08 AM | 10 May

Καγιανάς,για τσιπουράκι και όχι μόνο!

Υλικά

4-5 αβγά

3 ντομάτες ώριμες, ψιλοκομμένες

3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

1-2 πιπεριές, σε ροδέλες

Ρίγανη (αν σας αρέσει)

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι και βάζετε το λάδι και τις πιπεριές και ανακατεύετε συνεχώς, μέχρι να μαλακώσουν.

Ρίχνετε στο τηγάνι το σκόρδο και τις ψιλοκομμένες ντομάτες και συνεχίζετε το σοτάρισμα, μέχρι να πιουν οι ντομάτες το ζουμάκι τους.

Σε ένα μπολ, ανακατεύετε ελαφρά τα αβγά, χωρίς να γίνουν  ομελέτα και τα προσθέτετε στο τηγάνι.

Αλατίζετε, ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα και ψήνετε τα αβγά μόνο μέχρι να πήξει το ασπράδι, για να μην στεγνώσει ο καγιανάς.

Σερβίρετε πασπαλίζοντας με πιπέρι και ρίγανη .

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια