10 AM | 28 Dec

Πως θα είναι το 2018 για τους Κριούς έως και τους Παρθένους!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο : http://www.periastrologias.gr/

Κριός

Θα είναι τυχερή η χρονιά μου;

Το 2018 θα είναι μία καλή χρονιά για οικονομικά θέματα, κυρίως για αυτά που σχετίζονται με τα έσοδά σας ή τα χρέη σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν έσοδα από πηγές που θεωρούσατε απίθανο να σας φέρουν χρήματα, αλλά αυτές τελικά θα σας τα δώσουν! Επίσης, μία σημαντική αλλαγή πρόκειται να συμβεί στις ζωές σας, και δεν αποκλείεται να είναι τόσο καταλυτική και μεταμορφωτική που δεν θα αναγνωρίζετε τους εαυτούς σας.  Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά ετοιμαστείτε για “αστρικές” πτήσεις διότι κυριολεκτικά ό, τι όνειρα έχετε μπορούν να γίνουν άνετα πραγματικότητα!

 

Από την 1η του χρόνου και μέχρι την 8η Μαρτίου θα πρέπει να ξεπεράσετε τις φοβίες που έχετε, τόσο τις προσωπικές όσο και τις οικονομικές. Σε προσωπικό επίπεδο, σας δίνεται η ευκαιρία να δείξετε και να λάβετε αγάπη και στοργή από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν και από την φύση σας δεν είστε φιλάνθρωποι, αυτό το διάστημα θα αντιληφθείτε ότι ο κόσμος έχει ανάγκες και θα θελήσετε να συνεισφέρετε με ό,τι περνάει από το χέρι σας, έστω και κάτι μικρό. Οικονομικά θα παρουσιάσετε μία μικρή αστάθεια, όχι όμως υπερβολική, καθώς θα επιλέξετε να δείξετε γενναιοδωρία σε άτομα που πιστεύετε ότι την αξίζουν. Επίσης, οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στην εργασία σας δεν θα πρέπει να σας φοβίσουν διότι παρουσιάζονται ευκαιρίες που θα σας αυξήσουν το εισόδημα! Αν έχετε χρέη, τώρα είναι η εποχή να κάνετε ευνοϊκό για εσάς διακανονισμό. Παράλληλα, σε σεξουαλικό επίπεδο, την περίοδο αυτή η ήδη αυξημένη εκ φύσεως λίμπιντό σας ενισχύεται έτι περισσότερο, δίνοντας σας βοήθεια και ανοίγοντας ευκαιρίες για πολλές και άνετες κατακτήσεις!

Από τις 10 Μαρτίου και μέχρι τις 10 Ιουλίου θα δείξετε ένα πιο ευαίσθητο πρόσωπο. Κύριο μέλημά σας θα είναι η φροντίδα της οικογένειά σας και η εργασία σας. Στην οικογένειά σας θα δείξετε όλη σας την αγάπη και για εκείνους θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να μην τους λείψει κάτι. Ακόμη και να μην έχετε πολλά χρήματα, θα έχετε ένα σπίτι και ανθρώπους που στέκονται πλάι σας. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι τον ψυχισμό σας. Αυτό το διάστημα θα βγάλετε στην επιφάνεια κρυμμένο πόνο, κάτι το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία, ώστε να μην σας οδηγήσει στο να ζείτε κάτω από ένα σύννεφο συνεχούς θλίψης.

Από τις 12 Ιουλίου μέχρι τις 11 Νοεμβρίου θα βρεθείτε σε μία θέση όπου τα πάντα θα βρίσκονται απέναντί σας. Εδώ είναι που πρέπει να είστε οι εαυτοί σας, διότι οι ημέρες αυτές θέλουν από εσάς να είστε αληθινοί, σταθεροί, εγκάρδιοι, και να μην επιτρέψετε να γίνετε βορά των ορέξεων κάποιων ατόμων που θέλουν να εκμεταλλευθούν την καλοσύνη σας.

Από τις 11 Νοεμβρίου και μέχρι τέλος του χρόνου ξεκινάει μία περίοδος όπου πραγματικά θα απογειωθείτε. Επειδή είναι πολύ εύκολο να ξελογιαστείτε και να ξεχάσετε αυτά που σας έκαναν να ξεχωρίσετε μέσα στο 2017, θα πρέπει να προσέξετε τα βήματά σας. Προσοχή λοιπόν διότι η εποχή μπορεί να σας ανεβάσει πολύ ψηλά, μπορεί όμως και να σας γκρεμίσει.

Θα έχω περιορισμούς φέτος;

Το 2017 χαρακτηρίστηκε από την ανάγκη να γίνετε πιο σοβαροί και μετρημένοι. Φέτος όμως το Σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ανοίγματα, με γνώμονα πάντα την σωφροσύνη.

Μέχρι την 1η Απριλίου θα πρέπει να αποδείξετε στον κόσμο, ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην ανάληψη πρωτοβουλιών, ώστε να επανέλθει η ζωή σας σε κανονικούς ρυθμούς. Το πρόβλημά σας ήταν ότι με την έλλειψη αποφασιστικότητας και τις αποτυχίες σε προσωπικά ανοίγματα, χάσατε την όρεξή σας για όνειρα. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, αλλά θα πρέπει να περιμένετε το διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 7 Σεπτεμβρίου για να θέσετε σε εφαρμογή όλα όσα αναβάλλατε ή φοβόσασταν να ξεκινήσετε (ειδικά επαγγελματικά).    

Το διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 7 Σεπτεμβρίου θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε από τους περιορισμούς που νιώθετε. Ευτυχώς αυτό δεν θα γίνει ούτε άναρχα ούτε με φασαρία. Η αυτοκυριαρχία θα είναι το χαρακτηριστικό σας γνώρισμα, καθώς με αυτόν τον τρόπο και θα περιορίσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και θα ξεκινήσετε να εφαρμόζετε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου η εξαιρετική δύναμη που σας διακρίνει θα βγει στην επιφάνεια και πλέον τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλοδοξίες σας. Η σοφία που προέρχεται από τις προσεκτικές σας κινήσεις ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για να μεγαλουργήσετε!

Θα είναι ανατρεπτικό το 2018;

Φέτος είναι η χρονιά εκείνη που θα παλινδρομείτε ανάμεσα στις προσωπικές αλλαγές και στις ανατροπές που θα έλθουν στα οικονομικά σας ζητήματα ή στην γενική θεώρηση της ζωής σας.

Το 2018 ξεκινά με εσάς να αντιμάχεστε τις δομικές αλλαγές που πραγματοποιούνται στις ζωές σας, στις οποίες εσείς δεν έχετε κανέναν έλεγχο. Μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου θα προσπαθείτε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Από τις 30 Μαρτίου και μέχρι τις 7 Αυγούστου θα αντιληφθείτε ότι οι απώλειες αυτές θα είναι οριστικές. Όμως, είναι στην ψυχοσύνθεσή σας να μην το βάζετε κάτω, κι εκεί που όλα φαίνονται ότι σας περιορίζουν εσείς θα βρείτε τον δρόμο να ξεφύγετε και να αρχίσετε και πάλι από την αρχή.

Από τις 9 Αυγούστου και μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα διαπιστώσετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας κυρίως στο οικονομικό πεδίο, και πλέον όλα είναι ευνοϊκότερα, και σε προσωπικό επίπεδο, αφού πλέον είστε σίγουροι και σίγουρες για αυτό που είστε. Για αυτό άλλωστε θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την καλή σας τύχη για να διορθώσετε ό,τι λάθη ή παραλείψεις έγιναν στο παρελθόν, κάτι το οποίο θα αρχίσει να συμβαίνει από τις 6 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του έτους. Το νήμα που αρχίζει εκείνη την περίοδο να ξετυλίγεται είναι αρκετά μπερδεμένο, αλλά θα είστε αποφασισμένοι κι αποφασισμένες να το λύσετε.

Υπάρχει κάτι που θα με φοβίζει;

Το πρόβλημά σας είναι πως εδώ και καιρό έχετε χάσει τον δρόμο σας. Έχετε κατακερμαστιστεί τόσο που κι εσείς δεν ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε. Όμως, η ζωή σας αρχίζει από την πρώτη του χρόνου και μέχρι τις 16 Ιουνίου να έχει μια πιο θετική αύρα. Το κακό είναι πως φοβάστε να κάνετε τα απαραίτητα βήματα ή ότι φοβάστε ότι θα κάνετε κάτι πρόωρα. Ευτυχώς που από τις 5 Απριλίου και μέχρι τις 16 Ιουνίου θα αντιληφθείτε ότι ό,τι είναι να κάνετε θα πρέπει να το κάνετε με συνετό τρόπο.

Από τις 18 Ιουνίου και μέχρι τις 25 Νοεμβρίου θα αντιληφθείτε την ανάγκη να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις ακόμη κι όταν όλα δείχνουν ότι σας το επιτρέπουν. Ακόμη κι όταν υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που σας λένε ότι πρέπει να κάνετε γρήγορα, εσείς θα πρέπει να κινηθείτε αργά. Οι παρορμητικές κινήσεις και η έλλειψη αξιολόγησης των επιπτώσεων που ενδεχομένως να έχουν οι αποφάσεις σας, μπορούν κάλλιστα να σας βάλουν σε μπελάδες.

Από τις 27 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου θα διαπιστώσετε τελικά πόσο συνετό ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Η υπευθυνότητα που θα επιδείξετε αυτό το διάστημα και η διάθεση για δουλειά πάνω σε όλα αυτά που σας φοβίζουν θα σας οδηγήσουν στο να βρείτε ξανά τον δρόμο σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι ρόδινα, αλλά στις δυσκολίες φαίνεται ο σωστός ο χαρακτήρας.

Θα υπάρξει κρίση φέτος ή να περιμένω αλλαγές;

Η ζωή σας αλλάζει και το αντιλαμβάνεστε. Η επαγγελματική κρίση που περνάτε, η κρίση αξιών, η έλλειψη φιλοδοξιών, η αλλαγή της κοινωνικής σας θέσης, οι υποχρεώσεις έναντι της κοινωνίας, όλα αυτά είναι δείγματα των ζητημάτων που σας ταλανίζουν προσωπικά και επαγγελματικά εδώ και καιρό τώρα. Το πρόβλημά σας είναι ότι σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζείτε αντί να κοπιάσετε μεταμορφώνοντας ή προσαρμόζοντας την ζωή σας, έχετε εισέλθει σε έναν φαύλο κύκλο γκρίνιας και απογοήτευσης. Αντί να κάνετε κάτι λοιπόν προς αυτήν την κατεύθυνση, εσείς μιλάτε και λέτε ό,τι σας κατέβει. Το Σύμπαν όμως θέλει να σας δώσει να καταλάβετε ότι κάποια πράγματα αλλάζουν θέλετε δεν θέλετε. Σύντομα θα αλλάξετε οριστικά και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, με έμφαση στον οικονομικό, καθώς η Κρίση σας έχει κτυπήσει αλύπητα. Ευτυχώς που μεταξύ 21ης Απριλίου και 1η Οκτωβρίου τα πράγματα χαλαρώνουν τόσο όσο χρειάζεται για να καταλάβετε ότι σας περιμένει πολλή δουλειά από πλευράς σας αν θέλετε να παραμείνετε στην κορυφή της ζωής σας ή αν θα είστε οι ουραγοί τον εξελίξεων.

Από τις 3 Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου η τύχη σας βοηθάει κάπως, ώστε να αποκτήσετε και πάλι την δυναμικότητά σας, την αυτοπεποίθησή σας, και το θάρρος σας.

 

Ταύρος

Πού θα έχετε επέκταση φέτος;

Το 2018 θα είναι μία καλή χρονιά για θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν έσοδα από πηγές που δεν πιστεύατε ποτέ ότι θα πάρετε χρήματα, αλλά αυτές τελικά θα αποδειχθούν προσοδοφόρες! Επίσης, μία σημαντική αλλαγή πρόκειται να συμβεί στις ζωές σας, τόσο μεταμορφωτική και ανατρεπτική που δεν θα αναγνωρίζετε τους εαυτούς σας. Ίσως να είναι η εποχή που επιτέλους θα παντρευτείτε.  Από τις 8 Νοεμβρίου η σημαντική αύξηση των εσόδων και των κερδών σας θα απογειώσει την χαρά σας!

Από την 1η του χρόνου και μέχρι την 8η Μαρτίου θα πρέπει να ξεπεράσετε τις φοβίες που έχετε, τόσο τις προσωπικές όσο και τις οικονομικές. Σε προσωπικό επίπεδο, σας δίνεται η ευκαιρία να δείξετε και να λάβετε αγάπη και στοργή από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν και η φιλανθρωπία δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα σας, αυτό το διάστημα θα αντιληφθείτε ότι ο κόσμος έχει ανάγκες και θα παράσχετε μέσα στα όρια του δυνατού βοήθεια σε όσους την χρειάζονται. Οικονομικά θα είστε κάπως ασταθείς, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Αυτό θα συμβεί επειδή θα δείξετε γενναιοδωρία σε άτομα που πιστεύετε ότι την αξίζουν. Μην αφήσετε την φυσική σας φοβία απέναντι σε κάθε αλλαγή να σας επηρεάσει αρνητικά, διότι μέσω αυτών των αλλαγών παρουσιάζονται ευκαιρίες που θα σας αυξήσουν το εισόδημα! Παράλληλα, σεξουαλικά, η έντονη λίμπιντο που θα σας διακρίνει θα σας δώσει πολλές και άνετες κατακτήσεις!

Από τις 10 Μαρτίου και μέχρι τις 10 Ιουλίου θα δείξετε ένα πιο ευαίσθητο πρόσωπο. Κύριο μέλημά σας θα είναι η φροντίδα όλων εκείνων που δεν μπορούν να σταθούν μόνοι τους στα πόδια τους, ιδιαίτερα όταν μεταξύ αυτών είναι και αγαπημένοι σας φίλοι. Ακόμη και να μην έχετε πολλά χρήματα, θα φροντίσετε να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας προκειμένου να τους απαλύνετε τον πόνο. Προσέξτε όμως τον ψυχισμό σας, αφού αυτό το διάστημα αναδύονται βαθιά κρυμμένοι πόνοι. Αντιμετωπίστε το γεγονός αυτό με ψυχραιμία ώστε να μην βρεθείτε να ζείτε κάτω από ένα σύννεφο συνεχούς θλίψης.

Από τις 12 Ιουλίου και μέχρι τις 11 Νοεμβρίου όλοι και όλα βρίσκονται απέναντί σας. Παραμείνετε οι εαυτοί σας, διότι οι ημέρες αυτές θέλουν από εσάς να είστε αληθινοί, σταθεροί, εγκάρδιοι. Προσέξτε όμως, διότι εκείνη την περίοδο θα αποπειραθούν να εκμεταλλευθούν την καλοσύνη σας. Πείτε τους “όχι” πριν  σας πληγώσουν.

Από τις 11 Νοεμβρίου και μέχρι τέλος του χρόνου ξεκινάει μία περίοδος όπου πραγματικά θα απογειωθείτε. Σίγουρα, εκ φύσεως δεν ξελογιάζεστε εύκολα και διαχειρίζεστε με σύνεση τα οικονομικά σας, αλλά επειδή οι μέρες εκείνες έχουν την δυνατότητα να σας παρασύρουν, προσέξετε  μην πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων αυτά που σας δόθηκαν μέσα στο 2017. Είναι μια εποχή που με την ίδια ευκολία που σας ανέβασε δύναται να σας κατακρημνίσει.

Που θα έχετε περιορισμούς;

Το 2017 χαρακτηρίστηκε από την ανάγκη να γίνετε πιο σοβαροί και μετρημένοι, κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Φέτος όμως το Σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ανοίγματα πάντα με γνώμονα την σωφροσύνη και το μέτρο.

Μέχρι την 1η Απριλίου θα πρέπει να αποδείξετε στον κόσμο, ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην ανάληψη πρωτοβουλιών οι οποίες θα επαναφέρουν την ζωή σας σε κανονικούς ρυθμούς. Το πρόβλημά σας ήταν ότι με την έλλειψη αποφασιστικότητας και τις αποτυχίες σε προσωπικά οικονομικά ανοίγματα, χάσατε την όρεξή σας για όνειρα. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, αλλά θα πρέπει να περιμένετε το διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 7 Σεπτεμβρίου για να θέσετε σε εφαρμογή όλα όσα αναβάλλατε ή φοβόσασταν να ξεκινήσετε (ειδικά σε θέματα συνεργασιών).    

Το διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 7 Σεπτεμβρίου θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε από τους περιορισμούς που νιώθετε. Ευτυχώς αυτό γίνεται εν ηρεμία και τάξη. Η αυτοκυριαρχία θα είναι εκείνη η αρετή που θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να ξεκινήσετε την εφαρμογή όλων όσων το μυαλό σας σχεδίασε.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου η εξαιρετική δύναμη που σας διακρίνει θα βγει στην επιφάνεια και πλέον τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά σας. Η σοφία που προέρχεται από τις προσεκτικές κινήσεις που κάνετε σας ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για να μεγαλουργήσετε!

 Που θα έχετε ανατροπές;

Φέτος είναι η χρονιά εκείνη που αγωνίζεστε να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα στις προσωπικές αλλαγές και στις ανατροπές που προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες, και στην ανάγκη να προσαρμοστείτε στον νέο τρόπο θεώρησης της ζωής σας.

 Το 2018 ξεκινά με εσάς να προβάλλετε σθεναρή αντίσταση στις ριζικές και εκ βάθρων αλλαγές που πραγματοποιούνται στις ζωές σας, στις οποίες εσείς δεν έχετε κανέναν έλεγχο. Μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου θα προσπαθείτε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Από τις 30 Μαρτίου και μέχρι τις 7 Αυγούστου θα αντιληφθείτε ότι οι απώλειες αυτές θα είναι μόνιμες. Όμως, είναι στην ψυχοσύνθεσή σας να μην το βάζετε κάτω. Με πείσμα και υπομονή θα βρείτε τον δρόμο να σταθεροποιηθείτε, και αν χρειαστεί να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή. 

Από τις 9 Αυγούστου και μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα διαπιστώσετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας καθώς πλέον είστε σίγουροι και σίγουρες για αυτό που είστε και για τις δυνατότητές σας. Με σύμμαχο την καλή σας τύχη θα  διορθώσετε ό,τι λάθη ή παραλείψεις είχατε αφήσει πίσω σας, αρχής γενομένης από τις 6 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του έτους. Οι καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί θυμίζουν λαβύρινθο άλλα με πείσμα και επιμονή θα βρείτε την έξοδο από αυτόν.

 Που θα έχετε έμπνευση ή ψευδαισθήσεις;

Το πρόβλημά σας είναι πως εδώ και καιρό βρίσκεστε εκτός πορείας. Έχετε μοιράσει τον εαυτό σας σε τόσα κομμάτια που ούτε κι εσείς δεν ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε. Όμως, η ζωή σας αρχίζει από την πρώτη του χρόνου μέχρι τις 16 Ιουνίου να παίρνει θετική χροιά. Το κακό είναι πως φοβάστε να κάνετε τα βήματα που απαιτούνται ή προκειμένου να απωθήσετε τις φοβίες σας να προβαίνετε σε βεβιασμένες ενέργειες. Ευτυχώς που από τις 5 Απριλίου και μέχρι τις 16 Ιουνίου αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να ενεργήσετε με εγκράτεια και σύνεση.

Από τις 18 Ιουνίου και μέχρι τις 25 Νοεμβρίου θα αντιληφθείτε την ανάγκη να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και να παραμείνετε σταθεροί και σταθερές, ακόμη κι όταν όλα δείχνουν ότι η παρόρμηση επιτρέπεται. Έστω κι  αν υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που σας βιάζουν, εσείς θα πρέπει να ακολουθήσετε το ρητό “σπεύδε βραδέως”. Οι βεβιασμένες κινήσεις και η έλλειψη αξιολόγησης των επιπτώσεων που μπορεί να έχουν οι αποφάσεις σας, μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.

Από τις 27 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου θα διαπιστώσετε τελικά πόσο συνετό ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Η υπευθυνότητα που θα επιδείξετε αυτό το διάστημα και η διάθεση για δουλειά πάνω σε όλα αυτά που σας φοβίζουν, θα σας οδηγήσουν στο να βρείτε ξανά τον δρόμο σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι ρόδινα. Στις δυσκολίες όμως φαίνεται και πλάθεται  ο σωστός ο χαρακτήρας.

 Που σας περιμένει κρίση ή αλλαγή;

Η ζωή σας αλλάζει και το αντιλαμβάνεστε . Το άγριο ξύπνημα από τα όνειρα που κάνατε, η κρίση αξιών, η αλλαγή της κοινωνικής σας θέσης, οι υποχρεώσεις έναντι της κοινωνίας, είναι μέρος της εικόνας από ότι περνάτε εδώ και καιρό. Το πρόβλημά σας είναι ότι σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζείτε αντί να επιφέρετε τις δέουσες αλλαγές στην ζωή σας, έχετε εισέλθει σε έναν φαύλο κύκλο γκρίνιας και απογοήτευσης. Αντί να κάνετε κάτι λοιπόν, εσείς μιλάτε και λέτε ό,τι περνάει από το κεφάλι σας. Το Σύμπαν όμως θέλει να σας διδάξει ότι κάποια πράγματα αλλάζουν ανεξάρτητα από την προσωπική σας βούληση. Σύντομα θα αλλάξετε οριστικά ή η κρίση θα σας κτυπήσει και αλύπητα στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, με έμφαση τον προσωπικό τομέα. Ευτυχώς που μεταξύ 21ης Απριλίου και 1ης Οκτωβρίου τα πράγματα χαλαρώνουν τόσο όσο για να έχετε χρόνο και νου να αντιληφθείτε πως χρειάζεται πολλή δουλειά αν θέλετε να παραμείνετε στην κορυφή της ζωής σας. Αλλιώς,  θα άγεστε και θα φέρεστε και η ζωή θα σας παρασύρει χωρίς να την ελέγχετε.

Από τις 3 Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου ένα ευχάριστο αεράκι τύχης αναζωογονεί την δυναμικότητά σας, την αυτοπεποίθησή σας, και το θάρρος σας

 

Δίδυμοι

Πού θα έχετε επέκταση φέτος;

Το 2018 θα είναι μία καλή χρονιά σε θέματα εργασίας και υγείας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να δείτε εισροές κεφαλαίων και από εισοδηματικές πηγές που δεν αναμένατε ποτέ! Μια ριζική αλλαγή θα συμβεί στις ζωές σας, η οποία θα σας μεταμορφώσει σε σημείο που δεν θα αναγνωρίζετε καν τους εαυτούς σας.  Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά να είστε έτοιμοι να βιώσετε έντονες στιγμές με καινούριες σχέσεις ή συνεργασίες, ή, την αναζωπύρωση της υφιστάμενης σχέσεώς σας.

Από την 1η του χρόνου και μέχρι την 8η Μαρτίου θα πρέπει να βρείτε τρόπο να διασκεδάσετε τις φοβίες που έχετε, κυρίως τις οικονομικές και δευτερευόντως τις προσωπικές. Το συναίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο σας ενισχύεται και πιθανόν να το εκφράσετε με μικρές ή μεγάλες δωρεές, ο καθένας με ότι δυνατότητες έχει. Την οικονομική σας ισορροπία επηρεάζει αρνητικά η εμπιστοσύνη που δείχνετε σε συγκεκριμένα άτομα για τα οποία εσφαλμένα έχετε την εντύπωση ότι αξίζουν. Επίσης, αποδεχτείτε με χαρά κάθε αλλαγή που επέρχεται στην εργασία σας γιατί αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των εσόδων σας! Αν έχετε χρέη, τώρα είναι η εποχή να κάνετε ευνοϊκό για εσάς διακανονισμό. Φλερτάρετε και δεν θα χάσετε. Η ενισχυμένη λίμπιντό σας προσδίδει αυτοπεποίθηση και αυτό έχει πάντα θετικό αποτέλεσμα στον τομέα του ερωτικού παιχνιδιού!

 Από τις 10 Μαρτίου και μέχρι τις 10 Ιουλίου θα δείξετε ένα πιο ευαίσθητο πρόσωπο. Αν και το κύριο μέλημά σας θα είναι η εργασία, δεν θα παραλείψετε να κάνετε κάποιας μορφής κοινωνικό έργο. Ακόμη και να μην το επιτρέπει η τσέπη σας, θα βρείτε τρόπο να προσφέρετε. Διαφυλάξτε την ψυχολογία σας και μην αφήσετε εσωτερικούς πόνους, που τώρα βρίσκουν διέξοδο, να εκφραστούν και να σας αποσυντονίσουν. Να σκέφτεστε ότι η ζωή είναι πάντα ωραία ακόμα και τις πιο άσχημες μέρες!

 Από τις 12 Ιουλίου μέχρι τις 11 Νοεμβρίου έχετε όλο το σύμπαν απέναντί σας, είτε λόγω καθυστερήσεων που σημειώνονται  είτε λόγων ατόμων που επιστρέφουν και προκαλούν με την επιστροφή τους έντονα συναισθήματα. Αντιμετωπίστε την κατάσταση με όλη την ειλικρίνεια και σταθερότητα σας και δείξτε καλοσύνη σας μόνο σε όσους αποδεδειγμένα την αξίζουν.

Από τις 11 Νοεμβρίου και μέχρι τέλος του χρόνου ο τομέας των σχέσεων, τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές, γνωρίζουν σπουδαία άνθιση.  Μην παρασυρθείτε  και μην ξεχάσατε όσα με κόπο και πόνο μάθατε στο 2017. Κάντε συνετές επιλογές και προσέξτε την πορεία σας. Οι άνθρωποι που σας οδήγησαν στο ζενίθ, μπορούν να σας δώσουν εισιτήριο και για το ναδίρ .

 Που θα έχετε περιορισμούς;

Το 2017 είχε μια σημαντική επιταγή για εσάς, την σοβαρότητα και την σύνεση στις συνεργασίες σας. Ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που τελικά αποφασίσατε και καταφέρατε να ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό σας. Φέτος όμως το Σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ανοίγματα. Θυμηθείτε να κουβαλάτε μαζί σας το μάθημα του προηγούμενου έτους και να πορεύεστε σε κάθε τι νέο πάντα με σύμβουλο την σωφροσύνη.

Μέχρι την 1η Απριλίου οφείλετε να δείξετε την ικανότητα σας να ελέγχετε την ζωή σας και να την οδηγείτε με τους ρυθμούς που επιθυμείτε  Το πρόβλημά σας ήταν ότι η έλλειψη αποφασιστικότητας και οι αποτυχίες σε “ανοίγματα” με άλλους ανθρώπους, μείωσαν την διάθεση και την πίστη σας στο όνειρο. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, αλλά θα πρέπει να περιμένετε το διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 7 Σεπτεμβρίου, για να θέσετε σε εφαρμογή όλα όσα αναβάλλατε ή φοβόσασταν να ξεκινήσετε (ειδικά οικονομικά).    

Το διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 7 Σεπτεμβρίου θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε από τους περιορισμούς που νιώθετε. Είστε τυχεροί διότι θα δραπετεύσετε χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες από τα όποια όρια είχατε θέσει. Έτσι απλά και όμορφα. Η αυτοκυριαρχία σας διέπει και έτσι περιορίζετε τα αρνητικά σας συναισθήματα της περιόδου, κάτι το οποίο σας αφήνει να ξεκινήσετε την εφαρμογή των σχεδίων σας.

 Από τις 7 Σεπτεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου η εξαιρετική δύναμη που θα δείξετε θα διώξει κάθε εμπόδιο στις φιλοδοξίες σας. Η σοφία που κατακτήθηκε μέσα από προσεκτικά βήματα και τις συνετές κινήσεις σας ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για να δημιουργήσετε μεγαλειώδη πράγματα!

Που θα έχετε ανατροπές;

Φέτος είναι η χρονιά εκείνη που θα βρεθείτε μέσα στην δίνη που προκαλούν στην ζωή σας οι ανατροπές που έρχονται και οι αλλαγές στόχων. Το γεγονός ότι δεν θα καταφέρετε ή θα πασχίζετε για να διατηρείτε τον έλεγχο όλων των πτυχών της ζωής σας, σας κάνει να νιώθετε άβολα.

Το 2018 ξεκινά με εσάς να δίνετε μάχη να διατηρήσετε τις σταθερές σας και να μην επηρεάζουν όλες αυτές οι αλλαγές τους στόχους που έχετε θέσει. Δεν καταφέρνετε να διατηρείτε τον έλεγχο πάντα.  Άλλοτε νιώθετε ότι μπορείτε να κατακτήστε τον κόσμο όλον και άλλοτε την γη να φεύγει κάτω από τα πόδια σας. Μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου θα προσπαθείτε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία και σας ζητά να ενσωματώσετε αλλαγές.

 Από τις 30 Μαρτίου και μέχρι τις 7 Αυγούστου βεβαιώνεστε πως ό,τι έχει χαθεί δεν μπορεί να επανέλθει και πως οι μεταβολές επέφεραν μη αναστρέψιμες καταστάσεις. Όμως, είναι στην ψυχοσύνθεσή σας να μην το βάζετε κάτω, κι εκεί που όλα φαίνονται ότι σας περιορίζουν εσείς θα βρείτε τον δρόμο να ξεφύγετε και να κάνετε νέα ξεκινήματα.

Από τις 9 Αυγούστου και μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα νιώσετε την εύνοια της τύχης. Την καλή σας τύχη θα χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας, κυρίως όταν κληθείτε να συμμαζέψετε αμέλειες, παραβλέψεις, και σφάλματα του παρελθόντος, κάτι το οποίο θα αρχίσει να συμβαίνει από τις 6 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του έτους. Οι καταστάσεις περίπλοκες και δαιδαλώδεις αλλά εσείς θα αποδειχθείτε ικανοί και δυνατοί λύτες!

Που θα έχετε έμπνευση ή ψευδαισθήσεις;

Το πρόβλημά σας είναι πως εδώ και καιρό χάσατε ή ξεχάσατε λίγο τους στόχους που είχατε θέσει, είτε σε επίπεδο επαγγελματικό, είτε αυτοί αφορούσαν θέματα σταδιοδρομίας, είτε ακόμη και φιλοδοξιών. Σπάσατε την ψυχή και το μυαλό σας σε τόσα κομμάτια που σχεδόν έχετε αποδομήσει το σύνολο της προσωπικότητάς σας. Όμως, η ζωή σας έχει πιο θετικές όψεις από την πρώτη του χρόνου έως τις 16 Ιουνίου. Μην βιαστείτε να κάνετε κινήσεις αλλά και μην φοβηθείτε να πορευθείτε αλλιώς. Ευτυχώς που από τις 5 Απριλίου και μέχρι τις 16 Ιουνίου συνειδητοποιείτε πως όλα πρέπει να γίνουν με συνετό τρόπο.

Από τις 18 Ιουνίου και μέχρι τις 25 Νοεμβρίου καταλαβαίνετε ότι παρόλο που οι παρορμήσεις ευνοούνται, εσείς πρέπει να φανείτε σταθεροί και προσεκτικοί. Ακόμη κι όταν υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που σας ωθούν, εσείς θα πρέπει να αντιστέκεστε και να βαδίζετε με αργά και σταθερά βήματα. Αν αφεθείτε στην ταχύτητα της εποχής και στις εύκολες και αβασάνιστες αποφάσεις θα μπλέξετε.

Από τις 27 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου θα νιώσετε ικανοποίηση που κατορθώσατε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Η υπευθυνότητα που θα επιδείξετε αυτό το διάστημα και η διάθεση να εργαστείτε για να αντιμετωπίσετε κάθε φοβία σας θα σας οδηγήσουν στο να βρείτε ξανά τον δρόμο σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι ρόδινα, αλλά οι δυσκολίες πλάθουν προσωπικότητες και οδηγούν σε επιτυχίες.

Που σας περιμένει κρίση ή αλλαγή;

Η ζωή σας αλλάζει και το έχει καταλάβει και το τελευταίο κύτταρο στο σώμα σας. Η κρίση σε κάθε τομέα της προσωπικής και κοινωνικής ζωής σας, όλες αυτές οι ριζοσπαστικές αλλαγές και οι κοινωνικές επιταγές στοιχειοθετούν την κατάσταση που διέρχεστε εδώ και καιρό τώρα. Το πρόβλημά σας είναι ότι σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζείτε αντί να αποδεχτείτε και να ενσωματώσετε τις αλλαγές αυτές, γκρινιάζετε, μιζεριάζετε και απογοητεύεστε καθημερινά. Ένα συνεχές παράπονο έχει αντικαταστήσει την διάθεση σας για πράξη. Το Σύμπαν σας δείχνει όμως ότι γυρίζει και αλλάζει χωρίς να σας ρωτήσει!!!Είτε θα επιλέξετε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές είτε η κρίση και ειδικά η οικονομική θα σας πλήξει. Ευτυχώς που μεταξύ 21ης Απριλίου και 1η Οκτωβρίου παίρνετε μια ανάσα και αντιλαμβάνεστε όλα όσα πρέπει να κάνετε για να μπείτε ξανά στο τιμόνι της ζωή σας.

Από τις 3 Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου η θεά Τύχη σας χαϊδεύει και βρίσκετε και πάλι την δυναμικότητά σας, την αυτοπεποίθησή σας, και το θάρρος σας.

 

Καρκίνος

 Πού θα έχετε επέκταση φέτος;

Το 2018 θα είναι μία καλή χρονιά για ερωτικά ζητήματα και θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Δεν αποκλείεται φέτος να δημιουργήσετε μια καινούργια σχέση ή να ξεκινήσετε μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία, την ίδια στιγμή που παράλληλα βάζετε τέλος σε παλαιότερες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Μάλιστα, μπορεί να είναι η χρονιά που μπορεί να αποκτήσετε ένα παιδί, ή να κάνετε τον γάμο σας, ή να κάνετε εκείνο το επαγγελματικό άνοιγμα που πάντα θέλατε.

Μέσα από μια σειρά έντονων και διαπλαστικών γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στην ζωή σας, αναγεννάσθε και εκπλήσσεσθε ακόμα και οι ίδιοι με τον νέο σας εαυτό. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά ετοιμαστείτε να ασχοληθείτε με τα εργασιακά σας, τα οποία θα έχουν εύνοια.

Από την 1η του χρόνου και μέχρι την 8η Μαρτίου θα πρέπει να βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε κάθε φοβία που έχετε, κυρίως τις προσωπικές. Σε προσωπικό επίπεδο, την χρονιά αυτή, η αγάπη, η φροντίδα και η στοργή σας προσφέρεται απλόχερα από τα πιο οικεία και αγαπημένα σας πρόσωπα. Επί πλέον, αυτήν την χρονιά η φιλανθρωπία σας, που αποτελεί γονιδιακή εγγραφή του χαρακτήρα σας, θέλει να εκφραστεί έτι περισσότερο και εσείς συνεισφέρετε με ό,τι δυνάμεις και ευκαιρίες έχετε στον συνάνθρωπό σας. Οικονομικά ταλανίζεστε ελαφρώς, καθώς αποδεικνύεστε υπερβολικά γενναιόδωροι με κάποιους, ενώ δεν πρέπει.

Επίσης, οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στον γάμο ή στην σχέση σας δεν θα πρέπει να σας προβληματίζουν ή να σας ανησυχούν, καθώς δεν είναι τίποτα άλλο παρά ευκαιρίες για να βγάλετε από το τέλμα και την αδράνεια την σχέση ή να την εξελίξετε σε ανώτερο και βαθύτερο επίπεδο! Παράλληλα, σε σεξουαλικό επίπεδο, παρουσιάζονται πολλές και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για νέες κατακτήσεις και νέα πεδία να εκφράσετε την ήδη αυξημένη εκ φύσεως λίμπιντό σας!

Από τις 10 Μαρτίου και μέχρι τις 10 Ιουλίου θα δείξετε ένα πιο ευαίσθητο πρόσωπο. Κύριο μέλημά σας θα είναι η προστασία των αγαπημένων σας. Σε εκείνους θα δείξετε όλη σας την αγάπη και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να μην στερηθούν κάτι. Ακόμη κι αν δεν έχετε τον δυνατό έρωτα στις ζωές σας, θα έχετε πάντα ανθρώπους που στέκονται πλάι σας. Δείξτε όμως ιδιαίτερη προσοχή στην ψυχολογία σας γιατί είναι εποχή που ανασύρονται από τα άδυτα του ψυχισμού σας κρυμμένες πληγές. Βρείτε τις δυνάμεις σας, αντλήσατε κουράγιο και ψυχραιμία από κάθε πηγή και παλέψτε για να μείνετε προστατευμένοι από την θλίψη.

Από τις 12 Ιουλίου και μέχρι τις 11 Νοεμβρίου θα είστε εσείς και όλος ο κόσμος απέναντι σας. Βρείτε μέσα σας τις πιο σταθερές και αληθινές αξίες της ζωής σας, κάντε τις ασπίδα σας  και αντιμετωπίστε ό,τι έρχεται. Προσπαθήστε να απομακρυνθείτε από επιτήδειους που αποζητούν μόνο να εκμεταλλευτούν  την καλή σας καρδιά.

Από τις 11 Νοεμβρίου και μέχρι τέλος του χρόνου ξεκινάει μία περίοδος που τα εργασιακά σας θέματα θα βρίσκονται στο ζενίθ της άνθησης. Προσοχή όμως μην γίνει το ταξίδι προς την επιτυχία μια ικάρια πτήση και κατακρημνιστείτε στο ναδίρ, επειδή μέσα στην ζάλη της επιτυχίας είναι εύκολο να ξεχάσετε ό,τι σας δίδαξε με πόνο και κόπο το 2017.

Που θα έχετε περιορισμούς;

Το 2017 χαρακτηρίστηκε από την ανάγκη να γίνετε πιο σοβαροί και μετρημένοι, κυρίως σε εργασιακά ζητήματα. Φέτος όμως το Σύμπαν αλλάζει τις προτεραιότητές σας και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε σημαντικά ανοίγματα σε σχέσεις ή συνεργασίες, με γνώμονα πάντα την σωφροσύνη.

Μέχρι την 1η Απριλίου θα σας ζητηθεί να δείξετε ότι έχετε την ικανότητα και τις δεξιότητες που απαιτούνται ώστε να αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες που θα διατηρήσουν την κανονικότητα και την τάξη της ζωής σας. Λίγο του ότι δεν δείξατε την απαιτούμενη αποφασιστικότητα όταν έπρεπε, λίγο οι μικρές ή μεγάλες αποτυχίες σας στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, σας κατέστησαν καχύποπτους απέναντι στους ανθρώπους. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, αλλά θα πρέπει να περιμένετε το διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 7 Σεπτεμβρίου για δείτε ουσιαστική διαφορά.

Το διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 7 Σεπτεμβρίου θα θελήσετε να αποτινάξετε κάθε περιοριστικό ζυγό που σας επιβάλλουν οι γύρω σας. Η επανάσταση δεν είναι στο αίμα σας οπότε για καλή σας τύχη η αντίθεσή σας σας αυτή με τους περιορισμούς γίνεται σταθερά και ήσυχα. Η αυτοκυριαρχία θα είναι το χαρακτηριστικό σας γνώρισμα, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα περιορίσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου η εξαιρετική δύναμη που σας διακρίνει θα βγει στην επιφάνεια και πλέον δεν υπάρχει κάτι να εμποδίζει τις φιλοδοξίες σας. Η σοφία που πηγάζει από τα προσεκτικά βήματα που κάνετε σας δίνει το πράσινο φως στο παιχνίδι της κατάκτησης ονείρων και στόχων. Πού θα έχετε επέκταση φέτος;

Το 2018 θα είναι μία καλή χρονιά για ερωτικά ζητήματα και θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Δεν αποκλείεται φέτος να δημιουργήσετε μια καινούργια σχέση ή να ξεκινήσετε μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία, την ίδια στιγμή που παράλληλα βάζετε τέλος σε παλαιότερες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Μάλιστα, μπορεί να είναι η χρονιά που μπορεί να αποκτήσετε ένα παιδί, ή να κάνετε τον γάμο σας, ή να κάνετε εκείνο το επαγγελματικό άνοιγμα που πάντα θέλατε.

Μέσα από μια σειρά έντονων και διαπλαστικών γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στην ζωή σας, αναγεννάσθε και εκπλήσσεσθε ακόμα και οι ίδιοι με τον νέο σας εαυτό. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά ετοιμαστείτε να ασχοληθείτε με τα εργασιακά σας, τα οποία θα έχουν εύνοια.

Από την 1η του χρόνου και μέχρι την 8η Μαρτίου θα πρέπει να βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε κάθε φοβία που έχετε, κυρίως τις προσωπικές. Σε προσωπικό επίπεδο, την χρονιά αυτή, η αγάπη, η φροντίδα και η στοργή σας προσφέρεται απλόχερα από τα πιο οικεία και αγαπημένα σας πρόσωπα. Επί πλέον, αυτήν την χρονιά η φιλανθρωπία σας, που αποτελεί γονιδιακή εγγραφή του χαρακτήρα σας, θέλει να εκφραστεί έτι περισσότερο και εσείς συνεισφέρετε με ό,τι δυνάμεις και ευκαιρίες έχετε στον συνάνθρωπό σας. Οικονομικά ταλανίζεστε ελαφρώς, καθώς αποδεικνύεστε υπερβολικά γενναιόδωροι με κάποιους, ενώ δεν πρέπει. Επίσης, οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στον γάμο ή στην σχέση σας δεν θα πρέπει να σας προβληματίζουν ή να σας ανησυχούν, καθώς δεν είναι τίποτα άλλο παρά ευκαιρίες για να βγάλετε από το τέλμα και την αδράνεια την σχέση ή να την εξελίξετε σε ανώτερο και βαθύτερο επίπεδο! Παράλληλα, σε σεξουαλικό επίπεδο, παρουσιάζονται πολλές και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για νέες κατακτήσεις και νέα πεδία να εκφράσετε την ήδη αυξημένη εκ φύσεως λίμπιντό σας!

Από τις 10 Μαρτίου και μέχρι τις 10 Ιουλίου θα δείξετε ένα πιο ευαίσθητο πρόσωπο. Κύριο μέλημά σας θα είναι η προστασία των αγαπημένων σας. Σε εκείνους θα δείξετε όλη σας την αγάπη και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να μην στερηθούν κάτι. Ακόμη κι αν δεν έχετε τον δυνατό έρωτα στις ζωές σας, θα έχετε πάντα ανθρώπους που στέκονται πλάι σας. Δείξτε όμως ιδιαίτερη προσοχή στην ψυχολογία σας γιατί είναι εποχή που ανασύρονται από τα άδυτα του ψυχισμού σας κρυμμένες πληγές. Βρείτε τις δυνάμεις σας, αντλήσατε κουράγιο και ψυχραιμία από κάθε πηγή και παλέψτε για να μείνετε προστατευμένοι από την θλίψη.

Από τις 12 Ιουλίου και μέχρι τις 11 Νοεμβρίου θα είστε εσείς και όλος ο κόσμος απέναντι σας. Βρείτε μέσα σας τις πιο σταθερές και αληθινές αξίες της ζωής σας, κάντε τις ασπίδα σας  και αντιμετωπίστε ό,τι έρχεται. Προσπαθήστε να απομακρυνθείτε από επιτήδειους που αποζητούν μόνο να εκμεταλλευτούν  την καλή σας καρδιά.

Από τις 11 Νοεμβρίου και μέχρι τέλος του χρόνου ξεκινάει μία περίοδος που τα εργασιακά σας θέματα θα βρίσκονται στο ζενίθ της άνθησης. Προσοχή όμως μην γίνει το ταξίδι προς την επιτυχία μια ικάρια πτήση και κατακρημνιστείτε στο ναδίρ, επειδή μέσα στην ζάλη της επιτυχίας είναι εύκολο να ξεχάσετε ό,τι σας δίδαξε με πόνο και κόπο το 2017.

Που θα έχετε ανατροπές;

Φέτος είναι η χρονιά εκείνη που κινείστε στο δίπολο φιλοδοξίες – ανατροπές. Ζείτε την χαρά της εκπλήρωσης στόχων αλλά και την συνεχόμενη έκπληξη από τις ανατροπές στην ζωή σας. Αυτό σας αναγκάζει να αλλάζετε και να προσαρμόζεστε.

Το 2018 ξεκινά με εσάς να παλεύετε με ανατρεπτικές καταστάσεις στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα της ζωής σας, οι οποίες δεν βρίσκονται στο πεδίο ελέγχου σας. Μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου θα προσπαθείτε να διατηρήσετε τις σταθερές σας και ότι έχετε κατακτήσει και κερδίσει μέχρι τώρα σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Από τις 30 Μαρτίου και μέχρι τις 7 Αυγούστου συνειδητοποιείτε πως ότι χάθηκε δεν μπορεί να ανακτηθεί. Όμως, σαν γνήσιοι μαχητές, ειδικά στα πιο δύσκολα, κι εκεί που νιώθετε ότι ο κλοιός σφίγγει γύρω σας, εσείς ξεφεύγετε και κάνετε νέα αρχή.

Από τις 9 Αυγούστου και μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα διαπιστώσετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας στο θέμα των σχέσεων, και πλέον όλα είναι ευνοϊκότερα αφού νιώθετε σιγουριά για αυτό που είστε. Με την τύχη σύμμαχό σας διορθώνετε παρελθόντα λάθη ή παραλείψεις, κυρίως από τις 6 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του έτους. Αν δείξετε αποφασιστικότητα στο να βρείτε την έξοδο από τον λαβύρινθο, ο μίτος της Αριάδνης θα σας αποκαλύψει μία σημαντική προσωπική σχέση ή συνεργασία. Ένας γάμος  σας περιμένει κάπου εκεί στην άκρη του!

Που θα έχετε έμπνευση ή ψευδαισθήσεις;

Έχετε ήδη καταλάβει πως εδώ και καιρό μάλλον περιφέρεστε, έχοντας χάσει προ πολλού την πορεία σας. Έχετε μοιραστεί σε τόσα σημεία που για αλλού ξεκινήσατε, αλλού βρίσκεστε και αλλού πάτε. Όμως, η ζωή σας αρχίζει από την πρώτη του χρόνου και μέχρι τις 16 Ιουνίου να έχει θετικότερες αποχρώσεις. Το κακό είναι πως είτε από φόβο δεν προχωράτε είτε πάλι από φόβο βιάζεστε. Ευτυχώς που από τις 5 Απριλίου και μέχρι τις 16 Ιουνίου θα αναγνωρίσετε ότι μόνο η σύνεση και η αρμονία προσφέρουν το κλειδί για την επίτευξη των στόχων σας.

Από τις 18 Ιουνίου και μέχρι τις 25 Νοεμβρίου χρειάζεται να αποβάλλετε την παρόρμηση που σας διακρίνει όταν αποφασίζετε να πράξετε. Τι και αν το σύμπαν σας φωνάζει να βιαστείτε; Εσείς να του απαντάτε με σταθερές και αργές κινήσεις. Η παρόρμηση και η βιασύνη μόνο προβλήματα θα σας δημιουργήσουν, ακόμη και νομικής φύσεως.

Από τις 27 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου συγχαρείτε τους εαυτούς σας για την ψυχραιμία που δείξατε. Με υπεύθυνη στάση και διάθεση για δουλειά στην αντιμετώπιση των φόβων σας οδηγείστε ξανά στο σωστό μονοπάτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα, αλλά μέσα από αγώνες χτίζετε την προσωπικότητά σας και το μέλλον της ζωής σας. Το σίγουρο θα είναι πως μπορείτε να ονειρευθείτε ξανά!

Που σας περιμένει κρίση ή αλλαγή;

Η ζωή σας αλλάζει και το αντιλαμβάνεστε, κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η μόνιμη όμως γκρίνια και η απογοήτευση δεν σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε τα δύσκολα και σίγουρα δεν σας βοηθούν να προσαρμοστείτε σε ότι νέο έρχεται ή έχει δημιουργηθεί. Τολμήστε την μεταμόρφωση, μην φοβηθείτε την αλλαγή και προς Θεού σκεφτείτε δυο και τρεις φορές ό,τι αρθρώνετε ως φράση. Και αν δεν το αντιλαμβάνεστε μόνοι σας, το Σύμπαν έχει περίεργους τρόπους για να σας διδάξει ότι υπάρχουν καταστάσεις και γεγονότα που δεν ελέγχετε και πως για κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν δεν θα σας ζητήσει την σύμφωνη γνώμη σας. Σύντομα λοιπόν, εκούσια ή ακούσια, αλλάζετε οριστικά και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, με έμφαση στον ερωτικό. Ευτυχώς που μεταξύ 21ης Απριλίου και 1η Οκτωβρίου οι καταστάσεις σας δίνουν λίγο χώρο και χρόνο, ίσα ίσα για να καταλάβετε ότι πρέπει να κουραστείτε και να εργαστείτε πολύ αν θέλετε να νιώθετε καλά με τους ανθρώπους.

Από τις 3 Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου η τύχη σας ευνοεί με τέτοιο τρόπο, ώστε βρίσκετε πάλι την δυναμικότητά σας, την αυτοπεποίθησή σας, και το θάρρος σας.

 

Λέων

 Πού θα έχετε εύνοια φέτος;

Το 2018 θα είναι μία καλή χρονιά για θέματα που αφορούν την οικογένειά σας ή την περιουσία σας. Απροσδόκητες και ανέλπιστες πηγές εσόδων θα αποφέρουν έσοδα στο ταμείο σας! Γεγονότα άκρως μεταμορφωτικά και καταλυτικά θα συμβούν στην ζωή σας και εσείς θα βρεθείτε προ εκπλήξεως βλέποντας τον εαυτό σας να αλλάζει σημαντικά και την προσωπικότητά σας να μεταβάλλεται. Πιθανότατα η αύξηση των μελών της οικογενείας σας να είναι ένα από αυτά τα καταλυτικά γεγονότα που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά ετοιμαστείτε για μία περίοδο έρωτα, χαράς και δημιουργίας.

Από την 1η του χρόνου και μέχρι την 8η Μαρτίου καλό θα ήταν να αντιμετωπίσετε και να επιλύσετε τους φόβους που έχετε σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο. Στον τομέα των προσωπικών η περίοδος αυτή σας χαρίζει αγάπη και χαρές από τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν και η φιλανθρωπία σας εξαντλείται στο σημείο που εσείς θέλετε, αυτήν την περίοδο αντικρίζοντας τα προβλήματα της κοινωνίας θα θελήσετε να παράσχετε βοήθεια στον συνάνθρωπο με όποιο μέσο διαθέτετε. Μια μικρή οικονομική αστάθεια που παρουσιάζεται ερείδεται στην καλοπιστία που δείχνετε σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Οι όποιες μεταβολές στον εργασιακό χώρο δεν θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με καχυποψία και φόβο, καθώς θα έχουν ως συνέπεια την αύξηση των εσόδων σας! Αν έχετε δημιουργήσει χρέη στο παρελθόν, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να επιτύχετε ευνοϊκούς διακανονισμούς και ρυθμίσεις αυτών.

Από τις 10 Μαρτίου και μέχρι τις 10 Ιουλίου ξεπερνάτε το εγωκεντρικό του χαρακτήρας σας και ασχολείστε με ιδιαίτερη ευαισθησία με την φροντίδα της οικογένειάς σας και την εργασία σας. Κάθε σας πράξη θα έχει σκοπό να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις εκείνες στο σπίτι σας ούτως ώστε να μην λείψει κάτι από τους δικούς σας ανθρώπους.. Ο χώρος του σπιτιού σας θα γίνει το καταφύγιο σας και τα μέλη της οικογένειας σας το στήριγμά σας. Η περίοδος αυτή φέρνει θλίψη και ένα βάρος στην ψυχολογία σας ίσως λόγω κάποιων κακών στιγμών ή επειδή τώρα μετανιώνετε για κάτι που τελικά δεν κάνατε. Την επιβάρυνση αυτή στον ψυχισμό σας αντιμετωπίστε την ψύχραιμα και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να βυθιστεί σε θλίψη.

Από τις 12 Ιουλίου μέχρι τις 11 Νοεμβρίου το σύμπαν παίρνει θέση απέναντι σας, και εσείς οφείλετε να κρατηθείτε αληθινοί, σταθεροί και εγκάρδιοι. Ιδιαίτερη προσοχή αυτήν την περίοδο να μην άγεστε και φέρεστε από άτομα που έχουν κατά νου να χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους την καλοσύνη σας.

Από τις 11 Νοεμβρίου και μέχρι τέλος του χρόνου ξεκινά ένα απογειωτικό για την ψυχολογία σας ταξίδι. Ακόμη κι αν όλο το Σύμπαν είναι εναντίον σας εσείς θέλετε να γευθείτε κάθε λογής χαρές, να δημιουργήσετε και να ερωτευθείτε με δύναμη! Για αυτό άλλωστε η λίμπιντό σας ενισχύεται!

Που θα έχετε περιορισμούς;

Το 2017 χαρακτηρίστηκε από την ανάγκη να ζείτε με τάξη και μέτρο. Φέτος όμως το Σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να επεκταθείτε, κυρίως εργασιακά, με γνώμονα πάντα την λογική και την σύνεση

Μέχρι την 1η Απριλίου πρέπει να είστε σε θέση ανά πάσα ώρα και στιγμή να έχετε τα ηνία της ζωής σας και αυτό θα απαιτήσει την ανάληψη πρωτοβουλιών από πλευράς σας. Οι περιορισμοί του παρελθόντος και η αποτυχία ορισμένων εγχειρημάτων σας, σας στέρησε την διάθεση για εργασία. Ίσως αυτό που σας έκανε να χαίρεστε έγινε τόσο επαναλαμβανόμενο που κουραστήκατε. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, αλλά θα πρέπει να περιμένετε το διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 7 Σεπτεμβρίου για να θέσετε σε εφαρμογή όλα όσα αναβάλλατε ή φοβόσασταν να ξεκινήσετε (ειδικά επαγγελματικά).    

Το διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 7 Σεπτεμβρίου θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε από τα όρια σας και την μονοτονία που αισθάνεστε. Όμορφα και σιγά σιγά χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες κάνετε αλλαγές προς την απελευθέρωσή σας από τους περιορισμούς που σας είχαν θέσει πρόσωπα και καταστάσεις. Η αυτοκυριαρχία σας διέπει αυτήν την περίοδο και αυτή σας βοηθά για να ελαχιστοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να ξεκινήσετε να εφαρμόζετε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου η πηγαία φυσική  δύναμη που σας διακρίνει βρίσκει έκφραση και διέξοδο και πλέον τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλοδοξίες σας. Η σοφία που προέρχεται από την αυτοκυριαρχία που επιδείξατε ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για να μεγαλουργήσετε!

Που θα έχετε ανατροπές;

Φέτος είναι η χρονιά εκείνη που θα αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στην ανάγκη για όνειρα και επέκταση και στην ανάγκη να γίνουν όλα αυτά που έχετε στο μυαλό πράξη. Μπορεί επίσης να διολισθένετε ανάμεσα στην ανάγκη του πραγματικά καινούριου και στην ανάγκη να κινηθείτε στα όρια του συμβατικού.

Το 2018 ξεκινά με εσάς να παλεύετε με καταστάσεις που επιβάλλουν αλλαγές στην ζωή σας και καταστάσεις που δεν ελέγχετε. Μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου θα προσπαθείτε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας σε έναν κόσμο που μεταμορφώνεται.

Από τις 30 Μαρτίου και μέχρι τις 7 Αυγούστου βλέπετε την μεγάλη εικόνα, ότι δηλαδή οι απώλειες είναι οριστικές. Μην παραδώσετε τα όπλα, και έχετε στο νου πως υπάρχει πάντα φως ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιόδους, αρκεί να θέσετε σε λειτουργία όλους εκείνους τους εσωτερικούς μηχανισμούς προστασίας του εαυτού σας και να προχωρήστε κάνοντας νέα αρχή.

Από τις 9 Αυγούστου και μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα διαπιστώσετε ότι στο επαγγελματικό πεδίο η τύχη είναι με το μέρος σας, και επί πλέον όλα είναι ευνοϊκότερα και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς έχετε πολύ σταθερή εικόνα του ποιοι είστε και του τί θέλετε από την ζωή σας. Με λίγη τύχη, που υπάρχει αυτήν την περίοδο, επαναφέρετε στον ορθόν και διορθώνετε σφάλματα από τις 6 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του έτους. Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες αλλά θα είστε αποφασισμένοι κι αποφασισμένες να τις ξεδιαλύνετε.

Που θα έχετε έμπνευση ή ψευδαισθήσεις;

Εδώ και καιρό είστε σαν χαμένοι στον προσωπικό και εργασιακό τομέα και αυτό σας προβληματίζει. Έχετε κάνει τόσο αντιφατικές επιλογές, έχετε μοιραστεί σε τόσα πράγματα και έχετε δώσει τον εαυτό σας σε τόσους ανθρώπους που έχετε χάσει το μέτρημα. Όμως, η ζωή σας αρχίζει από την πρώτη του χρόνου και μέχρι τις 16 Ιουνίου να έχει μια πιο θετική αύρα. Αν κάνετε με σύνεση ότι απαιτούν οι καταστάσεις και δεν βιαστείτε να δράσετε θα αποδειχθεί θετικό για εσάς. Ευτυχώς που από τις 5 Απριλίου και μέχρι τις 16 Ιουνίου αντιλαμβάνεστε τι πρέπει να κάνετε για να έχουν όλα αίσια εξέλιξη για εσάς.

Από τις 18 Ιουνίου και μέχρι τις 25 Νοεμβρίου συγκρατηθείτε και μην δείξετε εμπιστοσύνη στο θετικό για παρόρμηση κλίμα της εποχής. Όλες οι κινήσεις να είναι σταθερές και βραδείες, αλλιώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μπλέξετε σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Από τις 27 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου θα διαπιστώσετε τελικά πόσο συνετό ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Η υπευθυνότητα που θα επιδείξετε αυτό το διάστημα και η διάθεση να παιδευτείτε πάνω σε όλα αυτά που σας φοβίζουν θα σας οδηγήσουν στο να βρείτε ξανά τον δρόμο σας. Αυτό θα αποβεί θετικότατο για την διαμόρφωση και ανάπτυξη της προσωπικότητάς σας.

Που σας περιμένει κρίση ή αλλαγή;

Η ζωή σας αλλάζει και το αντιλαμβάνεστε. Η επαγγελματική κρίση που περνάτε, η κρίση αξιών, η έλλειψη φιλοδοξιών, η αλλαγή της κοινωνικής σας θέσης, οι υποχρεώσεις έναντι της κοινωνίας και της οικογενείας σας, είναι δείγματα των ζητημάτων που σας ταλανίζουν προσωπικά και επαγγελματικά εδώ και καιρό τώρα. Το πρόβλημά σας είναι ότι σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζείτε αντί να εργαστείτε και να πλεύσετε με το κύμα των αλλαγών ούτως ώστε να τις προσαρμόσετε ομαλά στην ζωή σας, εσείς επιλέγετε να μεμψιμοιρείτε και να απογοητεύεστε.  Ένα ατέρμονο “αχ βαχ” και κουβέντες ανούσιες που λέγονται χωρίς δεύτερη σκέψη. Πότε θα καταλάβετε το βασικό κανόνα του Σύμπαντος; Αλλαγές γίνονται είτε σας αρέσει είτε όχι. Σύντομα θα αλλάξετε οριστικά και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, με έμφαση στον οικονομικό. Ευτυχώς που μεταξύ 21ης Απριλίου και 1η Οκτωβρίου θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε από την πίεση, αλλά, θα χρειαστεί πολλή δουλειά από πλευράς σας ώστε να καταφέρετε να παραμείνετε στην κορυφή της ζωής σας και να μην μένετε απλοί θεατές των εξελίξεων.

Από τις 3 Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου η τύχη ενισχύει και δίνει άλλο αέρα στην δυναμικότητά σας, την αυτοπεποίθησή σας, και το θάρρος σας. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να διορθώσετε τα λάθη σας και να αφιερωθείτε στην εργασία σας.

 

Παρθένος

 Πού θα έχετε επέκταση φέτος;

Το 2018 είναι ευνοϊκό για επενδύσεις και γενικά νέα οικονομικά ανοίγματα. Μπορεί ακόμα, να ξαφνιαστείτε ευχάριστα από χρήματα που θα σας έρθουν ξαφνικά! Θέματα που αφορούν είτε την σχέση με τα αδέλφια σας, είτε έναν έρωτα που μπορεί να προκύψει, ακόμη και την μετακόμισή σας επειδή θα κάνετε καινούρια οικογένεια, θα έρθουν και θα σας μεταμορφώσουν. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά, γυρίζετε σελίδα σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας ή την ζωή σας σε ένα καινούριο σπιτικό.

Από 1η Ιανουαρίου έως και την 8η Μαρτίου, καλείστε να αντιμετωπίσετε και να ξεπεράσετε φοβίες ή αδυναμίες, οι οποίες είναι και προσωπικές αλλά και οικονομικές. Σε προσωπικό επίπεδο, σας δίνεται η ευκαιρία να δείξετε και να λάβετε αγάπη και στοργή από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, αν και δεν είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει, αυτό το διάστημα θα νιώσετε το φιλανθρωπικό σας αίσθημα να μεγαλώνει, και θα θελήσετε να συνεισφέρετε ό,τι μπορείτε. Οικονομικά προβλέπεται μία μικρή αστάθεια, για αυτό προσέξτε αν σας πιάσουν τάσεις υπερβολικής γενναιοδωρίας. Αυτήν τη χρονιά, μην φοβηθείτε τις αλλαγές, θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για ευκαιρίες που θα σας αυξήσουν το εισόδημα, θα σας κάνουν χαρούμενους, ίσως ακόμα και να σας φέρουν έναν έρωτα! Παράλληλα, σε σεξουαλικό επίπεδο, την περίοδο αυτή η ήδη αυξημένη σεξουαλικότητά σας ενισχύεται ακόμα περισσότερο! Δεν είναι απίθανο να έχετε λοιπόν, πολλές κατακτήσεις!

Από τις 10 Μαρτίου και μέχρι τις 10 Ιουλίου, θα δώσετε έμφαση στην οικογένειά σας, και κυρίως στα παιδιά, αν έχετε. Θα θελήσετε να κάνετε τα πάντα προκειμένου να μην τους λείψει κάτι. Αυτό το διάστημα επίσης, καλό είναι να δώσετε προσοχή στην ψυχολογική σας κατάσταση, γιατί  ίσως βγάλετε στην επιφάνεια κρυμμένο πόνο. Αυτό καλό θα είναι να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία, για να μην γίνει μόνιμο.

 Από τις 12 Ιουλίου μέχρι τις 11 Νοεμβρίου, είναι μία περίοδος που θα νιώσετε τους πάντες και τα πάντα εναντίον σας. Παραμείνετε αληθινοί απέναντι στον εαυτό σας, σταθεροί και εγκάρδιοι, χωρίς όμως να επιτρέψετε να σας εκμεταλλευθούν, ή να θεωρήσουν την καλοσύνη σας ως αδυναμία.

Από τις 11 Νοεμβρίου ως το τέλος του χρόνου, τα πράγματα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Προσέξτε όμως τα βήματά σας, διότι η εποχή μπορεί να σας ανεβάσει πολύ ψηλά, αλλά μπορεί και να σας γκρεμίσει.

Που θα έχετε περιορισμούς

Η περσινή χρονιά δεν σας άφησε πολλά περιθώρια, φέτος όμως το Σύμπαν, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ανοίγματα, κυρίως στα ερωτικά και τις σχέσεις σας, με την προϋπόθεση ότι ξέρετε καλά τι θέλετε.

 Μέχρι την 1η Απριλίου, κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για να επανέλθει η ζωή σας σε χαρούμενους ρυθμούς. Ενδεχομένως, με κάποιες ατυχίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσετε, να νιώσατε ότι δεν μπορείτε πια να κάνετε όνειρα. Τώρα τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, αλλά θα πρέπει να περιμένετε το διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 7 Σεπτεμβρίου για να προχωρήσετε όλα όσα αναβάλλατε ή φοβόσασταν να ξεκινήσετε (ειδικά νέες ερωτικές ιστορίες).    

 Στο διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 7 Σεπτεμβρίου, θα θελήσετε να ξεφύγετε από κάθε είδους περιορισμό. Η αυτοκυριαρχία θα είναι το χαρακτηριστικό σας γνώρισμα, κι έτσι, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, θα περιορίσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και θα νιώσετε ότι απελευθερώνεστε.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου ως το τέλος του χρόνου, θα δείτε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες σας. Η πείρα και η δύναμη που έχετε αποκτήσει από την διαχείριση δύσκολων στιγμών, θα σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο ταίρι, ή αν το έχετε ήδη, να νιώσετε ξανά έντονα συναισθήματα για εκείνον ή εκείνη.

Που θα έχετε ανατροπές;

Φέτος σας περιμένουν και προσωπικές αλλαγές αλλά και ανατροπές που προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες.

Το 2018 θα ξεκινήσει με εσάς να μην αποδέχεστε τις δομικές αλλαγές που πραγματοποιούνται στις ζωές σας. Αλλαγές στις οποίες δεν έχετε κανέναν έλεγχο. Μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, θα προσπαθείτε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Από τις 30 Μαρτίου και μέχρι τις 7 Αυγούστου, αντιλαμβάνεστε πλέον ότι οι εξελίξεις είναι οριστικές. Μην λυγίσετε στις δυσκολίες, το σίγουρο είναι ότι θα βρείτε τον δρόμο σας κι έτσι θα σταθείτε ξανά στα πόδια σας.

Από τις 9 Αυγούστου και μέχρι τις 6 Νοεμβρίου, τα πράγματα είναι πιο αίσια και η καλή σας τύχη επιστρέφει. Αυτήν την καλή σας τύχη, θα την χρησιμοποιήσετε για να διορθώσετε  λάθη ή παραλείψεις του παρελθόντος. Αυτό, αφορά το διάστημα από τις 6 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του έτους. Τότε είναι που θα νιώσετε την σιγουριά και την αποφασιστικότητά σας να γυρίζουν.

Που θα έχετε έμπνευση ή ψευδαισθήσεις;

Εδώ και αρκετό καιρό, οι σχέσεις σας δοκιμάζονται. Νιώθετε ότι δεν ξέρετε που πατάτε, αμφιβάλλετε για όλους και όλα, και δεν ξέρετε ποιον να εμπιστευθείτε. Όμως, από την πρώτη του χρόνου και μέχρι τις 16 Ιουνίου, οι καταστάσεις της ζωής σας θα έχουν μια πιο θετική αύρα. Κάντε τα απαραίτητα βήματα και πάρτε πρωτοβουλίες, κατόπιν όμως ωρίμου σκέψεως.

Από τις 18 Ιουνίου και μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, καλό θα είναι να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις ακόμη κι αν οι συνθήκες σας το επιτρέπουν. Προτιμήστε να κινείστε αργά σε όλους τους τομείς. Οι παρορμητικές κινήσεις και η έλλειψη αξιολόγησης των επιπτώσεων που ενδεχομένως να έχουν οι αποφάσεις σας, μπορούν κάλλιστα να σας βάλουν σε μπελάδες.

Από τις 27 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου, θα δείτε τελικά πόσο καλά κάνατε και δράσατε με σκέψη και ψυχραιμία. Αν δείξατε υπευθυνότητα και “δουλέψατε” ό,τι έπρεπε να “δουλέψετε”, θα δείτε ότι βρίσκετε την άκρη σε ό,τι σας απασχολούσε. 

 Που σας περιμένει κρίση ή αλλαγή;

Η ζωή σας αλλάζει και το αντιλαμβάνεστε, ακόμα και αν σας φοβίζει. Ο έρωτας, οι σχέσεις με τα παιδιά σας, η ανάγκη να βρείτε τρόπους (ή ακόμη και η έλλειψη) έκφρασης, είναι προβλήματα που σας ταλανίζουν εδώ και καιρό. Είναι γεγονός ότι έχετε εισέλθει σε έναν φαύλο κύκλο γκρίνιας και απογοήτευσης. Πρέπει να κοπιάσετε για να βγείτε από αυτόν, καθώς το Σύμπαν θέλει να σας δώσει να καταλάβετε, ότι κάποια πράγματα αλλάζουν θέλετε δεν θέλετε. Σύντομα θα αλλάξετε οριστικά στους περισσότερους τομείς της ζωής σας, με έμφαση στον αισθηματικό. Ειδικά, μεταξύ 21ης Απριλίου και 1ης Οκτωβρίου τα πράγματα χαλαρώνουν, και θα καταλάβετε ότι σας περιμένει πολλή δουλειά αν θέλετε να παραμείνετε στην κορυφή της ζωής σας και να μην είστε οι ουραγοί τον εξελίξεων.

Από τις 3 Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου, η τύχη σας βοηθάει , ώστε να αποκτήσετε και πάλι την δυναμικότητά σας, την αυτοπεποίθησή σας, και το θάρρος σας. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να ανοίξετε την καρδιά σας στην ευτυχία.

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια