08 AM | 08 Jan

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8/14 Ιανουαρίου!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο: http://www.periastrologias.gr

Για εσάς τους Κριούς οι ημέρες αυτές θα είναι περίεργες.

Παρ’ ότι έχετε την δύναμη να πετύχετε κάποιον σκοπό που έχετε στο μυαλό σας, παρ’ ότι έχετε φιλοδοξίες και θέλετε να τις κατακτήσετε, αυτήν την εβδομάδα θα είστε νωθροί και νωθρές. Ακόμη κι αν έχετε αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις έναντι τρίτων, θα τις αθετήσετε.

Το κακό είναι πως την απόφαση να αθετήσετε τον λόγο σας, την έχετε σκεφθεί καλά, κάτι που κάνει το ατόπημά σας αμάρτημα. Από την άλλη, αν κάποιος άλλος προσπαθήσει να αθετήσει τις υποσχέσεις του προς το πρόσωπό σας, ειδικά επαγγελματικές, θα γίνετε αμείλικτοι κι αμείλικτες. 

Στον έρωτα, τα πράγματα δεν θα είναι ευχάριστα, και για αυτό μπορεί να σας πιάσει μία τρέλα για να διαλύσετε τυχόν ερωτικές σχέσεις ή τον δεσμό σας.

Αυτό που συμβαίνει, είναι πως υπάρχει μία γενική τάση καταπίεσης, είτε αυτή εμφανίζεται με την μορφή της ζήλειας, είτε με την έλλειψη ζωτικού χώρου, είτε απλά επειδή πλήττετε. 

 

Εσείς οι Ταύροι θα πρέπει να προσέξετε τις επόμενες ημέρες.

Να μην προκαλέσετε την κοινή γνώμη, όσο κι αν θέλετε να το κάνετε, επειδή θέλετε να βροντοφωνάξετε σε όλον τον κόσμο ότι θέλετε να ζήσετε τις ζωές σας ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και πρέπει, κι επιτέλους να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Επειδή δεν το έχετε με την επανάσταση, ό,τι κι αν κάνετε θα φαντάζει άσκοπο. Την ανισορροπία αυτή θα ακολουθήσει η προσπάθεια από τα άτομα που θα ενοχληθούν με την συμπεριφορά σας, να σας συνετίσουν, κάτι το οποίο δεν θα γίνει με όμορφο και ήρεμο τρόπο.

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε άτομα που θέλουν από εσάς να τους δώσετε κεφάλαιο για να κινήσουν την δική τους εργασία ή να σας ζητήσουν να παίξετε σε τυχερά παίγνια.

Μακρυά! Η τύχη δεν σας ευνοεί. Επιπλέον, ό,τι κι αν ακούτε είναι ψέμματα και μόνο ψέμματα.

  Στον έρωτα θα πρέπει να δείξετε σταθερότητα, ειλικρίνεια, θάρρος. Μόνο τότε μπορείτε να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, ειδικά αν είναι μη αποδεκτό από τον ευρύτερο κύκλο σας. 

 

Εσείς οι Δίδυμοι κυριολεκτικά θα λάμψετε μέσα στις επόμενες ημέρες.

Με ένα μικρό τίμημα, ότι θα σας απασχολήσει τόσο πολύ η ικανοποίηση του εγώ σας, που θα ξεχάσετε ότι έχετε και άλλα πράγματα να κάνετε στις ζωές σας.

Το σημαντικό πάντως είναι πως η γοητεία σας είναι τέτοια, που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλου του κόσμου επάνω σας. Η κοινωνικότητά σας, η χαρούμενη διάθεση, το ζεστό σας χαμόγελό, όλα θα λειτουργούν ως μαγνήτης. Και όχι μόνο αυτά!

Όλοι θα κρέμονται από μία σας λέξη. Ό,τι κι αν πείτε θα είναι τόσο πειστικό, που δύσκολα κάποιος θα μπορεί να σας κατηγορήσει ότι λέτε ψέμματα (ακόμα κι όταν λέτε στον άλλον ή την άλλη ότι «είσαι η μοναδική μου αγάπη»).

Οπότε οι επιτυχίες σας στο άλλο φύλο, είναι δεδομένες. Από εκεί και πέρα, το αν θα εκμεταλλευθείτε τις καταστάσεις και σε τι βαθμό, ανήκει στο ποιόν του χαρακτήρα σας.

Για κάποιους και κάποιες από εσάς, μία επιθυμία σας θα εκπληρωθεί. Το θέμα είναι πως δεν θα διατηρηθεί σε βάθος χρόνου, οπότε μην επενδύσετε επάνω της.

 

Αυτές τις ημέρες, εσείς οι Καρκίνοι, θα βιώσετε εσωτερική ένταση και ανισορροπία.

Γενικά, θα περάσετε ένα μικρό διάστημα όπου δεν θα μπορείτε να τα βρείτε με τους εαυτούς σας. Θα υπάρξουν συγκρούσεις ανάμεσα στις ενστικτώδεις αντιδράσεις και την έντιμη συμπεριφορά.

 Κάποιοι και κάποιες από εσάς, θα βιώσετε εντάσεις μεταξύ των γονέων σας, ενώ κάποιοι άλλοι και κάποιες άλλες θα έχετε εντάσεις με τους ή τις συντρόφους σας. Στην περίπτωση των συντρόφων σας, το πρόβλημα βρίσκεται στο γεγονός ότι εσείς δεν αισθάνεστε τόσο καλά.

Προσέξτε τις επαφές που θα έχετε αυτές τις ημέρες. Πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να έλθετε σε συμφωνία με τον κόσμο.

Οι δυσκολίες θα προέλθουν από την εργασία. Η παθητικότητά σας θα είναι υπεύθυνη για το γεγονός ότι δεν αρπάζετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως μέχρι πρόσφατα επικρατούσε χάος, οπότε δικαίως είστε επιφυλακτικοί κι επιφυλακτικές.   Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία μικρή ασθένεια.  

Η περίοδος αυτή βγάζει σε εσάς τους Λέοντες στην επιφάνεια, τα αισθήματα τρυφερότητας που κρύβετε και θα προσπαθήσετε να τα εκφράσετε.

Η ανάγκη να έλθετε σε επαφή με άλλους ανθρώπους σας οδηγεί να γίνετε πιο φιλικοί και φιλικές. Γενικά είναι μία εποχή που νιώθετε ότι όλα θα πάνε καλά! Οι ημέρες αυτές αναδεικνύουν την ομορφιά σας. Το αποτέλεσμα είναι να δείχνετε γοητευτικότεροι και γοητευτικότερες.

Όπως και να έχει, εσείς με κάποιον τρόπο θα φροντίσετε να έχετε μία προσεκτικά επιμελημένη εμφάνιση. Είτε διατηρείτε δεσμό είτε όχι, θα θελήσετε να εκφράσετε την αγάπη σας σε κάποιο άτομο. 

Τις ημέρες αυτές θα νιώσετε την ανάγκη να γίνετε κάτι μεγαλύτερο από αυτό που είστε, να επεκταθείτε, να γίνετε κάτι καλύτερο. Σε αυτό βοηθά η αισιοδοξία και η πίστη στις δυνάμεις σας. Δεν αποκλείεται να λάβετε κάποιου είδους αναγνώριση ή προαγωγή.

Κάποιοι και κάποιες από εσάς, θα θελήσετε να ασχοληθείτε με την διακόσμηση ή με κάποια μορφή τέχνης. 

Εσείς οι Παρθένοι θα ασχοληθείτε σοβαρά με τους άλλους.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μιλήσετε και να λύσετε προβλήματα που έχουν προκύψει στις σχέσεις σας, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε είναι προσωπικές. Αυτό που έχει σημασία, είναι να πείτε τα πράγματα όπως είναι, χωρίς καμία διάθεση είτε να κρυφτείτε, είτε να τα ωραιοποιήσετε.

Αυτό που θα χρειαστεί, είναι να κάνετε το πρώτο βήμα, κάτι το οποίο φαντάζει ακατόρθωτο, αλλά, μόλις ανοίξετε το στόμα σας θα διαπιστώσετε ότι οι λέξεις θα βγαίνουν από μόνες τους.

Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να βγάλετε όλα εκείνα που σας καταπίεζαν και θα ξαλαφρώσετε!

Για κάποιους και κάποιες από εσάς, ίσως το ξεκαθάρισμα αυτό να λειτουργήσει ως την αρχή της ανανέωσης της σχέσης σας.

Για κάποιους άλλους και κάποιες άλλες, η περίοδος αυτή θα είναι αρκετά τυχερή, καθώς θα διεκδικήσετε χρήματα που σας ανήκουν, ή ένα ευχάριστο γεγονός στην οικογένειά σας, θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

Στον έρωτα, παρότι σας δίνονται πολλές ευκαιρίες να χαρείτε, εσείς επιλέγετε να κρατάτε μία ανεξήγητη παθητική στάση.

Όμως, για να γευθείτε τον έρωτα, θα πρέπει να τον κυνηγήσετε, ειδάλλως θα μείνετε με το παράπονο.

Για εσάς τους Ζυγούς οι ημέρες αυτές θα είναι περίεργες.

Ιδιαίτερη εύνοια θα έχετε εσείς οι γυναίκες Ζυγοί. Εσείς θα δείχνετε ιδιαιτέρως γοητευτικές, όμορφες, κομψές, όλο χάρη κι ευγένεια, κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στις καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε, αλλά και σε παλαιούς σας γνώριμους.

Αυτός θα είναι ο λόγος που κάποιοι και κάποιες από εσάς θα θελήσετε να κάνετε μία μικρή επανάσταση, ώστε να ξεφύγετε από την καταπίεση ή την μιζέρια που σας προκαλούν οι οικείοι σας.

Μέχρι εδώ καλά.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ εύκολο να πέσετε στην παγίδα της ματαιοδοξίας, της φιλαρεσκείας, και βέβαια να γίνετε αργόσχολες. Φροντίστε λοιπόν να μην επαναπαυθείτε με όσα θετικά λάβετε αυτές τις ημέρες και να παραμείνετε προσγειωμένες.

Στον αντίποδα, εσείς οι άνδρες Ζυγοί, θα περάσετε μία περίοδο παθητικότητας, στην οποία θα βγάλετε στην επιφάνεια θηλυκές αρετές.

Θα δείτε ότι όλες τις υποθέσεις θα θελήσετε να τις αναλάβουν οι γυναίκες της ζωής σας, κι εσείς να ασχοληθείτε μόνο με τον “καλλωπισμό” σας ή με το να φλερτάρετε.

Προσοχή, η περίοδος δεν σας ευνοεί για γνωριμίες, καθώς οι γυναίκες θα σας δουν ως πολύ καλούς φίλους παρά για εραστές.

Εσείς οι Σκορπιοί, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα, ιδιαιτέρως μάλιστα ερωτική.

Η γοητεία που αποπνέετε θα είναι τέτοια, που δύσκολα κάποιος ή κάποια θα μπορέσει να σας αντισταθεί. Η τύχη στον έρωτα δεν περιορίζεται μόνο στο ότι θα είστε ποθητοί και ποθητές.

Φαίνεται πως το Σύμπαν σας προετοιμάζει να ζήσετε έναν έρωτα γεμάτο πάθος, ο οποίος δεν είναι απαραίτητα να είναι νόμιμος. Το κακό, όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι πως ζητάτε αποκλειστικότητα αντί να ασχοληθείτε με την καθεαυτό γνωριμία.

Αν χαλαρώσετε λίγο, θα δείτε ότι σας περιμένουν έντονες στιγμές πάθους. Επιπλέον, αυτή η ανανέωση στην ερωτική σας ζωή, θα προξενήσει την ανάγκη να ανανεώσετε και την εμφάνισή σας.

Οι υπηρεσίες της ομορφιάς και της μόδας θα κάνουν χρυσές δουλειές με εσάς, αλλά δεν πειράζει, καλό θα σας κάνει!

Προσέξτε λίγο τα οικονομικά σας. Επειδή, ό,τι κι αν κάνετε, όσο σκληρά και να εργασθείτε, θα έχετε καθυστερήσεις στην μισθοδοσία σας ή στις πληρωμές σας.

Φροντίστε λοιπόν να κάνετε λίγο κράττει στα έξοδά σας.

 

Εσείς οι Τοξότες θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ την συμπεριφορά σας.

Το τελευταίο διάστημα έχετε αποφασίσει πως πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και επιφυλακτικοί.

Αυτό δεν είναι κακό, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες θα βγάλετε στην επιφάνεια τα αρνητικά σας χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Πρώτα από όλα, θα δείχνετε, θυμωμένοι, βλοσυροί, και ότι με την πρώτη ευκαιρία που θα σας δοθεί μπορείτε να αρπαχθείτε.

Αυτό όμως είναι ένα θέατρο που θα παίξετε με τον κόσμο, προκειμένου να απαιτήσετε να σας δοθούν χρήματα ή να ικανοποιηθούν οι σεξουαλικές σας ορέξεις. Δυστυχώς, το ζώδιό σας, είναι επιρρεπές στο να γίνεται δυνάστης όταν του δοθεί η ευκαιρία.

Αρκετός κόσμος τότε υποφέρει εξαιτίας σας, και για κακή τύχη τους τύχη κάνουν αυτό που τους επιτάσσετε. Προσέξτε, διότι κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τροχός και τότε θα ξυπνήσουν οι σκλάβοι!

Το ίδιο θα συμβεί και στις ερωτικές σας υποθέσεις.

Μπορεί με τον τρόπο σας να αποκτήσετε αυτό που θέλετε, σύντομα όμως θα διαπιστώσετε πόσους εχθρούς έχετε κάνει.

 

Εσείς οι Αιγόκεροι θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις, ανάλογα σε ποιο δεκαήμερο έχετε γεννηθεί. 

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η υγεία σας θα είναι πολύ καλή ή, αν έχετε αρρωστήσει, θα αναρρώσετε άμεσα. Προχωράτε με βήματα σταθερά και σίγουρα, και οποιαδήποτε πρόκληση κι αν δεχθείτε, θα μπορέσετε να την φέρετε εις πέρας.

Ιδιαίτερη εύνοια θα έχετε στα επαγγελματικά.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε την ανάγκη να προκαλέσετε την κοινή γνώμη, διότι θέλετε με κάποιον τρόπο να αποτινάξετε από επάνω σας την καταπίεση που νιώθετε. Πρακτικά όμως, όχι μόνο δεν θα καταφέρετε κάτι με αυτήν σας την συμπεριφορά αλλά θα προξενήσετε βλάβη στην δημόσια εικόνα σας.

Ο λόγος είναι ότι δεν έχετε τα κότσια για αληθινή επανάσταση, οπότε θα αρκεστείτε σε μία αυθάδικη συμπεριφορά.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα βιώσετε τον ακραίο έρωτα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ζήσετε απίστευτες στιγμές, αλλά μπορεί και να πέσετε πολύ χαμηλά προκειμένου να είστε με το άτομο που επιθυμείτε.

Η ζήλεια, η κτητικότητα, οι σκηνές, οι απειλές, μπορούν να μετατρέψουν κάτι υπέροχο σε φρίκη! Μείνετε στα δυνατά συναισθήματα, και μόνο σε αυτά!

 

Εσείς οι Υδροχόοι θα βρεθείτε μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα με τις σχέσεις σας, ειδικά εκείνες που είναι προβληματικές.

Κάποια πράγματα έφθασαν στο αμήν και πλέον η αλλαγή πλεύσης είναι επιβεβλημένη. Ακόμη κι αν πονέσετε, οι καταστάσεις απαιτούν από εσάς να είτε σκληροί και σκληρές. Όσο καθυστερείτε να κάνετε αυτό που πρέπει να γίνει, τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται για εσάς.  

Από εκεί και πέρα, δεν σημαίνει ότι έρχεται το τέλος. Ερωτικά τουλάχιστον κάτι εντελώς παθιασμένο έρχεται να μπει στην ζωή σας αλλά, επειδή θα είστε επηρεασμένοι και επηρεασμένες από την αρνητική διάθεσή σας, θα είναι πολύ εύκολο να βγάλετε στην επιφάνεια τον πιο απαιτητικό και πιο δύσκολο εαυτό σας.

Στο χέρι σας είναι να μην το αφήσετε, διότι το άτομο αυτό που θα βρεθεί δίπλα σας, δεν θα είναι μόνο για μία νύκτα.

Επίσης, αυτές τις ημέρες θα κάνετε κινήσεις ώστε να πάψετε να είστε δέσμιοι και δέσμιες οικονομικά σε τρίτους.

 

Εσείς οι Ιχθύες, είστε άνθρωποι που ασχολείστε με τους άλλους.

Όμως αυτή η ενασχόληση κρύβει κάτι μέσα της. 

Αν είστε αντικειμενικά καλοί άνθρωποι, με ηθικές αξίες και συνείδηση, τότε θα πρέπει να μάθετε, έστω και με το ζόρι, ότι δεν μπορείτε να είστε δέσμιοι της καλοσύνης σας όταν βλέπετε ότι την εκμεταλλεύονται.

Σταματήστε να είστε τα θύματα.

Δεν σας κάνει κακούς, ούτε θα πρέπει να νιώθετε τύψεις εάν σταματήσετε να βοηθάτε ανάξιους ανθρώπους. Τουναντίον, θα νιώσετε πιο ανάλαφρα, και βέβαια την ηθική ικανοποίηση ότι η βοήθεια που προσφέρετε πιάνει τόπο. 

Αν όμως η ενασχόληση με τους ανθρώπους κρύβει μέσα της την αδυναμία να είστε καλά με τους εαυτούς σας, τότε ό,τι κάνετε θα είναι για να προξενήσετε κακό.

Το μόνο που θα σας προκαλεί ευχαρίστηση, θα είναι να μπλέκεστε στις ζωές των άλλων, να τις ανακατεύετε, και να απολαμβάνετε χαιρέκακα το χάος που θα προκαλείτε.

Επίσης, θα νιώσετε μία αρρωστημένη ευχαρίστηση καταπιέζοντας τους αγαπημένους ή τις αγαπημένες σας.  

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια