12 AM | 03 Sep

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3 έως 9 Σεπτεμβρίου!

Με το δεξί ξεκινά για εσάς τους Κριούς η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Με το μυαλό σας καθαρό από τις διακοπές, θα πέσετε κυριολεκτικά με τα μούτρα στην εργασία.

Πρώτη προτεραιότητά σας αυτό το διάστημα είναι η εργασία. Θα ριχτείτε με πολύ κέφι στην δουλειά καθώς η αυτοπεποίθησή σας θα είναι τόσο υψηλή, που θα αναλάβετε οτιδήποτε πρέπει να βγει εις πέρας.

Αυτό το διάστημα θα αναλάβετε όχι μόνο την δική σας εργασία, αλλά και την εργασία συναδέλφων ή συνεργατών επειδή δεν θα μπορείτε να τους βλέπετε να μην παίρνουν πρωτοβουλίες ή να μην ανταποκρίνονται στην ταχύτητά σας.

 Όπως και να έχει, τίποτα δεν θα σας ενοχλήσει από συμπεριφορές ή λάθη, και θα κάνετε αυτό που πρέπει, δίχως να περιμένετε από τους άλλους το οτιδήποτε.

Μικρές εντάσεις θα έχετε με το ταίρι σας, όχι γιατί υπάρχει κάτι, αλλά διότι εσείς θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε και εκείνος ή εκείνη θέλουν να περάσετε χρόνο μαζί.

Για «κακή» τους τύχη θα είναι πιο εύκολο να κάνουν πίσω και να σας ακολουθήσουν παρά να αλλάξετε εσείς γνώμη.

Ερωτικά θα είστε ή του ύψους ή του βάθους. Αυτό σημαίνει πως είτε θα αρχίσετε να κάνετε σεξ σαν να μην υπάρχει αύριο, ή θα κάνετε ένα μικρό διάλειμμα, τουλάχιστον για αυτήν την εβδομάδα.

 

 Κρίσιμη θα είναι για εσάς τους Ταύρους η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου αλλά όχι κακή.

Το βασικό σας μέλημα θα είναι πώς να διορθώσετε τα λάθη σας.

Αν κάτι σας χαρακτηρίζει ως ζώδιο, είναι εκείνη η στιγμή που το μάτι σας γυρίζει, και από αργοί και ήμεροι μεταμορφώνεστε σε κάτι απίστευτα δυνατό, με διάθεση να διαλύσετε τα πάντα στην πορεία σας.

 Αυτό θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

 Οι αφορμές θα είναι αρκετές, αλλά η αιτία είναι πως νιώθετε ότι ήρθε ο καιρός να διορθώσετε τα λάθη που προκλήθηκαν από την αδυναμία να πάρετε πρωτοβουλίες ή επειδή καθυστερούσατε αυτό που έπρεπε να γίνει επειδή κάτι περιμένατε, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ.

 Έτσι, με διάθεση να διεκδικήσετε αυτό που θεωρείτε ότι δικαιωματικά σας ανήκει, σίγουροι όπως ποτέ δεν νιώσατε, θα πείτε αυτά που είναι να πείτε και τέλος.

 Όση ευαισθησία και να έχετε, η περίοδος αυτή απαιτεί πυγμή και θάρρος, οπότε άπαξ και ξεκινήσατε αυτό το μονοπάτι, δεν υπάρχει επιστροφή.

Ερωτικά δεν θα είναι και η καλύτερη περίοδος, επειδή θα δείχνετε στον κόσμο αλλοπρόσαλλοι.

 Από την μία θέλετε κίνηση και παιχνίδι, και από την άλλη σταθερότητα και ρουτίνα, κάτι που δύσκολα μπορεί να συνδυαστεί και να δώσει κάτι σοβαρό.

 Ανάλογα με το δεκαήμερο που έχετε γεννηθεί, εσείς οι Δίδυμοι θα έχετε διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μία απίστευτα ερωτική εβδομάδα.

 Κάθε είδους γνωριμία, είτε καινούρια, είτε παλιά, είτε ακόμη και παράνομη, θα σας γεμίσει με καλή διάθεση διότι δεν θα είναι τόσο το σεξ που σας υπόσχεται η περίοδος αυτή, όσο το καλό και διακριτικό φλερτ που θα έχετε, το οποίο θα αναδείξει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, η έλλειψη μεθόδευσης και οργάνωσης, θα σας οδηγήσουν στο να προσπαθήσετε να κάνετε πολλά πράγματα συγχρόνως, και τελικά το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να ξοδέψετε την ενέργειά σας και παράλληλα να έχετε ανεπιθύμητα μπλεξίματα.

 Ειδικά εσείς που ψάχνετε απεγνωσμένα για σύντροφο, θα περάσετε δύσκολες στιγμές, καθώς θα κάνετε το ένα λάθος πίσω από το άλλο.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα μπλέξετε σε ένα πολύ όμορφο ερωτικό γαϊτανάκι που θα σπάσει κάθε φραγμό που ορίζει η ηλικία.

 Μάλιστα όσο μεγαλύτερη η διαφορά της ηλικίας τόσο το καλύτερο.

Οι νεότεροι θα μάθουν από τους ωριμότερους τις χαρές του έρωτα, ενώ οι ωριμότεροι θα μάθουν να χαλαρώνουν πλάι στους νεότερους.

 

 Για εσάς τους Καρκίνους, η πρώτη  εβδομάδα του Σεπτεμβρίου δεν ξεκινάει πολύ καλά.

 Τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν από την ανησυχία που θα σας πιάσει, και που άνετα μπορεί να γίνει υστερία.

Ενώ θέλετε πολύ να οργανώσετε τους άλλους και να αρχίσουν να λειτουργούν με τα πρότυπα που εσείς επιθυμείτε, δυστυχώς η ανησυχία σας θα σας οδηγήσει αντί για οργάνωση, να καταφέρετε να δημιουργήσετε χάος.

Προσπαθώντας να κάνετε πολλά πράγματα μαζί, επειδή κάτι μάθατε ή ακούσατε και το οποίο σας στεναχώρησε, θα τα κάνετε μαντάρα.

Αποτέλεσμα, θα μπλέξετε ακόμη περισσότερο, και θα εξαντληθείτε σωματικά και ψυχικά.

Τις περισσότερες δυσκολίες θα τις έχετε εσείς που αναζητάτε σύντροφο ή που είστε ήδη δεσμευμένοι ή παντρεμένοι.

Εσείς που αναζητάτε σύντροφο, θα έχετε αυταπάτες για το τί ορίζετε ως επιθυμητό σύντροφο.

Το αποτέλεσμα θα είναι να ασχολείστε με λάθος άτομα, και να εμμένετε σε αυτές τις λάθος επιλογές.

Οι δεσμευμένοι και παντρεμένοι, θα δείτε τον ή την σύντροφό σας να είναι αρκετά επιθυμητός ή και να φλερτάρει, κάτι που θα σας κάνει να  ζηλέψετε τρελά.

 Το κακό είναι πως ναι μεν θα την εκδηλώσετε αυτή τη ζήλεια αλλά, το αυτί του ή της συντρόφου σας δεν πρόκειται να ιδρώσει.

 

 Εσείς οι Λέοντες, ανάλογα το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές καταστάσεις.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο, αρκεί να σπάσετε λίγο την μονοτονία και τα κοινωνικά πρέπει.

 Ελάτε σε επαφή με ανθρώπους που ξέρουν να ζουν την ζωή τους, όποια και αν είναι η ηλικία τους.

Μάλιστα, ένα άτομα με μεγάλη διαφορά ηλικίας από εσάς, θα σας κάνει να νιώσετε έντονα τον έρωτα  και να σας δείξει πώς είναι η πραγματική ζωή.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Πρώτα από όλα, δεν θα θέλετε να κάνετε τίποτα απολύτως.

 Η τεμπελιά θα είναι το χαρακτηριστικό σας γνώρισμα, όπως επίσης και η ανάγκη να μείνετε στο σπίτι σας.

 Ερωτικά, η ζήλια των συντρόφων σας θα σας κουράσει αφόρητα. Αν κάνετε κάτι λάθος, θα έχετε το θάρρος να το παραδεχθείτε και να ζητήσετε συγγνώμη.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε μία πολύ έντονη ερωτικά εβδομάδα!

Το μεγάλο σας όπλο θα είναι το λέγειν σας, και με αυτό θα μπορέσετε να πείσετε τον οποιονδήποτε ή την οποιανδήποτε να δοκιμάσουν την τύχη τους μαζί σας.

Επίσης, η τύχη είναι με το μέρος σας, και μία συμφωνία που είναι έτοιμη να κλείσει, θα είναι άκρως επωφελής για εσάς.

 

 Κι εσείς οι Παρθένοι, ανάλογα το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, θα επηρεαστείτε διαφορετικά.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, με το έργο που παράγετε ακούραστα, με την εξυπνάδα σας, με την σεμνότητα αλλά και την επιμονή που δείχνετε σε αυτά που έχετε αναλάβει, το Σύμπαν σας χαρίζει την ευημερία και την επιτυχία που σας αξίζει.

Μάλιστα, η σιγουριά που θα σας διακρίνει τις επόμενες ημέρες, θα σας χαρίσει μία καινούρια γνωριμία.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, σας περιμένουν δύσκολες μέρες.

Η ζήλια, η καχυποψία, η επιμονή να βρείτε έναν ή μία σύντροφο, όλα αυτά πρόκειται να σας αποσυντονίσουν.

 Και αντί να μαζευτείτε και να ηρεμήσετε, θα κατηγορήσετε το άλλο πρόσωπο ότι εκείνο φταίει για αυτά που νιώθετε εσείς.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, είστε έτοιμοι να απαιτήσετε τα δικαιώματά σας, είτε στην εργασία είτε στον έρωτα.

Αν αφήσετε κατά μέρος τον φόβο ότι κάτι θα συμβεί και θα χάσετε ό,τι έχετε και δεν έχετε, θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, και μάλιστα οικονομικά.

 Ακόμη και στον έρωτα, η ευαισθησία σας θα είναι πόλος έλξης ατόμων που θα θελήσουν να σας προστατεύσουν.

 

Κι εσείς οι Ζυγοί, ανάλογα το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, ετοιμαστείτε να ζήσετε διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, είναι καιρός να μάθετε από τους άλλους ότι τελικά είστε άξιοι και μπορείτε να κάνετε τα πάντα, κάτι που εσείς δεν βλέπετε για τους εαυτούς σας.

Με αυτόν τον τρόπο, σας δίνονται οι ευκαιρίες  να μπείτε σε παρέες που φοβόσασταν, ή, να εμπιστευτείτε άτομα που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε όποιον στόχο έχετε θέσει.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, είναι καιρός να πάψετε να κρίνετε τους ανθρώπους μόνο και μόνο από την ηλικία τους.

Κάποιοι από αυτούς μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζετε, μπορούν όμως κάλλιστα να γίνουν οι εραστές ή οι ερωμένες που πάντα επιθυμούσατε.

 Με αυτόν τον τρόπο, θέματα που σας έχουν κρατήσει στο παρελθόν, ή εγκλωβισμένους, θα λυθούν.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, σας περιμένει μία έντονα ερωτική εβδομάδα, με πολύ φλερτ και διασκέδαση. Προσέξτε όμως διότι μπορεί να μπλέξετε με άτομα που είναι αρκετά απαιτητικά κι επίμονα. Εκεί ίσως να χαλάσει το κέφι σας.

Από την άλλη, η λίμπιντό σας θα είναι τόσο ισχυρή, που θα διώξετε από κοντά σας άτομα που δεν μπορούν να σας ικανοποιήσουν.

 Κι εσείς οι Σκορπιοί, ανάλογα το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, ετοιμαστείτε να ζήσετε διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, ξεκινάτε τον Σεπτέμβριο με καλή διάθεση και την αδιατάρακτη αυτοπεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά, κάτι που θα βγαίνει και στον τρόπο ομιλίας σας.

Παράλληλα, η εσωτερική σας δύναμη και ηρεμία, θα σας προφυλάξουν από την δύσκολη προσαρμογή στην καθημερινότητα.

Βέβαια, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, προκειμένου να τις διατηρήσετε, θα μείνετε σε μέρη που δεν έχουν θόρυβο.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα βιώσετε μία άνευ προηγουμένου διάθεση για ακολασία.

Αν και εξωτερικά θα δείχνετε ήρεμοι, μειλίχιοι, ευγενικοί, τίμιοι, μέσα σας κρύβεται ένα αδηφάγο σεξουαλικό κτήνος που επιθυμεί την απελευθέρωσή του.

Η ανάγκη σας για νέες σαρκικές απολαύσεις θα σας οδηγήσει σε πολλές επιτυχίες στο άλλο φύλο.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα ζήσετε με το φάντασμα της ζήλειας να πλανάται επάνω σας.

 Οι απαιτήσεις σας θα είναι τέτοιες, που τα συντροφικά σας πρόσωπα θα είναι πολύ δύσκολο να τις ικανοποιήσουν.

 Αυτό αυτομάτως θα ξυπνήσει μέσα σας την εμμονή ότι κάποιος άλλος ή κάποια άλλη υπάρχει.

Επίσης, η ανάγκη σας για σύντροφο θα είναι τέτοια που θα προκαλεί προβλήματα στις γνωριμίες σας.   

 

 Μία καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Τοξότες, καθώς κι ερωτικά φαίνεται πως τα πάτε καλά, αλλά και γενικά θα νιώσετε όμορφα.

Γενικά αυτό το διάστημα, παρότι μπαίνει ο Σεπτέμβριος που σημαίνει πίσω ξανά σε εργασιακούς ρυθμούς, εσείς θα παρατείνετε τις Αυγουστιάτικες διακοπές, με το να μην κάνετε τίποτα απολύτως.

Ακόμη και στην εργασία να γυρίσετε, η τεμπελιά σας θα είναι τέτοια που δύσκολα θα κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε.

Επιπλέον, αυτή η χαλαρότητα θα σας οδηγήσει στο να ξοδέψετε αρκετά χρήματα, κυρίως για τους δικούς σας ανθρώπους ή για την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Επειδή είστε παιδιά του Διός, σημαίνει ότι η τύχη είναι μαζί σας.

 Με κάποιον «μαγικό» τρόπο θα έχετε χρήματα στην τσέπη σας. Δεν θα ήταν κακό να παίζατε κάποιο τυχερό παιχνίδι αυτήν την περίοδο, πάντα όμως με μέτρο.

Στον έρωτα, επειδή αυτό το διάστημα νιώθετε πλημμυρισμένοι από συναισθήματα, θα δώσετε την αγάπη σας εκεί που πιστεύετε ότι την αξίζουν ή αν βρεθεί κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει και το οποίο είναι ιδιαίτερα ευπαρουσίαστο.

Αυτή η διάθεση για έρωτα δεν θα βγει σε καλό σε εσάς που είστε δεσμευμένοι.

Επειδή το μάτι σας θα παίζει αριστερά-δεξιά, θα προκαλέσετε την ζήλια του ή της συντρόφου σας.

 

 Εσείς οι Αιγόκεροι, ανάλογα το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, ετοιμαστείτε να ζήσετε διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, η εξαιρετική δύναμη που σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πάσης φύσεως δυσκολίες, από απλά προβλήματα μέχρι θέματα με την υγεία σας.

Με προσεκτικές κινήσεις μπορείτε να καταφέρετε το οτιδήποτε.

Εσείς που ψάχνετε εργασία, να γνωρίζετε πως θα υπάρξουν ευκαιρίες. Εσείς που έχετε να κάνετε ένα χειρουργείο, όσο δύσκολο κι αν είναι το πρόβλημά σας, θα το ξεπεράσετε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα είστε σκληροί και κάθετοι.

Η αποφασιστικότητα, η σταθερότητα, η ευφυΐα, η λογική, η ακρίβεια και η λεπτομέρεια, θα είναι τα χαρακτηριστικά σας γνωρίσματα.

Επίσης, μία εριστικότητα και μία τάση για καυγάδες θα την έχετε, αλλά μάλλον θα είστε σαν τα σκυλιά που γαυγίζουν αλλά δεν δαγκώνουν.

 Επίσης, καλού κακού παίξτε κανένα λαχείο τώρα που το Σύμπαν δίνει κάτι, έστω και μικρό.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε μία απίστευτα δυνατή ερωτική εβδομάδα.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως η λίμπιντό σας θα είναι αρκετά ισχυρή και δύσκολα θα μπορέσει να καλυφθεί. Αυτός θα είναι ο λόγος που θα επιλέξετε πολλούς εραστές ή ερωμένες, ή, θα απιστήσετε.

 

 Εσείς οι Υδροχόοι, θα έχετε μία πολύ έντονη εβδομάδα και σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά τυχερή.

Όλα φαίνεται πως για εσάς γυρίζουν γύρω από το θέμα του έρωτα.

 Κι επειδή σας αρέσει να κάνετε ακραία ή εκκεντρικά πράγματα, θα νιώσετε έντονα τον έρωτα για ένα άτομο που έχει σημαντική διαφορά ηλικίας από εσάς, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.

Το σίγουρο είναι πως αυτό το άτομο έχει να σας δώσει πάρα πολλά, κι εσείς με περίσσεια ευχαρίστηση θα τα αποδεχθείτε.

 Από εκεί και πέρα, κάποιοι από τους οικείους σας, και το πιθανότερο είναι η οικογένειά σας, θα έχουν αντίρρηση για τις επιλογές σας. Το καλό είναι πως έχετε την δύναμη να τους πείσετε να αποδεχθούν το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Μία περίπτωση που μπορεί να σας απασχολήσει είναι να μπλέξετε με ένα άτομο που χρόνια το θέλατε αλλά ποτέ δεν γινόταν κάτι.

Τώρα η υπομονή σας θα επιβραβευτεί, οπότε μπορείτε να ανοίξετε μαζί του τα πανιά σας για την ευτυχία!

Οικονομικά, καλό θα ήταν να μην ανοιχτείτε αυτό το διάστημα διότι τα έξοδα προς τρίτους είναι αρκετά και δεν θα θέλατε να μείνετε χωρίς χρήματα από νωρίς αυτόν τον μήνα.

 

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες.

Το δυσκολότερο κομμάτι της θα είναι η ζήλια.

Το ευκολότερο, κέρδη από το πουθενά αλλά και ενασχόληση με πράγματα που σας ταιριάζουν!

Τις ημέρες αυτές θα βγάλετε στην επιφάνεια τον καλό οικογενειάρχη, ο οποίος φροντίζει την οικογένειά του, παρέχοντας ασφάλεια και σιγουριά. Με σχεδόν προσεκτικές κινήσεις, θα υλοποιήσετε τα όνειρά σας, για τα οποία κάνατε περίσσια υπομονή.

 Έτσι το Σύμπαν σας δίνει αυτό που πάντα ονειρευόσασταν και επιπλέον, σας δίνει χρήματα από πηγές που δεν φανταζόσασταν. Κι εσείς ειδικά του δευτέρου δεκαημέρου δεν θα ήταν κακή ιδέα να παίξετε ένα τυχερό παίγνιο.

Κάποιοι από εσάς θα έχετε την τύχη να έλθετε σε επαφή με άτομα που έχουν γνώση μεταφυσικής, είναι φιλοσοφημένα, είναι καλλιεργημένα, και γενικά έχουν θέσεις κι επιχειρήματα για τον Θρησκεία.

Αυτή η προοπτική σας έλκει, διότι και σε εσάς αρέσει όλη αυτή η θεματολογία και επειδή είστε κι εσείς “αλαφροΐσκιωτοι”.

Όμως, αυτήν την εβδομάδα θα σας χτυπήσει το σαράκι της ζήλιας. Ο ή η σύντροφός σας κοιτάζει την δουλειά του, αλλά εσάς θα σας καρφωθεί στο μυαλό ότι κάτι κάνει.

Η εμμονή αυτή θα σας οδηγήσει να του ή της ψήσετε το ψάρι στα χείλη, ελέγχοντας τα πάντα και μην αφήνοντας να πέσει τίποτα κάτω.

Οι δε γυναίκες Ιχθύες, θα γκρινιάζετε στους συντρόφους σας ότι δεν σας καλύπτουν, τουλάχιστον όπως θα θέλατε εσείς.

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο : http://www.periastrologias.gr

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια