10 AM | 23 Oct

Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

 

Έντονη προβλέπεται για εσάς τους Κριούς η καινούρια εβδομάδα. Η ζωή σας κινείται στον ρυθμό της επαγγελματικής αποκατάστασης και των κοινωνικών υποχρεώσεων.

Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές, γεγονός το οποίο συνεπάγεται πολλά έξοδα από μέρους σας. Επιπλέον θα σας απασχολήσει η κόπωση του/της συντρόφου σας, επειδή κυρίως έχει αναλάβει δικές σας υποχρεώσεις κι εκείνος/ή έχει κι άλλα πράγματα να κάνει. Οπότε να είστε έτοιμοι/ες να ακούσετε γκρίνια ή να κινηθείτε αυτόνομα από εκείνον/η. Τουλάχιστον εσείς θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις που έχετε. Μάλιστα, κατά την διάρκεια των κοινωνικών σας υποχρεώσεων δεν αποκλείεται να γνωρίσετε άτομα που θα σας δώσουν επαγγελματικές ευκαιρίες.

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο διότι και ευκαιρίες υπάρχουν και ο όγκος της εργασίας σας έχει αυξηθεί. Το γεγονός αυτό σημαίνει έσοδα τα όποια όμως θα πρέπει να διαχειριστείτε κατάλληλα, ώστε να μπορέσετε να αποπληρώσετε χρέη, δάνεια, λογαριασμούς.

Στον έρωτα τα πράγματα θα είναι αρκετά υποτονικά. Ευνοούνται όμως κρυφές σεξουαλικές σχέσεις ή κρυφά ερωτικά παιγνίδια.

 

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ταύρους. Ο κύριος όγκος των προβλημάτων σας θα προέλθει από τον τομέα των οικονομικών και των σχέσεων σας.

Ευτυχώς όμως που σε ό,τι και να σας συμβεί θα έχετε την οικογένειά σας δίπλα σας.

Οι σχέσεις σας αυτήν την περίοδο είναι λίγο προβληματικές, επειδή εσείς αισθάνεστε ανασφαλείς. Στο μυαλό σας υπάρχει καρφωμένη η εντύπωση ότι είστε μόνοι/ες σας και ότι δεν έχετε κανέναν να σας καταλαβαίνει. Αυτό όμως απέχει μακράν από την πραγματικότητα. Τόσο οι άνθρωποι που έχετε δίπλα σας όσο και η οικογένειά σας – κυρίως αυτή – είναι εκεί. Εσείς όμως παραγνωρίζετε τον ρόλο που έχουν στην ζωή σας με αποτέλεσμα να απαιτήσετε με απότομο ομολογουμένως τρόπο να σας δείξουν πόσο σας έχουν ανάγκη. Ευτυχώς για εσάς που οι άνθρωποί σας έχουν τον τρόπο τους να σας ηρεμούν. Αν πάλι θέλετε να χωρίσετε, είναι καιρός να αφήσετε την παροιμιώδη ταυρίσια σας καθυστέρηση και να προχωρήσετε την διαδικασία. Και μην ανησυχείτε, δεν θα επέλθει η καταστροφή που περιμένετε.

Οικονομικά, θα υποχρεωθείτε να καταβάλετε κάποια χρήματα σε χρέη, λογαριασμούς, δάνεια, και πιθανότητα κατόπιν δικαστικής αποφάσεως.

Ερωτικά, πολύ σύντομα με το άτομο που τώρα τσακώνεστε θα βρεθείτε μαζί του!

Για εσάς τους Δίδυμους αυτή η εβδομάδα έχει κάποιες μικρές εντάσεις, κυρίως με άτομα που δεν σας αφήνουν να χαρείτε ή να εκφραστείτε.

Ευτυχώς αυτή η κατάσταση διαρκεί λίγο και σύντομα το μόνο που θα σας απασχολεί είναι η εργασία σας και μόνο αυτή.

Φαίνεται πως κάποιοι φίλοι σας ή άτομα στην εταιρεία που εργάζεστε έχουν βαλθεί να ανατρέψουν την ζωή σας , δημιουργώντας σας προβλήματα στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων ή βάζοντας λόγια ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Ευτυχώς για εσάς θα επικρατήσουν οι πιο ψύχραιμες φωνές και μάλιστα η βοήθεια αυτή θα προέλθει από τις γυναίκες του περιβάλλοντός σας.

Οικονομικά, καλό θα ήταν να κοιτάξετε να έχετε ισοσκελισμένα τα έσοδα-έξοδα, διότι αυτές τις ημέρες θα σας πιάσει η μανία να ξοδεύετε χρήματα σε πράγματα που σας αρέσουν ή να κερνάτε κόσμο (κυρίως γυναίκες). Όσο και να θέλετε να το παίξετε άνετοι/ες, αν τα έξοδα υπερβαίνουν αυτά που βγάζετε από την εργασία σας αργά ή γρήγορα θα την πατήσετε.

Στον ερωτικό τομέα, θα πρέπει να αποφασίστε, αν τελικά θέλετε να είστε φίλοι/ες με το άτομο που σας ενδιαφέρει ή εραστές/ερωμένες.

 

Ιστορικές στιγμές θα μπορούσε να πει ότι πρόκειται να ζήσετε εσεί οι Καρκίνοι αυτήν την  εβδομάδα.

Η δύναμη που θα αισθανθείτε μέσα σας θα κυριαρχήσει πάνω στις δύσκολες ή αρνητικές εξελίξεις που βιώνετε στις ζωές σας.

Το δύσκολο κομμάτι της εβδομάδας αυτής είναι η απόφαση που θα πάρετε να διαγράψετε ανθρώπους, ιδέες και καταστάσεις οριστικά από την ζωή σας. Το ίδιο το ένστικτό σας σας μιλάει και σας λέει πως είναι η εποχή που πρέπει να αφήσετε τις απογοητεύσεις, τις φαντασιώσεις και όλα όσα σας πίκραναν στο παρελθόν. Μέσα από αυτήν την διαδικασία θα ανακαλύψετε ότι κρύβετε μεγαλύτερη δύναμη από ότι φανταζόσασταν και αυτήν την δύναμη χρειάζεστε για να αλλάξετε την ζωή σας προς το καλύτερο.

Και τι είναι αυτό το καλύτερο; Πρώτα από όλα, θα δώσετε έμφαση στα σημαντικά ζητήματα όπως η εργασία σας, η επαγγελματική σας αποκατάσταση, η ανάπτυξη από εσάς ενός πιο ηγετικού ρόλου στα κοινωνικά δρώμενα. Τα πάντα είναι δυνατά για εσάς, ακόμη και η σχέση που ονειρεύεστε πάντα. Το μόνο που χρειάζεται είναι θάρρος, πίστη και αποφασιστικότητα.

 

Για εσάς τους Λέοντες οι επόμενες ημέρες είναι ημέρες περισυλλογής.

Ενώ συναισθηματικά αισθάνεστε δυνατοί/ές και έτοιμοι/ες για νέες προκλήσεις, εσείς θα καθίσετε και θα σκεφθείτε ποίον δρόμο θέλετε να ακολουθήσετε, επειδή καλώς ή κακώς είχατε αρκετές απογοητεύσεις. Όταν όμως επιλέξετε, αυτός ο δρόμος θα βγάλει από μέσα σας όλο σας το «είναι» και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα. Αυτό όμως δεν πρόκειται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, επειδή είτε νιώθετε ότι δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σας, είτε υπάρχει ένας χωρισμός να διαχειριστείτε, είτε ακόμη να αποφασίσετε πως είναι ο καιρός να σοβαρευτείτε και να αποκτήσετε έναν σταθερό δεσμό ή να αποκτήσετε παιδιά.

Στον οικονομικό τόμεα, μην περιμένετε από τους άλλους να ανοίξουν τα πορτοφόλια τους και να σας δώσουν χρήματα. Για να φτιάξετε τα οικονομικά σας, θα πρέπει να ετοιμαστείτε να χρησιμοποιήσετε τα κρυμμένα ταλέντα σας ή να κάνετε μία εργασία μέσα από το σπίτι σας. Μόνο όταν φτιάξετε σωστή βάση θα αλλάξει η οικονομική σας κατάσταση.

 

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα. Το κυρίως θέμα που θα σας απασχολήσει είναι η οικονομική κατάσταση της οικογενείας σας.

Καλώς ή κακώς το προηγούμενο διάστημα είχατε αγχωθεί με τα οικονομικά. Κάποια έκτακτα έξοδα τίναξαν προσωρινά τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. Αν θέλετε λοιπόν να σταματήσετε να αγχώνεστε, δώστε την ευθύνη των αποφάσεων ως προς την διαχείριση των χρημάτων σας είτε στον/στην σύντροφό σας είτε στους γονείς σας. Εκείνοι μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα, καθώς θα επιδείξουν μεγαλύτερη σταθερότητα και ευελιξία από ότι εσείς.

Αν θέλετε να ξεφύγετε λίγο αυτήν την περίοδο, κάντε έντονα πράγματα, όπως λ.χ γυμναστική ή σεξ. Η φυσική εξάντληση θα σας βοηθήσει να σταματήσετε να σκέφτεστε τα πάντα. Επιπλέον θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την αδράνεια, στην οποία έχετε πέσει το τελευταίο διάστημα και που είναι υπεύθυνη για τα κιλά που έχετε πάρει.

Μία κατηγορία από εσάς έχει μπλέξει ερωτικά, σεξουαλικά, συναισθηματικά, με άτομο το οποίο δεν είναι διαθέσιμο. Αν το θέλετε πραγματικά και αν σέβεστε τον εαυτό σας, κάντε ένα καλό ξεκαθάρισμα για το αν θα είστε μαζί ολοκληρωμένα ή όχι.

 

Εσείς οι Ζυγοί θα έχετε μία πολύ έντονη εβδομάδα καθώς θα πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για εσάς τους ίδιους/ες.

Πρώτα από όλα, είναι καιρός που πρέπει να σκεφθείτε πολύ σοβαρά την αλλαγή εργασίας. Διάφορες συνθήκες στην ζωή σας όπως η μη καταβολή μισθών , η αδυναμία είσπραξης οφειλών, η κοροϊδίες, η ενδεχόμενη λήξη της σύμβασης εργασίας σας, και γενικά άλλες τέτοιες παρόμοιες καταστάσεις μπορούν να κάνουν την παρούσα εργασία σας ανυπόφορη. Αυτό που εσείς πρέπει να κάνετε είναι να σκεφτείτε πολύ σοβαρά, αν μπορείτε να κάνετε άλλο τα στραβά μάτια και να υποφέρετε επειδή χρειάζεστε κάπου να στηρίζεστε. Τώρα μπορεί να μην φαίνεται, αλλά σύντομα θα σας δωθούν ευκαιρίες με προτάσεις που θα σας γίνουν ξαφνικά. Αυτές λοιπόν οι προτάσεις θα σας ανοίξουν νέους δρόμους, θα σας δώσουν νέους στόχους για τις φιλοδοξίες σας, και γενικά θα νιώσετε ότι τελικά υπάρχει ελπίδα στο ζοφερό περιβάλλον που σας έχει πνίξει.

Στον έρωτα τα πράγματα, προσωρινά είναι δύσκολα. Οι συζητήσεις που θα γίνουν με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν στην αρχή θα σας απογοητεύσουν. Αργότερα όμως κάτι θα γίνει και θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

 

Για εσάς τους Σκορπιούς αυτή η εβδομάδα είναι καταλυτική για τις εξελίξεις στις ζωές σας, καθώς θα υπάρξουν πολλά γεγονότα, των οποίων ο χειρισμός τους θα αποδείξει ότι τελικά είστε από σκληρό μέταλλο.

Οι δυσκολίες προέρχονται είτε από τον κοντινό σας περίγυρο, είτε από τα παιδιά σας, είτε από τους ερωτικούς σας συντρόφους. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε πρώτη φάση και σε δεύτερη να επιληφθείτε άμεσα των καταστάσεων. Αν αυτά που ζήσετε σας προκαλέσουν πανικό, τότε θα χάσετε κάθε όρεξη για πάλη. Αν όμως δείξετε την πυγμή και την αποφασιστικότητά σας, θα οδηγήσετε εσείς τις εξελίξεις εκεί που θέλετε. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να αποδείξετε σε όλον τον κόσμο ότι μπορούν να βασίζονται σε εσάς και ότι χάρη σε εσάς μπορούν όλοι να νιώσουν προστατευμένοι.

Σε ένα δεύτερο επίπεδο, θα μπορέσετε να εξισορροπήσετε τα οικονομικά σας και θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε επιτυχώς θέματα που θα προκύψουν με την εργασία ή με την υγεία σας.

 

Για εσάς τους Τοξότες η καινούρια εβδομάδα σας φέρνει δυσκολίες, από τις οποίες εσείς μπορείτε να βγείτε αρκετά κερδισμένοι/ες.

Πρώτα από όλα, πρέπει να ανασυγκροτήσετε τις σχέσεις σας με τους φίλους, τον/την σύντροφο, και την οικογένειά σας. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να ξεκινήσετε από μηδενική βάση.

Καλώς ή κακώς το Σύμπαν σας δίνει μία δεύτερη ευκαιρία να αρχίσετε και πάλι από την αρχή, καθώς έχει κόψει κάθε γέφυρα με το παρελθόν σας ή με ότι πιστεύατε ότι ήταν ακλόνητο και θέσφατο στις ζωές σας. Τώρα μπορείτε και πάλι να αρχίσετε να κοιτάτε να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας, να κάνετε καινούριους φίλους, να ενταχθείτε σε νέες ομάδες, να κάνετε ισχυρές γνωριμίες. Η ζωή σας θα καλυτερεύει μέρα με την ημέρα αρκεί να μην κοιτάζετε πίσω σας.

Αν θέλετε να κάνετε μία καινούρια αρχή με την οικογένειά σας, θα πρέπει πρώτα από όλα να δείξετε ότι σας αξίζει αυτή η ευκαιρία. Όμως ακόμη και να αποκατασταθούν οι σχέσεις σας μαζί τους θα πρέπει να καταλάβετε ότι ήλθε η ώρα να πετάξετε ελεύθεροι/ες μακρυά από την φωλιά σας. Το ίδιο ισχύει και για τον/την σύντροφό σας. Πρέπει να αποδείξετε ότι αξίζει να κάνει υπομονή μαζί σας και ότι μπορεί να βασιστεί επάνω σας.

 

Εσείς οι Αιγόκεροι μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, για το μέλλον των σχέσεων και των οικονομικών σας.

Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο θα θέλατε, αλλά σύντομα κάτι θα υπάρξει, ίσως μία βοήθεια από τους γονείς σας, και θα ηρεμήσετε για λίγο χρονικό διάστημα. Πρακτικά, η περίοδος αυτή ευνοεί κινήσεις που μπορούν να κάνουν πράξη μία φιλοδοξία ή έναν στόχο σας. Να ξέρετε όμως ότι η πραγματοποίηση θα γίνει σε δεύτερο χρόνο, καθώς τώρα θέτετε τα θεμέλια της επιτυχίας σας.

Οι σχέσεις σας θα περάσουν κρίση λόγω της ανασφάλειάς σας. Μάλιστα θα μπείτε στην διαδικασία να διακόψετε αρκετές, καθώς αυτό που θέλετε είναι να σας αφήσουν μόνους/ες στην ησυχία σας. Έτσι με κάποιες μικροεντάσεις θα διακόψετε φιλίες με άτομα που στο παρελθόν είχατε στενές σχέσεις μαζί τους ή θα διακόψετε ερωτικές σχέσεις, επειδή σας προκαλούν ανασφάλεια. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις με στενούς συγγενείς γύρω από θέματα που αφορούν υποθέσεις του παρελθόντος. Επίσης, θα υπάρξουν εντάσεις με την οικογένειά σας, σύντροφο ή γονείς, αλλά αυτές θα είναι παροδικές.

Ερωτικά, μία νέα, κρυφή, σχέση ξεκινάει με άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Είναι πολύ πιθανόν να είναι στην ηλικία των 40-50.

 

Πολύ έντονη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Υδροχόους. Ο θυμός που κρύβετε μέσα σας προσπαθεί με κάποιον τρόπο να εκφραστεί. Όταν αισθάνεστε έτσι τα συνήθη θύματα είναι οι φίλοι σας.

Με αυτούς πρόκειται να τσακωθείτε, ώστε να ξεσπάσετε. Ευτυχώς για εσάς που σας ξέρουν και δεν πρόκειται να σας πάρουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν. Για αυτό και πολύ σύντομα οι σχέσεις σας θα αποκατασταθούν.

Το ευχάριστο γεγονός είναι πως υπάρχει διάθεση από μέρους σας να κάνετε τρέλλες και να διασκεδάσετε, κυρίως με άτομα μέσα από τον εργασιακό σας χώρο. Μπορείτε επίσης να πάρετε τον/την σύντροφό σας και να κάνετε μαζί του/της ό,τι σας αρέσει! Να ξέρετε πως ο/η ικανοποιημένος/η σύντροφος είναι αυτός/ή που κρατάει γερά συνδεδεμένη την σχέση σας και που έχει την καλή διάθεση να την καλλιεργήσει σε κάτι ακόμη καλύτερο.

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε τον/την σύντροφό σας, ώστε να ξεπεράσει προβλήματα υγείας. Ένα χειρουργείο μπορεί να δοκιμάσει την σχέση σας στον μέγιστο βαθμό.

Στον έρωτα, θα πρέπει επιτέλους να αποφασίσετε αν είστε φίλοι/ες με τον άθρωπο που συνδέεστε ή που επιθυμείτε, ή, αν θέλετε να κάνετε κάτι σοβαρό μεταξύ σας.

 

Εσείς οι Ιχθύες θα έχετε μία εβδομάδα κατά την οποία θα βιώσετε πραγματικά τους άθλους του Ηρακλέους.

Τα πάντα στις ζωές σας κινούνται, ώστε να κατακτήσετε τα όνειρα, τις φιλοδοξίες, τους στόχους σας αλλά καταβάλλοντας πολύ υψηλό τίμημα.

Πρώτα από όλα, έχετε να αντιμετωπίσετε τις ίδιες τις φοβίες σας. Ο μεγαλύτερος εχθρός σας είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Το ευκολότερο για εσάς είναι να κρυφτείτε πίσω από το δάκτυλό σας και να πείτε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε. Άρα, ξεκινήστε με το να πιστέψετε στις δυνάμεις σας.

Μετά, τα οικονομικά δεδομένα. Μέρα με την ημέρα έρχονται από παντού έξοδα και υποχρεώσεις, προκαλώντας αναστάτωση στην απόδοσή σας ως εργαζόμενοι ή ως επαγγελματίες. Θα πρέπει να πάτε ενάντια σε όλα αυτά τα δυσάρεστα νέα και να παραμείνετε πιστοί/ές στους στόχους σας.

 

Αυτό που χρειάζεται για να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες είναι κάτι πολύ απλό, αγάπη για αυτό που κάνετε! Το πάθος για δημιουργία θα σας κρατήσει ακλόνητους/ες στον δρόμο που έχετε επιλέξει. Επίσης, ο έρωτας μπορεί να βοηθήσει να αναπτερώσετε το ηθικό σας!

Τον Άγγελο Πέτσιο μπορείτε να τον βρείτε στο http://www.periastrologias.gr/

Please follow and like us:

Σχόλια

σχόλια