01 AM | 19 Nov

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19 έως 25 Νοεμβρίου!

Με τον κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, ξεκινάει για εσάς τους Κριούς μία περίοδος εσωστρέφειας, απομόνωσης, συναισθηματισμού και πολλών φαντασιώσεων.

Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει σταδιακά να ρίξετε τους ρυθμούς σας, και επειδή χρειάζεστε ξεκούραση, αλλά και γιατί είναι ο καιρός να δώσετε τα εύσημα στα όσα έχετε πετύχει μέχρι στιγμής. Σίγουρα, έχετε πολλά όνειρα ακόμη που θέλετε να κάνετε πράξη αλλά τώρα δεν είναι ο καιρός τους. Μπορεί εσείς να νομίζετε ότι δεν έχετε καταφέρει κάτι ουσιαστικό επειδή δεν έχετε αναγνωριστεί, αλλά μην ανησυχείτε, θα συμβεί και αυτό. Όμως αρκετά εκτεθήκατε και πρέπει να μαζευτείτε. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να σκεφθείτε πού θα θέλατε να δείτε τον εαυτό σας π.χ. σε ένα χρόνο από τώρα.     

Ερωτικά αυτό το διάστημα, είστε σε φάση επαναπροσδιορισμού των προτεραιοτήτων σας. Αρκετά μείνατε σε καταστάσεις που αποτέλεσαν τροχοπέδη. Όμως, από τα μέσα της εβδομάδος και μετά ετοιμαστείτε να ξεσαλώσετε! Πέρα από το γεγονός ότι το ερωτικό ένστικτό σας θα είναι ισχυρό, θα έχετε και μία τάση να τραβάτε φωτογραφίες ή να βιντεοσκοπείτε τους εαυτούς σας, όχι μόνο για να βρείτε σύντροφο, αλλά κυρίως για να απολαμβάνετε το σώμα σας.

 

Εσείς οι Ταύροι θα έχετε μία εβδομάδα με εντάσεις, αλλά θα είναι και η τελευταία, καθώς θα δείτε κατάματα αυτά κι εκείνους που σας προξένησαν την αγωνία που ζήσατε το προηγούμενο διάστημα.

Εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει μία περιπετειώδης πορεία ανάμεσα σε εσάς και διάφορα άτομα, είτε είναι συνεργάτες, είτε είναι σύντροφοι, είτε είναι ακόμη και εχθροί σας. Ακόμη βεβαίως δεν έχετε φθάσει στο σημείο όπου θα λήξει αυτή η ιστορία, αλλά σίγουρα νιώθετε ότι είναι καιρός να πατήσετε πόδι. Αρκετά κρυφτήκατε τόσο καιρό πίσω από ανασφάλειες ή αναποφασιστικότητα. Το γεγονός ότι οι Άλλοι είναι ιδιαιτέρως ισχυροί και εγωιστές δεν θα πρέπει να σας πτοήσει καθόλου. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να δείξετε ότι είστε μαχητικοί και έχετε όλο εκείνο το θάρρος που χρειάζεται για να προασπίσετε το δίκιο σας.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως, είναι την απώλεια χρημάτων, είτε με κάτι κοινότοπο όπως η κλοπή προσωπικών σας αντικειμένων, έως κάτι πιο σύνθετο, με αποτέλεσμα να χάσετε ακόμη και ολόκληρη την περιουσία σας.

Στον έρωτα, αυτό το διάστημα θα θελήσετε να απομακρυνθείτε από άτομα που είναι εντελώς ψεύτικα και τα οποία δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να σας δώσουν.

 

Εσείς οι Δίδυμοι θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Τοξότη, με κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα των ημερών, την αποφασιστικότητά σας.

Ενώ γενικά είστε έξυπνοι, αυτή η εξυπνάδα θα σας προκαλέσει προβλήματα επειδή δεν θα συνδυάζεται με καλή μνήμη. Οπότε, τα προβλήματα θα εμφανιστούν στα επαγγελματικά σας θέματα επειδή τα λάθη θα ακολουθούν το ένα πίσω από το άλλο. Οπότε είναι αναμενόμενο να δεχθείτε επίπληξη από την εργοδοσία σας ή να έχετε σοβαρά προβλήματα με τους συνεργάτες σας, οπότε κι εκεί θα υπάρξουν εντάσεις. Πέρα από την κακή μνήμη θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις, κάτι που θα οδηγήσει εργοδότες και συνεργάτες να απηυδήσουν μαζί σας.   

Μπορεί στα επαγγελματικά να μην τα πάτε καλά αλλά ο χαριτωμένος τρόπος θα είναι ιδιαίτερα επιθυμητός στους φίλους, οπότε θα είστε η ψυχή της παρέας με τα αστεία και την θετική σας ενέργεια. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνετε καινούριους φίλους ή απλά θα βρεθείτε με φίλους που έχετε καιρό να δείτε.

Ερωτικά αυτό το διάστημα θα αναζητήσετε την ερωτική απόλαυση σε άτομα από το παρελθόν. Γενικά όμως, θα έχετε αρκετές προτάσεις και για «κακή» σας τύχη δεν θα ξέρετε που να πρωτοπείτε ναι.

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Καρκίνους. Τα θετικά γεγονότα θα τα έχετε στα επαγγελματικά σας, ενώ οι δυσκολίες θα προκύψουν στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας.

Τις επόμενες ημέρες θα νιώσετε πολύ δυνατοί και ιδιαιτέρως θαρραλέοι, χωρίς όμως τα αρνητικά που έχει ο παρορμητικός σας χαρακτήρας. Έτσι δεν θα έχετε την στενοκεφαλιά που συχνά εμφανίζεται όταν σας πιάνει αυτή η διάθεση, ούτε θα κάνετε παράτολμες κινήσεις. Για αυτόν τον λόγο το επόμενο διάστημα θα έχετε σημαντικές επιτυχίες στα επαγγελματικά σας. Το γεγονός ότι έχετε φιλοδοξίες και ότι δεν είστε πλέον διατεθειμένοι να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος, μόνο στα θετικά σας μπορούν να καταλογιστούν.      

Στις σχέσεις όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Οι δυσκολίες δεν προέρχονται τόσο από εσάς, όσο από τους ή τις συντρόφους σας. Εκείνοι μάλλον είναι πολύ μαζεμένοι, και δυστυχώς θα λειτουργήσουν ως τροχοπέδη τώρα που εσείς θα πετάτε. Θα πρέπει όμως να κάνετε υπομονή μαζί τους και να συνεχίσετε αυτό που κάνετε.

Ερωτικά, αυτό το διάστημα θα τερματίσετε μία ερωτική σχέση που πλέον δεν έχει κάτι άλλο να σας προσφέρει. Καλώς ή κακώς εσείς θέλετε περισσότερα αλλά το άτομο που έχετε δίπλα σας δεν μπορεί να σας τα δώσει.

 

Λίγο περίεργα ξεκινά η εβδομάδα για εσάς τους Λέοντες αλλά υπομονή μέχρι την Παρασκευή, καθώς η διάθεσή σας θα αλλάξει προς το θετικό!

Οι επόμενες ημέρες δεν έχουν τόσα γεγονότα, απλά θα κάνετε μικρή αυτοκριτική του εαυτού σας. Μέσα από αυτή την διαδικασία κάτι μοιραίο θα αναδυθεί, το οποίο θα χαράξει το πεπρωμένο σας. Σε πρώτη φάση θα αναρωτηθείτε τί έχετε κάνει και πλέον δεν χαίρεστε την ζωή παρότι οι ευκαιρίες υπάρχουν. Στην συνέχεια θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε ότι για τα αρνητικά συναισθήματα που νιώθετε, φταίνε τόσο οι άλλοι όσο κι εσείς. Εσείς πιστεύοντας στις τέλειες σχέσεις έχετε πέσει θύματα ανθρώπων που σας εκμεταλλεύτηκαν ή σας πρόδωσαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, οπότε λογικό κι επόμενο είναι να νιώθετε πικρία. Από την άλλη, κι εσείς οι ίδιοι μπορεί να έχετε απατήσει ή να σκέφτεστε να απατήσετε επειδή είναι στην φύση σας να είστε κυνηγοί. Στο τέλος αυτού του εσωτερικού μονόλογου θα επέλθει η κάθαρσις, καθώς θα αναγνωρίσετε το αυτονόητο, ότι δεν πρέπει να μένετε πίσω και ότι η ζωή είναι πολύ ωραία για να την χαραμίζετε έτσι απλά. Οπότε κι εσείς σύντομα θα αλλάξετε την διάθεσή σας και θα νιώσετε πολύ όμορφα!

 

Το επόμενο διάστημα εσείς οι Παρθένοι θα έχετε να αντιμετωπίσετε την ενέργεια του κυβερνήτη σας Ερμή, που γυρίζει ανάδρομος σε ένα ζώδιο που δεν τα πάει πολύ καλά, και στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο, που σημαίνει κυρίως τον εσωτερικό σας εαυτό.

Τις επόμενες ημέρες θα ξυπνήσει μέσα σας ένας άλλος εαυτός, ο οποίος θα αντιδράσει σε όλα αυτά που ζείτε, την καθημερινότητα, την ρουτίνα, τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα. H ίδια σας η φύση θα αναζητήσει όλα αυτά που τις αποστερείτε. Για αυτό θα θελήσετε να γευθείτε τις απλές απολαύσεις της ζωής, όπως το φαγητό, τον έρωτα, την διασκέδαση, ακόμη και το να κάνετε τις δικές σας επιθυμίες πράξη. Οπότε κι εσείς θα αρχίσετε να κάνετε όλα αυτά που έχετε απαγορέψει στον εαυτό σας, ακόμη κι αν δέχεστε την ευθεία κριτική των άλλων, την οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες θα παίρνατε κατάκαρδα, αλλά τώρα απλά θα την γράψετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας.

Από την άλλη, θα υπάρξει μία περίοδος όπου τα βασικά σας χαρακτηριστικά δεν θα υφίστανται, όπως η αίσθηση του μέτρου και η καλή σας μνήμη, οπότε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα συνεννοήσεως με οποιονδήποτε έλθετε σε επαφή. Ευτυχώς, όσο θα περνούν οι ημέρες, τόσο λιγότερο θα νοιάζεστε.

Εσείς οι Ζυγοί θα έχετε έχετε διαφορετική επιρροή καθώς διάφοροι πλανήτες επηρεάζουν τα δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μία μουντή εβδομάδα, διότι ενώ η καρδιά σας θέλει βόλτες, γνωριμίες, επαφή με τον κόσμο, η γενική διάθεσή σας είναι υποτονική. Αυτός είναι ο λόγος που θα περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας, αποφεύγοντας τα πολλά πολλά με τον κόσμο. Το μόνο μέρος που μπορεί να σας κάνει λίγο να χαρείτε, είναι το εργασιακό σας περιβάλλον, κι αυτό επειδή δεν μπορούν να σας βλέπουν να μελαγχολείτε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, διψάτε τόσο πολύ για ελευθερία και έρωτα, που πλέον το μυαλό σας μόνο αυτό θα σκέφτεται. Μην απορείτε αν στην εργασία σας νιώθετε σαν τους ερωτευμένους εφήβους που πλήττουν στο μάθημα του σχολείου, ούτε αν κάνετε αντίστοιχα παιδαριώδη λάθη.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, είναι καιρός να ανασκουμπωθείτε και να διεκδικήσετε με θέρμη τα δικαιώματά σας έναντι όλων εκείνων που εγωιστικά απαιτούν όλο και περισσότερα, όχι μόνο από εσάς αλλά και από άλλους. Απλά εσείς αυτήν την περίοδο δεν θα ανεχθείτε άλλο αυτού του είδους τις συμπεριφορές,  και θα αντιδράσετε.

 

Κι εσείς οι Σκορπιοί θα επηρεαστείτε διαφορετικά, ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα νιώσετε το σώμα σας να αποζητά την επαφή με ένα άλλο άτομο. Σε αυτό θα βοηθήσει και το γεγονός ότι πλέον ξεπερνάτε πολλές δυσκολίες, και ότι η διάθεσή σας γίνεται καλύτερη. Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να αποκτήσετε παιδί. Κάποιοι άλλοι θα θελήσετε να διασκεδάσετε ή να ασχοληθείτε με κάτι άκρως δημιουργικό!

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αυτό το διάστημα θα παίξετε πολλά υπόγεια κρυφά ερωτικά παιγνίδια, αλλά μάλλον θα μείνετε στα λόγια, επειδή δεν θέλετε κάτι παραπάνω. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το φθάσετε στο τέρμα, απλά δεν θα ενδώσετε. Προσέξτε μόνο λίγο με τα οικονομικά σας, διότι με την αφηρημάδα που θα έχετε, θα είναι εύκολο να πέσετε θύματα κλοπής ή επιτήδειων.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να δείτε τα λάθη που έχετε κάνει, και να αναρωτηθείτε για ποιο λόγο τα κάνατε, κυρίως σε εργασιακό επίπεδο. Μόλις όμως λύσετε αυτή την μικρή κρίση αυτοαμφισβήτησης, θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Επίσης, το επόμενο διάστημα θα λάβετε χρήματα από την εργασία σας, ή τα επαγγελματικά σας θα έχουν οικονομική άνθηση.

 

Κι εσείς οι Τοξότες επηρεάζεστε διαφορετικά ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, λόγω της παρουσίας πολλών πλανητών στο ζώδιό σας.

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, θα είστε ο ορισμός της αντιφατικότητας. Από την μία θα είστε μαλακοί, ευαίσθητοι, ευγενικοί, και από την άλλη θα είστε ο ορισμός της γενναιότητας, της μαχητικότητας του θάρρους. Γενικά, θα κλείνετε προς την υπερβολή, ως προς την διαχυτικότητα των λόγων και των κινήσεών σας. Εννοείται πως η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο έντονη, αλλά ό,τι κι αν κάνετε να πάρετε τις απαραίτητες προφυλάξεις, διότι οι ημέρες αυτές είναι πονηρές.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες για όσα σας προκαλούν οι άλλοι. Όσο κι αν σας προκαλούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, είτε με σεξουαλικά υπονοούμενα, είτε με ψέμματα, είτε με προκλήσεις προκειμένου να μάθετε κάτι καινούριο, εσείς θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση, αν και θα είναι δύσκολο. Τουλάχιστον, να ξέρετε ότι θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε.

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, θα κάνετε για λίγες ημέρες την αυτοκριτική σας. Καλώς ή κακώς είναι οι τελευταίες ημέρες που θα μπορέσετε να διορθώσετε κάποια λάθη που έχετε κάνει. Όμως, σύντομα κι εσείς με την σειρά σας, όπως και οι υπόλοιποι του ζωδίου σας, θα νιώσετε ότι η ζωή θα γίνει πολύ καλύτερη.

 

Κι εσείς οι Αιγόκεροι επηρεάζεστε διαφορετικά ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, λόγω της παρουσίας πολλών πλανητών στο ζώδιό σας.

Εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μία μελαγχολία και θα είστε λίγο πιο ευσυγκίνητοι στην προάσπιση της αξιοπρέπειάς σας. Επίσης, κάποιες γυναίκες θα σας εκνευρίσουν με την συμπεριφορά τους, που θα στρέφεται ενάντια στην πίστη σας στο σύστημα και την τάξη.

Εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, γενικά θα έχετε μία εβδομάδα όπου θα είστε αρκετά επιπόλαιοι, το οποίο μπορεί να μοιράσει το γέλιο στους ανθρώπους γύρω σας, καθώς θα σας δουν να χαλαρώνετε, μπορεί όμως και να γίνετε αφόρητοι με την συμπεριφορά σας. Αν όμως είστε χαλαροί θα μπορέσετε και να διασκεδάσετε, αλλά και να ακούσετε τις απόψεις των άλλων, ακόμη και να τις υιοθετήσετε.

Εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να ηρεμήσετε τώρα που θα πρέπει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με το μέλλον των συνεργασιών ή των σχέσεών σας. Μόνο με την νηφαλιότητα και την ψυχραιμία θα μπορέσετε να ισορροπήσετε  σε μία περίοδο πολλών αναταραχών.

 

Κι εσείς οι Υδροχόοι θα επηρεαστείτε διαφορετικά ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, είστε πλήρως διατεθειμένοι να τερματίσετε καταστάσεις, ακόμη κι αν οι άλλοι έχουν όλη την καλή διάθεση να συμβιβαστούν. Καλώς ή κακώς δεν ακούτε κανέναν παρόλο που αντιλαμβάνεστε ότι χρειάζεται ψυχραιμία. Οι άνδρες θα πρέπει να προσέξετε να μην καταστραφείτε από μία γυναίκα.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, ό,τι ερωτικό συμβαίνει αυτό το διάστημα στις ζωές σας θα σταματήσετε να το βλέπετε ως παιγνίδι. Αντ’ αυτού θα γίνετε άκρως επιθετικοί σεξουαλικά, και τα μηνύματα ή οι άσεμνες συνομιλίες θα έχουν την τιμητική τους. Και το «κακό» είναι πως όσο αγενείς και άσεμνοι είστε, τόσο περισσότερες θα είναι οι επιτυχίες σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα καθώς η ανασφάλειά σας θα σας κάνει άκρως εκδηλωτικούς, προκειμένου να τραβήξετε την προσοχή του κόσμου. Επίσης δεν θα διστάσετε να τάξετε τον ουρανό με τα άστρα, προκειμένου να αποκτήσετε αυτό που θέλετε.

 

Κι εσείς οι Ιχθύες θα επηρεαστείτε διαφορετικά ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε του πρώτου δεκαημέρου, ο πόνος είναι εκείνος που σας έχει κάνει αυτό που είστε, μαχητές και ανθεκτικοί σε κάθε δυσκολία. Η ήρεμη δύναμη που σας χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο θα σας οδηγήσει στην αποτελεσματική διαχείριση των ανθρώπων, είτε με το να τους γαληνέψετε από την υπερένταση που έχουν, είτε να τους κάνετε να έρθουν σε συμφωνία μαζί σας. Προσέξτε μόνο την κούραση που θα προέλθει από την εργασία διότι είναι ικανή να σας κάνει να αρχίσετε να τρώτε περισσότερο από το κανονικό.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, προσέξτε αυτό το διάστημα τις απογοητεύσεις που θα προέλθουν από την ακύρωση ή την αναβολή επαγγελματικών θεμάτων ή των φιλοδοξιών σας. Η έλλειψη καθαρού μυαλού μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις ή, μπορεί να αρχίσετε να λέτε ψέμματα, τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους, κάτι το οποίο μπορεί να σας κάνει να κερδίσετε μικρές νίκες τώρα, αλλά να χάσετε τον πόλεμο αργότερα.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, είναι καιρός να κάνετε την αυτοκριτική σας και να σκεφθείτε τα λάθη που έχετε κάνει. Όταν αυτή ολοκληρωθεί θα ανοιχθεί ένας καινούριος δρόμος προς την ευτυχία. Το θέμα είναι να μην πέσετε στην παγίδα της αυτοκατηγορίας και της παραίτησης. Τότε θα νιώσετε ότι ζείτε σε μία ατελείωτη «μέρα της μαρμότας», χωρίς ελπίδα και προοπτικές.   

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε και στο :http://www.periastrologias.gr

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια