12 AM | 25 Jun

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου!

Περίεργα ξεκινάει για εσάς τους Κριούς η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Τα νεύρα και οι δυσκολίες συνεννόησης με τους γύρω σας συνεχίζονται, αλλά σταδιακά θα εξομαλύνονται όσο θα περνούν οι ημέρες.

Οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους περνούν σοβαρή κρίση επειδή δεν μπορείτε άλλο να τους ανέχεστε, ή να κάνετε αυτό που θέλουν.

Εσείς ψάχνετε με κάθε τρόπο να κάνετε το δικό σας, πιστεύοντας ότι οι άλλοι είναι οι κακοί της υπόθεσης.

 Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι, απλά εσείς δεν το καταλαβαίνετε.

Το βασικό σας πρόβλημα είναι πως ενώ μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε, να ηγείστε των καταστάσεων, να  αποφασίζετε εσείς για το μέλλον σας, ασχολείστε υπερβολικά με το παρελθόν.

 Οι αναμνήσεις των «παλαιών, καλών ημερών» σας οδηγούν στην αδυναμία να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας σωστά.

 Όσο θα βουλιάζετε στις αναμνήσεις, τόσο θα διασκορπίζετε την ενέργειά σας σε άχρηστα πράγματα και καταστάσεις, οπότε λογικό κι επόμενο η ζωή και τα σχέδια που κάνετε να μην προχωρούν.

Από την άλλη, αν δείτε ότι η ζωή σας έχει προβλήματα που δεν λύνονται, ίσως θα πρέπει να γυρίσετε λίγο πίσω στον χρόνο, και να δείτε εάν και πώς αντιμετωπίσατε ξανά τέτοιου είδους καταστάσεις.

Κάποια από αυτά τα θέματα θα μπορέσετε να τα λύσετε, επειδή έχετε την αντίστοιχη πείρα.

 Μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Ταύρους, αλλά ευτυχώς, προς το τέλος της, τα πράγματα θα ηρεμήσουν αρκετά.

 Το θέμα που θα σας απασχολήσει είναι, τί άλλο, οι σχέσεις.

Το τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει σοβαρή αντιπαράθεση ανάμεσα σε εσάς και την οικογένεια, τον ή την σύντροφο, τους συνεργάτες σας, επειδή εσείς βλέπετε πολύ μακριά, και δυστυχώς οι υπόλοιποι δεν μπορούν να σας ακολουθήσουν.

Το «πολύ μακριά» έχει κυριολεκτική και μεταφορική έννοια.

 Κυριολεκτικά, θέλετε το καλό το δικό σας και της οικογενείας σας, αλλά τα προβλήματα στην εργασία προκαλούνται επειδή όσο και να θέλετε να επιβάλετε την άποψή σας, δεν μπορείτε.

Είναι αδύνατο να επηρεάσετε τους άλλους, και γενικά προκαλείτε με τον τρόπο σας διάλυση της οργάνωσης που υπάρχει.

Απλά, το Σύμπαν σας έδειξε ότι πρέπει να πάρετε την απόφαση ή να καθίσετε στα αυγά σας και να μην κάνετε ανταρσίες, ή να κινηθείτε πλέον μόνοι σας.

Μεταφορικά, η διάθεσή σας έχει αλλάξει.

 Από εκεί που ασχολείστε μόνο με την εργασία και τα χρήματα, ξαφνικά θα κάνετε μία μεταστροφή στην πνευματική ζωή και στην καλλιτεχνία.

 Αυτό δεν είναι καθόλου κακό, απλά, θα ξεχάσετε ότι υπάρχει και μία καθημερινότητα που σας περιμένει, με αποτέλεσμα να έχετε πρόβλημα στην διαχείριση των καθημερινών σας ζητημάτων, κάτι που όπως καταλαβαίνετε θα κάνει τους άλλους έξαλλους μαζί σας.

Τουλάχιστον, τα πράγματα χαλαρώνουν αρκετά με το που θα μπει ο καινούριος μήνας!

 Μία πολύ δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Δίδυμους, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό.

Σε προσωπικό επίπεδο, ενώ έχετε πολλές ικανότητες, δυστυχώς έχετε και πολλές αδυναμίες.

Αυτό είναι που τελικά σας οδηγεί σε βεβιασμένες κινήσεις και σε λάθος αποφάσεις, για αυτό κιόλας αυτήν την περίοδο νιώθετε εγκλωβισμένοι.

Αν αποφύγετε την κλασσική δειλία που σας χαρακτηρίζει όταν είναι να αποφύγετε τις δύσκολες καταστάσεις ή αποφάσεις, ή την έφεση που έχετε στην υποκρισία, τότε τα πράγματα δεν θα είναι τόσο αρνητικά όσο τα φαντάζεστε, τουναντίον, θα μπορεί κάλλιστα να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας!

Στο οικονομικό πεδίο, θα πρέπει να επιδείξετε σοβαρότητα, επειδή θα πρέπει να αντιμετωπίσετε προβλήματα που υπάρχουν ήδη, τα οποία όμως τώρα θα σας αγχώσουν.

Θα χρειαστεί μεγάλη ψυχραιμία από μέρους σας, σκληρή εργασία, ψυχρός υπολογισμός, και πάνω από όλα, θάρρος.

Ειδικά εάν έχετε να αντιμετωπίσετε τους ανταγωνιστές σας.

Θέλει αργές κινήσεις, να μην φοβηθείτε να τους αντιμετωπίσετε ευθέως, και να διακόψετε σχέσεις με άτομα που πλέον δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας.

Ερωτικά, κάτι σύντομα τελειώνει , αλλά αυτό δεν είναι το τέλος, αλλά μόνο η αρχή για κάτι ολοκαίνουριο.

 Εσείς οι Καρκίνοι, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί, θα έχετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, γενικά, θα περάσετε μία περίοδο όπου θα είστε ο ορισμός της υπερβολής.

Προκειμένου να αποβάλετε από επάνω σας αρνητικές εμπειρίες ή το παρελθόν σας, θα περάσετε στην άλλη άκρη του φάσματος.

 Ετοιμαστείτε λοιπόν να γίνετε προκλητικοί, αντιδραστικοί, θα δυσκολευτείτε αφάνταστα να συνεννοηθείτε με τον περίγυρο σας, και θα περιφρονείτε τον οποιονδήποτε δεν συμφωνεί με τις επιθυμίες σας.

Το σημαντικότερο στοιχείο της εβδομάδας, είναι ο έκλυτος ερωτικός βίος.

Εκεί που θέλατε αγάπη και στοργή, θα αναζητήσετε ό,τι πιο έκφυλο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, είστε τόσο απορροφημένοι από το παρελθόν, που ό,τι κι αν σας συμβεί, κυρίως θετικό, θα πείτε όχι.

Το αποτέλεσμα θα είναι να χάσετε μία καλή περίπτωση, ειδικά εάν την γνωριμία την κάνετε την προηγούμενη εβδομάδα.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θέλει θάρρος, σκληρή εργασία, ήθος, σοβαρότητα, ώστε επιτέλους να αναγνωριστεί η αξία σας.

Ειδικά τώρα που ο υπόλοιπος κόσμος δεν πηγαίνει καθόλου καλά, εσείς μπορείτε να δείξετε ότι έχετε το μέταλλο του πρωταθλητή και τις απαραίτητες ικανότητες ώστε να γίνετε επιτυχημένοι.

 Μάλιστα, σε περίπτωση που χρειαστεί να αντιμετωπίσετε εχθρικά διακείμενους προς το πρόσωπό σας ανθρώπους, εσείς δεν θα δειλιάσετε.

Να ξέρετε πως ο φόβος είναι ο θάνατος του μυαλού!

 Εσείς οι Λέοντες θα έχετε μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα, καθώς θα υπάρξουν σημαντικές εμπλοκές σε αρκετούς τομείς της ζωή σας, κυρίως όμως στα επαγγελματικά-εργασιακά.

Σύντομα θα υπάρξουν αναταράξεις στα εργασιακά σας, που θα σας οδηγήσουν είτε στην απόλυση είτε στην απομόνωση.

 Αυτό θα συμβεί επειδή δεν θέλετε να σας λένε τι να κάνετε, και δυσκολεύεστε όταν κάνετε εργασίες που δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας, επειδή πρέπει με κάποιο τρόπο να βιοποριστείτε.

 Έτσι, θα παρουσιαστεί το φαινόμενο να είστε ταυτόχρονα και επιθετικοί, αλλά και μη προσεγγίσιμοι.

Νιώθετε πως κανείς δεν σας καταλαβαίνει, για αυτό και θα θελήσετε απομονωθείτε από την πραγματικότητα. Στην περίπτωση που χάσετε την εργασία σας, δεν θα είναι εύκολο να  βρείτε κάτι άλλο άμεσα.

Ως εκ τούτου, θα αναγκαστείτε να ζήσετε ακόμα πιο λιτά, κάτι που βεβαίως θα σας ενοχλήσει πολύ

Ως αντιστάθμισμα αυτής της αρνητικής προοπτικής, θα πάθετε σεξουαλική παράκρουση.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσετε να κυνηγάτε μανιωδώς το σεξ, και το οποίο θα το έχετε, επειδή όπως και να το κάνουμε μετράτε ως άνδρες και γυναίκες.

 Το κακό είναι ότι οι γυναίκες ή οι άνδρες που θα καλύψουν την λαγνεία σας, θα είναι εξίσου επικίνδυνοι, και θα σας οδηγήσουν είτε να χωρίσετε αν είστε δεσμευμένοι, είτε στην καταστροφή, αν είστε ελεύθεροι.

 Για εσάς τους Παρθένους, η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου θα είναι αρκετά δύσκολη.

 Θα προκύψουν θέματα με τον έρωτα, τις επιθυμίες σας, τους στόχους σας, ακόμη και με τα παιδιά σας.

Τα παιδιά αυτήν την περίοδο είναι «πρόβλημα» επειδή πραγματικά έχουν σοβαρά θέματα να λύσουν, οπότε κι εσείς δικαίως ανησυχείτε.

Το βασικό θέμα που έχουν να αντιμετωπίσουν, είναι οι σπουδές τους που δεν πάνε καλά, ή, προσωπικά προβλήματα, στα οποία θα πρέπει εσείς να επέμβετε πριν πάρουν διαστάσεις.

Οι φιλοδοξίες, οι ελπίδες, οι επιθυμίες, οι στόχοι σας, θα υποστούν σοβαρές αναταράξεις, επειδή ενώ έχετε πολλές δυνατότητες να πραγματοποιήσετε αυτά που θέλετε, έχετε σοβαρό πρόβλημα στην εφαρμογή τους.

Υπάρχουν καθυστερήσεις, κολλήματα, κρίση στις ερωτικές σας σχέσεις, οι οποίες κι αυτές επηρεάζουν την διάθεσή σας, και όλα αυτά σας αποσυντονίζουν.

 Δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένετε τον άλλον μήνα για να αρχίσετε και πάλι να κινείστε.

Μέχρι τότε απλά θα πελαγοδρομείτε.

Στον έρωτα, η παρατεταμένη κρίση που έχετε στις σχέσεις ή τις γνωριμίες σας, σας κάνει να αγχώνεστε με το παραμικρό για το τι θα επακολουθήσει, για το γεγονός ότι δεν νιώθετε ποθητοί, και γενικά νιώθετε ότι πνίγεστε.

 Για το τελευταίο όμως δεν φταίτε εσείς, αλλά οι άλλοι.

Εσείς οι Ζυγοί, θα έχετε μία δύσκολη αλλά σίγουρα εποικοδομητική εβδομάδα. Τουλάχιστον, από το τέλος της εβδομάδας και μετά, οι εντάσεις καταλαγιάζουν.

 Δύο είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν, τα οικονομικά και τα ερωτικά.

Για κάποιους και κάποιες από εσάς, ίσως είναι η περίοδος όπου θα αποκτήσετε παιδιά!

Στα ερωτικά σας, το μεγάλο πρόβλημα είναι πως είτε εσείς είστε κολλημένοι με το παρελθόν επειδή νιώθετε ανασφαλείς, είτε ένας ή μία πρώην έχει κολλήσει επάνω σας και δεν λέει να ξεκολλήσει.

Στην πρώτη περίπτωση, ευτυχώς που έχετε γίνει πιο κοινωνικοί αυτό το διάστημα, κι έτσι θα νιώσετε στην πράξη πόσο γοητευτικοί είστε και πόσο επιθυμητοί.

 Στην δεύτερη περίπτωση, ίσως μία συζήτηση ή μία συνάντηση με εκείνο το άτομο, στην οποία θα δείξετε έστω και με το άγριο ότι δεν μπορείτε να κάνετε άλλο υπομονή μαζί του, θα είναι ο καταλύτης για να χωρίσουν σταδιακά αλλά οριστικά, οι δρόμοι σας.

Στα οικονομικά, τα έξοδα θα είναι μεγαλύτερα αυτό το διάστημα για δύο λόγους.

 Πρώτον, έχοντας κουραστεί από τους ανθρώπους δίπλα σας, θα ανοίξετε το πορτοφόλι σας και θα αρχίσετε να αγοράζετε πράγματα για εσάς προκειμένου  να χαλαρώσετε από την πίεση.

Δεύτερον, πιεσμένοι από τους ανθρώπους, από τα ερωτικά, αλλά και από την αδυναμία να κρατήσετε λεφτά στα χέρια σας, θα ασχοληθείτε με την πνευματική ζωή και την καλλιτεχνία.

 Οπότε, κάθε έλεγχος επί των εσόδων πάει περίπατο

 Εσείς οι Σκορπιοί, ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα αντιμετωπίσετε σημαντικό πρόβλημα με την επικοινωνία σας.

 Η πηγή του κακού είναι το ελάττωμά σας να μιλάτε ή να ενεργείτε πριν την κατάλληλη στιγμή.

Ακόμη και αν αυτό που λέτε είναι η αλήθεια, είναι ο τρόπος σας εκείνος που προκαλεί τις εντάσεις.

Οπότε, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδος, τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, αν και δεν είστε οι πιο εύκολοι άνθρωποι του κόσμου, είστε αξιαγάπητοι.

 Η ανοικτή σας καρδιά, η ευθύτητα, η σταθερότητα, η ειλικρίνεια, θα είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν αγαπητούς στην παρέα σας, ή ποθητούς στο άλλο φύλο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μετριάσετε λίγο τα κολλήματα που σας διακρίνουν.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε μία κρίσιμη εβδομάδα, για αυτό θα πρέπει να δείξετε θάρρος και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά.

 Αυτό που θα πρέπει να μετριάσετε, είναι την αντιφατικότητα που θα παρουσιάσετε, η οποία έχει ως πηγή την ανασφάλεια ή μη που έχετε ως άτομα.

Αν είστε σίγουροι για τους εαυτούς σας, τότε τα σχέδιά σας θα γίνουν πράξη, και θα είστε πολύ αγαπητοί από τον κόσμο.

 Αν δεν είστε σίγουροι, τότε θα νιώσετε έντονο συναισθηματικό εκνευρισμό, ευσυγκινησία, και θα κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις.

Ειδικά εσείς οι γυναίκες, θα είστε ιδιαιτέρως ευαίσθητες.

 Για εσάς τους Τοξότες, ο Ιούνιος κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη.

Ο αξιαγάπητος εαυτός σας βγαίνει ξανά στην επιφάνεια, και κερδίζετε και πάλι πόντους δημοφιλίας ανάμεσα στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

Η ανοικτή καρδιά, η ευθύτητα, η αθωότητα, θα σας βοηθήσουν να βρείτε ξανά την θέση σας ανάμεσα στον κόσμο, την οποία είχατε χάσει λόγω των πολλών δοκιμασιών που περνάτε.

Επίσης, επιστρέφει ο αυθορμητισμός και η διάθεση για έρωτα, τα οποία είναι τα πλέον αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά σας γνωρίσματα. Ας μην γελιόμαστε, χωρίς αυτά δεν μπορείτε να είστε οι εαυτοί σας.

Αυτός είναι ο λόγος που η διάθεσή σας κάνει στροφή προς το θετικότερο!

 Οι άνθρωποι επίσης θα σας αγαπήσουν για την εγκάρδια φιλία και την αγάπη που δείχνετε στους φίλους σας.

Μπορεί να πάθετε ζημιά από κάποια άτομα, αλλά αυτήν θα την πάθετε επειδή είστε απερίσκεπτοι, όχι επειδή είστε αφελείς.

Στον έρωτα φαίνεται πως οι σχέσεις που ξεκινήσατε ή που έχετε ήδη, θα γίνουν έντονα σεξουαλικές, κάτι που θα σας βοηθήσει να εκφράσετε την πλούσια λίμπιντό σας.

Αν πάλι θέλετε να γίνετε γονείς, τώρα είναι η περίοδος που μπορείτε να τα καταφέρετε. Εσείς που είστε ελεύθεροι, θα γνωρίσετε άτομα με αίγλη, επίπεδο, και γενικά έντονη κοινωνική παρουσία.

 Εσείς οι Αιγόκεροι, θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκετε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα δυσκολευτείτε αφάνταστα με τις σχέσεις σας.

Αν εσείς έχετε το πρόβλημα, τότε με την συμπεριφορά σας θα διώξετε από κοντά σας άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν την ασφάλεια ή την εκτίμηση που επιζητάτε.

 Δυστυχώς η κοντόφθαλμη οπτική σας, σας οδηγεί σε πλήρη απομόνωση.

 Το ίδιο και η ζήλια.

Αν οι άλλοι έχουν το πρόβλημα, τότε θα κάνετε τα πάντα ώστε να τους διώξετε από κοντά σας, και μάλιστα χωρίς πολλά λόγια.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε μία απίστευτα ερωτική εβδομάδα.

Επιτέλους θα μπορέσετε να εκφράσετε υγιώς την σεξουαλικότητά σας, και κατ’ επέκτασιν και τα συναισθήματά σας.

Αν θέλετε να κάνετε παιδί, τώρα είναι ο καιρός σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, προετοιμαστείτε για μία εβδομάδα όπου η επικοινωνία με τους γύρω σας θα καταρρεύσει.

Ένας από τους λόγους που θα συμβεί αυτό, είναι το γεγονός ότι ασχολείστε με τόσα πολλά πράγματα που πλέον αδυνατείτε να τα διαχειριστείτε.

Για αυτό και θα ξεσπάσετε. Επίσης, είτε θα απαγορεύσετε να σας μιλούν, είτε θα χλευάσετε τις γνώμες των άλλων. 

 Κι εσείς οι Υδροχόοι, θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκετε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, ενώ σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε την υπέρβαση και να ζήσετε μία φυσιολογική ερωτική και σεξουαλική ζωή, αλλά είστε εντελώς ελαφρόμυαλοι, ή, έχετε βυθιστεί στις αναμνήσεις του παρελθόντος, με αποτέλεσμα κάθε καινούρια γνωριμία που κάνετε να μην προχωρά, ή οι σχέσεις που έχετε τώρα να είναι προβληματικές.

Για εσάς που θέλετε να αποκτήσετε παιδί, η περίοδος δεν σας ευνοεί.

Αφήστε να περάσουν οι ημέρες και μην απογοητεύεστε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, η τάση σας να υπερφορτώνετε τους οργανισμούς σας με άγχος ή με επιπλέον εργασίες από όσες μπορείτε να διαχειριστείτε, θα έχει επιπτώσεις στα νεύρα σας.

 Επίσης, μεγάλη πίεση θα νιώσετε επειδή έχετε κάποιες επιθυμίες, οι οποίες όμως εξαιτίας σας δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, οπότε και θα εκδηλώσετε επιθετικότητα.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, ο έρωτας κτυπά γερά την πόρτα σας, και αν αφήσετε τα θετικά χαρακτηριστικά του εαυτού σας να βγουν στην επιφάνεια, θα μπορέσετε να ζήσετε μία φυσιολογική ερωτική και σεξουαλική ζωή.

Θα πρέπει όμως να αφήσετε την πρωτοβουλία σε πιο θετικά άτομα από εσάς, να σας πάρουν από το χέρι, και να σας βγάλουν από την εσωστρέφεια που σας διακρίνει αυτό το διάστημα.

Για εσάς τους Ιχθύες, η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου τελειώνει  καλά.

Το κύριο μέλημά σας θα είναι πως να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα, να πιάσετε κάποιους στόχους που είχατε αφήσει, ακόμη και να νιώσετε, μέσα από τις εξελίξεις ή τα γεγονότα, την ελπίδα να επιστρέφει στις ζωές σας.

Τις επόμενες ημέρες θα βγάλετε στην επιφάνεια τον ευγενικό, ευαίσθητο και φιλάνθρωπο χαρακτήρα σας. Θα δείξετε επίσης την αγάπη, την συμπόνια, την στοργή και την φροντίδα σας σε όποιον την έχει ανάγκη.

 Αυτό θα συμβεί επειδή νιώθετε ότι δεν μπορείτε να είστε οι εαυτοί σας εάν δεν προσφέρετε εκεί που υπάρχει πόνος.

Το καλό είναι πως όσο ασχολείστε με το να δίνετε, τόσο θα νιώθετε πληρότητα.

Και επειδή αυτό που θα κάνετε θα πιάνει τόπο, θα νιώσετε ότι τελικά υπάρχει ελπίδα, τόσο για τον κόσμο όσο και για εσάς!

 Τα όνειρά σας, θα αρχίσουν να παίρνουν μορφή, ειδικά όλα εκείνα που είχατε αφήσει πίσω σας, επειδή για διάφορους λόγους έπρεπε να το κάνετε. Όπως και να έχει, ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσετε κάτι που θέλατε πάρα πολύ.

Επίσης, το γεγονός ότι θα πιάσετε έναν στόχο που είχατε θέσει, θα σας κάνει να πετάξετε από χαρά.

 Ίσως μάλιστα να βγει και κάτι καλό, το οποίο να χρησιμοποιηθεί ξανά στο μέλλον. Ίσως τώρα να καταλάβετε ότι κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους για να αποδώσουν.

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο :http://www.periastrologias.gr

 

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια