01 PM | 25 Dec

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 έως 30 Δεκεμβρίου!

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων κρύβει διαφορετικές επιρροές για εσάς τους Κριούς ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Οι του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία καταπληκτική εβδομάδα τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά. Η ενέργεια που έχετε αυτό το διάστημα είναι μεν ήπια αλλά σας βοηθά να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να ελιχθείτε καλύτερα στην εργασία σας αλλά και να πιέσετε τις καταστάσεις με ήρεμο τρόπο. Αυτή η προσέγγιση θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα αντί για την ευθεία που στο τέλος το μόνο που καταφέρνατε είναι να τσακώνεστε.

Στον έρωτα συνεχίζεται η πολιορκία σας από άτομα που νιώθουν ότι κάτι έντονο αλλά και συνάμα ερωτικό έχετε επάνω σας, είτε είστε άνδρες είτε είστε γυναίκες. Σημασία έχει ότι σας περιμένουν όμορφες ημέρες.

Οι του δευτέρου δεκαημέρου, είναι καιρός να σοβαρευτείτε, να μαζευτείτε, να αρχίσετε να κοιτάτε την εργασία σας και μόνο αυτή, να μαζέψετε τις περίεργες ιδέες σας και να γίνετε σοβαρά μέλη της κοινωνίας. Μόλις προσαρμοστείτε σε αυτά τα δεδομένα, θα διαπιστώσετε ότι τελικά μπορείτε να κάνετε μεγαλύτερα ανοίγματα, κυρίως επαγγελματικά, θα μπορέσετε να κάνετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας πράξη, και γενικά να κάνετε πιο «ενήλικη» ζωή.

Οι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα καθώς δεν θέλετε με τίποτα να μαζευτείτε, να κοιτάξετε την οικογένειά σας, και κυρίως, με τα καμώματά σας προκαλείτε την τύχη σας καθώς δεν προστατεύετε όπως θα έπρεπε την ιδιωτικότητά σας. Είναι πολύ πιθανό, για αυτούς τους λόγους, να τσακωθείτε με τις γυναίκες της οικογενείας σας.

 

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων θα είναι πραγματικά μαγευτική για εσάς τους Ταύρους καθώς θα την περάσετε όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί!

Οι επόμενες ημέρες θα βγάλουν στην επιφάνεια τον κλασσικό Ταύρο, δηλαδή, θα θελήσετε να ανοίξετε το σπίτι σας στους αγαπημένους σας, να τους κάνετε το τραπέζι, να γλεντήσετε και να περάσετε όμορφα. Μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε μόνο με την οικογένειά σας και να τους κάνετε πολλά και όμορφα δώρα, και γενικά να νιώσετε μέσα σας το πνεύμα των Χριστουγέννων. Όπως και να έχει, σας περιμένουν ημέρες που θα φάτε, θα χαλαρώσετε και θα νιώσετε την οικογενειακή θαλπωρή!

Αυτοί που θα είναι πραγματικά τυχεροί είστε εσείς που θα βιώσετε τον έρωτα! Οι ημέρες αυτές είναι άκρως ερωτικές, και με το πνεύμα των Χριστουγέννων να πλανάται στον αέρα, οι γνωριμίες ή οι σχέσεις που έχετε θα είναι σαν να βγήκαν από κάποια χριστουγεννιάτικη ερωτική ταινία του Χόλυγουντ! Μία ακραία περίπτωση αφορά εσάς που θέλετε να βιώσετε μόνο σαρκικές ηδονές. Εσείς θα μπορέσετε να βρείτε τα άτομα εκείνα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας καθώς η γοητεία αλλά και ο ερωτισμός σας θα είναι πολύ έντονα.

 

 

Μία περίεργη εβδομάδα θα έχετε εσείς οι Δίδυμοι. Για άλλη μία φορά θα πάτε αντίθετα στο ρεύμα, και εκεί που οι άλλοι θα είναι χαλαροί και μέσα στο εορταστικό κλίμα, εσείς θα είστε σοβαροί και μετρημένοι.

Οι ημέρες που πέρασαν σας κούρασαν κυρίως με την επαφή σας με τον κόσμο. Για αυτό και θέλετε την εβδομάδα αυτή να δείξετε ότι δεν είστε μόνο ανέμελοι και χαλαροί αλλά και αυστηροί και τυπικοί όταν το επιθυμείτε. Βέβαια αναμενόμενο είναι να χάσετε πόντους δημοφιλίας αλλά εσάς δεν πρόκειται να σας νοιάξει. Για εσάς πρωτεύον είναι να νιώσετε εσωτερική ηρεμία, να χαρείτε υγιώς τις χαρές της ζωής και όχι με ξέφρενους και καταχρηστικούς ρυθμούς όπως κάνετε συνήθως, και το βασικό, να περάσετε όμορφα μόνο με τους ανθρώπους που επιθυμείτε πραγματικά να είναι δίπλα σας. Βέβαια, αν αναγκαστείτε να πάτε σε κοινωνικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις, τότε πραγματικά θα νιώσετε άσχημα και ίσως να βγάλετε νεύρα.

Τα νεύρα πάντως δεν πρόκειται να τα γλιτώσετε στον χώρο της εργασίας. Το γεγονός ότι έχετε κουραστεί από την επαφή σας με τους ανθρώπους, θα σας κάνει από σαρκαστικούς μέχρι ευθέως επιθετικούς. Το μόνο που θα σας κάνει να νιώσετε καλά, είναι τα σεξουαλικά παιγνίδια μέσα από μηνύματα ή με άτομα που μένουν μακρυά και που επιστρέφουν ή μετακινούνται λόγω Χριστουγέννων.

 

 

Αν εξαιρέσουμε κάποιες μικροεντάσεις κυρίως λόγω κόπωσης ή αδυναμίας επικοινωνίας στην εργασία, η εβδομάδα των Χριστουγέννων θα είναι πολύ καλή για εσάς τους Καρκίνους.

Γενικά, οι εορτές είναι οι αγαπημένες σας περίοδοι διότι βρίσκεστε με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας. Με την ευκαιρία που σας δίνεται είτε τρώτε είτε ετοιμάζετε τα γεύματα, τα οποία είναι λουκούλια! Όπως και να έχει, το φαγητό και η θαλπωρή της οικογένειας είναι η πανάκεια σε όλα τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Ειδικά εάν έχετε κουραστεί από την επαφή σας με τους ανθρώπους, κυρίως στον εργασιακό σας χώρο. Είτε λόγω ρυθμών είτε λόγω κακής επικοινωνίας δεν θέλετε άλλο να ασχολείστε, και το διήμερο των Χριστουγέννων θα σας δώσει την ανάπαυλα που αναζητάτε.

Εάν έχετε χωρίσει πρόσφατα ή αν περνάτε κρίση στην σχέση σας, δύο πράγματα μπορούν να συμβούν. Είτε λόγω των εορτών να υπάρξει κάποια ηρεμία και ένα είδους επαναπροσέγγιση, είτε ακριβώς επειδή θέλετε να είστε μόνο με τους αγαπημένους σας, θα αποκόψετε αυτό το διάστημα κάθε τι αρνητικό που σας χαλάει την διάθεση. Για εσάς οι ημέρες αυτές είναι χαράς και μόνο χαράς, τίποτα άλλο.

 

 

Μία περίεργη εβδομάδα θα είναι η εβδομάδα των Χριστουγέννων για εσάς τους Λέοντες.

Στα καλά αυτών των ημερών θα είναι η αντοχή σας στις ασθένειες, η ικανότητα  να βγάλετε ατελείωτες ώρες εργασίας χωρίς ιδιαίτερο κόπο, θα βγάλετε ζωντάνια και καλή διάθεση. Θα κινείστε άμεσα εκεί που χρειάζεται ενώ θα είστε προσεκτικοί εκεί που πρέπει. Γενικά θα δείξετε το πόσο σοφοί είστε στις αποφάσεις και στις κινήσεις σας. Επίσης, θα είστε ειλικρινείς χωρίς όμως να γίνετε προσβλητικοί!

Στα δύσκολα θα είναι η δυσπιστία που θα έχετε απέναντι στους ανθρώπους. Γενικά, οι άνθρωποι και κυρίως οι υποχρεώσεις απέναντί τους θα σας κουράσουν. Αυτός θα είναι ο λόγος που μπορεί να εκνευριστείτε και να εκδηλώσετε τον θυμό σας απέναντί τους. Προσπαθήστε όμως να συγκρατηθείτε διότι άγιες ημέρες έρχονται.

Στον έρωτα τα πράγματα θα είναι περίεργα, διότι ναι μεν θα έχετε προτάσεις αλλά η όρεξή σας θα είναι με πάνω και τα κάτω της, οπότε όλα θα σας ενοχλούν, ειδικά όταν δεν παίρνετε την επιβεβαίωση που τόσο πολύ χρειάζεστε. Αφήστε να περάσει η εβδομάδα αυτή και θα βρείτε την ισορροπία σας.  

 

 

Όσο κι αν δεν σας αρέσει, η εβδομάδα αυτή δεν θα είναι και η καλύτερη για εσάς τους Παρθένους.

Θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις με τους συντρόφους ή με τον κόσμο που έλθετε σε επαφή.

Γενικά, αυτό το διάστημα, επειδή θα έχετε άπειρες οικογενειακές υποχρεώσεις και επειδή θέλετε να τα έχετε όλα τέλεια, θα αρχίσετε να βγάζετε την γκρίνια που χαρακτηρίζει το ζώδιό σας. Όλοι θα σας φταίνε επειδή δεν τα κάνουν σωστά, το οποίο σημαίνει ότι δεν τα κάνουν όπως τα θέλετε εσείς, και για αυτό θα είστε μέσα στα νεύρα, διότι πόσο θα αντέξετε κι εσείς με την «αναισθησία» τους. Για αυτό κι εσείς θα προσπαθήσετε να μαζευτείτε και να δείξετε ψύχραιμοι. Στην πραγματικότητα, αυτό που θα καταφέρετε είναι να γίνετε αυστηροί και τυπικοί, το οποίο θα πληγώσει την δημοφιλή σας εικόνα.

Στον έρωτα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκετε. Το κοινό χαρακτηριστικό όμως θα είναι η ανάγκη σας να καλυφθείτε τόσο συναισθηματικά όσο και σεξουαλικά. Οι του πρώτου δεκαημέρου θα ζήσετε έναν απαγορευμένο έρωτα ή μία ιστορία που θα σας ξυπνήσει πληγές του παρελθόντος. Οι του δευτέρου δεκαημέρου θα μπορέσετε να βρείτε τον έρωτα μέσα από ένα άτομο εντελώς αντίθετο από εσάς, και το οποίο έρχεται για να μείνει! Οι του τρίτου δεκαημέρου, πρέπει να αποφασίσετε ότι το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν και να μην μπλέξετε με πρώην.  

 

 

Για εσάς τους Ζυγούς η εβδομάδα των Χριστουγέννων θα είναι διαφορετική για τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε να ζήσετε τον απόλυτο έρωτα, με ότι αυτό συνεπάγεται, είτε θετικό είτε αρνητικό. Το σημαντικό για εσάς είναι να μην είστε μόνοι αυτές τις ημέρες, οπότε θα κάνετε πολλές παραχωρήσεις προκειμένου να ζήσετε όλο τον μύθο των Χριστουγέννων. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μπλέξετε τον έρωτα με το σεξ αλλά στην παρούσα φάση ούτε που θα σας νοιάξει.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, λόγω των ημερών αυτών θα έλθετε σε επαφή με πρώην ή θα βρεθείτε ανάμεσα σε συγγενείς που δεν έχετε καμία όρεξη να συναντήσετε. Όσον αφορά τους πρώην, η ανάγκη σας αυτήν την περίοδο για σεξ θα σας οδηγήσει ξανά στην αγκαλιά τους ή απλά θα τους τους πλησιάσετε για να πάρετε επιβεβαίωση. Με τους συγγενείς που δεν θέλετε να δείτε αλλά είστε υποχρεωμένοι, αφήστε να περάσουν οι ημέρες αυτές και μην ανοίξετε συζητήσεις μαζί τους, εκτός κι αν είναι να λύσετε οικονομικές διαφορές.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε τις μικροπαρεξηγήσεις που θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες ημέρες, κυρίως μέσα στον χώρο της εργασίας σας ή από λάθος συνεννόηση. Δεν θα συμβεί κάτι τραγικό ούτε θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Θα σας χαλάσει όμως το εορταστικό κλίμα, οπότε καλό θα είναι να δώσετε τόπο στην οργή.

 

 

Και για εσάς τους Σκορπιούς η εβδομάδα των Χριστουγέννων θα είναι διαφορετική για τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα για την οποία την ευθύνη θα την έχετε αποκλειστικά εσείς. Τα κολλήματά σας θα είναι αυτά που θα σας κάνουν την ζωή δύσκολη. Παρότι γνωρίζετε τι πρέπει να αλλάξετε εσείς επιμένετε σε παρωχυμένα μοντέλα σκέψεως και δράσης. Αυτός θα είναι ο λόγος που θα νιώσετε έντονο άγχος και δυσφορία.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να αποφασίσετε τελικά εάν θέλετε να έχετε αμιγώς σεξουαλικές σχέσεις ή να έχετε σχέσεις που σας καλύπτουν ερωτικά. Επειδή άλλο πράγμα είναι το σεξ και άλλο η αγάπη, θα πρέπει να διαλέξετε επειδή καλώς ή κακώς δεν μπορείτε να έχετε και τα δύο.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία υπέροχη εβδομάδα καθώς και θα έλθετε σε επαφή με άτομα που είχατε καιρό να δείτε, και θα διασκεδάσετε με την οικογένειά σας, και θα κάνετε τα όνειρά σας πράξη. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να μην έχετε μούτρα εάν κάτι δεν σας πάει καλά, να μην σκέφτεστε το παρελθόν με τυχόν απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις, και γενικά να πάψετε να είστε απαισιόδοξοι. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα εάν τα δείτε με θετική διάθεση.

 

 

Για εσάς τους Τοξότες η εβδομάδα των Χριστουγέννων θα έχει ομοιότητες για όσους ανήκουν στα πρώτα και δεύτερα δεκαήμερα, ενώ εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα επηρεστείτε διαφορετικά.

Οι του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, προσέξετε αυτό το διάστημα διότι η κατάρρευση της επικοινωνίας ή η ανακάλυψη κάποιον κρυμμένων μυστικών που αφορούν συντρόφους ή τρίτα πρόσωπα, θα σας στεναχωρήσει αρκετά. Αυτός θα είναι και ο λόγος που δεν θα νιώσετε τόσο καλά τις επόμενες ημέρες και θα θελήσετε να μείνετε μακρυά από τον κόσμο. Καλώς ή κακώς αυτά συμβαίνουν για αυτό και είναι και ένα καλό μάθημα στο είτε να μην βλέπετε τα πράγματα τόσο αισιόδοξα είτε με το να δείτε την πραγματικότητα όπως είναι, και βέβαια να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προσαρμοστείτε σε αυτήν ή να την αλλάξετε. Σε κάποιες περιπτώσεις η περίοδος αυτή θα ανοίξει τα μάτια όσων τα έχουν κλειστά στην προοπτική ενός νέου έρωτα!

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία ήρεμη εβδομάδα, κατά την οποία θα φάτε, θα πιείτε και γενικά θα περάσετε καλά. Όλα αυτά τα χρειάζεστε προκειμένου να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε, κάτι που πραγματικά έχετε ανάγκη. Επίσης οι ημέρες αυτές χρειάζονται προσοχή ως προς τα οικονομικά σας. Ό,τι είναι να ξοδέψετε να ξοδευτεί με βάση το μέτρο και τις πραγματικές ανάγκες, όχι επειδή οι ημέρες αυτές έχουν μία γενική χαλάρωση.

 

 

Η καινούρια εβδομάδα ξεκινάει διαφορετικά για εσάς τους Αιγόκερους και τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα ξεχειλίζετε από ζωντάνια, θα αντέξετε την πίεση των ημερών, θα μάθετε κάτι καινούριο που θα σας βοηθήσει να φέρετε περισσότερα εισοδήματα στο σπίτι σας, θα αντέξετε τις κακοήθεις επιθέσεις από τρίτα άτομα, θα είστε πολύ προσεκτικοί στην διαχείρηση των εξόδων σας, και το κυριότερο, θα ξεπεράσετε όποιο πρόβλημα υγείας σας προκύψει.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα είστε οι τυχεροί αυτής της περιόδου διότι ξεκινάει για εσάς ένα διάστημα κατά το οποίο η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη. Όμως για να πετύχετε χρειάζεται η πιστή εφαρμογή των σχεδίων σας, υπομονή και επιμονή. Τίποτα δεν πρόκειται να σας χαριστεί για αυτό και η επιτυχία θα έχει ακόμη πιο γλυκή γεύση.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για σφοδρή σύγκρουση με την οικογένεια ή με τους ή τις συντρόφους σας. Στην προκειμένη περίπτωση το φταίξιμο πέφτει επάνω σας επειδή εσείς έχετε κολλήσει στο παρελθόν ή σε πράγματα και σκέψεις που πλέον δεν σας εξυπηρετούν. Οι άλλοι θα προσπαθήσουν να σας δείξουν το φως το αληθινό αλλά εσείς θα τους γκρινιάξετε.

 

 

Η καινούρια εβδομάδα ξεκινάει διαφορετικά και για εσάς τους Υδροχόους και τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι καιρός να συγκρουστείτε με το παρελθόν σας και να το διαγράψετε. Αρκετά έχετε τραβήξει από ανθρώπους, γεγονότα και καταστάσεις που σας κρατούν δέσμιους σε έναν φαύλο κύκλο. Τώρα ήλθε η ώρα της ρήξης και της ανατροπής!

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, καλός ο έρωτας, καλά τα συναισθήματα, καλή και η φροντίδα, αλλά χωρίς ικανοποιητικό σεξ, τι να το κάνετε; Πόσο θα αντέξετε σε καταστάσεις που δεν καλύπτονται οι ανάγκες σας, όσο κι αν σας αρέσουν; Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε εσείς τις πρωτοβουλίες και όπου σας πάει, ειδάλλως μάλλον θα κοιτάξετε αλλού.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα είστε το ακριβώς αντίθετο του δευτέρου δεκαημέρου. Εσείς θα πρέπει να αφήσετε την λαγνεία πίσω σας και να ασχοληθείτε σοβαρά και ουσιαστικά με το άτομο που σας ενδιαφέρει ή που έχετε ήδη δίπλα σας. Κάποια πράγματα δεν είναι μόνο σεξ. Χρειάζεται να δείχνετε την αγάπη και την φροντίδα σας, όχι μόνο να απαιτείτε. Τώρα με τις εορτές θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε κάτι ουσιαστικό από την καρδιά σας και για το οποίο δεν θα μετανιώσετε ούτε λεπτό!

 

 

Και για εσάς τους Ιχθύες η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι διαφορετική για τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα μπορέσετε να γευθείτε την επιτυχία αν καταφέρετε να μείνετε πιστοί στα σχέδια σας, αν είστε υπομονετικοί κι επίμονοι. Η επιτυχία για να είναι μόνιμη θα πρέπει, πρώτον να εργασθείτε σκληρά και δεύτερον οι στόχοι που έχετε να είναι εφικτοί, ειδάλλως θα καταλήξετε να κυνηγάτε χίμαιρες.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για μία περίοδο όπου οι επιθυμίες σας μπορούν να γίνουν πράξη, κυρίως οι επαγγελματικές. Όμως, θα χρειαστεί πολύς κόπος, αγώνας, και τρέξιμο. Μπορεί να αργήσουν λίγο οι χειροπιαστές αποδείξεις για το πόσο καλά πάτε αλλά όταν θα δείτε το αποτέλεσμα της υπομονής και της επιμονής σας, θα τρίβετε τα μάτια σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, είναι καιρός να νιώσετε ξανά το παιδί μέσα σας! Καιρός να αφήσετε το παρελθόν και τις πληγές του και να εστιάσετε στο χαρούμενο παιδί που κρύβετε μέσα σας. Αφήστε το να χαρεί αυτές τις ημέρες! Άλλωστε τα Χριστούγεννα είναι η εορτή των μικρών αλλά και των μεγάλων παιδιών!

 

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο: http://www.periastrologias.gr

 

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια