01 PM | 27 Nov

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου!

Με διαφορετική επιρροή για τα τρία δεκαήμερα των Κριών, ξεκινά η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου.

 

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μία εβδομάδα επιτυχιών στα επαγγελματικά, επειδή εργάζεστε δίνοντας το 110% των δυνατοτήτων σας. Επιπλέον, αν χρειαστεί να μάθετε κάτι καινούριο δεν θα διστάστε να μελετήσετε, αφιέρωνοντας χρόνο από τις υπολοιπες δραστηριότητές σας. Ειδικά στο θέμα μελέτης, οι φοιτητές ή οι σπουδαστές Κριοί θα μπορέσουν να περάσουν τα μαθήματά τους επειδή έχουν την διάθεση να μελετήσουν βαθιά το θέμα που τους ενδιαφέρει.

 

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα σε θέματα που αφορούν την μάθηση ή νομικές υποθέσεις, αλλά κακή για τα ερωτικά σας. Όσοι έχετε θέματα που αφορούν την μάθηση, να ξέρετε πως έχετε πολύ, και κουραστικό διάβασμα μπροστά. Τα ερωτικά σας θα είναι σε περίεργη φάση διότι ναι μεν έχετε καλή διάθεση, αλλά, ο τρόπος σας είναι λάθος, και περνάτε λάθος μηνύματα. Δεν μπορεί από την μία να λέτε ερωτικά βρωμόλογα και από την άλλη να θέλετε αγκαλίτσες και φιλάκια. Προκαλεί σύγχυσηστους άλλους αυτή η συμπεριφορά.

 

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, ετοιμάζεστε για την μάχη όλων των μαχών. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα φθάσουν σε οριακό σημείο και είναι πολύ εύκολο να τερματιστούν. Θα χρειαστεί να ρίξετε αρκετά των εγωισμό σας προκειμένου να μην διαλυθούν.

 

 

Για εσάς τους Ταύρους, η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου δεν θα είναι και η καλύτερη καθώς θα υπάρξουν σοβαρές εντάσεις, οι οποίες όμως θα είναι και οι τελευταίες.

 

Καλώς ή κακώς, οι εντάσεις με τους άλλους σας έχουν οδηγήσει σε μία κατάσταση που τώρα μπορείτε κάπως να ελέγξετε. Το κακό είναι όμως, ότι η ισορροπία σας έχει διασαλευθεί με αποτέλεσμα να παρουσιάζετε αντιφατικές τάσεις. Όσον αφορά τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, μπορεί την μία να δείχνετε αξιοπρεπείς και την άλλη να δείχνετε δουλικότητα, την μία να δείχνετε γενναιότητα και στην συνέχεια να παραιτείστε.

Για αυτό, αν δείτε ότι δεν αντέχετε άλλο, μπορεί να πείτε «ως εδώ», ακόμη κι αν πονέσετε. Τα προβλήματα θα επικεντρωθούν κυρίως στα εργασιακά, καθώς αντιμετωπίζετε συνθήκες που δεν περνούν από το χέρι σας, χαράσσουν όμως το μέλλον σας. Όλα αυτά σας έχουν οδηγήσει στο να μην έχετε φιλοδοξίες για κάτι καλύτερο, για αυτό άλλωστε θα επιλέξετε την σιγουριά της «δουλίτσας».

Επίσης, ίσως κάνετε ένα πισωγύρισμα σε εργασιακά θέματα, από την άποψη ότι θα χρειαστεί να ασκήσετε χειρωνακτικό επάγγελμα, κάτι το οποίο σαφώς και δεν θα σας αρέσει.

 

 

Εσείς οι Δίδυμοι θα έχετε μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα, καθώς το χαρακτηριστικό της γνώρισμα θα είναι η έλλειψη υπομονής με τους ανθρώπους.

 

Όσο θα περνούν οι ημέρες, τόσο εσείς θα εκνευρίζεστε με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή. Από τη μία, κάτι που έχετε κάνει απίστευτη υπομονή με συγκεκριμένα άτομα, κάτι που κι εσείς δεν λέτε να κινηθείτε από τις θέσεις σας, όλα αυτά δυναμιτίζουν το κλίμα και ανά πάσα στιγμή είστε έτοιμοι να εκραγείτε. Αυτή η κακή διάθεση μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο, ειδικά εάν η εργασία σας απαιτεί να είστε καλοί με τους ανθρώπους ή αν είναι πνευματική.

Ειδικά αν αυτό το διάστημα πρέπει να μελετήσετε, είτε για τις σπουδές, είτε για την εργασία σας, είτε γιατί έχετε να δώσετε πάσης φύσεως εξετάσεις, οι αναστατώσεις με τον κόσμο θα σας προκαλέσουν τέτοια σύγχυση που μπορεί να αποτύχετε. Για αυτό, θα πρέπει να επιδείξετε ψυχραιμία προκειμένου να μην αποσυντονιστείτε.

 

Και στα ερωτικά θα υπάρξουν δυσκολίες, καθώς αυτήν την περίοδο δεν θέλετε άλλο να έρχεστε σε αντιπαράθεση με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται επίσης να πάρετε την οριστική απόφαση για έναν χωρισμό.

 

Εσείς οι Καρκίνοι, θα επηρεαστείτε διαφορετικά ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

 

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μία καλή εβδομάδα καθώς με την αυξημένη αντοχή σας θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που έχετε. Επιπλέον, θα είστε ακούραστοι κι έτσι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε οτιδήποτε χρειαστεί, από τον αυξημένο όγκο στην εργασία σας, μέχρι την βαριά μελέτη που έχετε να κάνετε. Στα συν των ημερών αυτών θα είναι η επίλυση τυχόν προβλημάτων που είχατε με το ταίρι σας.

 

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, παρότι θα έχετε καλή διάθεση, η επαφή με μίζερους ανθρώπους θα ρίξει και την δική σας ψυχολογία. Προσπαθήστε να μην δώσετε βάση σε αυτά που σας λένε και συνεχίστε να ονειρεύεστε!

 

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να αποφύγετε τις κλίκες και τις κοινοτυπίες. Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με την πληρότητα του εαυτού σας, παρά να να εστιάζετε σε κάποια τμήματά του. Ενστερνιστείτε όλες εκείνες τις διαφορές που σας ξεχωρίζουν από το σύνολο, και αποδεχθείτε το ταξίδι της ζωής σας όπως είναι, με τις καλές και τις κακές στιγμές.

 

Μία περίεργη, αλλά καλή εβδομάδα θα είναι για εσάς τους Λέοντες η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου.

 

Ενώ όλο σας το είναι θέλει να φύγει μπροστά, έρχεται η πραγματικότητα να σας προσγειώσει. Περισσότερο, αυτό που θέλει το Σύμπαν από εσάς είναι να προετοιμαστείτε καλύτερα. Οι συνθήκες δεν ευνοούν το ξέσπασμα, ούτε παρορμητικές κινήσεις, για αυτό άλλωστε αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και μικρά οικονομικά προβλήματα. Τώρα χρειάζεται να μελετήσετε περισσότερο, να οργανωθείτε καλύτερα, να κοιτάξετε την εργασία σας, να είστε προσεκτικοί και παρατηρητικοί, και πάνω απ’ όλα μετριόφρονες. Για αυτό άλλωστε όσοι σας γνωρίσουν αυτό το διάστημα θα νομίσουν ότι είστε «καλά παιδιά». Στην πραγματικότητα, αυτό που περιμένετε είναι το έναυσμα από κάτι μικρό προκειμένου δείξετε ότι είστε οι απόλυτοι μαχητές, παράτολμοι και ανυποχώρητοι μπροστά σε οποιοδήποτε εμπόδιο.

 

Το ίδιο θα συμβεί και στην ερωτική σας ζωή. Ενώ θα δείχνετε ότι είστε ήρεμοι και ότι δεν σας νοιάζει τόσο πολύ το συγκεκριμένο θέμα, μόλις υπάρξει η παραμικρή σπίθα, θα γίνετε απίστευτα ερωτικοί, παράφοροι, ακόμη και λίγο βίαιοι. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα είστε μόνο εσείς που θα το ευχαριστηθείτε, αλλά και όποιο άτομο βρεθεί διπλα σας!

 

Μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Παρθένους, κυρίως λόγω ασυνεννοησίας και έλλειψης διαθέσεως.

 

Γενικά, αυτό το διάστημα καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, καθώς η εσωτερική σας σύγχυση θα αρχίσει εκφράζεται ως θυμός προς τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή. Αυτή θα είναι η μοναδική έκφραση οποιουδήποτε συναισθήματος, καθώς δεν θέλετε να έχετε πολλά πολλά. Η αδράνεια που αρχίζει να φαίνεται, σας οδηγεί στην τεμπελιά και στην ανάγκη να καθίσετε στο σπίτι σας. Μόνο η οικογένειά σας θα είναι εκείνη που μπορεί λίγο να σας ανεβάσει την διάθεση, αλλά και αυτό με μέτρο, διότι το κέφι σας δεν φτιάχνει με τίποτα.

 

Καλό θα είναι να είστε ψύχραιμοι, διότι τα οικονομικά σας θα περάσουν μία σύντομη κρίση και είναι πολύ πιθανό να χάσετε κάποια χρήματα ή να χρειαστεί να πληρώσετε κάποια χρήματα για προηγούμενα χρέη, ασχέτως αν δεν έχετε τα χρήματα.

 

Το μόνο θετικό που θα έχετε αυτήν την εβδομάδα, θα είναι η ερωτική σας διάθεση. Αυτή θα είναι αρκετά καλή, καθώς το ταίρι σας έχει την διάθεση να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την υποτονικότητα που σας διακρίνει. Μπορεί επίσης να βρείτε καινούριο ταίρι, αλλά θα πρέπει να βγείτε έξω από το σπίτι και να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις, κάτι το οποίο, όπως γράψαμε, δεν θα είναι εύκολο διότι έχετε τις κλειστές σας.

 

Για εσάς τους Ζυγούς τα άστρα επιφυλάσσουν διαφορετικές επιρροές ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

 

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, με την δυσκολία συνεννοήσεως που βιώνετε εδώ και ημέρες, θα σας είναι αδύνατο να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, δικό σας ή των άλλων. Ακόμη και το πολύ απλό θα γίνει απίστευτα δύσκολο, οπότε αναμενόμενο είναι να τα χάσετε και να εκνευριστείτε. Το κακό είναι ότι αυτήν την περίοδο δεν μπορείτε να ζητήσετε από κανέναν να σας βοηθήσει.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία καλή εβδομάδα, με έμφαση στα επαγγελματικά. Ενώ όλα σε αυτόν τον τομέα θα πάνε καλά, εσείς δυσκολεύεστε να κάνετε την εργασία σας μέσα στο χάος ή σε χαοτικούς ρυθμούς. Αυτός είναι ο λόγος που θα κουραστείτε λίγο παραπάνω αυτές τις ημέρες αλλά ο κόπος σας δεν θα πάει χαμένος. Ο μόνος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο, είναι να αφήσετε κατά μέρος το μέτρο που σας διακρίνει, και να ενστερνιστείτε το ένστικτό σας, το οποίο αυτές τις ημέρες μπορεί να σας οδηγήσει σε θετικές εξελίξεις.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, πλέον έχετε παραιτηθεί από το να βάλετε μυαλό σε άτομα που κοιτούν μόνο το συμφέρον τους. Αυτή η παραίτηση μπορεί να είναι αρνητική για όσους έχουν επενδύσει συναισθηματικά και βλέπουν όλα όσα έχουν κάνει να πηγαίνουν στον βρόντο. Είναι όμως θετική σε εσάς που πλέον δεν αντέχετε άλλο να δηλητηριάζετε την δική σας ψυχή για χάρη ατόμων που δεν έχουν σωτηρία.

 

Εσείς οι Σκορπιοί θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα επειδή θα υπάρξουν αρκετές συναισθηματικές πιέσεις.

 

Ενώ έχετε ένα κοφτερό μυαλό, αυτές τις ημέρες δεν θα έχετε καθόλου έμπνευση, γι’ αυτό θα καταφύγετε στην αντιγραφή ή την μίμηση άλλων ατόμων, είτε είναι στην εργασία σας, είτε είναι στα μαθήματά σας, είτε ακόμη και στον τρόπο που προσεγγίζετε τους ανθρώπους. Ευτυχώς που δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαιτέρως να προσαρμοστείτε σε αυτήν την κατάσταση. Όμως η γενικότερη κακή σας διάθεση θα σας κάνει εκνευριστικούς στους γύρω σας, ειδικά με την επιπολαιότητά σας.

Ειδικά εσείς οι Σκορπίνες, με την ματαιοδοξία σας θα είστε ικανές να διώξετε από κοντά σας και τον πιο καλοπροαίρετο άνδρα. Το οικονομικό θα είναι επίσης πηγή αρκετών προβλημάτων. Η αδυναμία συγκέντρωσης χρημάτων, είτε λόγω καθυστέρησης πληρωμών είτε λόγω αυξημένων εξόδων θα σας κάνει να νιώσετε ένα σφίξιμο στο στομάχι.

 

Τουλάχιστον ερωτικά θα είστε κάπως καλύτερα διότι νιώθετε ότι κάπου πρέπει να ξεσπάσετε, κι ευτυχώς για εσάς σε αυτό το πεδίο είστε πιο τυχεροί. Το μόνο παρατράγουδο θα είναι τα αυξημένα έξοδα σε διασκεδάσεις και στην αγορά κομψών ρούχων και αξεσουάρ.

 

Εσείς οι Τοξότες θα επηρεαστείτε διαφορετικά ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

 

Εσείς που είστε του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία ακραία εβδομάδα. Από την μία η πληθωρικότητά σας θα βρεθεί στο απόλυτο σημείο, το οποίο από την μία είναι καλό διότι σας κάνει να νιώθετε άνετα, από την άλλη όμως είναι κακό, διότι δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε ούτε τα προσχήματα, και μετά θα απορείτε γιατί έχουν όλοι νεύρα μαζί σας.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε αυτό το διάστημα διότι η ανάληψη πολλών ευθυνών θα σας κουράσει. Επιπλέον, ιδιαίτερα κουραστική θα είναι και η ασυνεννοησία, ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα. Για αυτό όμως, το πρόβλημα το έχετε εσείς, με την εσωτερική σας σύγχυση.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, είναι καιρός να ξεφορτωθείτε σχέσεις που πλέον δεν σας κάνουν. Εσείς είστε ελεύθερα κι ανήσυχα πνεύματα, και όσο κι αν θέλουν οι άλλοι να σας βάλουν σε πλαίσια και κανόνες, τόσο εσείς «κλωτσάτε». Ακολουθείστε την ανάγκη σας για έρωτα και χαρά, και αφήστε τους άλλους να ακολουθήσουν την δική τους πορεία.

 

Κι εσείς οι Αιγόκεροι συνεχίζετε να επηρεάζεστε διαφορετικά, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

 

Εσείς που είστε του πρώτου δεκαημέρου, σταδιακά χαλαρώνετε, και έτσι θα μπορείτε να κάνετε χαρούμενες ή ρομαντικές σκέψεις. Με αυτόν τον τρόπο κάποια προβλήματα επικοινωνίας που είχατε θα μπορέσουν να λυθούν. Εκεί που θα έχετε κάποιες εντάσεις είναι στην εργασία και αυτό επειδή θα πέσουν όλοι επάνω σας προκειμένου να τους λύσετε τα προβλήματα που θα προκύψουν.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, οι εντάσεις που θα προκληθούν με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή, θα είναι εντονότατες. Το καλό είναι ότι δεν θα πληγωθείτε, ούτε θα το πάρετε κατάκαρδα. Το κακό είναι ότι μπορεί να διαλύσετε σχέσεις ή συνεργασίες, χωρίς καν να το καταλάβετε.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για την οριστική ρήξη με ένα άτομο ή με μία επαγγελματική συνεργασία. Καλώς ή κακώς, το κλίμα έχει φορτιστεί από παραίτηση, είτε επειδή δεν αντέχετε άλλο να κάνετε υποχωρήσεις προκειμένου να διατηρήσετε την κατάσταση ως έχει, είτε επειδή αντιλαμβάνεστε ότι μέχρι εδώ ήταν, και πρέπει ο καθένας να πάρει τον δρόμο του.

 

Κι εσείς οι Υδροχόοι συνεχίζετε να επηρεάζεστε διαφορετικά ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

 

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, η ανάγκη σας για διάκριση έναντι των άλλων, θα σας φέρει αντιμέτωπους με πληθώρα ατόμων, που όμως ενδιαφέρονται για εσάς. Εσείς που οδηγείτε μηχανή θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως αυτές τις ημέρες. Επειδή υπάρχει η προδιάθεση να συμβεί κάτι, φροντίστε να είστε καλά εξοπλισμένοι.

 

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, έχετε την ικανότητα να λύσετε απίστευτα προβλήματα, επειδή το μυαλό σας λειτουργεί εξωσυμβατικά. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας κάνει υπερόπτες, ούτε να επιτίθεστε στον κόσμο επειδή δεν μπορεί να σας καταλάβει. Δείξτε λίγη μετριοπάθεια και θα κερδίσετε τον σεβασμό του κόσμου.

 

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, είναι καιρός να δείτε μία οικονομική ή εμπορική συνεργασία ή ακόμη και μία προσωπική σχέση όπως είναι, και όχι όπως θα θέλατε. Καλώς ή καλώς ό,τι ήταν να συμβεί, συνέβη. Τώρα, απλά κλείνει αυτός ο φαύλος κύκλος στον οποίον μπλέξατε.

 

Κι εσείς οι Ιχθύες συνεχίζετε να επηρεάζεστε διαφορετικά, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

 

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, από εκεί που ήσασταν χαλαροί στα επαγγελματικά σας, τώρα θα τρέχετε και δεν θα φθάνετε. Οι ανάγκες της εργασίας θα είναι πολύ υψηλές, για αυτό άλλωστε δεν θα έχετε ούτε χρόνο για να προσαρμοστείτε στους τρελούς ρυθμούς, ούτε θα έχετε χρόνο για να κάνετε κάτι άλλο πέρα από ύπνο. Μην ανησυχείτε, μπορεί να πιεστείτε, αλλά θα τα καταφέρετε μία χαρά.

 

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα όσον αφορά τον έρωτα. Από την μία θα υποπέσετε στις δελεαστικές προτάσεις που θα σας κάνουν, ή θα γευθείτε τους καρπούς της αποπλάνησης του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Από την άλλη, εκεί που είστε μια χαρά και έτοιμοι να γευθείτε τον έρωτα, θα σας πιάσει μία παραίτηση άνευ λόγου και αιτίας, κι έτσι ξαφνικά θα απαρνηθείτε την αγάπη.

 

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, είναι καιρός να πάψετε να νιώθετε πληγωμένοι επειδή μία ιστορία δεν τραβάει όπως εσείς θα θέλατε. Καλώς ή κακώς έτσι είναι η ζωή. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να πάρετε τα διδάγματα και να τα εφαρμόσετε στην επόμενη,

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια