12 AM | 29 Oct

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου!

Με καλή διάθεση φαίνεται να εγκαταλείπει εσάς τους Κριούς ο Οκτώβριος.

Πλέον το μόνο που θα σας ενδιαφέρει είναι πώς να κάνετε πράξη τους στόχους που έχετε θέσει.

Τις επόμενες ημέρες θα κινηθείτε αρκετά συμβατικά, καθώς η απλότητα και ο κοινός νους θα είναι τα χαρακτηριστικά σας γνωρίσματα. Επίσης, για τα δικά σας δεδομένα, θα δείξετε μία αταραξία που θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο εύκολα την εργασία σας, ειδικά εάν έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε σε βάθος χρόνου. Χωρίς φόβο, χωρίς πίεση, και με χαλαρή διάθεση, θα κάνετε όλες τις δουλειές σας στον χρόνο που θέλετε εσείς. Ακριβώς επειδή δεν θα είστε πιεστικοί, θα απολαύσετε την εκτίμηση του κόσμου. Το μόνο παρατράγουδο που θα έχουν αυτές οι ημέρες, είναι πως θα είστε τόσο απορροφημένοι στο να κάνετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας, που δεν θα ασχοληθείτε με το τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο, και γενικά θα προσπαθήσετε να είστε μείνετε μόνοι σας αυτό το διάστημα.   

Ερωτικά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και σταθεροί, διότι οι πειρασμοί είναι αρκετοί, ειδικά εσείς που είστε ήδη δεσμευμένοι. Οι ελεύθεροι προσέξτε την ποιότητα των εραστών ή των ερωμένων σας, διότι δεν θα είναι και η καλύτερη, αν και πρόκειται να σας χαρίσουν ιδιαίτερα ερωτικές στιγμές.

Εσείς οι Ταύροι, θα φθάσετε στο έσχατο σημείο της ανοχής με τους ανθρώπους, είτε είναι συνεργάτες είτε είναι σύντροφοι.

Ο έρωτας και οι πληγές του αρχίζουν να φαίνονται στην ψυχοσύνθεσή σας, καθώς η υπομονή με τους συντρόφους, νυν και πρώην, έχει εξαντληθεί. Πλέον ο θυμός σας ξεπερνά την αγάπη που έχετε για αυτά τα άτομα. Και η έκφραση αυτού του θυμού θα είναι ακραία στην εκδήλωσή της, και ίσως να μετατρέπεται σταδιακά σε μνησικακία. Οι επόμενες ημέρες θα χαραχτούν τόσο πολύ στην μνήμη σας που οτιδήποτε αρνητικό συμβαίνει από εδώ κι εμπρός, θα ξυπνά τις μνήμες αυτής της περιόδου. Για αυτό προσπαθήσετε όσο μπορείτε να ηρεμήσετε, και να σκεφθείτε τις καλές στιγμές που περάσατε μαζί, και μην αφήσετε το μίσος να φωλιάσει στην καρδιά σας.

Με τους συνεργάτες και την εργοδοσία ήρθε ο καιρός να μπει ένα τέλος. Αρκετά υπομείνατε, υποτιμώντας τους εαυτούς σας προκειμένου να μην χάσετε την θέση σας, ή με το φόβο μήπως λυθεί η συνεργασία. Είστε ξεχωριστοί χαρακτήρες, προικισμένοι με ικανότητες, μην αφήνετε να σας πατάνε. Φροντίστε να χαράξετε όρια μέχρι που μπορούν να σας “εκμεταλλεύονται”.  

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Δίδυμους, καθώς η πίστη για ένα καλύτερο αύριο φαίνεται ότι βρίσκει εφαρμογή σε ανθρώπους που θέλουν το ίδιο με εσάς.

Τις επόμενες ημέρες θα έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν σε πολλά επίπεδα, από το να βρείτε εργασία μέχρι να τακτοποιήσετε οφειλές σας. Επειδή εκείνοι ξέρουν τι κάνουν, κι επειδή είναι πιο ήρεμοι από εσάς, να τους ακούσετε και να κάνετε ό,τι σας πουν.

Σε επίπεδο συντρόφων, θα νιώσετε μία σχεδόν αφύσικη έλξη για το ταίρι σας, το οποίο μπορεί να σας οδηγήσει σε απίστευτες στιγμές ερωτικού πάθους, αρκεί να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας και να απολαύσετε την κάθε στιγμή. Αυτές τις ημέρες μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε και να μιλήσετε για πράγματα που έχουν ζορίσει την σχέση σας, και μέσα από τον διάλογο να βρείτε τις λύσεις.

Αυτό που θα είναι πολύ έντονο είναι η ερωτική διάθεση προς άτομα με τα οποία μπορείτε να έχετε παράνομο δεσμό. Το γεγονός ότι ερεθίζουν το μυαλό σας, σας κάνει έτοιμους να παραδοθείτε και να δώσετε τα πάντα. Όμως, καλό είναι να περιμένετε λίγο, να χαλαρώσετε, και μετά αν δείτε ότι σας κάνουν, κάντε ό,τι θέλετε ελεύθερα.

Εσείς οι Καρκίνοι, ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, θα επηρεαστείτε διαφορετικά.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, τις επόμενες ημέρες θα δείξετε το πόσο δυνατοί είστε, και ότι δεν πρόκειται να ακούσετε κανέναν εκτός από την καρδιά σας και το συμφέρον σας επίσης.Τους σύντροφους ή τους συνεργάτες που σας περιορίζουν, θα τους διώξετε. Και αμέσως μετά την διακοπή της σχέσης ή της συνεργασίας θα βρεθεί κάτι καινούριο, εντελώς δημιουργικό, χαρούμενο, και εντόνως ερωτικό.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, πρέπει να προσέξτε πολύ τι θα πείτε και τι θα κάνετε αυτές τις ημέρες, διότι θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε και να τα κάνετε θάλασσα. Καλό είναι να επιδείξετε  μέτρο. Αν δείτε ότι πρέπει να κινηθείτε, να το κάνετε με σοφές κινήσεις. Αν δείτε ότι πρέπει να περιμένετε, να περιμένετε, ακόμη κι αν όλο σας το είναι λέει να κάνετε εμπρός.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για έναν σφοδρό έρωτα που θα σας κάνει να πετάξετε στα ουράνια. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε κι εσείς κάτι στο άτομο που σας ποθεί, μην κοιτάτε μόνο να πάρετε από εκείνον ή εκείνη. Από εκεί και πέρα, απολαύστε αυτό που θα σας δοθεί.

Το διάστημα αυτό, εσείς οι Λέοντες νιώθετε ότι χρειάζεστε προσωπική ζωή.Αυτός θα είναι και ο λόγος που θα σας πιάσει μία τρέλλα να ζήσετε ελεύθερα, είτε είστε δεσμευμένοι είτε είστε ελεύθεροι. Για αυτό άλλωστε αυτές οι ημέρες θα είναι έντονα ερωτικές, έστω κι αν δεν καταλήξουν σε σχέση. Περισσότερο αυτό που θα θελήσετε, είναι να ζήσετε τον πόθο και το πάθος εκτός σχέσεων.

Για αυτό και αυτήν την εβδομάδα, όποιο άτομο σας προσφέρει αυτού του είδους τις συγκινήσεις θα του πείτε ναι! Εννοείται ότι πρέπει να προσέχετε, ειδικά εάν είστε δεσμευμένοι ή μπλέξετε με δεσμευμένα άτομα, αν και για καλή σας τύχη δεν θα σας πάρουν είδηση, καθώς ξέρετε να παίζετε καλά τον ρόλο σας. Η αλήθεια είναι πως έχετε ανάγκη αυτού του είδους την «διασκέδαση» διότι έχετε κουραστεί από την εργασία σας, από θέματα υγείας, και βεβαίως από το άγχος.

Από την άλλη, θα νιώσετε αρετή υποτονικότητα και έλλειψη ζήλου στην διεκπεραίωση των εργασιών που έχετε αναλάβει. Για αυτό θα σας πιάσει μία μανία να τα τελειώνετε όλα γρήγορα, χωρίς ιδιαίτερη προσοχή, επειδή δεν αντέχετε άλλο την πίεση. Αυτό βεβαίως ονομάζεται ανευθυνότητα, και καλό θα είναι να μαζευτείτε.

Εσείς οι Παρθένοι, θα έχετε μία καλή εβδομάδα, ασχέτως αν εσείς την δείτε ως κακή, και αυτό διότι θα μπείτε στην διαδικασία να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στις ανθρώπινες σχέσεις.

Εδώ και λίγες εβδομάδες, οι ανθρώπινες σχέσεις σας έχουν προβληματίσει, κυρίως επειδή έχουν ανοιχθεί πληγές που πιστεύατε ότι έχουν κλείσει. Όμως, και αυτό σας τιμά, δεν έχετε χάσει την πίστη σας στους ανθρώπους, για αυτό και θα κάνετε ότι περνά από το χέρι σας προκειμένου να κλείσουν. Οπότε αναμένεται μέσα την εβδομάδα να πιάσετε όλα εκείνα τα άτομα που με κάποιον τρόπο σας πλήγωσαν, και με ήρεμο τρόπο θα τους μιλήσετε. Προσέξτε, θα πρέπει να είστε ειλικρινείς, σταθεροί και συνεπείς στις απόψεις σας, ειδάλλως η καλή διάθεση για διάλογο, θα μετατραπεί σε μνησικακία.

Ερωτικά αυτό το διάστημα θα νιώσετε ότι θέλετε κάτι δυνατό, αλλά, ενώ πρέπει να βγείτε εκεί έξω, εσείς θα επιλέξετε να μείνετε απομονωμένοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να σας βρουν. Ειδικά διαδικτυακά οι πειρασμοί είναι πολλοί, ασχέτως εάν εσείς είστε πουριτανοί και δεν ανοίγεστε εύκολα. Αν όμως το κάνετε, η φαντασία σας θα οργιάσει.

Εσείς οι Ζυγοί θα συνεχίσετε να έχετε προβλήματα τόσο με τις σχέσεις σας, όσο και με τα οικονομικά σας.

Η πίεση που προκαλείτε εσείς οι ίδιοι στους εαυτούς σας προκειμένου να κυνηγήσετε έναν ή μία πρώην, που σας θέλει μεν αλλά όχι για να είστε και πάλι μαζί, θα σας κάνει στην καλύτερη περίπτωση να θυμώσετε, στην χειρότερη, θα σας κάνει μνησίκακους. Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα διστάσετε να κάνετε ενεργά κάτι προκειμένου να πληγώσετε εκείνον ή εκείνη που σας απέρριψε. Το κακό είναι πως το πείσμα σας θα είναι τέτοιο, που οι φίλοι σας ενώ θα προσπαθήσουν να σας αποτρέψουν από το να γίνετε αυτό το αρνητικό πλάσμα, εσείς  θα τους αγνοήσετε επιδεκτικά, οπότε κι αυτοί θα σας εγκαταλείψουν στην μοίρα σας.

Οικονομικά, αυτό το διάστημα θα πρέπει να τρέξετε και να κλείσετε παλαιές οφειλές σας. Όσο αργείτε, τόσο τα χρέη θα μεγαλώνουν, κυρίως λόγω των τόκων. Μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να κάνετε υποχωρήσεις.  Καλό επίσης είναι να μην κάνετε αυθαίρετες κινήσεις, και ό,τι κάνετε να το κάνετε μετά από συνεννόηση, κυρίως με ανθρώπους που ασχολούνται με την λύση προβλημάτων όπως των δικών σας.

Εσείς οι Σκορπιοί, ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, θα επηρεαστείτε διαφορετικά.

Εσείς που είστε του πρώτου δεκαημέρου, ο παθολογικός έρωτας ενός ατόμου που σας πολιορκεί, είτε είναι καινούριο άτομο είτε είναι πρώην, δεν θα σας αφήσει ήσυχους. Το κακό είναι πως αυτήν την περίοδο θέλετε το κάτι έντονο, και είναι πολύ εύκολο να ενδώσετε και να κάνετε μία σχέση που δεν είναι καλή. Επιπλέον, αυτό το άτομο σας αποσυντονίζει τόσο, που θα χάσετε την όρεξή σας για εργασία ή θα χάσετε επαγγελματικές ευκαιρίες.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα. Ερωτικά, είστε έτοιμοι για κάτι έντονο, αλλά είναι πολύ πιθανό να μπλέξετε με πρώην. Όμως, αν περιμένετε λίγο, κάτι καινούριο, και μάλιστα από τον επαγγελματικό σας χώρο, ετοιμάζεται να μπει στις ζωές σας. Επίσης, σε λίγες ημέρες θα είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι δημιουργικό στον χώρο της εργασίας σας, και το οποίο θα λατρέψετε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μπορείτε να χαλαρώσετε, διότι θα έχετε θετικά νέα που θα αφορούν τα οικονομικά σας. Είτε μία συμφωνία θα επικυρωθεί, είτε θα λάβετε τα χρήματα που περιμένετε από το Δημόσιο.

Εσείς οι Τοξότες θα έχετε μία καλή εβδομάδα καθώς είτε ερωτικά είτε προσωπικά είστε έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα βήματα στις ζωές σας.

Σε προσωπικό επίπεδο, είναι καιρός να δείξετε ότι όσες δοκιμασίες κι αν έχετε περάσει, δεν χάνετε την πίστη στον εαυτό σας. Η σταθερότητα, ο συντηρητισμός, η ευσυνειδησία, και η συνέπεια στις απόψεις σας είναι τα στοιχεία εκείνα που σας κάνουν ακόμη πιο δυνατούς. Άλλωστε τα παθήματα που είχατε, έγιναν μαθήματα και για αυτό είστε έτοιμοι για τις επόμενες αλλαγές που είναι να συμβούν στο άμεσο μέλλον.

Στο ερωτικό επίπεδο, ένα άτομο, σαν τίγρη έτοιμη να κατασπαράξει το θύμα της, έρχεται να σας διεκδικήσει, και μάλιστα σε πρώτο επίπεδο, η ιστορία θα κινηθεί στο παρασκήνιο. Όμως, πέρα από το σεξουαλικό, κι εσείς και το άλλο άτομο νιώθετε πως είστε έτοιμοι για την τέλεια σχέση, η οποία είναι εφικτή μόνο αν νιώθετε καλά με τους εαυτούς σας. Στην αντίθετη περίπτωση, θα νιώσετε προδομένοι και θα φερθείτε άσχημα στο άτομο που θα σας πλησιάσει.

Το μόνο που πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες, είναι να μην υπογράψετε συμφωνίες εάν νιώσετε ότι μπορεί να πέσετε θύμα απάτης.

Εσείς οι Αιγόκεροι, ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, θα επηρεαστείτε ξεχωριστά.

Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα αντιμετωπίσετε είτε θέματα με συντρόφους, κυρίως σεξουαλικής φύσεως, είτε θέματα με συνεργάτες, οικονομικής φύσεως. Με τους συντρόφους, αυτό το διάστημα θέλετε να σας αφήσουν ήσυχους και να μείνετε μακρυά από σχέσεις. Για αυτό άλλωστε θα πείτε ναι στα άτομα που μόνο να βρεθούν μαζί σας θέλουν και τίποτα παραπάνω. Με τους συνεργάτες, προσέξτε μην είστε επιεικείς μαζί τους και πέσετε θύματα απάτης και κλοπής των δικών σας ιδεών.

Εσείς οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο,θα πρέπει να προσέξετε διότι ο χειρότερος εχθρός σας είστε εσείς οι ίδιοι. Θέλοντας να προφυλάξετε τους εαυτούς σας από ανεπιθύμητες αλλαγές θα προχωρήσετε σε κινήσεις που δεν θα σας βγουν σε καλό. Ο σοφός άνθρωπος περιμένει να δει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κινηθεί και πότε όχι, οπότε μην είστε παρορμητικοί αυτό το διάστημα.        Εσείς οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσετε μεγάλη πίστη στις δυνάμεις σας, σταθερότητα και ευσυνειδησία. Τίποτα δεν μπορεί να σας κάνει κακό διότι όλες τις δοκιμασίες τις περάσατε με άριστα! Μάλιστα μπορείτε να βοηθήσετε κι άλλους να ξεπεράσουν τις δοκιμασίες τους, όπως κάνατε κι εσείς!

Κι εσείς οι Υδροχόοι, ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, θα επηρεαστείτε ξεχωριστά.

Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα φθάσετε στο κατώτατο σημείο που μπορεί να φθάσει ένας άνθρωπος όταν νιώθει την απόρριψη. Καλώς ή κακώς, τα άτομα που επιθυμείτε δεν σας θέλουν, και απομακρύνονται μέρα με την ημέρα από κοντά σας. Το κακό είναι ότι το πείσμα σας δεν θα σας αφήσει να ησυχάσετε, και όλο αυτό που θα θα νιώσετε, θα μετατραπεί σε μνησικακία.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, το διάστημα αυτό θα βγάλετε την πλέον ερωτική σας φύση στην επιφάνεια, και τίποτα και κανείς δεν θα μπορεί να σας συγκρατήσει, καθώς θα ριχθείτε στον στίβο του ερωτισμού με αχαλίνωτη διάθεση. Προσέξτε μόνο να μην βγάλετε κακό όνομα.

Εσείς οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αυτές τις ημέρες θα βγάλετε μία νωθρότητα, δεν θα θέλετε να κάνετε τις δουλειές που σας έχουν αναθέσει, κι αν τις κάνετε θα τις κάνετε με ρυθμό χελώνας. Το μόνο σας μέλημα θα είναι τι θα κάνετε στο μέλλον, χωρίς καν να παίρνετε υπ’ όψιν όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας.

Εσείς οι Ιχθύες, θα έχετε μία πραγματικά καλή εβδομάδα, η οποία μπορεί να σας χαρίσει πολλά πράγματα.

Τις επόμενες ημέρες θα νιώσετε γεμάτοι θετική ενέργεια και προθυμία για δουλειά. Το γεγονός ότι ψυχολογικά θα είστε καλά, θα σας βοηθήσει να κάνετε δημιουργικά πράγματα, να χαρείτε την εργασία σας, να νιώσετε ότι πραγματικά κάτι παίρνετε από αυτό που παράγετε, ακόμη κι αν αυτό είναι ηθική ικανοποίηση. Παρότι σας περιμένει κούραση, δεν θα πτοηθείτε. Τουναντίον, θα κάνετε ευσυνείδητα και με υπευθυνότητα το καθήκον σας. Επίσης, θα είστε απλοί, ευγενικοί και με το χαμόγελο στα χείλη. Επιπλέον, η υγεία σας θα είναι καλή.

Εκεί που φαίνεται να σας χαμογελά το Σύμπαν είναι στον έρωτα! Το χαμόγελό σας σε συνάρτηση με το πονηρό βλέμμα που έχετε όταν θέλετε κάτι, θα σας οδηγήσει στην δημιουργία μίας μικρή αυλής από θαυμαστές ή θαυμάστριες. Μάλιστα, αν για κάποιον λόγο αντιμετωπίσετε αντίζηλο ή αντίζηλη, τότε θα χρησιμοποιήσετε περίτεχνα τον λόγο σας και θα κερδίσετε εσείς το στοίχημα. Αν πάλι θέλετε να αποκτήσετε παιδί, τώρα είναι καλή εποχή για να δοκιμάσετε.  

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr

 

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια