12 AM | 01 Oct

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 έως 6 Οκτωβρίου!

Ο Οκτώβριος ξεκινά για εσάς τους Κριούς σχεδόν με το δεξί, και αυτό διότι είστε ακόμη υπό την επιρροή καταστάσεων και ανθρώπων από το παρελθόν.

Σταδιακά, τα προβλήματα και η αίσθηση ότι έχετε βαλτώσει, θα υποχωρούν. Ο κύκλος που άνοιξε τον Μάιο είναι έτοιμος να κλείσει.

 Για αυτό θέλει προσοχή αυτό το διάστημα, διότι ακόμη οι καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί δεν έχουν κλείσει.

Ας μην ξεχνάμε πως ο μεγαλύτερος εχθρός σας σε αυτές τις περιπτώσεις είστε εσείς οι ίδιοι, με την παρορμητικότητά σας, την αδιακρισία και το πείσμα σας.

 Οπότε προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι και αποστασιοποιημένοι από τα τεκταινόμενα.

Από την άλλη,  το Σύμπαν για να μην σας αφήσει παραπονούμενους, θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ευχάριστες δραστηριότητες που σας είχαν λείψει, και οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι σαν έφηβοι!

Δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το καλό κλίμα, να υπάρξει η επιστροφή ενός ή μίας πρώην συντρόφου, ή ενός ατόμου από το παρελθόν, με το οποίο θα συνάψετε ερωτική σχέση.

 Εσείς οι Ταύροι, τώρα που ξεκινά ο Οκτώβριος, θα περνάτε από την άνοδο στην πτώση και το αντίστροφο σε χρόνο ανύποπτο, κάτι που θα σας προξενήσει έντονα συναισθήματα.

Οι ημέρες αυτές θα είναι εντελώς αλλοπρόσαλλες, επειδή αυτό που θέλετε αυτό το διάστημα είναι να είστε με ένα άτομο, καθώς δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αγάπη, μόνο που το Σύμπαν σας έχει φέρει αρκετές προβληματικές καταστάσεις.

Παρ’ όλα αυτά οι επιθυμίες σας θα είναι αρκετά ισχυρές, για αυτό και θα παρουσιάσετε αυτήν την έντονη κυκλοθυμία. Ετοιμαστείτε λοιπόν να βιώσετε αντιθέσεις μεταξύ τόλμης και ατολμίας, διεκδίκησης και υποχωρητικότητας.

 Ακόμα, θα εμφανίσετε έλλειψη ισορροπίας μπροστά στη ζωή, τους κινδύνους και τις παγίδες, αδικαιολόγητο πανικό και αμέλεια στην λήψη εμφανώς αναγκαίων μέτρων προφύλαξης.

Πιθανόν να σας καταλάβει και κάποιος φόβος για τα υποτιθέμενα ρίσκα, και τύφλωση μπροστά στο αληθινό ρίσκο. Προσέξτε να μην δείξετε τυφλή πίστη σε αυτούς που δεν την αξίζουν, και υποψίες που προκαλούν ζημιά.

Σταδιακά, ο δρόμος προς την πραγματική χαρά ανοίγει, απλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να διατηρήσετε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας.

 

 Για εσάς τους Δίδυμους ο Οκτώβριος, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι, ξεκινά διαφορετικά.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα είστε σε υπερένταση.

Το αποτέλεσμα είναι να αισθάνεστε ανησυχία, να προχωράτε σε πρόωρες και βιαστικές κινήσεις, να είστε συνέχεια οξύθυμοι και μονίμως ανυπόμονοι. Θα δυσκολευτείτε στις συζητήσεις που θα κάνετε, για αυτό επιλέξτε να μην μιλάτε πολύ.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα πρέπει να προσέξετε, διότι τις επόμενες ημέρες η ζωή σας θα γίνει άνω-κάτω.

 Καλώς ή κακώς κάποια όνειρά σας ή στόχοι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, όσο σκληρά κι αν έχετε παλέψει για αυτά. Σύντομα όμως θα σας δοθεί μία ευκαιρία για κάτι εντελώς διαφορετικό.

 

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στις προσωπικές σας σχέσεις, έστω κι αν σας πονάνε οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Για αυτό θα είστε κακόκεφοι, επειδή είστε επιφυλακτικοί ως προς αυτό που γνωρίζετε πολύ καλά πως πρέπει να γίνει. Σύντομα όμως θα διαπιστώσετε ότι οι αποφάσεις που πήρατε ήταν οι σωστές, και θα χαλαρώσετε.

 Εσείς οι Καρκίνοι δεν θα έχετε και την πιο εύκολη εβδομάδα διότι θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που δεν θα σας αρέσουν, κυρίως για ερωτικά ζητήματα.

Το γεγονός ότι έχετε μυαλό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι το χρησιμοποιείτε. Αντ’ αυτού επιλέγετε να ακούτε τα συναισθήματά σας, για αυτό και η ζωή σας αρκετές φορές γίνεται άνω-κάτω. Αυτό είναι που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

 Όσο αγνοείτε αυτό που σας λέει ο νους σας, κι επιλέγετε να σκέφτεστε με την καρδιά σας, θα πελαγοδρομείτε. Κάποιες φορές το να αφήνετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν όπως πρέπει και μετά να βγάζετε τα συμπεράσματά σας, είναι το δέον.

Αν αυτό το διάστημα πάρετε αποφάσεις μετά από σκέψη και ηρεμία, θα διαπιστώσετε ότι αυτές είναι οι σωστές, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Έχετε υπ’ όψιν πως δεν μπορείτε να ζητάτε να συμβούν πράγματα όταν εσείς αντιμετωπίζετε το συγκεκριμένο ζήτημα με επιφύλαξη, ντροπή, δειλία.

 Πρέπει να μάθετε να εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας στον κατάλληλο χρόνο και στον κατάλληλο άνθρωπο. Για αυτό θέλει από εσάς το Σύμπαν να είστε ψύχραιμοι και λογικοί, για να ξεφύγετε από τις κακές καταστάσεις, να απολαύσετε τον έρωτα, και να είστε ευτυχισμένοι.

 

 Με το δεξί μπαίνει για εσάς τους Λέοντες ο Οκτώβριος, διότι όπως φαίνεται θα βρείτε τον παλιό καλό εαυτό σας!

Εσείς οι Λέοντες λατρεύετε την ελευθερία και είστε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα προκειμένου να νιώθετε έτσι.

Παράλληλα θα συνδυάσετε το έντονο κουράγιο με την απόλυτη ειλικρίνεια, την ακρίβεια και το οξύ πνεύμα, μαζί με μία σχεδόν αλάνθαστη κριτική αίσθηση.

 Όλες αυτές οι αρετές όμως, ανοίγουν άλλες τόσες παγίδες για να πέσετε μέσα.

Η αγάπη για την ελευθερία μπορεί να οδηγήσει σε ανυπακοή, η τόλμη σε άμυαλη επιθετικότητα, η ειλικρίνεια σε συκοφαντία.

 Η κριτική αίσθηση μπορεί να διαστρεβλωθεί σε κακότροπη μικρότητα, αναζητώντας πάντα την ανακάλυψη των λαθών όλων των άλλων. Ακόμη και τα πιο ευγενή κίνητρα να έχετε, μπορεί να οδηγηθείτε σε τυφλές φιλοδοξίες, οι οποίες θα είναι και η καταστροφή σας.  

Πρέπει να μάθετε να σέβεστε τόσο της δική σας ελευθερία όσο και των άλλων, να καταλάβετε ότι η ειλικρίνεια πρέπει να συνδυάζεται με καλοσύνη, και να αντιληφθείτε ότι η τόλμη χρειάζεται πρόνοια αλλά και μεγαλοψυχία.

Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα ολοκληρώσουν έναν κύκλο επαφών με πρώην συντρόφους ή συνεργάτες, είτε διαλύοντας σχέσεις, είτε επανερχόμενοι στην κατάσταση που είχατε πριν από καιρό!

Με αρκετή υπερένταση ξεκινά για εσάς τους Παρθένους ο Οκτώβριος, κυρίως λόγω ερωτικών προβλημάτων.

Ο έρωτας για εσάς εδώ και πολύ καιρό, είναι πηγή προβλημάτων, κυρίως για εσάς του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, και λιγότερο για εσάς του τρίτου.

Προσφάτως ήλθατε σε αντιπαράθεση με τα αγαπημένα σας άτομα επειδή μάθατε πράγματα για εκείνα, ή παραδεχτήκατε επιτέλους τα σημάδια που υπήρχαν εδώ και καιρό αλλά αρνούσασταν να τα αποδεχθείτε.

 Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου τα πράγματα θα είναι «απλά». Θα υπάρχει δυσκολία στο σεξ, θα υπάρχουν εντάσεις επειδή δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε, αλλά μέχρι εκεί.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ενώ φαινόταν ότι μπορεί να είχατε προβλήματα με το ταίρι σας, τελευταία στιγμή αυτά αναβάλλονται.

Όχι όμως ότι δεν θα σας πιάσει ένα άγχος, καθώς ζείτε και αναπνέετε με αυτό. Τον μεγάλο όγκο των προβλημάτων θα τον έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Εσείς θα νιώσετε πως ό,τι κι αν κάνετε δεν υπάρχει μέλλον και θα αποφασίσετε να χωρίσετε.

 Όμως λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο. Το ταίρι σας δεν συμμερίζεται την άποψή σας, και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να μην σας αφήσει, φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να χρησιμοποιήσει κάποιου είδους βία.      

 Εσείς οι Ζυγοί θα έχετε διαφορετικά πράγματα να περιμένετε τώρα που μπαίνει ο Οκτώβριος, ανάλογα πάντα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα θελήσετε να αφήσετε πίσω σας τις αναστολές και τα συσσωρευμένα προβλήματα και θα το ρίξετε στην διασκέδαση και στο σεξ.

Ειδικά αυτό το διάστημα η ερωτική σας ζωή θα έχει κάτι ακραίο. Το πιθανότερο είναι να μπλέξετε ξανά με έναν ή μία πρώην. Μπορεί επίσης να αρχίσετε να κάνετε σεξ σαν να μην υπάρχει αύριο.

Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου ο Οκτώβριος δεν ξεκινά καλά. Οι εντάσεις με την οικογένειά σας θα σας ρίξουν ψυχολογικά και θα τεντώσουν τα νεύρα σας. Μπορεί επίσης να είστε εκείνοι που δεν νιώθετε καλά.

Το κακό είναι πως μέσα στις επόμενες ημέρες, είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχετε αρκετούς καυγάδες.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε κάποια θέματα που έχετε με τις σχέσεις σας.

 Η περίοδος αυτή ευνοεί να ανακαλύψετε για ποιόν λόγο δεν μπορείτε να έχετε καλές σχέσεις, ή γιατί μένετε μόνοι σας, ή γιατί δεν μπορείτε να εκφραστείτε με τα άτομα που έχετε δίπλα σας. 

 Κι εσείς οι Σκορπιοί, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι, θα βιώσετε διαφορετικές καταστάσεις.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα βιώσετε σοβαρές αναταράξεις σε επαγγελματικά ζητήματα, διότι θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα που δεν τα περιμένατε.

 Αναγκαστικά λοιπόν θα σταματήσετε ό,τι κάνετε προκειμένου να  ασχοληθείτε σοβαρά με αυτά που προέκυψαν. Επίσης, τις ημέρες αυτές μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα τραύμα που είχατε, ή ένα θέμα με ένα παλιό χειρουργείο που είχατε κάνει.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, ετοιμαστείτε να ολοκληρώσετε μια για πάντα τα θέματα που σας έχουν εγκλωβίσει στο παρελθόν, είτε είναι με την οικογένειά σας είτε είναι ερωτικά.

Στον έρωτα, αν καταφέρετε να ξεφύγετε από τις εντάσεις των ημερών αυτών και από την μέγγενη καταπιεστικών ανθρώπων, τότε ένας παθιασμένος έρωτας σας περιμένει!

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα.

 Πρώτα απ’ όλα, εσείς είστε οι πιο επίφοβοι για να σας πλήξουν τα φυσικά φαινόμενα των ημερών αυτών.

 Στην συνέχεια, ακολουθούν προβλήματα στον έρωτα λόγω της ακραίας συμπεριφοράς σας. Από την άλλη, θα έχετε επιτυχίες στην εργασία σας και σε οτιδήποτε διεκδικήσετε δυναμικά.

 Μία μέτρια εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Τοξότες.

Θα προκύψουν μόνο ελάσσονος σημασίας εντάσεις λόγω ασυνεννοησίας.

Τις επόμενες ημέρες θα νιώσετε αισιόδοξοι, ενίοτε και μία αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση. Σίγουρα όμως έχετε περισσότερη τύχη από ό,τι σας αναλογεί.

Με αυτήν την περίεργη αισιοδοξία θα αρχίσετε να σκέπτεστε μη πραγματοποιήσιμα σχέδια, σχέδια για δύναμη και πλούτο, τα οποία όμως θα σπαταληθούν, επειδή είτε δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με ποιον μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε, είτε επειδή ο σχεδιασμός χωλαίνει.

Όπως και να έχει, εσείς θα έχετε μία σχετική υπερένταση, για αυτό όλοι και όλα θα σας φταίνε.

Ερωτικά τα πράγματα θα είναι περίεργα.

Αυτό το διάστημα δεν έχετε όρεξη για καινούρια πράγματα,  έτσι θα αρχίσετε να κοιτάτε την ατζέντα σας για άτομα από το παρελθόν. Μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο αλλά σίγουρα μπορούν να σας προσφέρουν διέξοδο. Αυτά τα άτομα μπορεί να μένουν μακριά από εσάς, μπορεί επίσης να είναι άτομα που διατηρείτε επαφή εξ αποστάσεως.

Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρξει και επανασύνδεση με πρώην ερωτικούς ή ερωτικές συντρόφους. 

 

 Ο Οκτώβριος ξεκινά διαφορετικά για εσάς τους Αιγόκερους ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μία σχετικά καλή εβδομάδα καθώς το μυαλό σας αρχίζει και κινείται σε καλύτερους ρυθμούς.

 Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε ανθρώπους, καταστάσεις, εργασία και χρέη θα είναι άψογος. Επίσης, θα σας πιάσει μία μανία καθαριότητας, είτε προσωπική είτε του χώρου σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, είστε ακόμη μπλεγμένοι στα γρανάζια του έρωτα με έναν ή μία πρώην σύντροφο. Οι εντάσεις αυτές θα σας οδηγήσουν ή να ερωτευθείτε τρελά ή να απογοητευθείτε πλήρως.

Στην περίπτωση της απογοήτευσης, δεν σημαίνει ότι τα πάντα σταματούν, αλλά ότι τώρα μπορείτε να βρείτε κάτι καινούριο και υπέροχο.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσετε ότι είναι καιρός να σταματήσετε να νιώθετε «οι γέροι του ζωδιακού».

Πρέπει να καταλάβετε ότι πρέπει να είστε πιο ανάλαφροι, έτοιμοι να αστειευτείτε, να διασκεδάσετε, να σπάσετε τα κλασσικά ταμπού που υπάρχουν στις ζωές σας. Με αυτόν τον τρόπο θα ξανανιώσετε. Στην τελική, μια ζωή την έχετε!

 

 Και για εσάς τους Υδροχόους ο Οκτώβριος ξεκινά διαφορετικά, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, είστε στην φάση που θέλετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με πρώην ερωτικούς συντρόφους ή με συνεργάτες.

 Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι ό,τι κάνετε να το κάνετε διακριτικά. Δεν υπάρχει λόγος να διατυμπανίζετε την επιστροφή σας σε μία προτέρα κατάσταση εάν δεν έχουν τεθεί γερά θεμέλια.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, τις επόμενες ημέρες θα είστε μέσα στην υπερένταση επειδή ως γνήσιοι επαναστάτες δεν μπορείτε την καταπίεση και τους κοινωνικούς κανόνες.

 Το πνεύμα σας, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεστε, θα είναι νεανικό, και έτοιμο για κάθε είδους πρόκληση!

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μία σχέση ή μία συνεργασία που έχει φθάσει στο απροχώρητο, φαίνεται πως τερματίζεται. Αυτό όμως δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή μίας νέας σχέσεως ή συνεργασίας που θα σας δώσει πολλά περισσότερα από ό,τι φαντάζεστε.

 Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι απλά να πάρετε την απόφαση, και όλα τα άλλα θα έλθουν από μόνα τους.

 

Και για εσάς τους Ιχθύες, ο Οκτώβριος ξεκινά διαφορετικά ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε αισιόδοξοι αν και με μία αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση.

Το κακό είναι ότι θα αρχίσετε να κάνετε όνειρα για σχέδια που δεν είναι πραγματοποιήσιμα, ασχέτως αν φαίνεται πως η τύχη σας ευνοεί. Αργά ή γρήγορα η τύχη αυτή θα σας εγκαταλείψει.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα νιώσετε έτοιμοι για τον μεγάλο έρωτα! Όμως, το άτομο που σας ενδιαφέρει, ακόμη έχει μπλεξίματα με το ταίρι του ή με την ή τον πρώην του.

Σταδιακά όμως αρχίζει και βγαίνει από τον φαύλο κύκλο που βρίσκεται, κι ετοιμάζεται να έρθει να σας βρει και να είστε μαζί. Για αυτό το άτομο είστε ικανοί να σταματήσετε οτιδήποτε κάνετε, προκειμένου να ασχοληθείτε εξ ολοκλήρου μαζί του.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, για άλλη μια φορά θα νιώσετε ότι πνίγεστε καθώς βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια τα παιδικά σας τραύματα.

 Για άλλη μια φορά καλείστε να κρατήσετε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο. Το να τα καταπιέζετε επίσης, καλό δεν θα σας κάνει, οπότε πρέπει να βρείτε τρόπο να τα εκφράζετε.

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε και στο : http://www.periastrologias.gr

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια