01 PM | 11 Feb

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12 ώς 18 Φεβρουαρίου!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο : http://www.periastrologias.gr

Οι δυσκολίες που θα προκύψουν αυτήν την εβδομάδα για εσάς τους Κριούς, έχουν να κάνουν με το πώς διαχειρίζεστε την ενέργειά σας.

Κάποιοι και κάποιες από εσάς, έχετε βαλθεί να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Ουδέν μεμπτόν.

Τα προβλήματα ξεκινούν όταν δεν υπολογίζετε σωστά το τι χρειάζεται να γίνει, όταν κάνετε κατάχρηση των δυνατοτήτων που σας προσφέρει το σώμα σας, και το κυριότερο, οι αποτυχίες που έρχονται όταν βιαστικά προχωράτε μπροστά ενώ δεν έχετε ολοκληρώσει τα στάδια που χρειάζονται ώστε να κάνετε το επόμενο βήμα.

Αυτό συμβαίνει τώρα. Μην απορήσετε εάν νιώσετε εξάντληση ή απογοήτευση επειδή ουσιαστικά κάνετε όλα εκείνα τα λάθη που δεν θέλετε να μάθετε.

Ευτυχώς όμως για εσάς, τα πράγματα δεν είναι τόσο καταστροφικά όσο τα φαντάζεστε. Είτε μόνοι ή μόνες είτε με την βοήθεια ατόμων που γνωρίζουν πως να δημιουργούν κάτι ολοκληρωμένα, θα μπορέσετε κι εσείς να συμμαζέψετε το χάος που προκαλείτε.

Δεν είναι κακό ούτε υποτιμητικό να ζητήσετε συμβουλές.  

Ερωτικά, θα πρέπει να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να ακολουθήσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, καθώς ό,τι κι αν κάνετε δεν μπορείτε να οδηγείτε εσείς τις εξελίξεις.

Οι ημέρες αυτές δεν θα είναι κακές για εσάς τους Ταύρους αλλά θα πρέπει να περιμένετε να περάσουν διότι για τώρα τουλάχιστον θα χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα.

Αυτό που σας περιμένει, είναι ότι θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να βγείτε με φίλους και να διασκεδάσετε, να ερωτευθείτε, ή να πραγματοποιήσετε τις ελπίδες και τους στόχους σας.

Επειδή ακόμη το Σύμπαν δεν σας ευνοεί στο να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτά που πρέπει να γίνουν, θα είστε σαν να ζείτε σε ένα απίστευτο ροζ όνειρο ή σε έντονη αγωνία για το τι θα συμβεί.

Όπως και να έχει, οι καταστάσεις αυτές είναι οι όψεις του ιδίου νομίσματος, για αυτό θα πρέπει να κάνετε αυτό που ξέρετε πολύ καλά, υπομονή!

Προς το τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε μία απίστευτα θετική ενέργεια να σας γεμίζει, αλλά θα πρέπει να την χαλιναγωγήσετε, διότι ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει.

Ερωτικά βγαίνετε από μία περίοδο ατυχών επιλογών. Σύντομα όμως θα έχετε επιτυχίες από άτομα που δεν πιστεύατε ποτέ ότι μπορούσαν ποτέ να σας προξενήσουν το ενδιαφέρον!

 

   Εσείς οι Δίδυμοι θα πρέπει να είστε έτοιμοι κι έτοιμες για μία δύσκολη εβδομάδα, όχι τόσο επειδή θα υπάρξουν γεγονότα, όσο για τις επιλογές σας.

Καλώς ή κακώς αυτήν την περίοδο είστε υπερφίαλοι και υπερφίαλες. Νομίζετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα ή ότι έχετε δίκιο για τα πάντα.

Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι δεν ακούτε κανέναν, ακόμη και αν ο υπόλοιπος κόσμος έχει δίκιο κι εσείς άδικο.

Από εκεί και πέρα, σύντομα θα έλθετε σε επαφή με το κατάλληλο άτομο το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει αλλά θα πρέπει να κάνετε αυτό που θα σας πει κατά γράμμα.

Ειδάλλως αυτό που θα καταφέρετε είναι να κάνετε βήματα εμπρός-πίσω, με αποτέλεσμα να μένετε εκεί που είστε, κάτι το οποίο θα σας προβληματίσει καθώς δεν είστε ζώδιο που μπορεί να ζήσει στην στασιμότητα.

Ερωτικά προετοιμαστείτε να νιώσετε έντονη έλξη για ένα άτομο το οποίο από την μία σας καταπιέζει και από την άλλη σας προσφέρει απίστευτες σεξουαλικές στιγμές.

Αυτή η έλξη μπορεί να γίνει μία πολύ δυνατή ερωτική ιστορία (και με ένα αντίστοιχο τέλος όταν νιώσετε ότι η λογική επιστρέφει στο κεφάλι σας)!

Μία πολύ δυνατή σε συγκινήσεις εβδομάδα, ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους και θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή.

 Θα πρέπει να διαχειριστείτε τα γεγονότα και τις εξελίξεις με τέτοιο τρόπο ώστε να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Αυτό που θα σας απασχολήσει κυρίως, είναι το πώς θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που θέλετε όταν έρχεστε σε επαφή με άτομα που είναι από αρνητικά έως άκρως επιθετικά απέναντί σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, η λύση θα προέλθει από το κατά πόσο δίνετε έμφαση στο τι σας λένε, και από το αν σας προκαλούν ψυχολογική ανισορροπία.

Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε το αρνητικό κλίμα τότε θα καταφέρετε να το μετουσιώσετε σε επιτυχία!

Αν όχι, θα πρέπει να καθίσετε και να σκεφθείτε γιατί έχετε τόσο μεγάλη ανάγκη να σας εκτιμούν οι άλλοι. Μήπως τελικά εσείς έχετε το πρόβλημα;  

Το ίδιο θα συμβεί και στον έρωτα.

Αν νιώθετε εντάξει με τους εαυτούς σας και δεν χρειάζεστε κανέναν και καμμία να σας επιβεβαιώσει, τότε να περιμένετε μέσα στις επόμενες ημέρες το απίστευτο πάθος.

Αν όμως αναζητάτε την επιβεβαίωση, τότε τις επόμενες ημέρες θα σας κάνουν την ψυχολογία κουρέλια.

Με το μυαλό σας σχεδόν καθαρό από το παρελθόν και τα κολλήματά του, εσείς οι Λέοντες ετοιμάζεστε για ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σας ή στο πως θέλετε να κινείστε ανάμεσα στους ανθρώπους.

Έχοντας καλή και φιλική διάθεση, θα ασχοληθείτε με οτιδήποτε χαλαρό μπορούν να σας προσφέρουν οι ανθρώπινες σχέσεις και επαφές.

Αρκετά με τα παρακαλετά ή με συζητήσεις επί συζητήσεων. Αυτό που θέλετε είναι να χαλαρώσετε, και όσοι θέλουν το ίδιο είναι ευπρόσδεκτοι.

Όσοι όμως θέλουν από εσάς πράγματα που νιώθετε ότι σας καταπιέζουν, θα βιώσουν τι σημαίνει καταπίεση καθώς θα επιβάλλετε την άποψή σας με όχι και τόσο κομψό τρόπο.

Αν νιώσουν θιγμένοι ή θιγμένες, τόσο το χειρότερο για εκείνους κι εκείνες, καθώς δεν θα σας νοιάξει η γνώμη τους.  Εσείς είστε σε φάση επέκτασης και δεν έχετε χώρο και χρόνο για αρνητικούς ανθρώπους.

Στον έρωτα τα πράγματα είναι ελαφρώς πιο σύνθετα.

Η διάθεσή σας είναι καθαρόαιμα σεξουαλική αλλά θέλετε και λίγο αίσθημα, κάτι το οποία φαντάζει οξύμωρο και αντιφατικό στους άλλους.

Το μόνο που έχετε να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση είναι να τους εξηγήσετε ότι για εσάς το σεξ και το συναίσθημα δεν αποτελούν κάτι υποχρεωτικό.

Είναι περισσότερο προέκταση της φιλίας που νιώθετε για εκείνους κι εκείνες!

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε ένα δύσκολο διάστημα μπροστά σας διότι έχοντας καλώς ή κακώς πάρει τις αποφάσεις σας, περνάτε πλέον στην φάση της υλοποιήσεως, κάτι το οποίο εύκολα λέγεται αλλά δύσκολα γίνεται.

Είτε είναι θέματα καθημερινότητας, είτε είναι θέματα εργασίας, είτε είναι θέματα υγείας, πρέπει να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να υποστηρίξετε αυτά που αποφασίσατε ακόμη κι αν χρειαστεί να έλθετε σε αντίθεση με πολύ κόσμο ή με την οικογένειά σας.

Δεν έχετε την πολυτέλεια να κάνετε πίσω.

Κάθε υποχώρηση τώρα θα σας γυρνάει μπούμερανγκ και θα σας κτυπάει αλύπητα. Τότε είναι που θα νιώσετε λίγοι και λίγες μπροστά στους εαυτούς σας.

Το Σύμπαν θέλει από εσάς ψυχρή λογική.

Τους μόνους που μπορείτε να ακούσετε ή να εμπιστευθείτε είναι τα άτομα εκείνα που πραγματικά σας γνωρίζουν και που δεν θα προδώσουν την εμπιστοσύνη που τους δείχνετε.

Ο έρωτας θα είναι ο πιο δύσκολος τομέας για να διαχειριστείτε.

Πρέπει να προσέξετε πολύ ποιους και ποιες εμπιστεύεστε για ταίρι σας, διότι μπορούν άνετα αυτό το διάστημα να σας προσφέρουν τόσο το πάθος όσο και τον πόνο.

Για εσάς τους Ζυγούς ανοίγει η αυλαία μίας πολύ ερωτικής περιόδου που όμως θέλει προσοχή διότι μπορείτε άνετα να χάσετε το μέτρο που σας διακρίνει ως άτομα.

Μέσα σας έχετε κάτι που σας βαραίνει και αυτό είναι η ανάγκη να ζήσετε το πάθος στην ακραία του μορφή, κάτι το οποίο θα γίνει και μάλιστα θα εξελιχθεί σε μία πολύ έντονη ερωτική ιστορία.

Όμως, όταν εμπλέκονται ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας στα προσωπικά σας, το τίμημα είναι αρκετά ακριβό διότι ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει.

Τώρα ευτυχώς είστε στην αρχή, και θα νιώσετε την δικλείδα ασφαλείας που έχετε μέσα σας σιγά σιγά να απασφαλίζει.

Σταδιακά θα νιώθετε ολοένα και περισσότερο το ροζ σύννεφο να σας τυλίγει, για αυτό προσέξτε διότι τότε είναι που θα αρχίσετε να θεοποιείτε τα άτομα που θα γνωρίσετε.

Αργότερα θα έλθει η αποκαθήλωση αλλά μέχρι τότε έχετε καιρό.

Φροντίστε απλά να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι το αυτό που βλέπετε ή θα δείτε δεν είναι η πραγματικότητα, οπότε μην πέσετε με τα μούτρα!

Εσείς οι Σκορπιοί έχετε μπροστά σας ένα δύσκολο έργο, το οποίο όμως αν το διαχειριστείτε σωστά θα σας δοθεί η ευκαιρία να ζήσετε επικές στιγμές!

Τί συμβαίνει;

Στο μυαλό σας έχετε πολλά, τα οποία προσπαθείτε να τα δείτε όσο το δυνατόν πιο λογικά.

Όμως από την άλλη, η ανάγκη για δημιουργία, έρωτα, χαρά, δεν σας αφήνει να ξεκαθαρίσετε αυτά που σκέπτεστε. Εκεί βρίσκεται και το μεγάλο στοίχημα, στην διαχείριση.

Χρειάζεται να οργανώσετε τον εαυτό σας, διότι όσο αφήνετε τα πράγματα να τρέχουν τόσο εσείς θα νιώθετε άσχημα.

Μάλιστα τα λάθη που θα κάνετε θα σας εμποδίσουν να βγείτε από αυτόν τον φαύλο κύκλο του «δεν ξέρω τί θέλω και πώς να το πετύχω».

Στην παρούσα φάση πρέπει να ξεφύγετε από την αναβλητικότητα. Βάζοντας προτεραιότητες και λογική σειρά θα μπορέσετε να επιτύχετε αυτό που θέλετε.

Για κάποιους και κάποιες από εσάς, αυτό σημαίνει ουσιαστική επιτυχία σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Ο έρωτας σταδιακά θα αρχίσει να πλημμυρίζει την ζωή σας! Μάλιστα, πολύ σύντομα, θα νιώσετε απίστευτα ερωτευμένοι κι ερωτευμένες για ένα άτομο που σύντομα θα μπει στις ζωές σας.

Εσείς οι Τοξότες αν μη τι άλλο θα έχετε μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα.

Πρώτα από όλα, βγαίνετε από ένα διάστημα κακών προσωπικών επιλογών. Το προηγούμενο διάστημα είτε εσείς είτε άτομα που εργάζονται για εσάς, κάνατε ή έκαναν σωρεία λαθών.

Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις τα θέματα αυτά έλαβαν σοβαρές διαστάσεις και κατέληξαν σε δικαστική διαμάχη.

Αυτά τα λάθη σταδιακά διορθώνονται, επειδή επιτέλους καταλάβατε πού σφάλλατε ή πού έσφαλαν τα άτομα που λειτουργούσαν για εσάς.

Ακόμη βέβαια δεν έχει ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία αλλά σύντομα θα έχετε εξελίξεις ή νέα.

Σε προσωπικό επίπεδο, επιτέλους αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να κάνετε αυτό που είναι το σωστό, τόσο για εσάς τους ίδιους και τις ίδιες όσο και για τους στενούς σας συγγενείς, ακόμη κι αν έλθετε σε αντιπαράθεση με τον ή την σύντροφό σας.

Σε αυτήν την περίπτωση μην κάνετε πίσω ό,τι κι αν σας πουν διότι εσείς έχετε δίκιο.

Ερωτικά, προσπαθήστε να αποφύγετε να εμπλακείτε σε ιστορίες που τελικά δεν έχουν προοπτική. Μπορεί το σεξ να είναι καλό, αλλά σύντομα θα χάσετε το ενδιαφέρον σας από την έλλειψη επικοινωνίας.

Εσείς οι Αιγόκεροι θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς που γεννηθήκατε στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα.

Αν είστε από εκείνους κι εκείνες που έχουν αγαθή καρδιά και πίστη τόσο στους εαυτούς σας όσο και στους ανθρώπους, θα πρέπει να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να θυσιαστείτε προκειμένου να προστατεύσετε τους αγαπημένους σας από άτομα που σαφώς και δεν θέλουν το καλό σας, παραμονεύοντας την στιγμή που εσείς δεν θα προσέχετε ώστε να σας κτυπήσουν αλύπητα.

Εσείς που γεννηθήκατε στο δεύτερο δεκαήμερο, όσο κι αν δεν σας αρέσει, θα πρέπει να αφήσετε τους άλλους να σας καθοδηγήσουν, διότι αυτές τις ημέρες θα σας είναι αδύνατο να διαχειριστείτε τόσο τους εαυτούς σας όσο και τις υποθέσεις σας.

Επίσης, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να ζήσετε και χωρίς υλικά αγαθά!

Εσείς που γεννηθήκατε στο τρίτο δεκαήμερο, όσον αφορά τα εργασιακά σας, θα πρέπει να μην αποθαρρυνθείτε από τυχόν προσωπικές ατυχίες ή ακόμη και αποτυχίες.

Έχετε πολλά να προσφέρετε για αυτό μην πέσετε στην παγίδα της αυτολύπησης.

Δείξτε χαρακτήρα και τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.  

 Κι εσείς οι Υδροχόοι, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί, θα επηρεαστείτε διαφορετικά.

Εσείς που γεννηθήκατε στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μία πολύ γεμάτη εβδομάδα, με αρκετές επαφές.

Αν είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, σας περιμένει σύντομα μία νέα γνωριμία που θα γίνει σχέση σχεδόν με το καλημέρα.

Οι υπόλοιποι, θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε παρεξηγήσεις με φίλους σας ή να αρχίσετε να διασκεδάζετε με φίλους που στην αρχή θα σας κάνουν τους δύσκολους.

Εσείς που γεννηθήκατε στο δεύτερο δεκαήμερο, οι προσωπικές σας αποφάσεις θα είναι εκείνες που θα σας βγάλουν από το τέλμα ή θα σας βυθίσουν περισσότερο.

Να ξέρετε πως δεν έχετε πάντα δίκιο και ότι σε κάποιες περιπτώσεις καλό θα ήταν να ακούτε παρά να μιλάτε.

Εσείς που γεννηθήκατε στο τρίτο δεκαήμερο, το άτομο από το παρελθόν που επέστρεψε στις ζωές σας σας δίνει πολύ χαρά.

Αν δεν σας πιάσουν οι δικές σας παραξενιές τότε να περιμένετε αυτό το καλό διάστημα να διαρκέσει.

Μπορεί ακόμη να σηματοδοτήσει την επανασύνδεση με πρώην σύντροφο.

Εσείς οι Ιχθύες θα έχετε ένα πολύ έντονο διάστημα, κατά την διάρκεια του οποίου θα διαπιστώσετε πως κάποια πράγματα γυρίζουν μπούμερανγκ, για αυτό προσέξτε τις λάθος αποφάσεις.

Γενικά, εσείς καιρό τώρα ασχολείστε με τους άλλους. Όμως τα πράγματα άλλαξαν.

Όσο κι αν δεν σας αρέσει θα πρέπει να κοιτάξετε τους εαυτούς σας.

Για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να γίνετε πολύ αυστηροί κι αυστηρές με τους ανθρώπους. Μην προσπαθήσετε να γίνετε υπηρέτης δύο αφεντάδων, δεν θα τα καταφέρετε.

Θα διαπιστώνετε στην πορεία των πραγμάτων ότι θα σας εκμεταλλεύονται ή θα σας μιλάνε άσχημα, παρότι εσείς μπορεί να σκίζεστε για εκείνους.

Ούτε μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε για τους εαυτούς σας όταν τους βάζετε σε δεύτερη μοίρα.

Για αυτό, όσο θα προσπαθείτε να καταφέρετε να κάνετε και τα δύο, και να προσφέρετε στους ανθρώπους αλλά και να κάνετε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας, τόσο θα βλέπετε την Μοίρα να σας κτυπά.

Επειδή το Σύμπαν θέλει από εσάς να κοιτάξετε μόνο τα συμφέροντά σας, καλό θα ήταν να το ακούσετε.

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια