12 AM | 17 Sep

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17 έως 23 Σεπτεμβρίου!

Μία εβδομάδα γεμάτη προκλήσεις περιμένει εσάς τους Κριούς.

Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε οριστικά και αμετάκλητα το παρελθόν σας και ότι συμβολίζει εκείνο.

Μετά από ένα διάστημα που ασχοληθήκατε με τα επαγγελματικά, με το πως θα γίνετε ξανά κοινωνικοί, αλλά και πώς να κάνετε τις φιλοδοξίες σας πράξη, περνάτε ξανά σε εκείνο το διάστημα όπου το παρελθόν είχε στοιχειώσει τις ζωές σας και δεν σας επέτρεπε να προχωρήσετε μπροστά.

 Όμως, αυτήν την φορά είστε αποφασισμένοι να τελειώσετε οριστικά και αμετάκλητα μαζί του.

Αρκετά είδατε την ελπίδα σας να χάνεται, να μην μπορείτε να κάνετε τους στόχους σας πράξη, να μην κάνετε καινούριους φίλους επειδή θέλετε να μείνετε μόνοι σας.

 Πρέπει να ασχοληθείτε όμως σοβαρά προκειμένου να δείτε τι ήταν αυτό που σας κράτησε πίσω, να συμφιλιωθείτε μαζί του και μετά να περάσετε την ζωή σας σε θετικό πρόσημο. Για λίγο καιρό αυτή θα είναι η προτεραιότητά σας.

Στην ερωτική σας ζωή, θα έχετε να κάνετε με ένα άτομο που σας θέλει πάρα πολύ, αλλά δεν στέκει τόσο καλά στα μυαλά του. Θέλει από εσάς πολύ περισσότερα από όσα θέλετε εσείς να δώσετε, για αυτό θα κάνετε πίσω στις προκλήσεις του.

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Ταύρους, αλλά σταδιακά, εντός των ημερών, οι εντάσεις θα μειώνονται.

Δύο πράγματα θα σας απασχολήσουν, χρέη και σχέσεις.

Ως προς τα χρέη, μπορεί να μην έχετε λεφτά αυτήν την περίοδο και έτσι να μην μπορέσετε να σταθείτε εντάξει ως προς τις υποχρεώσεις σας, αλλά, θα δεν θα πρέπει να τα βάψετε μαύρα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν συχνά στις ημέρες μας.

Ούτε πρέπει να μπείτε στην διαδικασία να τσιγκουνεύεστε και το παραμικρό.

Σημασία έχει ότι εργάζεστε σκληρά, και ότι αργά ή γρήγορα θα τα βγάλετε πέρα.

Λίγη υπομονή χρειάζεται, κι αν μη τι άλλο, γνωρίζετε πολύ καλά πως να κάνετε!

Ως προς τις σχέσεις σας, κανείς δεν λέει ότι δεν δουλεύετε σκληρά προκειμένου να λειτουργούν άψογα.

Το πρόβλημα είναι πως απαιτείτε περισσότερα από όσα είστε διατεθειμένοι να δώσετε, και αυτό είναι κάτι που το βλέπει το άλλο πρόσωπο, και σαφώς το κάνει διστακτικό απέναντί σας, ακόμη και αρνητικό.

 Αν συνεχίσετε σε αυτό το μοτίβο, δεν αποκλείεται να χωρίσετε. Λίγη υπομονή και τα πράγματα χαλαρώνουν από την Πέμπτη και μετά.

Τουλάχιστον η σεξουαλική σας διάθεση είναι ιδιαιτέρως δυνατή αυτήν την περίοδο!

Μία περίεργη αλλά καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Δίδυμους.

 Όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο μπορείτε να διαχειριστείτε την ειλικρίνειά σας.

Η ειλικρίνεια αυτήν την περίοδο θα είναι για εσάς δίκοπο μαχαίρι καθώς τίποτα δεν θα περνάει ασχολίαστο. Αυτό συμβαίνει επειδή μέσα σας νιώθετε την ανάγκη να εκφραστείτε, όποιο κι αν είναι το τίμημα.

 Έτσι, για οτιδήποτε πέσει στην αντίληψή σας, από το πιο απλό ως το πιο σύνθετο, θα εκφέρετε την άποψή σας, η οποία θα είναι απροκάλυπτα ευθεία, ακόμη κι αν υπερβαίνει τα εσκαμμένα και γίνετε εριστικοί.

 Σε αυτό το παιγνίδι δεν θα εξαιρέσετε ούτε τους εαυτούς σας.

Βασισμένοι σε δεδομένα και γεγονότα, με μία σκληρή αλλά δίκαιη προσέγγιση, θα αναλύσετε τα υπέρ και τα κατά σας, ακόμη και για εκείνα που κρύβατε ή δεν θέλατε να ασχοληθείτε.

Σε κάποιες περιπτώσεις θα στιγματίσετε την δειλία σας, σε κάποιες άλλες γιατί δεν εκφράσατε αυτά που έπρεπε να εκφράσετε όταν ήταν η ώρα τους.

Γενικά, θα είστε οι αυστηροί κριτές του εαυτού σας, κάτι το οποίο όμως θα λειτουργήσει θετικά για εσάς καθώς θα κινηθείτε άμεσα για να διορθώσετε τα λάθη σας.

Από την άλλη, θα υπάρξει μία παρενέργεια, καθώς αυτή η ανάγκη για ειλικρίνεια στο σεξ, θα σας φέρει σε επαφή με άτομα που θα μπορέσουν να κάνουν τις φαντασιώσεις σας πράξη!

Κι εσείς οι Καρκίνοι, θα βιώσετε με την σειρά σας μία περίεργη εβδομάδα, η οποία θα έχει σαν κυρίαρχο χαρακτηριστικό της γνώρισμα την ανάγκη σας να κάνετε λάθη!

Για πολύ καιρό καταπιέσατε τους εαυτούς σας, προκειμένου να είστε καλοί και αγαπητοί στον κόσμο.

Αυτό το κάνατε επειδή δεν αντέχετε την μοναξιά ούτε να σας στερούν την αγάπη που τόσο λαχταράτε.

Και κάπου εδώ έρχεται το Σύμπαν να σπάσει αυτήν την φούσκα με την οποία έχετε περιβάλλει τους εαυτούς σας.

 «Ξαφνικά» θα διαπιστώσετε την γυμνή αλήθεια, ότι εδώ και καιρό είτε εσείς είτε οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας, λέγατε «ψέματα» προκειμένου να υπάρχει τάξη στο χάος των συναισθημάτων σας.

 Το γεγονός ότι θα συνειδητοποιήσετε τα αυτονόητα, θα σας βοηθήσει επιτέλους να κάνετε τα δικά σας λάθη, να ζήσετε την ελευθερία σας, να μην δώσετε κανέναν λογαριασμό για τα θέλω και τις ανάγκες σας.

Αυτή η μικρή επανάσταση (διότι όπως όλα τα πράγματα σε εσάς δεν έχουν διάρκεια λόγω της κυκλοθυμίας σας), θα σας οδηγήσει να απορήσετε κυριολεκτικά για το πόσο αφήσατε τον χρόνο να περνά καταπιέζοντας τους ίδιους σας τους εαυτούς.

 Παράλληλα, το γενέθλιο ένστικτό σας θα απελευθερωθεί, και θα θελήσετε να το καλύψετε με οποιονδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε άτομο.

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Λέοντες, καθώς η σιγουριά που νιώθετε θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις φοβίες και τις ανασφάλειές σας.

Το θάρρος που κρύβει η λιονταρίσια καρδιά σας θα βγει στην επιφάνεια, ακόμη και αν η λογική σας λέει ότι οι αριθμοί δεν βγαίνουν και ότι πρέπει να μιζεριάσετε.

Επειδή δεν είστε τέτοιου είδους άνθρωποι, θα βγάλετε στην επιφάνεια τον πλέον ηρωικό εαυτό σας, και οτιδήποτε είναι αυτό που σας απασχολεί θα το δείτε ως πρόκληση και όχι σαν εμπόδιο.

 Αυτό το θάρρος θα λειτουργήσει σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα, αλλά, το χαρακτηριστικό του γνώρισμα θα είναι η τόλμη, όπως εκείνη του πειρατή και όχι του καπετάνιου.

 Έχοντας αυτήν την εικόνα στο πίσω μέρος του μυαλού σας θα ριψοκινδυνέψετε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά ο κίνδυνος θα σας κάνει να νιώσετε ζωντανοί, δημιουργικοί, σκανδαλιάρηδες.

Το τελευταίο μάλιστα θα βελτιώσει κατά πολύ και την ερωτική σας εικόνα προς τους τρίτους, καθώς η γοητεία μαζί με την ανεμελιά που θα δείχνετε, θα σας κάνουν άκρως ποθητούς!

Στο κρεβάτι δε, θα διαπρέψετε, καθώς η σεξουαλική σας ορμή αυτό το διάστημα θα είναι θηριώδης!

Εσείς οι Παρθένοι, ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, θα περιμένετε διαφορετικά πράγματα και καταστάσεις.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα, καθώς η ειλικρίνειά σας θα τσακίσει κόκκαλα.

Χωρίς φόβο και πάθος θα στηλιτεύσετε οτιδήποτε νοσηρό υποπέσει στην αντίληψή σας, αλλά και θα αποδεχθείτε πολλές από τις πτυχές του εαυτού σας που καταπιέζατε, κυρίως την σεξουαλική.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, αυτές τις ημέρες θα ασχοληθείτε με τον έρωτα, με ευχάριστες δραστηριότητες, καινούρια πράγματα, αλλά, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είναι ουσιώδες για την εξέλιξή σας ως προσωπικότητες.

Από την άλλη και τα διαλείμματα για αυτόν τον λόγο είναι ευχάριστα, οπότε χαλαρώστε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να δείτε κατάματα όλο όσα καταπιέζατε κάτω από πέπλα καθωσπρεπισμού, να τα αποδεχτείτε, και με ανανεωμένη την αισιοδοξία στις ζωές σας να διεκδικήσετε δυναμικά αυτά που αφήσατε ανικανοποίητα.

Εσείς οι Ζυγοί, θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση διότι οι προσωπικές σας ανάγκες αυτό το διάστημα θα ξεπεράσουν την συνηθισμένη σας ανάγκη για ισορροπία και γαλήνη.

Το διάστημα αυτό αναζητάτε για τους εαυτούς σας πάθος, ασφάλεια, σεξ, χρήματα.

Το κακό είναι πως έχετε πέσει πάνω σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας παρέχουν τίποτα από αυτά, και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις σας τα στερούν, για αυτό κι εσείς αντιδράτε είτε με θυμό είτε με ατονία.

 Όμως, αναγνωρίζετε πλέον ότι κάτι πρέπει να γίνει, και να μην περιμένετε πότε κάποιος θα δεήσει να σας προσφέρει όλα όσα επιθυμείτε.

Αυτή θα είναι και η θρυαλλίδα της χαρακτηριστικής σας ανάγκης για γαλήνη.

 Αντί να θυμώνετε ή να είστε απαθείς, πιστέψετε στους εαυτούς σας και διεκδικήσετε, άλλωστε κανείς δεν πρόκειται να το κάνει αυτό για εσάς.      

Μία από τις παρενέργειες που θα έχει αυτή η συνειδητοποίηση που θα έχετε, θα αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις.

Επειδή είστε άτομα που γενικά θέλετε σχέσεις, αυτήν την περίοδο όμως θέλετε σεξ και μόνο σεξ, θα βρείτε την μεσοβέζικη λύση ενός ή μίας πρώην.

Το άτομο αυτό θα σας δώσει αυτό που θέλετε αλλά θα είναι για λίγο χρόνο μαζί σας, οπότε εκμεταλλευτείτε όσο χρόνο διαθέτετε. 

Εσείς οι Σκορπιοί, ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, θα περιμένετε διαφορετικά πράγματα και καταστάσεις.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, παρότι εργάζεστε σκληρά, δεν δίνετε τα εύσημα στους εαυτούς σας.

Για αυτό δεν φταίτε εσείς όσο οι άλλοι, οι οποίοι δεν αναγνωρίζουν την προσφορά σας, για αυτό κι εσείς έχετε καταντήσει παθητικοί.

 Όμως, όσο θα περνά ο καιρός τόσο θα βρίσκετε ξανά το θάρρος και την τόλμη σας. Οπότε λίγη υπομονή, και η επιρροή των άλλων επάνω σας, θα πάψει.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα νιώσετε καταπληκτικά καθώς θα βιώσετε μέσα σας να σπάνε οι αλυσίδες που φυλάκιζαν τις δυνατότητές σας.

 Η συνειδητοποίηση ότι μόνοι σας φτιάξατε την φυλακή σας, θα είναι το εφαλτήριο για την κατεδάφισή της!

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μόλις συνειδητοποιήσετε ότι κακώς είχατε περιοριστεί στην προσωπική σας ζωή, θα βρίσετε τους εαυτούς σας για τον χαμένο χρόνο και για την δειλία που επιδείξατε προκειμένου να προστατεύσετε τι, την ηρεμία και γαλήνη σας;

Με όλα αυτά στο μυαλό θα κάνετε μία μικρή έκρηξη και θα κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε, να βγείτε έξω στον κόσμο και να γευτείτε την ζωή!

Κι εσείς οι Τοξότες, ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, θα περιμένετε διαφορετικά πράγματα και καταστάσεις.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, μπορείτε να κάνετε κινήσεις προς τα εμπρός αλλά στην παρούσα φάση της ζωής σας αυτή η κίνηση σας φοβίζει.

Η λογική όμως και η διαύγεια που έχετε ως το προς τί θέλετε για εσάς, θα σας βοηθήσει να είστε σταθεροί σε μία περίοδο που ακόμα δεν είστε έτοιμοι στο 100%.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, το μυαλό σας αυτήν την περίοδο μπορεί να εργάζεται στο 105%, αλλά δεν βγάζει τα σωστά συμπεράσματα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το παρελθόν σας αποσυντονίζει, είτε με κάποια άτομα που είχατε σχέση, είτε με οικονομικά θέματα, είτε με επαγγελματικές συνεργασίες.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα διαπιστώσετε το αυτονόητο, ότι πρέπει να έχετε ανθρώπους δίπλα σας που είναι ζωντανοί, ερωτικοί και έτοιμοι για όλα. Όσοι δεν μπορούν να σας ακολουθήσουν, θα τους εγκαταλείψετε.

Αν δεν μπορείτε να τους αφήσετε πίσω, θα τους φωνάξετε προκειμένου να κινηθούν γρήγορα.

Κι εσείς οι Αιγόκεροι, ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, θα περιμένετε διαφορετικά πράγματα και καταστάσεις.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, είναι καιρός να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα και να κάνετε πράγματα που δεν έχουν κανένα νόημα ή μακροπρόθεσμους στόχους αλλά τα οποία είναι διασκεδαστικά.

Χαλαρώστε και απολαύστε αυτό που σας δίνετε!

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, έχετε δώσει τα πάντα και δεν έχετε πάρει τίποτα πίσω. Είναι καιρός λοιπόν να διεκδικήσετε σε όλα τα επίπεδα αυτά που σας αξίζουν.

Σύντομα θα μπορέσετε να τα καταφέρετε επειδή οι άνθρωποι ή οι καταστάσεις που σας αντιστέκονται, αρχίζουν να χάνουν τον έλεγχο που ασκούν επάνω σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, είναι καιρός να σταματήσετε να μιλάτε και να δράτε εκτός τόπου και χρόνου, και να κάνετε την αυτοκριτική σας και να δείτε πως θα αλλάξετε αυτή την κακή σας συνήθεια.

Μόνο έτσι μπορείτε να γλιτώσετε την κατάρρευση από τα προσωπικά σας λάθη.

Κι εσείς οι Υδροχόοι, ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, θα περιμένετε διαφορετικά πράγματα και καταστάσεις.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα ασχοληθείτε ξανά με το παρελθόν και ότι αυτό αντιπροσωπεύει αυτό το διάστημα στις ζωές σας, με μία όμως σημαντική διαφοροποίηση, ότι τώρα είστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε και να το κλείσετε οριστικά αυτό το κεφάλαιο.

 Σε αυτό θα βοηθήσει ότι άτομα και καταστάσεις που ζείτε σταδιακά θα απομακρύνονται!

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, αυτό το διάστημα θα σας πιάσει μία απίστευτη τάση ειλικρίνειας, σε βαθμό που ακόμη κι εσείς οι ίδιοι θα παραξενευτείτε. Τίποτα και κανένας δεν πρόκειται να ξεφύγει από την κοφτερή σαν ξυράφι γλώσσα σας, ούτε καν εσείς οι ίδιοι.

Εσείς τουλάχιστον θα πείτε δεν πειράζει, οι άλλοι όμως θα ουρλιάξουν με αυτά που θα ακούσουν.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, αυτό το διάστημα κυνηγάτε ένα άτομο ή μία συνεργασία που όμως δεν πρόκειται να σας προσφέρουν κάτι.

Σε λίγες ημέρες τουλάχιστον που το άγχος σας θα είναι μικρότερο, θα αποφασίσετε σοφά ότι είναι καιρός να σταματήσετε να κυνηγάτε χίμαιρες.

Εσείς οι Ιχθύες, με εξαίρεση εσάς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε ότι έχετε μία αποστολή να φέρετε εις πέρας.

Εσείς λοιπόν του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε πως η σκέψη σας χάνεται μέσα σε μονοπάτια εντελώς χαοτικά. Είναι σαν ο κόσμος του ονείρου να εισέρχεται στον χώρο της καθημερινότητας, και τα όρια των δύο κόσμων να μπλέκουν μεταξύ τους σε τέτοιον βαθμό που δεν θα αναγνωρίζετε τι είναι τι.

 Όμως, αυτό δεν σας κάνει τρελούς, παρανοϊκούς, φευγάτους, αλλά ανθρώπους όπου η δυνατή τους ενσυναίσθηση, τους οδηγεί σε μονοπάτια που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν ούτε και να καταλάβουν.

Άλλωστε πως μπορεί κάποιος να δει το χρώμα που έχουν οι ήχοι; Αυτός είναι ο λόγος που θα νιώσετε ότι έχετε μία αποστολή να εκτελέσετε, η οποία θα σας έχει δοθεί εξ άνωθεν! Το μόνο που θα πρέπει να αποφύγετε, είναι την εκδίκηση.

Μπορεί εσείς να κραδαίνετε το σπαθί της δικαιοσύνης αλλά δεν είναι ο ρόλος σας να την επιβάλλετε, όσο να δείξετε στους ανθρώπους τι συμβαίνει στον κόσμο του αιτίου και του αιτιατού. 

Εσείς οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα έλθετε σε επαφή με ανθρώπους τόσο στυγνά ειλικρινείς που ακόμη κι εσείς δεν θα τους αντέξετε, ίσως διότι τα λόγια τους είναι αληθινά.

Όμως η ψυχή σας θα αδυνατεί να τα δεχθεί και θα σας κάνει να αντιδράσετε, αρνούμενοι την αλήθεια ή την διακοπή των σχέσεων μεταξύ σας.

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια