10 AM | 16 May

Λεύκανση δοντιών! Προετοιμάστε το χαμόγελό σας για ένα σημαντικό γεγονός .

Ένα όμορφο, φωτεινό χαμόγελο όχι μόνο σας κάνει πιο ελκυστικό, αλλά μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να φανείτε νεότεροι και να κάνετε μια καλύτερη πρώτη εντύπωση.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη ψυχολογίας , το χαμόγελο μπορεί να αυξήσει τις θετικές συμπεριφορές, να κερδίσει την εμπιστοσύνη και ακόμη και να σας κάνει πιο νεανικό και ελκυστικό.

 Έτσι, είτε πρόκειται για το πρώτο ραντεβού, μια συνέντευξη εργασίας, σχεδιάζοντας τον γάμο σας, ή παρακολουθώντας μια αποφοίτηση ή επανένωση, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χαμόγελό σας.

Λεύκανση δοντιών ”Εκτάκτου ανάγκης”

Εάν μπορείτε να κλείσετε ραντεβού την τελευταία στιγμή με τον οδοντίατρό σας, η επαγγελματική λεύκανση που παρέχει θα είναι μια ταχύτερη και πιο εντυπωσιακή λύση, από ό, τι θα επιτύχετε με κιτ λεύκανσης του εμπορίου.

Αλλά αν έχετε τον χρόνο και τον προϋπολογισμό, η λεύκανση των δοντιών σας από έναν επαγγελματία είναι τόσο ταχύτερη και πιο αποτελεσματική από το να το κάνετε μόνοι σας. Πόσο μάλιστα το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα της λεύκανσης από επαγγελματία και εξειδικευμένο οδοντίατρο.

Μιας που με τα λευκαντικά υλικά του εμπορίου, δεν γίνεται λεύκανση των δοντιών αλλά απομάκρυνση των χρωστικών που βρίσκονται στην εξωτερική επιφάνεια.

Τα δόντια διαχέουν το φως (πόσο λευκά είναι), από την εσωτερική τους επιφάνεια, κάτι που δεν μπορούν να αλλάξουν τα σκευάσματα του εμπορίου.

Η συγκέντρωση των λευκαντικών συστατικών που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα του ιατρείου είναι πολύ υψηλότερη (περίπου 15% έως 35% υπεροξείδιο του υδρογόνου) από την ποσότητα στα προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε μόνοι σας (περίπου 1% έως 3% υπεροξείδιο του υδρογόνου).

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας στο ιατρείο, ο οδοντίατρος θα εφαρμόσει το υλικό λεύκανσης στα δόντια και μπορεί να ενεργοποιήσει τη διαδικασία λεύκανσης με μια ειδική συσκευή η οποία βοηθά στο υλικό να διεισδύσει στα δόντια και να δημιουργήσει μια βαθύτερη  και ουσιαστική λεύκανση.

 Συνήθως αυτή η διαδικασία διαρκεί μία ώρα και μπορεί να αποδώσει δραστικά αποτελέσματα.

Σε μια πραγματική ανάγκη, ο ευκολότερος τρόπος για να επιτύχετε ένα χαμόγελο πιο λευκό είναι να δοκιμάσετε ένα νέο μακιγιάζ.

 Η χρήση ενός χαμηλού τόνου κραγιόν  με βάση το μπλέ, είναι ένα καλό τέχνασμα για να κάνει το χαμόγελό σας να μοιάζει πιο φωτεινό.

Σκουραίνοντας επίσης τον τόνο του δέρματός σας με ένα bronzer, θα βοηθήσει επίσης να δημιουργήσετε μια μεγαλύτερη αντίθεση με τα δόντια και να εμφανίζονται πιο λευκά. Επιπλέον, να αποφεύγετε οποιαδήποτε τρόφιμα ή ποτά που ενδέχεται να σκουρύνουν  τα δόντια πριν από το μεγάλο γεγονός.

Αποφύγετε έτσι τον καφέ, το μαύρο τσάι, το κρασί και τα σκούρα μούρα – και μην καπνίζετε! Ο καπνός είναι ένας από τους χειρότερους παράγοντες που λεκιάζουν τα δόντια.

Μια σοβαρή αλλαγή του χαμόγελου

Τα χαμόγελα εκατομμυρίων ευρώ δεν είναι πλέον μόνο για τους πλούσιους και διάσημους – και δεν είναι τόσο δαπανηρά όσο συνήθιζαν.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσφέρουν στα δόντια τους επαγγελματική λεύκανση, ορθοδοντική θεραπεία, και πόσο μάλιστα να αντικαθιστούν τα προσβεβλημένα δόντια, με όψεις πορσελάνης.

Έχοντας άνεση χρόνου για να προετοιμαστείτε για ένα ειδικό γεγονός, έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τον οδοντίατρο για πολλές θεραπείες λεύκανσης και μπορείτε να επιτύχετε πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα απ’ ότι μόνο από μία μοναδική συνεδρία.

Μπορείτε να διατηρήσετε και να ενισχύσετε τη διαδικασία λεύκανσης, παίρνοντας και κάνοντας συνδυαστική θεραπεία λεύκανσης στο σπίτι (με ειδικά εξατομικευμένα μασελάκια λεύκανσης).

Ο οδοντίατρος θα πάρει αποτυπώματα για να κατασκευάσει εξατομικευμένα μασελάκια που θα ταιριάζουν άνετα και θα βοηθήσουν το λευκαντικό  υλικό να εισχωρήσει στα δόντια καλύτερα.

Επειδή είναι προσαρμοσμένα για τις ανατομίες του στόματός σας, εμποδίζουν το υλικό της λεύκανσης να ερεθίζει τα ούλα.

Η λεύκανση στο ιατρείο σε συνδυασμό με τη λεύκανση στο σπίτι, θα δώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αυτά τα μασελάκια μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμα για ασθενείς που δεν συμμετέχουν στην διαδικασία του ιατρείου και επιθυμούν μόνο να κάνουν λεύκανση στο σπίτι με ένα επαγγελματικά διανεμημένο προϊόν.

Αλλά το χρώμα μπορεί να μην είναι το μόνο εμπόδιο στο δρόμο σας για ένα μεγάλο, λευκό χαμόγελο.
 Με τα χρόνια, η φθορά στα δόντια σας αντανακλάται στο χαμόγελο.

Αντικαταστήστε τα παλιά σφραγίσματα, ισιώστε τα στρεβλή δόντια που έχουν μετατοπιστεί κατά τη διάρκεια των ετών και αποκαταστήστε τυχόν ρωγμές ή σπασίματα.

Αν ψάχνετε να κάνετε αλλαγές στα δόντια σας,  όπως στεφάνες (θήκες) ή όψεις, θα ήταν φρόνιμο να ξεκινήσετε τουλάχιστον έξι μήνες από τη μέρα που τα θέλετε.

Εκτός από τον παράγοντα της διαθεσιμότητας του οδοντιάτρου και του χρονοδιαγράμματος του οδοντιατρικού εργαστηρίου, ο ακριβής χρόνος εξαρτάται από τον αριθμό των αποκαταστάσεων που θα χρειαστούν.

Για παράδειγμα, η αντικατάσταση μόνο των άνω μπροστινών δοντιών με στεφάνες/όψεις μπορεί να διαρκέσει ένα και περισσότερους μήνες.

 Ωστόσο, αν η εργασία είναι πιο εκτεταμένη και περιλαμβάνει και τα πίσω δόντια, τότε θα μπορούσε να διαρκέσει από έξι μήνες έως ένα χρόνο.

Οι όψεις πορσελάνης είναι μια πολύ καλή επιλογή για ένα αστραφτερό χαμόγελο για όσους θεωρούνται υποψήφιοι από τον οδοντίατρο και που έχουν το χρόνο και τον προϋπολογισμό.

 Όχι μόνο μπορούν να ισιώσουν τα δόντια, αλλά μπορούν επίσης να βελτιώσουν το χρώμα και το σχήμα των δοντιών.

Για να δημιουργήσετε το ιδανικό σας χαμόγελο, πραγματοποιήστε μια συνάντηση με τον κανονικό σας οδοντίατρο ή σκεφτείτε να αναζητήσετε έναν οδοντίατρο που ειδικεύεται στη βελτίωση του χαμόγελου και την αισθητική.

 Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας σχετικά με τα δόντια σας και τους στόχους σας για το νέο σας χαμόγελο.

Δεδομένου ότι η ομορφιά είναι πάντα στο μάτι του θεατή, οι φωτογραφίες και οι εικόνες από τα περιοδικά μπορεί να σας βοηθήσουν όταν προσπαθείτε να μεταδώσετε αυτό που θεωρείτε ελκυστικό.

 Ο οδοντίατρος θα συζητήσει σχετικά με τις επιλογές θεραπείας σας και θα σας καθοδηγήσει .

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Οδοντίατρος

22310.67548

https://www.psclinic.gr/

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια