12 AM | 30 Jul

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου!

Ο Αύγουστος ξεκινά για εσάς τους Κριούς με κακή διάθεση, αλλά, όσο περνά ο καιρός θα νιώθετε καλύτερα.

Σε αυτό θα βοηθήσει το γεγονός ή ότι θα πάτε διακοπές ή ότι η εργασία σας θα γίνει αποδοτικότερη.

Οι εντάσεις που είχατε την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, θα καταλαγιάσουν, και με την βοήθεια των συντρόφων ή μίας νέας γνωριμίας, το διάστημα μεταξύ 1ης και 3ης Αυγούστου θα αρχίσετε σταδιακά να ανεβαίνετε ψυχολογικά.

Μεταξύ 5 και 12 Αυγούστου ο έρωτας χτυπά γερά την πόρτα σας, και θα βοηθήσει τις γνωριμίες που είχατε, να εξελιχθούν σε σχέση, ή θα σας φέρει μία εφήμερη καλοκαιρινή σχέση, η οποία όπως θα είναι απολαυστική. Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτό το διάστημα θα είστε οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου.

Στις 13 Αυγούστου θα ξεκινήσει το μεγάλο διάλειμμα από τα δεινά σας, καθώς οι διακοπές θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να γίνετε και πάλι κοινωνικοί.

Στις 19 Αυγούστου και μέχρι τις 22 Αυγούστου, θα βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα. Θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στην εργασία και τον έρωτα.

Έστω και κατακαλόκαιρα, οι αυξημένες εργασιακές υποχρεώσεις θα σας κάνουν να σκέφτεστε αν έχετε χρόνο για οτιδήποτε άλλο.

Αν είστε διακοπές, θα νιώσετε άσχημα που αντί να χαλαρώνετε θα αγχώνεστε για το τι πρέπει να κάνετε στην δουλειά σας.

Μάλιστα, είναι πιθανόν να χωρίσετε από τον έρωτα των διακοπών σας, και να επιστρέψετε στην εργασία σας μετά τις 22 Αυγούστου.

Την μεγαλύτερη δυσκολία αυτού του είδους θα την ζήσετε εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο.

Στις 20 του μηνός, δύο γεγονότα θα σας απασχολήσουν.

Το ένα έχει να κάνει με μία συνεργασία που μάλλον περιπλέκεται επειδή θα υπάρξουν προβλήματα με τα οικονομικά, είτε στην διαχείριση, είτε στην απόδοση χρημάτων.

Το δεύτερο γεγονός θα απασχολήσει εσάς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Εσείς θα διαπιστώσετε ότι ο δεσμός που έχετε ή η γνωριμία που κάνατε, πλέον δεν σας ικανοποιούν, όσο κι αν πιέζετε τις καταστάσεις.

Η απογοήτευση μπορεί να σας οδηγήσει στον χωρισμό, μπορεί όμως και να σας οδηγήσει σε απίστευτη πίεση προς το ταίρι σας, καθώς δεν θέλετε να παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος στην επιλογή σας.

Στις 23 του μηνός θα έχετε εύνοια για την απόκτηση χρημάτων. Μπορείτε να ζητήσετε οφειλόμενα, να ζητήσετε αύξηση, μπορεί ακόμη και να κάνετε ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών σας.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο θα βιώσετε το οξύμωρο φαινόμενο, από την μία να θέλετε εφήμερες ερωτικές σχέσεις και από την άλλη να θέλετε μόνιμη σχέση.

Λογικό είναι να προβληματίζετε τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εσάς, με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας.

Στις 29 Αυγούστου, μπορείτε να πείτε ότι πλέον έχετε αρκετή εμπειρία και δύναμη ώστε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που είχατε αφήσει ανοικτά τον Ιούλιο και πιο πριν ακόμα.

Εσάς τους Ταύρους, τον Αύγουστο θα σας απασχολήσει ο έρωτας και το πως θα επαναφέρετε την αρμονία στην καθημερινότητά σας.

Οι πρώτες τρεις ημέρες του Αυγούστου θα είναι ιδιαιτέρως ερωτικές για εσάς, με αρκετό πάθος και εντάσεις.

Αν και θα θέλατε να συνεχίσει έτσι όλος ο μήνας, το Σύμπαν σας λέει πως πρέπει να χαλαρώσετε.

Η εποχή αυτή είναι για να διασκεδάσετε και να ηρεμήσετε, όχι για να βάλετε επιπλέον ένταση, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Στις 7 Αυγούστου και μέχρι τις 13 Αυγούστου, η ζωή σας θα γίνει πιο αρμονική και ίσως να είναι ημέρες που θα σας βοηθήσουν να έλθετε σε επαφή με φίλους ή γνωστούς, ή ακόμη και με ερωτικούς συντρόφους.

Η επαφή με αυτά τα άτομα θα σας κάνει καλό, διότι θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε λίγο από τις σεξουαλικές σχέσεις ή τις φαντασιώσεις.

Η απλή, φιλική επαφή θα είναι το έναυσμα να ισορροπήσει η ψυχή σας.

Ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα αποφύγετε να κάνετε σχέσεις, ειδικά με άτομα που έχουν διαφορά ηλικίας από εσάς.

Από τις 13 Αυγούστου και μέχρι το τέλος του μηνός, θα μπορέσετε λίγο να ξεφύγετε από το αρνητικό κλίμα που έχει επικρατήσει στα επαγγελματικά σας.

Όλο αυτό το διάστημα θα μπορέσετε να χαλαρώσετε, να βρείτε ξανά τις δυνάμεις σας, και πάνω από όλα, να βρείτε τί πραγματικά θέλετε να κάνετε, και όταν έλθει η ώρα, να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα με θετικό τρόπο.

Από τις 16 Αυγούστου μέχρι και τις 22 Αυγούστου, θα βρεθείτε με την οικογένειά σας και θα περάσετε μαζί τους όμορφες στιγμές, ειδικά εάν πάτε μαζί διακοπές ή αν δεχθείτε φιλικά πρόσωπα για να τα φιλοξενήσετε.

Στις 23 Αυγούστου, ένα άτομο από το παρελθόν ή ένα άτομο του στενού οικογενειακού κύκλου, θα εκδηλώσει τρυφερά συναισθήματα για εσάς, κάτι το οποίο στην αρχή θα σας προβληματίσει καθώς δεν περιμένατε ποτέ από εκείνον ή εκείνη να κάνει τέτοιου είδους κίνηση.

Στις 30 Αυγούστου θα πάρετε την τελική απόφαση για αυτό το ζήτημα.

Εσείς οι Δίδυμοι όλον τον Αύγουστο θα προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με στενούς συγγενείς, με χαρτιά, με επιχειρήσεις, με γνώσεις που πρέπει να πάρετε, με διάφορα ταξίδια, και γενικά θα προσπαθείτε να διορθώσετε κάποιες επιπολαιότητες που θα κάνετε μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Οι πρώτες επτά ημέρες του Αυγούστου δεν θα είναι και οι καλύτερες για εσάς, καθώς η ανασφάλειά σας θα σας κάνει εριστικούς, ζηλιάρηδες, και καχύποπτους, ειδικά ως προς τις προθέσεις των άλλων για εσάς, είτε αυτές είναι σε προσωπικό επίπεδο είτε σε οικονομικό.

Στις 7 του μηνός, και ιδιαιτέρως οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι με έναν ή μία πρώην. Αυτό το άτομο είτε μένει μακριά σας, είτε αυτό το διάστημα θα ξεκινήσει και πάλι επικοινωνία μαζί σας.

Από τις 8 Αυγούστου και μετά, θα πρέπει να προσέξετε, διότι μην έχοντας καθαρό μυαλό θα τα κάνετε μαντάρα στην δουλειά σας.

Καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να πάρετε την άδειά σας διότι μέχρι τις 12 Αυγούστου, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

Από τις 13 Αυγούστου και μέχρι τις 20 Αυγούστου, θα έλθετε σε επαφή με μεγάλο αριθμό ατόμων, είτε αυτό έχει να κάνει με την εργασία σας, είτε με προσωπικές επαφές.

Αν οι επαφές είναι εργασιακής φύσης, ναι μεν θα κάνετε πολύ καλή εντύπωση και θα έχετε να κερδίσετε από αυτές, όμως πραγματικά θα εξαντληθείτε.

Αν είναι προσωπικές αυτές οι επαφές, θα κάνουν καλό στην ψυχολογία σας καθώς, καλώς ή κακώς το μυαλό σας δεν το έχετε στην δουλειά, η οποία κατακαλόκαιρα σας ζορίζει.

Οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου θα είναι πολύ έντονες ερωτικά για εσάς, αλλά και με μεγάλη πίεση.

Ενώ εσείς θέλετε να περάσετε καλά, θα πέσετε πάνω σε άτομα που θέλουν πολλά περισσότερα από όσα τους προσφέρετε, και θα σας πιέσουν, ζητώντας από εσάς αποκλειστικότητα, κάτι που εσείς δεν θέλετε με τίποτα.

Εσείς οι Καρκίνοι από την 1η Αυγούστου και μέχρι τις 4η Αυγούστου, θα προσπαθήσετε να βγάλετε άκρη με τις σχέσεις σας.

Η τύχη είναι με το μέρος σας, για αυτό μην ανησυχείτε εάν κάνετε κάτι λάθος, διότι αυτό που κάνετε και αυτό που θα αποφασίσετε, είναι τα σωστά! Ειδικά εσείς του πρώτου δεκαημέρου, εάν αποφασίσετε να χωρίσετε, θα πράξετε το σωστό.

Απλά θα πρέπει να περιμένετε μετά την 4η Αυγούστου για να διαπιστώσετε την ορθότητα της πράξης σας.

Από τις 4 Αυγούστου και μέχρι τις 8 Αυγούστου θα χαλάσετε κάποια χρήματα σε διασκεδάσεις με φίλους, αλλά και πάλι, μόλις σας περάσει η έμφυτη τσιγκουνιά σας, θα καταλάβετε πως το είχατε ανάγκη μετά από όλα όσα τραβήξατε τις προηγούμενες ημέρες, οπότε δεν πρέπει να έχετε καμία ενοχή επειδή θα βγείτε για λίγο εκτός προϋπολογισμού.

Μεταξύ 8 και 17 Αυγούστου, θα παρουσιάσετε τον πλέον αλλοπρόσαλλο εαυτό σας.

Από την μία θα κάνετε κινήσεις επανασύνδεσης με κάποιο άτομο από το παρελθόν, αλλά από την άλλη δεν θέλετε να ερωτευθείτε με την προοπτική να κάνετε σχέση.

Αυτό που θέλετε εσείς, είναι να νιώσετε τον σωματικό έρωτα με κάποιον ή κάποια που σας δίνει την ασφάλεια που θέλετε, αλλά χωρίς να είναι πάνω από το κεφάλι σας είκοσι τέσσερεις ώρες το εικοσιτετράωρο.

Ειδικά στις 17 του μηνός και ακόμη πιο ειδικά, εσείς οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα απαυδήσετε με όλη αυτήν την πίεση, και ίσως για μία με δύο ημέρες να μισήσετε τον εαυτό σας.

Η 19η και η 20η Αυγούστου, θα είναι ημέρες που θα ξεκουραστείτε λίγο.

Αυτήν την ξεκούραση θα την χρειαστείτε, διότι το διάστημα 21 με 25 Αυγούστου δεν υπάρχει άνθρωπος με τον οποίον να μην τσακωθείτε.

Στις 26 με 28 καλό θα ήταν να μην δώσετε σημασία σε αυτό που νιώθετε, διότι απλά είναι το χάος που σας προκαλεί ο ίδιος σας εαυτός όταν σας πιάνει η ανασφάλεια.

Στις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, θα πρέπει να καταφέρετε να μαζέψετε τους εαυτούς σας και να μπείτε και πάλι σε εργασιακούς ρυθμούς.

Εσείς οι Λέοντες το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με τους εαυτούς σας, αλλά και με θέματα που αφορούν την επικοινωνία, την αίσθηση της ασφάλειας αλλά και των οικονομικών.

Ο Αύγουστος ξεκινά με εσάς να χαλαρώνετε από την πίεση που δέχεστε από την ηλιθιότητα του κόσμου.

Αρκετά σας σύγχυσαν.

Καιρός είναι να συμμαζέψετε τον εσωτερικό σας κόσμο, και να ηρεμήσετε, όσο αυτό είναι δυνατόν.

Μέχρι την 4η Αυγούστου, είναι πολύ πιθανόν να ολοκληρωθεί ένας χωρισμός για εσάς, ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Από τις 4 Αυγούστου και μέχρι τις 23 Αυγούστου, θα σας πιάσει ανασφάλεια, για εσάς, τα χρήματα, και την οικογένειά σας.

Το γεγονός ότι δεν θα επικοινωνείτε και σωστά λόγω ανάδρομου Ερμή, θα είναι ένα επιπλέον πρόβλημα, το οποίο θα σας επιβαρύνει ψυχολογικά.

Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα αναζητήσετε διέξοδο από την πίεση που νιώθετε στην αγκαλιά ενός ή μίας πρώην συντρόφου σας.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα παρουσιάσετε κάποιες εμμονές, ενώ εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα αρχίσετε το φλερτ, και ίσως μία πολύ σύντομη νέα γνωριμία.

Από τις 5 και μέχρι τις 13 του μηνός θα δυσκολευτείτε να εργαστείτε. Είναι η περίοδος που θα χρειαστείτε οπωσδήποτε διακοπές.

Όσοι συνεχίσετε να εργάζεστε αυτό το διάστημα, θα είστε απίστευτα γκρινιάρηδες, και αυτό θα φαίνεται στον τρόπο που θα αντιμετωπίζετε την ίδια σας την εργασία ή τον κόσμο στην εργασία.

Από τις 14 Αυγούστου και μέχρι τις 23 Αυγούστου, θα αρχίσετε να φλερτάρετε, ίσως όχι με ιδιαίτερη επιτυχία, για αυτό είναι πολύ πιθανόν να έρθετε σε επαφή με πρώην ερωτικούς συντρόφους.

Μεταξύ 21 και 22 Αυγούστου, ίσως τελικά να γίνει η πολυπόθητη επανένωση. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο.

Από τις 23 Αυγούστου και μέχρι το τέλος του μηνός, αρχίζει η εργασία. Η απότομη αύξηση των ρυθμών της, θα σας είναι ευεργετική καθώς θα συμπορευτεί με αύξηση των εσόδων σας.

Από όλα έχει για εσάς τους Παρθένους ο Αύγουστος.

Έρωτες, ανησυχίες, πάθη, εντάσεις απογοητεύσεις.

Από την 1η Αυγούστου και μέχρι την 7η του μηνός, θα ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, είτε αυτές σας προσφέρουν πάθος είτε σας προσφέρουν πόνο.

Γενικά, αυτό που θα νιώσετε είναι πως ενώ θέλετε το σεξ και να το απολαύσετε, το ίδιο σας το είναι αντιδρά.

Ο πόνος που έχετε λάβει κατά καιρούς, λειτουργεί αποτρεπτικά μέσα στο κεφάλι σας με αποτέλεσμα να κρατιέστε όσο το δυνατόν μακριά από τις ερωτικές σας επιθυμίες.

Στις 3 Αυγούστου θα νιώσετε την πίεση αυτή να υποχωρεί.

Την πίεση αυτών των ημερών, θα την νιώσετε κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Από τις 7 του μηνός και μέχρι τις 13, θα μπείτε σε έναν φαύλο κύκλο όπου όλα θα σας φταίνε.

Είτε θα σας πιάσει μία ατονία και δεν θα θέλετε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας συμβαίνει, είτε θα σας πιάσει η απίστευτη εμμονή που νιώθετε κατά καιρούς, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, χάος μέσα στο ίδιο σας το μυαλό.

Από τις 15 και μέχρι τις 18 του μηνός, θα συνεχίζετε να κάνετε τα λάθη που κάνετε.

Όμως μετά τις 18 θα αντιστρέψετε το κλίμα. Σταδιακά θα επανέρχεται η αίσθηση ισορροπίας που τόσο πολύ χρειάζεστε.

Αν αυτή η ισορροπία συνδυαστεί και με χρήματα, τότε πραγματικά η μεταστροφή του αρνητικού κλίματος σε θετικό, θα είναι άμεση!

Παράλληλα, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε πως δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέστε για άτομα που κοιτούν το προσωπικό τους συμφέρον.

Στις 23 του μηνός και μέχρι τέλη Αυγούστου, θα νιώσετε ότι είναι και πάλι καιρός να μπει η χαρά, ο έρωτας, και η καλή διάθεση στις ζωές σας, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο.

Κάποια ξαφνικά νέα ή μία επαφή από το παρελθόν, ή ακόμη και ένα άτομο που έρχεται από μακριά, θα σταθούν οι αφορμές για να νιώσετε υπέροχα!

Οι πρώτες επτά ημέρες του Αυγούστου, θα είναι δύσκολες για εσάς τους Ζυγούς.

Από εκεί και πέρα θα μπορέσετε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να βρείτε και πάλι τους εαυτούς σας.

Οι πρώτες ημέρες του Αυγούστου σας βρίσκουν έτοιμους κι έτοιμες να παραβείτε όλους τους κανόνες σας, προκειμένου να απολαύσετε το σεξ, ασχέτως εάν την ίδια στιγμή θα μισείτε τους ίδιους σας τους εαυτούς για αυτή σας την επιθυμία.

Τουλάχιστον, στις 3 Αυγούστου το κεφάλι σας θα ηρεμήσει κάπως, κι εκεί είναι που θα πάρετε κάποιες αποφάσεις για το τι θα κάνετε με το πρόβλημά σας.

Από τις 7 και μέχρι τις 13 του μηνός, θα νιώσετε ότι το ταίρι που έχετε τώρα ή οι γνωριμίες που θα κάνετε τις επόμενες ημέρες, δεν σας καλύπτουν.

Αυτός είναι ο λόγος που θα κλείσετε πονηρά το μάτι σε ένα άτομο από το παρελθόν, με το οποίο θα βρεθείτε και θα απολαύσετε τον έρωτα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα νιώσετε τύψεις ή προβληματισμό.

Απλά, έχετε τόσο πολύ την ανάγκη να νιώσετε επιθυμητοί, που δεν θα διστάσετε να κάνετε την κίνηση αυτή, ειδικά εσείς που διατηρείτε ήδη σοβαρό δεσμό.

Στο τριήμερο μεταξύ 13 και 15 Αυγούστου, θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να βγείτε με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε.

Η ανέμελη ζωή θα σας βοηθήσει να αποτινάξετε τις όποιες αρνητικές σκέψεις κάνετε.

Από τις 16 Αυγούστου και μετά, χρειάζεστε οπωσδήποτε διακοπές.

Όσο δεν πάτε κάπου να χαλαρώσετε, θα αναλώνεστε με πράγματα και ανθρώπους του παρελθόντος σας.

Παράλληλα, θα αντιμετωπίζετε και το φλερτ ενός ατόμου, το οποίο ναι μεν θα σας κολακεύει, αλλά και θα σας ενοχλεί ταυτόχρονα.

Στις 20 Αυγούστου και μέχρι τις 25 του μηνός, ξαφνικά, ή θα βγάλετε τα ροζ γυαλιά σας ή θα τα φορέσετε.

Το αποτέλεσμα είναι να μπλέξετε με άτομα που ναι μεν θα σας δίνουν την απόλαυση που αποζητάτε, αλλά και θα σας καταπιέζουν δε.

Ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα νιώσετε πιο έντονα τις ημέρες εκείνες.

Οι υπόλοιπες ημέρες του Αυγούστου θα είναι ακραίες ερωτικά, κάτι που θα σας προκαλέσει αγανάκτηση, διότι εσείς θέλετε την ησυχία και την αρμονία σας.

Για εσάς τους Σκορπιούς ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας που θα κινηθεί σε δύο άξονες, στον επαγγελματικό και τον ερωτικό.

Ο μήνας ξεκινά με άγριες διαθέσεις.

Ενώ επαγγελματικά πηγαίνετε από το καλό στο καλύτερο, στον οικογενειακό τομέα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, καθώς εκεί αντιμετωπίζετε σοβαρές αντιδράσεις, είτε επειδή θέλουν από εσάς τον χρόνο που τους αναλογεί, τον οποίον εσείς δαπανάτε στην εργασία, είτε επειδή θέλουν από εσάς να πάτε διακοπές.

Το σίγουρο είναι πως εσείς θα είστε τεντωμένοι στα δύο άκρα, και η υπερένταση θα είναι καθημερινό φαινόμενο.

Εάν έχετε παιδιά, τότε εσείς θα κάνετε λίγη υπομονή, και σύντομα για χάρη τους θα αφήσετε για λίγο τις εργασιακές σας υποχρεώσεις.

Αν πάλι είστε ελεύθεροι, ειδικά εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα το ρίξετε στον έρωτα, διότι όπως και να το κάνουμε, το σεξ και οι ερωτικές γνωριμίες σας χαλαρώνουν!

Στις 7 Αυγούστου και μέχρι τις 13 του μηνός, είναι πολύ πιθανόν να μπλέξετε σε μία παράλληλη σχέση.

Μεταξύ 12 και 17 Αυγούστου, θα υπάρξει πρόβλημα στην εργασία σας, με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθείτε, όπου κι αν βρίσκεστε, και ό,τι κι αν κάνετε.

Θα μισήσετε τον εαυτό σας που θα αφήσετε για λίγο την διασκέδασή σας, αλλά είναι κάτι που πρέπει να κάνετε.

Από τις 20 του μηνός και μέχρι το τέλος, η τύχη είναι με το μέρος σας.

Κάτι που καιρό περιμένατε, πρόκειται να πραγματοποιηθεί, οπότε θα χρειαστεί να ασχοληθείτε σοβαρά με την καινούρια πρόκληση που σας περιμένει!

Στις 26 με 27 σας περιμένει ένα ευχάριστο διήμερο, κυρίως ερωτικό.

Από τις 28 και μέχρι το τέλος του μηνός, το μυαλό σας καθαρίζει αρκετά, και πλέον είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ξανά τα προβλήματα που είχατε αφήσει προσωρινά στην άκρη.

Εσείς οι Τοξότες, τον Αύγουστο, μάλλον θα ασχοληθείτε με πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Με το που μπαίνει ο Αύγουστος, εσείς θα θελήσετε να ξεφύγετε από τις καθημερινές σας ασχολίες αλλά το Σύμπαν δεν πρόκειται να σας αφήσει στην ησυχία σας.

Κάποια άτομα ή νέα, δεν πρόκειται να σας αφήσουν να χαρείτε τις διακοπές σας.

Αν αφορούν τις διακοπές σας, θα αφορούν προβλήματα συνεννοήσεως.

Τα άτομα που θα φύγετε μαζί διακοπές ή σας έχουν προσκαλέσει, θέλουν να ζήσουν έντονες στιγμές κι εσείς είτε δεν μπορείτε, είτε δεν θέλετε να τα ακολουθήσετε.

Αν είναι νέα, τότε θα δυσκολευτείτε να βρείτε μέρος να πάτε, ή θα αντιμετωπίσετε μία άξεστη και απαξιωτική συμπεριφορά των ατόμων στο κατάλυμα που έχετε επιλέξει.

Ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί μέχρι τις 11 Αυγούστου.

Από τις 11 Αυγούστου, το ταίρι σας θα είναι εκείνο που θα προσπαθήσει να σας πείσει να φύγετε και να περάσετε κάπου καλά μαζί, αλλά έχει κι εκείνο την άποψη ότι πρέπει να κάνετε έντονες ή ακριβές διακοπές, κάτι το οποίο δεν σας έλκει καθόλου ως ιδέα.

Εσείς θέλετε μία παραλία, ένα δέντρο, μία σκηνή και τίποτα άλλο.

Μπορεί στις 20 Αυγούστου να κάνει τελικά κάποιες υπαναχωρήσεις, αλλά η περίοδος των διακοπών θα τελειώσει μέχρι να αποφασίσει ότι θέλει να κάνει αυτό που επιθυμείτε εσείς.

Στις 13 Αυγούστου, κυρίως οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα βρείτε το θάρρος να τερματίσετε μία ερωτική ιστορία, η οποία έγινε μόνο και μόνο επειδή νιώθατε ανασφαλείς, κι επειδή θέλατε να έχετε ένα άτομο για να κάνετε κάτι μαζί στις διακοπές.

Το διάστημα 16 με 18 του μηνός, δεν θα αντέξετε να σας μιλάνε για χρέη, για έξοδα, και να κάνετε παρέα με άτομα που είναι ιδιαιτέρως αρνητικά, και θα τα κάνετε πέρα.

Στις 20 του μηνός, θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με άτομα που έχουν να σας προτείνουν κάτι πολύ σημαντικό.

Επειδή ουσιαστικά θα είναι η δεύτερη ευκαιρία που περιμένατε, καλό θα ήταν να την πιάσετε από τα μαλλιά.

Στις 24 του μηνός θα κληθείτε από την εργασία σας εσπευσμένα να αναλάβετε τα καθήκοντά σας.

Μπορεί να μην σας αρέσει η προοπτική, αλλά, δεδομένου ότι εκείνη την εποχή τα οικονομικά σας θα είναι στενά, δεν μπορείτε να βρείτε δικαιολογίες και να μην παρουσιαστείτε.

Τουλάχιστον, το τριήμερο 29 με 31, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε μία νέα ερωτική γνωριμία ή απλά να περάσετε όμορφα.

Ο Αύγουστος για εσάς τους Αιγόκερους, θα σηματοδοτηθεί από την ταλαιπωρία που θα κάνουν στα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας οι τρεις ανάδρομοι πλανήτες, ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο Άρης.

Οι πρώτες έξι ημέρες του Αυγούστου θα έχουν ως χαρακτηριστικό γνώρισμα τις προβληματικές σχέσεις, οι οποίες όμως συνδυάζονται με έντονο σεξ.

Η όλη κατάσταση έχει ως βάση ότι τα άτομα που επιθυμείτε μένουν μακριά από εσάς, αλλά διατηρείτε μαζί τους επαφή, ή ότι οι γνωριμίες είναι φευγαλέες λόγω διακοπών, ή η επαφή που έχετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει, είναι μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και το οποίο μπορεί να έχει δείξει σεξουαλικό ενδιαφέρον για εσάς αλλά δεν θα θελήσει να σας δει επειδή ντρέπεται.

Εσείς οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μόλις μπει η 7η Αυγούστου θα ηρεμήσετε από αυτό το ανώφελο κυνήγι, ενώ εσείς οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα το συνεχίσετε, έστω κι αν υπάρξουν σοβαρές δυσκολίες.

Στις 10 του μηνός, θα σας πιάσουν και πάλι οι εμμονές, κυρίως για τα χρέη, αλλά και για σχέσεις που δεν προχωρούν, ή για την έλλειψη εκτίμησης που υποτίθεται θα έπρεπε οι άλλοι να σας παρέχουν.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα προσπαθήσετε να συγκρατηθείτε ενώ εσείς του δευτέρου δεκαημέρου δεν θα μπείτε καν στον κόπο να μαζευτείτε, οπότε και αναμένονται συγκρούσεις.

Στις 13 Αυγούστου, οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα νιώσετε και πάλι δυνατοί. Αρκετά ταλαιπωρηθήκατε από ανθρώπους που σας μείωναν ή από την έλλειψη χρημάτων.

Τον Δεκαπενταύγουστο και μέχρι τις 19 του μηνός, ό,τι κι αν κάνετε, ότι κι αν σας απασχολεί, σταματήστε!

Πάρτε τον χρόνο σας και ηρεμήστε.

Ακόμη καλύτερα, φύγετε και πηγαίνετε κάπου μακριά.

Παράλληλα, στις 19 του μηνός, εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα ξεκινήσετε σφοδρούς καυγάδες με άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας, είτε είναι τραπεζικοί, είτε είναι εφοριακοί.

Εκείνοι θέλουν από εσάς τα χρήματά τους, κι εσείς απλά δεν πρόκειται να τους τα δώσετε.

Στις 23 του μηνός, εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα καταφέρετε να κάνετε μία συμβιβαστική συμφωνία για τα αντίστοιχα θέματα, ενώ εσείς του δευτέρου θα συνεχίσετε να μην βγάζετε άκρη με εκείνους.

Τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μηνός, λόγω της πίεσης που θα δεχθείτε, θα νιώσετε την λίμπιντό σας αυξημένη, για αυτό και θα κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να την εκτονώσετε.

Για εσάς τους Υδροχόους ο Αύγουστος θα είναι γεμάτος με θέματα που αφορούν τις σχέσεις, τους συνεργάτες και γενικά τους άλλους.

Μέχρι τις 4 Αυγούστου, οι συγκρούσεις που ζήσατε κυρίως τις τελευταίες δέκα ημέρες του Ιουλίου, θα κοπάσουν.

Αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς χαλαρώσατε, ή ότι στις συγκρούσεις αυτές εσείς τελικά είχατε το δίκιο με το μέρος σας, απλά οι άλλοι σταμάτησαν να ασχολούνται μαζί σας.

Στις 7 Αυγούστου, σας περιμένει μία σχέση που στην αρχή θα φανεί ότι είναι η καλύτερη που είχατε ποτέ, αλλά σύντομα θα διαπιστώσετε ότι έχετε και άλλα πράγματα να κάνετε, εκτός από το να ασχολείστε με εκείνον ή εκείνη.

Το άτομο αυτό θα συνεχίσει να σας ενοχλεί τουλάχιστον μέχρι τις 19 του μηνός.

Παράλληλα, εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα νιώσετε ότι ο αλλοπρόσαλλος χαρακτήρας του συντρόφου ή των συνεργατών σας δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

Όποια εκτίμηση κι αν είχατε για εκείνους, θα την χάσετε.

Στις 12 του μηνός, όσοι από εσάς δεν έχετε πάει διακοπές, θα διαπιστώσετε ότι έχετε πάρα πολύ δουλειά.

Μάλιστα, η τύχη θα σας βοηθήσει να κάνετε ουσιαστικά οικονομικά ανοίγματα σε μία εποχή που, ανταγωνισμός λόγω θέρους δεν θα υφίσταται!

Από τις 20 του μηνός και μέχρι το τέλος αυτού, τα προβλήματα με τους εραστές ή τις ερωμένες τελειώνουν.

Από εδώ κι εμπρός οι σχέσεις που θα κάνετε, θα είναι σοβαρές, έστω κι αν υπάρχει μία υποψία υπεροψίας σε εκείνους ή εκείνες, κάτι το οποίο σας ενοχλεί, αλλά ευτυχώς τώρα όχι τόσο.

Στις 23 του μηνός θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες σας, κυρίως έναντι τρίτων, το συντροφικό σας πρόσωπο ή οι συνεργάτες σας.

Το γεγονός αυτό δεν θα σας αρέσει, και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να τους βάλετε εμπόδια, ασχέτως αν αναγνωρίζετε ότι εσείς αυτό το διάστημα δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα.

Μάλιστα, στο διάστημα 23 με 25 του μηνός, θα επιδείξετε αρκετή ψυχρότητα.

Όμως από τις 27 του μηνός και μετά, όσο κι αν δεν σας αρέσει, οι άλλοι θα μπορέσουν να λύσουν τα δικά σας προβλήματα.

Εσείς οι Ιχθύες όλο τον Αύγουστο θα ασχολείστε με το πως θα περάσετε εσείς καλά!

Μέχρι τις 6 Αυγούστου, το Σύμπαν σας βοηθάει να κάνετε τα όνειρά σας πράξη!

Αν θέλετε να σπουδάσετε κάτι, είναι καιρός να κοιτάξετε για την καλύτερη σχολή.

Αν θέλετε να πάτε διακοπές να διαλέξετε ένα μακρινό και ήσυχο μέρος.

Αν ψάχνετε να βρείτε δουλειά, θα την βρείτε! Όσο πιο ψηλά στοχεύετε, τόσο το καλύτερο για εσάς!

Στις 6 του μηνός ξεκινάει μία περίοδος όπου πρέπει να εκφράσετε υγιώς τον εγωισμό σας, τόσο στον ή στην σύντροφό σας όσο και στους συνεργάτες-συναδέλφους σας.

Επειδή όταν βλέπετε τους άλλους να επιδεικνύουν τον εαυτό τους, εσείς μαζεύεστε, δυσκολεύστε αφάνταστα να πείσετε τον κόσμο για την αξία σας.

Μέχρι εδώ! Καιρός είναι να δείξετε κι εσείς από τι είστε φτιαγμένοι!

Το διήμερο 8 με 9 Αυγούστου, θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευθείτε, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Το διήμερο 12 με 13 Αυγούστου, δεν θα είναι καλό για εσάς και το ταίρι σας, καθώς εκείνο θα είναι σε κακή διάθεση, και αρκετά ψυχρός ή ψυχρή μαζί σας.

Στις 14 Αυγούστου ξεκινά μία περίοδος όπου θα έλθετε σε επαφή με φίλους που είχατε καιρό να δείτε, ή με άτομα που διατηρούσατε σχέσεις στο παρελθόν. Αυτό το διάστημα θα κρατήσει μέχρι τις 19 Αυγούστου.

Στις 17 και 18 του μηνός, μάλλον θα κληθείτε να χωρίσετε έστω και για λίγο από το ταίρι σας επειδή δεν θα καταλάβει το πόσο έχετε ανάγκη να κάνετε τα όνειρά σας πράξη.

Λίγη αποστασιοποίηση θα σας κάνει καλό.

Τα θετικά αποτελέσματα θα τα δείτε στις 19 με 20 του μηνός.

Στις 23 του μηνός ξεκινάει μία καινούρια εργασιακή συνεργασία, ή το ταίρι σας είναι εκείνο που βρίσκει εργασία.

Σημασία έχει το γεγονός ότι σταδιακά θα αποκαθίστανται οι απώλειες που είχατε λόγω της ανεργίας, είτε της δικής σας, είτε του συντροφικού σας προσώπου είτε και των δύο.

Στις 27 του μηνός θα πρέπει να βρείτε τρόπο να συνεννοηθείτε με υπερφίαλους συντρόφους, συναδέλφους ή πελάτες.

Επειδή δεν θα αντέξετε να σας μειώνουν, θα ανταπαντήσετε χωρίς να μασήσετε τα λόγια σας.

Στις 29 του μηνός, θα είστε ευτυχείς εάν βρείτε ένα ταίρι για τώρα που μπαίνει το Φθινόπωρο.

Πρόβλημα θα έχετε εσείς οι δεσμευμένοι, καθώς το ταίρι σας πιθανόν να κάνει παράλληλη σχέση.

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια