12 AM | 12 Nov

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12 έως 18 Νοεμβρίου!

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Κριούς, καθώς το χαμόγελο επιστρέφει στις ζωές σας.

Μέρα με την ημέρα νιώθετε καλύτερα, για αυτό και όπως διαπιστώνετε, η χαρά επέστρεψε! Με αυτήν την καλή διάθεση θα θελήσετε να αντιμετωπίσετε τον κόσμο με αναπτερωμένες τις ελπίδες σας. Θα θελήσετε να βγείτε έξω και να κοινωνικοποιηθείτε, κάτι που σας έλειψε πάρα πολύ. Αν χρειαστεί να πείτε την γνώμη σας για κάποιο ζήτημα, θα το κάνετε απλά και με ευθύ τρόπο, χωρίς να φοβάστε τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στον κοινωνικό σας περίγυρο ή στις ομάδες που μετέχετε. Τα προβλήματά σας θα τα αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό και διαύγεια, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις.

Από την άλλη, μπορεί να σας πιάσει μία τάση για τεμπελιά, να το ρίξετε στο φαγητό και στο ποτό, και ίσως να παίξετε τυχερά παιχνίδια. Ευτυχώς που είναι φάση και θα περάσει σχετικά γρήγορα.

Ερωτικά, θα θελήσετε να σπάσετε πολλά ταμπού! Για αυτό όποιο άτομο σας προσφέρει αντίστοιχες εμπειρίες, θα πείτε ναι.

Σε θέματα σχέσεων, η επανασύνδεση με έναν ή μία πρώην ολοκληρώνεται μεν αλλά σας αφήνει ένα μικρό παράπονο για το που βαδίζετε. Επίσης είναι πιθανό να μην ολοκληρωθεί αλλά να μείνετε φίλοι μαζί του ή μαζί της. Σε αυτήν την περίπτωση απλά θα αναρωτηθείτε τι είναι τελικά αυτό που θέλετε πραγματικά.

Εσείς οι Ταύροι, είναι καιρός να προσπαθήσετε να βάλετε τις ζωές σας σε τάξη, ειδικά μετά από μία ταραχώδη περίοδο.

Καλώς ή κακώς, μία περίοδος ή μία κατάσταση φτάνουν στο τέλος τους. Από εδώ κι εμπρός θα πρέπει να βρείτε και πάλι το θάρρος, την μαχητικότητα, την αυτοκυριαρχία και την αρχοντιά σας. Αφήστε ό,τι είναι να φύγει με ηρεμία, διότι το εναλλακτικό σενάριο είναι αυτό της πικρίας που οδηγεί σε σφοδρά συναισθήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα υπάρξουν βίαιες συναισθηματικές εξάρσεις, εσωτερικές συγκρούσεις που θα οδηγούν σε διαταραχές ή σε εναλλασσόμενες συναισθηματικές μεταβολές. Όλα όμως είναι στο μυαλό σας, και αυτό είναι που πρέπει να συμμαζέψετε.

Μία από τις πλέον ενδεδειγμένες λύσεις για να επανέλθετε δριμύτεροι, είναι να ξεκινήσετε να ερωτοτροπείτε ελεύθερα, χωρίς αναστολές, και με διάθεση να ζήσετε τον έρωτα στο σήμερα και όχι να φαντασιώνεστε για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Κάντε ένα διάλειμμα από την σοβαρότητα, καλό θα σας κάνει!

Μια έντονα ερωτική εβδομάδα περιμένει εσάς τους Δίδυμους, η οποία μπορεί να σας οδηγήσει στο φως, μπορεί όμως και να σας οδηγήσει στο σκοτάδι.

Η ερωτική σας φύση αυτό το διάστημα θα είναι εντόνως ενεργή και θα ψάξει διάφορους τρόπους για να εκφραστεί. Στον δρόμο σας θα βρεθούν διάφορα άτομα τα οποία θα μπορέσουν να σας προσφέρουν αυτό που θέλετε, κυρίως όμως θα παίξουν με τον εγκέφαλό σας, ο οποίος είναι η ερωτογενής σας ζώνη. Έτσι, αυτό το διάστημα, τα λεκτικά ερωτικά παιγνίδια θα έχουν την τιμητική τους. Αν όμως αυτό το διάστημα δεν βρείτε κάτι να σας συγκινήσει, τότε θα προσπαθήσετε να εξορθολογίσετε αυτό που νιώθετε και θα το καταπιέσετε. Αυτό βέβαια δεν θα σας αποθαρρύνει καθόλου από το να δείτε ταινίες με θέματα τον ερωτισμό, ή να διαβάσετε βιβλία με αντίστοιχη θεματολογία. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να μην μπείτε σε θολές σχέσεις, οι οποίες μπορεί να φαίνονται ενδιαφέρουσες αλλά κρύβουν προβλήματα, τα οποία άνετα μπορούν να βγουν στην επιφάνεια, και να προξενήσετε βλάβη στην δημόσια εικόνα και την δημοφιλία σας.

Μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Καρκίνους, με αρκετή πίεση από εξωτερικούς παράγοντες.

Καλώς ή κακώς, εδώ και πολύ καιρό νιώθετε πως οι Άλλοι τα έχουν βάλει μαζί σας. Είτε ενεργά, προκαλώντας σας πόνο με την καταπιεστική τους συμπεριφορά, είτε περιορίζοντάς σας, οδηγώντας σας στην υπακοή και την εκτέλεση όλων όσων σας ζητούν. Τώρα όμως, κι εσείς θα αντιδράσετε! Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσετε. Ανάλογα με το ωροσκόπιό σας, μπορεί είτε να χαλιναγωγήσετε τον θυμό σας και να τον μετατρέψετε σε έκφραση απαλών συναισθημάτων, καθώς η καρδιά σας είναι γεμάτη από καλοσύνη. Η τύχη θα είναι μαζί σας, διότι η τύχη ευνοεί τους άξιους, κι εσείς είστε άξιοι. Αν όμως το ωροσκόπιό σας είναι δύσκολο, τότε θα βγάλετε ζήλια, ματαιότητα, έπαρση. Και εννοείται ότι όποιος σας μιλήσει με τρόπο που νομίζετε ότι σας προσβάλει, θα τον περάσετε γενεές δεκατέσσερις με την αθυροστομία σας. Το χειρότερο για εσάς θα είναι η ματαίωση των φιλοδοξιών σας, οπότε εκεί μπορεί άνετα να χάσετε εντελώς τον έλεγχο του εαυτού σας, οπότε και να κάνετε σοβαρή ζημιά στην εικόνα σας.

Μία από τις παρενέργειες των ημερών αυτών, θα είναι η έντονη λαγνεία. Οι εμπειρίες μίας γυναίκας ή οι επαφές με μία γυναίκα, θα σας ανοίξουν καινούριες προοπτικές έκφρασης της σεξουαλικότητάς σας.

Για εσάς τους Λέοντες η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή διότι αρκετά από τα θέματα που σας ταλαιπώρησαν μένουν πίσω.

Η εβδομάδα ξεκινά με εσάς να διαπιστώνετε ότι το Σύμπαν σας βοηθά να βγάλετε στην επιφάνεια τις εσωτερικές σας δυνατότητές σας, και σε συνδυασμό με την καλή διάθεση που θα νιώσετε λόγω του Δία στον Τοξότη, θα μπορέσετε να πετύχετε κοινωνική άνοδο, και επιτυχία στην εργασία. Η φήμη και η δόξα είναι έτοιμες για να τις αρπάξετε, χωρίς να σημαίνει βέβαια αυτό, ότι δεν θα έχετε σκαμπανεβάσματα. Το θέμα είναι να διαγράψετε το παρελθόν σας, να σταματήσετε να έχετε νεύρα, θυμό, κακία, και να συμμαζέψετε τις εκδηλώσεις ακραίου συναισθηματισμού. Άλλωστε αυτή η εικόνα δεν ανήκει σε Λέοντες, καθώς μόνο όταν είστε χαρούμενοι μπορείτε να ζείτε και να δημιουργείτε. Όλα τα υπόλοιπα απλά λειτουργούν ως τροχοπέδη.

Εκεί όμως που θα δώσετε κυριολεκτικά τα ρέστα σας, είναι στο σεξ. Η ερωτική σας διάθεση κοκκινίζει και δεν θα διστάσετε να κάνετε το οτιδήποτε και με τον οποιονδήποτε προκειμένου να καλύψετε την αδηφάγα όρεξή σας. Το καλό είναι πως μόλις φθάσετε στο σημείο κορεσμού σας, θα αρχίσετε να χαλαρώνετε. Από εκεί και πέρα θα αρχίσετε να κοιτάτε πλέον τους άλλους και για κάτι περισσότερο, πέρα από την απλή απόλαυση.

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα καθώς θα νιώσετε θυμό με το να είστε ο στερεοτυπικός εαυτός σας.

Είναι ημέρες τώρα που νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά, και το αίμα σας βράζει. Τις επόμενες ημέρες λοιπόν, θα κάνετε την έκρηξη επειδή βαρεθήκατε να είστε ο στερεοτυπικός τύπος του Παρθένου, δηλαδή, να αγχώνεστε να είναι η δουλειά εντάξει, οι υποχρεώσεις σας καλυμμένες, τα παιδιά, οι σύντροφοι, οι γονείς, να είναι όλοι τακτοποιημένοι, κι εσείς τί;

Τίποτα; Κανείς για εσάς;

Οπότε με την σειρά σας θα κάνετε μία μικρή επανάσταση προκειμένου να καταλάβουν οι γύρω σας ότι κι εσείς είστε άνθρωποι, με ανάγκες κι επιθυμίες. Σαφώς και θα υπάρξουν εντάσεις αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα κάθε επαναστατικής συμπεριφοράς. Μην απορήσετε λοιπόν αν λέτε όχι σε ό,τι σας ζητούν, αν είστε αντιδραστικοί κι εριστικοί με τους ανθρώπους, και γενικά είστε λίγο απότομοι.

Από την άλλη, αυτή η επαναστατική συμπεριφορά θα μεταφερθεί και στο κρεβάτι σας. Τέλος λοιπόν τα συμβατικά πράγματα που κάνατε, ο περιορισμός της απόλαυσης επειδή σκεφτόσασταν ότι πρέπει οι άλλοι να απολαμβάνουν αυτό που τους δίνετε προκειμένου να συνεχίζουν να είναι μαζί σας. Τώρα, και θα διεκδικήσετε αυτά που σας κάνουν να χαίρεστε, αλλά και θα δοκιμάσετε ακραίες εμπειρίες.

Εσείς οι Ζυγοί ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι θα επηρεαστείτε διαφορετικά.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θα σας πιάσουν οι ντροπές και θα θελήσετε να μείνετε στο σπίτι. Προσέξτε όμως, διότι μπορεί να γίνετε σκληροί απέναντι σε εσάς αλλά και στην οικογένειά σας επειδή νιώθετε απογοητευμένοι.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα βγάλετε στην επιφάνεια τον καλά κρυμμένο εγωισμό σας, ο οποίος θέλει να εκδηλωθεί επειδή θέλετε να αναγνωριστεί η αξία σας. Ως ανήσυχα πνεύματα, θα κάνετε τα πάντα προκειμένου οι άλλοι να καταλάβουν ότι πλέον δεν παίζετε, και ότι είστε αποφασισμένοι να πετύχετε.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, προσπαθείτε να ισορροπήσετε μία κατάσταση μαζί με έναν πρώην ή με ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα ή ακόμη και με έναν συνεργάτη. Όμως, εξωγενείς παράγοντες και τυχαία γεγονότα θα προσπαθήσουν να εκτροχιάσουν την πορεία που έχετε λάβει. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιταχύνετε τις διαδικασίες και να κλείσετε τις υποθέσεις σας το ταχύτερο δυνατό.

Κι εσείς οι Σκορπιοί,  ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι θα επηρεαστείτε διαφορετικά.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα νιώσετε αφόρητη συναισθηματική πίεση και θα θελήσετε να την εκφράσετε. Το κακό είναι πως επειδή δεν είστε άνθρωποι που εκφράζουν τα συναισθήματά τους εύκολα, θα βγάλετε αυτήν την πίεση με άσχημο τρόπο, είτε μιλώντας άσχημα είτε καταπιέζοντας τους άλλους.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε ότι είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε ή να δημιουργήσετε. Στον έρωτα απλά θα θελήσετε να ζήσετε το απόλυτο. Αν δεν μπορείτε να το βρείτε, θα ψάξετε σε πρώην. Η δουλειά είναι όμως το πεδίο που θα διαπρέψετε. Οι δημιουργικές σας ιδέες σε συνδυασμό με την οργάνωση που έχετε, θα σας βοηθήσουν να νιώσετε και καλά με αυτό που κάνετε, και να αναδειχθείτε.

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας όσον αφορά τα οικονομικά. Κάποια δυσάρεστα νέα θα έλθουν, κι εσείς θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Τουλάχιστον ερωτικά θα βιώσετε έντονες καταστάσεις εξαιτίας μίας γυναίκας ή εσείς οι γυναίκες Σκορπιοί πρόκειται να βγάλετε τον πιο ερωτικό εαυτό σας στην επιφάνεια.

Κι εσείς οι Τοξότες,  ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, θα επηρεαστείτε διαφορετικά.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, με τον Δία να σας ενεργοποιεί πλήρως, θα νιώσετε το σώμα σας να γεμίζει θετική ενέργεια, την φαντασία σας να καλπάζει, αλλά και τις αισθήσεις να αντιλαμβάνονται πολλά περισσότερα, για αυτό θα μπορέσετε εύκολα να διακρίνετε το σωστό από το λάθος, την αλήθεια από το ψέμα. Επίσης, θα αρχίσετε να εκτιμάτε ακόμη περισσότερο την ελευθερία.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, από την μία θα αναγνωρίσετε τα πρόστυχα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος σας, και θα πάρετε άμεσα τα μέτρα σας. Από την άλλη, αυτό το διάστημα υπάρχουν άτομα που σας κάνουν αρκετές άσεμνες προτάσεις. Το αν θα τις δεχθείτε ή όχι, επαφίεται στο κατά πόσο είστε ηθικοί. Αν πείτε ναι, τα άτομα αυτά θα σας εξαντλήσουν ψυχή και τε σώματι.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αυτό το διάστημα θα σας ευνοήσει προκειμένου να κάνετε ήρεμα τα σχέδιά σας για το μέλλον. Η επιτυχία σας, σε όλα τα επίπεδα, χτίζεται τώρα, αλλά χρειάζεστε υπομονή, όραμα, και σταθερότητα προκειμένου να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κι εσείς οι Αιγόκεροι,  ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι θα επηρεαστείτε διαφορετικά.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θα επιλέξετε να ζήσετε μία απλή ζωή, ήρεμη, γαλήνια. Η τάση αυτής της απομόνωσης έχει να κάνει καθαρά με προσωπικούς σας λόγους. Το ότι θα κρατήσετε ήπιους τόνους δεν σημαίνει ότι θα γίνετε και πρόβατα. Αν δεχθείτε προκλήσεις, θα ανταπαντήσετε, και μάλιστα με σφοδρότητα.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ετοιμάζεστε να αλλάξετε πορεία στις ζωές σας, αλλά για να γίνει σωστά πρέπει να συμμαζέψετε τις συναισθηματικές σας εκρήξεις. Χαλαρώστε και δείξτε αυτοσυγκράτηση. Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά έχετε τις δυνατότητες να το καταφέρετε. Μία κατηγορία από εσάς, θα βιώσει τον απόλυτο, μοιραίο έρωτα.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα θελήσετε να ζήσετε κάτι που θα σας συνεπάρει ερωτικά. Για αυτό και θα είστε ανοικτοί σε προκλήσεις, ακόμη και από το παρελθόν. Η σιγουριά που έχετε, θα οδηγήσει τα βήματά σας σε αυτήν την οδό του πάθους, και όπου καταλήξει. Τέλος, η περίοδος ευνοεί να κλείσετε οικονομικές κι επαγγελματικές συμφωνίες που είχαν καθυστερήσει αρκετά.

Κι εσείς οι Υδροχόοι,  ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι θα επηρεαστείτε διαφορετικά.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, με σαφώς ανεβασμένη διάθεση, θα θελήσετε να αναδείξετε την αξία σας, για αυτό και θα προσπαθήσετε να συνεχίσετε κάποιους στόχους που είχατε αναλάβει. Μάλιστα δεν θα ακούσετε κανέναν, ακόμη κι αν οι δικοί σας άνθρωποι σας λένε να προσέχετε, κι αυτό επειδή αρκετά περιμένατε εγκλωβισμένοι σε στάσιμες καταστάσεις.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε, πώς κινείστε, και γενικά καλό θα είναι να είστε μετρημένοι, διότι είναι πολύ εύκολο να μπλέξετε σε καυγάδες. Θα είναι ακόμα, πολύ εύκολο να παίξετε επικοινωνιακά ερωτικά παιγνίδια.

Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου η ζωή είναι πολύ ωραία και θέλετε να την ζήσετε στο έπακρο. Ο καλύτερος τρόπος, είναι να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Αν ο δρόμος σας φέρει μπροστά σε ένα άτομο να πείτε ναι. Η γνωριμία αυτή θα σας απογειώσει! Αν πάλι δεν σας έλθει κάποιο άτομο, η περίοδος αυτή ευνοεί να κάνετε μία συμφωνία που θα σας βοηθήσει να αναδειχθείτε ή να κάνει ένα όνειρό σας πραγματικότητα.

Κι εσείς οι Ιχθύες,  ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι θα επηρεαστείτε διαφορετικά.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ξεκινάτε να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας, κυρίως τις επαγγελματικές. Όμως, για να πετύχετε, θα πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να έλθετε σε σύγκρουση με τους ανωτέρους σας, διότι όσο είστε τα «καλά και βολικά παιδιά» δεν πρόκειται να καταφέρετε τίποτα.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά θα πρέπει να γίνετε σκληροί, απαιτητικοί, και να μην είστε συναισθηματικοί. Ό,τι κι αν σας συμβεί, ό,τι κι αν ακούσετε, εσείς θα πρέπει να είστε απαθείς. Κάποια πράγματα δυστυχώς για την ιδιοσυγκρασία σας γίνονται με τον δύσκολο τρόπο, αλλά, έτσι είναι η ζωή.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, είναι καιρός να πάρετε πρωτοβουλίες και να μάθετε να διεκδικείτε. Τις επόμενες ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε χρήματα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσετε τις φοβίες σας και να αρπάξετε την ευκαιρία που θα σας έλθει ουρανοκατέβατη! Θάρρος και τόλμη χρειάζεται, και όλα είναι δυνατά.

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε και στο : http://www.periastrologias.gr

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια