12 AM | 24 Sep

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου!

 Δύσκολη θα είναι για εσάς τους Κριούς η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου καθώς θα υπάρξει σωρεία παρεξηγήσεων.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι πονηρές, καθώς ό,τι κι αν πείτε, ό,τι κι αν κάνετε, θα καταλήγετε να παρεξηγείστε. Για αυτό φταίει το γεγονός ότι αδυνατείτε να δείτε το παρόν όπως εξελίσσεται, έχοντας κολλήσει σε λογικές που λειτουργούσαν στο παρελθόν, αλλά πλέον δεν έχουν καμία αξία, ή σε καταστάσεις στις οποίες δεν μπορείτε πια να επιστρέψετε.

Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι για να ξεπεράσετε τις δύσκολες καταστάσεις που σας περιμένουν, θα πρέπει να ηρεμήσετε, να γαληνέψετε και να χρησιμοποιήσετε την γλώσσα της διπλωματίας.

Ένα θέμα που πρέπει να προσέξετε, είναι οι σχέσεις σας. Κάτι που εσείς δεν τα έχετε καλά με τους εαυτούς σας, κάτι που και οι άλλοι δεν είναι καλά και θέλουν μονίμως επιβεβαίωση, θα βρεθείτε να έχετε σοβαρές εντάσεις με τους γύρω σας. Καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να μην δώσετε σημασία σε οτιδήποτε ειπωθεί.

Μία κρίσιμη, δύσκολη, έντονη, αλλά και ερωτική εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ταύρους. Όσο όμως θα περνούν οι ημέρες, θα υπερισχύει το ερωτικό στοιχείο έναντι των εντάσεων.

Το βασικό σας πρόβλημα αυτό το διάστημα είναι πως κάνετε σαν παιδιά. Ζητάτε από τους άλλους να σας δώσουν πράγματα, υποσχέσεις, βοήθεια για να κάνετε τις φιλοδοξίες σας πράξη, αλλά οι παιδαριώδεις αντιδράσεις, θα σας κάνουν σοβαρή ζημιά.

Αιτία είναι ενδεχομένως κάποιο παιδικό τραύμα που δημιούργησε μία υποπροσωπικότητα. Δυστυχώς για εσάς, αυτό το διάστημα, αυτή η υποπροσωπικότητα θα αναλάβει τα ηνία του πραγματικού σας εαυτού. Ίσως αυτό το γεγονός να γίνει η αφορμή να αντιληφθείτε ότι κάτι αφήσατε πίσω σας άλυτο,το οποίο με τον χρόνο καλύφθηκε μεν, αλλά ακόμα σας επηρεάζει. 

Το διάστημα αυτό, θα ξεσπάσει ένας σφοδρός έρωτας με άτομο από το παρελθόν, το οποίο εσείς επιθυμείτε τρελά. Εκείνο όμως έχει το μυαλό του σε άλλο πρόσωπο. Μπορεί στην αρχή να απογοητευθείτε, αλλά, αυτή η ατυχία πρόκειται να σας ανοίξει τον δρόμο για κάτι άλλο, πολύ πιο κοντά στα μέτρα σας, το οποίο θα σας προσφέρει μαγικές στιγμές. 

 Με μεικτά συναισθήματα τελειώνει για εσάς τους Δίδυμους ο Σεπτέμβριος. Από την μία θα νιώθετε τον έρωτα να καταλαμβάνει κάθε σπιθαμή της σκέψη σας, και από την άλλη θα έχετε εντάσεις με ανθρώπους που προσπαθούν να σας χειραγωγήσουν.

Οι δυσκολίες θα προέλθουν επειδή υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν από εσάς χρήματα, ασφάλεια, σεξ, αλλά όχι με τον γλυκό ή με τον παιγνιδιάρικο τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Ο τρόπος τους είναι απαιτητικός, κάτι που εσάς σαφώς και δεν σας αρέσει.

Όταν δεν θα περνούν οι απαιτήσεις τους, θα προβαίνουν σε υπόγειες απειλές και σε χειριστικές μεθόδους προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν. Στην αρχή θα είναι εύκολο να τους αποκρούσετε, όμως η συνέχεια δεν είναι τόσο εύκολη όσο νομίζετε, καθώς με τις πρώτες επιτυχίες θα χαλαρώσετε επικίνδυνα. Εκεί είναι που εύκολα μπορείτε να πέσετε θύματα.

Στον έρωτα τα πράγματα είναι πολύ καλά. Αυτό το διάστημα σας επιτρέπει να χαρείτε τον έρωτα με άτομα που διατηρείτε επαφή εξ αποστάσεως, ή με άτομα από το παρελθόν. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να μην μπλέξετε με άτομα που έχουν θέματα εξουσίας, καθώς όπως και να το κάνουμε, θέλετε την ελευθερία σας.

 Περίεργα τελειώνει για εσάς τους Καρκίνους ο Σεπτέμβριος, για αυτό θέλει λίγη προσοχή από το μέρος σας.

Το θέμα που θα σας σας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες, θα είναι το κατά πόσο είστε ικανοί να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας. Το Σύμπαν αυτό το διάστημα σας έχει δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεστε προκειμένου να ερωτευθείτε, να κάνετε παιδί, να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα, να ζήσετε πιο γεμάτα τις ζωές σας, να μάθετε κάτι καινούριο, να διδάξετε, ακόμη και να ρισκάρετε.

Ακριβώς επειδή συμβαίνουν όλα αυτά, εσείς τι κάνετε; Δύο δρόμοι θα ανοιχθούν για εσάς. Ο ένας είναι να αποδεχθείτε αυτό που συμβαίνει, και να δείξετε ότι έχετε την θέληση να κάνετε τα όνειρά σας πράξη, σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε, διψασμένοι για ζωή και χαρά, πεινασμένοι για καινούρια γνώση! Ο ουρανός είναι το όριό σας. Ο άλλος είναι του φόβου.

Τότε είναι πως απλά δεν μπορείτε να ακολουθήσετε την μοίρα σας, όσο κι αν έχετε υψηλές προσδοκίες. Η φυγοπονία και η αδυναμία να δοκιμάσετε την τύχη σας, θα σας στερήσει αυτό το όμορφο δώρο που σας δίνεται τώρα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να καταραστείτε το Σύμπαν για τα «δεινά» σας, παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι εσείς φταίτε.

 Για εσάς τους Λέοντες η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και η πρώτη του φθινοπώρου, θα βγάλει στην επιφάνεια μία πτυχή του εαυτού σας που πολύ δύσκολα εμφανίζεται, όχι όμως ότι δεν υπάρχει, την αγάπη για την γνώση που οδηγεί στην ανακάλυψη κρυμμένων αληθειών.

Πολλοί θα σας κατηγορήσουν ότι είστε επιφανειακοί τύποι, και ότι το μόνο που σας νοιάζει είναι η επίδειξη του εγώ σας. Αυτό μπορεί να είναι μερικώς αληθές, ειδικά σε εσάς τους Λέοντες που αφεθήκατε στην πεζότητα της καθημερινότητας. Όμως, ως γνήσια παιδιά του Ηλίου, σας αρέσει η γνώση, και μάλιστα η κρυφή γνώση, εκείνη που ξεκλειδώνει τα μυστήρια του σύμπαντος.

Επειδή δεν θέλετε να χαλάσετε την «εικόνα» σας, συνήθως αρνείστε να ακολουθήσετε το κάλεσμα της ψυχής σας. όμως τώρα θα ενδώσετε και θα κινηθείτε προς την απόκτηση αυτής της γνώσεως. Και ως γνωστόν όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, τότε θα βρεθεί και ο δάσκαλος, το Σύμπαν θα φροντίσει να βρεθεί ο κατάλληλος. Σε αυτήν την αναζήτηση δεν θα είστε μόνοι. Μαζί σας θα είναι και άλλα άτομα που διψούν όπως κι εσείς. Ένα πράγμα όμως χρειάζεται από εσάς, υπομονή

. Η ανακάλυψη των μυστηρίων του κόσμου δεν είναι μία υπόθεση που τελειώνει γρήγορα. Θέλει μέθοδο, πειθαρχία, υπομονή κι επιμονή, ειδικά όταν νιώσετε ότι πλήττετε, που τότε είναι επίφοβο να τα παρατήσετε.

 Αρκετά δυσαρμονική φαίνεται να είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Παρθένους.

 Για αυτό είναι αναγκαίο να βρείτε την ισορροπία σας. Θα είναι όμως κάτι τέτοιο δυνατόν;

Η δυσαρμονία που θα προκληθεί, έχει ως αφετηρία την ανακάλυψη κάποιων αληθειών που ήταν καλά κρυμμένες, είτε αφορούν άλλα άτομα, είτε την συνειδητοποίηση κάποιων πτυχών της προσωπικότητάς σας. Στην συνέχεια, αυτή θα περάσει στα ερωτικά σας θέματα ή στις σχέσεις με τα παιδιά σας.

Αν είναι για άτομο, κατάσταση, ή πληροφορίες, αυτά που μάθατε, θα πρέπει να ξεπεράσετε το πρώτο σοκ και να δείτε τι θα κάνετε, πάντα όμως με ψυχραιμία. Σε αυτήν την κατάσταση που θα βρεθείτε, θα έχετε βοήθεια από άτομο του παρελθόντος σας. Εκείνο επειδή σας ξέρει, μπορεί με κάποιο τρόπο να σας βοηθήσει.

Αν είναι πτυχή της προσωπικότητάς σας, καλώς η κακώς πρέπει να την αποδεχθείτε, ακόμη κι αν δεν σας αρέσει. Όσο δεν την αποδέχεστε και δεν προσπαθείτε να την βελτιώσετε τόσο θα εμφανίζονται προβλήματα. Σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστείτε την βοήθεια ενός ειδικού.

Αν δεν μπορέσετε να διαχειριστείτε αυτά που θα μάθετε, τότε θα καταλήξετε να κάνετε το ένα λάθος πίσω από το άλλο, και μάλιστα θα φροντίσετε να κατηγορήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε ότι εκείνοι φταίνε. Για αυτό, η λέξη-κλειδί για να αποφύγετε τα χειρότερα, είναι η ψυχραιμία.

 Για εσάς τους Ζυγούς, η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου κρύβει διαφορετικά πράγματα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε σωστά όλα αυτά που μάθατε τις προηγούμενες ημέρες, είτε είναι γνώση είτε είναι νέα. Καλώς ή κακώς πρέπει να επιδείξετε σύνεση και πείσμα. Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για να πείτε ότι μπορείτε να περιμένετε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε αποκαλύψεις σε θέματα που αφορούν χρέη, τα οικονομικά των συνεργατών ή των συντρόφων σας. Αυτά που θα μάθετε θα σας σοκάρουν αλλά θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία. Καλώς ή κακώς ό,τι συνέβη. Από εσάς όμως θα εξαρτηθεί το πως θα προχωρήσουν αυτές οι υποθέσεις.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε εύνοια στα οικονομικά σας αλλά θα πρέπει να ρισκάρετε λίγο στο θέμα της δουλειάς. Αν θέλετε να πληρώνεστε παραπάνω, θα πρέπει να εργαστείτε πιο πολύ και πιο σκληρά. Παράλληλα, θα πρέπει να κάνετε καλή διαχείριση, διότι καλώς ή κακώς όταν έχετε χρήματα στα χέρια σας, τα σπαταλάτε.

Και για εσάς τους Σκορπιούς η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου κρύβει διαφορετικά πράγματα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, αυτό το διάστημα θα βιώσετε την παιδικότητα. Αν είστε εσείς εκείνοι που θα νιώσετε σαν παιδιά, θα νιώσετε την ανάγκη να ζήσετε τον έρωτα και την χαρά με εντελώς παιδικό-ρομαντικό τρόπο. Αν έχετε κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας που κάνει σαν παιδί θα πρέπει να το πειθαρχήσετε με σωστό και γλυκό τρόπο. Αν πάλι αυτό που θέλετε είναι παιδί, θα το έχετε!

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα πρέπει να προσέξετε τα ερωτικά σας θέματα διότι αυτήν την περίοδο το μυαλό σας δεν είναι συγκεντρωμένο και τα αντιμετωπίζετε με μία σχεδόν παιδική αφέλεια. Το ιδανικό θα είναι, αυτό το διάστημα, να δείτε τον έρωτα ως ένα παιγνίδι για να διασκεδάσετε και όχι για να κερδίσετε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα βγάλετε μία πρωτόγονη φύση, η οποία λαχταρά την απελευθέρωση και η οποία συγκρατείται από το ελάχιστο δυνατό. Θα είστε μία μεγάλη αλλά απείθαρχη ηθική δύναμη, με θάρρος, έτοιμοι να ανταπεξέλθετε σε κάθε είδους δοκιμασία. Πιθανόν να γίνετε άγριοι ή ευθεία επιθετικοί, ειδικά σε οικονομικά και ερωτικά θέματα.

 Εσείς οι Τοξότες, θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα, κατά την οποία θα πρέπει να διαχειριστείτε πληροφορίες που μάθατε προσφάτως, αλλά και παιδικά τραύματα.

Ως προσωπικότητες συχνά γίνεστε αρκετά πρωτόγονοι, λαχταρώντας την απελευθέρωση από το οτιδήποτε, και την οποία αυτό το διάστημα την συγκρατείτε με νύχια και με δόντια επειδή φοβάστε το τι θα συμβεί έτσι και απελευθερωθείτε.

 Όμως ακόμη κι αν φαίνεστε πρωτόγονοι είστε αρκετά ηθικοί, απλά δυσκολεύεστε να πειθαρχήσετε το Εγώ σας όταν νιώθετε ότι σας πνίγει το άδικο. Όποιες δοκιμασίες κι αν έχετε τις επόμενες ημέρες, θα τις αντιμετωπίσετε με θάρρος. Την ίδια ώρα όμως θα παρουσιάζετε μία απλοϊκότητα και  αφέλεια.

Η αγάπη για την παιδική ηλικία είναι ικανή να σας οδηγήσει στο να ασχοληθείτε σοβαρά με τα παιδικά παιγνίδια, να δείχνετε κι εσείς παιδί ανάμεσα στα άλλα παιδιά ή να ασχοληθείτε σοβαρά με τα παιδιά σας, τα οποία συνήθως τα αφήνετε στην τύχη τους.

Μπορεί επίσης να σας απασχολήσει σοβαρά το θέμα απόκτησης παιδιού, γεγονός που μπορεί να σας ανασύρει μνήμες από την παιδική ηλικία, είτε για καλό είτε για κακό. Για αυτό άλλωστε οι ημέρες αυτές θα σας φέρουν αντιμέτωπους με το πρώτο παιδικό τραύμα που είχατε.

 Για εσάς τους Αιγόκερους, ο Σεπτέμβριος κλείνει με διαφορετικό τρόπο ανάλογα το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, αν και αυτό το διάστημα έχετε βρει ξανά τα πατήματά σας, θα σας πιάσει μία σχεδόν μακάβρια έλλειψη εμπιστοσύνης κυρίως σε συντρόφους ή συνεργάτες. Θα νομίζετε ότι όλοι έχουν βαλθεί να σας κάνουν κακό, και θα αρχίσετε να λέτε ψέματα  προκειμένου να «υπερασπίσετε το δίκιο σας».

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, είναι εποχή να πιάσετε τους στόχους σας ή να κάνετε καινούριες φιλίες. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να σταματήσετε να παλινδρομείτε ανάμεσα στην πράξη και την απραξία. Ο καιρός έφθασε για να δείξετε ότι μπορείτε να αρπάζετε τις ευκαιρίες όταν εμφανίζονται, και όχι να τις χάνετε όπως συνήθως επειδή δεν παίρνετε πρωτοβουλίες.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσετε αρκετά ασφαλείς, για αυτό και θα δείτε την ελπίδα να επιστρέφει στις ζωές σας. Γεροί, αποφασιστικοί, θα είστε έτοιμοι για κάθε είδους πρόκληση. Οι γυναίκες Αιγόκεροι δεν αποκλείεται να μείνετε έγκυες, αν βεβαίως αυτό είναι που επιθυμείτε.

 Για εσάς τους Υδροχόους, ο Σεπτέμβριος κλείνει με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, οι αποκαλύψεις που θα έχετε θα σας κάνουν επιφυλακτικούς στον έρωτα και στις σχέσεις σας. Παρ’ όλα αυτά, να θεωρείτε τους εαυτούς σας αρκετά τυχερούς, διότι θα σας αποκαλυφθούν πράγματα που δεν θα θέλετε να πιστέψετε ότι είναι αληθινά, αλλά είναι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα μπορέσετε να χαρείτε τον έρωτα μόνο εάν δείξετε μία σχετική σοβαρότητα, και δεν αφήσετε παρελθοντικές ατυχίες να επηρεάσουν την κρίση σας, ειδικά όταν υπάρξουν οι πρώτες μικροπαρεξηγήσεις. Μην αφήσετε λοιπόν την ευκαιρία να πάει χαμένη και να χαλάσετε κάτι όμορφο.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να προσέξετε αυτό το διάστημα διότι άνετα μπορείτε να γίνετε μέρος μίας απάτης που θα εκδηλωθεί στον χώρο της εργασίας σας, ή, να ξεκινήσετε μία παράνομη μεν, αλλά πολύ παθιασμένη ερωτική σχέση με άτομα μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Στην τελευταία περίπτωση, δεν αποκλείεται να ξεσπάσει σκάνδαλο αν δεν είστε υπερβολικά διακριτικοί.

Και για εσάς τους Ιχθύες η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου κρύβει διαφορετικά πράγματα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, δεν είστε ακόμη έτοιμοι να εμπιστευθείτε τους ανθρώπους, για αυτό τις επόμενες ημέρες θα επιδιώξετε να μείνετε μόνοι σας. Τους μόνους ανθρώπους που μπορεί να ανεχθείτε, είναι τους στενούς φίλους σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα ζήσετε τον μεγάλο έρωτα που όμως τυφλώνει. Δεν είναι κακό να ζήσετε το πάθος και την ένταση, θα πρέπει όμως να είστε έτοιμοι να απομακρυνθείτε όταν διαπιστώσετε ότι δεν λαμβάνετε αυτά που θέλετε, ειδικά αν αποφασίσετε να επιστρέψετε σε πρώην σύντροφο.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, έχετε την τύχη με το μέρος σας και πρέπει να την αξιοποιήσετε ρισκάροντας. Πρέπει να είστε σίγουροι, ακριβείς, σταθεροί, επιδεικνύοντας αποφασιστικότητα μέχρις εσχάτων. Καλό είναι μόνο να μην ρισκάρετε σε τυχερά παίγνια διότι θα έχετε απώλειες.

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε και στο :http://www.periastrologias.gr

 

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια