12 AM | 15 Apr

Me and my sofa… Κύριε Σαμιωτάκη γυρίσατεεεεε ;

Από ό,τι φαίνεται γυρίσατε!

Και για δύο –τρεις ημέρες είχε γεμίσει με τσίκνα και λίγδα το fb και το twitter από τα αρνιά και τα κοκορέτσια και θέλατε και άλλες δύο να χωνέψετε, έφτασαν τα μέσα της εβδομάδας και τα γεγονότα έτρεξαν με χίλια και που να τα προλάβετε.

Επειδή ήσασταν σε διάθεση «γιατί με ξύπνησες πρωί, μέσα στον ύπνο το βαθύ» δεν αντιδράσατε άμεσα και έτσι τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας το διαδίκτυο είχε πέσει σε Πασχαλινή νάρκη.

Είπα και εγώ να ενημερωθώ απο τα σκέτα ή άσχετα media… τι το ήθελα η γυναίκα.

Απο την μια νόμιζα οτι ήδη είμαστε σε γενική επιστράτευση και έφτασαν οι Τούρκοι στη Μαλακάσα,ευτυχώς που μεσολάβησαν αργίες και δεν έτρεξε ο κόσμος στα σούπερ μάρκετ.

Απο την άλλη νόμιζα πως ο Νομός Αττικής είχε περάσει στα χέρια αδίστακτων που έσφαζαν ,έκλεβαν και λεηλατούσαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Που να βγω απο το σπίτι.

Δεν ήξερα και ποιοι ήταν αυτοί και τι ζητούσαν.

Μου ήρθαν και λίγο εικόνες «Mad max» στο μυαλό…διπλοκλειδώθηκα και έμεινα μέσα,ούτε στο μπαλκόνι δεν βγήκα.

Και σας το είπα, να πω, πως δεν σας το είπα…

Που φεύγετε και με αφήνετε μόνη μου. «Το κακό παραμονεύει και τη χώρα υπονομεύει».

Αν ήμουν ανταγωνίστρια χώρα στο θέμα του τουρισμού, θα έκανα τουριστικά σποτάκια με αυτά τα ρεπορταζ και δεν θα πατούσε ψυχή για τα επόμενα εκατό χρόνια.

Ενημερώθηκα πως ξεκίνησαν και τα γυρισματα του BBC στο Σούνιο και είδα και πλάνα και δηλώσεις τουριστών .

 Ολοι ευχαριστημένοι.

Στο τέλος του ρεπορταζ μένω κάγκελο.

 Εκεί που  πριν λίγα δεύτερα ήταν όλοι ευχαριστημένοι ακούω την ρεπόρτερ να μας λέει οτι «ναι ,ξέρετε  οτι δεν μπορούν να εισέλθουν οι τουρίστες στο σημείο που  γίνονται τα γυρίσματα γιατί αυτό είναι αποκλεισμένο» .

Ολα στο ίδιο κανάλι,που πριν απο ημέρες κατακεραύνωνε το ΚΑΣ  (καλά δεν θα σχολιάσω) που επικαλείτο προβλήματα στην επισκεψιμότητα του χώρου.

 Παράλογοοοο!!!!!!! Σώπα  καλέ.

Και μέσα σε όλα να σου και ο «κλαιόμενος» Πλανητάρχης που ξεχίλισε απο «ανθρωπιά» και θλίψη για τα θύματα στην Ντούμα και αποφάσισε να στείλει «νέους, έξυπνους και ωραίους» γιατί οι δικοί του πύραυλοι μοιράζουν αρώματα της Chanel και όχι θάνατο.
 Και πως να γελάσεις …
Αυτός με το χέρι στο κόκκινο τηλέφωνο και εσύ με το χέρι στο τηλεκοντρόλ να μάθεις πότε θα βάλει φωτιά στα μπατζάκια μας.

Την ίδια ώρα μαύρο το δάκρυ του  Έλληνα , που μεταξύ μαγείριτσας και αρνιού σκεφτόταν και τους φυλακισμένους στρατιωτικούς μας και βαριαναστέναζε και πως να πάει κάτω η μπουκιά κύριε ρεπόρτερ μου με τέτοια στενοχώρια.

Αναστέναζε και ο ρεπόρτερ, που δεν άφησε γειτονιά για γειτονιά και σούβλα για σούβλα για να βγάλει το μεροκάματο.

 Βαρέα και ανθυγιεινά το παιδί με τόση τσίκνα που έφαγε.

Από Δευτέρα τα κεφάλια μέσα
Ξεχάστε λιβάδια ,καλντερίμια και οτι γλυκανάλατο ποστάρατε τις ημέρες που πέρασαν…σας συγχωρώ…τα φτυαρια ,τα πλήκτρα εννοώ ανα χείρας και πάμε.
Μια καινούργια εβδομάδα αρχίζει.

Φιλλιώ Μπάστα

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια