12 PM | 25 Mar

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26 / 3 έως 1/ 4 !

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο :www.periastrologias.gr

 

Εσείς οι Κριοί θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς που είστε του πρώτου δεκαημέρου, είναι καιρός να αφήσετε πίσω σας τις άτυχες στιγμές.

Πρέπει να βγείτε από τον λήθαργο και να αποδείξετε ότι είστε μαχητές και μαχήτριες.

Ο έρωτας, το πάθος, οι καλύτερες ημέρες, είναι μπροστά σας, αρκεί να το πιστέψετε.

Σε κάθε περίπτωση δεν θα είστε μόνοι και μόνες σας. Σύντομα θα έλθετε σε επαφή με άτομα που θα σας γεμίσουν με ζωντάνια και χαρά!

Εσείς που είστε του δευτέρου δεκαημέρου, είναι καιρός να κάνετε ένα διάλειμμα από την πίεση που υφίσταται στον χώρο της εργασίας σας, στα επαγγελματικά σας, ακόμη και άτομα που έχουν εξουσία επάνω σας, και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν.

Δεν θα ήταν κακή ιδέα να βρείτε πρώην ερωτικούς ή ερωτικές συντρόφους, που μπορούν να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε!

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα βιώσετε έντονες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο, το οποίο με κανένα τρόπο δεν θα θέλετε να βγει από την ζωή σας.

Κακώς βέβαια διότι δεν μπορείτε να κρατάτε με το ζόρι κάποιον.

 Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους και θα δείτε τελικά ότι τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα φοβάστε ότι θα γίνουν.

 Εσείς οι Ταύροι θα έχετε μία πολύ έντονη εβδομάδα επειδή θα εξελιχθούν γεγονότα και καταστάσεις τις οποίες δεν τις ορίζετε, και τις φοβάστε.

Η διάλυση μίας σχέσεως ή ενός γάμου, η διακοπή μίας συνεργασίας, προβλήματα με χρέη ή με χρήματα που περιμένετε να σας έλθουν, είναι μερικά από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν.

 Το σημαντικό είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην αφήσετε τις ανατροπές και οτιδήποτε ξαφνικό να σας επηρεάσει, και να πιστέψετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να αλλάξετε την τύχη σας.

 Στην προκειμένη περίπτωση ακριβώς επειδή δεν θα ελέγχετε τις καταστάσεις, θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να δοκιμάσετε διαφορετική προσέγγιση, ειδάλλως θα βρεθείτε θεατές των εξελίξεων.

 Τα πάντα όμως λειτουργούν ώστε σύντομα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις ανάγκες σας και την προσωπική σας εξέλιξη, μακριά από τα βάρη όλων εκείνων που σας κρατούσαν πίσω.

Ερωτικά θα κινηθείτε στην προσπάθεια να τα βρείτε ξανά με έναν ή μία πρώην σας!   

 Εσείς οι Δίδυμοι θα έχετε την ευκαιρία να γλιτώσετε για λίγες ημέρες από τα προβλήματα με τις σχέσεις σας, τους φίλους, ακόμη και με τις χρηματοοικονομικές σας υποθέσεις.

Τί συμβαίνει;

 Φαίνεται πως θα εφαρμόσετε το λαϊκό γνωμικό «του φευγάτου η μάνα δεν τον έκλαψε ποτέ».

 Αυτό σημαίνει πως τώρα που έχουν προκύψει από το πουθενά ζητήματα, εσείς θα κάνετε μεταβολή και να ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα πράγματα ή με πιο προσωπικά.

 Ευτυχώς για εσάς, το επόμενο διάστημα θα βρείτε ξανά εκείνα τα άτομα που σας βοήθησαν είτε να βρείτε τον έρωτα, είτε να βρείτε χρήματα, είτε που σας βοήθησαν να κάνετε πολύ ωφέλιμες για το μέλλον σας γνωριμίες, οπότε δεν έχετε να ανησυχείτε για το τι θα συμβεί στις ζωές σας. 

Το βασικό θέμα που θα σας προξενήσει το μεγάλο άγχος είναι το ερωτικό.

Αυτό συμβαίνει επειδή είτε χωρίσατε πρόσφατα είτε γνωρίσατε καινούρια άτομα. Μην τρελαίνεστε πάντως!

 Όλα αυτά συμβαίνουν ώστε να κάνετε καινούρια ξεκινήματα και να ξεφύγετε από τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα, ειδικά στην επιλογή συντρόφων.

 Εσείς οι Καρκίνοι θα έχετε μία πολύ έντονη εβδομάδα, κατά την οποία θα υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις.

 Αν και δεν είστε άνθρωποι που σας αρέσουν οι εκπλήξεις, το γεγονός όμως ότι θα νιώσετε τόσο ζωντανοί και ζωντανές θα σας κάνει να μην θέλετε να αλλάξετε αυτό που θα ζήσετε.

Κάπου εδώ θα πρέπει να σας πούμε ότι οι φόβοι σας είναι αβάσιμοι.

 Αφεθείτε (άλλωστε δεν μπορείτε να κάνετε κάτι ώστε να σταματήσετε τον χρόνο) και δεν θα χάσετε!

Ειδικά στην περίπτωση που υπάρχει στις ζωές σας ένας νέος έρωτας!

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να μένετε μόνο με τις αναμνήσεις, για αυτό να κάνετε τα βήματα που χρειάζονται ώστε να αρχίσετε να ζείτε την ζωή σας και πάλι με πάθος και χαρά!

Κάποιοι και κάποιες από εσάς έχετε θέματα με την εργασία σας, τα οποία προέκυψαν από το πουθενά.

Φαίνεται μάλιστα ότι απειλείται η θέση εργασίας σας. Χαλαρώστε.

Ακόμη κι αν την χάσετε, θα έχετε την ευκαιρία να γυρίσετε σε μία προηγούμενη εργασία, η οποία ήταν πιο δημιουργική από αυτήν που έχετε τώρα. 

 Για εσάς τους Λέοντες, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα τώρα από ότι την προηγούμενη εβδομάδα, έστω κι αν υπάρχουν εντάσεις με την οικογένεια ή προβλήματα με την εργασία.

Σημασία έχει για εσάς το γεγονός ότι νιώθετε αισιόδοξοι, χαρούμενοι κι έτοιμοι να ξεπεράσετε κάθε είδους δυσκολία.

Με την οικογένεια, οι εντάσεις που θα έχετε μαζί τους οφείλονται κυρίως επειδή δεν διασκεδάζουν.

 Για αυτό άλλωστε δεν θα αντέξουν στο θέαμα να βλέπουν εσάς να γελάτε συνέχεια, ούτε και από το γεγονός ότι το επόμενο διάστημα θα θελήσετε να ζήσετε ελεύθερα.

Στην εργασία τα προβλήματα θα είναι σοβαρά επειδή ετοιμάζονται είτε να σας απολύσουν είτε απλά η εργασία πέφτει μέρα με την ημέρα, σε βαθμό που σύντομα δεν θα κάνετε τίποτα απολύτως.

Το σίγουρο είναι πως ακόμη και μέσα από αυτές τις δυσκολίες εσείς θα βρείτε το θάρρος και την θέληση να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, ειδικά στην περίπτωση που νιώθετε ότι σας καταπιέζουν.

Ερωτικά σας απασχολεί ένα άτομο από το παρελθόν.

Το γεγονός ότι σας γεμίζει την καρδιά δεν σημαίνει ότι θα εγκλωβιστείτε, ειδικά όταν καθυστερεί να κάνει αυτά που περιμένετε από εκείνον ή εκείνη.

 Όσο καθυστερεί, τόσο εσείς θα πετάτε στην επόμενη φωλιά!

 Όσο κι αν ακουστεί παράξενο ή περίεργο, η περίοδος αυτή που θα διανύσετε εσείς οι Παρθένοι, θα σας βοηθήσει πρώτα από όλα να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις ή επαφές, κυρίως ερωτικές.

 Γιατί αυτό;

 Διότι ακόμη το μυαλό σας βρίσκεται στο παρελθόν, κάτι το οποίο σαφώς και δεν σας αφήνει να ευχαριστηθείτε την ερωτική σας ζωή.

 Ήδη διαπιστώνετε πως από το πουθενά υπάρχουν καινούριες, ανατρεπτικές γνωριμίες, τις οποίες όμως δεν μπορείτε να ακολουθήσετε επειδή δεν είστε έτοιμοι κι έτοιμες.

Ακριβώς επειδή θα βρεθείτε σε αυτήν την κατάσταση, θα προσπαθήσετε να αποστασιοποιηθείτε. Για καλή σας τύχη θα βρεθούν εκείνα τα άτομα που θα μπορέσουν είτε με τις συμβουλές τους είτε με την ιδιοσυγκρασία τους να σας καθοδηγήσουν, κάτι το οποίο θα δεχθείτε με ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση!

 Μάλιστα, τα άτομα αυτά μπορούν να σας μεταφέρουν ειδήσεις ή πληροφορίες για το άτομο που σας ενδιαφέρει και να σας βοηθήσουν να τερματίσετε μία κατάσταση που σας ταλανίζει.

 Εσείς οι Ζυγοί έχετε ένα δύσκολο έργο μπροστά σας.

Καλείστε μέσα στις επόμενες ημέρες να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ψυχική υγεία και ισορροπία την ώρα που έρχεστε σε επαφή με ανισόρροπους ανθρώπους.

Η τύχη (ή η ατυχία), σας φέρνει ενώπιον συντρόφων ή συνεργατών που δεν στέκουν πολύ καλά στα μυαλά τους.

 Οι συνεργάτες σας αυτήν την περίοδο είναι εγκλωβισμένοι στα δικά τους προβλήματα ή στον δικό τους τρόπο σκέψεως και διαχειρίσεως καταστάσεων.

Το γεγονός ότι τους εκτιμάτε και ότι θέλετε να κάνετε αυτό που θέλουν εκείνοι δεν σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνεστε το λάθος και την καταστροφή που έρχεται.

Για αυτό προσέξτε, επειδή εάν δεν κάνετε κάτι για να σταματήσετε αυτήν την πορεία, θα χάσετε χρήματα.

Το ίδιο συμβαίνει και στον έρωτα.

Οι σύντροφοί σας αυτήν την περίοδο είναι τόσο εγωιστές και εγωίστριες που μαθηματικά σας οδηγούν στο να χωρίσετε.

Σε κάποιες περιπτώσεις κάτι τέτοιο μπορεί να είναι επιθυμητό, καθώς το Σύμπαν σας βοηθά να ζήσετε τον έρωτα στην αναρχική του μορφή!

 Εσείς οι Σκορπιοί θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με την εργασία σας. Αυτό θα γίνει επειδή, κι εσείς και η εργοδοσία σας αυτήν την περίοδο δεν ανέχεστε μύγα στο σπαθί σας.

 Και οι δύο πλευρές πιστεύετε ότι τα κάνετε καλύτερα ή ότι τα ξέρετε καλύτερα. Αποτέλεσμα εντάσεις, οι οποίες αν δεν προσεχθούν μπορεί να οδηγήσουν σε λύσεις.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είστε τόσο «τυφλωμένοι» και «τυφλωμένες» από τον έρωτα ή από αυτά που θέλετε να κάνετε πράξη, που αδυνατείτε να δείτε την πραγματικότητα, η οποία δεν είναι ακριβώς όπως την θέλετε.

 Έτσι, αντί να κάνετε κινήσεις για να αλλάξετε, θα παραμείνετε πεισματικά στις θέσεις σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, πρέπει να αντιμετωπίσετε σοβαρά τα λάθη που έχετε κάνει με τους ερωτικούς και τις ερωτικές σας συντρόφους ή με τα παιδιά σας.

Μπορεί εσείς να νιώθετε ότι τα έχετε κάνει όλα τέλεια αλλά δεν είναι έτσι.

Σας δίνεται όμως μία δεύτερη ευκαιρία! Αξιοποιήστε την!

 Εσείς οι Τοξότες θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα.

 Αυτό που θα σας απασχολήσει κυρίως είναι πώς να βρείτε την χαρά στις ζωές.

Ήδη για εσάς ξεκίνησε μία περίοδος εσωστρέφειας αλλά και διορθώσεως λαθών.

Μέσα σε αυτήν την περίοδο εσείς θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας παρελθοντικές χαρές και να αντιμετωπίσετε το μέλλον, ακόμη κι αν δεν το θέλετε

. Ήδη στην ερωτική σας ζωή υπάρχει μεγάλη αναστάτωση και ευκαιρίες, τις οποίες εσείς δεν θέλετε να πάρετε.

 Είτε ένας πρόσφατος χωρισμός, είτε επειδή έχετε κολλήσει στο παρελθόν, αδυνατείτε να κάνετε αυτό που είναι φυσιολογικό για εσάς, να πάτε μπροστά.

 Επειδή δεν υπάρχει καλό ή κακό αλλά μία κατάσταση που πρέπει να ζήσετε, μην νιώσετε άσχημα επειδή δεν ανταποκρίνεστε στον συνηθισμένο ρόλο σας.

Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε ώστε να διορθώσετε όλα αυτά που πρέπει να διορθωθούν.

Επίσης, θα πρέπει οπωσδήποτε μέσα στις επόμενες ημέρες να περιορίσετε τα έξοδά σας. 

 Εσείς οι Αιγόκεροι θα έχετε μία έντονη εβδομάδα.

Το κύριο θέμα που θα σας απασχολήσει θα είναι για μία ακόμη φορά το οικονομικό, όχι τόσο τα χρήματα που παίρνετε όσο τα χρέη που έχετε και που πρέπει να εξοφλήσετε.

Τα έξοδα που έχετε αυτήν την περίοδο θα εκτοξευθούν και θα επηρεάσουν τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό.

Λογικό κι επόμενο είναι να υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τους δικούς σας.

Αν και στο μυαλό σας μπορεί να δημιουργηθούν σενάρια καταστροφής, η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

 Στο χέρι σας είναι να ελέγξετε την ροή των χρημάτων που θα φύγουν.

 Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι δεχθείτε ότι κάποια έξοδα θα γίνουν, θέλετε δεν θέλετε.

Αυτά θα είναι για το σπίτι ή για την οικογένειά σας. Μην τα λυπηθείτε.

 Απλά, φροντίστε να υπάρξει μία σχετική αποπληρωμή σε ένα σχετικό βάθος χρόνου.

Αν πάλι απειλείται το σπίτι σας από χρέη, θα πρέπει να κινηθείτε αποφασιστικά και να επιβάλλετε έναν διακανονισμό αντί να καθίσετε και να πελαγώσετε.

Η ερωτική σας ζωή θα είναι αρκετά περίεργη. Θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις, χωρισμοί, αλλά και επαφές με πρώην.

Μπορεί να σπάσετε την μονοτονία, μπορεί όμως και να επιδείξετε απίστευτο εγωισμό.

Για εσάς τους Υδροχόους η καινούρια εβδομάδα θα φέρει αναταράξεις στις σχέσεις σας.

Οι ακραίες καταστάσεις είναι επιθυμητές από εσάς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και καλές.

Στην περίπτωση που νιώθετε ότι οι σχέσεις σας, είτε είναι επαγγελματικές είτε είναι προσωπικές, δεν βγάζουν πουθενά και ότι φιλοδοξείτε για κάτι καλύτερο, τότε θα νιώσετε το αίμα σας να βράζει και θα οδηγηθείτε στην ανατροπή αυτών.

 Ο δυναμικός χαρακτήρας σας θα βγει στην επιφάνεια και θα κοιτάξετε να κάνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, όποιο κι αν είναι το τίμημα.

Βέβαια υπάρχει και η αρνητική πλευρά των πραγμάτων.

 Η «αναρχική» στάση που θα κρατήσετε τις επόμενες ημέρες θα βγάλει στην επιφάνεια την εγωιστική και καταπιεστική πλευρά του εαυτού σας.

 Τι κι αν σας αγαπούν και σας εκτιμούν, εσείς θα αδιαφορήσετε και θα κάνετε τα δικά σας, πληγώνοντας βέβαια τα άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς με την συμπεριφορά σας.

Κάποιοι και κάποιες από εσάς θα έχετε επαφή με έναν ή μία πρώην σύντροφο, η οποία θα οδηγήσει σε επανασύνδεση.

 Εσείς οι Ιχθύες θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα καθώς μία περίοδος έντονων συναισθημάτων τελειώνει.

Από την άλλη δεν είστε ακόμη διατεθειμένοι και διατεθειμένες να κάνετε το επόμενο βήμα εμπρός.

Σίγουρα, η εβδομάδα που πέρασε σας άφησε γεμάτους και γεμάτες με έντονα συναισθήματα, χαράς και λύπης, σίγουρα όμως δεν θα αλλάζατε με τίποτα αυτό που ζήσατε.

Για αυτό άλλωστε και η συμπεριφορά σας θα είναι ανάλογη.

Φαίνεται πως θα κάνετε τα πάντα ώστε να παραμείνετε στην ενθύμηση αυτών που ζήσατε, αδιαφορώντας για το αύριο.

Αυτό θα είναι και το πρόβλημα ή η πρόκληση της εβδομάδας αυτής.

Καλώς ή κακώς ο κόσμος δεν σταματάει επειδή το θέλετε εσείς.

Επί πλέον, ανάλογα με την στάση που θα κρατήσετε, αν είναι παθητική ή εριστική, θα δημιουργήσετε φίλους ή εχθρούς, ειδικά μέσα στον χώρο που εργάζεστε.

Ερωτικά αυτό το διάστημα θα είστε ή του ύψους ή του βάθους.

 Αυτή η εναλλαγή συναισθημάτων θα σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι και γεμάτες, ασχέτως εάν είναι χαράς ή λύπης.

Σύντομα όμως θα πάψετε να ασχολείστε με την τρέλα των ημερών και θα αφιερωθείτε σε δραστηριότητες που σας κάνουν χαρούμενους και χαρούμενες.

 Ίσως αυτές τις ημέρες να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο! 

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια