09 AM | 03 May

Χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα από λεμόνι και θυμάρι!

 Κόβετε σε μικρά κομμάτια το ψαρονέφρι, τα αλατίζετε, τα πασπαλίζετε με θυμάρι και τα αλευρώνετε.

Σε βαθύ τηγάνι βάζετε λίγο ελαιόλαδο να κάψει και ρίχνετε κρεμμύδι και σκόρδο να σοταριστούν.

Στη συνέχεια, προσθέτετε και το ψαρονέφρι και το αφήνετε να ροδίσει κι από τις δυο μεριές.

Σβήνετε με κρασί και λεμόνι (όπου έχετε λιώσει έναν κύβο λαχανικών). Προσθέτετε λίγο νερό και αφήνετε το ψαρονέφρι να μαγειρευτεί και να δέσει η σάλτσα.

Συνοδέψτε με ρύζι ή βραστά λαχανικά ή και τα δύο!

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια