12 AM | 05 Nov

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Νοεμβρίου!

Οι καλές ημέρες συνεχίζονται για εσάς τους Κριούς, ίσως όμως με λίγη παραπάνω κούραση.

Τις επόμενες ημέρες θα νιώσετε ότι οι δυνάμεις σας σταδιακά θα σας αφήνουν, επειδή έχετε κάνει υπερπροσπάθεια, κυνηγώντας τους στόχους που έχετε θέσει στις ζωές σας ή λόγω φόρτου εργασίας. Μπορεί ακόμη και να τρέχετε να λύσετε θέματα που αφορούν οικονομικές σας υποθέσεις με το Δημόσιο.

 Όπως και να έχει, κουραστήκατε. Για αυτήν την εβδομάδα τουλάχιστον, θα πρέπει να κάνετε κάτι προκειμένου να ξεκουραστείτε, και μην ανησυχείτε, ο κόπος σας θα πιάσει τόπο, αλλά θα περιμένετε την επόμενη εβδομάδα για να το διαπιστώσετε! 

 

Η εβδομάδα αυτή κρύβει επίσης ευχάριστες ερωτικές στιγμές, καθώς πρώην σύντροφοι θα σας θυμηθούν και θα θελήσουν να βρεθούν μαζί σας. Εσείς, με την καλή διάθεση που έχετε αυτό το διάστημα, θα κανονίσετε να βρεθείτε. Επειδή και αυτοί κι εσείς είστε αρκετά ήρεμοι, θα είναι πιο εύκολο να βρείτε κοινό τόπο και να συμφωνήσετε να δοκιμάσετε να είστε και πάλι μαζί. Αν πάλι δεν θέλετε, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να είστε καλοί φίλοι.

 Εσείς οι Ταύροι, μετά από ένα διάστημα όπου οι εντάσεις με τους ανθρώπους έφθασαν στο ζενίθ, τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να βάλετε όσο μπορείτε, την ζωή σας σε τάξη.

Καλώς ή κακώς, το προηγούμενο διάστημα σας έφερε εμπρός σε εντάσεις που σας προκάλεσαν διενέξεις, χωρισμούς, και διακοπές συνεργασιών. Όμως, ό,τι έγινε, έγινε. Είναι καιρός να μαζέψετε τα κομμάτια σας, και να επαναφέρετε την κανονικότητα στις ζωές σας. Μέρα με την ημέρα θα νιώθετε καλύτερα καθώς οι εντάσεις θα είναι ένα κακό όνειρο που μένει πίσω σας.

 Έτσι, θα ανακτήσετε την αυτοκυριαρχία και την αξιοπρέπεια που είχατε χάσει, καθώς με όλα αυτά που ζήσατε, απωλέσατε την ψυχραιμία σας. Μόλις όμως ηρεμήσετε αρκετά, θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με τα άτομα που τσακωθήκατε, και να προσπαθήσετε να τα βρείτε ξανά.

Ερωτικά όμως, τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Οι διενέξεις, ακόμη και ο χωρισμός, που βιώσατε, σας έκαναν να δείτε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Η παραίτηση θα είναι έκδηλη, αλλά, θα κάνετε μία τελευταία προσπάθεια να τα βρείτε ξανά με τα συντροφικά σας πρόσωπα, ή, απλά να κλείσετε τον φαύλο κύκλο του πόνου.

 

Εσείς οι Δίδυμοι θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα, καθώς η επαφή με τους ανθρώπους θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα.

Τις ημέρες αυτές θα έλθετε σε επαφή με πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους, οι οποίοι και μπορούν να σας βοηθήσουν, αλλά και με την προσέγγισή τους θα νιώσετε άκρως ποθητοί και ποθητές. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, ό,τι κι αν κάνετε στις ζωές σας, θα θελήσετε για λίγο να ξεφύγετε από τον θόρυβο που προκαλεί η καθημερινότητα, και να ασχοληθείτε μόνο με τα άτομα αυτά.

Άλλωστε έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε και να παίξετε διάφορα ερωτικά παιχνίδια ή να σχεδιάσετε το μέλλον σας.

 Μπορείτε επίσης να καθίσετε και να οργανώσετε τις επαγγελματικές ή τις κοινωνικές σας επαφές. Γενικά, η περίοδος αυτή ευνοεί να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε καινούριο κόσμο, να κάνετε επικερδείς συμφωνίες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σχεδιάσετε να κάνετε ένα σύντομο ομαδικό ταξίδι, είτε για διασκέδαση είτε για εργασία.

 

Το σημαντικό όμως είναι ότι θα επιλέξετε να έχετε ένα ήρεμο και γαλήνιο διάστημα μαζί με τον ή την σύντροφό σας. Μαζί του ή μαζί της θα νιώσετε σταθερότητα, και βέβαια την ευδαιμονία όταν δύο άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι μαζί!

 

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους, η οποία θα έχει σαν χαρακτηριστικό της γνώρισμα την προσπάθεια να διατηρήσετε την ισορροπία σας.

Καλώς ή κακώς η ζωή σας καθοδηγείται από το ένστικτο. Πολλές φορές είναι σωστό, άλλοτε όμως είναι λάθος. Αυτός είναι ο λόγος που δεν παίρνετε εύκολα αποφάσεις ή βγάζετε τον εγωισμό εκείνου που πάντα έχει δίκιο.

Άλλοτε το ένστικτό σας είναι πολύ καλό για να διαχειριστείτε καθημερινά προβλήματα, και άλλοτε είστε τόσο ασταθείς που κανείς θα νόμιζε ότι δεν στέκετε καλά στα μυαλά σας, ασχέτως αν είστε ακίνδυνοι. Αυτό όμως που θέλετε πάνω απ’ όλα, είναι να έχετε λυμένες τις υλικές σας ανάγκες.

Αυτό θα είναι το άγχος σας, το οποίο όσο οι καταστάσεις δεν πηγαίνουν όπως θα τις θέλατε, τόσο αυτό θα κάνει την εμφάνισή του, και τόσο εσείς θα είστε συναισθηματικά ασταθείς.

Ειδικά εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με κακούς συνεργάτες ή συντρόφους. Κάπου εδώ είναι που όλο το σκηνικό γίνεται περίεργο, διότι είτε θα αποφασίσετε να κάνετε ότι σας λένε οι άλλοι, οπότε θα αφήσετε τα βάρη σας σε εκείνους, είτε θα κάνετε την επανάστασή σας και θα τα βροντήξετε όλα κάτω.

Ερωτικά προσέξτε, διότι αν νιώσετε καταπίεση αυτό το διάστημα, θα είστε ικανοί να δοκιμάσετε και την πιο απαγορευμένη σεξουαλική εμπειρία.

 Για εσάς τους Λέοντες η καινούρια εβδομάδα θα έχει κάτι το δυνατό, είτε επηρεάζοντας τον χαρακτήρα σας, είτε την ερωτική σας διάθεση.

Τις ημέρες αυτές θα αντιληφθείτε αυτό που γνωρίζατε πάντα, ότι είστε κυριολεκτικά κύριοι της μοίρας σας. Δεν έχει σημασία εάν προέρχεστε από τα χαμηλά στρώματα της κοινωνίας είτε από τα υψηλά. Σημασία έχει πως ό,τι κάνετε, ότι κερδίζετε, ό,τι αποκτάτε, το κάνετε με την αξία σας.

Για να πετύχετε εργάζεστε σκληρά, ακολουθείτε πιστά τους στόχους σας, και πάνω απ’ όλα δεν χάνετε την πίστη ούτε στις δυνάμεις σας ούτε στην τελική επιτυχία. Αυτό το διάστημα μπορεί να είστε ευδιάθετοι και φιλικοί με τον κόσμο, όμως όταν έχει να κάνει με θέματα που αφορούν εσάς, θα έχετε εκείνο το παγωμένο βλέμμα που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι σκέφτεστε ή τι κρύβετε, αλλά θα μπορείτε να διαπεράσετε κάθε άμυνα ατόμου που θέλει κάτι από εσάς, είτε για καλό είτε για κακό.

 

Από την άλλη, η διάθεση για επιτυχία θα ξυπνήσει και το ερωτικό σας ένστικτο. Μόνο που εκεί θα βγάλετε τον πλέον σκληρό, εγωιστικό, δεσποτικό εαυτό σας. Για αυτό επιλέξτε άτομα που έχουν τάσεις υποταγής, και δεν θα χάσετε.

Μία καλή εβδομάδα περιμένει εσάς του Παρθένους, καθώς για λίγες ημέρες θα έχετε την ηρεμία που τόσο επιθυμείτε.

Τις ημέρες αυτές θα θελήσετε να τις περάσετε όσο το δυνατόν πιο ήρεμα, είτε στο σπίτι σας είτε γενικά προστατεύοντας την προσωπική σας ζωή από τα κοινωνικά ή τα επαγγελματικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλετε να κλειστείτε και να μην δείτε άνθρωπο.

Τουναντίον, το σπίτι σας θα είναι ανοικτό, μόνο όμως σε άτομα που αγαπάτε. Μαζί τους θα διασκεδάσετε, θα χαλαρώσετε, και κυρίως θα μπορέσετε να πείτε χωρίς άγχος όλα αυτά που σας απασχολούν. Με καλό φαγητό, ποτό και κουβέντα, η διάθεσή σας θα ανέβει και οι ρυθμοί σας θα πέσουν, οπότε θα χαλαρώσετε αρκετά!

Όσοι είστε δεσμευμένοι ή παντρεμένοι, θα νιώσετε απίστευτα χαρούμενοι, καθώς με το ταίρι σας θα περάσετε όμορφες και γαλήνιες στιγμές. Αν δεν έχετε φιλοξενούμενους να ασχοληθείτε μαζί τους, τότε θα κλείσετε κινητά, τηλέφωνα και υπολογιστές, και θα περάσετε χρόνο μόνο με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Και στα ερωτικά μπορείτε σταδιακά να βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά, καθώς οι εντάσεις υποχωρούν και η διάθεση για έρωτα θα είναι σαφώς πιο ανεβασμένη!

Εσείς οι Ζυγοί, θα επηρεαστείτε διαφορετικά ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, επιτέλους χαλαρώνετε. Το γεγονός ότι από την οικογένειά σας δεν έχετε τόση πίεση, θα σταθεί αφορμή να αρχίσετε να κοινωνικοποιείστε ξανά! Η ανάγκη για επικοινωνία και χαλάρωση θα σας φέρει σε επαφή με αντίστοιχους ανθρώπους. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνετε έξαλλη ζωή, αλλά η παρέα με ανθρώπους που έχουν ισχυρή προσωπικότητα, θα σας αναζωογονήσει.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, σίγουρα, η εβδομάδα αυτή δεν θα είναι και η καλύτερη, όμως στην πίεση που θα δεχθείτε από τους εξωτερικούς παράγοντες, εσείς θα απαντήσετε με έξαλλη ζωή, είτε ερωτικά, είτε διασκεδάζοντας σαν να μην υπάρχει αύριο. Δεν θα είναι καθόλου περίεργο εάν ενδώσετε σε αρκετές απαγορευμένες εμπειρίες.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, είναι καιρός να μαζέψετε τα κομμάτια σας από ανθρώπους και καταστάσεις που σας πλήγωσαν. Ότι θα σας πάρει καιρό αυτό είναι σίγουρο. Αυτό όμως που πρέπει να κάνετε, είναι έναν τελευταίο διάλογο με τα άτομα που σας προκάλεσαν πόνο το προηγούμενο διάστημα και να κλείσετε οριστικά τον φαύλο κύκλο ή, αν το επιτρέπει το ωροσκόπιό σας, να τολμήσετε την επανασύνδεση.

Κι εσείς οι Σκορπιοί θα επηρεαστείτε διαφορετικά ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε την ικανότητα να προσαρμόζεστε σε οποιοδήποτε περιβάλλον και να παίζετε χειριστικά παιγνίδια με τους ανθρώπους. Μπορεί να παίξετε με ό,τι σας κάνει κέφι και να διασκεδάζετε με αυτό που βλέπετε. Ευτυχώς που αυτά τα παιγνίδια δεν έχουν κακό σκοπό, οπότε μπορείτε άφοβα να τα παίξετε.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα μάθετε τι σημαίνει «η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη». Η εργασία είναι το παν για εσάς αλλά το παρακάνετε, για αυτό και θα νιώσετε κόπωση. Από την άλλη, αυτή η κόπωση θα βγάλει στην επιφάνεια τον ερωτικό εαυτό σας, διότι θέλετε κάπου κι εσείς να ξεσπάσετε. Εκμεταλλευτείτε το βλέμμα σας και δεν θα χάσετε!

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, πραγματικά, ο ήρεμος τρόπος που μπορείτε να εκφράζεστε αυτό το διάστημα θα μπορέσει να καταπλήξει τα πλήξη, καθώς σαν μαγνητισμένοι όλοι θα κρέμονται από τα χείλη σας. Ακόμη και στον έρωτα, ένα απλό υπονοούμενο σε συνδυασμό με το όλο υποσχέσεις βλέμμα σας, μπορεί να οδηγήσει στο κρεββάτι όποιο άτομο επιθυμείτε.

Κι εσείς οι Τοξότες θα επηρεαστείτε διαφορετικά ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είτε εσείς, είτε φίλοι, είτε γνωστοί, είτε οι συνεργάτες σας, είτε ακόμη και οι σύντροφοί σας, θα νιώσετε ότι είναι καιρός να περάσετε καλά. Μπορεί να μην θέλετε να βγείτε, όμως το σπίτι σας θα είναι ανοικτό για όλες τις παρέες. Σημασία για εσάς θα έχει μόνο η επικοινωνία. Παράλληλα, είναι η κατάλληλη εποχή να οργανώσετε τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας επαφές.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να καταλάβετε ότι ο λόγος που ταλαιπωρήστε, είναι επειδή παρότι έχετε τον κοινό νου, δεν έχετε επίγνωση σε τι καταστάσεις μπαίνετε. Καλό θα είναι τις επόμενες ημέρες να το προσέξετε ιδιαιτέρως, ειδικά εάν σκέφτεστε επανασύνδεση με πρώην σύντροφο, φίλο, ή ακόμη και να επιστρέψετε στην προηγούμενη εργασία σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, είναι καιρός να χαλαρώσετε λίγο. Αρκετά έχετε κάνει, και τα οποία τελικά δεν σας βγαίνουν σε καλό, διότι είτε υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας, είτε απλά έχετε κουραστεί και δεν μπορείτε άλλο. Κάντε ένα διάλειμμα, καλό θα σας κάνει. Περάστε λίγο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους και προσπαθήστε να χαλαρώσετε μαζί τους. 

Κι εσείς οι Αιγόκεροι θα επηρεαστείτε διαφορετικά ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας, καθώς η αυτοπεποίθηση και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένες. Η ήρεμη δύναμη που θα προβάλλετε στον κόσμο, θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε το περιβάλλον και τους ανθρώπους ανάλογα με τις ανάγκες σας, οι οποίες είναι μη εγωιστικές. Μάλιστα αν χρειαστεί, θα θυσιάσετε τα πάντα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε να αντιμετωπίσετε άτομα στον χώρο της εργασίας σας άκρως εγωιστικά, τα οποία θα ζητάνε τα πάντα, και θα πιέζουν για να τα αποκτήσουν, όμως είναι εντελώς ακίνδυνα. Για αυτό, μόλις εσείς πεισμώσετε λίγο και πατήσετε πόδι, θα κάνουν αμέσως πίσω.

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες κυρίως με τους ή τις συντρόφους σας και δευτερευόντως με άτομα μέσα από την εργασία σας. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο οι άλλοι, όσο εσείς, καθώς θα αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στην επιπολαιότητα και την πλήρη αποδοχή των απόψεων των άλλων, χωρίς να υπερασπίζεστε την δική σας θέση και άποψη.

 Κι εσείς οι Υδροχόοι θα επηρεαστείτε διαφορετικά ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσάς του πρώτου δεκαημέρου, το Σύμπαν σας δίνει την τελευταία ευκαιρία να κλείσετε οριστικά ανοικτά θέματα με το παρελθόν. Από την επόμενη εβδομάδα όλο το βάρος που είχατε συσσωρεύσει το τελευταίο εξάμηνο φεύγει οριστικά και αμετάκλητα, για αυτό άλλωστε θα νιώσετε καλύτερα. Υπομονή μέχρι τότε.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα καθώς θα βρεθείτε απέναντι από τον καθρέφτη, και θα αναγνωρίσετε κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, ότι δεν έχετε κανένα απολύτως σχέδιο για την ζωή σας. Έτσι, θα γίνετε η καρικατούρα του Υδροχόου, ένας επαναστάτης χωρίς αιτία, αλλά με απερίσκεπτες ενέργειες που θα σας κοστίσουν σε κύρος και δημοφιλία.

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, θα νιώσετε ότι έχετε δώσει πάρα πολλά και ότι έχετε εξαντληθεί. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας. Όσο θα περνούν οι ημέρες, τόσο περισσότερο θα νιώθετε ότι δεν αντέχετε άλλο. Σταματήστε πριν κάνετε ζημιά, κυρίως βεβαίως σε εσάς.

Το Σύμπαν φαίνεται ότι χρωστάει σε εσάς τους Ιχθύες, για αυτό και σας χαρίζει αρκετά δώρα, με μία εξαίρεση εσάς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Οι ημέρες αυτές θα είναι άκρως δημιουργικές καθώς όλο σας το είναι θέλει να εργασθεί, να παράγει, και να προσφέρει. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι τέτοιος, που πολύ δύσκολα θα στεναχωρηθείτε για το οτιδήποτε! Σίγουρα μπορεί να μην είστε οι πιο εκδηλωτικοί άνθρωποι του κόσμου, όμως είστε η ήρεμη δύναμη.

Λίγο η εύκολη κατανόηση του περιβάλλοντός σας, λίγο το βλέμμα σας που μαρτυρά περισσότερα από όσα δείχνετε, θα μπορέσετε να επιβληθείτε στον περιβάλλοντα χώρο σας μαγνητίζοντας τα πλήθη. Η δημιουργική φαντασία σας θα σας βοηθήσει να κάνετε πρωτοποριακά πράγματα.

Αυτό το διάστημα να «ακούτε» τα όνειρά σας. Είναι προφητικά. Αυτά είναι που θα σας δείξουν και το τι μπορεί να συμβεί, αλλά και το τι είναι αυτό που σας αγχώνει. Θα καταλάβετε ότι έχουν κάτι το ιδιαίτερο, όταν ξυπνάτε το πρωί και τα θυμάστε.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, πρέπει να κάνετε κάτι με το θάρρος σας. Δεν μπορεί κάθε φορά που συμβαίνει κάτι εσείς να κρύβεστε. Ναι είστε καλοί, χρυσοί και άγιοι, αλλά όσο δεν πατάτε στα πόδια σας τόσο θα σας πατούν οι άλλοι. Ίσως κάποιο παιδικό τραύμα να σας προκάλεσε αυτήν την συμπεριφορά. Σε αυτήν την περίπτωση, ήλθε ο καιρός να το δείτε μαζί με κάποιον ειδικό.

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε και στο :http://www.periastrologias.gr/

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια