11 AM | 07 May

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7 έως 13 Μαϊου!

Αυτή την εβδομάδα εσείς οι Κριοί θα έχετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, είναι καιρός να δείξετε εμπιστοσύνη στις ίδιες σας τις δυνάμεις και να πιστέψετε περισσότερο στους εαυτούς σας. Προσέξτε όμως, υπάρχει ο κίνδυνος να δείξετε υπεροψία, αυταρχικότητα, να γκρινιάξετε περισσότερο από ό,τι συνήθως, και να προκαλέσετε προβλήματα με τους γνωστούς ή τους φίλους σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα σας απασχολήσουν κυρίως τα οικονομικά. Θα υπάρξουν προβλήματα που αφορούν χρέη από το παρελθόν και τα οποία θα σας ζητηθούν τώρα. Καλό θα ήταν να ζητήσετε βοήθεια, γιατί οι λύσεις που έχετε στο μυαλό σας δεν είναι  οι σωστές.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε μία έντονη εβδομάδα με πολλούς διαπληκτισμούς και εντάσεις. Επειδή ο θυμός είναι κακός σύμβουλος, καλό θα είναι να προσέχετε τα λόγια σας. Οι λάθος κουβέντες θα προξενήσουν ζημιά στη δημόσια εικόνα σας, προβλήματα στην εργασία σας, και προβλήματα με τους ανωτέρους σας.

Ερωτικά, καλό θα ήταν να αποφύγετε ιστορίες από το παρελθόν, διότι περισσότερα προβλήματα φέρνουν παρά χαρά.

Και εσείς οι Ταύροι ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί, θα βιώσετε διαφορετικές καταστάσεις ή γεγονότα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα σας απασχολήσει ένας έρωτας από το παρελθόν. Εσείς θα ξετρελαθείτε με αυτό το άτομο, αλλά δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Παρ’ όλα αυτά,  «τυφλωμένοι» θα θελήσετε να προχωρήσετε σε σχέση μαζί του. Μπορεί τώρα να μην το βλέπετε αλλά αργά ή γρήγορα θα νιώσετε απογοήτευση.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα διότι υπάρχει ο κίνδυνος να πέσετε θύματα απάτης, είτε στις προσωπικές σας σχέσεις είτε στις επαγγελματικές.  Ο λόγος για τον οποίον θα γίνει αυτό, είναι το γεγονός ότι εδώ και καιρό δείχνετε μία παθητικότητα, την οποία θα εκμεταλλευτούν οι επιτήδειοι.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, προσέξτε τα νεύρα σας. Το γεγονός ότι εδώ και καιρό δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε λόγω άγχους, σας κάνει ευερέθιστους. Επίσης, η κακή διάθεση σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν θέλετε να κάνετε τίποτα, σας οδηγεί στο να γίνετε αυτό που αποφεύγετε, δηλαδή ακατάστατοι, ανοργάνωτοι, και αμελείς.

Όσοι από εσάς διατηρείτε παράνομες ή κρυφές σχέσεις αυτή την περίοδο να ξέρετε πως θα έχετε πολλές εντάσεις μεταξύ σας, ίσως ακόμα και να χωρίσετε επειδή νιώθετε πιεσμένοι από αυτήν την κατάσταση που ζείτε.

Και εσείς οι Δίδυμοι ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί θα βιώσετε αντίστοιχες καταστάσεις.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο ετοιμαστείτε για εντάσεις και διαπληκτισμούς εξαιτίας του γεγονότος ότι υπάρχουν προβλήματα με τα έσοδα σας ή με τα έξοδά σας.  Το αποτέλεσμα θα είναι εσείς να είστε έτοιμοι να εκραγείτε ανά πάσα στιγμή, διότι δεν ξέρετε τι σας περιμένει την επόμενη μέρα.

Επίσης θα διαπιστώσετε πως οι λύσεις που έχετε στο μυαλό σας δεν είναι εφικτές. Καλό θα ήταν να κάνετε υπομονή όσο αυτό είναι δυνατόν, και να μην χάσετε την πίστη στις δυνατότητές σας και στον εαυτό σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, ετοιμαστείτε για έναν έρωτα από το παρελθόν, ο οποίος ενώ φαίνεται ότι σας γεμίζει, στην πραγματικότητα αυτό που γίνεται είναι να νιώθετε αβεβαιότητα για το μέλλον. Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να θολώσει την λογική σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, πρέπει να συνεχίσετε να έχετε φιλοδοξίες. Μπορεί αυτό το διάστημα να υπάρξουν άτομα ή καταστάσεις οι οποίες θα δυσκολέψουν αφάνταστα τη ζωή σας. Εσείς δεν θα πρέπει να αλλάξετε εξαιτίας τους.

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μεγάλα πράγματα, αλλά μην περιμένετε από τους άλλους να σας επιβεβαιώσουν. Προσέξτε επίσης μία γυναίκα του περιβάλλοντός σας, Είναι ικανή να σας κάνει ζημιά.

Οι Καρκίνοι και οι εμμονές με το παρελθόν.

Αυτός θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος για το τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε εσάς. Φαίνεται πως αρνείστε κατηγορηματικά να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να ξεμπερδέψετε οριστικά και αμετάκλητα με το παρελθόν σας.

Μία σχέση που είχατε ή που τελείωσε πρόσφατα, θα σας ταλαιπωρήσει ξανά. Αυτή τη φορά, θα πρέπει να καταλάβετε πως πρέπει να σταματήσετε να είστε τα θύματα σε αυτήν την ιστορία.

Πρέπει να αποδεχτείτε ό,τι έγινε και να συνεχίσετε τις ζωές σας. Μπορεί να μη σας αρέσει, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν συνεχίσετε όμως να μένετε κολλημένοι και κολλημένες στο παρελθόν, θα χάσετε κάτι παραπάνω από απλά μόνο το χρόνο σας.

Θα χάσετε την ψυχική σας ηρεμία, θα νιώσετε πως όλα είναι μάταια και γενικά ότι δεν αξίζει η ζωή χωρίς αυτό το άτομο δίπλα σας. Έτσι το μόνο που θα καταφέρετε είναι απλά να διαιωνίζετε μία άρρωστη κατάσταση στην οποία εσείς παραμένετε οι χαμένοι.

Ακριβώς επειδή είστε κολλημένοι με το παρελθόν αυτή την περίοδο, θα χάσετε πολλές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Υπάρχουν άνθρωποι που σας επιθυμούν, αλλά εσείς δεν τους βλέπετε. Βέβαια η αλήθεια είναι πως δεν δείχνετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους πλέον, επειδή ακριβώς είστε πληγωμένοι.

Δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Λέοντες κατά την οποία θα πρέπει να προσέξετε τυχόν οικονομικές απάτες ή απλά να χάσετε κάποια χρήματα.

Τα προβλήματά σας οφείλονται στο γεγονός ότι κάνετε κάθε φορά ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι. Επίσης έχετε την τάση να πιστεύετε πως ό,τι έχετε στο μυαλό σας είναι και το σωστό.

Δυστυχώς η επιμονή σε λανθασμένες αποφάσεις θα σας φέρει κακοτυχία. Για αυτό, καλό θα ήταν ό,τι προβλήματα έχετε, ό,τι θέματα έχετε, να μην τα λύσετε μόνοι σας.

Ζητήστε τη βοήθεια της οικογένειάς σας ή των αγαπημένων σας και ακούστε τις συμβουλές τους. Ειδικά όταν αφορά οικονομικά ζητήματα.

Από την άλλη, αν θέλετε να νιώσετε θετικά αυτή την εβδομάδα ασχοληθείτε με την εργασία σας. Μέσα από αυτήν θα βγάλετε την ανάγκη σας να νιώθετε επιτυχημένοι, να νιώθετε ότι κάνετε κάτι χρήσιμο, να δείξετε στον κόσμο ότι πραγματικά είστε ηγέτες.

Έτσι θα νιώσετε καλύτερα και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δοκιμασίες που περνάτε ή τις δυσκολίες της περιόδου αυτής.

Ερωτικά δεν έχετε διάθεση να μπλέξετε με καινούργια άτομα.

Για αυτό θα πλησιάσετε άτομα από το παρελθόν και με τα οποία θα μοιραστείτε έντονες στιγμές καθώς μπορούν να σας καταλάβουν, αλλά και από το γεγονός ότι μπορείτε μαζί τους να είστε πιο ανοικτοί, ειδικά σε θέματα φαντασιώσεων.

Ο έρωτας θα είναι αυτός που θα απασχολήσει αυτή την εβδομάδα εσάς τους Παρθένους.

Όμως επειδή είστε ένα ζώδιο το οποίο δεν τα πάει καλά με τον έρωτα, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα και εντάσεις.

Ο έρωτας είναι μία δύσκολη ιστορία για εσάς. Ενώ τον θέλετε στη ζωή σας, δυστυχώς κάθε φορά κάτι συμβαίνει και νιώθετε μεγάλη απογοήτευση. Αυτή την περίοδο είτε έχετε χωρίσει είτε έχετε μπλέξει με ακατάλληλους ανθρώπους, νιώθετε έναν απίστευτα μεγάλο θυμό.

Αυτόν τον θυμό όσο και να θέλετε να τον κρύψετε, δεν θα τα καταφέρετε. Ίσως μάλιστα να σας κάνει και καλό, γιατί έτσι θα μπορέσετε να εκδηλώσετε τα καταπιεσμένα συναισθήματα σας. Αυτό το ξέσπασμα, θα σας βοηθήσει επιτέλους να πετάξετε από επάνω σας φαντασιώσεις για άτομα που θεωρητικά είναι τα καλύτερα για εσάς. Πρέπει επίσης να σταματήσετε τις αυταπάτες, δεν σας κάνουν καλό.

Είναι καιρός να θυμώσετε και με τον κόσμο γύρω σας αλλά και με τους εαυτούς σας, που επιτρέπετε να γίνεστε τα θύματα. Αν πάλι κάτι τελείωσε, τελείωσε, μην ασχοληθείτε άλλο μαζί του. Όσο ασχολείστε τόσο μεγαλύτερη τροφή δίνετε στον θυμό σας. Χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας αντί για το θυμικό σας, και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις  αντί να διαιωνίζετε καταστάσεις.

Εσείς οι Ζυγοί, αυτήν την εβδομάδα, θα κληθείτε να βγάλετε επιτέλους από πάνω σας τις παρωπίδες που σας εμποδίζουν να δείτε την πραγματικότητα.

Τι κι αν παίρνετε πρωτοβουλίες, τι κι αν είστε ευσυνείδητοι σε αυτό που κάνετε, όλα γίνονται για το καλό των άλλων χωρίς εσείς να αποκομίζετε όφελος ή κέρδος. Μπορεί να μην σας ενοχλεί τόσο, διότι προτιμάτε να είστε σεμνοί, ήρεμοι και μειλίχιοι παρά να σηκώσετε επανάσταση.

Αυτό είναι και το πρόβλημα, διότι μην κάνοντας κάτι διαφορετικό, επί της ουσίας αφήνετε τους άλλους να καρπώνονται τον κόπο σας. Η δική σας παθητικότητα επιτρέπει να γίνεται ό,τι γίνεται. Τα δικά σας λάθη και οι λαθεμένες προσωπικές εκτιμήσεις διαιωνίζουν τις καταστάσεις.

Για αυτό, και μέχρι την Τετάρτη, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ξανά τα αποτελέσματα της στάσης που κρατάτε εδώ και καιρό τώρα. Ίσως τώρα να είναι η εποχή που θα αντιληφθείτε τί συμβαίνει, θα σιχαθείτε με την εικόνα που θα δείτε, και θα κάνετε ενεργά κάτι για να την αλλάξετε.

Προσοχή στον έρωτα. Αυτήν την εβδομάδα, και ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα μπλέξετε με ένα άτομο από το παρελθόν, με τον οποίον θα ζήσετε τον ερωτικό παραλογισμό.

Εσείς οι Σκορπιοί, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί, θα έχετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις τις επόμενες ημέρες.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, αν κι εσείς θα θελήσετε να την αποφύγετε, μία σφοδρή σύγκρουση σας περιμένει. Είτε λόγω πίεσης στην εργασία, είτε λόγω προσωπικών λαθών,  είτε λόγω της επαφής με τους στενούς σας συγγενείς ή τους γείτονες, είστε ένα καζάνι που βράζει.

Με την παραμικρή αφορμή που θα σας δοθεί, δεν θα διστάσετε να δείξετε την άγρια πλευρά του εαυτού σας, είτε με λόγια που κόβουν σαν μαχαίρι, είτε ακόμη και με την χρήση σωματικής βίας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα δυσκολευτείτε αφάνταστα να δείξετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους.

Όμως, υπάρχει ένα κλειδί για την καρδιά σας, και αυτό είναι ο έρωτας. Αφήστε τον να μπει και να σας αποδείξει για άλλη μια φορά πως δεν είναι κακό να αγαπάς, ακόμη κι αν δεν κατέχεις το αντικείμενο του πόθου σου.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, σας περιμένει ένας έρωτας από το παρελθόν, τόσο αναρχικός, που ακόμη κι εσείς θα χάσετε κάθε έλεγχο πάνω στα συναισθήματά σας ή στο πως θα εξελιχθεί.

Εσείς οι Τοξότες, θα έχετε μία δύσκολη περίοδο, για αυτό θα πρέπει να επιδείξετε αυτοσυγκράτηση κι υπομονή.

Αυτό το διάστημα θα είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους. Επειδή δεν είστε οι εαυτοί σας, σας λείπει το θάρρος. Όμως, για να δείξετε ότι ελέγχετε τις καταστάσεις θα δείχνετε μονίμως θυμωμένοι.

Σε συνδυασμό με ψυχολογικό πόλεμο, θα προσπαθήσετε να περάσετε αυτό που θέλετε εσείς, και μάλλον από ό,τι φαίνεται, θα το καταφέρετε.

Ειδικά οι δικοί σας άνθρωποι, με τον τρόπο σας θα τους κάνετε να υπακούσουν στις επιταγές σας, ακόμη κι αν αυτά που τους ζητάτε είναι εντελώς παράλογα.

Προσέξτε αυτό το διάστημα την υγεία σας. Υπάρχουν θέματα που υποβόσκουν, για αυτό καλό θα ήταν, όταν νιώσετε το παραμικρό να πάτε να σας δουν. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, μπορεί όμως και να είναι κάτι μεγάλο.

Ερωτικά, είστε ένα καζάνι που βράζει. Πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να συγκρατηθείτε, ειδικά εάν λαμβάνετε από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν κακία. Επίσης, δεν θα αντέξετε στο θέαμα να παίζουν ίντριγκες πίσω από την πλάτη σας.  

Εσείς οι Αιγόκεροι ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί, θα έχετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις τις επόμενες ημέρες.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, η απαίτησή σας να καλύψετε τις υλικές σας ανάγκες και απολαύσεις θα σας οδηγήσει εκτός του δρόμου της εξέλιξης που πρέπει να ακολουθήσετε.

Τίποτα δεν θα σας κάνει αίσθηση παρά μόνο οτιδήποτε σας κάνει να νιώσετε ότι καλύπτετε τον αδηφάγο εσωτερικό εαυτό σας.

Όμως, το Σύμπαν σας ζητάει να αντισταθείτε σε αυτήν την πλευρά του εαυτού σας. Το κάρμα σας είναι να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι, όχι έρμαια των εφήμερων απολαύσεων.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, είστε οι «τυχεροί» των ημερών αυτών, καθώς το μόνο που θα σας απασχολήσει είναι ο έρωτας με ένα πρόσωπο το οποίο θεωρητικά το είχατε αφήσει πίσω.

Η επιστροφή του φέρνει το χάος στις ζωές σας, το οποίο είναι και καλό και κακό. Το σίγουρο είναι όμως ότι θα θελήσετε να το ζήσετε!

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, όσο και να θέλετε να αποφεύγετε τους καυγάδες τόσο αυτοί σας βρίσκουν. Στην πραγματικότητα, εσείς είστε το καζάνι που βράζει, απλά, θα ψάξετε να βρείτε τις αφορμές ώστε να ξεσπάσετε, κι όποιον πάρει ο Χάρος.  

Κι εσείς οι Υδροχόοι, ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, μία σχέση ή μία συνεργασία από το παρελθόν, έρχεται να σας χτυπήσει ξανά την πόρτα. Όμως δεν είναι τόσο καλή.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή θα έχει το στοιχείο του χάους, θα την προχωρήσετε, μόνο και μόνο επειδή σας αρέσουν οι ανατροπές.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, είστε οι άτυχοι αυτής της εβδομάδας, καθώς τα νεύρα σας θα χτυπήσουν κόκκινο.

Επειδή είστε αφάνταστα πιεσμένοι και πιεσμένες αυτήν την περίοδο, με την παραμικρή αφορμή που θα σας δοθεί, θα ξεσπάσετε!

Επειδή δεν θα έχετε καθαρό μυαλό, προσέξτε διότι θα είναι εύκολο να τραυματιστείτε από απροσεξία ή να έχετε κάποιο ατύχημα, ειδικά εάν οδηγείτε.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, ενώ θέλετε να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας, ένα άτομο έρχεται να σας το υπενθυμίσει.

Ευτυχώς είναι για λίγο, και ό,τι είναι να συμβεί θα έχει μία ευχάριστη χροιά. Ίσως να κάνετε ένα «στιγμιαίο» ερωτικό λάθος μαζί του ή μαζί της.

Εσείς οι Ιχθύες θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα, διότι το Σύμπαν θα σας δώσει τόσα πολλά ερεθίσματα που θα πέσετε κυριολεκτικά με τα μούτρα.

Για αυτό θέλει προσοχή αυτό το διάστημα ώστε να μην πάθετε κάποια ζημιά.

Πρώτα απ’ όλα, σε θέματα εργασίας, το γεγονός ότι δεν ακούτε κανέναν και ότι κάνετε απλά του κεφαλιού σας, θα σας οδηγήσει να πάθετε ζημιά.

Το κακό είναι πως ακόμη και αν υπάρχουν άτομα που σας ουρλιάζουν προκειμένου να μην πάρετε τον δρόμο που θέλετε να ακολουθήσετε, εσείς θα τα αντιμετωπίσετε με σκεπτικισμό.

Η έμφυτη δυσπιστία που έχετε ως προς τις προθέσεις των άλλων, θα σας οδηγήσει να μην δείχνετε εμπιστοσύνη παρά μόνο στους εαυτούς σας.

Επίσης, στον έρωτα, θα νιώσετε την απογοήτευση επειδή οι άνθρωποι δεν είναι όπως τους φαντάζεστε εσείς.

Έχουν τις δικές τους προσωπικότητες και τα δικά τους θέματα να λύσουν, οπότε δεν θα καθίσουν να ασχοληθούν με τα δικά σας, οπότε κι εσείς με την σειρά σας θα πληγωθείτε με την έλλειψη ευαισθησίας που θα σας επιδείξουν.

Επίσης, αν ερωτευθήκατε πρόσφατα, προσέξτε διότι θα ζήσετε τον ερωτικό παραλογισμό.

Το πρόβλημά σας είναι πως υψώνετε απότομα το άτομο που σας ενδιαφέρει, κι όταν εκείνο δεν αναταποκρίνεται στις προσδοκίες σας το απομυθοποιείτε, και τότε είναι που νιώθετε πως «δεν υπάρχει αγάπη στον κόσμο», το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άτομα να αγαπάνε εσάς πραγματικά, κάτι το οποίο σαφώς και δεν ισχύει.

   Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο : http://www.periastrologias.gr

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια