10 AM | 21 Jul

Καύσωνας και παγωμένη μους σοκολάτας !

ΥΛΙΚΑ

1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

2 κουταλιές της σούπας λικέρ πικραμύγδαλο ή οποιοδήποτε άλλο ποτό της αρεσκείας σας

2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σοκολάτας

ΥΓ: είναι για περίπου 4 μερίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ, που θα έχετε ρυθμίσει στην πιο γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να γίνει παχύρρευστη. Έπειτα, προσθέστε το λικέρ και το σιρόπι σοκολάτας.

Στη συνέχεια, τοποθετήστε το μίγμα σε θήκες για cupcakes από αλουμίνιο (περίπου μία κουταλιά στο καθένα αρκεί).

Καλύψτε τις και αφήστε τις στην κατάψυξη για 4 ώρες. Εναλλακτικά, απλώστε όλο το μίγμα σε ένα μακρόστενο σκεύος για μεγαλύτερα κομμάτια.

Το μόνο που θα πρέπει να θυμάστε είναι : ένα τέταρτο πριν τα σερβίρετε, βάλτε τα στη συντήρηση για να μαλακώσουν.

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια