10 AM | 31 Dec

Τι θα φέρει ο κάθε μήνας, του 2018, σε όλους μας;

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο http://www.periastrologias.gr/

Κριός

Ο Ιανουάριος θα είναι ένας καταπληκτικός μήνας για εσάς διότι μία σχέση ή μία συνεργασία σας αλλάζει κυριολεκτικά την ζωή. Αν είναι σχέση αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε μόνιμη. Αν είναι συνεργασία, θα είναι επιτυχημένη και θα σας φέρει χρήματα. Αν η επιθυμία σας είναι να κάνετε παιδί, τώρα είναι που μπορείτε να προσπαθήσετε να το αποκτήσετε.

Τον Φεβρουάριο, μία σχέση ή μία συνεργασία από το παρελθόν έρχεται να σας προκαλέσει προβλήματα. Προσοχή, μην την αφήσετε να παίξει μεγαλύτερο ρόλο από ό,τι της αναλογεί διότι διαφορετικά θα σας αποσυντονίσει από την πορεία που έχετε ξεκινήσει, κάτι το οποίο θα το μετανιώσετε αργότερα.

Ο Μάρτιος θα είναι ένας περίεργος μήνας για εσάς καθώς θα προβληματιστείτε για τις αποφάσεις που πήρατε. Μην ανησυχείτε πάντως. Μέσα σας ξέρετε ότι κάποια πράγματα δεν χωρούν αμφιβολία, και ότι είτε λάθος είτε σωστές είναι οι αποφάσεις εκείνες, το μέλλον προχωρά ακάθεκτο, οπότε δεν χωρά ο μελοδραματισμός.

Τον Απρίλιο θα πρέπει να ξεκολλήσετε από οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη, κατάσταση, ή σκέψη που έχετε στο μυαλό σας. Το μέλλον είναι εδώ και το δημιουργείτε εσείς. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε θετική σκέψη και να μην περάσετε από το ένα άκρο στο άλλο.

Το Μάιο θα έχετε κάποιες αναποδιές και δυσκολίες με τα οικονομικά σας. Τα έξοδα θα είναι μεγαλύτερα από ότι συνήθως και ίσως να πρέπει να πληρώσετε χρέη που έχετε αφήσει κάποια στιγμή απλήρωτα. Το γεγονός ότι θα έχετε έναν δύσκολο μήνα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα βάψετε μαύρα.

Ο Ιούνιος είναι ένας καλός μήνας για εσάς καθώς θα μπορέσετε να βάλετε τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας εμπρός. Προσοχή όμως διότι το χαρακτηριστικό σας γνώρισμα, η βιασύνη, θα κάνει την εμφάνισή της. Αν την συνδυάσετε με απρόσιτους και ανέφικτους στόχους, τότε θα κάνετε ζημιά σε εσάς τους ίδιους και τις ίδιες. Αυτός θα είναι ο λόγος που θα τσακωθείτε με το ταίρι σας.

Τον Ιούλιο θα καταλάβετε την αξία της οικογένειάς σας. Επειδή θα υπάρξουν προβλήματα ή καθυστερήσεις στην εργασία σας, η οικογένεια θα είναι εκείνη που θα σας βοηθήσει, είτε οικονομικά είτε με την φροντίδα της. Χάρη στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων κάθε υπερβολική φιλοδοξία. Για χάρη εκείνων που σας αγαπούν και σας στηρίζουν θα προτιμήσετε την συμβατική οδό η οποία θα σας δώσει σίγουρα αποτελέσματα

Ο Αύγουστος αυτός δεν θα είναι ο χαλαρός μήνας όπως θα περιμένατε. Τουναντίον, θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, οι οποίες όμως θα έχουν ένα σημαντικό κόστος διότι θα κληθείτε να κάνετε θυσίες. Αν το κάνετε θα έχετε, έστω και δύσκολα, οικονομικές απολαβές. Αν δεν το κάνετε και εστιάσετε σε μεγαλεπήβολα σχέδια, θα έχετε απώλειες.

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας σημαντικός μήνας ως προς την εξέλιξη της εργασίας σας. Θα πρέπει να εργασθείτε περισσότερο και με λιγότερα χρήματα. Όσο κι αν δεν σας αρέσει θα πρέπει να το κάνετε διότι από εσάς εξαρτώνται αρκετά άτομα και δεν θα πρέπει να τους απογοητεύσετε.

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα μπορέσετε να χαλαρώσετε με την βοήθεια φίλων ή συντρόφων. Μάλιστα δεν αποκλείεται να μπλέξετε ξανά με έναν ή μία πρώην από το απώτατο παρελθόν σας. Προσέξτε όμως τις συνεργασίες σας. Μην πιστέψετε ότι υπάρχουν εύκολες λύσεις επειδή κάποιοι επιτήδειοι μπορούν να σας τις παρουσιάσουν ως έτσι.

Ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας που όλα θα πάνε καλά επειδή και έσοδα θα έχετε και θα είστε υποψιασμένοι για το τι συμβαίνει με τους ανθρώπους εκείνους που θέλουν να σας «σώσουν». Δεν αποκλείεται να μπλέξετε σε μία έντονα ερωτική σχέση, η οποία όμως θα είναι παράνομη.

Ο Δεκέμβριος δεν θα είναι ο μήνας της χαράς όπως θα περιμένατε. Είτε προκύπτει μία ασθένεια, είτε παρουσιάζετε αδυναμία πληρωμών, είτε χωρίσετε, τα πράγματα θα είναι στενάχωρα. Όμως, οι δυσκολίες αυτές είναι για να τις υπερνικήσετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα πρέπει να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων (ακόμη κι όταν όλα σας φαίνονται μαύρα).

Ταύρος

Τον Ιανουάριο θα έχετε μία σημαντική αλλαγή στις σχέσεις σας. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε έναν χωρισμό, ο οποίος θα είναι επώδυνος. Όμως μέσα από την τέφρα σας θα αναγεννηθείτε καθώς ο έρωτας θα έλθει ξανά στις ζωές σας, και αυτήν την φορά πολύ πιο δυνατός!

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας τόσο για τα επαγγελματικά σας όσο και για τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Όλο σας το είναι αγωνίζεται για την επιτυχία, αλλά οι εξελίξεις δεν θα είναι όπως θα θέλατε εσείς. Το πιθανότερο τελικά είναι να ξοδέψετε τον χρόνο σας σε πράγματα ανώφελα κι ανούσια. Ευτυχώς για εσάς που πάντα θα υπάρχει η οικογένειά σας. Εκείνοι θα σας παρηγορήσουν και θα σας βοηθήσουν να συνέλθετε.

Τον Μάρτιο θα πραγματοποιηθούν τέτοιες αλλαγές στις ζωές σας που μπορούν να ξυπνήσουν μέσα σας τον φόβο, αλλά και την ελπίδα για το μέλλον. Φόβος θα υπάρξει στην περίπτωση που δεν μπορέσετε να χαλιναγωγήσετε το άγχος σας έναντι αυτών των αλλαγών. Αν όμως χαλαρώσετε λίγο, τότε και λύσεις θα βρείτε αλλά και μη αναμενόμενες ευκαιρίες θα εμφανιστούν .

Ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας με ανάμικτα συναισθήματα. Στην εργασία σας θα υπάρξουν σοβαρές αλλαγές. Μην τις φοβηθείτε! Ό,τι συμβεί θα είναι για το καλό σας. Επί της ουσίας αυτό που θέλει το Σύμπαν είναι να σταματήσετε να αντιδράτε πεισματικά στην αλλαγή. Προσέξτε όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φθάσετε στο άλλο άκρο. Πάνω από όλα μέτρο!

Τον Μάιο θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα αφήσετε το παρελθόν να επιστρέψει στις ζωές σας. Ένας πρώην ερωτικός ή μία πρώην ερωτική σύντροφος, ή, μία παλαιά συνεργασία, έρχονται να σας προβληματίσουν. Εδώ θα πρέπει να σκεφθείτε περισσότερο με γνώμονα τα συμφέροντά σας και λιγότερο με τα συναισθήματά σας. Δεν χρειάζεται να αποφασίσετε άμεσα. Πάρτε τον χρόνο σας για να σκεφθείτε.

Τον Ιούνιο η ζωή σας θα βρεθεί σε κομβικό σημείο. Επαγγελματικά θα έχετε ευκαιρίες να αναδειχθείτε, αρκεί να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές. Ακόμη κι αν κάνετε μία δουλειά προσωρινή, ή που δεν χαίρει ιδιαίτερης κοινωνικής εκτίμησης, δεν είναι ταπεινωτικό, αρκεί να εξασφαλίζετε τα προς το ζειν. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψετε στην προηγούμενη εργασία σας. Οι δυσκολίες θα είναι στις σχέσεις σας καθώς ένας χωρισμός ή ένα διαζύγιο είναι πολύ πιθανό.

Τον Ιούλιο θα έλθει η στιγμή που θα πρέπει να σκεφθείτε περισσότερο με το ένστικτο παρά με το μυαλό σας. Αφεθείτε και θα διαπιστώσετε ότι θα μπορέσετε να ξεφύγετε από όλα τα άσχημα ή αγχωτικά θα συμβαίνουν εκείνη την περίοδο. Επίσης, θα ήταν καλύτερο να ερωτευθείτε από το να αναλώνεστε μονάχα στην εργασία.

Ο Αύγουστος αυτός δεν θα είναι ο χαλαρός μήνας των διακοπών που τόσο περιμένετε. Στην πραγματικότητα θα πρέπει να κάνετε σημαντικές θυσίες, ώστε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας. Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο πρέπει εσείς να επιβάλετε την θέλησή σας και να μην περιμένετε από τους άλλους να σας αποδεχθούν, επειδή είστε καλοί κι ευγενικοί. Με λίγα λόγια, μην είστε θύματα αλλά θύτες!

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας που πραγματικά θα ξεμυαλιστείτε! Ο έρωτας θα κτυπήσει γερά την πόρτα σας και είναι πολύ πιθανόν να σας απορροφήσει τόσο πολύ που δεν θα σκέφτεστε τίποτα άλλο! Αν μάλιστα το αντικείμενο του πόθου σας ανήκει στον κύκλο των φίλων σας, τόσο το χειρότερο, διότι ό,τι και να γίνει η φιλία σας τελειώνει.

Ο Οκτώβριος σας βρίσκει να πέφτετε με τα μούτρα στην εργασία. Αυτό είναι και καλό και κακό. Το καλό είναι πως θα νιώσετε ότι μπορείτε να είστε δημιουργικοί, και γιατί όχι πρώτοι και καλύτεροι σε αυτό που κάνετε. Το κακό είναι ότι στον βωμό της επίτευξης επαγγελματικών στόχων θα θυσιάσετε όσο ελεύθερο χρόνο διαθέτετε.

Τον Νοέμβριο όχι απλά θα ερωτευθείτε αλλά θα κάνετε και την μεγάλη σχέση που πάντα ονειρευόσασταν. Αν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι, η περίοδος αυτή θα ανανεώσει την σχέση σας, καθώς είτε θα βρείτε χρόνο και ευκαιρίες να διασκεδάσετε με το ταίρι σας ή θα πραγματοποιηθεί μία κοινή σας επιθυμία.

Τον Δεκέμβριο θα πρέπει να ετοιμαστείτε να κάνετε το επόμενο βήμα στις ζωές σας καθώς τα έσοδα θα αυξηθούν! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίζετε να σκορπίζετε τα χρήματά σας αριστερά και δεξιά ή να πιστέψετε ότι τα οικονομικά σας προβλήματα λύθηκαν δια μαγείας. Τα έσοδα σας αυξάνονται τόσο όσο για να μην κοιμάστε και ξυπνάτε με το άγχος της επόμενης μέρας!

Διδυμοι

Ο Ιανουάριος θα είναι ένας περίεργος μήνας καθώς πρέπει να κάνετε οικονομικά ανοίγματα την ώρα που το ένστικτό σας σας λέει να μην προχωρήσετε. Όμως αυτά τα ανοίγματα πρέπει να γίνουν ώστε να κλείσουν παρελθοντικές σας υποθέσεις. Επίσης, μην περιμένετε να αποδώσουν άμεσα οφέλη. Σε αυτήν την περίπτωση μάλλον θα απογοητευθείτε.

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας πολύ κακός μήνας για εσάς. Κολλημένοι και κολλημένες σε ιδέες, πεποιθήσεις, όνειρα του παρελθόντος σας, αδυνατείτε να δείτε την πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα είναι να κάνετε κακό σε εσάς τους ίδιους. Θα είναι όμως ένα γερό μάθημα κι έτσι θα συνετιστείτε.

Τον Μάρτιο πραγματικά θα λιώσετε στην δουλειά! Το καλό είναι ότι θα νιώσετε ότι προσφέρετε τόσο σε εσάς όσο και στην κοινωνία. Επειδή όμως θα λείπετε ώρες ή το μόνο που θα σας νοιάζει θα είναι η δουλειά, ο ή η σύντροφός σας θα γκρινιάξει επειδή θα τον ή την παραμελήσετε. Επίσης, “κρατήστε πισινή” διότι μπορούν άνετα κάποιοι επιτήδειοι να εκμεταλλευθούν το έργο σας.

Τον Απρίλιο θα έχετε κάποια σοβαρά θέματα με τα έσοδά σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει καθόλου. Μάλιστα μπορείτε να δείτε τις δυσκολίες αυτές ως ευκαιρία να κάνετε κάτι δικό σας ή να κυνηγήσετε έσοδα και από άλλες πηγές. Αυτού του είδους τα ανοίγματα θα είναι επιτυχημένα!

Τον Μάιο θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με την εργασία επειδή θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναποδιές. Όμως, καλό θα ήταν να μην πτοηθείτε επειδή θα είναι πολύ εύκολο αυτήν την περίοδο να νιώσετε αποτυχημένοι, κάτι το οποίο δεν ισχύει. Συνεχίστε ακάθεκτοι σε αυτό που κάνετε ή ακολουθήστε τις συμβουλές ανθρώπων που ξέρουν πως να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση.

Ο Ιούνιος θα είναι ένας περίεργος μήνας για εσάς. Φαίνεται πως τώρα που τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο ολισθαίνετε πάλι στην χαλαρότητα ενώ θα πρέπει να παραμείνετε προσηλωμένοι στην πραγματικότητα. Αυτός θα είναι ο λόγος που θα έλθετε σε σφοδρή αντιπαράθεση με το ταίρι σας, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμη και να χωρίσετε. Αν πάλι είστε ελεύθεροι δεν θα κάνετε σχέση επειδή θα δείχνετε απίστευτα ανώριμοι.

Τον Ιούλιο, με δεδομένη κάποια μικρή έλλειψη εσόδων, θα μπορέσετε να αντιληφθείτε την αξία της οικονομίας. Μαζεύοντας χρήματα αντί να τα σπαταλάτε θα διαπιστώσετε σύντομα το αυτονόητο, ότι η εργασία σας σας δίνει όλα αυτά που χρειάζεστε και ότι με λίγο μάζεμα τα λεφτά θα αρχίσουν να μαζεύονται, κάτι που θα σας βοηθήσει και να χαλαρώσετε αλλά και να αγοράσετε κάτι πιο ακριβό.

Τον Αύγουστο, πραγματικά, το Σύμπαν συνωμοτεί να πετύχετε σε οτιδήποτε έχετε βάλει στο μυαλό σας! Ο μόνος σας εχθρός είστε εσείς οι ίδιοι και οι παράξενες επιθυμίες σας. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι οι εποχές που μπορούσατε να κάνετε τα πάντα σε μία χώρα που τα πράγματα ήταν χαλαρά, τελείωσε. Προσαρμοστείτε ειδάλλως εσείς θα χάσετε.

Τον Σεπτέμβριο θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιηθείτε λίγο από όλα όσα σας συμβαίνουν. Το γεγονός ότι και η εργασία χαλαρώνει αυτήν την περίοδο ίσως είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, με την οικογένειά σας, και γενικά να κάνετε μία μικρή αυτοκριτική.

Τον Οκτώβριο θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευθείτε σφόδρα με ένα άτομο από το παρελθόν, με το οποίο είτε διατηρούσατε σχέση είτε ήταν φίλος σας αλλά τώρα το βλέπετε διαφορετικά. Όπως και να έχει, θα πρέπει να διατηρήσετε τις επιφυλάξεις σας ως προς την διάρκεια της σχέσης ή την καταλληλότητα του ατόμου αυτού, διότι απλά αυτό το διάστημα θα είστε ξεμυαλισμένοι.

Τον Νοέμβριο, πραγματικά, εργασιακά θα πετάξετε! Φαίνεται πως θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες να αναδείξετε τις ικανότητές σας, ειδικά που στην περίπτωση που η εργασία σας δεν πάει και τόσο καλά. Όμως, μόλις αναλάβετε εσείς όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Τον Δεκέμβριο θα πρέπει να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών ή των συντροφικών σας προσώπων, ώστε να ξεπεράσετε σοβαρά προβλήματα με την εργασία ή με μία ασθένεια. Μην διστάσετε να ανοιχθείτε σε τρίτα πρόσωπα φοβούμενοι το οτιδήποτε. Η βοήθεια που θα χρειαστείτε θα σας δοθεί απλόχερα.

 Καρκίνος

Τον Ιανουάριο θα ασχοληθείτε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μια παλιά προσωπική ή επαγγελματική σχέση τερματίζει, μια νέα σας χτυπά την πόρτα. Αν είστε μόνοι ή μόνες, χαλαρώστε και εμπιστευθείτε και πάλι τους ανθρώπους. Ό,τι κι αν συμβεί ένα είναι το σίγουρο, πως αυτή η σχέση που έχετε ή θα έχετε, θα αποδειχθεί σχέση ζωής.

Τον Φεβρουάριο το παρελθόν έρχεται να σας στοιχειώσει για ακόμη μία φορά. Ο έρωτας για ένα άτομο με το οποίο είχατε χωρίσει εδώ και καιρό αναζωπυρώνεται με όχι ιδιαίτερη κατάληξη για εσάς. Πρέπει επιτέλους να βάλετε μία τελεία και να μην αφήσετε να διαιωνίζονται οι καταστάσεις που ξέρετε ότι σας πληγώνουν.

Τον Μάρτιο, πραγματικά, τα βέλη του έρωτα σας ξεμυαλίζουν. Τα δυνατά συναισθήματα σας βάζουν σε έναν κόσμο ρομαντικό και το πάθος σας κυριεύει ταυτόχρονα. Επειδή όμως έχετε καεί στο παρελθόν, προσπαθήστε να το ζήσετε προστατεύοντας τον εαυτό σας.

Ο Απρίλιος θα είναι ένας περίεργος μήνας για εσάς αλλά ιδιαιτέρως σημαντικός. Ο γάμος, η σχέση, ή οι συνεργασίες σας θα περάσουν σημαντική κρίση και ίσως διαλυθούν. Υπό φυσιολογικές συνθήκες τα πατώματα θα μάθαιναν κάθε εκατοστό του κορμιού σας κλαίγοντας την μοίρα σας. Ευτυχώς που τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Απελευθερωμένοι και απελευθερωμένες από τα δεσμά ανθρώπων και καταστάσεων που σας εκμεταλλευόντουσαν, θα μπορέσετε επιτέλους να κάνετε αυτό που θέλατε, κυρίως να ζήσετε τις ζωές σας όπως τις θέλετε εσείς!

Τον Μάιο θα βρεθείτε σε ένα σημαντικό ερωτικό δίλημμα. Φαίνεται πως είτε ένας έρωτας από το παρελθόν που επιστρέφει είτε η ερωτική σχέση που έχετε τώρα, είναι προβληματικά. Μην πανικοβληθείτε. Αυτό που χρειάζεται είναι να πάρετε τον χρόνο σας και να αποφασίσετε τι είναι το καλύτερο για εσάς στον χρόνο που θα ορίσετε εσείς.

Τον Ιούνιο θα πρέπει να προσέξετε επιτήδειους που σας πωλούν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Όλα αυτά τα άτομα δεν θα είναι εύκολο να τα αναγνωρίσετε αλλά μόλις το κάνετε θα μάθουν τι σημαίνει θυμωμένος Καρκίνος. Δεν αποκλείεται μάλιστα να χωρίσετε αν ανακαλύψετε ότι σας κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη σας.

Τον Ιούλιο ο έρωτας επιστρέφει στις ζωές σας. Προσοχή, κρατήστε το παρελθόν και τους αρνητικούς ανθρώπους μακρυά σας. Αφήστε να έλθουν κοντά σας άτομα που πραγματικά δείχνουν ότι μπορούν να σας φροντίσουν!

Ο Αύγουστος θα είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για τα οικονομικά σας. Αν θέλετε το καλό σας, φροντίστε να μην ακούσετε την συμβουλή κανενός «ειδικού». Αν το ένστικτό σας σας λέει να ακολουθήσετε έναν συγκεκριμένο δρόμο, αυτό να κάνετε.

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας όπου τα ψέμματα τελειώνουν. Αν θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας, θα πρέπει να κάνουν αυτό που θέλετε εσείς. Αν θέλουν σχέση, θα πρέπει να αποδείξουν εμπράκτως ότι το εννοούν. Αν είναι σοβαροί και σοβαρές οι σύντροφοί μαζί σας ας το αποδείξουν με με ένα ωραίο μονόπετρο ή μια αγγελία γάμου ακόμα καλύτερα. Αν είστε ήδη παντρεμένοι, επιτέλους ας κάνουν μια φορά αυτό που λέτε εσείς!

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας περίεργος μήνας. Για χάρη του παρελθόντος μπορεί να χωρίσετε το άτομο που έχετε δίπλα σας. Επίσης, για να έχει η οικογένειά σας την φροντίδα που της αξίζει μπορεί να χρεωθείτε πολύ άσχημα, και ίσως στους λάθος ανθρώπους.

Ο Νοέμβριος πραγματικά σας βρίσκει να μην ασχολείστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από τον έρωτα. Ο κόσμος να χαλάει δίπλα σας εσείς εκεί, κολλημένοι και κολλημένες επάνω στο άτομο του ενδιαφέροντός σας.

Ο Δεκέμβριος θα έχει πολλές ευκαιρίες για εργασία. Προσέξτε, μην περιμένετε ότι επειδή σας είδαν θα σας δώσουν αμέσως θέση διευθυντού. Η σκληρή εργασία, ακόμη και σε επαγγέλματα που δεν θα καταπιανόσασταν ποτέ, θα σας βοηθήσει να γίνετε ανεξάρτητοι κι ανεξάρτητες.

Λέων

Ο Ιανουάριος θα είναι ένας μήνας αφιερωμένος στο πως θα βγάλετε περισσότερα χρήματα από την εργασία σας. Ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνετε συμβατικά πράγματα, μην νιώσετε απογοήτευση. Οι θυσίες που θα κάνετε τώρα θα σας δώσουν αργότερα τον χρόνο για να κάνετε αυτό που θέλετε αλλά με άνεση χρημάτων.

Ο Φεβρουάριος θα είναι είναι ένας κακός μήνας για τις σχέσεις σας. Αν δεν σας πιάσει μανία να μπλέξετε με περίεργους ανθρώπους, θα ερωτευθείτε ξανά ένα άτομο από το παρελθόν σας, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Ας μην ξεχνάμε πως είστε άνθρωποι που κοιτάτε μπροστά και η αυτή η στροφή στο παρελθόν θα είναι «αφύσικη».

Τον Μάρτιο θα υπάρξει σοβαρή αδυναμία να συγκρατήσετε τα έξοδά σας, είτε λόγων οφειλών σας είτε επειδή θέλετε να ξοδέψετε κάποια χρήματα για εσάς και την οικογένειά σας. Αν θέλετε να μην κάνετε ζημιά στον προϋπολογισμό σας φροντίστε να μαζευτείτε. Αν πάλι θέλετε να κάνετε επένδυση στα εργαλεία της εργασίας σας να το κάνετε, πάντα όμως με γνώμονα τις ανάγκες σας και όχι τα ακριβότερα και φανταχτερά που δεν θα σας κάνουν την δουλειά σας.

Τον Απρίλιο θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στην εργασία σας, τα οποία όμως θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από την ρουτίνα και θα σας υπενθυμίσουν ότι είναι πολύ καλύτερα να κυνηγάτε τα όνειρά σας με οποιοδήποτε τίμημα παρά να ζείτε μία ανούσια ζωή.

Τον Μάιο θα είστε τόσο απορροφημένοι από τα επαγγελματικά σας που θα ξεχάσετε τί σημαίνει σπίτι, οικογένεια, αγαπημένοι, παιδιά. Όμως, όσο και να σας ενοχλεί η έλλειψη των αγαπημένων σας από δίπλα σας, τόσο είναι αναγκαία αυτή η περίοδος προκειμένου να μπορέσετε να χαρίσετε ό,τι καλύτερο σε εκείνους.

Ο Ιούνιος θα είναι ένας πολύ περίεργο μήνας. Μέσα σε εκείνες τις ημέρες θα βρεθείτε με έναν φίλο ή μία φίλη σας. Συντόμως η συνάντησή σας θα γίνει ερωτική και ο ενθουσιασμός σας θα είναι τέτοιος που θα ξεχάσετε οτιδήποτε άλλο. Μάλιστα δεν αποκλείεται να χωρίσετε αν έχετε ήδη δεσμό προκειμένου να είστε μαζί με εκείνο το άτομο που σας έκλεψε την καρδιά.

Τον Ιούλιο φαίνεται πως θα αντιστραφούν τα γεγονότα του Ιουνίου. Έτσι η σχέση του προηγούμενου μηνός θα διαλυθεί και θα αναζητήσετε τα άτομα που πληγώσατε προκειμένου να σας δεχθούν και πάλι πίσω.

Τον Αύγουστο μπορεί να στερηθείτε κάποια πράγματα αλλά θα κερδίσετε σε δημοφιλία, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε έναν στόχο ζωής και γενικά να πετύχετε! Το τίμημα που θα πληρώσετε θα είναι ελάχιστο σε σχέση με τα οφέλη!

Τον Σεπτέμβριο η εργασία, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται. Εσείς μπορεί να θέλετε το κάτι παραπάνω αλλά είναι εποχή για οικονομία και όχι για έξοδα.

Τον Οκτώβριο φαίνεται ότι θα επαναλάβετε τα γεγονότα του Ιουνίου. Το δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε μία και καλή την θέση σας.

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας αρκετά χαρούμενος και έντονα συναισθηματικός. Είτε θα υπάρξουν πολύ καλά νέα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή επιτέλους θα είστε πραγματικά ερωτευμένοι κι ερωτευμένες!

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο συναντώνται όλες οι αναποδιές του κόσμου στο διάβα σας. Κι εσείς πως θα αντιδράσετε; Μα φυσικά με τον γνωστό δυναμικό σας τρόπο. Το χαμόγελο δεν πρόκειται να σβήσει από τα χείλη σας και θα αντιμετωπίσετε όλα όσα σας τύχουν με δύναμη και πυγμή. Αν οι καταστάσεις δεν συμφωνούν μαζί σας τόσο το χειρότερο για τις καταστάσεις!

Παρθένος

Ο Ιανουάριος θα είναι ένας πολύ έντονα ερωτικός μήνας για εσάς, ο οποίος όμως έχει ένα τίμημα που πρέπει να πληρώσετε. Αυτό που συμβαίνει, είναι ότι πρέπει να επιλέξετε τελικά τι θέλετε. Μπορεί να χρειαστεί να χωρίσετε, προκειμένου να είστε με το άτομο που επιθυμείτε, μπορεί να διαλύσετε μία φιλική σας σχέση προκειμένου να γίνει ερωτική. Κανείς δεν είπε ότι ο έρωτας είναι μόνο χαρά και διασκέδαση.

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας αρκετά δύσκολος μήνας για τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας. Οικονομικά θα έχετε προβλήματα επειδή η εργασία σας δεν θα σας αποφέρει χρήματα. Αισθηματικά είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψετε στην προηγούμενη σχέση σας, επειδή φοβάστε τα έντονα συναισθήματα και προτιμάτε την σιγουριά της σχέσης ρουτίνας.

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που θα πρέπει τελικά να αποφασίσετε ποίον εμπιστεύεστε περισσότερο, είτε αυτός είναι συνεργάτης είτε είναι σύντροφος. Κάποια πράγματα έχουν ένα τίμημα, για αυτό κι εσείς θα πρέπει να επιλέξετε με γνώμονα την λογική και όχι με το συναίσθημα.

Ο Απρίλιος θα είναι ένας δύσκολος μήνας, όχι τόσο γεγονότων όσο αποφάσεων. Εκείνες τις ημέρες θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα ακολουθήσετε έναν δρόμο που σας τρομάζει. Όμως εκείνος είναι που θα σας οδηγήσει στο να βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις. Το θέμα είναι, θα τον ακολουθήσετε;

Ο Μάιος θα είναι ένας μήνας που μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, αρκεί να μην πέσετε στην παγίδα του ίδιου σας του μυαλού. Αυτό σημαίνει πως ο φόβος που σας χαρακτηρίζει ως ζώδιο, δηλητηριάζει την σκέψη σας. Χαλαρώστε διότι θα χάσετε την ευκαιρία που σας δίνει το Σύμπαν να ξεφύγετε από τους φαύλους κύκλους που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε.

Τον Ιούνιο θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε την ζωή σας στα χέρια σας, και να την οδηγήσετε εκεί που θέλετε εσείς. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να θυσιάσετε έναν έρωτα που δεν βγάζει κάπου, προκειμένου να νιώσετε επιτέλους καλά. Επαγγελματικά θα πάτε πολύ καλά, με τίμημα την έλλειψη χρόνου τον οποίον τον αφιερώνατε στον έρωτα, σε ευχάριστες δραστηριότητες, ή στα παιδιά σας.

Ο Ιούλιος θα είναι εκείνος ο μήνας όπου τα περισσότερα γεγονότα ή καταστάσεις θα έχουν δώσει αποτελέσματα. Οπότε δράξτε την ευκαιρία να ηρεμήσετε ή να διορθώσετε τυχόν λάθη ή παραλείψεις των προηγούμενων μηνών. Είναι πολύ πιθανόν να ακούσετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, την δυσάρεστη έκφραση  «μα, σε βλέπω σαν φίλο ή φίλη».

Ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας που ενώ τα πάντα σας λένε να φύγετε τρέχοντας μπροστά, εσείς φοβάστε τόσο, που αρνείστε να κάνετε τα απαραίτητα βήματα. Αν είστε τυχεροί, θα βρεθούν εκείνα τα άτομα που θα σας πάρουν από το χέρι και θα σας οδηγήσουν μπροστά. Αν όχι, θα βρεθείτε με άτομα που θα σας λένε πόσο λάθος επιλογές κάνετε, ξεστρατίζοντάς σας έτσι από το σωστό μονοπάτι.

Τον Σεπτέμβριο θα διαπιστώσετε το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν χρειάζεται να σας λέει κανείς το τί πρέπει να κάνετε ή να σκέπτεστε. Αφήστε πίσω εκείνους τους ανθρώπους που σας προκαλούν σύγχυση, και κάντε αυτό που είναι το καλύτερο για εσάς.

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας περίεργος για τα οικονομικά σας. Ή θα λάβετε από την εργασία σας όλα τα δεδουλευμένα που σας χρωστούν ή θα σκύψετε το κεφάλι και θα αφήσετε να σας χρωστούν προκειμένου να μην μείνετε χωρίς εργασία.

Τον Νοέμβριο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε την σχέση που πάντα θέλατε, είτε με ένα καινούριο άτομο που θα γνωρίσετε, είτε με έναν ή μία πρώην που εσείς θα επιδιώξετε να βρεθείτε μαζί. Οι δεσμευμένοι απλά θα βρείτε τον χρόνο και την διάθεση να ανανεώσετε την σχέση σας με το ταίρι σας.

Ο Δεκέμβριος θα είναι είναι ένας δύσκολος μήνας για εσάς. Είτε χωρίσετε, είτε πάρετε διαζύγιο, είτε λυθεί μία συνεργασία, είτε ακόμη αποφασίσετε ότι θέλετε να μείνετε στο σπίτι που μένετε την ώρα που υπάρχουν ευκαιρίες για να φύγετε, ένα είναι το σίγουρο, πως από εδώ κι εμπρός τις ευκαιρίες τις φτιάχνετε μόνοι σας!

Ζυγός

Ο Ιανουάριος ξεκινά πολύ ερωτικά για εσάς! Με την λίμπιντό σας ανεβασμένη, θα βρείτε τα άτομα εκείνα στα οποία θα μπορέσετε να εκφραστείτε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος! Αν αυτήν την περίοδο θέλετε να αγοράσετε οικία ή να αγοράσετε γη ή να επενδύσετε σε ένα πρόγραμμα για να εξασφαλίσετε το οικονομικό μέλλον της οικογενείας σας, να το κάνετε.

Τον Φεβρουάριο ένας παλαιός σας έρωτας θα επανεμφανιστεί. Το αποτέλεσμα θα είναι ατελείωτες στιγμές πάθους αλλά, αν θέλετε να μείνει μόνιμα, θα πρέπει να κάνετε θυσίες για εκείνον ή εκείνη, κάτι το οποίο δεν είναι σίγουρο ότι επιθυμείτε.

Ο Μάρτιος θα είναι ένας ιδιαιτέρως χαοτικός μήνας για την εργασία σας. Όμως ακριβώς επειδή είστε της τάξης και της οργάνωσης, θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε αυτά τα προτερήματά σας, να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας, και όλο και κάτι θα κερδίσετε!

Τον Απρίλιο θα αποφασίσετε τελικά ποίο ταίρι σας κάνει ή ποίος συνεργάτης. Η επιλογή θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική καθώς τα τυχόν λάθη δεν θα μπορέσουν να διορθωθούν. Επειδή το άλλο άτομο θα είναι εντελώς στον κόσμο του, πάρτε τον χρόνο σας πριν πάρετε τις αποφάσεις σας.

Τον Μάιο θα μπείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε χρήματα για την οικογένειά σας ή για να μπείτε σε καινούριο σπίτι. Ως εδώ καλά. Το κακό είναι ότι δεν πρέπει να χάσετε το μέτρο διότι τότε θα βρεθείτε αρκετά χρεωμένοι.

Ο Ιούνιος θα είναι περίεργος μήνας. Από την μία θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ένα παλαιό σας όνειρο πραγματικότητα και από την άλλη να μπλέξετε ερωτικά (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) με ένα άτομο από το απώτατο παρελθόν σας.

Ο Ιούλιος θα είναι ένας πολύ έντονος μήνας διότι ό,τι κάνετε θα έχει σημαντικές επιπτώσεις. Πρώτα από όλα θα πρέπει να κοιτάξετε την εργασία σας και όχι τους έρωτες. Δεύτερον, θα πρέπει να προστατεύσετε τους εαυτούς σας από ένα ερωτικό σκάνδαλο, το οποίο θα κάνει ζημιά στην δημόσια εικόνα σας ή θα σας οδηγήσει σε έναν χωρισμό.

Ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας κατά την διάρκεια του οποίου θα πάρετε την απόφαση να αφήσετε το παρελθόν σας πίσω και να βγείτε έξω αναζητώντας το καινούριο. Οι διακοπές θα σας κάνουν καλό, και το πιθανότερο είναι να συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα!

Τον Σεπτέμβριο δεν θα πρέπει να αφήσετε άτομα και καταστάσεις που φέρνουν το χάος μαζί τους να πάρουν τον έλεγχο της ζωής σας. Έχετε κερδίσει αρκετά και πρόκειται να κερδίσετε ακόμη περισσότερα, αρκεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και την τάξη.

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για εσάς καθώς τα πάντα θα μπουν σε τάξη. Εσείς που είστε ελεύθεροι θα μπορέσετε να βρείτε ένα ταίρι που σας αξίζει, ενώ εσείς οι δεσμευμένοι θα περάσετε καλά με το ταίρι σας!

Ο Νοέμβριος θα είναι καλός για τα οικονομικά και την εργασία σας. Μάλιστα, αν σας οφείλονται χρήματα από την εργασία σας, τώρα είναι η εποχή που θα τα πάρετε.

Τον Δεκέμβριο θα εμφανιστούν σοβαρά προβλήματα στην εργασία σας. Ίσως αυτά να είναι η αφορμή για να κάνετε κάτι δικό σας ή να δεχθείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν από άλλες εργασίες. Τουλάχιστον στον νέο αυτό επαγγελματικό χώρο θα νιώσετε καλύτερα!

Σκορπιός

Ο Ιανουάριος θα είναι ιδιαιτέρως ερωτικός μήνας για εσάς, καθώς φαίνεται πως επιτέλους θα κάνετε εκείνη την παθιασμένη σχέση που πάντα ονειρευόσασταν! Αν καταφέρετε να διατηρήσετε σταθερό τον ρυθμό στην εξέλιξη αυτής, θα λάβετε την αγάπη και το πάθος που σας αξίζει. Το μόνο εμπόδιο που θα έχετε, είναι ο ίδιος σας εαυτός και οι φαντασιώσεις σας. Ελέγξτε τον, και όλα θα πάνε καλά!
Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας πολύ κακός μήνας για τις σχέσεις και τα οικονομικά σας. Στον έρωτα αρχίζετε και λειτουργείτε και πάλι χαοτικά, κάτι το οποίο κάνει και την δική σας ζωή δύσκολη και του ή της συντρόφου σας. Τα προβλήματα στα επαγγελματικά μεταφέρονται στην οικογένειά σας, και τα νεύρα θα προξενήσουν την αποξένωσή μεταξύ των μελών της.
Ο Μάρτιος θα είναι ένας περίεργος μήνας, αλλά όχι τόσο κακός. Ο έρωτας επιστρέφει στις ζωές σας με πιο δημιουργικό τρόπο. Πλέον, τα παθήματα των προηγούμενων μηνών έγιναν μαθήματα, κι έτσι αναγνωρίζετε την αξία της λογικής προσέγγισης των καταστάσεων έναντι των συναισθηματικών εξάρσεων.
Τον Απρίλιο, θα αποφασίσετε πως είναι καιρός να αλλάξετε εργασία ή να ξεκινήσετε την δική σας. Όπως και να έχει, η περίοδος αυτή μπορεί να φαίνεται δύσκολη, αλλά δεν είναι. Επί της ουσίας, σας ανοίγονται ευκαιρίες να κάνετε αυτό που πάντα θέλατε, αλλά δεν το κάνατε από φόβο να μην χάσετε τα σίγουρα.
Τον Μάιο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε επαγγελματικά ανοίγματα και συνεργασίες αλλά, θα πρέπει να έχετε βεβαιωθεί πως θα υπάρξει άμεσο όφελος ή ότι υπάρχει το κεφάλαιο που χρειάζεται για να ξεκινήσετε. Ειδάλλως θα βρεθείτε και χρεωμένοι και αντιμέτωποι με την οικογένειά σας.
Ο Ιούνιος θα είναι ένας καλός μήνας για τα οικονομικά σας, καθώς θα βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να φέρετε έσοδα στο σπίτι σας. Η εισροή χρημάτων θα επιφέρει και την ηρεμία στην τεταμένη κατάσταση που επικράτησε με την οικογένειά σας. Επίσης, για περισσότερα έσοδα θα πρέπει να σκεφθείτε εξωσυμβατικά.
Ο Ιούλιος θα είναι ο μήνας που θα προσπαθήσετε να χαλαρώσετε. Αυτό μπορεί να γίνει εφικτό αρκεί να σταματήσετε να σκέφτεστε τα πάντα σοβαρά. Κάποιες στιγμές χρειάζεται να αφήνεστε, και αυτή η στιγμή είναι τώρα!
Ο Αύγουστος θα είναι ένας δύσκολος μήνας, όχι γιατί θα γίνει κάποιο σπουδαίο γεγονός, αλλά επειδή πρέπει να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας, κυρίως το επαγγελματικό. Είναι καιρός να κάνετε εσείς τις επιλογές σας, με γνώμονα τις δικές σας επιθυμίες και όχι αυτές της οικογένειάς σας. Στο κάτω κάτω η ζωή είναι δίκη σας και όχι εκείνων, όσο κι αν τους αγαπάτε και τους υπολογίζετε.
Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας όπου θα εναντιωθείτε σε κάθε στραβό κι ανάποδο που θα σας τύχει. Το πείσμα και η δύναμη που σας διακρίνει, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε οτιδήποτε αρνητικό κι αν σας τύχει.
Ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας της αυτοκριτικής σας. Αν καταφέρετε να μην πέσετε στην παγίδα της αυτοκατηγορίας,  θα διαπιστώσετε πως οι επιλογές που κάνατε ήταν οι σωστές, οπότε μπορείτε να συγχαρείτε τον εαυτό σας και να νιώσετε καλά.
Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας όπου θα ερωτευθείτε ξανά, είτε ένα άτομο από το παρελθόν σας, είτε τον ή την σύντροφό σας. Άλλωστε ο έρωτας είναι το δώρο του Σύμπαντος για να επικροτήσει το σθένος που έχετε επιδείξει στις δυσκολίες, οπότε δεχθείτε τον με ευγνωμοσύνη.
Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που θα αποφασίσετε ότι είναι καιρός να φύγετε μπροστά, ακόμη κι αν χρειαστεί να δυσαρεστήσετε κάποιους. Επίσης, η οικονομική άνθιση σας δίνει ευκαιρίες που δεν είχατε πριν, αλλά δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να αρχίσετε να ξοδεύετε χρήματα ασυλλόγιστα.

Τοξότης

Ο Ιανουάριος θα είναι ένας μήνας με δύο σκέλη. Ο έρωτας, σας χτυπά τόσο δυνατά την πόρτα, που και να θέλετε να τον αγνοήσετε, δεν θα τα καταφέρετε. Μόνο που αυτή η ερωτική ιστορία που ξεκινάει δεν θα είναι όμοια με καμία άλλη που είχατε έως τώρα. Επίσης, θα χρειαστεί να στηρίξετε την οικογένειά σας οικονομικά, έστω κι αν χρειαστεί να κάνετε εργασίες που μέχρι τώρα τις αποφεύγατε.
Τον Φεβρουάριο η γνωστή σε όλους λατρεία που έχετε για την ελευθερία, επιστρέφει. Το αποτέλεσμα θα είναι και χρήματα να ξοδεύετε αλόγιστα, και να μπλέξετε με συντρόφους ακατάλληλους για εσάς, και βέβαια να μπλέξετε σε πολλές παράλληλες σχέσεις. Να ξέρετε πως όλα αυτά θα βάλουν φρένο σε μία πορεία προσωπικής αλλαγής που έχετε ξεκινήσει. Θυμηθείτε, κακό μόνο στους εαυτούς σας κάνετε, και σε κανέναν άλλον.
Τον Μάρτιο θα πρέπει να καθίσετε και να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας σοβαρά. Σίγουρα, έχετε κι άλλες δουλειές να κάνετε, αλλά δώστε λίγο από τον χρόνο σας, και θα λάβετε πίσω αγάπη και φροντίδα, κάτι που ας μην κρυβόμαστε, σας λείπει.
Τον Απρίλιο θα νιώσετε την ανάγκη να ερωτευθείτε, να γλεντήσετε, και γενικά να περάσετε όμορφα. Αν πραγματικά νιώθετε ότι καταπιέζεστε, αφεθείτε. Αν νομίζετε ότι καταπιέζεστε, θα κάνετε κακό κυρίως στην τσέπη σας, επειδή καλώς ή κακώς όταν νιώθετε έτσι, ξοδεύετε αλόγιστα χρήματα. Αποφύγετε με κάθε τρόπο τα τυχερά παίγνια.
Τον Μάιο θα νιώσετε την ανάγκη ότι πρέπει να βάλετε φραγμό στην ανισορροπία που έχει επέλθει με τον τρόπο που ζείτε την ζωή σας. Αν θέλετε να κάνετε κάτι για εσάς, ξεκουραστείτε, ρίξτε την ταχύτητα της ζωής σας, βάλτε λίγη εγκράτεια στην καθημερινότητά σας, και πάνω από όλα, ζητήστε συγγνώμη σε όσους έχετε πληγώσει με τα καμώματά σας.
Τον Ιούνιο, εσείς οι ελεύθεροι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σχέση με ένα άτομο από το παρελθόν, με το οποίο θα ξετρελλαθείτε. Οι υπόλοιποι, είναι καιρός να κάνετε ανοίγματα, για αυτό μην τσιγκουνευθείτε αν σας ζητηθούν χρήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σας οδηγήσουν στην επιτυχία, ή να εκπληρωθεί μία χρόνια επιθυμία σας.
Τον Ιούλιο θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε όλα όσα έχετε στην κατοχή σας, είτε είναι υλικά αγαθά είτε άνθρωποι. Η ζωή σας παίρνει διαφορετική πορεία και το αντιλαμβάνεστε. Για αυτό, αφήστε πίσω σας τον ανώριμο εαυτό σας, και εναγκαλισθείτε τον ώριμο και μετρημένο, εκείνον που μπορεί να σας οδηγήσει σε μεγάλα πράγματα.
Τον Αύγουστο θα δοκιμασθεί ο νέος εαυτός σας με τον παλαιό. Τα πάντα θα δείχνουν ότι πρέπει να κάνετε αυτό που σας αρέσει και να μην δίνετε σημασία στο αύριο. Όμως, γνωρίζετε πολύ καλά ότι αυτός ο δρόμος είναι αδιέξοδος. Αν έχετε αμφιβολίες, ζητήστε την βοήθεια της οικογενείας σας. Εκείνοι ξέρουν τι χρειάζεστε και θα σας το παρέχουν απλόχερα.
Τον Σεπτέμβριο προτεραιότητα για εσάς θα είναι η ζωή σας, τα επαγγελματικά σας και η δημόσια εικόνα σας. Φαίνεται ότι ήλθε ο καιρός να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάψετε τις γέφυρες με το παρελθόν σας. Δείχνοντας σεβασμό σε αυτό, θα έχετε πάντα γερές βάσεις για να φτιάχνετε το μέλλον σας.

Ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας που θα βρείτε παλιούς γνώριμους και θα το ρίξετε στο γλέντι μαζί τους! Καλά νέα για εσάς, κακά για το πορτοφόλι σας.
Ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας όπου όλα θα λειτουργούν ώστε να ηρεμήσετε. Απολαύστε την γαλήνη των ημερών μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
Τον Δεκέμβριο ξεκινάτε επιτέλους δυνατά την προσωπική σας επέκταση! Η τύχη είναι με το μέρος σας! Μόνο να μην ξεχάσετε ούτε τους δικούς σας ανθρώπους, ούτε και τι τραβήξατε για να φθάσετε εδώ που φθάσατε. Η σοφία και η ανοησία είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Στο χέρι σας είναι η επιλογή.

Αιγόκερως

Τον Ιανουάριο θα χρειαστεί να αποφασίσετε τι είδους σχέσεις θέλετε. Η περίοδος ευνοεί τόσο τις πολύ παθιασμένες, όσο και τις μόνιμες. Το θέμα είναι αν αντέχετε να καλύπτετε συναισθηματικά έναν άνθρωπο που ζητά τα πάντα, ή απλά θέλετε να νιώσετε το ακραίο. Στην περίπτωση που επιλέξετε το ακραίο, ένας φίλος σας ή άτομα μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, θα σας προσφέρουν αυτά που επιθυμεί η καρδιά σας.
Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας δύσκολος μήνας για εσάς. Οικονομικά θα πρέπει να μαζευτείτε επειδή θα έχετε αρκετά μεγάλα έξοδα. Στον έρωτα, φαίνεται να επιλέγετε το σίγουρο έναντι του μεγαλειώδους. Το άτομο όμως που σας ενδιαφέρει, θα προσπαθήσει να σας αλλάξει την γνώμη. Από εκεί και πέρα, εσείς πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα επιλέξετε να κάνετε κάτι με ένα άλλο άτομο προκειμένου να νιώσετε ποθητοί και ποθητές, ίσως με ένα άτομο από το παρελθόν.
Τον Μάρτιο θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε παθιασμένες στιγμές, και να βιώσετε το μαγικό παραμύθι του έρωτα. Το κακό είναι πως η λογική πάντα θα σας λέει ότι είναι κακό να κτίζεις στην άμμο παλάτια. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν να νιώσετε ότι δεν μπορούν οι άλλοι να καταλάβουν, πόσο ευαίσθητοι κι ευαίσθητες είστε κατά βάθος.
Τον Απρίλιο θα έχετε ευχάριστα νέα από άτομα που σας αγαπούν, τα οποία σας καλούν να τα ακολουθήσετε και όπου σας βγάλει. Το κακό είναι, πως δύσκολα θα κάνετε το βήμα που απαιτείται, εκτός κι αν αποφασίσετε να διαλύσετε τα πάντα στην ζωή σας.
Τον Μάιο θα πρέπει να επιλέξετε τελικά εάν θέλετε τον έρωτα στην ζωή σας ή την ασφάλειά σας. Και τα δύο δεν μπορείτε να τα έχετε. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να ξέρετε πως δεν θα έχετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης, για αυτό πάρτε τον χρόνο σας.
Τον Ιούνιο θα έχετε εργασιακές ευκαιρίες, τις οποίες δεν πρέπει να χάσετε επειδή φοβάστε τα ανοίγματα. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε εσείς οι ίδιοι για το τί πρέπει να κάνετε, ζητήστε από την οικογένειά σας να αποφασίσουν εκείνοι για το τί είναι το καλύτερο για εσάς.
Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που θα σας χαρίσει απίστευτα έντονες στιγμές, αρκεί να χαλαρώσετε επιτέλους και να μην τα μετράτε όλα με όρους κατοχής. Πρέπει να καταλάβετε ότι οι άνθρωποι, είτε είναι σύντροφοι είτε είναι συνεργάτες, μπορούν να σας δώσουν αυτά που ζητάτε χωρίς να τα απαιτείτε.

 

Τον Αύγουστο θα υπάρξουν όλες εκείνες οι ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα, είτε μέσω μίας συνεργασίας, είτε με το να κάνετε το προσωπικό σας άνοιγμα. Αν δεν κολλήσετε στο τι κεφάλαιο χρειάζεστε ή κινηθείτε διστακτικά, τότε απλά θα τις χάσετε, και αυτού του είδους τις ευκαιρίες δεν θα τις έχετε ξανά.
Τον Σεπτέμβριο θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε από την πίεση που δέχεστε, ή που προκαλείτε μόνοι σας. Χρησιμοποιείστε αυτό το διάστημα για να κατασταλάξετε σε αυτό που είναι εφικτό και όχι σε αυτό που είναι ουτοπικό.
Τον Οκτώβριο θα σας δοθούν επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να προσεγγίσετε με προσοχή. Εδώ ισχύει η παροιμία πως «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός». Αν το ένστικτό σας σας λέει να μην προχωρήσετε, να μην το κάνετε. Προσέξτε επίσης να έχετε ξεκαθαρίσει τι χρήματα θα βάλετε, ποιος θα είναι ο μισθός σας, ή, τι χρήματα θα πάρετε πίσω.
Τον Νοέμβριο θα βρεθείτε με φίλους από το παρελθόν και θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Ίσως ανάμεσα σε αυτούς τους φίλους να υπάρξει κι ένας ή μία πρώην, με τον οποίον ή την οποία θα κάνετε και πάλι ερωτικό δεσμό.

Τον Δεκέμβριο θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να ξεφύγετε από τον μικρόκοσμό σας και να πλεύσετε σε ανοικτά πελάγη. Ο φόβος σας είναι εκείνος όμως που θα σας παραλύσει, καθώς επίσης και τα λόγια των ανθρώπων που έχετε δίπλα σας. Όμως, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.

Υδροχόος

Τον Ιανουάριο θα πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές σας δοσοληψίες και τις σχέσεις σας. Φαίνεται πως κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευθούν την καλή σας διάθεση, αλλά εσείς δεν πρόκειται να το επιτρέψετε. Επίσης είναι πολύ πιθανό να διαλύσετε μία σχέση επειδή νιώθετε ότι σας πνίγει.
Τον Φεβρουάριο θα επιστρέψετε σε μία παλαιά ερωτική σχέση, είτε για καλό είτε για κακό. Φαίνεται πως ο κύκλος με το άτομο αυτό δεν έχει κλείσει, και πρέπει να ολοκληρωθεί. Η απόφαση όμως που θα πάρετε, θα είναι οριστική για αυτό μην αποφασίσετε στο πόδι.
Τον Μάρτιο θα πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε τα οικονομικά σας. Το διάστημα αυτό, είναι πιθανόν να χάσετε χρήματα, να σας κλέψουν ή να μπλέξετε με απατεώνες. Για αυτό, σε κάθε ύποπτη κίνηση, να είστε έτοιμοι να πάρετε τα μέτρα σας.
Ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας που θα σας βγάλει από τα αρνητικά γεγονότα των προηγούμενων μηνών. Θα χρειαστεί όμως να επιδείξετε σκληρότητα σε όσους αρνούνται να αποδεχθούν αυτά που τους λέτε ή τις τελεσίδικες αποφάσεις σας.

 

Τον Μάιο θα έχετε την δυνατότητα να συνειδητοποιήσετε την αξία της οικογένειάς σας, ειδικά αν αντιμετωπίσετε προβλήματα στην εργασία σας. Επίσης, θα σας δοθούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να είστε 100% σίγουροι εάν θέλετε να τις δεχθείτε. Αν νιώσετε προβληματισμένοι, ζητήστε την βοήθεια των γονέων ή του συντρόφου σας.
Τον Ιούνιο θα βάλετε στην ζωή σας ξανά έναν έρωτα από το παρελθόν, κάτι όμως που γνωρίζετε ότι δεν σας κάνει καλό. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε ότι είναι καιρός να παρατήσετε τα πάντα (εργασία, υποχρεώσεις κ.ο.κ) και να ασχοληθείτε με τον έρωτα. Δεν αποκλείεται να κάνετε πολλαπλές σχέσεις αυτήν την περίοδο.
Ο Ιούλιος θα είναι ο μήνας όπου θα σοβαρευτείτε. Καλή η ανέμελη ζωή, αλλά κάποια στιγμή χρειάζεται να δείτε τις επιπτώσεις που έχει η έλλειψη σοβαρότητος και μέτρου στην καθημερινότητά σας. Θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τον εαυτό σας, εάν δεν θέλετε να καταλήξετε γραφικοί επαναστάτες χωρίς όρια.
Ο Αύγουστος θα είναι ένας σημαντικός μήνας για την εξέλιξη των σχέσεών σας, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε είναι προσωπικές. Επαγγελματικά, θα κάνετε συνεργασίες αλλά για να είναι επιτυχημένες, θα πρέπει να μην είστε εγωιστές και να δέχεστε και την γνώμη των υπολοίπων. Σε προσωπικό επίπεδο, ετοιμαστείτε για μία σημαντική σχέση ή για έναν χωρισμό που θα σας απελευθερώσει από την μιζέρια..
Τον Σεπτέμβριο θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. Θα υπάρξουν έσοδα, έστω και μικρά σε μέγεθος, τα οποία όμως θα σας βοηθήσουν να ισοσκελίσετε τον προϋπολογισμό σας. Επίσης, είναι καλή περίοδος για την ρύθμιση τυχόν χρεών σας προς τρίτους.
Τον Οκτώβριο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε για λίγο την ζωή σας όπως την θέλετε εσείς. Αρκετή δόση «τρέλλας», διασκέδαση με παλαιούς φίλους, πολιτικές συζητήσεις ιδεολογικού περιεχομένου, θα είναι μερικά από αυτά που μπορείτε να περιμένετε.
Ο Νοέμβριος κρύβει σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις για εσάς, οι οποίες θα αποδώσουν και οικονομικά. Είτε η εργασία σας πηγαίνει πολύ καλά ή επιτέλους θα βρείτε εργασία!
Ο Δεκέμβριος αυτός θα είναι πολύ καλός για εσάς καθώς θα διασκεδάσετε πολύ, θα πετύχετε έναν σημαντικό στόχο, θα ερωτευθείτε. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι τα έξοδα, διότι άνετα μπορείτε να συσσωρεύσετε χρέη.

Ιχθείς

Ο Ιανουάριος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για εσάς, διότι και έντονα ερωτικός θα είναι και θα σας φέρει χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε. Για να τα απολαύσετε όλα αυτά θα πρέπει να γίνετε εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Μην περιμένετε το Σύμπαν να σας σερβίρει την επιτυχία έτοιμη στο πιάτο, κυνηγήστε την.
Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας περίεργος μήνας επειδή στην ζωή σας επιστρέφει ένας παλαιός σας έρωτας ή εσείς επιστρέφετε σε μία παλαιά σας σχέση. Δυστυχώς θα υποφέρετε, και το κακό είναι πως το γνωρίζετε ήδη.
Τον Μάρτιο θα βρεθείτε σε εκείνη την θέση όπου τα πάντα θα είναι θολά για εσάς. Αν έχετε προβλήματα με τους ανθρώπους, αφήστε τους δικούς σας να αναλάβουν όλα αυτά που δεν μπορείτε να κάνετε ή να πείτε εσείς. Αν έχετε πρόβλημα με συντρόφους, ακούστε τους, διότι εκείνοι είναι η φωνή της λογικής.
Τον Απρίλιο θα κάνετε πραγματικά μία νέα αρχή. Μην φοβηθείτε να αφήσετε οτιδήποτε παλαιό που σας βαραίνει. Έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και δεν θα χάσετε!
Τον Μάιο θα έχετε κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να βιαστείτε να τις αρπάξετε. Σκεφθείτε πρώτα καλά τί θέλετε, και μετά ελέγξτε εάν μπορείτε πραγματικά να τις αξιοποιήσετε. Επίσης, οι ευκαιρίες αυτές δεν θα χαθούν, οπότε έχετε όλον τον χρόνο δικό σας για να αποφασίσετε.
Τον Ιούνιο κάτι συγχρόνως καλό και κακό, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις ζωές σας. Το θέμα είναι πως οι αποφάσεις ως προς την διαχείριση του γεγονότος θα είναι οριστικές, οπότε μην τις πάρετε στο πόδι, ακόμη κι αν όλοι οι υπόλοιποι σας λένε να κάνετε γρήγορα.
Ο Ιούλιος θα είναι ένας περίεργος μήνας, καθώς θα λειτουργήσει όπως οι Σειρήνες με τον Οδυσσέα. Η ζωή θα είναι τόσο γλυκή που θα θελήσετε να τα παρατήσετε όλα και να ασχοληθείτε με την ανάλαφρη πλευρά της ζωής. Ευτυχώς που το Σύμπαν θα φροντίσει με κάποιον τρόπο να σας υπενθυμίζει τον χρόνο που θα χάνετε από την εκπλήρωση των στόχων σας.
Τον Αύγουστο θα διαπιστώσετε, έστω και δύσκολα, την ανάγκη να «φύγετε» όσο το δυνατόν μπροστά. Η ζωή σας περιμένει, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να δείξετε ότι δεν είστε δειλοί. Από εσάς το Σύμπαν θέλει να πιάσετε την πέτρα και να την στύψετε.
Τον Σεπτέμβριο θα διαπιστώσετε το αυτονόητο, ότι πλέον δεν μπορείτε να είστε απομονωμένοι από τον κόσμο. Την επιτυχία μπορείτε να την γευθείτε όταν δείξετε στον κόσμο την αξία σας. Κάποιοι και κάποιες από εσάς, θα πάρετε την μεγάλη απόφαση, είτε να παντρευτείτε είτε να συζήσετε.
Ο Οκτώβριος θα είναι περίεργος μήνας. Κάποιοι από εσάς θα επιλέξετε να επιστρέψετε σε μία παλαιότερη κατάσταση. Κάποιοι άλλοι θα επιλέξετε τον εύκολο δρόμο για την απόκτηση χρημάτων, ο οποίος βεβαίως θα καταλήξει σε αποτυχία. Ένας αριθμός όμως από εσάς, θα βρει την ευκαιρία να κάνει την αυτοκριτική του και να αντιληφθεί πόσα πράγματα κατέκτησε με το να μην το βάζει κάτω.
Τον Νοέμβριο το Σύμπαν σας δίνει τις ευλογίες του για να ερωτευθείτε παράφορα! Δράξτε λοιπόν την ευκαιρία και μην πείτε όχι στις προτάσεις που θα σας γίνουν!
Τον Δεκέμβριο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις φιλοδοξίες σας πράξη. Όσο και να φανεί παράξενο, πολλοί από εσάς θα προτιμήσετε να μείνετε στα «αυγά» σας παρά να κάνετε το βήμα προς την κοινωνική καταξίωση. Προσπαθήστε για μία φορά στην ζωή σας να τολμήσετε, και δεν θα χάσετε!

 

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια