιδίου ενδιαφέροντος από την πλευρά των συντρόφων σας, θα σας εκνευρίσουν. Ευτυχώς όμως που το βράδυ της Πρωτοχρονιάς θα τα έχετε όλα τέλεια, το κλίμα θα είναι χαρούμενο και θετικό, οπότε κι εσείς θα ξεχάσετε ό,τι σας ενόχλησε. Μάλιστα, η αλλαγή του χρόνου θα σας βρει με διάθεση να δοκιμάσετε την τύχη σας στα τυχερά παίγνια, να μιλήσετε ανοικτά για τα θέματα που σας απασχολούν, να γελάσετε και να διασκεδάσετε. Το καλό κλίμα των ημερών θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα, οπότε μπορείτε να χαλαρώσετε και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για όσα θα σας φέρει η έκλειψη της Κυριακής 6 Ιανουαρίου, η οποία ενεργοποιεί τα ερωτικά σας, θέματα με τα παιδιά σας, ή απλά θέματα που σας κάνουν να χαίρεστε. Οι μόνοι από εσάς τους Παρθένους που θα έχουν έντονη ερωτική ζωή, θα είστε εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.   

 

To 2018 αποχαιρετά εσάς τους Ζυγούς διαφορετικά, ανάλογα πάντα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε για λίγο ακόμη την αγάπη, την στοργή και την φροντίδα από τον ή την σύντροφό σας. Από τον καινούριο χρόνο όμως μην απορήσετε για την μεταστροφή τους. Καλώς ή κακώς είστε από τα ζώδια που συνεχίζουν να φροντίζουν το ταίρι τους ακόμη κι όταν εκείνο αρχίζει και ασχολείται με άλλα πράγματα εκτός από εσάς. Μπορεί να σας πιάσει η ζήλια αλλά δεν θα διαρκέσει για πολύ.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα είστε τόσο εστιασμένοι στο πως να περάσετε το δικό σας στον κόσμο (και το οποίο φαίνεται ότι μάλλον το επιτυγχάνετε) που δεν θα σας νοιάζει εάν προκαλέσετε προβλήματα, κυρίως σε εσάς και μακροπρόθεσμα. Επιπλέον, αυτό το διάστημα θα κάνετε καινούριες γνωριμίες που δεν θα ακολουθούν το συνηθισμένο σας μοτίβο επιλογής ανθρώπων.

 

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, θα είστε το ακριβώς αντίθετο από ό,τι το δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς έχετε να αντιμετωπίσετε απίστευτα εγωιστές ανθρώπους που ό,τι κι αν κάνετε σας προκαλούν προβλήματα. Παρότι θα ψάξετε να βρείτε έναν τρόπο να συνεννοηθείτε μαζί τους, δύσκολα θα το καταφέρετε, εκτός κι αν σκεφθείτε εξωσυμβατικές λύσεις. Σε αυτήν την περίπτωση κάτι μπορεί να καταφέρετε.

 

 Κι εσείς οι Σκορπιοί, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκετε, θα επηρεαστείτε διαφορετικά.

 

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, πραγματικά, θα είστε ένας κόσμος από μόνοι σας. Ανάλογα με το ωροσκόπιό σας, το διάστημα αυτό θα σας φέρει είτε χαρές είτε αγωνίες. Στην θετική εκδοχή, θα νιώσετε πολύ όμορφα, και τώρα που αλλάζει ο χρόνος θα θελήσετε να κάνετε μία καινούρια αρχή, πετώντας από επάνω σας τα βάσανα και αναζητώντας τρόπους να κάνετε τα όνειρά σας πράξη. Στην αρνητική εκδοχή, η κακή διάθεση θα συνδυαστεί με ρηχότητα και ανευθυνότητα. Έτσι, το μόνο που θα καταφέρετε είναι απλά να εκτεθείτε στον κόσμο.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να συγκροτηθείτε. Οι πιέσεις στην εργασία σας ή στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία υπάρχουν μόνο και μόνο για να δείτε τα πράγματα πιο θετικά και πιο ενεργητικά. Παράλληλα, το Σύμπαν σας προετοιμάζει να πετύχετε στους στόχους που έχετε θέσει, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έχετε θετικό όραμα για το που θέλετε να καταλήξετε.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, το επόμενο διάστημα θα περάσετε έντονες ερωτικές στιγμές, οι οποίες όμως θα κοπούν απότομα, κυρίως λόγο μεταστροφής του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Για αυτήν την εβδομάδα θα έχετε ανάμεικτα συναισθήματα, από έντονη αγάπη μέχρι μίσος. Το καλό είναι πως από την επόμενη θα τα έχετε ξεχάσει όλα!

 

Κι εσείς οι Τοξότες, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκετε, θα επηρεαστείτε διαφορετικά.

 

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, τώρα με τον καινούριο χρόνο θα μπορέσετε να ξεκινήσετε δύο νέους στόχους. Ο ένας είναι να αρχίσετε να κάνετε οικονομία. Τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε θα σας βοηθήσουν να βοηθήσετε την οικογένειά σας, να φτιάξετε το σπίτι σας, να ηρεμήσετε από την πίεση που προκαλεί η έλλειψη χρημάτων. Ο δεύτερος είναι να κυνηγήσετε με πίστη, υπομονή και επιμονή τα όνειρά σας. Τώρα είναι η εποχή που βάζετε τα σωστά θεμέλια για την επιτυχία σας.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε τις ερωτικές επιθυμίες. Το γεγονός ότι θέλετε να ζήσετε τις χαρές που προσφέρει ο έρωτας με πολλά και διαφορετικά πρόσωπα, ναι μεν είναι συναρπαστικό, είναι όμως και κουραστικό. Όπως και να έχει, εσείς θα το χαρείτε διότι το έχετε ανάγκη, κυρίως για την βελτίωση της ψυχολογίας σας.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα με παρέες, αγαπημένα άτομα, ακόμη και με νέους εραστές ή ερωμένες. Η εποχή αυτή θέλει γλέντι, και τώρα που τα άτομα που έχετε δίπλα σας θέλουν ακριβώς αυτό το πράγμα, δεν έχετε παρά να τα ακολουθήσετε!

 

 Κι εσείς οι Αιγόκεροι, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκετε, θα επηρεαστείτε διαφορετικά.

 

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για μία περίοδο όπου η συνέπειά σας θα αναγνωριστεί και θα τιμηθεί. Το γεγονός αυτό θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοεκτίμησή σας και να αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από μία πιο θετική οπτική γωνία. Σε κάποιες περιπτώσεις, ένα θέμα που σας απασχολεί και αφορά υποχρεώσεις σε τρίτους ή με χρέη, φαίνεται ότι λύνεται.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αν και φοβόσασταν την έλευση του Κρόνου στο δεκαήμερό σας, τελικά διαπιστώνετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιμένατε. Τουναντίον, αυτήν την περίοδο εργάζεστε καλύτερα, αποδοτικότερα, δεν αισθάνεστε καθόλου ότι ρουτινιάζετε, και γενικά διαπιστώνετε πως όσο πηγαίνουν καλά τα πράγματα τόσο αγαπάτε κι εσείς τον εαυτό σας. Στον έρωτα αυτές τις ημέρες θα νιώσετε ότι θέλετε περισσότερο ρομαντισμό παρά σαρκικές επαφές.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, σταδιακά νιώθετε πως όσα έχετε κερδίσει στις ζωές σας, χάνονται. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι για να καταλάβετε ότι τίποτα δεν είναι αιώνιο και ότι είναι προτιμότερο τόσο η εργασία σας όσο και η περιουσία σας να γίνουν κάτι χρήσιμο, κυρίως στην κοινωνία. Αφήστε τα προσωπικά σας συμφέροντα στην άκρη, και δείτε πώς μπορείτε να γίνετε ουσιαστικά χρήσιμα μέλη σε μία κοινωνία που καταρρέει και που αναζητά ανθρώπους όπως εσάς.

 

Κι εσείς οι Υδροχόοι, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκετε, θα επηρεαστείτε διαφορετικά.

 

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα περάσετε μία εβδομάδα απίστευτα καλή, με άτομα που ξέρουν να χαίρονται την ζωή τους και τα οποία θέλουν να κάνετε το ίδιο κι εσείς. Αυτός θα είναι ο λόγος που από την επόμενη εβδομάδα θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα της ζωής σας αντί να την αποφεύγετε. Επίσης, η περίοδος αυτή ευνοεί τις διάφορες ερωτικές περιπέτειες!

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, προσέξτε τις επαφές σας, είτε τις οικονομικές, είτε τις επαγγελματικές, είτε τις ερωτικές. Κάποια πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα τελειώνουν και σύντομα θα πρέπει να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να φροντίσετε τους εαυτούς σας. Στην περίπτωση του έρωτα, καλώς ή κακώς όταν κάτι τελειώνει θα πρέπει να τελειώνει. Όσο το αφήνετε να διαιωνίζεται, τόσο θα υποφέρετε.

 

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, ένας κύκλος κλείνει με το 2018 και ένας νέος ξεκινά με το 2019. Είναι καιρός να αποδεσμευτείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που περάσατε όμορφα μεν αλλά μείνατε στάσιμοι δε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι σας, αλλά ότι είναι καιρός να ακολουθήσετε ανεξάρτητη πορεία.

 

Κι εσείς οι Ιχθύες, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκετε, θα επηρεαστείτε διαφορετικά.

 

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα βιώσετε έντονες συναισθηματικές μεταβολές, οι οποίες θα είναι θετικές ή αρνητικές ανάλογα με το ωροσκόπιό σας. Στην θετική επιρροή, μπορείτε να αφυπνίσετε τον κόσμο δίπλα σας με την πίστη που έχετε, είτε στα θεία, είτε με την ιδεολογία σας, είτε ακόμη και με τις γνώσεις σας. Στην αρνητική επιρροή, θα νιώσετε έναν ανεμοστρόβιλο να σας παρασέρνει. Θα γίνετε ριψοκίνδυνοι, σκληροί, και θα σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε άσκοπες ιδέες και όνειρα.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, κι εσείς ανάλογα με το ωροσκόπιό σας είτε θα νιώσετε αποφασιστικότητα και έτοιμοι να παλέψετε για αυτά που πιστεύετε, είτε από την πίεση που θα δεχθείτε θα γίνετε ευέξαπτοι, επιθετικοί, άδικοι και ξεροκέφαλοι. Στην πρώτη περίπτωση, βγείτε στον κόσμο και δείξτε τους την αλήθεια σας. Στην δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει να μαζευτείτε πριν κάνετε ζημιά στην δημόσια εικόνα σας ή απλά δεχθείτε τις συμβουλές των φίλων σας, που θέλουν το καλό σας και στεναχωριούνται που σας βλέπουν έτσι.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε την ολοκλήρωση ενός έρωτα ή μίας οικονομικής συμφωνίας. Και στις δύο περιπτώσεις, έχετε κερδίσει τόσα πολλά που δεν θα νιώσετε άσχημα εάν αρχίσετε να θέλετε να κάνετε κάτι καινούριο. Στην περίπτωση του έρωτα, δεν θα ενοχληθείτε εάν το ταίρι σας αρχίσει να κοιτάει τον εαυτό του διότι είστε συναισθηματικά πλήρεις.

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια