08 AM | 10 Nov

Rigatoni με τυρί κρέμα! P.S Yammi – Yammi !

Το λέω για να μην συνεχίζει να διαβάζει ,όποιος δεν αγαπά γενικώς,  την pasta!

Κανείς !

Ωραιότατα, συνεχίζουμε, για τις ανειδίκευτες μαγείρισσες, τους άνδρες που δεν τα καταφέρνουν αλλά και για όσους αγαπούν τα μακαρόνια σε οποιαδήποτε μορφή!  

ΥΛΙΚΑ

500γρ. Rigatoni της επιλογής σας

200γρ. τυρί κρέμα

1 κούπα γάλα

200γρ. κρέμα γάλακτος

5-6 φέτες πάριζα

150γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

50-60γρ. παρμεζάνα τριμμένη

Λίγο βούτυρο για το πυρέξ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα Rigatoni για 3-4 λεπτά , λιγότερο απ΄ότι  λέει στην συσκευασία

Αφού βράσουν τα βγάζουμε και τα σουρώνουμε, και τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν.

Παίρνουμε ένα πυρέξ και το αλείφουμε με βούτυρο.

Σε ένα τάπερ αδειάζουμε όλα τα υλικά (Rigatoni,  τυρί κρέμα, γάλα, κρέμα γάλακτος, πάριζα και  κεφαλοτύρι) και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Αδειάζουμε το μείγμα, στο πυρέξ, και πασπαλίζουμε από πάνω με την τριμμένη παρμεζάνα.

Το ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 220 βαθμούς,  για  περίπου 20 λεπτά.

Σε όποιον δεν αρέσει να διαμαρτυρηθεί , σε μένα!

Please follow and like us:

Comments

comments