01 PM | 06 Nov

Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

«Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη». Κάπως έτσι ξεκινάει η εβδομάδα για εσάς τους Κριούς, η οποία θα είναι έντονη και εξαντλητική. Μάλιστα μπορεί να χρειαστεί, παρ’ όλες τις υποχρεώσεις, να κάτσετε μερικές ημέρες στο κρεβάτι λόγω κόπωσης ή ελαφράς ασθένειας.

Οι επαγγελματικές και κοινωνικές σας υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές, αλλά υπομονή, σύντομα τελειώνουν. Από την μία θα στεναχωρηθείτε, επειδή πέφτει ο όγκος της εργασίας σας, από την άλλη όμως θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες αυτής της εβδομάδας ώστε να μετατρέψετε τις γνωριμίες σε φιλίες ή να τις εκμεταλλευτείτε για τους δικούς σας σκοπούς. Ακριβώς επειδή θα τρέξετε λίγο παραπάνω αυτές τις ημέρες, υπάρχει ο «κίνδυνος» να αρρωστήσετε ελαφρά ή να πέφτετε τα βράδια στο κρεβάτι σας εξαντλημένοι/ες. Σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να χρειαστεί να περάσετε μερικές ημέρες κλινήρεις ώστε να νιώσετε και πάλι καλά.

Στον έρωτα επιτρέπονται όλα τα μυστικά ερωτικά παιγνίδια, αλλά, υπάρχει και ένα όριο. Αν δείτε πως οι εραστές ή οι ερωμένες σας ξεπερνούν τα όρια ή σας προσβάλουν με τις συμπεριφορές τους, κόψτε τους αμέσως την φόρα.

 

Μία σχετικά καλή εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Μετά από μία περίοδο σφιγμένων οικονομικών, κάποιες ευχάριστες οικονομικές εκπλήξεις έρχονται να σας αναπτερώσουν το ηθικό.

Κάποια, σημαντικά, θέματα προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες, κυρίως με οφειλές προς τρίτους. Το γεγονός ότι σας στέρησαν ή σας στερούν πόρους, σας προκαλεί προβληματισμό. Ευτυχώς όμως, ό,τι ήταν να συμβεί συνέβη, οπότε τώρα καλείστε να διαχειριστείτε τα δεδομένα. Κι εκεί που νομίζατε ότι είστε εντελώς άτυχοι/ες έρχονται ευχάριστα νέα, από άτομα που δεν περιμένατε ποτέ να σας βοηθήσουν οικονομικά ή έρχονται έσοδα από κρυφές πηγές ή από «μαύρη» εργασία. Όπως και να έχει, το γεγονός αυτό θα σας αναπτερώσει την ελπίδα ότι τα πράγματα μπορούν να διορθωθούν.

Εκεί που θα ταλαιπωρηθείτε ελαφρά είναι στον ερωτικό τομέα. Από την μία νίωθετε την λίμπιντό σας έτοιμη να εκραγεί, και από την άλλη δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που να σας καλύπτει ή είστε πλέον δεσμευμένοι/ες και δεν μπορείτε να κάνετε ό,τι κάνατε όταν ήσασταν στην αρχή της σχέσης σας.

 

Για εσάς τους Δίδυμους θα είναι μία καλή εβδομάδα καθώς θα ανακαλύψετε μυστικά και ψέμματα που υπάρχουν στην εργασία σας. Η ανακάλυψη αυτή θα σας βοηθήσει να χειραγωγήσετε τις καταστάσεις προς ιδίον όφελος.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξατε θύματα κακόβουλων σχολίων και ψεμμάτων από άτομα μέσα από τον χώρο στον οποίον εργάζεστε. Για καλή σας τύχη αυτά βγαίνουν στην επιφάνεια επειδή η εργοδοσία σας ή άτομα κύρους βαρέθηκαν να δηλητηριάζουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα τον εργασιακό ή επαγγελματικό σας χώρο, οπότε και αναλαμβάνουν μερική δράση. Αυτό σημαίνει ότι θα αντιληφθείτε τι συμβαίνει, αλλά δεν θα σας δώσουν το ελεύθερο να κάνετε κάτι για αυτό. Οπότε ένας δρόμος υπάρχει ελεύθερος, και αυτός είναι της χειραγώγησης. Μπορείτε βεβαίως να έρθετε σε ευθεία αντιπαράθεση αλλά εσείς θα χάσετε. Οπότε, χρησιμοποιήστε πλάγιες μεθόδους και θα ανταμοιφθείτε.

Ερωτικά ετοιμαστείτε να βρείτε εκείνο το άτομο που μπορεί πραγματικά να σας κάνει να γίνετε μονογαμικοί/ές. Με αυτό το άτομο θα νιώσετε πραγματικά τι σημαίνει ασφάλεια και ανάπτυξη της σχέσης σε βάθος.

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Καρκίνους. Από την μία θα έχετε προβλήματα με τους συνάδελφούς σας, τους/τις ερωτικές σας συντρόφους, και από την άλλη ενδυναμώνετε τις σχέσεις με την οικογένειά σας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα πρέπει να ασχοληθείτε με πράγματα που αφορούν τους άλλους και λιγότερο με εσάς. Πρώτα από όλα, πρέπει να βοηθήσετε την οικογένειά σας με χρήματα ή με το να εργαστείτε λίγο παραπάνω ώστε να φέρετε επιπλέον έσοδα. Μπορείτε επίσης να αναλάβετε εσείς όλα τα έξοδα που πρέπει να γίνουν, αλλά οι δικοί σας αναβάλουν να πληρώσουν.

Με τους συντρόφους σας θα νιώσετε ότι δίνετε πολύ περισσότερα από όσα αξίζουν, και θα προσπαθήσετε να κρατήσετε κάτι για τους εαυτούς σας διατηρώντας μία απόσταση από εκείνους/ες. Μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά προκειμένου να ανταλλάξετε λόγια που αργότερα θα τα αναμοχλεύετε σε κάθε τσακωμό σας καλύτερα να κρατηθείτε για λίγο μακρυά.

Με τους συναδέλφους σας θα έχετε κάποιες εντάσεις, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να κόψετε επαφές μαζί τους.

Στον έρωτα, μπορείτε να ζήσετε υπέροχες στιγμές, αρκεί να μην γίνετε πιεστικοί/ες.

 

Μία έντονη εβδομάδα προβλέπεται για εσάς τους Λέοντες, με αποκαλύψεις που μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα με πολλούς ανθρώπους του άμεσου και του έμμεσου περιβάλλοντός σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βγουν στην επιφάνεια τόσο δικά σας μυστικά, όσο και θα ανακαλύψετε θαμμένα εδώ και καιρό μυστικά, κυρίως οικονομικής φύσεως και δευτερευόντως από ανθρώπους που θεωρούσατε φίλους.

Σε προσωπικό επίπεδο, κάποια πράγματα βγαίνουν στην επιφάνεια, ψέμματα τα οποία λέγατε στους εαυτούς σας, πείθοντάς σας ότι δεν αξίζετε, και ότι δεν υπάρχει ελπίδα για εσάς. Αυτό πρόκειται να αλλάξει, αλλά για να αλλάξει θα πρέπει να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους οικείους σας, και όχι μόνο. Χρειάζεται να δείξετε πυγμή και όχι «τσαμπουκά» ώστε να αρχίσει να αλλάζει η ψυχολογία σας.

Σε γενικό επίπεδο, νέα που αφορούν φίλους, ίσως σας απογοητεύσουν, διότι, έχετε επενδύσει σε αυτούς χρόνο και διάθεση. Οπότε, ξεκινάει για εσάς μία περίοδος εκκαθάρισης. Επίσης, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε δικαστικές υποθέσεις, οι οποίες καλώς ή κακώς θα σας πάνε πίσω.

Τουλάχιστον ερωτικά είστε σε πολύ καλή φάση. Μία καλή λύση για να ξεσπάσετε την λίμπιντό σας, είναι πρώην ερωτικοί/ές σύντροφοι, και αυτό όμως για λίγο χρονικό διάστημα.

 

Η καινούρια εβδομάδα θα έχει μεικτά συναισθήματα για εσάς τους Παρθένους. Από την μία θα ανακαλύψετε πράγματα που κρυβόντουσαν εις βάρος σας, και από την άλλη θα έχετε μία πολύ ενεργά ερωτική εβδομάδα.

Στην επιφάνεια θα βγουν κάποια πράγματα που αφορούν τους/τις συντρόφους σας, τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας. Χάρη στο γεγονός αυτό θα διαπιστώσετε ότι τους πιέζετε αφόρητα και καλό θα ήταν να μετριάσετε τις απαιτήσεις σας. Αν τα καταφέρετε, θα μπορέσετε σε πρώτο χρόνο να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις μαζί τους και σε δεύτερο χρόνο να αρχίσετε να κάνετε πιο δημιουργικά πράγματα μαζί τους. Αν δεν τα καταφέρετε, τότε αυτά που θα βγουν στην επιφάνεια θα σας οδηγήσουν στο να τερματίσετε απότομα τις σχέσεις σας.

Από την άλλη, η λίμπιντό σας βγαίνει στην επιφάνεια και μάλιστα πολύ δυναμικά. Το παραμικρό άγγιγμα, όπως επίσης και οι ερωτικού-σεξουαλικού περιεχομένου συζήτησεις, θα σας εξάπτουν άμεσα. Εσείς που είστε ελεύθεροι/ες θα μπορέσετε να εκφραστείτε πιο εύκολα από ό,τι οι δεσμευμένοι/ες. Όσοι/ες έχετε δεσμό θα αρχίσετε την γκρίνια διότι οι σύντροφοί σας έχουν άλλα πράγματα να κάνουν.

 

Και για εσάς τους Ζυγούς αυτή η εβδομάδα θα έχει μεικτά συναισθήματα. Το κυρίαρχο θέμα που θα σας απασχολήσει, τι άλλο θα ήταν από τις σχέσεις σας, και μάλιστα τις ερωτικές.

Αυτές τις ημέρες θα έχετε επιστροφή παλαιών ερωτικών συντρόφων, με τους οποίους/ες θα αναζητήσετε επανασύνδεση.  Στην επιφάνεια όμως θα βγουν οι μνήμες των λαθών που είχατε κάνει μαζί τους, και για αυτόν τον λόγο θα προβληματιστείτε εάν η απόφαση να βρεθείτε και πάλι μαζί, είναι η σωστή ή όχι.  Ένας ακόμη παράγοντας που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε, είναι οι εντάσεις που θα έχετε στον σεξουαλικό τομέα. Το σεξ για εσάς θα είναι το σημείο που θα σας πείσει εάν αυτό που αισθάνεστε είναι έρωτας ή απλά απωθημένο.

Στον οικονομικό τομέα, τα πράγματα είναι πολύ ευχάριστα καθώς θα υπάρξουν έσοδα που δεν τα περιμένατε. Το γεγονός αυτό θα σταθεί αφορμή για να ξεχρεώσετε και να ησυχάσετε από άτομα που σας πιέζουν αφόρητα να τους δώσετε πίσω τα χρήματά τους.

Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο δεύτερο δεκαήμερο ετοιμαστείτε για έναν μεγάλο έρωτα ή για ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, το οποίο πραγματικά θα γυρίσει την ζωή σας ανάποδα.

 

Για εσάς τους Σκορπιούς αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη αποκαλύψεις, θυμό αλλά και ευκαιρία για αναγέννηση.

Πρώτα από όλα, θα μάθετε πράγματα για την εργασία σας που μέχρι τώρα τα αγνοούσατε επειδή οι συνάδελφοί σας συνομωτούσαν πίσω από την πλάτη σας. Εσείς δεν θέλατε να δείτε αυτήν την συνομωσία επειδή σκεφτόσασταν μόνο την εργασία σας. Τώρα όμως ο κόμπος θα φθάσει στο χτένι, και δεν θα αφήσετε άλλο να σας γελοιοποιούν. Με απότομο και σκληρό φραστικό τρόπο θα αντεπιτεθείτε και θα τους βάλετε όλους στην θέση τους. Μάλιστα, στην περίπτωση που εργάζονται για εσάς, δεν θα διστάσετε να τους απολύσετε.

Με τον/την σύντροφό σας, θα έχετε μεγάλη ένταση επειδή εσείς απαιτείτε από εκείνους/ες να κάνουν αυτά που τους λέτε. Όμως εκείνοι/ες δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τον παραλογισμό σας, και θα προσπαθήσουν να σας αγνοήσουν. Πάνω σε αυτήν τους την συμπεριφορά, θα πατήσετε εσείς και θα προκαλέσετε καυγάδες.

Στον ερωτικό τομέα, θα έχετε την ευλογία να ανακαλύψετε τελικά ότι τα κολλήματα σε παλαιούς έρωτες, μόνο κακό σας έχουν κάνει. Η «αποκάλυψη» αυτή θα σας βοηθήσει να ανοιχθείτε επιτέλους σε ανθρώπους που σας επιθυμούν ή επιθυμείτε!

 

Σε γενικές γραμμές για εσάς τους Τοξότες η καινούρια εβδομάδα θα είναι καλή. Καλώς ή κακώς οικονομικά έχετε πρόβλημα, ή νιώθετε ανασφαλείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε μόνοι/ες σας. Τουναντίον, εκεί έξω υπάρχει αρκετός κόσμος που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας δείχνοντάς σας ότι αποστασιοποιημένοι/ες από ό,τι σας συμβαίνει μπορείτε να βρείτε λύσεις! Το σημαντικό, είναι να διατηρήσετε την ελπίδα σας ότι όλα θα πάνε καλά, και πράγματι έτσι θα γίνει.

Ερωτικά θα μπορέσετε να αποδώσετε καλύτερα αυτές τις ημέρες διότι θα αντιληφθείτε στο μέγιστο, το λαϊκό γνωμικό «η φτώχια θέλει καλοπέραση». Άρα, ερωτροπώντας θα μπορέσετε να αποβάλλετε το άγχος που σας διακατέχει και θα πάρετε δυνάμεις για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που βρίσκονται μπροστά σας.

Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κάνετε κινήσεις ώστε να βρείτε κάτι άλλο από αυτό που κάνετε, διότι με το να λέτε στους εαυτούς σας ότι όλα είναι υπό έλεγχο προκαλείτε την τύχη σας. Αν όχι για εσάς, κάντε το για την οικογένειά σας.

 

Για εσάς τους Αιγόκερους ξεκινάει μία περίοδος όπους πρέπει να πάψετε να λέτε ψέμματα στους εαυτούς σας και θα πρέπει να κοιτάξετε τόσο την επαγγελματική σας αποκατάσταση όσο και την οικογένειά σας.

Πρώτα από όλα πρέπει να καταλάβετε ότι μεγάλο μερίδιο των προβλήματων σας προέρχεται από εσάς τους ίδιους/ες, καθώς αφήνετε τις φοβίες να σας καταλάβουν σε πρώτη φάση, και σε δεύτερη να σας παραλύσουν. Μέχρι εδώ! Ακόμη κι αν τα πράγματα είναι δύσκολα, εσείς έχετε πολύ μεγάλη εσωτερική δύναμη την οποία τώρα μπορείτε να την αφήσετε να εκδηλωθεί. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε πλήρως τις εργασιακές ευκαιρίες που σας δίνονται ή ευκαιρίες που σας δίνουν άτομα κύρους.

Επιπλέον, ευχάριστα νέα ή ευχάριστες ανατροπές από την πλευρά της οικογενείας σας έρχονται να σας αναπτερώσουν το ηθικό και να σας υπενθυμίσουν ότι δεν είστε μόνοι/ες σας. Μπορεί επίσης να είναι κάποια οικονομικά νέα που περιμένατε εδώ και καιρό, τα οποία αφορούν την οικία ή την ακίνητη περιουσία σας.

Στον έρωτα, ευνοούνται τα μυστικά ερωτικά παιγνίδια με άτομα τα οποία μπορούν να βγάλουν τον πιο ανατρεπτικό σας εαυτό στην επιφάνεια.

 

Μία σχετικά καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Υδροχόους. Από την μία θα έχετε κάποιες αποκαλύψεις, τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο όσο και στον κοινωνικό σας περίγυρο. Από την άλλη, με την συμμετοχή ανθρώπων κύρους αλλά και με ευχάριστα νέα στον ερωτικό και φιλικό σας τομέα, το κλίμα της εβδομάδος θα είναι θετικό.

Όσες δυσκολίες και να έχετε, όσο και αν τα πράγματα είναι δύσκολα, η τύχη είναι με το μέρος σας. Τώρα που έχετε ηρεμήσει αρκετά θα δείτε ότι υπάρχουν κάποια άτομα ηλικιωμένα ή που κατέχουν θέσεις ευθύνης να είναι πολύ θετικά απέναντί σας. Αυτά τα άτομα θα σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε σε συλλογικούς χώρους ή να σας αναπτερώσουν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Επίσης, ακριβώς επειδή είστε αρκετά ήρεμοι/ες μπορείτε να κάνετε πλησιάσετε φίλους/ες σας που τους είχατε απομακρύνει με την συμπεριφορά σας. Αν και μπορεί στην αρχή να είναι επιφυλακτικοί/ές η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη και όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Στον έρωτα τα πράγματα είναι πολύ καλά αλλά δεν έχετε διάθεση για να βρείτε κάτι καινούριο. Το ρόλο του εραστή ή της ερωμένης θα τον παίξει με μεγάλη χαρά ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Στον επαγγελματικό σας χώρο θα υπάρξουν αποκαλύψεις οι οποίες θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις σε εσάς. Μπορεί να είναι κάτι απλό, όπως να αντιμετωπίσετε όλους/ές αυτούς που εργαζόντουσαν πίσω από την πλάτη σας, μέχρι κάτι πιο σύνθετο, να σας απολύσουν.

 

Για εσάς τους Ιχθύες η καινούρια εβδομάδα θα είναι καλή, καθώς μπροστά στα μάτια σας θα αποκαλύπτονται πράγματα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε και πάλι τον δρόμο σας.

Καλώς ή κακώς πρέπει να δώσετε έμφαση στην εργασία σας και στην καθημερινότητά σας διότι με όσα κάνετε χαλάτε την διάθεσή σας και κυρίως των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σας. Πρέπει να σταματήσετε να θρέφετε αυταπάτες για αυτά που συμβαίνουν δίπλα σας και πρέπει και πάλι να δείτε την πεζή πραγματικότητα όπως είναι. Μόνο έτσι θα επιστρέψετε στην ανάπτυξη, τόσο στην προσωπική σας όσο και στην επαγγελματική. Επίσης, θα καταλάβετε ότι με την συμπεριφορά σας προκαλείτε προβλήματα στις σχέσεις με τους συντρόφους σας. Ευτυχώς για εσάς, έστω και απότομα, ο/η σύντροφός σας θα σας επαναφέρει στην πραγματικότητα αποκαλύπτοντάς σας όλα τα λάθη που κάνετε.

Αφού λοιπόν έλθετε σε επαφή με όλα όσα κάνετε, θα πρέπει να προσπαθήσετε να τα διορθώσετε. Κάντε τα απαραίτητα βήματα και όλα θα πάνε όπως τα θέλετε.

Στον έρωτα τα πράγματα είναι μεικτά. Από την μία έχετε πολύ μεγάλη διάθεση για σεξ και από την άλλη η γκρίνια ή ψυχρότητα που σας διακρίνει αυτήν την περίοδο θα στείλουν μεικτά μηνύματα σε εκείνους/ες που ενδιαφέρονται για εσάς. Ηρεμήστε διότι κάνετε ζημιά στις σχέσεις σας.

Τον Άγγελο Πέτσιο θα τον βρείτε και στο :http://www.periastrologias.gr/ 

 

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια