02 PM | 03 Dec

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Δεκεμβρίου!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο : http://www.periastrologias.gr

Η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου επιφυλάσσει έντονες καταστάσεις για εσάς τους Κριούς. Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει είναι πως θα διορθώσετε τα λάθη που έχετε κάνει με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή.

Το τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει ένας ατελείωτος εσωτερικός πόλεμος ανάμεσα σε εσάς και τον κόσμο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εσφαλμένα πιστεύετε ότι έχετε δίκιο σε αυτά που πιστεύετε. Οι αμετακίνητες πεποιθήσεις σας, οι οποίες είναι ακούγονται τραχείς στον υπόλοιπο κόσμο, σας έχουν φέρει σε αντίθεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με τους συνεργάτες σας, ακόμη και με τον κόσμο που έρχεστε σε επαφή. Αυτό που λέτε εσείς δεν έχει κανένα έρεισμα στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά εσείς ως ψυχοσυνθέσεις θα προτιμήσετε να εμμένετε σε αυτόν τον παραλογισμό παρά να κάνετε πίσω ή να ζητήσετε συγγνώμη. Το κακό δεν είναι αυτά που λέτε, αλλά ο τρόπος με τον οποίον τα εκφράζετε. Καλό θα ήταν, αντί να μπαίνετε σε διαπληκτισμούς να ακούσετε και την άλλη άποψη. Ίσως έτσι να έλθει η ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και τους υπολοίπους. Γενικά, δεν είστε κακοί και κακές αλλά ξεροκέφαλοι και ξεροκέφαλες!
Από εκεί και πέρα, αναγνωρίζοντας τα λάθη σας, μπορείτε να κάνετε όλες εκείνες τις κινήσεις για να διορθώσετε τα σφάλματά σας. Το καλό είναι, πως κι εσείς αλλά και οι υπόλοιποι θα δώσετε τέλος στην όλη κατάσταση και θα συνεχίσετε ξανά από το σημείο της τριβής σαν να μην έχει συμβεί κάτι το ιδιαίτερο!
Ο έρωτας αυτήν την περίοδο θα είναι παιγνίδι, αλλά και μάθημα ταυτόχρονα. Προσέξτε διότι μπορεί εσείς να είστε χαριτωμένοι και χαριτωμένες αλλά μπορείτε άνετα να πληγώσετε τους ανθρώπους με την συμπεριφορά σας, ασχέτως αν δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε.

Εσείς οι Ταύροι θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Ενώ θα φαίνεστε χαλαροί, μετριοπαθείς, σωστοί, μέσα σας κρύβεται κάτι έντονα παρορμητικό, το οποίο μία αφορμή θα χρειαστεί για να βγει στην επιφάνεια.
Η εβδομάδα αυτή, ξεκινάει με εσάς ουσιαστικά να μην φοβάστε κάτι. Έχετε χαλαρώσει αρκετά και γενικά προσέχετε μόνο την εργασία σας, να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας, να δίνετε την αγάπη σας στα άτομα που θέλετε να έχετε δίπλα σας. Μέχρι εδώ καλά. Καλώς ή κακώς μέσα σας κρύβεται κάτι «πολεμικό». Είτε είναι ιδεολογικά ζητήματα, είναι είναι φιλοσοφικά, είτε είναι τα όνειρά σας, εσείς περιμένετε το έναυσμα που θα απασφαλίσει τον ανταγωνιστικό, δυναμικό, και διεκδικητικό εαυτό σας. Επειδή ως ιδιοσυγκρασία είστε πράοι, θα έχετε πρόβλημα με αυτή σας την συμπεριφορά, όταν κι εφ’ όσον εκδηλωθεί. Όσο κι αν σας φανεί παράξενο, θα είναι σαν ένας οικογενειάρχης να σηκωθεί το πρωί και να πάρει ένα λοστό και να σπάσει τζαμαρίες τραπεζών επειδή το χρηματοπιστωτικό σύστημα παράγει ανισότητες. Στην καλύτερη περίπτωση, θα υπάρχει ένα υπόκωφο συναίσθημα αντιπαλότητας το οποίο περιμένει να εκδηλωθεί με απλά πράγματα, όπως π.χ. μία πολιτική συζήτηση. Τότε είναι που θα ξεσπαθώσετε, δείχνοντας ζήλο στην προάσπιση των πεποιθήσεών σας. Ευτυχώς που αυτή η κατάσταση, θα έχει δυναμική μόνο για αυτήν την εβδομάδα.

     

Στον έρωτα τα πράγματα είναι ακόμη πιο άναρχα. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα θελήσετε να ζήσετε έντονες καταστάσεις και δεν θα σας ενδιαφέρει καθόλου εάν πληγώσετε ανθρώπους με την συμπεριφορά σας. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχουν έρωτες με άτομα από το απώτατο παρελθόν.

Μία πολύ έντονη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Δίδυμους. Φαίνεται πως είστε αποφασισμένοι και αποφασισμένες να ανοίξετε το στόμα σας και να πείτε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας, χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες.
Τις τελευταίες ημέρες νιώσατε πως πνιγόσασταν. Αυτό οφειλόταν στο γεγονός ότι θελήσατε, έστω και για λίγο, να νιώσετε αποδεκτοί από τους άλλους. Αυτό το συναίσθημα δεν θέλετε να το ξανανιώσετε, διότι δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία σας. Έτσι, θα κάνετε αυτό που ξέρετε πάντα. Θα δηλώσετε σε όλα τα άτομα που ή θέλετε να είστε μαζί ή να συνεργαστείτε ή που εργάζεστε μαζί τους, ότι δεν θέλετε να είστε φρόνιμοι και υπάκουοι. Εσείς θέλετε να είστε ανεξάρτητοι και να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς. Βέβαια, ο τρόπος που θα τα πείτε θα πληγώσει αυτούς που θα τα ακούσουν, αλλά μάλλον δεν θα σας νοιάξει τόσο πολύ. Όμως, με την φόρα που θα έχετε πάρει, πολύ δύσκολα θα σταματήσετε και θα χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων αντί να τον αποκτήσετε. Ευτυχώς για εσάς, που υπάρχουν εκείνα τα άτομα που θα σας συνεφέρουν ή τουλάχιστον θα σας συγκρατήσουν. Μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά είναι για το καλό σας, οπότε καλό θα ήταν να ακούσετε αυτά που θα σας πουν.
Ερωτικά, αυτές οι μέρες θα είναι έντονες αλλά θέλουν προσοχή. Αν διατηρήσετε το μέτρο, τότε η φυσική σας γοητεία θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις καρδιές των ατόμων που σας ενδιαφέρουν. Αν το χάσετε, κυριολεκτικά θα γίνετε περίγελος. Ευνοούνται αυτήν την περίοδο γνωριμίες και ερωτικές ιστορίες με άτομα τα οποία έχουν ωριμότητα και μυαλό, ή είναι εντελώς πρωτοποριακά!
   

Περίεργη θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου για εσάς τους Καρκίνους. Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει είναι πως, ενώ θέλετε να είστε κοινωνικοί και κοινωνικές φοβάστε να πείτε αυτά που θέλετε, από φόβο μην και δεν σας αποδεχθούν. Το κακό είναι όμως ότι θα μιλήσετε αλλά εντελώς με λάθος τρόπο.
Τις ημέρες αυτές θα κάνετε το παν για να γίνετε αποδεκτοί και αποδεκτές από τον κόσμο, επειδή μισείτε την μοναξιά. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά δυστυχώς ο τρόπος με τον οποίον θα προσπαθήσετε να δείξετε ότι είστε κοινωνικοί και κοινωνικές, θα είναι εντελώς μη ενδεδειγμένος. Αντί λοιπόν να δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο, το οποίο είναι αρκετά συμπαθητικό, θα καταφύγετε στο να γίνετε μία καρικατούρα προκειμένου να κερδίσετε πόντους δημοφιλίας. Πρακτικά όμως, όχι μόνο δεν θα καταφέρετε το ποθητό αποτέλεσμα αλλά και θα κάνετε ζημιά στην δημόσια εικόνα σας. Αν είστε τυχεροί και τυχερές, θα πέσετε σε χέρια ανθρώπων που θα καταλάβουν τι προσπαθείτε να κάνετε κι έτσι θα σας μαζέψουν. Αν όμως σταθείτε άτυχοι και άτυχες, θα πέσετε πάνω σε άτομα που θα σας βάλουν στην θέση σας με όχι ιδιαίτερα κομψό τρόπο. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα έχει το γεγονός αυτό, εάν πραγματοποιηθεί μέσα στον χώρο που εργάζεστε.
Ερωτικά, αυτό το διάστημα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα είστε τόσο αλλοπαρμένοι κι αλλοπαρμένες που θα ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας του εαυτού σας από τυχόν απογοήτευση. Όσο είστε οι εαυτοί σας, και ξέρετε πού είναι το όριά σας, δεν έχετε κανένα λόγο να φοβάστε το οτιδήποτε. Αν όμως κάνετε τα πάντα προκειμένου να μην χάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, μάλλον θα πέσετε από τα σύννεφα όταν λήξει η περίοδος της υπερβολικής χαράς.

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Λέοντες. Το γεγονός ότι θέλετε να χαίρεστε, να διασκεδάζετε και να ερωτεύεστε δεν σας δίνει το δικαίωμα να το κάνετε εις βάρος των άλλων.
Η εποχή αυτή είναι σε γενικές γραμμές καλή για εσάς. Νιώθετε ότι μπορείτε να είστε οι εαυτοί σας και καλά κάνετε. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν χάσετε το μέτρο, κάτι το οποίο αυτήν την περίοδο είναι πολύ εύκολο. Προσέξτε λοιπόν, διότι ενώ εσείς έχετε όλη την καλή διάθεση, θα είναι πολύ εύκολο να πέσετε θύματα εξαπάτησης, κυρίως οικονομικής. Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις μάλιστα, μπορεί να μπλεχθείτε σε ένα σκάνδαλο. Για αυτό, φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο μαζεμένοι εκεί που ακούτε πολλά και ευχάριστα πράγματα.
Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στον έρωτα. Επειδή αυτήν την περίοδο εσείς θέλετε να κάνετε τα πάντα προκειμένου να ερωτευθείτε ή να καλύψετε τις σεξουαλικές σας ανάγκες, θα είναι πολύ εύκολο να πέσετε θύματα ατόμων που μπορούν να εκμεταλλευθούν το κύριο χαρακτηριστικό σας γνώρισμα, την γενναιοδωρία. Προσέξτε διότι δεν είναι τόσο δύσκολο να συμβεί, κι ας πιστεύετε το αντίθετο. Από την άλλη, η ανάγκη σας για έρωτα και σεξ θα σας οδηγήσει είτε να μπλέξετε σε ερωτικές ιστορίες που είναι παράνομες, είτε να απιστήσετε εις βάρος του ή της συντρόφου σας. Το κακό είναι πως ό,τι κι αν κάνετε θα φανεί, οπότε μετά μην απορήσετε για ό,τι συμβεί.
Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στην εργασία σας, δεν θα πρέπει να σας στεναχωρήσουν ή να σας αποθαρρύνουν. Στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει είναι πως πρέπει να ακολουθήσετε την δική σας εργασία, ή να κάνετε την εργασία σας παιγνίδι, ειδάλλως θα βαρεθείτε τόσο πολύ, που θα την κάνετε λάθος.

Μία εντελώς αλλοπρόσαλλη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Παρθένους. Αντί για την χαρά και την εξωστρέφεια, θα επιλέξετε να κλειστείτε στους εαυτούς ή στο σπίτι σας, και να γκρινιάζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Τις επόμενες ημέρες θα νιώσετε την ανάγκη να βγάλετε στην επιφάνεια κάθε τι παρελθοντικό επειδή ουσιαστικά φοβάστε να αντιμετωπίσετε το παρόν και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό. Έτσι, θα προτιμήσετε αντί να βγείτε έξω και να χαρείτε την ζωή σας, να καθίσετε στο σπίτι σας, μόνοι και μόνες σας, προκειμένου να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις. Όμως τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί, και οι αντιδράσεις σας μόνο με ενός πεντάχρονου παιδιού μπορούν να χαρακτηριστούν, φωνάζοντας και γκρινιάζοντας «δεν θέλω, δεν θέλω».
Από εκεί και πέρα, δύο είναι τα ενδεχόμενα που θα συμβούν. Είτε ένα άτομο μέσα από την οικογένειά σας, είτε ένα μεγαλύτερο άτομο, θα προσπαθήσει να χαλιναγωγήσει το χάος το οποίο θα επικρατεί στο μυαλό και στις κινήσεις σας. Η αισιοδοξία του σε συνδυασμό με την εγκράτεια, θα γίνουν η άγκυρα σε όλο αυτό το χαοτικό σκηνικό που θα είναι η ζωή σας. Μπορεί όμως αυτό το άτομο να γίνει πολύ σκληρό και αδυσώπητο μαζί σας, και να προσπαθήσει να επιβάλει την τάξη, κάτι το οποίο δεν θα επιτύχει άμεσα, και ίσως σας κάνει να αισθανθείτε καταπίεση και θυμό.
Ο έρωτας για εσάς αυτές τις ημέρες θα είναι μία δύσκολη υπόθεση, καθώς θα πρέπει να βρείτε το θάρρος και να θάψετε το παρελθόν και τις αναμνήσεις του, αν βεβαίως θέλετε να προχωρήσετε τις ζωές σας. Ειδάλλως θα αναμοχλεύετε την ίδια κατάσταση σε τέτοιον βαθμό που ακόμη κι εσείς οι ίδιοι και ίδιες, θα βαρεθείτε με την κατάστασή σας.

Μία περίεργη αλλά καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ζυγούς. Κάτω από το ήρεμο πρόσωπο που δείχνετε στον υπόλοιπο κόσμο, κρύβεται ένας μαχητής ή μία μαχήτρια.
Το διάστημα αυτό νιώθετε χαρούμενοι, με καλή διάθεση προς τον πλησίον σας, πράοι, εγκρατείς, όχι ιδιαιτέρως υποχωρητικοί, και αρκετά φιλικοί. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Μέσα σας όμως, πάντα βράζει η αντίδραση σε οτιδήποτε σας καταπιέζει. Αν το ωροσκόπιό σας είναι από εκείνα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να πυροδοτηθούν, τότε ετοιμαστείτε για ημέρες όπου θα βγάλετε τον πιο παράτολμο εαυτό σας, ο οποίος μπορεί να είναι από απλά μαχητικός, μέχρι βίαιος και αδίστακτος. Στους περισσότερους και περισσότερες από εσάς, απλά θα λειτουργήσει ως μία αίσθηση του ότι θέλετε κάτι να γίνει ώστε να βγείτε μπροστά. Ευτυχώς που αυτό που θα νιώσετε, θα κρατήσει μόνο για αυτήν την εβδομάδα οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε ότι θα συμβεί κάτι κακό.
Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή διότι έχετε δίπλα σας άτομα που είναι εντελώς χαοτικά. Από την μία μπορεί να σας δίνουν την αγάπη τους ή να δείχνουν διάθεση να ακούσουν τα προβλήματά σας, ακόμη και να σας βοηθήσουν πάνω σε αυτά, και την ίδια στιγμή να κάνουν μία απίστευτη μεταβολή και το μόνο που να τους νοιάζει είναι ο εαυτός τους και μόνο αυτός. Ο μόνος τρόπος για να ανταπεξέλθετε σε αυτό που θα ζείτε, είναι να μην ακούτε τις σας λένε, και πάνω από όλα να κρίνετε τα πάντα με γνώμονα την λογική.    

 

Ερωτικά, αυτό το διάστημα θα έλκετε εντελώς αλλοπρόσαλλα άτομα. Αν αντέχετε την «αναρχία» προχωρήστε, ειδάλλως αν θέλετε να διατηρήσετε την ψυχική σας γαλήνη, φύγετε τρέχοντας από αυτά!

Εσείς οι Σκορπιοί ετοιμαστείτε για μία εβδομάδα ερωτική και χαοτική συνάμα!
Η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου φαίνεται να είναι πολύ παθιασμένη! Η λίμπιντό σας, θα φθάσει στο κόκκινο και θα κάνετε τα πάντα για να την καλύψετε. Ευτυχώς για εσάς, που αυτήν την θέρμη που θα νιώσετε θα μπορέσετε να την μεταφέρετε και στο εγγύς περιβάλλον σας, με αποτέλεσμα πραγματικά να μαγνητίζετε τα πλήθη! Τις επόμενες ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε όποιο άτομο σας αρέσει, και να το αποπλανήσετε! Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, θα θελήσετε να αποπλανήσετε άτομα που δεν είναι διαθέσιμα, είτε επειδή έχουν δεσμό, είτε επειδή έχουν μία θέση στην κοινωνία που δεν πρέπει να της προξενήσουν ζημιά, ακόμη και άτομα που είναι είτε πολύ νεαρά είτε είτε πολύ ώριμα. Σημασία για εσάς θα έχει ο βαθμός δυσκολίας, κάτι το οποίο θα λατρέψετε. Και βέβαια, όταν το καταφέρετε προετοιμαστείτε να δρέψετε πλήρως τις «θυσίες» που θα έχετε κάνει!
Από την άλλη, το χάος θα κάνει την εμφάνισή του στα οικονομικά σας. Εκεί που λέγατε ότι θα μπορέσετε να διατηρήσετε το μέτρο, κι έτσι να έχετε χρήματα για να κινηθείτε τώρα στις εορτές, θα υπάρξουν τόσα έξοδα, που δεν θα προλαβαίνετε να τα καλύπτετε. Η κύρια πηγή των οικονομικών σας προβλημάτων θα είναι το Κράτος, καθώς θα κληθείτε να πληρώνετε τον έναν φόρο μετά τον άλλον. Αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ή αν έχετε κάποια χρήματα ήδη στην άκρη, θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα τις καταστάσεις αυτές. Αν πάλι χρειαστεί να ζητήσετε δανεικά, να το κάνετε (και θα τα λάβετε) από τα αδέλφια σας και τα εξαδέλφια σας, με προοπτική πάντα να τους τα επιστρέψετε μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Προσέξτε λοιπόν, διότι τις επόμενες ημέρες θα έχετε άγχος για αυτό το ζήτημα, οπότε δικαιολογημένα τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα.

Η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, ξεκινάει για εσάς τους Τοξότες μία περίοδο όπου θα πρέπει να απομακρύνετε τα αρνητικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα σας, και να ενστερνιστείτε τα θετικά.
Οι επόμενες ημέρες θα είναι για εσάς σαν να εισέρχεστε στο Καθαρτήριο, κάτι το οποίο μπορεί να ακούγετε τρομακτικό αλλά δεν είναι, για αυτό κι εσείς θα μπείτε σε αυτό ολόψυχα. Η διαδικασία που ξεκινάει τώρα, είναι να «καθαρίσετε» από τα αρνητικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα σας. Είναι καιρός λοιπόν να αφήσετε πίσω σας την πονηριά, τον εγωισμό, και τους παραπλανητικούς τρόπους. Όλα αυτά προέρχονται από το γεγονός ότι πάνω από όλα, θέλετε το προσωπικό σας καλό. Αυτός είναι και ο λόγος που χρησιμοποιείτε τα παραπάνω, για να κάνετε αυτό που θέλετε. Επειδή όμως βρίσκεστε σε πορεία να βρείτε ξανά τον πραγματικό εαυτό σας, σιγά σιγά θα επανεμφανίζεται μία βασική αρετή σας, η φρόνηση. Αυτή θα είναι που θα ξεκλειδώσει την εγκράτεια, την σοφία, την προνοητικότητα, την κριτική ικανότητα. Να ξέρετε, πως αυτό που ξεκινάει τώρα θα κρατήσει καιρό, οπότε μην περιμένετε να αλλάξετε από την μία μέρα στην άλλη.
Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο θα αναζητήσετε να βρείτε έναν σεξουαλικό ή μία σεξουαλική σύντροφο, προκειμένου να νιώσετε ότι «περνάει ακόμη η μπογιά σας».

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας κρατάει και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Είναι περίοδος επίσης που θα σκεφθείτε σοβαρά να μετακομίσετε στο εξωτερικό.
Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, προβλέπεται να ζήσετε μία απίστευτα χαώδη κατάσταση με συντρόφους, πρώην και νυν, ακόμη και με τους συνεργάτες σας.
 

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Αιγόκερους. Το χάος μπαίνει στις ζωές σας κι εσείς, δυστυχώς, θα πληγώσετε κόσμο.
Όπως έχουμε πει, εδώ και καιρό, βρίσκεστε σε κατάσταση νωθρότητας επειδή θέλετε την ησυχία σας. Επειδή όμως αυτό το χαρακτηριστικό δεν αποτελεί μέρος της ψυχοσύνθεσής σας, χάνετε ένα κομμάτι του πραγματικού εαυτού σας. Η έλλειψη προσωπικής γνώμης, η επιφυλακτικότητα, ακόμη και η αφέλεια, είναι συμπτώματα της περιόδου αυτής. Για αυτό, και το Σύμπαν θα κάνει τα πάντα προκειμένου να ταράξει να λιμνάζοντα ύδατα της ζωής σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, άτομα και καταστάσεις από το παρελθόν θα έλθουν να ταράξουν την γαλήνη σας, και να σας κάνουν να τρέξετε. Αν μπορέσετε να διαχειριστείτε αυτήν την κατάσταση, θα το κάνετε με τον τρόπο που γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, αυτόν την επιβολής. Μπορεί να πείτε λόγια που θα πονέσουν, αλλά προκειμένου να επανέλθει η τάξη και η ησυχία δεν θα σας νοιάξει τόσο πολύ. Προσοχή όμως σε εσάς που δεν θα καταφέρετε να οργανώσετε το χάος. Ενώ θα πρέπει να δείξετε εγρήγορση, εσείς θα αρνηθείτε να κάνετε κάτι για αυτό. Σε αυτήν την περίπτωση, θα προσπαθήσετε να αποφύγετε πάση δυνάμει την ανάληψη των ευθυνών σας, κάτι το οποίο θα ενδυναμώσει το χάος. Με αυτό τον τρόπο, τελικά το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να πληγώσετε τον ίδιο σας τον εαυτό.
Ερωτικά αυτό το διάστημα είναι λίγο περίεργο. Γενικά, αυτό που θα νιώσετε είναι να κάνετε κάτι παράτολμο, κάτι που να είναι εκτός πλαισίου, ακόμη κι αν είναι παράνομο. Γενικά, θα προτιμήσετε άτομα τα οποία έχουν μία πιο ελεύθερη θεώρηση πάνω στο σεξ και στις σχέσεις, διότι ας μην κρυβόμαστε, απλά θέλετε να ξεσκάσετε από την πίεση της καθημερινότητας.

Μία πολύ δυνατή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Υδροχόους, αν και τα περισσότερα γεγονότα ήδη εξελίσσονται. Το καλό πίσω από όλα αυτά που συμβαίνουν είναι πως η χαρά επιστρέφει στις ζωές σας, όπως επίσης και ο έρωτας!
Η ανεξαρτησία είναι κάτι που λατρεύετε, ακόμη κι αν είστε σε δεσμό ή σε συνεργασία. Το τελευταίο διάστημα προσπαθείτε με σχετικά ήπιο τρόπο να την διατηρήσετε. Το πρόβλημα ήταν και είναι πως όλοι οι υπόλοιποι δεν θέλουν από εσάς να κινείστε ελεύθερα. Τώρα όμως, φθάσατε στο σημείο όπου πλέον δεν ανέχεστε κανέναν και καμία να σας λέει τι πρέπει να κάνετε. Με τον ημι-άναρχο τρόπο που σας χαρακτηρίζει, πλέον περνάτε στην αντεπίθεση και δεν θα ακούσετε κανέναν παρά μόνο τους εαυτούς σας. Το γεγονός αυτό θα σας κάνει να πάρετε μία βαθιά ανάσα ανακούφισης και επιτέλους θα νιώσετε το βάρος που σας πλάκωνε να φεύγει από επάνω σας! Αυτός θα είναι ο λόγος που το χαμόγελο επιστρέφει στις ζωές σας!
Ακριβώς επειδή θα νιώθετε πολύ καλά με τους αυτούς σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ζήσετε τον έρωτα όσο πιο δυνατά γίνεται. Για αυτό κι εσείς, το επόμενο διάστημα θα επιλέξετε να έλθετε σε επαφή με τα πιο εκκεντρικά άτομα που υπάρχουν ή με πρώην εραστές και ερωμένες. Στην περίπτωση που είναι εκκεντρικά άτομα, θα βιώσετε μαζί τους τί σημαίνει χάος, το οποίο και θα λατρέψετε, διότι μέσω αυτών των ατόμων, θα νιώσετε ότι μπορείτε να εκφραστείτε. Στην περίπτωση που είναι πρώην ερωτικοί σύντροφοι, θα νιώσετε την ανάγκη να τους «απελευθερώσετε» από την πίεση που δέχονται μέσα στους δεσμούς τους. Όσο κι αν γνωρίζετε ότι είναι ανήθικο να γίνετε τα τρίτα άτομα, δεν θα σας νοιάξει καθόλου διότι αυτός που σας νοιάζει περισσότερο είναι ο ή η πρώην. Επίσης, ευνοούνται οι σχέσεις με μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα.

Εσείς οι Ιχθύες θα έχετε μία μεικτή εβδομάδα. Από την μία θα υπάρξουν προβλήματα με τους συνεργάτες στην εργασία σας και από την άλλη θα θελήσετε να εκφράσετε όσο περισσότερο μπορείτε την αγάπη σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ή να θελήσετε να ζήσετε παθιασμένες ερωτικές στιγμές.
Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα βιώσετε απογοήτευση από τους συνεργάτες στην εργασία σας, επειδή εσείς δεν ξέρετε τι θέλετε, κι εκείνοι δεν έχουν χρόνο να καθίσουν να βγάλουν άκρη με το τι θέλετε εσείς. Θα χρειαστεί με κάποιον τρόπο, να μπορέσετε να μεταδώσετε το μήνυμά σας, ειδάλλως θα καταστείτε ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο. Ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, διότι ακριβώς επειδή βρίσκεστε σε μία χαώδη κατάσταση εδώ και καιρό, είστε πιο επιρρεπείς στην επιρροή των άλλων, ακόμη και στην εξαπάτηση. Στην πιο ακραία εκδοχή, μπορεί να εμπλακείτε σε ένα σκάνδαλο που θα ξεσπάσει στην εργασία σας.
Από την άλλη, θα νιώσετε ότι η καρδιά σας είναι τόσο γεμάτη με αγάπη, που θα εκραγείτε εάν δεν την δώσετε κάπου. Το σημαντικό για εσάς είναι να την μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας, κάτι το οποίο θα γίνει εφικτό επειδή το κλίμα των ημερών γίνεται ολοένα και πιο εορταστικό. Επίσης, αν θελήσετε να κάνετε κάποιο κοινωνικό έργο, να το κάνετε, διότι θα νιώσετε υπέροχα.
Το καλύτερο το Σύμπαν σας το κρατάει στον έρωτα! Ο συνδυασμός της αυξημένης λίμπιντο με την έντονη συναισθηματική φύση σας, θα δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα. Χάρη σε αυτό, θα βγείτε από το καβούκι σας και θα χαρείτε τόσο την σωματική επαφή όσο και την συναισθηματική!

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια