01 PM | 16 Oct

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15 έως 21 Οκτωβρίου!

Δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Κριούς, αν και από ό,τι φαίνεται, αυτή θα είναι και η τελευταία, καθώς κλείνει οριστικά και αμετάκλητα ο κύκλος που άνοιξε τον Μάιο.

 

Οι δυσκολίες αυτές, προκύπτουν επειδή έχετε κολλήσει σε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά ενδιαφέροντα, τα οποία δεν θέλετε να αλλάξετε για κανέναν και τίποτα. Ενώ τα άτομα που είναι δίπλα σας θέλουν από εσάς, να τους δώσετε χρόνο και σημασία, εσείς θα αρνηθείτε, διότι θα το δείτε ως καταπίεση. Έτσι, με υπεροπτικό ύφος και με επιθετικότητα, θα πείτε ένα μεγάλο όχι στις απαιτήσεις των άλλων και θα κάνετε τα δικά σας. Καλό θα είναι να σέβεστε τους γύρω σας καθώς με αυτούς ζείτε, οπότε μην τους διώχνετε με την συμπεριφορά σας.

 

Στον έρωτα, τα πράγματα είναι δύσκολα διότι αυτήν την περίοδο έχετε θέματα με την εργασία σας και πρέπει να τα λύσετε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θέλετε να βρείτε τον έρωτα ή να κάνετε έρωτα. Απλά, οι ανάγκες σας θα έχουν μία αυξομείωση, ανάλογα με την πίεση και το άγχος της εργασίας και από το πώς θα θελήσετε να πετάξετε αυτό το βάρος από επάνω σας.  

 

Μία περίεργη, γεμάτη με έντονες αντιθέσεις και συγκινήσεις εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ταύρους.

 Η επιστροφή σε παρελθοντικές καταστάσεις ή οι καθυστερήσεις που πραγματοποιούνται σε προσωπικές ή οικονομικές δοσοληψίες, θα σας βοηθήσουν να δείτε την πραγματικότητα όπως είναι, και όχι όπως θα θέλατε να είναι.

 

Το μυαλό σας αυτό το διάστημα, θα έχει την ικανότητα να αντιληφθεί διαισθητικά ποιοι είναι εκείνοι που μηχανορραφούν πίσω από την πλάτη σας. Με ένα σας βλέμμα θα αντιλαμβάνεστε άμεσα τους διπρόσωπους ανθρώπους. Το θετικό για εσάς, θα είναι η απίστευτη υπομονή σας, όχι γιατί δεν θα βράζετε αλλά διότι θα θελήσετε να δείτε μέχρι πού θα το τραβήξουν. Μόλις όμως δείτε να κάνουν κίνηση, αμέσως θα τους κτυπήσετε εκεί που πονούν. Αυτό το ξεμπρόστιασμα θα είναι και η καταδίκη τους, οπότε μετά μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις σας άφοβα! 

 

Στα θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις, τα άτομα που σας ενδιαφέρουν δεν έχουν την διάθεση που έχετε εσείς προκειμένου να είστε μαζί ή να έχετε ποιοτικό χρόνο. Εκείνοι θέλουν να ασχοληθούν με τα δικά τους θέλω, και θα περιφρονήσουν ανοικτά τις επιθυμίες σας. Καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ειδάλλως θα ξεσπάσουν εντάσεις. Αυτό όμως θα πρέπει να σας γίνει μάθημα, για να ξέρετε τελικά ποιοι άνθρωποι σας κάνουν και ποιοι όχι.

 

 Κρίσιμη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Δίδυμους, καθώς είναι καιρός να δείτε κατάματα τα λάθη που συμβαίνουν, είτε σε εσάς είτε σε άλλα άτομα, αλλά επηρεάζουν και εσάς.

 

Καλώς ή κακώς, η παιδικότητά σας ώρες ώρες, αγγίζει τα όρια της αφέλειας. Κάποιοι από εσάς αρνείστε να μεγαλώσετε, ή να δείτε την πραγματικότητα όπως είναι, αρνούμενοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Έτσι αυτήν την εβδομάδα θα έχετε να αντιμετωπίσετε ή τον ίδιο τον ανώριμο εαυτό σας ή άτομα που με την συμπεριφορά τους θα θελήσουν να σας χειραγωγήσουν, προκειμένου να πετύχουν τους δικούς τους σκοπούς. Το θέμα είναι να διαπιστώσετε άμεσα τα λάθη που κάνετε πριν είναι αργά για εσάς.

 

Η ανωριμότητά σας μπορεί να γίνει σοβαρό εμπόδιο, ειδικά στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους. Το να μπλέκετε σε σχέσεις αψήφιστα, σαφώς και έχει την ηδονική πλευρά του, έχει όμως και την αρνητική, εάν υπερβείτε τα εσκαμμένα. Το θέμα είναι να μην πέσετε θύματα ανθρώπων που είναι ζηλόφθονα και κτητικά. Αυτοί μπορούν να σας κάνουν ζημιά.

 

Επίσης, το μεγάλο σας πρόβλημα είναι πως ό,τι μαθαίνετε, το μαθαίνετε μισό. Αν θέλετε να κάνετε κάτι σωστά, θα πρέπει και να το μάθετε σωστά, όχι ημιτελές, και να έχετε και άποψη για αυτό.

 

Ερωτικά θα νιώσετε ότι σας τραβούν δύο άτομα. Θα σας κερδίσει εκείνο το άτομο που σας υπόσχεται πιο «περίεργες» εμπειρίες .

 

Μία περίεργη και αινιγματική εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους, με τις σχέσεις με τους ανθρώπους να είναι στο επίκεντρο. Το αν θα είστε θύματα ή θύτες, εσείς θα το επιλέξετε.

 

Το Σύμπαν θέλει να βοηθήσει εσάς τις γυναίκες Καρκίνους. Εσείς θα έχετε όλη την εύνοια της περιόδου αυτής, προκειμένου να σαγηνεύσετε όποιο αρσενικό σας αρέσει. Με τον τρόπο σας θα προκαλείτε πάθη, έριδες, θα τους μειώνετε, θα τους εκνευρίζετε, αλλά εκείνοι θα τρέχουν από πίσω σας. Θα νιώθετε τον πόθο, αλλά και τον φόβο τους να μην μπλέξουν μαζί σας. Στην περίπτωση που επιθυμείτε επανασύνδεση, αυτό το διάστημα την ευνοεί, αρκεί να παίξετε τον θύτη και όχι το θύμα. 

 

Εσείς οι άνδρες Καρκίνοι, θα νιώσετε την καυτή ανάσα μίας γυναίκας στον λαιμό σας, με την σαγηνευτική φωνή της να σας υπόσχεται τον παράδεισο και την κόλαση μαζί. Αυτή η φωνή είναι ικανή να σας καταστρέψει, και χρειάζεται πολύ ισχυρό χαρακτήρα προκειμένου να διατηρήσετε την αξιοπρέπειά σας. Για εκείνη είναι ένα παιγνίδι, και πολύ πιθανόν να το παίζει με πολλούς άνδρες. Αν πάλι είναι κάποια πρώην, θα είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείτε. Προσέξτε, διότι αυτό το παιγνίδι το παίζει μόνο και μόνο για να σας ρίξει στα πόδια της.

 

 Δύσκολα ξεκινά για εσάς τους Λέοντες η εβδομάδα, αλλά, μέρα με την ημέρα η πίεση θα μειώνεται κι εσείς θα νιώθετε καλύτερα.

 

Γενικά, αυτό το διάστημα νιώθετε πίεση, άγχος και ίσως παραίτηση επειδή η καθημερινότητά σας είναι πληκτική, κουραστική, και γενικά χωρίς ενδιαφέρον. Για αυτό κι εσείς θα παρουσιάσετε μία διχασμένη προσωπικότητα. Από την μία θα είστε καλοσυνάτοι και από την άλλη υπερόπτες. Την μία θα είστε σοβαροί, την άλλη ελαφρόμυαλοι. Την μία θα κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις και από την άλλη θα επιδεικνύετε σοβαρότητα. Την μία θα είστε πάνω σε ροζ συννεφάκια και την άλλη θα είστε οι απόλυτοι πραγματιστές. Επιπλέον, επειδή πλήττετε αυτό το διάστημα, ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Μάλιστα έχετε και υψηλές προσδοκίες. Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι λογικό κι επόμενο είναι να έχετε φτωχά αποτελέσματα. Ευτυχώς που όσο περνάει ο καιρός θα χαλαρώνετε, και έτσι θα μπορέσετε και να ισορροπήσετε αυτό που νιώθετε.

 

Ερωτικά το διάστημα αυτό, δεν θα είναι το καλύτερο για εσάς. Το ότι θα έχετε επιτυχίες δεν σημαίνει ότι θα τις χαίρεστε. Πολλές προδοσίες και πολλές φευγαλέες καταστάσεις, συνθέτουν ένα σκηνικό παραίτησης. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτό το διάστημα, είναι να φύγετε για λίγο από το προσκήνιο, έως ότου νιώσετε καλύτερα.

 

 Εσείς οι Παρθένοι, θα έχετε μία κρίσιμη εβδομάδα όσον αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα οικονομικά σας.

 

Στα οικονομικά, θα υπάρξει η τάση να ξοδέψετε χρήματα για τους εντελώς λάθος λόγους. Προκειμένου να καλύψετε το κενό που αισθάνεστε, θα σας πιάσει η μανία να ξοδεύετε χρήματα για πράγματα που δεν χρειάζεστε, αλλά με τα οποία θα νιώσετε καλά. Ή, ακόμη χειρότερα, επειδή κάπως, κάπου, κάποτε, νιώσατε απόρριψη, μπορεί να ξοδέψετε χρήματα για να δείξετε ότι κάτι έχετε καταφέρει. Βέβαια, το μόνο που θα καταφέρετε με αυτόν τον τρόπο είναι να αποδείξετε ότι είστε φαντασμένοι ή συμπλεγματικοί.

 

Με τις συνεργασίες σας, θα πρέπει να προσέξετε τον πολύ ανέμελο και χαριτωμένο τρόπο με τον οποίο τις αντιμετωπίζετε. Αν αυτό είναι κάποιο χαρακτηριστικό σας γνώρισμα, θα πρέπει να κάνετε κινήσεις και να τις αντιμετωπίζετε ως ενήλικοι, κι όχι σαν παιδιά. Αν φέρεστε με χαλαρότητα επειδή αυτός είναι ο τρόπος σας προκειμένου να σας σας αποδέχονται, προετοιμαστείτε για ένα ηχηρό χαστούκι. Ίσως τότε συνέλθετε και δείξετε την πραγματική σας αξία.

 

Στις σχέσεις σας, είστε έτοιμοι κι έτοιμες να πέσετε στην παγίδα ενός ή μίας πρώην. Ο μόνος τρόπος για να την αποφύγετε, είναι να ξεπεράσετε τον πληγωμένο εγωισμό σας. Υπάρχουν άμεσα άλλες ιστορίες να κοιτάξετε και οι οποίες είναι ενδιαφέρουσες. Εσείς οι δεσμευμένοι, θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, κάνοντας μαζί του ό,τι κάνατε στην αρχή της γνωριμίας σας!

 

 Εσείς οι Ζυγοί, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι, θα έχετε διαφορετικές επιρροές.

 

Εσείς που είστε του πρώτου δεκαημέρου, προσέξτε τις πλεκτάνες. Αυτό το διάστημα θα μπορέσετε άνετα να παραστήσετε το θύμα και να κερδίσετε συμπάθεια, χρήμα, έρωτα. Το θέμα είναι, ότι όλο αυτό το θέατρο έχει ημερομηνία λήξεως, οπότε προσέξτε τις επιλογές σας. Επίσης, προσέξτε τους ανθρώπους που θα σας πλησιάσουν αυτές τις ημέρες, γιατί δεν είναι αυτό που θα σας δείξουν.

 

Εσείς που είστε του δευτέρου δεκαημέρου, είναι καιρός να κάνετε την αυτοκριτική σας για ποιο λόγο νιώθετε πιεσμένοι και θέλετε να απομονώνεστε. Σύντομα θα πρέπει να βγείτε εκεί έξω και να έρθετε σε επαφή με τον κόσμο. Ο κόσμος είναι ο αέρας σας, και μόνο όταν είστε ανάμεσα σε ανθρώπους νιώθετε καλά. Κάντε λοιπόν την αυτοκριτική σας, και βγείτε από το καβούκι σας.

 

Εσείς που είστε του τρίτου δεκαημέρου, πρέπει να ξεπεράσετε την πίεση που νιώθετε και που σας κάνει να λειτουργείτε εντελώς αλλοπρόσαλλα. Η αδυναμία σας αυτήν την περίοδο, να φερθείτε ως ενήλικοι, σας εμποδίζει να έλθετε σωστά σε επαφή με τον κόσμο, με αποτέλεσμα ό,τι κι αν κάνετε να γίνεται λάθος. Υπομονή, σύντομα θα χαλαρώσει η πίεση, και θα βρείτε ξανά τους εαυτούς σας.

 

 Κι εσείς οι Σκορπιοί, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι, θα έχετε διαφορετικές επιρροές.

 

Εσείς που είστε του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε εντάσεις με πρώην συντρόφους ή με συνεργάτες που θέλουν ντε και καλά να υπογράψετε μία συμφωνία. Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να προσέξετε, διότι υπάρχει πολύ ίντριγκα και αρκετή διπροσωπία. Φυλάξτε τα νώτα σας! Αρκετά ασχοληθήκατε με το παλαιό και το φθαρμένο.

 

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, ετοιμαστείτε να βρεθείτε με έναν ή μία πρώην! Αν είστε ελεύθεροι, ο έρωτας θα γεννηθεί και πάλι ως ο φοίνικας μέσα από τις στάχτες του. Αν όμως είστε δεσμευμένοι, προσέξτε. Αν ενδώσετε στον πειρασμό, θα ξεκινήσει ένας κύκλος ψεμάτων και ίντριγκας που δεν θα έχει αίσιο τέλος.

 

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, κάθε μέρα που περνάει θα νιώθετε όλο και περισσότερο ικανοί να εξουδετερώσετε ή να εξισορροπήσετε κακές συνήθειες, κακές αναμνήσεις, παιδικά τραύματα. Αφήστε πίσω σας κάθε τι αρνητικό, και η γαλήνη θα επιστρέψει στις ζωές σας. Από την άλλη, προσέξτε διότι θα είναι πολύ εύκολο να πάθετε κάποιο κάταγμα.  

 

 Εσείς οι Τοξότες, συνεχίζετε να περνάτε μία περίοδο, όπου προσπαθείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που σας έχουν τύχει. Όμως, επειδή είστε των υπερβολών, η εβδομάδα θα κυλήσει σε δύο αντίθετες κατευθύνσεις.

 

Η θλίψη, η αγωνία, η δυστυχία και η μιζέρια είναι καταστάσεις που ούτε σας αρέσουν ούτε τις επιθυμείτε, όμως αυτές υπάρχουν. Επειδή είστε θετικοί άνθρωποι, και δεν σας αρέσει καθόλου να ζείτε σε άσχημες εποχές, έχετε την τάση να αντιδράτε ακραία. Αυτό θα συμβεί και τις επόμενες ημέρες.

 

Αν βγάλετε στην επιφάνεια τον αρνητικό σας εαυτό, τότε θα είστε σιωπηλοί, αντικοινωνικοί, απόμακροι. Αν σας πιάσει ο εγωισμός, θα ξεχάσετε τις αρχές σας, και με κάθε ευκαιρία θα φιλονικείτε. Κάθε νίκη που θα έχετε, θα σας αφήνει μία πικρή γεύση επειδή ουσιαστικά δεν θα κερδίζετε ποτέ, οπότε θα επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά το ίδιο μοτίβο.

 

Αν βγάλετε τον θετικό σας εαυτό, με σταθερό ρυθμό θα αναπτύξετε τον ενθουσιασμό και τις δυνατότητες σας. Με την θετική σκέψη, την εξυπνάδα σας, την τύχη σας, θα μπορέσετε να εξουδετερώσετε ή να ισορροπήσετε τις καταστάσεις που ζείτε. Σταδιακά θα δείτε την γαλήνη να επιστρέφει στις ζωές σας.

 

 Εσείς οι Αιγόκεροι έχετε να περιμένετε διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκετε.

 

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία εβδομάδα με πολύ αγάπη, την οποία θα μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και κυρίως με το ταίρι σας. Αυτό που θα σας χαρακτηρίσει, θα είναι η δύναμη της θελήσεως, καθώς οι πειρασμοί αυτήν την εποχή θα είναι αρκετοί. Το σίγουρο είναι ότι θα επιλέξετε την απλή, λιτή ζωή, η οποία προσφέρει περισσότερες χαρούμενες στιγμές.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, προσέξτε, διότι αυτό το διάστημα υπάρχουν άτομα μέσα στην εργασία σας, που σας πιέζουν αφόρητα, ή μπορεί η απώλεια της εργασίας να είναι αυτή που σας πιέζει. Σημασία έχει αυτές τις ημέρες να μην ενδώσετε στο άγχος. Υπομονή, διότι το άγχος μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Τουλάχιστον όσο περνούν οι ημέρες, αυτή η πίεση θα φεύγει από επάνω σας.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε οικονομικές δοσοληψίες με φίλους ή με την Εφορία, και τις επαφές με πρώην συντρόφους. Οι διπροσωπίες, η απατεωνιά, οι ίντριγκες, καλό θα είναι να αποφευχθούν, διότι θα την πατήσετε άσχημα. Όλα στο φως.

 

 Κι εσείς οι Υδροχόοι, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι, θα έχετε διαφορετικές επιρροές.

 

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε πολύ σοβαρά το θέμα των πρώην. Αυτή την περίοδο αν μπλέξετε μαζί τους, δεν θα σας βγει σε καλό. Από την άλλη, εσείς οι δεσμευμένοι, ας μην κρυβόμαστε, δεν αντέχετε άλλο την μονογαμική ζωή. Οπότε, ένα άτομο που θα καλύψει την αδηφάγα σεξουαλική σας όρεξη, είναι ένα μήνυμα μακρυά.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θα ασχοληθείτε με δύο θέματα. Όσον αφορά το παρελθόν σας, σύντομα θα λάβετε νέα από άτομα ή υποθέσεις. Όσον αφορά την οικογένειά σας, ασχοληθείτε με αυτήν, χαρίστε τους την αγάπη σας, και μην είστε απότομοι όπως συνήθως. Δείξτε λίγη ευγένεια και θα κερδίσετε πολλά.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε αυτές τις ημέρες τις επαφές με τους ανθρώπους και τις υπογραφές εγγράφων. Πολλά από αυτά που βλέπετε, δεν είναι αληθινά. Αν το ένστικτό σας σας λέει να μείνετε μακριά, να το ακούσετε! Αν εσείς είστε ευθείς και ειλικρινείς, τότε δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε.  

 

  Κι εσείς οι Ιχθύες, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι, θα έχετε διαφορετικές επιρροές.

 

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μετά από πολύ καιρό, θα βρεθείτε με έναν ανεκπλήρωτο έρωτα ή θα μπλέξετε σε μία παράλληλη σχέση. Στην περίπτωση του ανεκπλήρωτου έρωτα, αυτό που θα κάνετε θα κρατήσει, αλλά με διαστήματα, καθώς για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα χωρίσετε ξανά. Στην περίπτωση της παράλληλης σχέσης, προσέξτε, διότι μπορεί να γίνει γνωστή.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για δύο σοβαρά ενδεχόμενα. Το ένα είναι να μάθετε για τις ερωτικές ατασθαλίες του ή της συντρόφου σας ή εκείνος ή εκείνη να μάθει τις δικές σας. Ευτυχώς που ό,τι και να συμβεί θα έχετε το πάνω χέρι. Το άλλο είναι να νιώσετε σύντομα τον έρωτα με ένα άτομο που έρχεται από μακρυά, ή με το οποίο διατηρείτε καιρό τώρα επικοινωνία.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε πως έχετε το ψυχικό σθένος να αντισταθείτε σε οτιδήποτε κι αν σας πνίγει, από ανθρώπους, καταστάσεις, ακόμη και από τον ίδιο σας τον εαυτό. Η δύναμη βρίσκεται μέσα σας, και πλέον πραγματικά πιστεύετε ότι μπορείτε να αλλάξετε τον ρου που έχει πάρει η ζωή σας. Προσοχή όμως εκεί που μαζεύονται νερά. Αν δεν προσέξετε, ένας τραυματισμός σε βαθμό κατάγματος είναι πολύ πιθανός.

Τον Άγγελο Πέτσιο θα τον βρείτε  και στο : http://www.periastrologias.gr

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια