09 PM | 18 Dec

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17 έως 23 Δεκεμβρίου!

Η εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Κριούς διαφορετικά, ανάλογα σε ποιο από τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας ανήκετε.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ έντονη ερωτική εβδομάδα! Αν είστε είστε ελεύθεροι, θα θελήσετε να νιώσετε το πάθος με ένα άτομο πολύ πιο δυναμικό από εσάς, κάτι το οποίο θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα! Εσείς οι δεσμευμένοι θα νιώσετε πάθος για το ταίρι σας, αν και εκείνο θα θέλει επιβεβαίωση μέσα από το σεξ ενώ εσείς θέλετε ρομαντικές καταστάσεις. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε είστε ελεύθεροι, θα σας είναι πολύ εύκολο να μπλέξετε σε μία παράνομη σχέση, ασχέτως αν θα το κάνετε χωρίς να έχετε συναίσθηση των κινδύνων.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, το διάστημα αυτό θα είστε εγκάρδιοι και αρκετά κοινωνικοί. Το πρόβλημα όμως είναι πως οι εργασιακές πιέσεις θα είναι τέτοιες, όπως επίσης και η αναζήτηση λύσεων από εσάς, που όσο και να θέλετε να ηρεμήσετε θα πρέπει να δείξετε πόσο μαχητικοί είστε και ότι μπορείτε να παίρνετε αποφάσεις χωρίς να χρειαστεί να το πολυσκεφτείτε. Ακόμη κι έτσι, ξέρετε τι πρέπει να γίνει. Επειδή οι άλλοι σας εκτιμούν, θα κάνουν αυτό που τους λέτε.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία εβδομάδα που θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας, θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, θα μάθετε ξαφνικά νέα από μακρυά τα οποία θα σας χαροποιήσουν, και γενικά θα έχετε μία περίοδο όπου το ίδιο σας το σώμα θα ανταποκριθεί ακόμη και στην πιο απαιτητική καταπόνηση που μπορείτε να του κάνετε.

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι για εσάς τους Ταύρους η καινούρια εβδομάδα. Στα θετικά της θα είναι η έντονη ερωτική διάθεση,ενώ στα αρνητικά της θα συγκαταλεχθούν οι προστριβές με άτομα εξουσίας ή με τον πατέρα σας.

Οι δυσκολίες με τους γονείς ή με την εργασία αφορούν τις φιλοδοξίες σας. Αυτήν την περίοδο είστε ιδιαιτέρως ανήσυχα πνεύματα και θέλετε να πετύχετε οπωσδήποτε, κάτι το οποίο βεβαίως είναι θεμιτό. Το πρόβλημα το έχουν οι εργοδότες σας, τα άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας, ακόμη και ο ίδιος σας ο πατέρας, που αντιδρούν στην προοπτική ότι ετοιμάζεστε να κάνετε μεγάλα άλματα προς τα εμπρός διότι δεν σας έχουν συνηθίσει έτσι και είτε φοβούνται για εσάς (π.χ. ο πατέρας σας) είτε δεν μπορούν να δουν σε εσάς το άτομο το οποίο μπορεί να κινηθεί ταχύτατα και να αρπάζει ευκαιρίες. Καλώς ή κακώς τους έχετε συνηθίσει να βλέπουν σε εσάς ένα αργό άτομο, το οποίο βαδίζει στα σίγουρα. Στο χέρι σας είναι να τους αποδείξετε το αντίθετο.

Στον έρωτα τα πράγματα είναι ιδιαιτέρως έντονα! Τις επόμενες ημέρες θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ζήσετε ένα μαγευτικό παραμύθι πάθους και πόθου. Τα άτομα που θα αναζητήσετε θα είναι είτε φίλοι σας, είτε άτομα μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Μπορεί επίσης να είναι συνάδελφοί σας, μπορεί ακόμη και να είναι άτομα μέσα από τις ομάδες ή τις οργανώσεις στις οποίες μετέχετε. Το θέμα είναι ότι θα νιώσετε πολύ όμορφα!

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι για εσάς τους Δίδυμους η καινούρια εβδομάδα. Θα χρειαστεί προσοχή σε θέματα εργασίας ενώ θα είναι καλύτερα τα πράγματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Αυτές οι ημέρες θα είναι πολύ καλές για τις σχέσεις σας, είτε είναι επαγγελματικές είτε είναι προσωπικές. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να βοηθήσετε τον κόσμο που δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του. Θα θεωρήσετε «χρέος» να απαλύνετε τον πόνο του άλλου, ίσως διότι κι εσείς αισθάνεστε ότι θέλετε κάποιος να σας προσέξει και να σας φροντίσει, ασχέτως αν δεν το παραδέχεστε. Επίσης, αυτό το διάστημα θα κινηθείτε πιο επιθετικά για την ανεύρεση ενός ή μίας συντρόφου. Το γεγονός ότι θα έχετε πέραση, θα πρέπει να σας κάνει πιο προσεκτικούς στην τελική επιλογή και όχι να επιλέξετε επιπόλαια.     

Στην εργασία τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα διότι θα βρεθείτε ανάμεσα σε άτομα που έχουν το καθένα τις δικές του προτεραιότητες και συμφέροντα, κι εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε να συνεννοηθείτε και με τις δύο πλευρές, κάτι το οποίο εύκολα λέγεται, δύσκολα όμως μπορεί να γίνει.

Στον έρωτα θα έλθετε σε αντιπαράθεση ανάμεσα στην επιθυμία σας για ελεύθερη ζωή και με το να βρείτε τρόπους ώστε να αποκτήσετε κάτι μόνιμο. Το θέμα είναι εσείς τι θέλετε περισσότερο διότι και τα δύο δεν μπορούν να συμβούν.

 

Εσείς οι Καρκίνοι θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα, με εντάσεις αλλά και διάθεση για έρωτα.

Τις επόμενες ημέρες θα έχετε εντάσεις στον χώρο της εργασίας, επειδή έχετε μία πολύ έντονη προσωπικότητα την οποία οι άλλοι ζηλεύουν αλλά και την εκτιμούν και την υπολογίζουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα άτομα που θέλουν να σας ταλαιπωρήσουν δεν θα το κάνουν. Με διάφορους τρόπους θα προσπαθήσουν να σας διαβάλλουν ή να σας εκθέσουν σε πιο ισχυρά άτομα από εσάς. Το ότι είστε αρκετά κοινωνικοί, εγκάρδιοι, και με διάθεση να προασπίσετε τους εαυτούς σας δεν πρόκειται να σας γλιτώσει από τις ταλαιπωρίες, αλλά σίγουρα θα τις ελαχιστοποιήσει. Το γεγονός ότι θα επιδείξετε αυτοέλεγχο στις προκλήσεις, θα σας βοηθήσει να βγείτε νικητές και να νιώσετε καλύτερα, αμέσως μετά την μεγάλη κρίση που βιώσετε.

Στον ερωτικό τομέα, θα θελήσετε να απολαύσετε τον μαγευτικό έρωτα που σας υπόσχεται το επόμενο διάστημα, που θα καλύψει τις ανάγκες σας σε αγάπη και φροντίδα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην κάνετε κλειστοφοβικό το περιβάλλον στο άτομο που θα έχετε δίπλα σας, διότι τότε θα έχετε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείτε.   

 

Μία αρκετά καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Λέοντες καθώς οι εντάσεις μένουν πίσω και εμπρός βρίσκονται μόνο χαρούμενες στιγμές!

Μετά από μία εβδομάδα απογοητεύσεων και φόβων κυρίως για τα έσοδα ή για τα χρέη σας, η καλή σας διάθεση επιστρέφει, καθώς και οι εορτές πλησιάζουν, και επειδή ως άνθρωποι δεν μπορείτε να είστε για πολύ καιρό μέσα στην γκρίνια και στην μιζέρια. Έτσι, ο καλύτερος εαυτός σας βγαίνει ξανά στην επιφάνεια! Η καλοσύνη, οι καλοί κι ευχάριστοι τρόποι, η αρμονία στην κίνηση και στον λόγο, θα γίνουν και πάλι τα χαρακτηριστικά σας γνωρίσματα. Μάλιστα, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της εβδομάδος τόσο θα νιώθετε ότι έχετε όρεξη να κάνετε πολλά πράγματα, να διασκεδάσετε, να επικοινωνήσετε, ακόμη και να πάτε ένα ταξίδι μακρυνό προκειμένου να περάσετε όμορφα.

Οι πιο τυχεροί Λέοντες θα έχετε μία ξαφνική άνοδο, θα βιώσετε ευχάριστες αλλαγές, θα έλθετε σε επαφή με πρώην με τους οποίους θα περάσετε καλά (εντός κι εκτός κρεββατιού), και θα ξεκινήσετε κάποιες μεταρρυθμίσεις που έπρεπε να τις κάνατε εδώ και καιρό.    

Η περίοδος ευνοεί εσάς τους ελεύθερους να φλερτάρετε και να ζήσετε ένα μαγικό παραμύθι ή, αν δεν έχετε όρεξη να κάνετε κάτι, τουλάχιστον να χαρείτε από τις προτάσεις που θα σας γίνουν.

 

Εσείς οι Παρθένοι πριν αντιμετωπίσετε θέματα με τους ανθρώπους γενικά, θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε τους ίδιους σας τους εαυτούς, ή την οικογένειά σας.

Τις ημέρες αυτές θα είστε πραγματικά οι εαυτοί σας, ή τουλάχιστον αυτοί που είστε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Η στάση που θα κρατήσετε θα είναι αυτή του κακόμοιρου, του βαριεστημένου, του κτυπημένου από όλα τα κακά της μοίρας, του καρτερικού, με μία όμως διαφορά, ότι αυτόν τον ρόλο θα τον απολαμβάνετε. Αυτήν την διαστροφή που έχει το ζώδιό σας, πραγματικά θα πρέπει με κάποιον τρόπο να την αποβάλετε.

Η μία λύση είναι να τα βρείτε με τους εαυτούς σας. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει η εργασία. Αν όμως την κάνετε σωστά κι ευλαβικά αλλά εκείνη σας απογοητεύει, είτε με το να μην πληρώνεστε ή να μην είναι αυτό που θέλετε αλλά αυτό που πρέπει, τότε το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κλειστείτε στους εαυτούς σας ακόμα περισσότερο. Αντί λοιπόν να ψάχνετε τρόπους να μιζεριάζετε, περάστε χρόνο με την οικογένειά σας. Μιλήστε τους για όλα όσα περνάτε, και αφήστε τους να σας γεμίσουν με την θετική τους ενέργεια. Ο άλλος τρόπος είναι να βοηθήσετε κόσμο που έχει περισσότερες ανάγκες από εσάς. Καλώς ή κακώς είστε της προσφοράς, και όποια φιλανθρωπική κίνηση κάνετε αυτό το διάστημα θα σας γεμίσει με χαρά!

 

Εσείς οι Ζυγοί θα έχετε διαφορετικές επιρροές ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκετε.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε να ζήσετε το απόλυτο ερωτικό παραμύθι, το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε πληρότητα σε συναισθήματα και πάθος. Παράλληλα, θα χάσετε το μέτρο, με αποτέλεσμα να μην βλέπετε εάν αυτό που έχετε είναι πραγματικό ή όχι. Για αυτό άλλωστε θα εμφανίσετε τα σημάδια της ζήλιας. Πάντως, όπως και να έχει, χωρίς αγάπη δεν μπορείτε να ζήσετε, οπότε και θα δεχθείτε αυτό το διάστημα όπως είναι, με τα καλά και τα κακά.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα προσπαθήσετε να δώσετε λύση στο δίλημμα θύτης ή θύμα. Η πληθωρικότητά σας σε συνδυασμό με την ανάγκη σας να ζήσετε χωρίς πίεση, θα σας οδηγήσει σε χέρια ατόμων που είτε θα τα εκμεταλλευτείτε προκειμένου να σπάσετε τα ταμπού σας ή θα επιλέξετε επιπόλαια άτομα τα οποία με την πρώτη δυσκολία θα σας αφήσουν μόνους σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, πραγματικά, θα έχετε την ευκαιρία να ξεσαλώσετε με άτομα που γνωρίσατε πρόσφατα ή που θα γνωρίσετε μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο ζωντανός και ανατρεπτικός χαρακτήρας τους θα οδηγήσει και εσάς στο να ζήσετε τις ζωές σας στον μέγιστο βαθμό. Επίσης, θα υπάρξουν νέα που θα προκαλέσουν ξαφνικές αλλαγές, ή που θα ξεκινήσουν κάποιου είδους μεταρρύθμιση.

 

Κι εσείς οι Σκορπιοί θα επηρεαστείτε διαφορετικά ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αυτό το διάστημα θα κληθείτε να λύστε πολλά προβλήματα ταυτόχρονα ή να κάνετε παράλληλα αρκετές εργασίες. Το θέμα είναι ότι ενώ από την μία χρειάζεστε ηρεμία προκειμένου να κάνετε αυτό που απαιτείται από εσάς, από την άλλη υπάρχει ανάγκη να κάνετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αν σκέφτεστε με γνώμονα το γενικό καλό θα μπορέσετε να φέρετε το καθήκον σας εις πέρας. Αν σκέφτεστε με βάση το προσωπικό σας συμφέρον, θα αποτύχετε.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ο έρωτας είναι για εσάς ο αέρας που αναπνέετε, καθώς χωρίς αγάπη δεν μπορείτε να ζείτε ούτε λεπτό. Αυτό το διάστημα θα έχετε αυτό που τόσο επιθυμείτε σε αρκετά μεγάλη δόση, οπότε θα είναι πολύ εύκολο να χάσετε τον έλεγχο και να βγάλετε στην επιφάνεια τον σκοτεινό σκορπίσιο σας εαυτό, το οποίο σημαίνει ζήλια και έλεγχος του άλλου.

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, θα είστε πολύ τολμηροί και ριψοκίνδυνοι στον έρωτα αλλά και πολύ εγωιστές και δύσπιστοι με τα άτομα που έχετε απέναντί σας. Αν θέλετε να πετύχετε στα ερωτικά σας ανοίγματα, θα πρέπει να δαμάσετε την ανυπομονησία και την απερισκεψία σας.

 

Κι εσείς οι Τοξότες θα επηρεαστείτε διαφορετικά ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να πείτε αυτό που θέλετε στα άτομα που σας ενδιαφέρουν ή στην οικογένειά σας, αλλά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί διότι θα είναι πολύ εύκολο να παρερμηνευθείτε. Κι έτσι αντί να βγάλετε άκρη θα τα κάνετε χειρότερα. Ερωτικά, μπορεί να έχετε προτάσεις, αλλά εσάς μάλλον σας πέρασε η διάθεση.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, η διάθεσή σας θα είναι περίεργη. Αυτό το διάστημα θα αντλήσετε ευχαρίστηση από παράνομες σχέσεις ή θα βρείτε «μαύρες» πηγές εσόδων. Από τις παράνομες σχέσεις θα πάρετε αυτό που θέλετε, αλλά όχι και να βγείτε από το σπίτι. Περισσότερο ό,τι γίνει θα γίνει μέσω διαδικτύου ή με κρυφά μηνύματα. Τα μαύρα χρήματα τα θέλετε προκειμένου είτε να δώσετε το καλύτερο στην οικογένειά σας είτε επειδή πρέπει να κάνετε ανανέωση στον προσωπικό σας χώρο.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, για λίγες ημέρες θα κάνετε διάλειμμα από την πορεία που έχετε πάρει προκειμένου να αλλάξετε οριστικά τις ζωές σας. Είναι καιρός για διασκέδαση, έρωτα, σεξ, και ειδικά με πρώην που είχατε καιρό να δείτε. Γενικά πάντως, είναι περίοδος για διασκέδαση, οπότε αφεθείτε στο κλίμα και νιώστε την θετική ενέργεια των ημερών αυτών.

 

Κι εσείς οι Αιγόκεροι θα έχετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα νιώσετε υπέροχα διότι είτε η σχέση που έχετε τώρα σας καλύπτει απόλυτα, και για αυτό το άγχος σας είναι ελάχιστο, είτε οι γνωριμίες που θα κάνετε τις επόμενες ημέρες θα είναι αυτές που θέλετε, δηλαδή πλήρεις, μόνιμες, και με καλή διάθεση εντός κι εκτός κρεββατοκάμαρας. Επιπλέον, σύντομα το βάρος που είχατε επάνω από το κεφάλι σας φεύγει, κι έστι σταδιακά θα αρχίσετε να χαλαρώνετε!

Εσείς του δευτέρου δεκαήμερου, θα βιώσετε ένα απίστευτο ερωτικό παραμύθι, το οποίο θα τα έχει όλα, πάθος-ίντριγκα-ζήλεια-σεξ-φροντίδα-οικειότητα. Θα πρέπει όμως να προσέξετε πού δίνετε την εμπιστοσύνη σας διότι πολλά συμβαίνουν και καλό θα ήταν να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Επίσης, θα δείξετε έμπρακτα την αγάπη και την φροντίδα σας στην οικογένεια ή στους γονείς σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, όσο θα περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολη θα γίνεται η ζωή σας.Τις ημέρες αυτές υπάρχει ο φόβος να χωρίσετε ή να ζήσετε μέσα στο άγχος εξαιτίας μίας γυναίκας ή από το ταίρι σας, ο οποίος ή η οποία θέλει να ζήσει χωρίς έγνοιες, το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από ό,τι ζείτε εσείς αυτό το διάστημα.

 

Κι εσείς οι Υδροχόοι θα έχετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, τις επόμενες ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να ξεσαλώσετε με φίλους ή με πρώην ερωτικούς συντρόφους. Όσο κι αν οι ζωές σας αυτό το διάστημα έχουν ως προτεραιότητα την διαμόρφωση της καθημερινότητάς σας, πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα, και την αφορμή θα σας την δώσουν οι άλλοι. Εσείς απλά θα πρέπει να τους ακολουθήσετε!

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία επικερδή επαγγελματική συμφωνία ή θα βρείτε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός ατόμου το οποίο θα σας εμπνέει τόσο το πάθος όσο και την σιγουριά που τόσο αναζητάτε. Η επαγγελματική συμφωνία έρχεται να βελτιώσει τα βαλτωμένα οικονομικά σας, αλλά θα πρέπει να υπακούσετε στους όρους που υπογράψατε. Ερωτικά θα πρέπει απλά να είστε ανοιχτοί και να μην αντιδράτε όταν οι άλλοι εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους προς το πρόσωπό σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα βρεθείτε στο δίλημμα αν θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στην έξαλλη ζωή ή στον έρωτα. Το θέμα είναι ότι θα περάσετε καλά είτε με την μία επιλογή είτε με την άλλη. Όμως και τα δύο δεν θα μπορείτε να τα κάνετε, οπότε επιλέξτε σοφά.

 

Κι εσείς οι Ιχθύες θα έχετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες ναι μεν είναι ενδιαφέρουσες, αλλά ο τρόπος που θα σας τις παρουσιάσουν θα είναι εκείνος που θα σας ξενίσει και ίσως να τις απορρίψετε. Όμως, είναι ευκαιρία και θα πρέπει να ξεπεράσετε τον αρχικό σας δισταγμό. Αν σας προταθεί να κάνετε εργασία μέσα από το σπίτι μάλλον θα δυσκολευτείτε, διότι θέλετε να έρχεστε σε επαφή με τον κόσμο.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αν και γενικά θα νιώθετε κουρασμένοι, θα έχετε όλη την καλή διάθεση να ανοιχθείτε στον έρωτα! Το αποτέλεσμα θα είναι μία περίοδος όπου όλες σας οι ανάγκες σας θα καλυφθούν, τόσο οι συναισθηματικές όσο και οι σεξουαλικές, οπότε απολαύστε αυτό το διάστημα για όσο κρατήσει.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να μάθετε να είστε μεθοδικοί, συνεργάσιμοι και καλοπροαίρετοι. Μόνο τότε θα μπορέσετε να πάτε μπροστά στα επαγγελματικά σας. Θα πρέπει επίσης να αρχίσετε να έχετε φιλοδοξίες. Αρκετά μείνατε στην χρυσή μετριότητα.   

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο : http://www.periastrologias.gr

 

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια