12 PM | 05 Feb

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Φεβρουαρίου!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο: http://www.periastrologias.gr

Με το μυαλό σας στο πως θα περάσετε όμορφα, μακρυά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και την γκρίνια των γύρω σας, ξεκινά ο Φεβρουάριος για εσάς τους Κριούς.

Όπως και να το κάνουμε, το προηγούμενο διάστημα κουραστήκατε πολύ, και πλέον θέλετε να κάνετε κάτι για εσάς τους ίδιους και τις ίδιες.

Μην απορήσετε λοιπόν αν νιώσετε μία πελώρια λαχτάρα να παρατήσετε συνεργάτες ή συντρόφους και ασχοληθείτε με τους φίλους σας ή με ομάδες που είχατε καιρό να ασχοληθείτε μαζί τους.

Η ενέργεια που κρύβει το σώμα σας, θέλει κάπου να εκδηλωθεί οπότε είναι πολύ φυσιολογικό να αρχίσετε να κάνετε αθλητισμό με τους φίλους ή με ομάδες, ή, να αρχίσετε να κανονίζετε να πάτε κάπου σε μία εξοχή (ή στο βουνό για σκι και όλα τα παρελκόμενα χειμερινά αθλήματα).

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να πετάξετε έστω και με μία ελαφρά δυσκολία τα συσσωρευμένα προβλήματα στην εργασία, στην σχέση σας, στον κοινωνικό σας περίγυρο.

Στον έρωτα, σε πλήρη αντίθεση με την φύση σας, επιστρέφετε σε μία προηγούμενη σχέση.

Ο Φεβρουάριος ουσιαστικά ξεκινά για εσάς τους Ταύρους με την διάθεση να ξεφύγετε από την καθίζηση που είχατε στα επαγγελματικά σας.

Ακόμα και  από μία σχέση που σας ταλάνισε αρκετά, είτε αυτή ήταν προσωπική είτε ήταν επαγγελματική. Με τα επαγγελματικά λοιπόν να έχουν τον κυριότερο λόγο στην σκέψη και στις δράσεις σας, θα καθίσετε και θα πείτε ότι είναι καιρός να κάνετε μία μεγάλη στροφή.

Είτε είχατε μπλέξει με άτομα που σας υπόσχονταν τα πάντα αλλά τελικά δεν τήρησαν κάτι από αυτά, είτε η έλλειψη χρημάτων σας οδήγησε στο να κάνετε κάτι άλλο από αυτό που κάνετε συνήθως, είτε απλά είχατε αλλάξει το επαγγελματικό σας πρόγραμμα (μία ασθένεια, ένας συνάδελφος που αντικαταστήσατε, ή οτιδήποτε άλλο), όλα αυτά τελειώνουν και σιγά σιγά θα υπάρξει ομαλοποίηση.

Μάλιστα, σύντομα θα έχετε ξαφνικές προτάσεις ή ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να αρπάξετε!

Στον έρωτα, μία σχέση που σας ταλάνισε, τερματίζεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Επειδή όμως δεν είστε έτοιμοι κι έτοιμες να κάνετε το επόμενο βήμα εμπρός, θα αναλωθείτε με ένα άτομο από το παρελθόν σας.

Ιδιαιτέρως δημιουργικές και χαρούμενες θα είναι οι πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου για εσάς τους Δίδυμους.

Το μυαλό σας ανεβάζει στροφές, και οι ιδέες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Αυτός ο δημιουργικός οίστρος θα έχει συνέχεια, επειδή θα υπάρξουν τα κατάλληλα άτομα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

Είτε είναι συνεργάτες, είτε είναι σύντροφοι, είτε απλοί γνωστοί, θα μαγευτούν από τους φιλόδοξους στόχους που έχετε, οπότε πραγματικά μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε.

Επίσης, κάποιοι από εσάς θα κάνετε ταξείδια και θα γνωρίσετε κόσμο, κάτι το οποίο αποτελεί τον αγαπημένο σας συνδυασμό.

Μάλιστα, εσείς που διατηρείτε δεσμό, αν δείτε ότι το ταίρι σας δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας, μπορεί να επιλέξετε να πάτε κάπου μόνοι και μόνες.

Ερωτικά, βγαίνετε από μία παλαιά ιστορία στην οποία όμως περάσατε καλά. Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν δύο δρόμοι.

Ο ένας είναι η άμεση αντικατάσταση του ατόμου που έχετε με καινούριο, ή να επιλέξετε να συνεχίσετε να είστε με το άτομο που είστε ήδη μαζί.

Μεικτά θα είναι τα συναισθήματα για εσάς τους Καρκίνους.

Από την μία θα υπάρξουν κάποιες σοβαρές εντάσεις με τα άτομα που έρχεστε σε καθημερινή επαφή, και από την άλλη, είτε η οικογένειά σας είτε το συντροφικό σας πρόσωπο, θα φροντίσουν ώστε να πατήσετε γερά στα πόδια σας.

Αν κάπου μπορείτε να βασιστείτε για το οτιδήποτε, είναι η οικογένειά σας. Αυτές τις ημέρες πραγματικά θα χρειαστείτε την αρωγή τους, διότι οι εντάσεις που θα προκληθούν με τον κόσμο θα είναι τόσο έντονες που είναι πολύ πιθανό να νιώσετε κουρασμένοι και απογοητευμένοι.

Να είστε προετοιμασμένοι ότι οι μεγαλύτερες εντάσεις θα είναι εντός της εργασίας σας, κάτι το οποίο θα είναι διπλά εξαντλητικό για εσάς, ειδικά στην περίπτωση που δεν μπορείτε να αντιμιλήσετε.

Τουλάχιστον οι σύντροφοί σας, όσο μπορούν δηλαδή, θα προσπαθήσουν να σας βοηθήσουν ψυχολογικά ώστε να ξεπεράσετε τις δύσκολες ημέρες.

Το καλό είναι ότι θα σταθούν δίπλα σας, το κακό είναι πως και η ανοχή τους θα είναι περιορισμένη.  

Για εσάς τους Λέοντες ο Φεβρουάριος μπαίνει με σχετικά καλές διαθέσεις.

Το μυαλό και η καρδιά σας είναι ακόμη σε σχέσεις του παρελθόντος, για αυτό νιώθετε ανάμικτα συναισθήματα. Σε κάποιους και κάποιες από εσάς θα σας δοθεί η ευκαιρία είτε με ένα μήνυμα, είτε κατά την διάρκεια ενός ταξιδίου, να βρεθείτε με κάποιον ή κάποια πρώην σας.

Αυτή η συνάντηση μπορεί να αναζωπυρώσει την μεταξύ σας κατάσταση, μπορεί όμως και να ανασύρει τον πόνο από τις πληγές που δεχθήκατε.

Το σίγουρο είναι πως ό,τι κι αν συμβεί εσείς δεν πρόκειται να μετανιώσετε για αυτήν την επαφή, καθώς θα οριστικοποιήσετε αυτό που αιωρούνταν μέσα σας.

Οικονομικά αυτό το διάστημα θα ανοιχθείτε και θα ξοδέψετε πολλά περισσότερα από αυτά που έχει η τσέπη σας. Σίγουρα θα νιώσετε καλύτερα αλλά θα δημιουργήσετε περισσότερα χρέη.

Επαγγελματικά, ετοιμαστείτε να βγείτε από την δύσκολη θέση στην οποία βρεθήκατε. Σύντομα θα έχετε κάποια πολύ ευχάριστα νέα, τα οποία θα σας γεμίσουν με χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον!

Ήδη φαίνεται πως οι πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου είναι για εσάς τους Παρθένους περίοδος που οργανώνεστε εργασιακά.

Ολοκληρώνετε οτιδήποτε έχει να κάνει με παρελθοντικές εργασιακές υποχρεώσεις ή  με θέματα υγείας, ακόμη και προσωπικά σας λάθη.

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα κληθείτε να σταματήσετε τις κινήσεις που κάνετε για το μέλλον διότι το παρόν έχει άμεσες ανάγκες που δεν μπορείτε να τις παραβλέψετε.

Η εργασία σας, αυτό που σας νοιάζει πάνω από όλα, χρειάζεται οργάνωση. Πρέπει να κάνετε μόνοι και μόνες σας όλες τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζονται και μετά να τις εφαρμόσετε και στον περίγυρό σας.

Επίσης, είναι πολύ πιθανό να παραιτηθείτε από την εργασία σας, κάτι το οποίο δεν θα σας ενοχλήσει καθόλου διότι έχετε άλλα πράγματα στο μυαλό σας τα οποία θέλετε να κάνετε.

Με την υγεία, θα πρέπει να προσέξετε να κάνετε όλες τις εξετάσεις που χρειάζονται, ειδικά εάν ταλαιπωρείστε από χρόνιες καταστάσεις.

Το επόμενο διάστημα θα έχετε όλη την καλή διάθεση, αλλά και την τύχη, να διορθώσετε προσωπικά λάθη του παρελθόντος σας, ειδικά με την οικογένειά σας ή με θέματα που αφορούν το σπίτι σας.

Για εσάς τους Ζυγούς οι ημέρες αυτές θα κυλήσουν προσπαθώντας να βρείτε ισορροπία στις ερωτικές σχέσεις.

Φαίνεται πως ταλανίζεστε εδώ και καιρό με έναν ή μία πρώην.

Ευτυχώς που το επόμενο διάστημα, η σχέση αυτή ολοκληρώνεται, όχι όμως αναίμακτα.

Αν διατηρείτε δεσμό, προετοιμαστείτε να χωρίσετε προκειμένου να είστε με τον ή την πρώην σας. Αν είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, οποιαδήποτε γνωριμία κι αν κάνετε αυτό το διάστημα θα την τερματίσετε προκειμένου να είστε με το άτομο που τόσο σας «ταλαιπωρεί».

Το καλό είναι πως ο έρωτας θα πλημμυρίσει την ζωή σας.

Το κακό είναι πως σε αυτές τις περιπτώσεις το παρελθόν δεν έχει την ίδια συγκίνηση με την νέα γνωριμία, οπότε θα είναι σαν να ξεκινάτε από από εκεί που το αφήσατε την προηγούμενη φορά.

Επίσης, αν κάνετε την κίνηση επανασύνδεσης επειδή πραγματικά είστε ερωτευμένοι και οι δύο, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. αν όμως το κάνετε από ανασφάλεια, θα διαπιστώσετε, όταν φύγουν οι γλύκες των πρώτων επαφών και μπείτε και πάλι στην ρουτίνα, ότι μάλλον ήταν λάθος η επιλογή σας.

Γενικά όμως, αυτές οι ημέρες είναι να ζήσετε τον έρωτα όπως είναι το φυσιολογικό, με πάθος και χωρίς δεσμεύσεις.

Εσείς οι Σκορπιοί προετοιμαστείτε για μία εβδομάδα όπου θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα με την επικοινωνία.

Αυτά θα έχουν ως αποτέλεσμα τα νεύρα σας να σπάσουν αλλά ευτυχώς είναι μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Τί συμβαίνει;

Τρία είναι τα προβλήματα που θα σας απασχολήσουν. Η κακή ψυχολογία σας όταν δεν νιώθετε καλά, τα προβλήματα τις καθημερινότητας, και το οικονομικό.

Οικονομικά αυτό το διάστημα αρχίζετε αργά αλλά σταθερά να ξοδεύετε ολοένα και περισσότερα χρήματα, κάτι το οποίο θα αρχίσει να έχει επίπτωση στον ατομικό ή τον οικογενειακό προϋπολογισμό σας.

Τα προβλήματα της καθημερινότητας αφορούν τρία πράγματα. Πρώτα από όλα, προβλήματα με ατυχήματα, για αυτό προσέξτε τις κινήσεις σας.

Δεύτερον, ξαφνικές καταστάσεις οι οποίες θα σας ανεβάσουν το αίμα στο κεφάλι.

Τρίτον, προβλήματα με την εργασία, καθώς η ασυννενοησία θα προκαλέσει τριγμούς στις συναδελφικές σας σχέσεις.

Τέλος, η ψυχολογία σας.

Το άλφα και το ωμέγα για εσάς τους Σκορπιούς είναι η ψυχολογία.

Αυτή, λόγω των συσσωρευμένων προβλημάτων θα είναι κακή, και θα εκδηλωθεί με πολλά νεύρα.  

Δύσκολη προβλέπεται να είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Τοξότες καθώς θα υπάρξουν προβλήματα με τους στενούς σας συγγενείς, με πρώην ερωτικούς κι ερωτικές συντρόφους, και κλασσικά με τα οικονομικά σας.

Στα οικονομικά το πρόβλημα είναι ένα, ξοδεύετε περισσότερα από όσα βγάζετε.

Πρέπει να καταλάβετε πως όσο σκορπάτε αριστερά δεξιά τα χρήματά σας, τόσο πιο δύσκολα θα είναι να βγάλετε πέρα τις βασικές σας υποχρεώσεις, π.χ. τους λογαριασμούς σας.

Μην απορρείτε μετά γιατί τελικά τσακώνεσετε με τους οικείους σας για τα χρήματα. Μπορεί να σας βοηθήσουν μία, μπορούν να σας βοηθήσουν δύο, αλλά συνέχεια δεν γίνεται.

Επίσης, θα πρέπει να επιστρέψετε χρήματα που έχετε πάρει από τα αδέλφια ή τα εξαδέλφια σας.

Με τους πρώην ερωτικούς και τις πρώην ερωτικές συντρόφους θα πρέπει να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα.

Αν πραγματικά τους θέλετε στην ζωή σας, θα πρέπει να τους το δείξετε έμπρακτα και όχι με πλάγιους τρόπους. Αν δεν τους θέλετε, πείτε το τους ευθέως, και όχι να παίζετε μαζί τους ώστε να νιώθετε εσείς καλά.

Εσείς οι Αιγόκεροι, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί, θα έχετε διαφορετικά γεγονότα ή καταστάσεις.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, σας περιμένουν μικρής έντασης προβλήματα με φίλους με τους οποίους έχετε ψυχρανθεί.

Αιτία σε αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί, είναι η ενόχληση που νιώθετε από την χειριστική συμπεριφορά τους ή από το γεγονός ότι σας οφείλουν χρήματα.

Να ξέρετε πως ό,τι κι αν συμβαίνει εσείς έχετε το δίκαιο με το μέρος σας, για αυτό πρέπει να παραμείνετε οι εαυτοί σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε σοβαρές εντάσεις μεταξύ της οικογενείας σας και των συντρόφων σας.

Αιτία για αυτήν την ένταση θα είναι ξαφνικές οικονομικές υποχρεώσεις που θα προκύψουν.

Εσείς απλά θα βρεθείτε στην μέση και θα προσπαθήσετε να συμβιβάσετε τις καταστάσεις. Εύκολο ακούγεται αλλά δύσκολα μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, μπορείτε να θεωρήσετε τους εαυτούς σας τυχερούς, καθώς τυχόν οικονομικές δυσκολίες θα τις καλύψουν οι γονείς σας ή θα βρεθεί επιτέλους αγοραστής για την «νεκρή» ακίνητη περιουσία σας.

Με διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ξεκινά η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Υδροχόους, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους, ειδικά με εκείνους που είχατε καιρό να δείτε.

Κάποιοι και κάποιες από εσάς, παίρνετε επιτέλους την απόφαση να κάνετε έναν στόχο που είχατε στο μυαλό σας πράξη.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, μετά από κόπους και βάσανα, τα βρίσκετε με το άτομο που τόσο θέλετε να είστε μαζί αλλά το Σύμπαν ολόκληρο δεν σας το επέτρεπε.

Φροντίστε να μην σπαταλήσετε την δεύτερη ευκαιρία που λαμβάνετε,

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, δύο τινά μπορούν να συμβούν. Το ένα είναι να κάνετε σχέση με άτομο το οποίο δεν το εγκρίνουν ούτε οι δικοί σας, ούτε η κοινωνία.

Το δεύτερο είναι ότι μπορείτε να βγάλετε χρήματα από πηγές διαφορετικές από την κανονική εργασία σας.

Το κακό είναι ότι θα απορροφήσουν τον χρόνο και την προσοχή σας, με αποτέλεσμα να σας γίνει σοβαρή παρατήρηση.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι μία δοκιμασία για εσάς τους Ιχθύες καθώς πλέον καλείστε να εστιάσετε στην προσωπική σας εξέλιξη και ανάπτυξη, και παράλληλα να τις εξισορροπήσετε με όσα έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής.

Το παρελθόν είναι πάντα ελκυστικό και είναι ικανό να σας κάνει να χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα.

Το κλειδί για να ξεπεράσετε τις αναχρονιστικές πρακτικές και τις παρωχημένες πεποιθήσεις σας, είναι να σταματήσετε να παίζετε τον ρόλο του θύματος ή του μάρτυρα.

Για αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να αλλάξετε την διάλυση του προηγούμενου μονοπατιού της ζωής σας και να ενστερνιστείτε το καινούριο που ανοίγεται μπροστά σας.

Το κακό είναι πως υπάρχουν όλοι εκείνοι οι αντιπερισπασμοί που μπορούν να σταματήσουν την πορεία σας προς τα εμπρός, για αυτό θα πρέπει να μην χαλαρώσετε την ώρα που θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση.    

Για κάποιους και κάποιες από εσάς τα πράγματα θα είναι πιο απλά.

Θα πρέπει να καθίσετε και να αντιληφθείτε για ποιον λόγο κάνετε όλα εκείνα που σας φέρνουν σε αντίθεση με αυτά που θεωρούνται φυσιολογικά.

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια