12 AM | 23 Jul

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29 Ιουλίου!

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Κριούς καθώς θα ξεσπάσουν σφοδρές συγκρούσεις ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους, τους εραστές και τις ερωμένες, και τα παιδιά σας.

Όλα ξεκινούν από το γεγονός ότι έχετε υπερβολικές απαιτήσεις και αξιώσεις, τόσο από τον εαυτό σας, όσο και από τους άλλους.

 Κάτι η υπερένταση που νιώθετε, κάτι οι αναστατώσεις που συμβαίνουν καιρό τώρα, θα νιώσετε ότι πλέον δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας, και απλά θα ξεσπάσετε, κυρίως στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 Εννοείται ότι πρόκειται να γίνετε οι κακοί σε αυτήν την υπόθεση, διότι το δικό σας το πείσμα, η έλλειψη του μέτρου και η δυστροπία, θα τα προκαλέσουν όλα.

 Οι παρεξηγήσεις θα ξεκινήσουν από κάτι πολύ απλό, από ένα χοντροκομμένο αστείο ή από μία δική σας ιδεοληψία-προκατάληψη.

Αυτή η κατάσταση ξεκινά από τώρα, αλλά θα φθάσει στην ακμή της την Πέμπτη και την Παρασκευή, οπότε προσέξτε, διότι μπορείτε άνετα να τινάξετε στον αέρα φιλίες, ερωτικές γνωριμίες, ακόμα και την σχέση με τα παιδιά σας.

Θα είστε τυχεροί εάν οι άλλοι επιδείξουν χαρακτήρα, και δεν σας διώξουν κακήν κακώς. 

Μία ελπίδα έχετε εσείς που θα παλέψετε για τα πιστεύω σας, και που το ωροσκόπιό σας σας δίνει ευφράδεια λόγου.

Εσείς θα μπορέσετε να κερδίσετε τις καρδιές του πλήθους με τον δυναμισμό των λόγων σας.

 Μία περίεργη, αλλά και δυνατή σε ερωτικές συγκινήσεις εβδομάδα, ξεκινά για εσάς τους Ταύρους, αλλά δυστυχώς για εσάς, το άτομο που έχετε δίπλα σας  ή που επιθυμείτε, θα είναι εκείνο που θα δείξει εάν θα εξελιχθούν τα γεγονότα ως μία ρομαντική ιστορία, ή ως μία ακόμη ερωτική απογοήτευση.

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε ανάγκη να ζήσετε κάτι έντονα ερωτικό.

Για αυτό και έχετε μαλακώσει αρκετά, δείχνοντας εμπιστοσύνη και τρυφερότητα στα άτομα που έχετε δίπλα σας.

 Για εσάς τις γυναίκες Ταύρους, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα από ό,τι στους άνδρες Ταύρους.

Οι γυναίκες θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε στην επιφάνεια την πλούσια φαντασία σας, και να ζήσετε τον έρωτα, στην βάση όμως πως για ό,τι δώσετε, θα πάρετε κι εσείς πίσω, ειδάλλως θα αφήσετε να περάσει αυτό το διάστημα χωρίς να ενοχληθείτε ιδιαίτερα.

Το πρόβλημα, θα το έχετε εσείς οι άνδρες Ταύροι, καθώς βγάζοντας στην επιφάνεια τις γυναικείες αρετές που έχει το ζώδιό σας, δεν θα μπορέσετε να πείσετε τις συντρόφους και γενικά τις γυναίκες που σας ενδιαφέρουν, ότι έχουν έναν δυναμικό άνδρα δίπλα τους.

 Έτσι, αντί να κάνετε κάτι πρακτικό, θα παραδοθείτε στις φαντασιώσεις, είτε πιστεύοντας ότι οι γυναίκες που σας ενδιαφέρουν, σας θέλουν κι εκείνες, ενώ στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν ισχύει, είτε στις ερωτικές φαντασιώσεις που τις πραγματώνετε μόνοι σας. 

 Εσείς οι Δίδυμοι, αυτήν την εβδομάδα θα είστε ένας κόσμος από μόνοι σας!

Φαίνεται πως είστε αποφασισμένοι να μην ασχοληθείτε με κανέναν άλλον, εκτός από τον εαυτό σας.

 Για αυτό άλλωστε θα παρουσιάσετε τον κλασσικό χαρακτήρα σας, ο οποίος είναι εκείνος του μικρού παιδιού που χαίρεται με το παραμικρό, προκαλεί με την αθυροστομία του, και κάνει ζαβολιές για να τραβήξει την προσοχή των υπολοίπων επάνω του.

 Ως άνθρωποι, μπορεί από την μία να είστε σεμνοί και πιστοί στο άτομο που έχετε δίπλα σας, και από την άλλη να κάνετε ό,τι θέλετε με όποιον θέλετε, ανερυθρίαστα!

Το κακό είναι πως με τον τρόπο σας, του αγαθού παιδιού που απολαμβάνει την ζωή, μάλλον θα την γλιτώσετε, και αντί να μαζευτείτε, θα ξεσαλώσετε ακόμη περισσότερο.

Ερωτικά, αυτό το διάστημα θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να εμπιστευθείτε ένα άτομο, ακόμη και να το ερωτευθείτε.

Βασική προϋπόθεση, θα είναι να σας γεμίζει και να σας ερεθίζει περισσότερο στο μυαλό, παρά στο σώμα.

Αν δεν έχετε κάποιο άτομο, θα αρχίσετε να φαντασιώνεστε πώς θα θέλατε να είναι το ιδανικό ταίρι, και να απογοητεύεστε, επειδή στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.

 Εσείς οι Καρκίνοι, θα πρέπει να ξεχωρίσετε τελικά, ποια άτομα κάνουν για την ζωή σας και ποια όχι.

Αρκετά κάνατε υπομονή, καιρός είναι να απελευθερωθείτε από φαντασιώσεις.

Από την μία, αν καταφέρετε αυτό το διάστημα και βγάλετε τα προτερήματά σας στην επιφάνεια, τότε θα δείξετε την αγάπη που έχετε για το σπίτι και την οικογένειά σας, ή για την εργασία σας.

Μέσα από την χαλάρωση, θα έλθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν σε οτιδήποτε είναι αυτό που σας απασχολεί, ή απλά θα φροντίσετε τα άτομα που αγαπάτε, χωρίς να τα πιέζετε.

 Στην εργασία μάλιστα, θα κάνετε το καθήκον σας με αυταπάρνηση χωρίς να περιμένετε κάποιου είδους αναγνώριση.

Αναγνώριση για εσάς, θα είναι το γεγονός ότι όλα λειτουργούν ρολόι.

Αν δεν τα καταφέρετε, θα νιώσετε την ζωή σας να χάνεται σε έναν λαβύρινθο συναισθημάτων, ονειροπόλησης και φαντασιώσεων.

Θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να μην χάσετε τις ανέσεις σας, ακόμη και αν αλυσοδεθείτε στον φαύλο κύκλο της καθημερινότητας.

Τότε είναι που θα ξυπνήσει και ο λάγνος εαυτός σας, καθώς θα θελήσετε να κάνετε όλα όσα έχετε στερηθεί.

 Για αυτό δεν αποκλείεται να μπλέξετε με πολλούς ερωτικούς συντρόφους.

 Και βέβαια είναι αναμενόμενο να τα κάνετε θάλασσα, επειδή ως μονογαμικοί δεν μπορείτε να διαχειριστείτε αυτού του είδους τις καταστάσεις.   

 Εσείς οι Λέοντες θα βιώσετε διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι!

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, είστε οι τυχεροί του ζωδίου σας, καθώς η επιθυμία σας για πολύ προσωπικές σχέσεις θα πραγματοποιηθεί!

 Ο έρωτας εισέρχεται με όλη την δύναμή του, κι εσείς τον υποδέχεστε με όλη την πύρινη φύση σας!

Το επόμενο διάστημα, οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πολύ δυνατές ερωτικά, ενώ εσείς που έχετε ήδη δεσμό, θα νιώσετε καταπληκτικά με το ταίρι σας.

Δεν αποκλείεται αυτήν την περίοδο να παντρευτείτε ή να κάνετε παιδί.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, δεν θα μπορούσατε να μείνετε εκτός από αυτό το ερωτικό γαϊτανάκι που έχει στηθεί στο ζώδιό σας, με μία όμως σημαντική διαφορά, ότι εσείς οι γυναίκες του δευτέρου δεκαημέρου θα πάρετε αυτό που θέλετε, ενώ οι άνδρες θα δυσκολευτείτε, με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε ελαφρώς από τις γνωριμίες σας.

 Αν όμως τα καταφέρετε, θα μπορέσετε να κάνετε πολλές από τις φαντασιώσεις σας πράξεις.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, μάλλον το «τρεις λαλούν και δύο χορεύουν» θα είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα των επόμενων ημερών.

Από την μία η αθωότητά σας θα σας κάνει πολύ επιθυμητούς, είτε προσωπικά, είτε φιλικά, είτε κι επαγγελματικά.

Από την άλλη, θα γίνετε άξεστοι σε εκείνα τα άτομα που δεν συμφωνούν με τις απόψεις σας, αλλά μιλούν με κοινοτοπίες και όχι με επιχειρήματα.

Λίγη προσοχή αυτό το διάστημα με το φαγητό. Τα κιλά παραμονεύουν.

 Κι εσείς οι Παρθένοι, θα βιώσετε διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι!

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα αναρωτηθείτε εάν τελικά αξίζει να είστε τα καλά παιδιά, να είστε οι ήρεμοι, αφοσιωμένοι κι εργατικοί τύποι που όλοι βασίζονται επάνω τους.

Αυτός ο εκνευρισμός θα σας οδηγήσει στο να κάνετε άστοχες ενέργειες, να γίνετε αδέξιοι με τις κινήσεις σας και να πείτε λόγια που τελικά σε εσάς κάνουν κακό,.

Επειδή δεν θα βρείτε κοινό για τα παράπονά σας, θα τρώγεστε με τα ρούχα σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα βγάλετε στην επιφάνεια γυναικείες αρετές, το οποίο είναι καλό για τις γυναίκες, κακό για τους άνδρες.

Εσείς οι γυναίκες θα ζήσετε τον μύθο σας, με έναν έρωτα που δεν θα σας ικανοποιήσει πλήρως, αλλά τουλάχιστον θα σας κάνει να νιώσετε καλά.

Εσείς οι άνδρες, με την πολύ καθώς πρέπει συμπεριφορά σας, θα δείξετε στις γυναίκες ότι είστε καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω.

 Οπότε, θα καταλήξετε να φαντασιώνεστε το αντικείμενο του πόθου σας, χωρίς να κάνετε κάτι μαζί του.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσετε τον απόλυτο έρωτα, είτε με τις φαντασιώσεις σας, (ναι έχετε κι εσείς φαντασιώσεις, ασχέτως αν αποφεύγετε το σεξ επειδή έχετε πρόβλημα με τις σχέσεις σας), είτε με ένα άτομο από το παρελθόν, απλά επειδή θέλετε να ζήσετε και λίγο μέσα την αμαρτία.

Δηλαδή οι άλλοι, τί έχουν περισσότερο από εσάς;

Εσείς οι Ζυγοί θα αντιμετωπίσετε σημαντικό θέμα με τις σχέσεις μέσα στον χώρο της εργασίας σας, αλλά και με την ανισορροπία που επικρατεί σε αυτήν.

Η εργασία εδώ και καιρό σας αγχώνει.

Αυτές τις ημέρες αυτό το συναίσθημα θα εκτιναχθεί, καθώς το χάος που επικρατεί στις σχέσεις με τους συναδέλφους ή με την ίδια την φύση της εργασίας σας, πλέον σας επηρεάζει άμεσα, κάτι που θα σας κάνει να παρουσιάσετε προβλήματα με το στομάχι ή το έντερο.

 Μέχρι να πάρετε την άδειά σας θα νιώθετε ότι είστε πολύ μικροί απέναντι σε ό,τι σας συμβαίνει, καθώς δεν μπορείτε να τα βάλετε με την τρέλα και να κερδίσετε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να νιώθετε άχρηστοι ή δειλοί, απλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να αλλάξετε την θέση σας. Η ενδεδειγμένη λύση είναι να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε, και να μετράτε τις ημέρες μέχρι να φύγετε.

Αν για κάποιον λόγο πρέπει να έρθετε σε επαφή με την τρέλα του Ελληνικού Δημοσίου, θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να έχετε όλα τα χαρτιά σας, και να κάνετε υπομονή, ειδάλλως βάλτε κάποιο άλλο άτομο να σας κάνει την δουλειά σας.

Η περίοδος αυτή είναι πολύ κακή για τα ερωτικά σας. Το γεγονός ότι θα υπάρξουν άτομα που θα σας φλερτάρουν ή που θα είναι δεκτικά στο φλερτ σας, δεν σημαίνει ότι θα γίνει κάτι μεταξύ σας.

Αν πιέσετε τις καταστάσεις, θα σας διώξουν κακήν κακώς.

Εσείς οι Σκορπιοί θα βιώσετε διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι!

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να γίνετε πλέυμποϊς και φαμ φατάλ, είτε είστε δεσμευμένοι είτε είστε ελεύθεροι.

Σημασία έχει για εσάς να νιώσετε ερωτευμένοι, και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σας.

Για αυτό θα προσέξετε πολύ την εμφάνισή σας, τον τρόπο που πλησιάζετε τα «υποψήφια θύματα», και βέβαια θα κάνετε πράξη τις φαντασιώσεις σας. Σε κάποιους από εσάς, το διάστημα αυτό, ίσως να φέρει ένα παιδί!

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, πρόκειται να ζήσετε τον απλό και ρομαντικό έρωτα, εκείνον που ξεκλειδώνει και τις πιο σκληρές καρδιές.

Παρ’ ότι δεν είστε αφελείς και ξέρετε πως ο απλός και ρομαντικός έρωτας είναι ένα μύθευμα, εσείς θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να τον βιώσει.

Ακόμη κι αν δεν υπάρξει ένωση με κάποιο άτομο, οι φαντασιώσεις θα είναι αρκετές!

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα είστε οι πιο πρακτικοί του ζωδίου σας, καθώς θα ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα από τον έρωτα, όπως το να αποκτήσετε χρήματα, κάτι το οποίο θα συμβεί, επειδή είτε θα πιάσετε εργασία άμεσα, είτε θα κάνετε μία πολύ επωφελή συνεργασία.

 Κι εσείς οι Τοξότες θα βιώσετε διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι!

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε σταδιακά να βυθίζεστε σε ρομαντικές ονειροπολήσεις, να θέλετε ρεμβάζετε σε κάποια παραλία ή και στο μπαλκόνι σας, και γενικά να κάνετε τα πάντα προκειμένου να απολαύσετε το καλοκαίρι!

Για αυτό και θα έχετε πολλές φαντασιώσεις, είτε είναι ερωτικές είτε θα αφορούν μέρη που θα θέλατε να επισκεφθείτε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα νιώσετε κι εσείς την μαγεία του έρωτα να σας κατακλύζει, αλλά με μία διαφορά, ότι εσείς θα μπορέσετε να βρείτε το άτομο εκείνο που θα κάνει πράξη τις φαντασιώσεις σας, και μπορεί ακόμη και να κάνει σχέση μαζί σας, παρ΄όλη την τρέλα που κουβαλάτε.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, είστε οι άτυχοι αυτής της εβδομάδας, καθώς δεν θα μπορέσετε να συγκρατήσετε τον θυμό ή τις ιδεοληψίες σας, και θα επιτεθείτε σε άτομα, που για κακή σας τύχη, ξέρουν πολύ καλύτερα το αντικείμενο για το οποίο είστε θυμωμένοι ή κολλημένοι, οπότε αναμένεται σφοδρή αντιπαράθεση, από την οποία εσείς θα βγείτε χαμένοι.

 Κι εσείς οι Αιγόκεροι θα βιώσετε διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι!

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μία σχετικά ήσυχη εβδομάδα.

Το μυαλό σας θα καθαρίσει από οτιδήποτε κι αν σας έχει συμβεί.

Με την δύναμη της θελήσεώς σας, θα βάλετε την ζωή σας σε τάξη, και επιτέλους θα κοιμηθείτε χωρίς άγχος. Την Τετάρτη θα έχετε μία καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας καλλωπισμό.

 Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι εξεζητημένο, αρκεί ό,τι κάνετε, να σας κάνει να νιώσετε καλά.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα ζήσετε τον έρωτα με ένα άτομο που δυστυχώς μένει μακριά σας, αλλά έχετε μαζί του καθημερινή επαφή.

Μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο, αλλά κάτι η καλή επικοινωνία, κάτι οι φαντασιώσεις, θα μπορέσετε να ζήσετε έντονα συναισθήματα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, αν είστε γυναίκες, θα μπορέσετε να πείσετε τους άνδρες ότι στην πραγματικότητα θέλετε απλά πράγματα από εκείνους, κυρίως να σας αφήσουν να δείξετε την αγάπη και την φροντίδα που θρέφετε προς εκείνους.

Εσείς οι άνδρες, θα δυσκολευτείτε αφάνταστα με τις γυναίκες, καθώς δεν πείθετε ότι είστε αρκετά δυνατοί για εκείνες.

 Για αυτό και δεν θα μπορέσετε να κάνετε ανοίγματα προς εκείνες, οπότε θα προσπαθήσετε να τις πλησιάσετε με πλάγιο τρόπο, δηλαδή με το πρόσχημα της φιλίας, το οποίο όμως είναι δίκοπο μαχαίρι.

 Κι εσείς οι Υδροχόοι θα βιώσετε διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι!

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, προετοιμαστείτε για σφοδρές συγκρούσεις με την οικογένειά σας, με τον ή την σύντροφό σας, με τους συνεργάτες σας, και γενικά με όσους μπορείτε να τσακωθείτε.

 Ο ευέξαπτος χαρακτήρας σας θα είναι εκείνος που θα προκαλέσει τις εντάσεις, καθώς δεν λέτε να κοιτάξετε κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό σας.

Μπορεί να σας προξενήσει έκπληξη, αλλά εσείς έχετε το πρόβλημα, όχι οι άλλοι. Το ίδιο και στην εργασία σας.

Τα νεύρα, σε συνδυασμό με το ότι κάνετε αυτό που θέλετε εσείς, χωρίς να δίνετε σημασία στο τι θέλουν και οι υπόλοιποι, θα κάνει τον εργασιακό σας χώρο πεδίο μάχης.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα σας πιάσει η φιλοσοφική διάθεση για τις ανθρώπινες σχέσεις, και το πώς αυτές λειτουργούν.

 Θα προσπαθήσετε να καταλάβετε πως γίνεται με την συμπεριφορά σας να είστε αγαπητοί στον κόσμο, ακόμα κι όταν γίνεστε άξεστοι. Πρέπει να καταλάβετε ότι είστε άτομα που εκτιμώνται από τον κύκλο τους, όταν φυσικά είστε ήρεμοι και σεμνοί.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα ζήσετε το εξής οξύμωρο φαινόμενο.

 Από την μία θα θελήσετε να ζήσετε τον απόλυτο έρωτα, και από την άλλη είτε δεν θα θέλετε την σεξουαλική ολοκλήρωση, ή θα φοβηθείτε να πείτε στο άτομο που σας ενδιαφέρει το πόσο το θέλετε.

 Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτά τα κολλήματα, σας περιμένουν ημέρες και νύκτες όπου οι φαντασιώσεις μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

 Φαίνεται πως το καλοκαίρι πείραξε γερά εσάς τους Ιχθύες, και το μόνο που σκέπτεστε είναι το σεξ! Ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί, θα βιώσετε διαφορετικά αυτήν σας την ανάγκη.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα ζήσετε τον έρωτα με την πιο απλή μορφή του, καθώς η καρδιά σας είναι ανοικτή για όλον τον κόσμο.

 Για αυτόν τον λόγο θα δεχθείτε κι εσείς την αγάπη του κόσμου, και ιδιαίτερα του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Το μόνο «κακό» των ημερών αυτών, είναι πως μπορεί να μπλέξετε με άτομα που μπορεί να σας εκμεταλλευτούν.

 Το ότι δεν είστε αφελείς στις επιλογές σας, δεν σημαίνει ότι η ανάγκη σας για έρωτα δεν θα επιτρέψει ακόμη και το λάθος. Άλλωστε και αυτό είναι μέρος της ρομαντικής ιστορίας που θέλετε να ζήσετε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα πέσετε με τα μούτρα, προκειμένου να ζήσετε τον έρωτα.

 Επειδή δεν θα σας ενδιαφέρει το άτομο που θα σας τον προσφέρει, θα ξεφύγετε από τα όρια, κάτι που θα κάνει άσχημη την εικόνα σας στον κοινωνικό σας περίγυρο.

Αν βέβαια καταφέρετε να φθάσετε στο κρεββάτι, τότε πραγματικά θα απλώσετε το ρεπερτόριό σας, το οποίο είναι πλούσιο σε φαντασιώσεις!

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα είστε οι πιο μαζεμένοι του ζωδίου σας. Αυτό όμως θα είναι και καλό και κακό, διότι κάτω από αυτό το ήρεμο προσωπείο, κρύβεται μία ακόρεστη όρεξη για σεξουαλική απόλαυση.

Οι γυναίκες, θα μπορέσετε να μαγνητίσετε τα πλήθη, επειδή θα αποπνέετε έναν αέρα αθωότητας και γλυκύτητας, κάτι που θα αλλάζει συλλήβδην όταν θα φθάνετε στο κρεββάτι.

Εσείς οι άνδρες θα ταλαιπωρηθείτε λίγο, διότι ενώ θα θέλετε το σεξ, ο τρόπος που θα πλησιάζετε τις γυναίκες θα είναι αρκετά θηλυπρεπής, με αποτέλεσμα να σας βλέπουν περισσότερο σαν φίλους παρά σαν εραστές.

Το Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε και στο :  http://www.periastrologias.gr

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια