02 PM | 05 Nov

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6 έως 12 Νοεμβρίου!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε και στο:http://www.periastrologias.gr

Μία σχετικά καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Κριούς. Από την μία θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, από την άλλη θα αντιμετωπίσετε προβλήματα, ακριβώς επειδή δεν γνωρίζετε πως να το κάνετε σωστά.

Η περίοδος αυτή σας ευνοεί, όσον αφορά τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, επειδή νιώθετε την ανάγκη να δώσετε παρά να πάρετε. Αυτός είναι και ο λόγος που νιώθετε έτοιμοι κι έτοιμες να ανοιχθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, και να τους μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Παρ’ ότι για εσάς αυτή θα είναι μία ευχάριστη εμπειρία, δεν θα είναι και τόσο για τους αγαπημένους ή τις αγαπημένες σας. Αυτό είναι λογικό κι επόμενο, καθώς δεν ξέρετε πως να εκφραστείτε συναισθηματικά με αποτέλεσμα να ακούγεστε αδιάφοροι κι αδιάφορες, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Ο μόνος τρόπος για να το κάνετε σωστά είναι να μην πέσετε στην παγίδα του εκνευρισμού επειδή θα νομίσετε ότι σας μειώνουν. Εσείς, θα πρέπει να συνεχίσετε σε ήπιους τόνους αυτό που ξεκινάτε. Αυτό σημαίνει ότι δεν εκφράζουμε τα συναισθήματά μας με διαταγές, ούτε σαν το άλλο άτομο να είναι απλά φίλος μας. 

Επαγγελματικά, αυτό το διάστημα θα υπάρξουν προβλήματα επειδή πραγματοποιούνται δομικές αλλαγές. Αυτά τα προβλήματα, θα πρέπει να τα δείτε ως ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας, και όχι ως θεία τιμωρία.

Εσείς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, για να αποκτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει θα πρέπει να μην είστε επιθετικοί ή επιθετικές και πιεστικοί ή πιεστικές. Πρέπει να μάθετε να συζητάτε και όχι να αρπάζετε επειδή έτσι πιστεύετε ότι δείχνετε ότι είστε δυναμικοί ή δυναμικές.

Εσείς οι Ταύροι θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα όσον αφορά τις σχέσεις σας, είτε αυτές είναι προσωπικές είτε είναι εργασιακές.

Τι συμβαίνει; Πολύ απλά, έχετε βαρεθεί από τους άλλους να κάνουν μόνο αυτό που θέλουν, χωρίς να δίνουν σημασία στις ανάγκες σας. Όλο αυτό το διάστημα προσπαθείτε με όλη σας την καλή διάθεση να έλθετε σε επαφή με τους ανθρώπους που εργάζεστε μαζί ή που θέλετε να είναι στην ζωή σας. Η υπομονή σας όμως εξαντλείται με αυτά που βλέπετε, αν και θα κάνετε μία τελευταία προσπάθεια για να τα βρείτε. Ακόμη κι αν δεν συμβεί αυτό που θέλετε, τουλάχιστον θα είστε εντάξει με τους εαυτούς σας, καθώς εσείς την κίνησή σας την κάνατε, άρα το φταίξιμο είναι των άλλων. Σε προσωπικό επίπεδο, ένας χωρισμός είναι επικείμενος, αλλά όχι τόσο ενοχλητικός όσο φανταζόσασταν, επειδή κάνατε ακριβώς ό,τι έπρεπε να κάνετε, για αυτό και δεν θα έχετε τύψεις για ό,τι συμβεί.

Στον οικονομικό τομέα, σύντομα θα έχετε νέα που αφορούν παλαιότερα χρέη σας, και τα οποία δεν θα είναι ευχάριστα. Φαίνεται πως όσο και να προσπαθήσετε, από απλή συζήτηση μέχρι την χρησιμοποίηση ένδικων μέσων, δεν θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή την αναβολή της καταβολής των χρεών σας. Για αυτό, φροντίστε να κάνετε συζητήσεις για το πώς θα κάνετε την αποπληρωμή και να είστε συνεπείς με αυτές.

Ερωτικά, αυτό το διάστημα θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την μιζέρια της προηγούμενης περιόδου και να ασχοληθείτε ερωτικά με το ταίρι σας. Αν πάλι είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, το επόμενο διάστημα ευνοεί τις σεξουαλικές σχέσεις, κάτι το οποίο θα κάνει καλό στην ανάταση της ψυχολογίας σας!

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Δίδυμους. Πλέον, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, και στο χέρι σας θα είναι εάν έχουν ευοίωνη κατάληξη ή αν θα κάνετε και πάλι το θαύμα σας εκνευρίζοντας τον κόσμο.

Κάτι καινούριο ξεκινάτε όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η διάθεσή σας είναι αρκετά καλή, και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό από αυτά που κάνετε συνήθως. Εδώ όμως υπάρχει μία παγίδα, η οποία μπορεί να σας την χαλάσει, και αυτή είναι τα συσσωρευμένα λάθη που έχετε κάνει.

Όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, πρέπει να καταλάβετε ότι τα συσσωρευμένα μυστικά, τα ψέμματα και οι προδοσίες έχουν και αυτές το τίμημά τους, καθώς ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, τα έχετε κάνει, και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Αν πραγματικά θέλετε να κάνετε μία καινούρια αρχή, θα πρέπει να σταματήσετε να σκέφτεστε ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να κάνετε τα ίδια. Πρέπει να καταλάβετε ότι η πραγματική χαρά βρίσκεται στο να ακολουθείς το ίδιο μονοπάτι με τον άλλον ή την άλλη, ειδάλλως δεν έχει αξία.

Όσον αφορά τις συνεργασίες σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και προσεκτικές. Θα πρέπει κι εσείς να είστε εντάξει απέναντι στους συνεργάτες σας αλλά να απαιτείτε να είναι κι εκείνοι αντίστοιχα. Επίσης, αν αυτό το διάστημα ετοιμάζετε ένα καινούριο ξεκίνημα με μία νέα συνεργασία, θα πρέπει να μην είστε τόσο ενθουσιώδεις. Η Κρίση έχει κάνει το θαύμα της, για αυτό προσέξτε το κεφάλαιο που θα έχει το καινούριο εγχείρημά σας, να υπερκαλύπτει τυχόν απροσδόκητες δυσκολίες.

Στον ερωτικό τομέα, ένας χωρισμός αρκετά εκρηκτικός είναι πιθανός. Ευτυχώς που μόλις ολοκληρωθεί, θα ασχοληθείτε αμέσως με άλλα πράγματα.

Μία πολύ δυνατή σε συγκινήσεις εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Καρκίνους. Το παρελθόν έρχεται να σας «στοιχειώσει», κι εσείς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους «δαίμονές» σας.

Καλώς ή κακώς, εσείς οι Καρκίνοι πάντα διατηρείτε ρίζες στο παρελθόν σας, οι οποίες είναι γερές μέσα σας όσο διάστημα κι αν περάσει στις ζωές σας. Τώρα όμως επιστρέφει με τον πιο δυνατό τρόπο κι έρχεται να σας βάλει σε περιπέτειες, καθώς από εσάς θα ζητηθεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, εάν θέλετε δηλαδή να επιστρέψετε σε αυτό, ή να κρατηθείτε στο παρόν. Στην προκειμένη περίπτωση, το παρελθόν έχει γερά ερείσματα, για αυτό είναι αρκετά μεγάλη η πιθανότητα να τρέξετε πίσω σε αυτό. 

Στην περίπτωση που αφορά συνεργασίες, και μάλιστα οφειλές από εκείνες, θα πάψετε να είστε τα καλά και άγια Καρκινάκια, και με μία λύσσα άνευ προηγουμένου, θα απαιτήσετε τα οφειλόμενα. Μάλιστα δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε και αθέμιτα μέσα, προκειμένου να πάρετε πίσω τα χρήματά σας.

Στην περίπτωση που αφορά μία ερωτική ιστορία, αν είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, θα τρέξετε πίσω σε αυτήν, ακόμη και στην περίπτωση που η λογική, σας λέει να μην το κάνετε. Το πάθος που κρύβετε για αυτό το άτομο, είναι τέτοιο που δεν θα διστάσετε να κάνετε τα πάντα προκειμένου να βρεθείτε και πάλι μαζί. Το πρόβλημα θα το έχετε εσείς που έχετε ήδη δεσμό. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τρομακτικός καυγάς ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, καθότι βλέπει ότι εσείς χαριεντίζεστε αλλού. Αυτό θα είναι και η θρυαλίδα που θα διαλύσει την σχέση σας, για αυτό σκεφτείτε πολύ καλά εάν όντως αξίζει να θυσιάσετε το παρόν σας για μία κατάσταση που τελείωσε.

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Λέοντες, καθώς θα υπάρξουν πολλές εντάσεις, ειδικά για εσάς που είστε παντρεμένοι και παντρεμένες.

Αρχικά, φαίνεται πως η ζωή σας αρχίζει να παίρνει ολοένα και πιο ζωηρό χρώμα (κάτι το οποίο σας κάνει να χαίρεστε) επειδή εργασιακά πηγαίνετε από το καλό στο καλύτερο. Στην εργασία σας είτε παίρνετε προαγωγή, είτε με τον τρόπο σας αρχίζετε και δείχνετε ότι μπορείτε να γίνετε η κορυφή του κλάδου σας, από όσο χαμηλά κι αν έχετε ξεκινήσει. Σε συνδυασμό με το ότι λαμβάνετε και χρήματα (τα οποία τα περισσότερα είναι οφειλόμενα), σαφώς και θα νιώσετε έτοιμοι κι έτοιμες να πετάξετε από την χαρά σας.

Κι εδώ, έρχεται μέσα στο ειδυλλιακό τοπίο που έχετε δημιουργήσει, μία γυναίκα για να σας προκαλέσει προβλήματα με την συμπεριφορά της. Αν είναι φίλη, η υστερία της για το ό,τι τραβάει θα βρει εσάς αποδέκτη, διότι δεν ξέρει που αλλού να ξεσπάσει. Αν είναι συνάδελφος, θα κάνει τα πάντα, ακόμη και να χρησιμοποιήσει υστερική συμπεριφορά προκειμένου να σταματήσει την καλή σας τύχη. Εκεί όμως που θα υπάρξει το μεγαλύτερο πρόβλημα, θα είναι με τις συζύγους σας. Κάτι το γεγονός ότι ξαναγίνεστε οι αρχηγοί στην οικογένειά σας (το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα να αναζητάτε και τον χώρο σας), κάτι κάποια θέματα με τα γυναικολογικά τους, θα υπάρξει μεγάλη ένταση εξαιτίας της οξυθυμίας της. Όσο και να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, δεν θα τα καταφέρετε, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ομηρικοί καυγάδες.     

Στον έρωτα υπάρχει κινητικότητα με διάφορα ευτράπελα! Όσοι και όσες έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα κοιτάξετε να βρείτε νεώτερα άτομα από εσάς, εσείς του δευτέρου θα νιώσετε απαγορευμένη έλξη για ένα άτομο το οποίο έρχεται συχνά στο σπίτι σας, ενώ εσείς του τρίτου θα ψάξετε να βρείτε άτομα μεγαλύτερα από εσάς για εραστές ή ερωμένες.

Μία σχετικά καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Παρθένους. Μία νέα αρχή θα κάνετε με την οικογένειά σας, τους γονείς σας, ίσως με ένα νέο σπιτικό, αλλά θα αντιμετωπίσετε εντάσεις όσον αφορά στις ερωτικές σας ιστορίες.

Μετά από ένα διάστημα αρκετού τρεξίματος, θα νιώσετε την ανάγκη να καθίσετε επιτέλους στο σπίτι και να νιώσετε την θαλπωρή και την ζεστασιά που προσφέρει τώρα που είναι χειμώνας. Αυτός θα είναι και ο λόγος που θα πλησιάσετε τα μέλη της οικογενείας σας, είτε είναι τα παιδιά σας, είτε είναι ο ή η σύζυγός σας, είτε είναι οι γονείς σας, και θα προσπαθήσετε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας μαζί τους. Στην αρχή θα είναι δύσκολο, διότι απλά πάντα όταν σας πιάνει η ανάγκη να μείνετε στο σπίτι, κάτι θα βρείτε ώστε να γκρινιάξετε, οπότε λογικό κι επόμενο είναι να σας έχουν λίγο σε απόσταση. Μόλις όμως τους δείξετε ότι έχετε καλή πρόθεση, θα σας ανοιχθούν, οπότε και θα νιώσετε πολύ κοντά όλοι μαζί, έτσι δηλαδή όπως πρέπει να είναι μία φυσιολογική οικογένεια.

Μπορείτε επίσης να μετακομίσετε αυτό το διάστημα, κι έτσι να βρείτε ένα ολοκαίνουριο πεδίο χαράς καθώς η τακτοποίηση και ο καθαρισμός ενός σπιτιού θα βγάλει στην επιφάνεια τα κλασσικά χαρακτηριστικά σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας, αλλά μέχρι αυτές να ολοκληρωθούν, θα είστε μέσα στην ένταση και την μουρμούρα.

Στον έρωτα τα πράγματα είναι ελαφρώς πιο δύσκολα. Αυτό που θα νιώσετε, είναι ότι χρειάζεστε έναν εραστή ή μία ερωμένη εδώ και τώρα. Η βιασύνη αυτή θα είναι εκείνη που θα σας προκαλέσει προβλήματα, επειδή κάποια πράγματα δεν μπορούν να συμβούν μόνο και μόνο επειδή το λέτε εσείς.

Μία πολύ δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ζυγούς, καθώς οι σχέσεις σας με τους ή τις συντρόφους σας, καθώς επίσης και με τους συνεργάτες σας, θα είναι τεταμένες.

Οι σχέσεις σας, είτε αυτές είναι προσωπικές είτε είναι επαγγελματικές, θα βρεθούν επί ξηρού ακμής, καθώς η ισορροπία που προσπαθείτε με νύχια και δόντια να διατηρήσετε, θα γίνει η ισορροπία του τρόμου. Για αυτήν την κατάσταση δεν φταίτε εσείς, όσο οι άλλοι. Εκείνοι είναι που με την μικροπρέπεια που τους διακατέχει, προστατεύοντας τους εαυτούς τους και τα συμφέροντά τους, δοκιμάζουν τις αντοχές σας, οι οποίες πλέον έχουν φθάσει στο χαμηλότερο σημείο και δεν ξέρετε αν θα αντέξετε άλλο. Όλα θα εξαρτηθούν τελικά, από το κατά πόσο είστε διατεθειμένοι και διατεθειμένες να κάνετε λίγο πίσω, διότι αν σταματήσετε και πείτε «μέχρι εδώ», οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα διαλυθούν. Αυτός θα είναι και ο λόγος, που από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, θα σας πιάσει κρίση αυτοεκτίμησης.

Οικονομικά αυτό το διάστημα φαίνεται ότι θα είστε καλά, καθώς το πιθανότερο είναι πως θα εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Να ξέρετε πάντως, ότι επειδή θα έχετε χρήματα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα ξοδέψετε με την χαρακτηριστική άνεση που σας διακρίνει. Να ξέρετε ότι υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν άμεσα, και οι οποίες έτσι και μείνουν ακάλυπτες θα αποτελέσουν βραχνά για πολύ καιρό μπροστά σας.  

Ερωτικά, αυτό το διάστημα βρίσκεστε στο μεταίχμιο μεταξύ μίας ιστορίας που τελειώνει, και μίας που ξεκινά παράλληλα. Μέχρι να γίνει αυτή η μετάβαση, τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα.  

 

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Σκορπιούς. Η ανυπομονησία σας, θα σας οδηγήσει να πείτε πράγματα που καλό θα ήταν να τα αποφύγετε.

Η εβδομάδα αυτή, ξεκινάει με συζητήσεις επί των οικονομικών, και στην ανάγκη σας να επιβεβαιώσετε τί αισθάνεται το ταίρι σας για εσάς. Στο οικονομικό, κάτι καινούριο ξεκινάει, το οποίο μπορεί να σας φέρει χρήματα αλλά τουλάχιστον για αυτήν την εβδομάδα, θα σας φέρει προβλήματα επειδή θέλετε χρήματα εδώ και τώρα. Κάτι τέτοιο και σαφώς δεν μπορεί να γίνει, για αυτό άλλωστε θα υπάρξουν διενέξεις ανάμεσα σε εσάς και τον ή την σύντροφό σας, ή τους συνεργάτες σας. Προσέξτε λοιπόν, διότι πιέζοντας τις καταστάσεις, δεν θα έχετε χρήματα στην τσέπη σας, αλλά νεύρα. Αν το ταίρι σας έχει την σύνεση και την διάθεση να μην επηρεαστεί από τα ξεσπάσματά σας, θα είστε τυχεροί και τυχερές. Αν όμως τον ή την πετύχετε σε φάση που θέλει να σας βάλει στην θέση σας, προετοιμαστείτε για επικές μονομαχίες.

Το ίδιο θα συμβεί και στην περίπτωση που ξαφνικά νιώσετε την ανάγκη να επιβεβαιώσετε τα συναισθήματα του ή της συντρόφου σας. Επειδή νιώθετε έτσι, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι και το ταίρι σας έχει την ίδια διάθεση με εσάς. Για την ακρίβεια, έχει τα δικά του προβλήματα να λύσει, και σαφώς δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί με κάτι τόσο «ανούσιο» όπως το να επιβεβαιώσει εσάς. Οπότε, τουλάχιστον για αυτήν την εβδομάδα, οι εντάσεις ανάμεσά σας, θα ποικίλουν ανάλογα με το πόσο θα τον ή την πιέσετε.        

Στον έρωτα, ένα άτομο από το παρελθόν επιστρέφει στις ζωές σας, και θα διαλύσει οτιδήποτε έχετε αυτήν την περίοδο, ακόμη και τον γάμο σας αν το επιτρέψετε να συμβεί.

Μία αρκετά καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Τοξότες! Φαίνεται πως το ταξείδι στον εσώτερο εαυτό σας, σας αποκαλύπτει πτυχές που ξαφνικά σας αρέσει πάρα πολύ που τις έχετε!

Πρώτα από όλα, διαπιστώνετε το αυτονόητο, ότι τα πάντα κερδίζονται με σκληρή εργασία και καθημερινό αγώνα. Μέχρι τώρα, πιστεύατε ότι αυτό που κάνατε, είτε ήταν στην εργασία σας είτε ήταν στην προσωπική σας ζωή, έφθανε και περίσσευε. Με αυτόν τον τρόπο, πιστεύατε ότι όλοι ήταν χαρούμενοι και δεν χρειαζόντουσαν κάτι άλλο. Τώρα όμως, διαπιστώνετε ότι κάθε μέρα που ξημερώνει είναι ένας καινούριος αγώνας ξανά από την αρχή, και ότι αν στο τέλος της ημέρας δεν έχετε προσφέρει αυτά που πρέπει να προσφέρετε κανείς δεν είναι χαρούμενος. Αυτός είναι ο λόγος που τώρα θα δώσετε όλον τον εαυτό σας, προκειμένου πλέον να μην λείψει τίποτα στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Αυτό που θα νιώσετε, δηλαδή αυτήν την έξαρση αγάπης και της διάθεσης να προσφέρετε, θα σας οδηγήσει στην ανάγκη να κάνετε κάτι για την ανακούφιση του πόνου του άλλου. Για αυτό άλλωστε, θα αρχίσετε να δραστηριοποιείστε σε διάφορες φιλανθρωπικές κινήσεις. Μάλιστα, όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα, τόσο περισσότερο θα νιώθετε την ανάγκη να προσφέρετε ακόμη περισσότερα.

Μία κατηγορία από εσάς, θα νιώσει την ανάγκη να ψάξει τα βάθη της ανθρώπινης ύπαρξης. Η ανάγκη αυτή, θα σας οδηγήσει στην μελέτη μεταφυσικών θεωριών, γνώσεων που μέχρι τώρα τις απαξιώνατε, και βέβαια θα νιώσετε την ανάγκη να έλθετε πιο κοντά στο Θεί

Μία άλλη κατηγορία από εσάς, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, καθώς φαίνεται πως χωρίς ιδιαίτερο κόπο θα έχετε χρήματα ή επιτέλους θα σας έλθουν τα χρήματα εκείνα που περιμένατε καιρό τώρα!  

Μία αρκετά καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Αιγόκερους, με εξαίρεση εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Η περίοδος αυτή βγάζει στην επιφάνεια τον καλύτερο δυνατό εαυτό σας. Ο κόσμος μπορεί να έχει και να το λέει πως στο πρόσωπό σας, έχει βρει έναν καλό άνθρωπο, έναν πραγματικό φίλο, έναν πιστό ή μία πιστή σύντροφο, έναν άνθρωπο που ξέρει να γελάει και να μεταδίδει την χαρά, και πάνω από όλα, έναν άνθρωπο στον οποίο ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί όταν υπάρχουν δυσκολίες. Οι κάθε λογής δοκιμασίες τελικά σας απέδειξαν ότι μπορείτε να ξεφύγετε από το βασικό μοντέλο του Αιγόκερω που έχουν οι υπόλοιποι στο μυαλό, έναν άνθρωπο που νοιάζεται μόνο για την επαγγελματική του επιτυχία και για τα χρήματα. Απελευθερωμένοι κι απελευθερωμένες από αυτό το στερεότυπο, είστε έτοιμοι κι έτοιμες να συνεχίσετε τα τελευταία μέτρα πριν γίνετε ουσιαστικά και πάλι ο εαυτός σας!

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, ετοιμαστείτε για πολύ δύσκολες στιγμές με τον ή την σύντροφό σας. Το πρόβλημα δεν μπορεί να εστιαστεί είτε σε εσάς είτε στον ή στην σύντροφό σας. Είτε υπάρχουν προβλήματα υγείας, είτε εσείς έχετε απορροφηθεί από τις καταλυτικές αλλαγές που πραγματοποιούνται στις ζωές σας, είτε η έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσά σας (κάτι που κάνει αφάνταστα δύσκολη την καθημερινότητά σας), θα προκαλέσουν συναισθηματικές εξάρσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε σοβαρές διενέξεις ανάμεσά σας. Ευτυχώς, είναι μόνο για αυτήν την εβδομάδα.

Στον έρωτα θα υπάρξουν δυσκολίες, από τις οποίες δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εάν δεν αποφασίσετε να χωρίσετε. Μπορεί τώρα να νιώσετε ότι χάνετε τον κόσμο, αλλά πιο κάτω σας περιμένει ένα απίστευτο ερωτικό διάστημα!

Δύσκολη προβλέπεται να είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Υδροχόους, όμως όταν τελειώσει θα υπάρξει ευτυχισμένο τέλος.

Οι δυσκολίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες, έχουν ως αιτία τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Τι συμβαίνει; Οι σύντροφοί σας ή οι συνεργάτες σας θέλουν από εσάς να συμφωνήσετε μαζί τους ως προς το πού πρέπει να κατευθυνθεί η σχέση ή η συνεργασία σας. Μέχρι τώρα, έκαναν υπομονή μαζί σας και προσπάθησαν να σας κάνουν να δείτε ότι η δική τους οπτική γωνία είναι η σωστή. Εσείς πάλι θέλετε να γίνει το δικό σας, το οποίο πιστεύετε ότι είναι και η σωστή προσέγγιση. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, και οι δύο πλευρές έχετε δίκιο για αυτό κιόλας θα φθάσετε σε αδιέξοδο. Επειδή όμως εσείς δεν πιστεύετε σε αυτά, θα συνεχίσετε να κάνετε το δικό σας. Οι άλλοι θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο συνεννοήσεως και μετά απλά θα σταματήσουν.

Αν το θέμα σας αφορά συνεργασία, αυτή θα λυθεί, επειδή κανείς από τα δύο μέρη δεν έχει όρεξη για συμβιβασμό. Παραδόξως, όπως και να εξελιχθούν οι καταστάσεις κερδισμένοι και κερδισμένες θα είστε εσείς, καθώς ανοίγει ο δρόμος για καινούριες συνεργασίες.

Αν το θέμα σας φορά την σχέση σας, τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα. Οι εντάσεις που θα υπάρξουν θα είναι τόσο έντονες, που δεν αποκλείεται με απλό τρόπο να ανακοινώσετε την διάλυσή της. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνετε μόνοι ή μόνες. Φαίνεται πως ήδη υπάρχει άλλο άτομο στις ζωές σας, για αυτό και δεν θα σας πτοήσουν οι εντάσεις. Οπότε, πολύ σύντομα, κάτι καινούριο ξεκινάει για εσάς!

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ιχθύες όσον αφορά τις σχέσεις σας, οι οποίες όμως θα έχουν αίσιο τέλος.

Η εβδομάδα ξεκινάει με τρομερές εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τον ή την σύντροφό σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εσείς με κάποιον τρόπο θέλετε να σας ανοιχτούν και να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους. Το κακό είναι πως ο ή η σύντροφός σας δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο, επειδή έχουν αρκετά θέματα να λύσουν. Με αυτόν τον τρόπο θα στηθεί το σκηνικό για απίστευτους καυγάδες. Ευτυχώς όμως, που εσείς θα αναγνωρίσετε αμέσως το λάθος σας και θα κάνετε πίσω, οπότε και προς το τέλος της εβδομάδος θα έχουν λυθεί οι παρεξηγήσεις.

Στον οικονομικό τομέα, προσέξτε αυτές τις ημέρες εσείς που έχετε να κάνετε μία συνεργασία. Η συνεργασία αυτή θα διαλυθεί, οπότε δεν μπορείτε να περιμένετε χρήματα από αυτήν. Παρ’ όλα αυτά δεν χάθηκε ο κόσμος, διότι και πάλι ανοίγεται ο δρόμος για να κάνετε κάτι δικό σας. Γενικά όμως, είναι εποχή που δεν μπορείτε να σκορπίζετε χρήματα, εκτός κι αν είναι να τα χρησιμοποιήσετε για να επεκτείνετε την εργασία σας.

Στον έρωτα, ένα άτομο από το παρελθόν έρχεται να σας αναστατώσει τόσο πολύ, που για χάρη του δεν θα διστάσετε να διαλύσετε κάθε σχέση ή γνωριμία που έχετε αυτήν την περίοδο.

Please follow and like us:

Comments

comments