12 AM | 04 Jun

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Ιουνίου!

Ο Ιούνιος ξεκινά για εσάς τους Κριούς με εντάσεις, οι οποίες είναι καλές σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ σε άλλες προκαλούν προβλήματα.

Στα θετικά της περιόδου, είναι πως επιστρέφετε δυναμικά στο ερωτικό πεδίο καθώς θα αναζητήσετε εκείνα τα άτομα που σας έκαναν να νιώσετε δυνατές συγκινήσεις, τόσο ερωτικές όσο και σεξουαλικές.

 Ευτυχώς για όσους και όσες έλθουν σε επαφή μαζί σας, η διάθεσή σας είναι τέτοια, που δεν θα ζητήσετε περισσότερα από όσα θα σας προσφέρουν, οπότε δεν θα αγχωθείτε όπως κάνετε συνήθως για το παραπάνω.

Στα αρνητικά της περιόδου, είναι οι ξαφνικές σας παρορμήσεις.

 Εσάς θα σας πιάσει μία μανία να κάνετε δημιουργικά πράγματα, και θα θελήσετε να τα επιβάλετε στους φίλους σας, προκαλώντας όμως την δυσαρέσκειά τους καθώς δεν έχουν την ίδια όρεξη που έχετε εσείς, οπότε θα έχετε εντάσεις μεταξύ σας.

Γενικά όμως, θα έχετε την τάση το επόμενο διάστημα να σκορπίζετε την ενέργειά σας σε άσκοπες διαφωνίες, και αγώνες που δεν μπορείτε να κερδίσετε.

 Μάλιστα δεν αποκλείεται να κινδυνεύσετε από τον αυθορμητισμό σας, είτε με κάποιο ατύχημα είτε ακόμη και να σας συλλάβουν.

 Περίεργη θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου για εσάς τους Ταύρους.

Το βασικό σας μέλημα θα είναι το πώς θα απολαύσετε τις ζωές σας. Μπορεί να ακούγεται κάτι ευχάριστο, αλλά δεν είναι πάντα.

Το μυαλό σας τις επόμενες ημέρες θα είναι γεμάτο με σκέψεις, για το πως θα περάσετε έντονες στιγμές, είτε αυτές είναι σεξουαλικές, είτε απλά για να ρουφήξετε το μεδούλι της ζωής, επειδή νιώθετε ότι ο χρόνος τρέχει κι εσείς μένετε πίσω.

Αυτό είναι ευχάριστο όσο έχετε χρήματα, εργασία, και γενικά μία ασφαλή ζωή.

 Αν όμως σας λείπουν τα παραπάνω, τότε θα σας πιάσει μία μανία να αποτελειώσετε τους εαυτούς σας, ρίχνοντάς τους στην ακολασία, στο αλκοόλ, στα ναρκωτικά.

Τίποτα δεν θα είναι απαγορευμένο σε αυτόν τον κατήφορο που θα ακολουθήσετε.

Αν όμως δεν σας λείπουν, τότε απλά θα δοκιμάσετε να τεντώσετε τους εαυτούς σας στα όρια.

Αν είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες αυτό το διάστημα, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε να βρεθείτε με πρώην, ειδικά εάν έχετε αδυναμία σε κάποιο άτομο.

Αν είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, θα νιώσετε καταπιεσμένοι και καταπιεσμένες από το ταίρι σας, και είναι πολύ πιθανόν να κοιτάξετε κάπου αλλού, προκειμένου να πάρετε την απόλαυση που σας λείπει.

 Εσείς οι Δίδυμοι θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα, όχι τόσο σε γεγονότα, όσο σε προσωπικό επίπεδο.

Αυτήν την περίοδο, η καρδιά σας έχει ανοίξει, και θέλετε να βοηθήσετε τον κόσμο όπως μπορείτε, χωρίς να θέλετε κάτι πίσω ως αντάλλαγμα.

 Το «κακό» είναι πως μέσα στην ελαφρότητα που σας διακρίνει, δεν θα ασχοληθείτε τόσο με τα αίτια που προκαλούν τα προβλήματα στους άλλους, όσο με τις αφορμές.

 Οπότε, όσο και καλή πρόθεση να έχετε, δεν θα λύσετε ουσιαστικά τα προβλήματα των άλλων.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε μία εβδομάδα όπου πραγματικά θα είστε οι εαυτοί σας.

Αυτό σημαίνει πως θα είστε ιδιαιτέρως δραστήριοι, αλλά τίποτα δεν θα έχει διάρκεια από ό,τι κάνετε καθώς θα σας λείψει η σταθερότητα.

Αυτός είναι ο λόγος που άνετα μπορείτε να σπαταλήσετε τα χαρίσματά σας σε ανθρώπους ή δραστηριότητες που τελικά δεν θα σας αποδώσουν κάτι.     

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα ανησυχήσετε για το οικονομικό.

Αν αφήσετε το άγχος να σας καταβάλει, θα παρουσιάσετε έντονο εκνευρισμό και αδυναμία στο να κοιμηθείτε.

Καλό θα ήταν να δείτε το τι σας συμβαίνει με άλλο μάτι, και να αρχίσετε να σκέπτεστε μακροπρόθεσμα το πως θα αλλάξετε την κατάστασή σας.

 Κι εσείς οι Καρκίνοι, θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, δεν είναι ότι σας λείπει η καλοσύνη, απλά, σας έχει κουράσει να μην βρίσκετε το τέλειο, είτε στα ερωτικά είτε στα εργασιακά, με αποτέλεσμα να ασκείτε κριτική στο παραμικρό.

 Έτσι, το μόνο που καταφέρνετε, είναι απλά να μην μπορείτε να ευχαριστηθείτε με τίποτα.

Είναι πολύ πιθανόν να θέλετε να πάτε ένα ταξίδι ή να το έχετε προγραμματίσει, ώστε με τις νέες εμπειρίες που θα αποκομίσετε, να καλύψετε το κενό που νιώθετε.  

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα.

Αυτό θα οφείλεται στο γεγονός ότι θέλετε να ζήσετε τον έρωτα στον μέγιστο, και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να τον αποκτήσετε, είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε δεσμευμένοι.

Όμως, θα πρέπει να ρισκάρετε και λίγο, μην τα περιμένετε έτοιμα από τους άλλους. Επίσης, προσέξτε, υπάρχει ο κίνδυνος να πέσετε θύμα κλοπής.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, ο έρωτας είναι προ των πυλών!

Ανοίξτε τις, ώστε να δεχθείτε τα δώρα του.

Από την στιγμή όμως που θα το κάνετε, η λογική θα φύγει από το παράθυρο, οπότε θα γίνετε έρμαια του έντονου συναισθηματισμού σας!

 Εσείς οι Λέοντες, μπορεί να είστε οι άρχοντες του ζωδιακού κύκλου αλλά αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε πως ό,τι κι αν κάνετε ή έχετε, ή που θέλετε, δεν σας ικανοποιεί.

Μπορεί να είστε οι καλύτεροι άνθρωποι του κόσμου, να είστε δυναμικοί, να κάνετε πράξη τις επιθυμίες σας, να οδηγείτε τις εξελίξεις, να είστε σωστοί με την οικογένειά σας, αλλά τώρα είναι μία περίοδος όπου το αίμα σας βράζει για περιπέτεια.

 Οτιδήποτε κι αν κάνετε αυτό το διάστημα θα έχει μία στυφή γεύση, για αυτό κι εσείς θα κάνετε μία μικρή επανάσταση.

 Μην περιμένετε ότι θα την κάνετε μόνοι ή μόνες σας.

 Οι ημέρες αυτές θα σας φέρουν σε επαφή με άτομα από το παρελθόν, ιδιαιτέρως με πρώην ερωτικούς ή ερωτικές συντρόφους.

Μαζί τους θα νιώσετε έντονες στιγμές αλλά δεν πρόκειται να ικανοποιηθείτε όπως θα περιμένετε.

 Όπως και να έχει, θα μπορέσετε να πετάξετε από επάνω σας για ένα μικρό χρονικό διάστημα το συσσωρευμένο άγχος που έχετε, και θα χαλαρώσετε.

 Βέβαια, αν είστε δεσμευμένοι ή δεσμευμένες, να ξέρετε πως πρόκειται να ακούσετε έντονη μουρμούρα από το ταίρι σας, αλλά εσείς δεν πρόκειται να πτοηθείτε.

 Σχετικά καλά θα ξεκινήσει για εσάς τους Παρθένους ο Ιούνιος, με μία μικρή παραφωνία, τις σχέσεις με τους ανθρώπους.

Το σημαντικό αυτής της εβδομάδας, είναι ότι θα υπάρξει βοήθεια από γνωστούς ώστε να βρείτε εργασία ή να βρείτε εσείς εργασία σε άτομα που την χρειάζονται.

Η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να πετάξετε από επάνω σας το μαύρο σύννεφο της μιζέριας που έχει θολώσει το μυαλό και τις σκέψεις σας.

 Το κακό είναι, πως η εργασία δεν είναι η πανάκεια στα προβλήματά σας ή στα προβλήματα που πάτε να λύσετε.

 Τα αίτια είναι βαθύτερα, και δυστυχώς εσείς δεν είστε σε θέση να τα αντιληφθείτε, παρ’ όλη την προθυμία σας.

 Εξ ου και τα προβλήματα που θα προκύψουν με τους ανθρώπους.

 Οι άλλοι, είτε με τις αγαθές προθέσεις τους, είτε με την επαπειλούμενη καταστροφή που τους περιμένει, δυσκολεύονται να αντιληφθούν την δική σας οπτική γωνία, και ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίον σκέπτεστε, διότι για εκείνους οι εξωπραγματικοί είστε εσείς.

Επίσης, προσέξετε πού δίνετε την εμπιστοσύνη σας.

Δεν αποκλείεται να σας χρησιμοποιήσουν προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους.

Ερωτικά αυτήν την περίοδο δεν είστε στα καλύτερά σας.

Λογικό κι επόμενο είναι να πείτε όχι σε προτάσεις που θα σας γίνουν. 

 Έντονα ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς ο Ιούνιος.

Τα πάθη, θα ενταθούν σε τέτοιον βαθμό που θα χάσετε το βασικό χαρακτηριστικό σας γνώρισμα, την ισορροπία.

Η εβδομάδα ξεκινά με το να ενδίδετε σε κάθε είδους απόλαυση που μπορείτε να σκεφθείτε.

Τίποτα δεν θα είναι για εσάς απαγορευμένο.

Μάλιστα, θα θελήσετε να γευτείτε οτιδήποτε έχετε στερηθεί μέχρι στιγμής.

Ειδικά στον έρωτα, πλέον θα ζητήσετε ανοικτά αυτό που θέλετε, είτε είναι σεξουαλική εμπειρία, είτε θα πείτε ανοικτά στο άτομο που σας ενδιαφέρει το πόσο το επιθυμείτε.

Η σφοδρότητα των συναισθημάτων, θα σας οδηγήσει σε ατραπούς που μόνο τις φανταζόσασταν ότι υπήρχαν. Τώρα όμως ανοίγουν διάπλατα για εσάς να τις διαβείτε.

Επίσης, οι απολαύσεις δεν σταματούν μόνο στην ικανοποίηση των σαρκικών σας επιθυμιών. 

Η περίοδος αυτή ευνοεί να ασχοληθείτε με τα τυχερά παίγνια.

Είτε κερδίσετε είτε χάσετε χρήματα, δεν θα σας νοιάξει καθόλου. Το μόνο που θα σας απασχολεί, είναι να νιώθετε την αδρεναλίνη σας να κτυπά κόκκινο.

Μπορεί επίσης να “κτυπήσετε” τους ανταγωνιστές σας χρησιμοποιώντας βρώμικες μεθόδους.

Ακόμη και αυτό, το ότι δεν είστε τα καλά παιδιά, θα σας προσφέρει μία διεστραμμένη απόλαυση!

 Εσείς οι Σκορπιοί, θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ακούσετε την σκοτεινή, φιλήδονη πλευρά του εαυτού σας.

Οι ηθικές αναστολές σας θα πάνε περίπατο την ώρα που θα προσπαθείτε να κάνετε πράξη οποιαδήποτε διεστραμμένη επιθυμία σας.

Αν βρείτε τα άτομα που θα κινηθούν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς, τότε όλα θα κυλήσουν όπως τα έχετε στο μυαλό σας.

 Αν όχι, τότε θα πιέσετε αφόρητα το άτομο που σας ενδιαφέρει, έως ότου σπάσει και παραδοθεί στα χέρια σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε πολύ μεγάλη πέραση στο άλλο φύλο, αλλά εσείς ενδιαφέρεστε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να βρεθείτε μαζί του.

Ευτυχώς που η καρδιά σας θα είναι γεμάτη από έρωτα, και το μυαλό σας άδειο από εμμονές.

Παρ’ όλα αυτά, παρ’ ότι σας δίδονται πολλές ευκαιρίες για να κάνετε νέες γνωριμίες, θα τις χάσετε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, ετοιμαστείτε να ζήσετε τον μεγάλο έρωτα, ακόμη κι αν χρειαστεί να τα βάλετε με τα μέλη της οικογενείας σας, οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους δεν εγκρίνουν το άτομο που σας ενδιαφέρει.

 Εσείς οι Τοξότες, θα έχετε μία περίεργη αλλά έντονη εβδομάδα, με κύριο χαρακτηριστικό της γνώρισμα, το αχαλίνωτο φλερτ.

Μετά από πολύ καιρό, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα που διέπουν τις σχέσεις σας.

Η γοητεία που αποπνέετε αυτήν την περίοδο θα σας βοηθήσει να κινηθείτε εκτός του πλαισίου στο οποίο κινείστε μέχρι τώρα, κι έτσι θα έχετε την δυνατότητα να αποκομίσετε καινούριες εμπειρίες.

Είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε δεσμευμένοι, το Σύμπαν δεν κάνει διακρίσεις, κι έτσι όλοι σας θα θελήσετε να παίξετε αυτό το ερωτικό παιγνίδι.

Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν, θα είναι αρκετές, κι εσείς δεν θα διστάσετε να τις αρπάξετε, ακόμη κι αν χρειαστεί να τις αρπάξετε δύο δύο.

 Να ξέρετε όμως, ότι οι γνωριμίες που θα έχετε δεν θα οδηγήσουν σε σχέση.

Προσοχή όμως εσείς που είστε δεσμευμένοι.

Το γεγονός ότι θα μπορέσετε να καλύψετε τα ίχνη σας δεν σημαίνει αυτομάτως ότι δεν θα εγείρετε υποψίες στο ταίρι σας.

Αν δεν είστε προσεκτικοί, το ταίρι σας θα καταλάβει τί κάνετε και θα σας διώξει.

 Βέβαια, μία μικρή μερίδα από εσάς, θα χρησιμοποιήσει αυτήν την περίοδο για να δείξετε στο ταίρι σας πόσο δυσαρεστημένοι είστε με εκείνον ή εκείνη. 

Εσείς οι Αιγόκεροι, θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, τις επόμενες μέρες θα κάνετε την αυτοκριτική σας όσον αφορά τις χαρές που αφήσατε να σας φύγουν, επειδή το μόνο που σας ένοιαζε ήταν η προσωπική σας ανέλιξη.

 Τώρα όμως είναι ο καιρός που πρέπει να χαλαρώσετε αρκετά, και να χαρείτε τις ζωές σας, να παίξετε, να δημιουργήσετε, να ερωτευθείτε.

Σταματήστε να είστε ικανοποιημένοι με τα λίγα. Εκεί έξω υπάρχουν πολλά περισσότερα από ό,τι φαντάζεστε.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα δείτε ότι τις επόμενες ημέρες θα έχετε αρκετή πίεση από υποψήφιους εραστές και ερωμένες.

 Να ξέρετε πως δεν είναι κακό να ζήσετε τον έρωτα, αλλά θα πρέπει να θέσετε όρια εάν δείτε ότι περνούν τα εσκαμμένα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, αν και ο έρωτας σας πολιορκεί, και θα θελήσετε να αφεθείτε, θα πρέπει να αντισταθείτε.

 Έχετε άλλες προτεραιότητες, και η παρουσία σας είναι αναγκαία αλλού.

 Ο χρόνος που έχετε να διαθέσετε στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα είναι ελάχιστος, αλλά και ανούσιος μπροστά σε όσα σημαντικά έχετε να κάνετε.

 Κι εσείς οι Υδροχόοι, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί, θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα στρέψετε το βλέμμα σας στο παρελθόν. Ένα άτομο που διατηρούσατε σχέσεις μαζί του ή είχατε επαγγελματική σχέση, επέστρεψε δυναμικά.

Κλασσικά όμως, όπως κάθε φορά, εσείς λειτουργείτε ετεροχρονισμένα.

Τώρα που εσείς ενδιαφέρεστε εκείνος ή εκείνη σταδιακά απομακρύνεται, οπότε ό,τι κάνετε τώρα, διότι από την επόμενη εβδομάδα δεν θα μπορείτε.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, το μυαλό σας το έχετε στον έρωτα.

 Με σχεδόν παιδικό αυθορμητισμό, θα ασχοληθείτε με οτιδήποτε και οποιονδήποτε σας προκαλεί εκείνο το πετάρισμα της καρδιάς που όλοι νιώσαμε στο πρώτο μας ραντεβού!

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, ο έρωτας θα είναι η δύναμη και η αδυναμία σας ταυτόχρονα.

 Όσο υπάρχει κάτι με το οποίο μπορείτε να βγάλετε τα εσώψυχά σας, τόσο θα νιώθετε την λίμπιντο και την διάθεσή σας να ανεβαίνει.

 Όσο όμως αδυνατείτε να εκφράσετε την λίμπιντό σας, τόσο θα γίνεστε πιεστικοί και πιεστικές, και εννοείται ότι με την αφόρητη κατάσταση που θα δημιουργήσετε, ο κόσμος θα σας αποφεύγει.

 Εσείς οι Ιχθύες, μετά από πολύ καιρό θα νιώσετε την ευφορία που προκαλεί ο έρωτας στις καρδιές των ανθρώπων.

Προκειμένου να νιώσετε το καρδιοκτύπι, δεν θα διστάσετε να πέσετε με τα μούτρα στην αναζήτηση ενός ή μίας νέας συντρόφου ή στο ταίρι που έχετε ήδη.

Επειδή αυτή η κατάσταση ναι μεν θα έχει ορμή, αλλά δεν θα έχει σταθερότητα, θα είναι πολύ εύκολο να φάτε τα μούτρα σας καθώς ο υπόλοιπος κόσμος δεν είναι υποχρεωμένος να συμμεριστεί τις επιθυμίες σας.

 Παρ’ όλα αυτά, αν καταφέρετε και συμμαζέψετε λίγο την ορμή και κυρίως τα λόγια σας, τότε το πεδίο είναι ανοικτό για να δράσετε!

Επειδή τα πράγματα δεν είναι πάντα ευχάριστα, προσέξτε τις επόμενες ημέρες τις παρεξηγήσεις που θα έχετε με την οικογένειά σας.

 Επειδή αυτήν την εποχή το μυαλό σας είναι αλλού, κλασσικά, θα δημιουργήσετε χάος με την συμπεριφορά σας.

Για να μην γίνει αυτό, καλό θα είναι να κάνετε πίσω όταν σας τονίσουν ότι έχετε ξεφύγει.

Κάποιοι και κάποιες από εσάς, θα περάσετε ένα διάστημα όπου το ταίρι σας ίσως ασθενήσει.

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο : http://www.periastrologias.gr

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια