12 AM | 09 Jul

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 έως 12 Ιουλίου!

Για εσάς τους Κριούς ξεκινάει μία εβδομάδα με εντάσεις και νεύρα, τα οποία όμως σταδιακά θα πέφτουν.

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε, είναι να βρείτε και πάλι την εσωτερική σας δύναμη τώρα που βλέπετε ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται, όσο κι αν εσείς το προσπαθείτε. Όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα αφήσετε το θυμικό σας να επηρεάσει την κρίση σας.

Αν αφήσετε τον θυμό να κυριαρχήσει, τότε τα νεύρα σας θα εκδηλωθούν, και θα σας είναι αδύνατο να χαρείτε αυτά που έχετε. Αν τον συγκρατήσετε, τότε θα μπορέσετε να κάνετε σωστά οποιαδήποτε εργασία έχετε, και να την κάνετε μάλιστα, με ταχύτητα και συνέπεια. Η ικανοποίηση που θα πάρετε, θα είναι αρκετή για να δείτε τα πράγματα πιο θετικά.

Εσείς που είστε ελεύθεροι αυτό το διάστημα, αν μετριάσετε τα νεύρα σας και βγείτε λίγο έξω, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν αρκετά άτομα που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν. Αν όμως έχετε μούτρα ή γκρινιάζετε, μάλλον θα μείνετε μόνοι σας.

Εσείς που είστε δεσμευμένοι, περνάτε σε μία περίοδο όπου το σεξ μπορεί να μην παίζει σημαντικό ρόλο για εσάς αλλά, το γεγονός ότι το ταίρι σας είναι δίπλα σας κάθε στιγμή που το χρειάζεστε, θα σας γεμίσει με χαρά αλλά και σιγουριά.

Εσείς οι Ταύροι θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, από την Τρίτη και μετά, θα διαπιστώσετε ότι η ερωτική σας ζωή αλλάζει. Το αν θα είναι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, αυτό το δείχνει το ωροσκόπιό σας. Το σίγουρο είναι πως κάτι καινούριο και ανατρεπτικό ξεκινά στις ζωές σας.

Αν το αφήσετε, τότε θα μπορέσετε να χαρείτε την ερωτική σας ζωή καθώς θα μπλέξετε με ενδιαφέροντα άτομα. Αν δεν το αφήσετε, τότε θα γκρινιάζετε και θα σχολιάζετε το παραμικρό, κάτι που σαφώς θα αφήσει αρνητικές εντυπώσεις στα άτομα που θα σας πλησιάσουν. Κάποιοι από εσάς, απλά δεν θα αντέξετε άλλο την καταπίεση που δέχεστε, και θα χωρίσετε.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα αντιμετωπίσετε εντάσεις και προβλήματα με συνεργάτες και συντρόφους. Αυτό θα συμβεί επειδή ενώ βλέπετε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, δεν μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να το διορθώσετε. Οι άλλοι δυστυχώς έχουν το πάνω χέρι, όσο κι αν εσείς φωνάζετε ότι έχετε δίκιο. Επίσης, κάποια θέματα με την εργασία θα υπάρξουν, αλλά από την Παρασκευή και μετά, τα πράγματα ηρεμούν πλήρως.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα διαπιστώσετε πως τελικά δεν έχετε και πολλές φιλοδοξίες και ότι είστε χαρούμενοι με αυτό που έχετε. Επιπλέον, το γεγονός ότι μπορείτε να επιβάλεστε στον περίγυρό σας, θα σας κάνει να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια. Αυτός θα είναι ο λόγος που τελικά θα έχετε μία αρμονική εβδομάδα. Αν θελήσετε, μπορείτε να πάτε μία βόλτα κάπου μακρυά από την πόλη.

Εσείς οι Δίδυμοι θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα, καθώς θα πρέπει να βρείτε τρόπο να μετριάσετε τις εντάσεις που προέρχονται από άτομα που είναι πραγματικά κολλημένα στον κόσμο τους.

Το διάστημα αυτό που έχετε μπροστά σας, θα σας οδηγήσει στο να σκεφθείτε σοβαρά με τί είδους ανθρώπους έχετε μπλέξει. Καλώς ή κακώς, τα άτομα με τα οποία επικοινωνείτε έχουν κολλήσει σε αδιέξοδες καταστάσεις με αποτέλεσμα να μην αφήνουν εσάς να εξελιχθείτε. Από εκεί και πέρα, οι σκέψεις σας να τα βροντήξετε όλα, να τους παρατήσετε και να σηκωθείτε να φύγετε, είναι η πλέον μη ενδεδειγμένη λύση.

Η παρόρμησή σας, μπορεί να κάνει μεγαλύτερη ζημιά από ό,τι μπορεί να λύσει προβλήματα. Επιπλέον, για κακή σας τύχη, αυτές τις ημέρες τουλάχιστον, δεν θα μπορέσετε να πείσετε τον κόσμο για το δίκιο σας, ούτε να σας ακολουθήσει.

Προσοχή επίσης, και αφάνταστη υπομονή, θα πρέπει να δείξετε με τους συγγενείς του ή της συντρόφου σας. Μπορεί να σας φορτώνουν με προβλήματα, αλλά το ταίρι σας δεν το καταλαβαίνει, οπότε εσείς θα χαλάσετε τα νεύρα σας.

Ερωτικά, σύντομα ξεκινάτε μία παράνομη σχέση, η οποία δεν είναι απαραίτητο να γίνει και σεξουαλική. Ίσως να το κάνετε περισσότερο για να νιώσετε ότι σας αγαπούν για αυτό που είστε, και όχι για το σεξ.

Εσείς οι Καρκίνοι θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, ίσως να θέλατε κάτι πιο έντονο στις ζωές σας αλλά όταν μένετε μόνοι σας, και διαπιστώνετε το τί έχετε πραγματικά, δεν θέλετε να κάνετε κάτι για να αλλάξετε αυτό που ζείτε. Έτσι, αυτό το διάστημα θα νιώσετε πως θέλετε να μείνετε σε αυτά που έχετε, να τα προστατεύσετε και να ζήσετε αρμονικά. Ως προς την αρμονία, θα σας βοηθήσει και το γεγονός πως οι άλλοι θα κάνουν αυτό που τους λέτε, οπότε δεν θα έχετε λόγους να αγχωθείτε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, είναι καιρός να κάνετε την επανάστασή σας, ενάντια στην καταπίεση όλων εκείνων που με τον τρόπο τους δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε. Όλο το Σύμπαν βρίσκεται πίσω από εσάς, απλά πρέπει να βρείτε το θάρρος να κάνετε το πρώτο βήμα. Μόλις το κάνετε θα δείτε πως όλα θα πάνε όπως τα θέλετε εσείς.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσετε πως πραγματικά δεν υπάρχει κανείς και τίποτα που να σας εμποδίσει να κάνετε αυτό που τόσο πολύ θέλετε, ειδικά στον έρωτα. Απλά, αποδεχθείτε αυτό που είστε και διεκδικήσετε με πάθος τον άνθρωπο που επιθυμείτε ή το όνειρο που θέλετε να κάνετε πράξη!

Κι εσείς οι Λέοντες θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, η τύχη είναι με το μέρος σας. Με τον τρόπο σας θα καταφέρετε να εξημερώσετε τα «άγρια θηρία» της ζωής σας. Λαμβάνοντας τον ρόλο του δυνατού, θα μπορέσετε να καθοδηγήσετε τους άλλους εκεί που θέλετε εσείς. Η τύχη θα σας βοηθήσει να νικήσετε όλους εκείνους κι εκείνες που σας φθονούν, και που σας βάζουν εμπόδια, ειδικά επαγγελματικά.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, ευτυχώς τα νεύρα με τον κόσμο αρχίζουν και υποχωρούν. Όμως, ο αποσυντονισμός σας ήταν και είναι τέτοιος, που θα πρέπει να οργανώσετε γρήγορα τόσο τα του οίκου σας, όσο και τα του ψυχισμού σας. Πολλά από αυτά που έχετε να συμμαζέψετε, οφείλονται είτε στην απερισκεψία, είτε στην αμέλεια, είτε στην αδιαφορία σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μετά από ένα διάστημα όπου η γοητεία σας κατέπληξε τα πλήθη, τώρα καλείστε να μαζευτείτε. Κάποιοι και κάποιες από εσάς, θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε ανάγκη τον θαυμασμό του κόσμου για να νιώσετε ότι μετράτε. Σημασία για εσάς θα έχει να νιώθετε χρήσιμοι κάθε στιγμή της ημέρας, και όχι μόνο όταν σας χρειάζονται οι άλλοι. Κάποιοι άλλοι θα πρέπει να οργανώσετε τα οικονομικά σας. Είναι καιρός να εισπράξετε τα χρήματα που σας οφείλουν.

Κι εσείς οι Παρθένοι θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, από την Τρίτη και μετά, θα νιώσετε μία σφοδρή, αλλά όχι κακή αλλαγή στην ερωτική σας ζωή. Η ανάγκη να ξεπεράσετε τους ίδιους σας τους εαυτούς θα σας τρομάξει. Στην αρχή θα προσπαθήσετε να εξορθολογίσετε αυτό που θα νιώσετε, αλλά, με την πάροδο των ημερών θα αφήνεστε σταδιακά. Κάποιοι από εσάς θα βρείτε τον έρωτα στα χέρια ενός παλιού γνώριμου προσώπου, ενώ κάποιοι άλλοι, θα δώσετε τα παπούτσια στο χέρι σε συντρόφους που δεν έχουν κάτι άλλο να σας προσφέρουν.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα νιώσετε ξαφνικά ότι πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να είστε επιφυλακτικοί με τον έρωτα. Για αυτό και θα παραδοθείτε στο ρεύμα, και όπου σας πάει. Η αίσθηση της απώλειας του ελέγχου θα σας γεμίσει με απίστευτη χαρά, αλλά και θα σας κάνει λίγο απερίσκεπτους. Αυτές τις ημέρες θα γίνετε ανεκτικοί στα λάθη των άλλων, αλλά και στα ελαττώματά τους.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, είναι καιρός να σταματήσετε να επενδύετε σε άτομα που δεν μπορούν να εκπληρώσουν τα όνειρά σας. Αρκετά πνιγήκατε μέσα στο άγχος για το τι θα κάνουν, πώς θα το κάνουν, αν θα σας βοηθήσουν ή όχι. Οι δικαιολογίες τελειώσαν, και είναι καιρός να θυμηθείτε ότι όταν δεν φοβόσαστε, μπορείτε να κάνετε απίστευτα πράγματα.

Εσείς οι Ζυγοί, η εβδομάδα που ξεκινάει θα σας βάλει στην διαδικασία να ηρεμήσετε, αλλά και να κάνετε την ενδοσκόπησή σας.

Μέσα από μία περίοδο αναταράξεων, τόσο εσωτερικών όσο και οικονομικών, θα πρέπει να κρατήσετε το καράβι της ζωή σας στην σωστή πορεία. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και ψύχραιμοι. Αυτή η ηρεμία θα σας βοηθήσει να πετύχετε σε κάποια θέματα που σας προβληματίζουν αλλά όχι σε όλα. Για αυτό φταίει το γεγονός ότι ως άνθρωποι έχετε την τάση να εμπιστεύστε τους άλλους, ακόμη κι όταν σας κάνουν κακό, ή απλά σας εκμεταλλεύονται.

Η ενδοσκόπηση που πρέπει να γίνει, είναι ακριβώς για αυτόν τον λόγο, να συνειδητοποιήσετε τι κάνετε και να σταματήσετε να εμπιστεύεστε τον οποιονδήποτε. Όταν το κάνετε, τότε μέσα σας θα αναβλύσει μία πηγή αυτοπεποίθησης που ποτέ δεν είχατε νιώσει σε τέτοιον βαθμό!

Στον έρωτα, οι εντάσεις με πρώην που έχουν κυριολεκτικά κατσικωθεί στην πλάτη σας, σταδιακά τελειώνουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα φύγουν, απλά ότι με τον τρόπο σας θα τους αγνοήσετε, κι έτσι θα ηρεμήσετε. Να ξέρετε πως εκείνοι βασίζονται στην ανασφάλειά σας για να παραμένουν στο προσκήνιο, οπότε θα πρέπει να τους αποδείξετε με ήρεμο τρόπο ότι δεν σας αγγίζουν.  

Κι εσείς οι Σκορπιοί, θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, ήδη αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε πόσο τυχεροί είστε! Από την Τρίτη και μετά, ο έρωτας θα γεμίσει τις καρδιές σας, και θα καταλάβετε τί θα πει πραγματική αγάπη. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε καινούριες σχέσεις, ίσως με άτομα που έχουν αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας από εσάς. Οι δεσμευμένοι θα ευγνωμονείτε για την αγάπη που λαμβάνετε από το ταίρι σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, είναι καιρός να ζήσετε τον έρωτα, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πετάξετε από επάνω σας μία σειρά προσωπικών σας πεποιθήσεων, οι οποίες έχουν να κάνουν με το πώς θέλετε να είναι το ταίρι σας. Χαλαρώστε λίγο! Από την άλλη, αν μπλέξετε σε παράλληλη ερωτική σχέση, καλό θα ήταν να είστε όσο το δυνατόν διακριτικοί. Αν αντιμετωπίσετε αυτού του είδους τις σχέσεις επιπόλαια, θα πάθετε ζημιά.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα παρουσιάσετε συχνές αλλαγές διάθεσης και συμπεριφοράς. Αν και ο συναισθηματικός σας κόσμος χαρακτηρίζεται από βάθος, ο τρόπος που εκφράζεται, κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μονοδιάστατος. Επιπλέον θα έχετε αρκετά νεύρα, όταν αντιμετωπίσετε συγκεκριμένα συναισθηματικά συμπλέγματα. Γενικά όμως, είναι περίοδος που πρέπει να αλλάξετε, και να υιοθετήσετε νέους τρόπους ζωής. Πετάξτε από επάνω σας οτιδήποτε παλιό και άχρηστο.

Μία πολύ έντονα ερωτική εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Τοξότες, αλλά θέλει προσοχή, διότι είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε.

Φαίνεται πως τώρα που είναι καλοκαίρι, το αίμα σας βράζει, το οποίο δεν είναι κακό. «Κακή», κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τις ερωτικές σας υποθέσεις. Γενικά, αυτό το διάστημα ευνοεί τις παράνομες ερωτικές συνευρέσεις, οι οποίες και αρκετές είναι, και αρκετά ικανοποιητικές. Όμως, σε αρκετές περιπτώσεις θα φερθείτε επιπόλαια, ανόητα, απερίσκεπτα, αλαζονικά.

Σε κάποιες άλλες θα βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα, και ίσως αυταπατάστε ως προς το πόσο ποθητοί είστε. Αν βάλετε στην εξίσωση ότι έχετε μεγάλη ιδέα για τις ικανότητές σας, μάλλον προβλέπεται να τα κάνετε σαλάτα και να εκτεθείτε. Για αυτό, προσέξτε, και μετριάστε λίγο την υπερβολή που σας διακρίνει!

Κάποιοι από εσάς, θα πρέπει να προσέξετε λίγο με τις κινήσεις σας, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από αδεξιότητα και υπερβολική παραστατικότητα, το οποίο άνετα σημαίνει μικροατυχήματα ή παρεξήγηση με άτομα που είναι πιο μαζεμένα. Επίσης τις περισσότερες ώρες της ημέρας, θα είστε αφηρημένοι.

Εσείς οι Αιγόκεροι θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε τον έρωτα να χτυπάει την πόρτα σας. Ευτυχώς που αυτήν την περίοδο είστε αρκετά χαλαροί, κι έτσι κάθε καινούρια γνωριμία που θα κάνετε, αυτομάτως θα μετατρέπεται σε σχέση, απλά, να μην είστε υπερβολικά δοτικοί από τις πρώτες στιγμές. Μπορείτε όμως να είστε λίγο πιο ανεκτικοί στα λάθη των άλλων. Αφήστε λοιπόν τον χρόνο να λειτουργήσει κάθε κατάσταση, όπως πρέπει.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, το επόμενο διάστημα θα είστε συγκρατημένοι, μετριοπαθείς, εγκρατείς, νηφάλιοι, έντιμοι, σοβαροί, προσεκτικοί, εργατικοί. Είτε στις προσωπικές σχέσεις, είτε στις επαγγελματικές, θα επιδείξετε ανεπτυγμένη την αίσθηση του καθήκοντος και θα είστε πιστοί. Αν και η περιορισμένη έκφραση συναισθημάτων υποδηλώνει τις έντονες, ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας, έχετε αρκετό αυτοέλεγχο, κι έτσι θα διατηρήσετε την συναισθηματική σας σταθερότητα.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, αυτήν την εβδομάδα, δεν θα μπορέσετε να εκφράσετε σωστά τα συναισθήματά σας. Αναμένεται λοιπόν να έχετε συναισθηματικές εκρήξεις που θα πυροδοτούνται τυχαία. Έτσι θα δούμε να ξεσπάτε με ζήλεια, με προσβολές, με δυσαρέσκεια, με ματαιότητα. Επίσης, αναμένονται αλλαγές που θα προκαλέσουν αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή.

Πολλά και διάφορα θα απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα εσάς τους Υδροχόους.

Στον οικονομικό τομέα, καλό θα ήταν να κάνετε κράτει. Σε προσωπικό επίπεδο, πρέπει να μαζέψετε λίγο τα οικονομικά σας, χωρίς όμως να περάσετε στο άλλο άκρο, δηλαδή να γίνετε τσιγκούνηδες. Απλά, φροντίστε να έχετε πληρωμένους τους λογαριασμούς σας, και ό,τι σας μείνει, να το χρησιμοποιήσετε για εσάς. Στο γενικό επίπεδο, φροντίστε να μην αντιμιλήσετε στους ανωτέρους σας αυτό το διάστημα, διότι τότε θα χάσετε την θέση σας, και κατ’ επέκτασιν τα χρήματα που λαμβάνετε τώρα.

Οι σχέσεις με την οικογένειά σας, θα γίνουν πιο δεμένες καθώς θα έρθετε ο ένας κοντύτερα στον άλλον. Μάλιστα, οι παντρεμένοι, θα ευχαριστήσετε την τύχη και το ταίρι σας, για την αγάπη που λαμβάνετε.

Ερωτικά, σύντομα θα έλθετε σε επαφή με έναν ή μία πρώην, με πιθανότερο μέρος την εργασία ή με αφορμή την εργασία. Η συνάντηση αυτή, θα σας ξυπνήσει το ενδιαφέρον ξανά, αλλά για να κάνετε την επόμενη κίνηση, θα πρέπει να είστε 100% σίγουροι ότι όντως τον ή την θέλετε, και ότι δεν είναι καπρίτσιο.

Επαγγελματικά θα πάτε αρκετά καλά, αρκεί να αφήσετε και τους άλλους να πουν την γνώμη τους, ή αν εργάζονται για εσάς, να τους αφήσετε να πάρουν πρωτοβουλίες.  

Η εβδομάδα που ξεκινά, θα είναι πολύ καλή για εσάς τους Ιχθύες, καθώς όλα θα κινηθούν γύρω από την χαρά, τον έρωτα, την δημιουργία, τα παιδιά.

Γενικά, η περίοδος ευνοεί το να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν, να διασκεδάσετε, να βγείτε έξω, να μοιραστείτε τα όνειρά σας με άλλους, και από κοινού να τα κάνετε πράξη. Μπορείτε να μάθετε καινούρια πράγματα που θα σας βοηθήσουν στην εργασία σας ή στο να βρείτε εργασία.

Τα παιδιά επίσης, θα είναι πηγή ευτυχίας καθώς θα τα βλέπετε να μεγαλώνουν σίγουρα για τον εαυτό τους, χαρούμενα, και γεμάτα ελπίδα για το μέλλον τους.

Εσείς που είστε ελεύθεροι, θα πρέπει να χαλαρώσετε τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία, και να απολαύσετε τον έρωτα στον μέγιστο βαθμό. Με το να μην μπορείτε να εκφραστείτε κατάλληλα ή με το να καταπιέσετε τα συναισθήματά σας, όπως κάνετε συνήθως, δεν θα βγάλετε άκρη.

Είναι κρίμα κι άδικο να χάσετε την ευκαιρία σας με άτομα που πραγματικά έχουν κάτι να σας δώσουν, επειδή εσείς φοβάστε το τι θα συμβεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Αφεθείτε και ζήστε το παραμύθι του έρωτα!

Εσείς που είστε δεσμευμένοι, δύο πράγματα μπορούν να συμβούν. Το ένα είναι να χαρείτε, επειδή το ταίρι σας τελικά αποδεικνύεται ο άνθρωπος που πραγματικά μπορείτε να στηρίζεστε επάνω του, και για αυτό να νιώσετε υπερηφάνεια. Το άλλο είναι να αρχίσετε να κοιτάτε αριστερά-δεξιά. Αν είστε διακριτικοί, τότε πραγματικά μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε με όποιον ή όποια θέλετε!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr/

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια