12 AM | 10 Sep

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10 έως 16 Σεπτεμβρίου!

Φαίνεται πως για εσάς τους Κριούς, αυτή η εβδομάδα θα είναι η τελευταία από απόψεως φόρτου εργασίας και του άγχους που εκείνη παράγει. Επίσης, θα δείτε την αλλαγή που θα υπάρξει στις προτεραιότητές σας, κυρίως από τα μέσα της εβδομάδος και μετά.

Αυτό το διάστημα, θα νιώθετε ακόμη την ένταση αλλά και την ευχαρίστηση που παράγει η σκληρή εργασία. Ακόμη και η καρδιά σας δεν θα έχει κάτι άλλο μέσα της πέρα από το να οργανώσετε την εργασία σας, να έχετε πληρώσει όλες σας τις υποχρεώσεις, να φτιάξετε το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας, ακόμη και να ξεκινήσετε διατροφή και γυμναστική. Ευτυχώς που για εσάς αυτή η περίοδος υπερέντασης τελειώνει, τουλάχιστον όμως με πολύ καλά αποτελέσματα.

Οικονομικά, το επόμενο διάστημα σας περιμένουν κάποια έξοδα που δεν τα περιμένατε, κυρίως οφειλές προς τρίτους.

Ερωτικά, αυτό το διάστημα θα είναι περίεργο. Είτε θα σας πιάσει η ανάγκη να σταματήσετε να ασχολείστε με οτιδήποτε και οποιονδήποτε προκειμένου να δώσετε έμφαση στην εργασία σας, είτε θα νιώσετε πως όλη αυτή η πίεση που νιώθετε κάπου πρέπει να διοχετευθεί, και τι καλύτερο για εσάς  από το απλό και χωρίς συναισθηματισμούς σεξ.

 Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ταύρους, με κύριο χαρακτηριστικό της γνώρισμα την προσπάθεια να βρείτε τρόπο να εξισορροπήσετε τις σχέσεις σας.

Οι ημέρες αυτές που σας περιμένουν, είναι πονηρές, διότι η επαφή σας με τον κόσμο δεν θα είναι ρόδινη. Μπορεί αυτό το διάστημα να μην μιλάτε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε τεντωμένοι κι έτοιμοι να σηκώσετε το σπαθί σας σε κάθε είδους πρόκληση.

Φαίνεται πως είστε διατεθειμένοι να πάρετε έναν δρόμο όπου όποιος δεν μπορεί να τον ακολουθήσει καλό θα ήταν να φύγει από κοντά σας ώστε να μην σας εμποδίζει. Αυτός ο τρόπος σκέψης μπορεί να φαίνεται σκληρός αλλά θα είναι μία πραγματικότητα επειδή βαρεθήκατε να είστε τα καλά παιδιά και να περιμένετε από τους άλλους να κάνουν αυτό που πρέπει. Έτσι, με λογικά πάντα επιχειρήματα, θα πείτε στους ανθρώπους που είναι γύρω σας ότι από εδώ κι εμπρός τα πράγματα θα είναι έτσι και όποιος αντέξει.

Για αυτό, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν χωρισμοί και διακοπές συνεργασιών, που όμως θα είναι για καλό σας διότι θα ανοίξουν νέες προοπτικές. Το ίδιο ισχύει και στον έρωτα. Πλέον θα διεκδικήσετε δυναμικά αυτό που θέλετε, και όποιος ή όποια δεν σας το δώσει, απλά θα τον ή την διώξετε.

 Περίεργη και για εσάς τους Δίδυμους θα είναι η καινούρια εβδομάδα. Το «πρόβλημα» εστιάζεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σοβαρές ανακατατάξεις στην ζωή σας, κυρίως στην κοινωνική και την επαγγελματική, αλλά εσείς έχετε έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψεως, ο οποίος για καλό ή για κακό θα σας κρατήσει σε απόσταση από όλα όσα συμβαίνουν.

Τις επόμενες ημέρες θα διαπιστώσετε ότι θα επικρατήσει χάος στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή, αλλά αυτό το χάος είναι δημιουργικό και όχι κακό. Το θέμα σας είναι πως το μυαλό σας αυτήν την περίοδο είναι εστιασμένο στο να λύσετε τα προσωπικά σας θέματα που δύσκολα θα ασχοληθείτε με τους εξωτερικούς παράγοντες, ακόμη κι αν τα γεγονότα ή οι καταστάσεις είναι για να σας βοηθήσουν.

Από την άλλη, είναι και καλό, διότι μην αφήνοντας το έξω να σας επηρεάσει θα έχετε όλον τον χρόνο δικό σας για να ολοκληρώσετε την εσωτερική σας ανασυγκρότηση.

Παράλληλα, η ενασχόληση με τον εαυτό σας θα σας δώσει και την ευκαιρία να μαζευτείτε οικονομικά, διότι θα αναγνωρίσετε ότι μέρος των προβλημάτων σας οφείλονται στο γεγονός ότι είτε δεν έχετε χρήματα, είτε ότι κάνετε κακή διαχείριση αυτών.

Ερωτικά αυτό το διάστημα θα κινηθείτε είτε στην διάλυση καταστάσεων που δεν σας γεμίζουν, είτε στην επιλογή συντρόφων που έχουν αποκλειστικά το μυαλό τους στο σεξ και σε τίποτα άλλο.

 Μία σχετικά καλή εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους, με αρκετή εργασία αλλά και με προβλήματα στις σχέσεις.

Μέσα στις επόμενες ημέρες το μυαλό σας θα είναι εστιασμένο στο πως θα κάνετε την εργασία σας σωστά, και μάλιστα με ανθρώπους που κοιτούν τον εαυτό τους περισσότερο από το να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Αυτούς θα αναλάβετε να τους συνετίσετε εσείς, και μετά να τους οργανώσετε όπως πιστεύετε ότι είναι καλύτερα. Ευτυχώς που σύντομα όποιες εντάσεις υπάρχουν μεταξύ σας, θα πάψουν να υπάρχουν.

Το πρόβλημα είναι στις σχέσεις, και κυρίως στις ερωτικές. Εκεί θα σας πιάσει μία αηδία για εκείνα τα άτομα που κοιτούν τον εαυτό τους και όχι να προσφέρουν αγάπη, στοργή και φροντίδα, κάτι το οποίο εσείς επιζητάτε διακαώς. Για αυτό κι εσείς αυτήν την εβδομάδα θα καθίσετε και θα σκεφτείτε σοβαρά  το τί θέλετε να κάνετε για αυτήν την κατάσταση.

Το σίγουρο είναι ότι επιτέλους θα χρησιμοποιήσετε την λογική και το μέτρο και όχι το συναίσθημα. Πάνω σε αυτές τις αρχές, θα απαιτήσετε να σας δώσουν αυτά που θέλετε ειδάλλως θα διαλύσετε οτιδήποτε σας κρατά εγκλωβισμένους. Κάποιοι μάλιστα από εσάς θα επιλέξετε έναν δρόμο που σπανίως ακολουθείτε, του χωρίς συναισθήματα σεξ. Είναι τέτοια η ανάγκη σας, που δεν θα διστάσετε να μπλέξετε σε παράνομες ιστορίες ή να απιστήσετε.

Εσείς οι Λέοντες θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά εδώ είναι που θα πρέπει να αποδείξετε το πόσο συνετοί είστε.Τα προβλήματα εστιάζονται σε δύο τομείς, στα οικονομικά και στο πόσο σίγουροι είστε.

Στα οικονομικά θέλετε τα χρήματα, αλλά για να τα αποκτήσετε θα πρέπει να κοπιάσετε, και βέβαια να ζητάτε τα χρήματα που σας οφείλουν τρίτοι. Δυστυχώς η περίοδος σας φέρνει περισσότερα έξοδα από ό,τι έσοδα, οπότε κι εσείς θα πρέπει να κάνετε λίγη οικονομία. Μπορεί να έχετε επιθυμίες, αλλά αυτό το διάστημα δεν γίνεται να τις πραγματοποιήσετε.

Στο θέμα της αυτοεκτίμησης, αυτό το διάστημα θα νιώσετε ότι σας μειώνουν και ότι θα πρέπει να απαντήσετε με τον ίδιο τρόπο ή και με χειρότερο. Στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Επειδή δεν σας αρέσει να είστε δεύτεροι, θα μειώσετε την αξία αυτών που είναι καλύτεροι από εσάς.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν ακούτε τις συμβουλές που σας δίνουν, θα κάνετε ζημιά στην δημόσια και στην επαγγελματική εικόνα σας.

Καλώς ή κακώς, αυτή η περίοδος είναι για να μάθετε λίγη μετριοφροσύνη. 

Στον έρωτα, αυτό το διάστημα θα έλκεστε από οτιδήποτε παρακμιακό υπάρχει εκεί έξω, και αυτό επειδή εσείς δεν νιώθετε καλά κι επειδή η αυτοεκτίμησή σας είναι σε χαμηλά επίπεδα.

 Εσείς οι Παρθένοι, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι, θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις.

Εσείς που είστε του πρώτου δεκαημέρου, είναι καιρός να μάθετε ότι πριν δώσετε την βοήθειά σας κάπου, θα πρέπει πρώτα από όλα να έχετε κοιτάξει το δικό σας το συμφέρον.

Για όλους έχει το Σύμπαν και δεν χρειάζεται από εσάς να γίνετε οι σταυροφόροι του. Για αυτό, κοιτάξτε πρώτα τους εαυτούς σας, και αν δείτε ότι μπορείτε να δώσετε, να δώσετε, αλλά κι αυτό με μέτρο.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα γίνετε ο σάκος του μποξ για πολύ κόσμο. Όλοι με κάποιον τρόπο θα ζητούν από εσάς πράγματα, και προκειμένου να γίνετε αρεστοί, θα τα δώσετε. Ως αντιστάθμισμα, είτε με ένα άτομο από το παρελθόν, είτε επειδή θα νιώσετε ότι το έχετε ανάγκη να ξεδώσετε, θα βρεθείτε με άτομα που θέλουν σεξ από εσάς, και μάλιστα όσο πιο βρώμικο τόσο το καλύτερο.

Εσείς που είστε του τρίτου δεκαημέρου θέλετε τον έρωτα, αλλά, για άλλη μία φορά θα τον μπερδέψετε με το σεξ, για αυτό και θα είστε άτυχοι όσον αφορά τις σχέσεις, και αυτό επειδή το σύμπαν ευνοεί τις αμιγώς σεξουαλικές σχέσεις και όχι τους έρωτες.

Οπότε κι εσείς μην μπλέξετε το καλό σεξ με την αγάπη, καθώς αυτά είναι δύο διαφορετικά πράγματα, κι αν τα μπλέξετε, εσείς θα βγείτε ζημιωμένοι.

 Μία έντονη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ζυγούς, με κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα την ανάγκη εκφράσεως της σεξουαλικότητάς σας και την ανάγκη για οικονομική ασφάλεια.

Οικονομικά, αυτό το διάστημα δεν θα είναι και το καλύτερο για εσάς, εξαιτίας της εμφανίσεως εξόδων από συσσωρευμένες οφειλές προς τρίτους. Το πιθανότερο είναι να υπάρξει και δικαστική συνδρομή προκειμένου να εισπραχθούν τα χρέη σας, ίσως ακόμη και με κατασχέσεις από τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Ευτυχώς για εσάς που η οικογένειά σας θα βρίσκεται εκεί προκειμένου να αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος των θεμάτων που έχετε, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι σε δεύτερο χρόνο να βρείτε τα χρήματα που χρειάζονται.

Από την άλλη, η σεξουαλικότητά σας αυτό το διάστημα θα κτυπήσει κόκκινο, κάτι που σημαίνει ότι προκειμένου να πάρετε απόλαυση, εκτίμηση και αναγνώριση, θα κάνετε τα πάντα!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα χρειαζόσασταν ένα άτομο, αλλά τώρα τα πράγματα είναι χαοτικά, οπότε είναι αναμενόμενο να μπλέξετε με αρκετά άτομα, ακόμη και ταυτόχρονα, ή να χωρίζετε άτομα που ναι μεν κάνουν για σχέση, αλλά δεν σας ικανοποιούν σεξουαλικά δε.

Εσείς οι Σκορπιοί θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα βιώσετε τον πειρασμό σε όλα τα επίπεδα. Σε προσωπικό επίπεδο, ένα άτομο έρχεται να σας σκανδαλίσει σεξουαλικά και να πάρει από εσάς αυτό που θέλει. Όμως δεν στέκει και πολύ καλά ως προσωπικότητα, και είναι πιθανό να βρεθείτε μπλεγμένοι, έστω κι αν σεξουαλικά νιώσετε υπέροχα.

Σε γενικό επίπεδο, προσέξτε την επιρροή τρίτων, ειδικά σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας προβολή. Είναι ικανοί να σας κάνουν ζημιά εάν δεν τους προσέξετε.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε την τύχη με το μέρος σας και είτε κάποιοι επαγγελματικοί στόχοι πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα είτε επιτέλους θα βρείτε εργασία.

Επίσης προσέξτε, διότι το επόμενο διάστημα μία ερωτική σας επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα. Ας ελπίσουμε ότι έχετε κάνει σωστά την ευχή σας και δεν θα την πατήσετε.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, το μυαλό σας το έχετε στο να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και τους στόχους σας. Για να γίνει αυτό θα εργασθείτε σκληρά.

Επί πλέον, αυτήν την εβδομάδα οι έρωτες δεν θα έχουν καμία επίδραση επάνω σας. Τουναντίον, θα αποτελούν εμπόδιο στην αναζήτησή σας οπότε θα τους αφήσετε στην άκρη.

 Εσείς οι Τοξότες θα βιώσετε μία περίεργη εβδομάδα, η οποία μπορεί να σας ανεβάσει ψηλά, μπορεί και να σας γκρεμίσει.

Οι ημέρες αυτές είναι πονηρές καθώς η υπομονή σας θα είναι ελάχιστη και δεν θα διστάσετε να επιτεθείτε σε εκείνους που θα σας ενοχλήσουν με την συμπεριφορά τους. Μάλιστα, για να προλάβετε αυτού του είδους καταστάσεις θα δείχνετε μονίμως θυμωμένοι, ασχέτως αν δεν είστε.

Αν πάντως βρεθείτε σε μία κατάσταση όπου θα πρέπει να απαντήσετε, φαινομενικά θα επιλέξετε να δώσετε τόπο στην οργή. Στην πραγματικότητα θα κτυπήσετε υπόγεια, πισώπλατα και θα αφήσετε τα σημάδια σας προς γνώση και συμμόρφωση όλων εκείνων που μπορεί να πιστέψουν ότι μπορούν να τα βάλουν μαζί σας.

Αυτό μπορεί να είναι καλό στην περίπτωση που για πολύ καιρό σας απαξίωναν, πολύ κακό στην περίπτωση που θέλετε απλά να επιβάλετε το δικό σας.

Ερωτικά αυτό το διάστημα θα θελήσετε να επιβεβαιωθείτε. Όμως αντί να επιλέξετε άτομα που μπορεί να σας προσφέρουν μία καλή σχέση, θα επιλέξετε άτομα εντελώς παρακμιακά, που το μόνο τους προσόν θα είναι η ακραία σεξουαλική τους όρεξη.

 Εσείς οι Αιγόκεροι, θα βιώσετε διαφορετικές καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, πλέον μπορείτε να βάλετε τις ζωές σας σε τάξη. Αρκετά κράτησε η περίοδος όπου είχατε κολλήσει σε έναν φαύλο κύκλο. Με το μυαλό καθαρό και με γνώση του τι θέλετε να φτιάξετε, θα δείτε ότι η ζωή σας μέρα με την ημέρα θα γίνεται καλύτερη.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, τις επόμενες ημέρες θα δείξετε χαρακτήρα έναντι όλων των προκλήσεων που σας φέρνει η ζωή. Όλες οι δοκιμασίες που ζείτε είναι για να σας χαλυβδώσουν και να σας κάνουν να κερδίζετε με την αξία σας και όχι με ανέντιμα μέσα. Για αυτό, οτιδήποτε επιθυμήσετε αυτό το διάστημα, το Σύμπαν θα σας το δώσει επειδή πραγματικά το αξίζετε.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, άπαξ και μπήκε κάτι στο κεφάλι σας δύσκολα θα κάνετε πίσω! Ο λόγος σας θα είναι νόμος και οι υπόλοιποι απλά θα ακολουθούν αυτό που θα τους πείτε. Επίσης, αυτή η περίοδος ευνοεί τις αμιγείς σεξουαλικές σχέσεις, οπότε καλό θα ήταν να μην μπερδέψετε τον έρωτα με το σεξ.

 Εσείς οι Υδροχόοι, θα έχετε μία παράξενη εβδομάδα, αλλοπρόσαλλη και με ανατροπές, όπως ακριβώς είστε κι εσείς. Η όλη περίεργη κατάσταση θα έχει ως αιτία τις σχέσεις σας, είτε τις προσωπικές είτε τις επαγγελματικές.  

Στις επαγγελματικές σχέσεις, φαίνεται πως πρέπει να βρείτε το θάρρος και να πείτε όχι στις διαφαινόμενες δολοπλοκίες που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της εργασίας σας.

Είτε οι συνάδελφοί σας, είτε οι συνεργάτες σας, είτε ακόμη και οι εργοδότες σας, δεν έχουν κάτι καλό για εσάς, και με τον τρόπο τους θέλουν να σας κάνουν να υποταχθείτε στις απαιτήσεις τους, ή  να σας διώξουν από την εργασία σας.

Καλό θα ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας αλλά με τον τρόπο σας να μην αφήσετε τις προκλήσεις να περάσουν.

Στις προσωπικές σας σχέσεις, μέσα στον κοινωνικό κύκλο που κινείστε υπάρχουν άτομα που θέλουν από εσάς σεξ και μόνο σεξ. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε διότι τα άτομα αυτά έχουν πιο άγριες διαθέσεις από εσάς, και βεβαίως πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να σας εκθέσουν.

Υπάρχει βεβαίως και ο κίνδυνος να μπλέξετε με άτομα που θέλουν από εσάς να είστε απόλυτα δοσμένα σε εκείνα, κάτι το οποίο θα γίνει κόκκινο πανί για εσάς που θέλετε να ζείτε ελεύθερα.

 Εσείς οι Ιχθύες, θα βιώσετε διαφορετικές καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να ακούσετε τι έχουν να σας πουν οι σύντροφοί σας, οι συνεργάτες σας, και γενικά τρίτα πρόσωπα, ειδικά τις συμβουλές τους.

Ό,τι έχουν να σας πουν είναι χρήσιμο και εσείς θα πρέπει να μην μείνετε σε αγκυλώσεις ότι τάχα θα σας εκμεταλλευτούν. Είναι καιρός να δείξετε εμπιστοσύνη.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που είναι ορθά από τα τρίτα πρόσωπα, και στα δικά σας πιστεύω και αξίες. Από αυτήν την δύσκολη κατάσταση μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε, αρκεί να επιδείξετε σύνεση και αυτοσυγκράτηση την ώρα που ετοιμάζεστε να τα παρατήσετε.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, το μυαλό σας είναι στο πως θα κάνετε πράξη πράγματα που φοβόσασταν να κάνετε, επειδή πάντα υπήρχαν άτομα που σας αποθάρρυναν.

Έχετε λίγο καιρό για να τα καταφέρετε, αλλά, για να γίνουν πράξη δεν θα πρέπει να μπλέξετε ερωτικά ούτε να δώσετε έμφαση στο τι λένε οι άλλοι για εσάς. Ό,τι κάνετε θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας.

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια